Lite midsommarbilder…

Igår försökte jag ladda upp på tok för många bilder i två inlägg vilket ledde till att hela bloggen hängde sig. 
Därför gör jag mindre inlägg med lite smått och gott från flunsornas midsommar.
Mitt internet är katastrof här ute i skärgården men jag åker hem idag och lovar bättring. 😉

Lite klart, lite oklart och lite klockrent.


152 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vart är Carls hand på väg..? 👁️👄👁️

  Svara

   Tänkte lite så jag med när jag såg bilden…

   Svara

    Tyckte det var gulligt att han höll om lilla bebismagen 😊

    Svara

     Det dom menade var att det ser ut som att handen går lite längre ner än bebismagen.

     Svara

      Fast magen börjar ju bukta ut där? Inte så att det är platt upp till naceln och sen ba BOM fotboll.

      Svara

   Men snälla. 😅 Ja han ska pulla henne där.
   Är du 12 år?

   Svara

    ”pulla”…
    Är du 7 år?

    Svara

     Vad säger du för vuxet och sofistikerat då?

     Svara

      Ingenting såklart.
      Sånt där sysslar bara smålänningar och annat pack med.

      Svara

      ”Ta på”?

      Svara

   Men orka, så ser det inte alls ut.

   Svara

    Eller hur? Men folk ser det de vill se..

    Svara

   😂 Vet inte vem Carl är men fan vilken rolig bild 😂😅

   Svara

  Kan inte sätta fingret på varför men fick en olustig, konstig vibe av Kenzas bilder. En vanlig bikinibild känns mer som henne, varför dessa ”look at me” bilder? Inte för att det är något supervågat, men det skrek mest desperat pga tappar följare.

  Svara

   Hon tappar 1000 i månaden.. Hon har ju 1,8 miljoner följare så de lär ta ett bra tag innan de märks.. Typ 100 år

   Svara

    Hon märker det och gör allt för att hålla kvar följarna. Kenza: sälj ditt bolag, lär dig mer om investeringar i fastigheter och på börsen och ta några kurser på högskolan så slipper hela tröjan åka av till nästa midssommar för att behålla läsare.

    Svara

    Det är ju iofs rätt naturligt tänker jag. De som började följa henne för en tid sedan när det var mest mode och inte ett mamma-flöde. Men antar att hon försöker hålla kvar dem.

    Svara

   Håller med! Kenza är passé.

   Svara

    Vilken ångest det måste vara ändå, när man känner att man snabbt blir pass’e och inte har något att falla tillbaka på som t ex en utbildning.

    Svara

     Det kommer inte gå någon nöd på henne. Finns massor med saker hon kan jobba med på företag som tycker att arbetslivserfarenhet är minst lika viktigt som utbildning

     Svara

      Som vadå?
      Hon är ju passé för att många yndgre tjejer tar över gamet. De har en helt annan sociala medier kultur. Kenza kan inte coacha, sälja in reklam eller jobba med sociala medier, annars hade hon ju inte tappat lösare. Hon är en veteran från en helt annan era. Ingen av hennes kollegor har lyckats hålla sig relevant.
      Tror inte hon behöver jobba på Ica men jag ser inte hennes erfarenhet som meriterande då yrkeskategorin är så stormig och oförutsägbar. Influencervärlden söker nya ansikten, marknadsföringsstrategier och att kunna synas bland miljontals kloner.

      Svara

       Och hon är INTE rolig heller. När hon försöker skämta faller det platt. Det är vad händer när hela ens identitet ligger i utseendet. Man tapper bort andra viktiga egenskaper. Som intelligens och humor.

       Svara

     Det sticker säkert till av avundsjuka, men Kenza kommer klara sig kanon utan någon utbildning. Allt handlar om kontakter och det har hon sannerligen. Och även om Kenza skulle vara passé i influencervärlden så är hon fortfarande ett stort namn. 🙂

     Svara

      Hej Kenza 👋🏽

      Svara

       Men lägg av

       Svara

   Om något bör hon också skämmas för sitt uppvisande av sommarhuset. När hon för några månader sen bönade för folk att hjälpa hennes företag ur den eviga krisen. Jag förstår att hennes privata ekonomi skiljer sig från företagsekonomi. MEN tänk på alla anställda som inte fick sin lön, som har fått slita för ett sjunkande skepp och som knappt har råd med sin ekonomi. Vilket spott i ansiktet på sina anställda. Dessutom, vilket omoget och själviskt ledarskap. Men vad vet hon om det, det viktigaste är ju att hon förblir divan hon alltid varit.

   Mvh, känner flera från IvyRevel som fullständigt ratat henne

   Svara

    Men kan vi snälla lägga ner det här? Privatekonomi och företagsekonomi är INTE samma sak. Tänk på alla stora butikskedjor som konkat eller gått igenom rekonstruktion. Inte har VDn gått in och betalar de anställdas löner där. Så varför skulle Kenza måsta göra det?

    Svara

     Du missar poängen. Som LEDARE och FÖRETAGSÄGARE har man ett ANSVAR gentemot sina anställda. Att bemöta dem med respekt, att förstå deras situation, att LEDA dem.

     Är det bra ledarskap menar du att låta sina anställda att jobba utan lön och slita för ett sjunkande skepp medan ägarna reser till Maldiverna och lever livet på sitt nyinköpta sommarhus? Vet inte vilken kunskap du har om ledarskap men stora företag som Volvo har ju fått kritik för liknande beteende. Att aktieägare skulle få ut bonusar samtidigt som de varslade folk. Tänk större, inte bara skillnaden mellan privat- och företagsekonomi.

     Svara

    Var visar hon upp det? Hittar ej!

    Svara

     Inte jag heller! Story? Såg bara senaste bilden men det är ingen bild på huset, det står bara ’in our backyard.’

     Svara

     Inte jag heller, vart har hon flyttat

     Svara

   Jag får också det men inte för att bilderna är i bikini för man ser ju inget alls utan det där töntiga sättet hon ”drar” i ärmen på tröjan och försöker ta en bild son skulle platsa på Ellos badklädersidor. Så konstigt beteende

   Svara

  Den stora frågan är om Bellsan till sist hittade någon bättre midsommarfest än den hon var bjuden till.

  Svara

   Palla åka till Göteborg för en middag. Förstår om hon valde en lugnare lväll/ en annan fest här i trakterna. Man måste inte tacka ja till alla vettu…

   Svara

    ”Problemet” var väl att hon så tvunget skrev ut det på sin blogg och att hon hellre skulle ha gått på något roligare. Åsikten är fri, men varför vill man skriva ut det öppet? Om hon nu valde att tacka nej, vilket som du säger är helt okej, så blir det lite stelare än nödvändigt då dom såklart förstår varför. Ärlighet är bra, men ibland kan man välja att vara schysst också och dra en vit lögn.

    Svara

     Därför att hon är en manipulatör av stor rang…

     Svara

     Så nu vill vi att hon ska ljuga? Nyss ville vi att hon skulle vara ärlig?

     Svara

      Hon skrev inte det på sin blogg men hon sa i poden – klart det hade varit kul att bli inbjuden på en rolig fest – och det är väl inget fel eller oschysst i det, men att fövränga allt hon säger och skriver är oschysst tycker jag och att skriva att hon är taskig o dålig gäst. Jag skulle nog inte åkt dit efter sådana skriverier, hade varit lite pinsamt.

      Svara

    Bella brukar aldrig ha problem att åka långt för nått! Minns tiden då hon flög över hela världen för 24 timmar här och 48 timmar där.

    Svara

     Det var tider det! Tänk att hon kunde slå två flugor i en smäll: vara ifrån barnen och förstöra miljön! 🤩

     Svara

   Ja jösses vilket bekymmer

   Svara

   Enligt Isabellas stories har hon varit på Toftaholms herrgård i Värnamo. Och på herrgårdens instagram tackar de för hennes besök!

   Svara

    Roligt att svar till proton ovan tas bort som skrev att Nej hon skrev inte så däremot sa hon ”klart att det hade varit kul att bli bjuden på en rolig midsommarfest” – inget fel i det ju. Problemet är ju att vissa vänder allt hon säger till fel och något dåligt.

    Svara

     Hon sa inte att hon ska fira med sin före detta heller som andra skrev. Jag hade nog inte velat åka dit efter sådana skriverier, hade varit pinsamt. Jag hade blivit galen om jag hela tiden blev fel citerad och om folk påstod jag sagt eller skrivit något jag inte har.

     Svara

     ”vänder allt”

     Svara

    Trodde systern bodde i Värnamo.

    Svara

   Men festen var väl Värnamo?

   Svara

    Värnamo var bara ett stopover, nu är Bella och badar i Torekov (Instastory). Så extrafamiljen blev utkonkurrerade av något roligare.

    Svara

     Hon kan ju dock ha varit hos dem också innan, vad vet du om det. Hade det varit jag så hade jag nog inte åkt dit efter skriverier om att jag var taskig och dålig gäst och att det är konstigt och fel att hon skulle fira där, så kan förstå om hon valde annat. Nu sa el skrev hon ju inget taskigt som vissa vill få det till, fy farao för att bli felciterad och fövrängd jämt.

     Svara

      Visserligen känner jag till att just Bellas tidsuppfattning skiljer sig från de flestas men du Anonym/ 15.22 hur mycket kan du om Sveriges geografi? Värnamo, Göteborg, Torekov? Allra helst som Bella skriver Lyckliga dagar i Torekov. Det vore svårt att hinna med till och med för Bella.

      Svara

  Brukar aldrig bry mig när influencers skaffar barn, men gillar både Carl och Sanna så det här var en kul nyhet, blev väldigt förvånad när jag såg det på Instagram igår kväll.

  Svara

  Matilda djerfs bild (Längst mer till vänster) handlar dock 0% om midsommar, utan hela texten handlar om ätstörningar och att folk måste sluta anta någons hälsa pga hur kroppen ser ut.

  Svara

   Och så illustrerar hon inlägget med en pose-bild på en normsnygg kropp i bikini 🙄

   Svara

    Det är väl just det hon vill få fram. ”Normsnygg” kropp innebär inte en frisk kropp..

    Svara

     ..innebär inte alltid en frisk kropp* menade jag 😁

     Svara

    Va? Du missade just poängen med att utseendet inte avgör om någon har en ätstörning eller inte?

    Svara

    Din kommentar är problemet. Du kan inte avgöra hur någon mår baserat på hur de ser ut. Hon skriver själv att när hon hade ätstörningar så trodde ingen på henne och ba ”vadå du är ju inte så smal?”. Precis som att någon som är väldigt smal inte nödvändigtvis behöver lida av ätstörningar. Förstår du nu? Och kan skaffa dig lite empati?

    Svara

  Trist att Kenza blir mer desperat nu när hon är fru och mamma. Känns mer tonår än vuxen kvinna med familj.

  Jag hade inte uppskattat det om min man visade lite balle för likes…

  Svara

   Jag kommenterade själv att bilderna känns desperata, DOCK känns det beige att dra in att hon är fru och mamma då det inte har något med saken att göra. Jag fick en bad vibe då det inte känns som hon (känner inte henne irl!) av det jag har följt under åren, därför kändes det desperat att gå från ylle till spets. Men mamma, gift eller ogift, tonåring eller vuxen, spelar ingen roll.

   Svara

    Men det är väl klart att det spelar roll; här kommer en lista på varför det är relevant att dra in familjen:

    1. Att skaffa barn tyder i många fall på mognad. Kenza är 29, hon borde ha ”växt upp”. Hon var ju inte ens så desperat som 18-åring!

    2. Att ha barn är också en anledning till att tänka sig för. Barnet växer upp med en offentlig mamma, hur kul är det om hon också poserar sexigt för pengar och likes?

    3. Aleks är hennes man. Jag vill då inte ha en man som tycker att det är kul att jag glashar bröst för likes. Lite ska han visa att han ”vill ha mig för sig själv” utan att direkt förbjuda mig. Skulle bli jätteledsen om min man bara stod och kollade på når andra män kommenterade ”åhh så sexig”. Tyder på att han inte bryr sig/ inte vill ”tävla för att vinna tillbaka mig”. Typ att han gett upp.

    4. Att klä av sig för pengar/tummen upp när man har en massa pengar, familj och karriär är bara desperat och girigt.

    5. Att gifta sig är också ett bevis på att man, i studen, funnit rätt människa att dela sitt liv med. Kenza är inte polygam så varför är det så viktigt att få bekräftelse av andra när hon har en man som älskar henne? Desperation, girighet och dålig självkänsla!

    6. Skulle det vara ok om Aleks fick massa kommentarer av oss kvinnor om hur sexig han är när han drar ned kalsongerna lite? Eller att han visar rumpan för att få bekräftelse? Kenza tycker kanske att det är ok men de flesta hade mest undrat varför han har det behovet.

    7. Hon sa att hon inte skulle fortsätta blogga eller vara i offentligheten när hon bildat familj. Visst, man får ändra sig men steget från ett helt privat liv till att flasha bröst, sälja sitt barns intigritet och tigga pengar är rätt stort. Kan jag tycka…

    Svara

     Jag håller med framförallt om nummer 7, i övrigt förstår jag din poäng men håller inte riktigt med. Men förstår som sagt poängen.

     Svara

      Jag förstår också din poäng men i just detta fall ansåg jag själv att hennes civilstånd och roll som mamma var relevant 🙂

      Kanske för att vi båda är gifta och har småbarn men att jag är hennes motsats. Man jämför ju alla med sig själv på ett eller annat sätt.

      Svara

     Alltså förlåt men what? Vad är sexigt på Kenzas bild? Håller med om att hon är desperat men hon visar verkligen ingenting. Är ju så osexigt det bara kan bli. Och majoriteten av hennes kommentarer kommer från kvinnliga fans, hon har aldrig varit någon ”Megan fox” som män dreglar över utan någon som tjejer mer tycker är snygg.

     Svara

      Så osexigt det bara kan bli? Inte så att hon sitter i en sopsäck, klädd från topp till tå liksom.

      Svara

   Är inte balle känsorgan? Du kan knappast likställa att ev visa bröst med att visa könsorganet. Nej det är inte samma sak. Även om man idag vill att kvinnor ska skyla brösten för tänk vad hemskt om man ser kvinnobröst.

   Svara

    Exakt! Män går nog utan skjorta eller har en skjorta utan bh så att bröstvårtan syns igenom, men en kvinna får inte ha en skjorta som visar bröstvårtan, det anses vara för sexigt och provocerande.. Bh är något av det mest obekvämaste plaggen som finns, hoppas på att alla kvinnor börjar gå utan bh så att män blir vana med synen och ser det istället som något normalt och inte sexigt.

    Svara

     Det är inte bara män som behöver vänja sig med synen. Jag uppfattar att det är kvinnor som blir mest provocerade.

     Svara

      Haha! Håller med. Har man stora bröst och urringat blir mannen glada men många kvinnor typ fientliga.

      Svara

     Fan heller att jag tänker sluta gå med bh… Hade jag haft mindre bröst då kanske. Men inte så kul när g kuporna studsar så dom nästan knockar en.

     Svara

    Fast kvinnobröst – precis som exponerade stjärtar – ÄR en stark sexuell signal, varesej vi vill det eller ej.

    Svara

     Shhhh, här kan vi inte sitta och påstå att män och kvinnor kan vara olika. Ska en man kunna gå med bar överkropp på stan så ska även en kvinna kunna göra det. Vi är exakt likadana, innnnngen skillnad alls varesig biologiskt, fysiologiskt, mentalt eller sexuellt.

     Svara

      Rent intellektuellt sett borde det vara så, kanhända, men det är det inte. Nakna kvinnobröst har en sexuell laddning som mäns platta bröstvårtor saknar. Det kan man inte ändra på bara för att man vill.

      Svara

       Och jag förstår att du var ironisk, Anonym 10:24 😉

       Svara

       Kan man inte ändra på den synen säger du? Den ändras ju hela tiden. Kvinnors bröst ses inte som något sexuellt överallt och har inte alltid gjort.

       När jag var liten på 80-90 talet solade alla mammorna topless. Var inget konstigt med det. Idag gör man det inte alls på samma sätt. Jag tänker iaf inte använda bh för att dölja bröstvårtorna eller skyla brösten bara för jag badar, solar eller ammar. Har man problem stt se kvinnors kroppar får man bearbeta det i terapi.

       Svara

        Jag tror att den toppless-tiden också handlade om sexuell exponering, fast kanske med en del frihets-känsla inblandad, att man plötsligt struntade i de gamla ”reglerna”. Slängde bh:n och hade fritt sex (som kanske inte alltid var så fritt utan ofta ett resultat av p-pillren, som gjorde det svpårare att säga nej…) Jag tror visst att män trånade också efter de brösten. Ska man gå i terapi för att inte reagera på sexuella sitgnaler … tror jag att man försöker förtränga sin natur. Det är nog inte så lyckat.

        Svara

         Fri sex var på slutet av 60-talet – början av 70-talet.
         På 80-talet solade man topless och alla var medvetna om hur sexigt det uppfattades, men ville trots(eller tack vare) det släppa tuttarna loss. Männen tackade och glodde ögonen ur sig.

         Svara

     Sant, men den signalen är också en attityd till bröst och rumpor. För bara ett par decennier sen var det ju inte kontroversiellt att vara topless på stranden tex.

     Svara

      Inte kontroversiellt kanske men definitivt sexuellt.

      Svara

    Beror på, i söder är balle ändan.

    Svara

     Och i Stockholm betyder det balkong. Kan bli rejäla missförstånd 😂

     Svara

      Född o uppvuxen i sthlm och balle har alltid varit snopp och pung

      Svara

       Samma här! Aldrig någonsin hört någon säga balle om en balkong.

       Svara

        (Stockholmare här) Brukade säga balle om balkong för att reta mina föräldrar då dom avskydde det ordet. Vet många som sagt/säger det, kanske är ett sånt ord som vissa använder och andra inte 🤗

        Svara

         Ja känner ingen stockholmare som inte använder ordet ”balle” för balkong.

         Svara

          Är själv stockholmare och för mig är ordet ”balle” en lite rolig förkortning av Balenciaga. Folk använder det för att tona ner sitt skryt typ

          Svara

   Kan någon förklara för mig varför det skulle vara värre att visa undersidan av bröstet istället för ovansidan som ALLA kvinnor gör i urringade kläder? Sluta provoceras av hud så kommer ert liv bli så mycket lättare att leva.

   Svara

    Det är ju inte så att vi provoceras av hud, vi reagerar på starka sexuella signaler. De är förmodligen omöjliga att radera från vårt psyke. Och det vore ju förmodligen himla trist om så var fallet.

    Svara

  Alltså Annica och hennes kille 😍❤️ Blir så glad för hennes skull!

  Svara

  Tilda.. nyss fött sitt tredje barn. Varför lägger man upp en sån här bild? Vilken bekräftelse söker man?

  Svara

   Den bilden är ju ingenting mot Sindys smaklösa vulgobild.
   Varför lägger man upp en sådan bild som den Sindy lade upp…

   Svara

    Förstår inte ens varför Sindy får vara med på Bloggbevakning helt casually med tanke på vad hon gjort mot sina barn osv.

    Svara

     Jag tycker inte heller Sindy bör skrivas om här. Hon om någon är passé och har väl aldrig varit en ”influenser” som har varit vettig överhuvudtaget. Tycker inte man ska ge någon som uppenbart mår så jävlas dåligt och fuckat up sitt liv någon uppmärksamhet. Hon borde hålla sig till det hon syssslar med, bli drogfri, sköta sig och få livet att bli normalt!

     Svara

   Vad har barn med saken att göra? Är man sån att man tycker om att visa upp sin kropp så förändras ju inte det bara för att man blir mamma.

   Svara

    Man kanske borde ta och göra det när man blivit mamma, förändra sig lite liksom. Man behöver inte flasha upp allt man äger & har.

    Svara

     Bara för att de är morsor så ska de gå runt i tjocka kläder? Och sluta leva? Visst jag tycker själv att det är olämpliga bilder, morsa eller inte morsa.
     Låt dom leva som dom vill.
     Stör ni er påt. Sluta titta då? 😘

     Svara

      Haha allt behöver inte vara svart eller vitt.

      Svara

     Det gör man ju, man förändras en hel del. Men att flasha sig är ju något som (i en sund familj) sker utanför föräldrasfären så jag förstår fortfarande inte vad att ha barn har med saken att göra.

     Svara

   Hon ville väl.

   Svara

   Hon vill väl få kommentarer som ”såå fin, man kan inte tro att du fött barn med sån kropp!!” Den bilden känns 100 ggr mer desperat än Kenzas.

   Svara

  Tycker flera bilder tanderar till lättporr. 😕
  Tragiskt att tjejer tror att de fortfarande måste visa upp sina kroppar för att få ett värde.

  Svara

   Många män tackar fjärde vågens feminism för detta mirakel. För 100 år sedan vägrade kvinnor ens visa smalbenen. Idag klär vi av oss helt, poserar sexigt och blir glada av alla ”jag vill sätta på dig i alla hål”-kommentarer. Lustigt hur sexuell frihet och behovet av bekräftelse går hand i hand.

   Svara

    Precis som när p-pillret dök upp och kvinnor plötsligt inte hade nån ”giltig orsak” till att ha sex utan kondom.

    Svara

     Till att INTE ha sex utan kondom, ska det naturligtvis stå..,

     Svara

      Eller…. herregud, jag skyller på värmen…. Ni fattar vad jag menar…! 🙄😁

      Svara

       Eller sex överhuvudtaget! Varför inte, det fanns ju p-piller?!?

       Svara

  TÖNTkenza, vad fan håller 30-åringen på med????

  Svara

   Men chilla! Det är väl ingenting jämfört med exempelvis Sindy. Och vad spelar egentligen åldern för roll här?

   Svara

    Sindy heter ju för guds skull WT queen. Kenza var ju alltid så pryd och ”privat”. Lite som att jämföra Pumaswede med Prinsessan Viktoria. Ingen bryr sig när Pumaswede klär av sig men så fort Viktoria får för sig att visa lite mer lår än vad som anses ”anständigt” så blir det kalabalik riket runt.
    Dessutom beter sig Kenza som en fjortis som söker uppmärksamhet och bekräftelse. Sindy har alltid varit sån…

    Svara

   Hur gammal är du? Nyss fyllda 14?

   Svara

    Japp, sur för att du inte fick komma på min fest😉

    Svara

    Burn!! 🤦🏼‍♀️

    Svara

  Åh herregud Kenza. Pinsam och desperat hon börjar bli. 😂

  Svara

  Haha Greta förlåt men kan man vara mer PK? Gör hon nåt annat än att står med skyltar och är bitterallvarlig?
  Kul liv.

  Svara

   How dare you!?????

   Svara

   Älskar att hon är så konsekvent! Hon har funnit sitt kall här i livet. Go Greta!

   Svara

   Haha ja jobbigt att hela hennes image är just det. Börjar hon ha kul eller gör nåt som inte har med klimatet att göra så fallerar ju allt.

   Svara

    Det hon är känd för och vill göra fram är ju miljön och strejkandet… hon är inte ute efter att visa upp resten av livet

    Svara

   Eller hur. Så tröttsam unge.

   Svara

   Tänk att PK Så ofta ska användas som slagträ av människor som är mindre pålästa. Det är pinsamt.
   Klart att hon är allvarlig, om du lyssnar på vad hon säger och inte bara tittar på bilderna på henne så kanske du också förstår varför. Då hade du också vetat att hon inte bara står med skyltar.

   Svara

    Eller så är vi just pålästa som förstår att folk är hjärntvättade och har extremt tunnelseende?
    Du har ingen aning om folks hjärnkapacitet.
    Däremot är att påstå att folk är pålästa utifrån noll kontext är dock inte alls att vara påläst.

    Svara

  Men snälla rara människa, läs på om asperger.
  Greta är ascool.
  Punkt .

  Svara

   Hon är verkligen inte ascool. 😂

   Svara

    Jaså inte?
    Har du åkt båt över Atlanten och talat inför världsledande?
    Fått miljontals med människor att öppna ögonen om att your house is on fire?

    Svara

     Är det där ribban för att vara cool?

     Svara

      Jupp, i min värld är det så.

      Svara

      Vad är din definiton av att vara cool? Undrar helt seriöst alltså

      Svara

       Till ”Anonym” alltså

       Svara

      Bryr mig inte ett dugg om miljön men lyssnade på hennes sommarprat och blev imponerad. Wow vilket mod det krävs att göra det hon vill.

      Svara

       Hm.. blev verkligen jättenyfiken på din kommentar! Hur menar du med att du inte bryr dig om miljön?

       Jag har så svårt att förstå det.. Har du inga människor i din närhet som du bryr dig om? Inga barn eller vänner som har barn som kommer få leva i framtiden? Är det därför du inte bryr dig om att vi håller på att fucka up planeten? För att du kommer ändå inte leva då? Eller hur tänker man?

       Är alltså genuint nyfiken, för själv är jag jätterädd för framtiden, så menar inte att vara dryg på något sätt 🙂

       Svara

  Kenza? Kan vi istället prata om gabriella joss som poserar i stringbikini med sitt barn i famnen på flera bilder? Bara jag som tycker det är osmakligt och gränslöst? Gör det gärna men inte med ditt barn med på bilden, tänker jag.

  Svara

   Hehe det är konstigt det där. Hatar när folk dömer tjejer för att de visar hud för de ska få göra som de vill såklart

   Men när man uppenbart vill vara sexig samtidigt som man håller i ett barn Tycker jag också de kan se konstigt ut :/

   Svara

   Ja det väldigt konstigt på många plan. Absolut att ta en bild i bikini tillsammans men att posera sexigt bredvid sina barn är bara fel.

   Svara

  Alltså Kenza är desperat 😂 men hon har inget att visa upp ändå, pinsamt. När hon ammade och fick lite bröst skulle hon trycka upp dem på exakt varenda bild. Så pinsamt

  Svara

  Härligt att se hur man kritiserar kvinnors kroppar här. Speciellt om de är mammor. När kan vi få se liknande kommentater om män och framförallt då sexiga pappor?

  Svara

   Jlo, Beyonce, Megan fox är sexiga. Kenza? Nej. Bara för att hon är mamma är hon inte sexig. Man behöver inte tycka alla är sexiga, det är ok.

   Svara

    Du missade helt poängen i min kommentar anonym 14.57.

    Svara

    Mm okej vi förstår det nu, du har nämnt det tidigare däruppe. Du vet om att bara för att man har en åsikt så behöver man inte yttra den och särskilt inte om den inte är schysst? Och sluta låtsas som att du bara är ”ärlig och står för vad du tycker”, det är bara en täckmantel för att få spy ur sig vad som helst om andra medmänniskor.

    Svara

   Håller med, jag blir rent ut sagt äcklad av alla kommentarer.

   Svara

   Tycker att kritik mot kvinnokroppar är totalt onödigt men förstår inte varför det är extra illa mot mammor? Är mammor heliga kossor eller?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.