Isabella firar midsommar med exet och låter som en riktigt toppengäst

Som nu på midsommar. Jag har haft världens ångest över vad jag ska göra. Jag ska ner till min extrafamilj i Göteborg. Det är helt fantastiskt och jag är tacksam över det men det är klart att det hade varit kul att bli inbjuden på någon rolig midsommarfest. // Isabella Löwengrip i sin podd

Hur tolkar ni det här uttalandet från Isabella Löwengrip?
Hade jag varit personen som bjudit in henne till min fest så hade jag tolkat det som att hon är tacksam att hon får komma men att hon hellre hade velat gå på en ROLIG fest.
Som att hon utgår från att det inte kommer bli kul och att hon enbart kommer i brist på bättre alternativ.
En riktig toppengäst!

Om hon ska fira med Erik Selin och hans familj så är det väl en fest? 
Är hon ute efter mer fylleslag a buskspya och urinstänk på benen efter utkissning så kan jag rekommendera att fira midsommar i Borgholm på Öland.
Tältar man på Kapelluddens Camping så har man krypavstånd hem till sovsäcken.
Mycket praktiskt, dock ej för eventuella strumpbyxor.

Sen kan man ju alltid fråga sig varför det inte finns några vänner eller nära familj att fira saker som midsommar eller nyår med som gör att man får nöja sig med exets familj?

238 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja det var inte en så snäll kommentar från henne.

  Sen tycker jag det var onödigt av dig att skriva det du skrev i kursivt.

  Svara

   Tycker den kommentaren är väldigt relevant.

   Svara

    Såklart, det kommer säkert va massa barn där att ta hänsyn till(inklusive egna barn). Fylleslag är bara att glömma.

    Svara

   Tycker också den kursiva delen var rent utsagt elak. Det är många som inte blivit bjudna till något på midsommar som kommer läsa den texten och ta åt sig. Att det är dom som det är fel på, och så behöver inte vara fallet.
   Inbjudningar och högtider är känsligt för många. Onödig kommentar.

   Svara

    Ja, ensamhet är ett problem.
    Men det kursiva är relevant. Jag tänker på Isabellas syn på tex släktträffar när hon deklarerade att hon minsann aldrig skulle gå på en släktträff. Då har man liksom missat vad som är viktigt i livet. Vid något tillfälle kommer hon också fatta att pengar inte är värt ett skit om du inte har någon att dela glädjen med. Och att pengar inte har något värde i sig, det är vad du gör med dom. Och din familj, din mormor osv är värd mer än alla pengar i världen.

    Att få vänner är inte alltid lätt, men att förskjuta sin familj – ja då får man fanimej sluta klaga på att man är ensam.

    Svara

     Exakt. Skulle precis formulera en liknande kommentar men du uttryckte så bra det jag tänkte säga.

     Svara

     Jag skulle heller aldrig gå på en släktträff. Beror ju helt på vad man har för realation..

     Svara

      Jaja, vill man inte förstå så. Tror de flesta förstår.
      Isabella var väldigt kategorisk i sitt uttalande när det gällde släktträff, som om det var en princip och att hon minsann var viktigare än så och att hon inte ville slösa sin tid. Och som grädde på moset sa hon något i stil med att hon hellre skickade en present. Återigen – hon har inte förstått vad som är viktigt. Jag köper inte alls ”jag hade en trasig barndom”.

      Svara

       Men hon har ju bevisligen en infekterad och komplicerad relation till släkten. Det behöver ju inte vara hennes elakhet som stoppar henne från att utsätta sig för sådana sammanhang. Jag har en aspergerdiagnos och jag känner mig aldrig så jävla ensam och utanför som när hela tjocka släkten samlas. Det blir bara för mycket och det känns som att jag står utanför i en snödriva och tittar in på några som firar årets julafton. Så ja, jag vill inte heller gå på dessa träffar. Kalla mig störd, men det är i ren självbevarelse

       Svara

        Jag väl insatt i Asperger. Och det ni (det är några här) måste förstå är att Camilla inte kritiserar ensamhet i sig och er som känner er och är ensamma. MEN Isabella har gång på gång uttalat sig jävligt klumpigt och det finns liksom ingen ursäkt. Då skulle vem som helst kunna säga vad som helst och skylla på en diagnos. Ellre brukar du göra samma uttalanden som henne? (Gärna med samma attityd och tonfall….). Man får liksom stå för vad man säger.

        Vi kritiserar Isabella och tycker att hon behöver köra lite självreflektion.
        Vi kritiserar INTE dom som är ensamma.
        Nu skriver jag inga fler inlägg om det här, så ni kan fortsätta. För jag har varit så övertydlig.

        Svara

         Bella har väl adhd, då är det väl lite si och så med just impulskontrollen? Och om du är så väl insatt i vad aspergers innebär så borde du veta att vi mer ofta än sällan säger precis vad vi tänker och inte avgör innan ordet lagts hur det kommer att landa hos andra människor?
         Sluta rättfärdiga ditt fördömande, vad har DU för människosyn egentligen?

         Svara

          Hon har själv sagt att hon inte har adhd.

          Svara

           Nej det har hon inte alls sagt!! Sluta ljug för f-n!!

          Och vad har du för människosyn som försvarar Isabellas beteende mot andra människor genom åren? Vi kritiserar ingens ensamhet, bara VARFÖR hon är det. Och kan vara nåt för IL att tänka på grund orsaken.

          Svara

           Hon berättade själv i podden att hon har många avslutade relationer med andra för att hon har för vana att ”ghosta” nära människor som hör av sig till henne, alltså, sonikt sluta svara och inte höra av sig tillbaka, för att hon inte orkar eller har viktigare saker för sig. Har man det beteendet i relation med andra, kan man inte gå runt och klaga på att man är sedan ensam! När du skadar andra, skadar du dig själv, kom ihåg det!

          Hon har inte diagnostiseras med adhd, hon använder diagnosen som ursäkt.

          Isabella anser inte att andra människor är lika värda som hon är, så alla människor runt om henne används som förbrukningsvaror. Därför är hon ”ensam”. Det är alltså hennes egna val.

          Tänk dig att du har en kompis i klassen, men hon är bara med dig när hennes bästis är sjuk/borta. Till slut tröttnar du på att vara hennes backup, sen skyller kompisen på att hon är ”ensam” varje gång hennes bästis är sjuk.

          Adhd-barnen springer samtidigt runt och har hur många vänner som helst (och svårt att koncentrera sig…)

          Svara

         Tack Tina för att du orkar förklara det uppenbara 🙏🏻❤️

         vissa vill hacka direkt på C när de inte förstår varför hon skriver det hon skriver!

         Svara

          Vi förstår varför. För att få igång kommentarsfältet, ge utrymme till lite hat.

          Svara

        Funktionsvariationer är aldrig en ursäkt för att bete sig illa!
        Aldrig!

        Svara

     Hon har även sagt att hon aldrig skulle slösa tid på att gå hem till några bekanta och äta hämtmat … pizza typ !
     Äta sådant onyttigt och lägga energi på att lyssna på andra människors vardags problem .
     Så hon har själv bestämt reglerna så att säga 👍

     Svara

    Jag kan bara hålla med faktiskt, jag har heller ingen att fira med, barnet är hos min exman och den släkt jag har är äldre i riskgrupp. Vänner firar på sitt håll med familj, det blir jag inte heller inbjuden till, vilket jag förstår. Högtider är alltid jobbiga för mig, känner mig väldigt ensam då.

    Svara

     Trist. Och du är nog inte ensam.
     Men du har förmodligen inte lika kass människosyn som Isabella har. Ta hand om dig.

     Svara

      Men lägg av. Bella mår dåligt bland folk. Högtider är extra jobbiga för henne. Nykter fest med en bonusfamilj låter så jävla stelt. Hade hellre tatt en suparhelg i nedförsbacke

      Svara

       Att stanna hemma är väl också ett alternativ?

       Svara

     Vad tråkigt att du ska ha det så, vet dina vänner hur du känner?

     Svara

     Känner samma. Nu har jag förvisso flyttat till ett annat land som är i lockdown, så hade inte blivit något firande oavsett iår (väldigt skönt att inte behöva tänka på sånt) men jag är alltid ledsen över nyår och midsommar för att jag inte alltid har någon att fira med. Ibland frågar jag själv om jag får komma till fester etc, men det känns ju lite jobbigt för man vill inte tvinga på någon sitt sällskap – hade de velat ha mig där hade de frågat från början.

     Känner samma för min födelsedag, försöker bjuda in folk men oftast blir det inget ändå (om jag planerar för långt i förväg så säger folk att de inte vet vad de gör ((aka om det dyker upp något bättre)) och kan inte spika något, om jag frågar för sent är folk upptagna) så jag spenderar oftast min födelsedag med min mamma så jag slipper bli ledsen över att ingen vill hänga.

     Känns som att alla har sina vänskapskretsar och jag liksom flyter runt mellan dem och passar inte in någonstans. Jag har vänner men tex min bästa vän gillar inte sin egen födelsedag och då tänker hon att ingen annan gör det, trots att jag gärna firar. I år glömde hon till och med bort min födelsedag helt. Tur att jag var med mamma.

     Svara

      ❤️

      Svara

      Jag är också rätt så ensam men av andra anledningar så jag vet inte om jag kan vara till någon hjälp. Vill bara att du ska veta att du inte är ensam om att känna som du gör och jag misstänker att det egentligen är vanligare än man kanske tror. Kram till dig!

      Svara

       Åh, tack. Känns lite bra ändå, får om det är fler som är ensamma så kanske det finns hopp att vi hittar varandra och slipper vara ensamma.

       Svara

        Ja verkligen, det finns en massa hopp! Man kan träffa nya vänner hela livet. Just känslan att inte riktigt passa in någonstans misstänker jag är vanlig, min syster har till exempel berättat att hon känner exakt så och det hade man aldrig trott om man tittar på hennes liv utifrån.

        Har du berättat för bästa vännen hur du känner? Om hon visste att du ville bli firad så skulle hon kanske anstränga sig lite mer. Jag tänker att du i alla fall inte har något att förlora på att vara ärlig.

        Svara

      Emma, din kommentar satte ord på allt jag känner haha. Du är verkligen inte ensam❤️ Firar också min födelsedag med mamma nästa vecka 🙂

      Svara

       Grattis i förskott! Jag hoppas att du får en fin dag.

       Svara

       Grattis i förskott!! Hoppas du får en fin födelsedag med din mamma och att du gör saker som gör dig glad hela dagen. Hade gärna firat med dig om jag kunde! Vilken tur att vi har våra mammor ändå. ❤️

       Svara

      Jag känner igen mig så väl. Känns sjukt att man är mitt i livet och är så ensam. Alla har fullt upp med sina egna liv liksom. Jag är den enda av mina vänner som är ensamstående.
      Har ju inte blivit bättre av pandemin heller.
      Jag hade gärna firat din födelsedag med dig!

      Svara

       Ja gud, det här med att alla skaffar partner…kul för dem, mindre kul för mig. (Alltså är ju glad för mina vänner, men ja..)

       Hoppas vi båda hittar folk att umgås med så fort pandemin är över. Folk lär väl vara lite extra sociala då, för att kompensera. Haha 🙂

       Svara

      Känner väldigt mkt igen mig. Är inte självklar
      Någonstans.

      Svara

      ❤️

      Svara

     Nyår och midsommar ger mig grav ångest. Har visserligen ett barn, men är så ledsen för arr han kommer att växa upp med känslan att det alltid bara är vi… Önskar så att han fick uppleva ett mysigt firande med vänner, men vårt liv ser inte ut så.

     Svara

      Men är det säkert att han kommer att se det som något negativt? Han har ju tur som har dig och ni kommer säkert att ha det mysigt tillsammans.

      Svara

      Det kanske ser ut så för er just nu, men det kan se helt annorlunda ut en annan sommar!

      Svara

      Himla bra att din son får känna tryggheten med att mamma alltid finns att fira med på högtider. ❤️ Det har räddat mig vid nyår, midsommar, födelsedagar mm. Sen kommer din som i framtiden fira med kompisar och sen kanske en partner och dens familj, vips är du också inbjuden där! Ni har varandra<3

      Svara

      Jag hade hellre firat högtider ensam med min mamma än att utstå pappas fylleslag varje högtid! Så känn inte att erat firande inte är mysigt! Du räcker till, gott och väl! ❤️

      Svara

       Elin jag vet hur det känns. Jag hatar att min pappa alltid blir så full på högtider och helger.

       Svara

     Samma här min man gick bort i November och jag hatar alla högtider,alla känns det som har nån att fira med ,jag har både barn och barnbarn men pga Corona kan vi inte träffas så denna midsommar blir att fira helt själv. Bara ångest just nu.

     Svara

      ♥️

      Svara

     Jag känner mig också alltid ensam. Jag är singel och har inga barn men i en ålder där alla mina vänner har familj. Som tur är kan jag umgås med mina föräldrar och mina syskon på högtider och semestrar, men önskar ändå verkligen att jag blev inbjuden ( även om det är väldigt barnvänliga firanden) Det har verkligen inget att göra med att jag inte tycker att dom jag firar med inte duger, skulle förmodligen ändå välja familjen, med det handlar om gesten att bli inbjuden!

     Svara

     ❤️

     Svara

    Dessutom är det många som skippar festligheterna i år. Jag vet inte om ni hört talas om pandemin?

    Svara

     👍

     Svara

     Det är ju pandemin verkar ha missat att den inte är trendig längre.

     Svara

     Man kan ju fortfarande fira om man vill, bara inte på samma sätt.

     Svara

     Vilken pandemi?

     Svara

   Håller med ang det i kursivt. Jag gillar CCs bevakning av mycket (Isabella är dock noll intressant för mig, men förstår intresset) men när den där obehagliga sidan lyser igenom är det just det, obehagligt. Särskillt om/när CC inte verkar inse/tycka det själv.

   Svara

    Den var väldigt relevant tycker jag! Och är skönt när hon drar en input sådär! att det inte blir som att läsa aftonbladet.

    Svara

   Håller med, så himla taskigt? Inte bara mot Isabella utan mot alla de som inte har någon att fira högtider med och mår dåligt över det. Att du hintar om att det är deras eget fel får dem säkert att må bättre.

   Svara

    Men vad läser du? Du läser in saker som inte står ju! Jag vet att alla förstår varför C skrev som hon gör, ni vill bara försöka skydda IL mot allt C skriver.

    Svara

     Eller så är det du som missar en mycket elak kommentar. Vi är över 100 som gilla-markerat kommentarer som påpekar detta, så nej det är med största sannolikhet inte att ”läsa in”

     Svara

   Känns väl relevant – om man är en person som faktiskt vill ha vänner och familj att umgås med men inte har det, trots att man har både familj och haft vänner genom åren – då kanske man ska ta sig en funderare på varför samtliga väljer att inte umgås med en?
   I Isabellas fall verkar det ju vara så att hon inte är en sådan trevlig person att umgås med (enligt hennes podd) och då kanske man borde ändra på sig?!

   Svara

    Mjoo, det ligger något i detta. Det finns flera orsaker till att man kan vara ensam och sitta hemma på högtider. Men har man haft drösvis mer relationer och sumpat alla så kan man ju börja fundera på om man verkligen värdesatt dem och försökt behålla dem? För många är såklart svaret att det är andra saker som kommit emellan, eller kanske var det inga snälla kompisar från början. MEN om man satt en ära i diverse osympatiska beteenden kring hur man behandlar släkt och vänner, ja, då är man ju den kategorin människor som faktiskt borde fundera på varför man blivit ensam.

    Svara

  bara för att hon säger att hon ska fira midsommar där behöver det ju inte vara sant 🙂

  Svara

   Eller hur! Varför skulle hon fira med ES familj när han har hittat en ny och de var tillsammans i några månader för några månader sedan? Firar ni högtider med något ex familj med nån ni var tillsammans med i några månader för några månader sedan när ert ex inte ens är med?

   Nej, det är bara ännu ett sätt att driva fram en diskussion om hon och ES…

   Svara

   Håller med! Vadå extrafamilj… Något skaver som vanligt.

   Svara

  Hon är bra konstig. Skulle bli jätteledsen om det vore mig hon skulle hälsa på.

  Svara

   exakt, det vet man inte. offerkoftan åker på som vanligt.

   Svara

    Jag är så vidrigt less på er rasister så det finns inte. Knip för en jävla gångs skull.

    Svara

     Håll käft själv. Är så trött på er s.k. antirasister som bara jävlas!

     Svara

     hur är jag rasist?! det är väl väldigt mycket offerkofta att HELA TIDEN anta att man själv eller någon annan får skit för saker BARA pga svart? tänk lite logiskt, herregud

     Svara

      Rebecka du är ju rasse för du själv har medgett att du röstar sd. Vad är problemet med att folk kallar dig rasist när du uppenbarligen är det?

      Svara

       jag har aldrig sagt att jag röstar på sd! lägg av! (och för övrigt så är inte alla som röstar på sd rasister heller)

       Svara

     Säger den som hugger på allt …

     Svara

     Fast nej?! Jag är själv utlandsfödd och ”svart” och jag har aldrig tänkt tanken att om ngn säger ngt till mig så beror det på min hudfärg?! Tanten kanske skulle sagt så oavsett vem som grillade? Tanten kanske bara är en surkärring helt enkelt, inte rasist?
     Allt negativt som sägs till en svart person innebär inte att personen är rasist!
     Ofta så blir det faktiskt offerkofta på utan att man vet om det ens beror på hudfärg…

     Svara

   ”hon går förbi alla andra, och kräver att ni avbryter er grillning.”

   Hon verkar inte ha sagt till alla

   Svara

   “The fascists of the future will call themselves anti-fascists.”

   – Winston Churchill

   Svara

    ironin i att dom vill riva ner staty av churchill också.. hur dum får man bli?

    Svara

     Ännu större ironi att de ville ge sig på Gandhi.

     Svara

      hahah åh herregud..

      Svara

      Eller så har ni inte koll på vad Churchill och Ghandi har sagt och gjort, mycket som har exkluderats i skolböckerna 😬

      Svara

       Eller så kanske inte du har koll på vilka som står bakom BLM? De är inte så PK som du tror.

       Svara

       För att inte tala om rasbiologerna i Uppsala. Du vill säkert att man monterar ner hela stan, antar jag.

       Svara

        Eller bara sluta hylla rasbiologer/rasister ute i samhället. Ta in på museum och berätta om historien i stället

        Svara

     Ganska dum verkar det som. Churchill begick krigsbrott och dödade bra antal många oskyldiga civila. Har du någonsin funderat på att läsa på om terrorbombningarna under andra världskriget eller hungerkatastroferna i Indien eller Storbrittaniens postkoloniala agerande innan du kallar andra för dumma? Finns ganska många legitima anledningar att hata karlen. Till och med britterna var så lessa att de röstade ut honom på ändan direkt efter kriget.

     Svara

      aha och det var därför han blev omvald 1951. tror du är den som ska läsa på.

      Svara

  Men åh det är ju synd om Isabella, så pass att hon fryser och sätter på sig offerkoftan.

  Svara

  Hennes mamma har nog dragit en gräns iaf. Som de flesta andra i hennes närhet.
  Känner sån sympati för kidsen som finns bakom denna ledsamma löpsedel-cirkus… (än ovetandes)

  Svara

   Det där tänker jag också ofta på, att internet inte glömmer. Tänk när Bellas eller Catrin Hedlunds ungar börja googla på sina mammor …

   Svara

    Ja, gud! Catrin oxå Ja!

    Är hon fortfarande brottsligt aktiv?

    Svara

     Catrin väntar nu sitt fjärde barn. Så då får hon extra bidrag att åka Finlandsbåt 🤣🤣

     Svara

  Fråga som du gärna får svara på. Ett simpelt ja eller nej vill jag ha. Tycker du att Isabellas kommentar ovan om att hon hellre ville gå på en rolig fest var nedlåtande mot de som bjöd in henne? Ja eller nej?

  Svara

  ”Extrafamilj”? Så, mina ex som jag var tillsammans med i några månader är mina extrafamiljer? Så tramsigt.

  Svara

   Det är väl upp till var och en vad de väljer att kalla sina relationer?

   Svara

  Och du är inte frisk!!

  Svara

   Svar till någon kommentar som försvann. Inte till Camilla.

   Svara

  Hon firar väl hur hon vill, precis som andra. Ska också fira med mitt ex, inget konstigt med det.

  Svara

   Svoooooosch 🚀🙄

   Svara

    När man inte vet när swoosh används…

    Svara

     Det var ett helt korrekt Swooosh.
     Kritiken låg inte i om hon firade med exet eller inte utan att hon indirekt dissar tillställningen genom att önska att hon hade en roligare fest men hon får hålla tillgodo med detta.

     Svara

     Och heller inte hur det skrivs.

     Svara

    Suck

    Svara

   Väldigt otacksamt inlägg av IL oberoende.

   Svara

   Var ni också ihop i två månader?

   Svara

    Ha, ha!

    Svara

   Men hon pratar illa om sällskapet och tycker synd om sig själv för att hon bara fått inbjudan till Tjörn. Förhoppningsvis har värden påtalat det olämpliga i hennes sätt att tala om dem men kanske vågar de inte pga hennes offerkofta. Tror inte hennes ex (i vilken ordning det nu är) kommer att vara där utan den berömda svägerskan hon skrivit om tidigare. Uppenbart räknar Bella inte dem som vänner vilket framgår i podden den 14 juni. Dessutom olämpligt att umgås med personer utanför familjen eller de man träffar till vardags.

   Svara

    Eller så står de varandra nära och de förstår att hon menar att det är klart att det är mysigt att hänga med på en familjemiddag, men det är klart att det vore kul att gå på en större fest.

    Svara

     De kan rimligen inte ha träffats mer än ett par gånger. IL var mycket noga med att dokumentera alla träffar.

     Svara

      Öh. Nej väl? Tvärtom la hon ju ner sociala medier flera gånger när hon var i Göteborg…

      Svara

     Nej, lyssnar man på det avsnittet är det tydligt att hon menar att hon ska umgås med hans familj (läs: syrra) och inte med honom/ES.

     Svara

      Hur motsäger det vad jag sa?

      Svara

       Min kommentar hamnade fel. Jag kommenterade någon annan men den råkade hamna under din 😊

       Svara

   Ja exempelvis Bella själv verkar ju se något fel med det 😉

   Svara

  Snällt och godhjärtat av dem som firar med henne att göra det, då de flesta vet att hon har sitt lilla Excell ark.

  Svara

   Men kommer de att göra om det?
   Jag hade ärligt talat blivit förbannad om jag bjöd in någon och fick en sådan kommentar.
   Sedan kan det väl vara så att inbjudan kom efter en gråtattack om huhuhuhuhur syhyhyhynd det var om henne som inte hade någon att fira mihihihidsommar med. Men det är ju svårt att ta tillbaka en given inbjudan, fast Bella kanske blir bjuden på något bättre och tackar nej i sista stund.

   Svara

  Ingen som vill bjuda in Isabella Löwengrip till midsommarfirandet i sommar? Oväntat. Stackars. Får väl bli Sheila hon firar 30-årsdagen med, inga andra som finns kvar.

  Svara

  När köpte Kenza ett lantställe? Tänker på hennes senaste insta story

  Svara

   Någon månad sen. Hom har inte sagt jättemycket om det förutom att dom hittat ett perfekt ställe som dom gör i ordning nu. Typ så.

   Svara

    Hon vågade väl inte för hon ville att folk ska stötta Ivy( för några månader sedan ) men själv lägger hon pengarna på annat …..

    Svara

   Och fiskar efter någon som kan klippa gräset…

   Svara

    Someone call Anna Book!

    Svara

     Eller hennes granne 😂

     Svara

    Hon har väl sett mängden av influenser som sponsras med robotgräsklippare… 😉

    Svara

   Hon berättade om det på stories för ett tag sedan. Tror hon fick en del frågor om det då hon n tidigare nämnt att Alex var och fixade med deras lantställe.

   Svara

   Och Läckberg ska sälja sitt. Vilket drömställe. Dock liiiite över min budget.

   Svara

    Men är det värt 25 miljoner? Tycker inte det.

    Svara

     Det ligger på pendlingsavstånd från Stockholm vilket gör mycket på priset.
     En fastighet som ligger max 8-9 mil från Stockholms innerstad och lämpar sig för permanentboende blir mycket mer attraktiv än ett renodlat fritidshus.

     Svara

  Jag tycker att det låter som om hon tigger inbjudningar eftersom hon inte har några vänner. Sorglig tant.

  Svara

   Sponsrade vänner? Någon snäll lyssnare kanske rycker in gratis som ”vän”?

   Svara

   Exakt min tanke! ”Om ingen annan skickar en inbjudan så måååste jag dra till mitt ex familj och fira. Rädda mig nu någon!!!”

   Svara

   Tragisk människa är vad hon är! Mer otacksam och egoistisk människa har jag aldrig sett.

   Svara

  Två tankar kan faktiskt få existera samtidigt. Vad hon har för relation med sin ”extra familj” angår bara dom inblandade. Att argumentera med att man själv inte står sitt ex familj nära går inte, alla relationer ser olika ut. Kallar man någon familj så står man ju varandra nära. Att Isabella i samma inlägg vädrar sina känslor om att hon inte blir inbjuden till fester då hon inte har så många vänner tycker jag är stort av henne. Många människor i Sverige är ensamma och kanske känner en tröst i att inte vara ensamma i den känslan. Jag tror verkligen att människor hon kallar familj kan förstå det. Sen att göra lustig över att en människa inte har vänner är bara elakt.

  Svara

   Bella skulle ju kunna ha haft världens största umgänge..

   Svara

    Tydligen inte, då hade hon väl haft det. Det är en låg nivå på att komma på ursäkter för att få skriva elaka kommentarer på att en människa är ensam.

    Svara

     Svårt att förstå innebörden i ordet ”skulle”?

     Svara

      Att alla människor inte är kapabla till allt, alltid. Alla gör vi så gott vi kan med det vi har. I Isabellas fall har hon varit duktig på att tjäna mycket pengar och synas mycket i media men inte på att ta vara på relationer. Precis som andra är bra på relationer men inte på att tjäna pengar.

      Svara

       Med tanke på hur mycket hon syns i skvallerpressen (räkna typ krona per (negativ) tidningsrubrik) har hon tjänat lite och förvaltat sitt kändisskap riktigt dåligt.

       Svara

     Helt och hållet eget fel.

     Svara

      Det är vad jag menar – Av alla människor som passerat i hennes liv (vänner, bekanta, arbetskamrater, släktingar, familj, ”kändisar” ) så får hon ingen rolig festinbjudan? Säger väl en del om henne tänker jag.

      Svara

  Hon kan väl styra upp en egen fest?

  Svara

   Och sälja biljetter till sina Bella-kramare.

   Svara

    Blir nog bara en enda person som dyker upp då…med fanatisk blick och tuggande fragda.

    Svara

     😂😂😂 Fyfan vilken obehaglig bild ja fick i huvudet nu! Men så jävla sant! Tragiskt nog

     Svara

  Camping på Öland. Var det inte det som Catten trodde övre medelklassen gjorde?

  Svara

   Vad är det för fel på campa?! Nu är du bajsnödig.

   Svara

    Campa är WT. Det är min åsikt. Alla campare jag mött tickar i alla boxar för WT.

    Svara

     Vilken campingplats mötte du dom på?

     Svara

     What? Då har du nog varit på fel sorts camping.

     Svara

     Jag har jobbat på en av Gotlands största campingar och du har fel.

     Svara

      Jag sa alla campare som JAG mött. Det vet ju inte du vilka de är och då kan du således inte säga att jag har fel. Sådeså. Bor inte ens i närheten av Gotland så vet inte vilka sofistikerade campare ni har där. Min åsikt baseras på mina erfarenheter.

      Svara

       Du skrev ju att det var WT att campa? Låter ju som om du menar alla som campar då. Jag skulle vilja att det finns extremt många olika typer av campare. Det är liksom allt ifrån dom som kommer med tält stora som partytält som bor en månad och är extremt vana campare till de som bara fått för sig att lämna stan en natt. Sen så finns det de som kommer i mögliga husvagnar och de som kommer i lyxiga vrålåk till husbilar.

       Svara

        Jag tror du pratar om folk med pengar. Jag tycker inte om att använda uttrycket WT då det är lite nedsättande men om man ska tala om motpolen till överklassen så får man väl säga arbetarklassen helt enkelt. Du kan absolut ha mycket pengar och tillhöra arbetarklassen men du är fortfarande arbetarklass precis som att du kan tillhöra överklassen men vara luspank. Finns många adliga släkter som är fattiga som kyrkråttor.

        Har varit gift och tillhört överklassen (adel) ett tag på nåder och absolut ingen i deras släkt eller umgänge campade. Någonsin. Man seglade eller bodde på hotell under semestern.

        Svara

         Haha viktigt att få in att du tillhört överklassen (adel) 👍🏼

         Svara

          Det verkade ju påverka dig eftersom du ville kommentera och få snärta till lite 🙂 Ja jag tyckte det var värt att nämna eftersom det poängterade att jag haft inblick i hur det går till i vissa kretsar, lite mer legitimt så att säga. Själv kommer jag inte från någon fin bakgrund så det var en märklig ny värld att komma till. Där man alltså inte campar. Sorry. För övrigt verkar du tro att pengar och klasstillhörighet hänger ihop, vilket inte alltid stämmer. God natt!

          Svara

         *snort*

         Svara

    När man feltolkar med vilje…

    Svara

  Nu ska ju inte Erik fira med henne, det är ”svägerskans” familj. Erik firar med nya kärleken.

  Svara

   Vem är nya kärleken?

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Du skojar va?

    Svara

    Ja hur 🙄

    Svara

    Pengar, världens bästa glidmedel …

    Svara

     😅

     Svara

    Ja, undrar vad det beror på? 🤔Charmerande personlighet? Välutrustad? Eller något annat? Hmmm..

    Svara

    Vad pinsam du är…

    Svara

    Skojar du eller? No such thing as an ugly billionaire. Punkt!!!!

    Svara

    Alla ovanstående kommentarer antyder att hans pengar är det enda som skulle kunnna locka en kvinna.
    Och kanske är hans nya böna en gold digger, vad vet vi?
    Dock vill jag tillägga att karln kan vara väldigt trevlig, få henne att skratta, vara trygg och mogen och kanske t.o.m bra i sängen.
    Herre gud, bara för att man är 50+ är man inte ett ointressant vrak.

    Svara

     Nej självklart har du rätt i det. Men tror att han säkert ”lockar till sig” kvinnor pga sina pengar, att han sedan inte är ful och säkert smart och intelligent är väl något litet plus. Tänker att det är lite som Elon Musk, även fast han ser bra ut tror jag att en stor andel kvinnor lockas till hans pengar och att hans utseende bara är en bonus. Typ så.

     Svara

      Del sorry

      Svara

  Kastar man om bokstäverna i gubbens namn får man Rike Senil. Kan det vara där skon klämmer?

  Svara

   Ha, ha, ha? Shit vad jag skrattar!

   Svara

   😂😂

   Svara

   🤣

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Årets kommentar på BB. Bästa jag hört

   Svara

  När skrev hon det här och på vilken plattform? Det brukar ju vara länkat i inlägget men nu kan jag inte hitta det (hennes blogginlägg är så lååååånga numera)

  Svara

   Hon skrev det inte, hon sa det i sin podd. Syns om du läser ordentligt i inlägget ovan.

   Svara

    Aha, tack! 🙂

    Svara

  Förstår inte varför du lägger ner så mycket tid på denna kvinna? Efter allt som har kommit ut ur hennes mun och hur många gånger har det varit sanning? Efter excelarket VARFÖR?

  Svara

   För man måste skratta åt eländet

   Svara

   För att vi som hänger här tycker det är roligt.

   Svara

    Och samtidigt vill ni att hon ska försvinna. Så länge ni lägger ner tid på eländet, hennes tårtor, relationer och uttalandet så kommer hon ju inte göra det.

    Svara

     Uttalanden*

     Svara

     Jag lägger inte ned någon specifik tid på Isabella Löwengrips elände, tårtor, relationer eller uttalanden, jag lägger ned tid på Bloggbevakning och är nöjd med det. Någon underhållning vill man ju ha.

     Svara

    Jag tyckte det var kul innan men nu är jag trött på det hela. orkar inte ens läsa något mer av henne. Känner bara hon är så passé..

    Förstår bara inte varför Camilla tar upp sånt här. Menar är Camilla inte trött på att skriva med tanke på att det mesta är grodor som kommer ur hennes mun? Eller är det för att tillfredställa ”oss som gillar att läsa om henne”?

    Svara

     Du säger att du tycker IL är passé, men C ska inte få skriva sina inlägg om IL hur hon vill? Känns som att du bryr dig rätt mycket faktiskt.

     Svara

   För att man inser att trots att man ibland beter sig som en riktig röv finns alltid någon som kan vara värre….

   Svara

   För hon är en offentlig person i sociala medier, och denna blogg skriver om sånna personer.

   Svara

  Alla fattar väl vad hon menar när hon skriver ROLIG MIDSOMMARFEST – det är just FEST hon syftar på , med kompisar…
  Hon dissar ju inte Eriks syrra bara för det.

  Men vad hon måste inse, som många gör i hennes ålder är att kompisarna, som är en nära, blir färre. Man bildar familj och det är inte så mycket festande längre.
  Det är familjesammankomster med barn och familj på dessa högtider , som gäller.
  Tufft att bli vuxen.

  Svara

   Tolkar hennes uttalande precis som du. Hon skriver dessutom att hon är tacksam för den inbjudan hon fått.

   Men här inne skall allt IL säger tolkas till det sämre, ja helst till det sämsta tänkbara.

   Svara

   Hon hedgar. Hon är lättad över att ha något att göra, men hoppas på att någonting roligare dyker upp. Luktar desperation …

   Svara

   Fast har man blivit hembjuden till någon, som välkomnar en med husrum, så stannar man väl hos dem? Även om det är ett firande med barn och sådär så kan man ju ändå umgås med dem man blivit inbjuden till, även på kvällen. De har väl bjudit henne för att träffa henne? Eller är det bara för att vara snäll? Eller hade hon tänkt att dra någon annanstans och skippa att besöka sin extrafamilj om något annat dyker upp? Inte så kul för dem att ha planerat att ha henne som gäst och sen skippar i sista sekund.

   Svara

   Fast nu ska vi inte festa i år på midsommar.

   Svara

  De kanske inte ska fira utan typ bara ska ha en vanlig lunch eller något så hon kanske tänker att hon hellre gått på fest? Men ändå, riktigt konstigt att kalla dem för sin ”extra-familj”, men såklart gör hon det då de står nära en miljardär. Alla med mycket pengar vill hon nog se sig som nära med. Psyko-brud.

  Svara

  Varför vill inte seglaren fira med henne?

  Svara

   Det förhållandet har gått på grund.

   Svara

    Ånej, har det kapsejsat?

    Svara

     Akterseglad?

     Svara

   Golfaren och Vandraren då?

   Svara

    Golfaren, vandraren och seglaren är nog samma person

    Svara

  Det sista var onödigt.. är i den sitsen och har äntligen accepterat att jag ska vara ensam.

  Svara

   Känner samma ❤

   Svara

   Fast nu pratar ju CC om Bella, så ingen annan behöver ta åt sig. Jesus…

   Svara

    Jag skulle aldrig dra NÅGON över samma kam som Isabella, så INGEN behöver ta åt sig. She truly is one of a kind.

    Svara

     Att folk inte fattar detta utan drar det direkt som en pik till sig själv! Som att man på flit vill missförstå. Är själv ensam och förstod exakt vad C menade!

     Svara

      Kanske att det är svårt för dig att greppa hur denna kommentar kan göra väldigt ont för personer i ensamhet. Vad glad för det! Att du inte upplever samma sorg, och försök i allafall att förstå istället för att nästan dumförklara.

      Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Snälla Camilla, kan du sluta tolerera alla som skriver rasistisk skit i ditt kommentarsfält? Under ett inlägg av BlondinBella dessutom. Någon annan postar hela tiden inlägg från Nya Tider. Snälla, rensa.

  Svara

  Vet vi att ”extrafamilj” betyder ”exets familj”? Ingenting i inlägget, förutom Camillas påstående, tyder på det.

  Svara

   Gör en snabb googling på Löwengrip + midsommar.

   Svara

  Kan det vara så att Bella raggar spons för sin 30-års fest i oktober? och för att få komma på ett jet-set party vid nyår, synas på bild arm i arm med vem i skvallerpressen? ”Styrelseproffset och entrepreören Isabella Löwengrip tillsammans med xxx”?
  Börjar hon i tid så att hon kan välja och vraka bland alla erbjudanden som kommer? När är deadline enligt excelarket?

  Svara

  fast nu är det inte Erik hon ska till utan en helt annan familj.

  Svara

   Hur vet du det?

   Svara

    jag vet för jag är bekant med familjen hon ska till.

    Svara

     Eriks systers?

     Svara

  Undrar stilla om IL kommer vara klädd likadant som Eriks nya flamma…

  Svara

   Vem är Eriks nya flamma?

   Svara

    Vill också veta! Har bara hört lite lösa rykten om att hon liknar exet (mamman till deras barn, inte IL)

    Svara

  Hon borde väl, åtminstone i rådande pandemi-tider, hellre ha önskemål om att få fira en lekfull midsommar med sina barn. I julas fick hon fira med familjen Spångberg. Vad hindrar henne nu? Antagligen ingenting…

  Svara

  Jag trodde att hon hade relativt många vänner. Hon går ut ganska ofta på middag och sen är hon nära vän med Sheila och Marisol, man bjuder väl med sin vän på fest!

  Svara

   Skulle varit ett ? på slutet,

   Svara

  Vad ska hennes ”bästis” Sheila göra då?
  Trodde hon och Bella var såååå goda vänner! 😇

  Svara

   Sheila med familj kanske är bortbjudna till typ en kusin eller en av makens vänner?

   Svara

  Båtmannen/militären har alltså andra planer än att fira midsommar med Bella. Han kanske inte har kastat sin familj under bussen…Och förmodligen inte heller presenterat sin kk för dem.

  Svara

  Men bjuden till fest?
  Har alla svenskar missat att vi är i en pandemi?
  Man ska inte ha fest.

  Svara

   ”Ah men vi träffas ju ändååå på jobbet”
   ”Men man får väl vara 50st i allafall”
   ”Men vi är ju friska”
   ”Men lite fest måste man ju få ha”
   Osv
   Osv

   Svara

    Så länge ni håller avståndet så. Visst kan ni träffas några personer, men håll avståndet så att ni inte smittar ner varandra.

    Ett bra exempel: Sju kvinnor träffades och åt middag och satt och snackade en kväll. Alla kände sig friska när de träffades. ALLA sju blev sjuka och flera hamnade på sjukhus. Jag vet inte om alla överlevde.

    Svara

   Men demonstrera i tusental går bra, såååå…

   Svara

    Och trängas på Ullared går också bra.

    Svara

    Rålis är rena slagfältet…

    Svara

    Tror nog fler än några tusen kommer fira midsommar och det lite för nära

    Svara

  Let her fade away. Hon känns som inte bara gårdagens utan förra årets nyheter, eller hur? Visst är det lite kul att se henne sprattla för att få uppmärksamhet men samtidigt vet vi ju alla hur det slutar – med att andra människor far mycket illa.

  Drop her.

  Svara

  Alltså på ett sätt får ju BB skylla sig själv att hon är så fruktansvärt ensam, men samtidigt är de synd om henne att hon är så fruktansvärt jävla dum som förstört varenda relation hon haft med vänner, familj, sin exman, att hon låtit sitt luftslott, sin låtsasvärld och pengar styra henne och att hon inte inser va hon gjort, att hon inte tycker att hon gjort något fel utan alla är så dum mot henne och offerkoftan är enorm!
  Sen är de ju otroligt puckat att sitta o säga såna saker när hon fått en inbjudan, men stanna hemma då, de har ingen skyldighet att bjuda in henne för hon tillhör inte familjen.

  Svara

  Extrafamilj??? Seriöst. BB kunde inte ha ett förhållande med Erik för att hon mådde dåligt. Men sen har hon hunnit med att både göra elchocksbehandlingar samt haft en hemlig man boende hos sig. Jag tror inte Erik hans vänner och familj vill figurera i BB:s blogg då dom är sk ’doldisar’. Och vart tog den hemlige mannen som älskade BB vägen?

  Svara

  Men snälla, hon sa ju att hon är tacksam för att bli bjuden. Hade jag bjudit Isabella hade jag inte alls tagit illa upp, är väl klart att man önskar att man hade nära vänner att fira med. Det vill väl alla ha? Man kan känna sorg och tacksamhet samtidigt.

  Svara

  Men herregud, alla som lyssnat på avsnittet vet ju att detta är taget helt ur kontext. Det hon berättar är ju att hon knappt har några vänner och saknar ett kompisgäng, och att det känns långt bort för henne att bli bjuden till en rolig midsommarfest. Men också att hon är extremt tacksam för att hon fått ny extrafamilj i Göteborg. Betoningen ligger alltså INTE på att hon vill bli bjuden till en ROLIG fest.

  Svara

  Märkligt att Isabella helt ensam fortfarande står folkbokförd på adressen där hon bodde innan hon köpte nuvarande villa. Är inte huset sålt, eller vad är det fråga om?

  Svara

  Har man inte vänner att fira med på midsommar/valfri högtid har man garanterat sig själv att skylla. Kan tycka att är man ofrivilligt ensam är det något som inte stämmer, att man har lite otrevliga sidor eller är svår och jobbig att umgås med. Visst, det svider att få höra sånt men det är ju uppenbarligen NÅNTING eftersom ingen vill umgås med en. Alla jag varit i kontakt med på något sätt som varit ofrivilligt ensamma har varit oerhört svåra personer; gnälliga, pratar om negativa saker, skryter, okänsliga och förstår inte när de går över gränsen… Det är klart ingen vill umgås med en i så fall.

  Jag älskar att vara själv ibland och jag älskar även att umgås med vänner och familj. Jag ser det som extremt viktigt att alltid bjuda tillbaka lika mycket som man blir bjuden, att båda parter tar initiativ till att ses och så vidare. Lär er ta hand om era vänskaper och behandla dem som om de vore plantor som behöver näring!

  Svara

   Inte alltid. Man kan ha flyttat runt mycket av olika anledningar. Inklusive utomlands. Eller brutit med familjen av någon anledning. Så det är ju olika från person till person.

   Svara

   Eller så har du någon form av social fobi. Jag har det och har tyvärr dessutom umgåtts i sammanhang med många introverta, vilket gör att jag har väldigt få vänner. Dessa vänner firar dessutom helst högtider med sina familjer, samtidigt som jag helst inte firar med min familj pga diverse orsaker. Blir ofta bara jag och min pojkvän av den anledningen!

   Svara

   Eller så har en varit svårt sjuk länge och inte kunnat umgås på samma sätt som innan, och eller är den enda fattiga bland vänner där alla tjänar mycket pengar och en kan inte hänga med på samma vilkor eller bjuda på samma sätt, eller får barn med diverse speciella behov så livet inte riktigt går att leva på samma sätt längre alls. Eller kanske alltihop.
   Det finns en massa anledningar till att folk inte har någon att fira med som verkligen inte behöver ha med deras personlighet att göra.

   Du och jag hade ju tex uppenbarligen aldrig kunnat vara vänner för jag hade inte kunnat bjuda tillbaka lika mycket som jag blir bjuden oavsett hur gärna jag hade velat.

   Kanske skulle hjälpa dig att vidga din blick lite till de varierande förutsättningar folk faktiskt lever med.

   Svara

   Det betyder ju inte att ingen vill umgås med en, nånsin. Men många spenderar högtider med sina familjer eller partners familj och har man inte den möjligheten själv av någon anledning blir det lätt ensamt. Jag är själv relativt nyinflyttad och har faktiskt vänner här – men inga midsommarplaner. (Gör mig inget, brukar inte fira)

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.