Isabella Löwengrips lillasyster säger sitt

Jag har fått en del kommentarer och mail om att det blivit så tyst kring Isabellas upplägg där hemma med lillasyster plus pojkvän i källaren, särskilt efter hennes intervju i P1, samma intervju som Isabellas mamma anmält till Granskningsnämnden.
Från att ha omnämnts så gott som varje vecka, när de tagit hand om barnen mm så har dessa tillfällen försvunnit i samma takt som Isabella fasat ut ”vanlis-Bella” och återigen fasat in sitt gamla liv med lyxiga vanor.
Ett liv där familjen aldrig riktigt verkat fått plats eftersom hon mest verkar söka upp dem när hon behöver dem, för att sedan brutalt hänga ut dem när agendan och excelarket så kräver.
Det skulle alltså inte förvåna mig det minsta om det hänt här igen, som så många gånger förr, så jag skickade en fråga till Isabellas lillasyster på Instagram om hon och pojkvännen fortfarande bodde hos Isabella och förväntade mig som mest ett ja eller nej till svar.

Först bad Isabellas lillasyster om att få återkomma, sen skickade hon mig det här mailet:

Isabella bad mig att bo hos henne i höstas p.g.a. att hon mådde dåligt.
Jag sa självklart ja till det eftersom hon är min syster och jag älskar henne. Jag och min pojkvän handlade, lagade mat, städade, lämnade och hämtade barnen från dagis/skola, nattade ofta barnen och slog in alla julklappar som hon inte hade tid att göra. Den 1:a april flyttade Isabella till sitt nya hus och vi hjälpte till med att bära flyttlådor och plocka upp, bland annat sortera och slänga. Jag och min pojkvän köpte även saker till hennes nya hus såsom tv och micro, med hennes kort såklart.
Utöver att hjälpa till med barn och sysslor så fick vi också mycket kvalitétstid, där vi gav varandra råd, myste med film och hade trevliga konversationer.
På grund av dem här mysiga stunderna, så kände jag att vi hade återfått en bra systerrelation därför gör det så ont när hon verkar ha sett mig mer som en gratis anställd än en syster.

Med det sagt, så var det jättemysigt att bo med henne och jag såg aldrig det som en börda att hjälpa henne med allt, det gjorde jag gärna för vi är systrar.
Jag och Isabella har haft det lite trassligt mellan oss då hon tidigare har lämnat ut oss (familjen) negativt och med en egen version av sin uppväxt som inte stämmer enligt mig, då vi har samma mamma.
Jag tycker absolut att man har rätt till sina åsikter och sina känslor, det respekterar jag.
Både jag och mamma har velat prata ut med Isabella om hennes ilska mot familjen, men hon vägrar att sitta ner och diskutera. Hon har valt att istället gå ut i media med sin version, utan att vår hörs.
Jag tycker att hon har varit väldigt elak mot min/vår mamma och det har gjort mig otroligt ledsen. Hon har lånat saker från mamma och mig som inte hon har gett tillbaka, utan kastat eller gett bort.
Hon kom inte till min student då hon prioriterade sitt jobb.
Även om det har hänt en massa saker som har gjort mig ledsen så har jag hållit hoppet uppe, om att vi kan få en systerrelation igen, men jag och mamma kommer verkligen sist i hennes prioritering.
Det stod fullständigt klart för mig när jag lyssnade på Söndagsintervjun i P1, där hon sa:

“Jag har liksom ingen nära person, jag har ingen person i mitt liv som står mig nära.

“Jag har ingen, jag har mina barn, men sen när det kommer till kritan så känner jag att det är ju .. dem är ju inte .. eh .. jag är fortfarande ensam.”

Jag kan inte beskriva hur otroligt ledsen och besviken jag är.
Jag har lagt ner min själ på att hjälpa henne, och sen kommer det där i radion?!
Vem var där när det gällde, jo, familjen, men hon yttrar inte ett endaste tack, eller ens nämner mig självmant utan det gjorde radiokillen. // Isabellas lillasyster

Eftersom det här var betydligt mer än det ja eller nej som jag förväntade mig så dubbelkollade jag med Julia om jag fick publicera hennes text och det fick jag.
Hon förtydligade även att nej, hon och pojkvännen bor inte längre kvar i Isabellas källare som jag skrev om här, om inlägget där Isabella älskade sin syster SÅ mycket.

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är den här raden av Isabellas lillasyster:

Hon har valt att istället gå ut i media med sin version, utan att vår hörs. 

Jag har sagt det förr och jag säger det igen – jag avskyr när David står mot Goliat, och det är ofta sådana situationer uppstår med Isabella Löwengrip, där jag anser att hon missbrukar min makt och sina plattformar mot de som inga har.
Jag lider med dem för hur Isabella målar ut dem och tydligt visar att de bara duger när HON behöver någonting – som i det här inlägget exempelvis där Isabella parkerat sig på mammas soffa i sin enorma offerkofta för att få kramar. 

 

Jag bad Isabella Löwengrip om en kommentar men som valt att inte återkomma.

Förtydligande: Jag bad Isabella om en kommentar, varpå hon skickade tillbaka ”Vad handlar det om?”. När jag förklarat vad det rörde sig om så återkom hon inte. 

482 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fy fan 💔

  Svara

   Förstår Julias frustration helt och hållet. Tycker det är bra att hon får höras kring sin sida av saken. ❤️ Hoppas att det någon dag kan bli bra mellan dem alla igen, man kan ju hoppas, åtminstone för systerns skull.

   Svara

    Undrar hur lillasyster känner efter att ha läst alla kommentarer här om hennes syster. Det kan inte vara rolig läsning om någon man älskar så mycket och gärna vill ha en relation med. Att inte bli omnämnd i radio och sen skriva detta till en blogg som skrivit illa om Bella länge känns som en stark respons, särskilt när alla veta vilka kommentarer som Bella får här. Det måste vara mycket mer sårande än att inte bli omnämnd varje gång Bella pratar offentligt.

    Svara

     Är övertygad om att lillasystern är fullt medveten om hur kommentarerna går här. Ingen nyhet. Nu får hon en chans att berätta sin version.

     Svara

      ????????

      Svara

     Undrar snarare hur det känns att vara storasysters allt i allo som duger när storasyster behöver hjälp med det dagliga och sällskap i det stora öde huset.
     Sen när storasyster är igång igen ja då är det knappt tack å hej.

     Svara

      Fast det vet du ju inte, eller hur?

      Svara

       Nej det vet jag inte men det var inte heller poängen här utan det handlade om vem jag bedömer vara mer trovärdig, lillasyster som aldrig berättat något offentligt eller storasyster som har blivit påkommen med att frisera sanningen när det passar flera gånger. Det är helt enkelt en fråga om vems version jag tror ligger närmast sanningen.

       Svara

        Poängen är väl att du anser den ena vara mer trovärdig baserat på info från en blogg som inte är objektiv och raderar åsikter som inte håller med.

        Svara

         Ja poängen är exakt vem jag bedömer vara mest trovärdig. Men det är mer intressant att du behöver dra en slutsats som du inte har något belägg för i ett försök att underminera min poäng.
         Du antar att min bild av Bella kommer av att läsa denna blogg. Du kunde inte ha mer fel. Min bild kommer av att lyssnat på henne vid olika tillfällen, läst vad andra skrivit om henne i helt andra kanaler än denna. Läst vad hon själv skrivit i sin blogg. Slår man samman alla dessa kanaler av både förespråkare och skeptiker växer en mer nyanserad bild fram av Bella.
         Nu undrar jag lite nyfiket var din bild kommer ifrån?

         Svara

          Min bild kommer från samma ställen som din, dock utan att gå igenom denna bloggens filter.

          Svara

           Nu antar du igen. Bara för att inte min bild överensstämmer med din kan du inte påstå att jag är påverkad av vad kommentarsfältet tycker. Jag skulle lika gärna kunna hävda att din bild är påverkad av den Bellavänligabloggen Asterixia och att du på samma sätt som jag ser Bella genom ett filter. Jag har antagligen lika fel som du i det antagandet. Så föreslår att vi slutar anta saker.

         Svar i mod

         Svara

          Jaha, Trh skriver även som ”Q”.

          Svara

     Tänk så olika man kan se på saker.

     Svara

     Oj, intressant att en kommentar som håller med mig har raderats. Vem friserar sanningen? 😆

     Svara

      The artist formerly known as ”Stollis” har fått sina kommentarer raderade i vanlig ordning…

      Svara

       Jaså, känns som att det står kvar många stolliga kommentarer trots det.

       Svara

     Tror det är skönt att veta att fler ser det hon känner. Annars så skulle hon aldrig skrivit så pass klart och öppenhjärtigt svar som hon gjort. All kärlek till henne och familjen, jag har själv samma typ av syster och mina 10+ år utan henne nu har ärligt varit de bästa i mitt liv är jag kom till insikt vilken ohälsa hon spridit till hela familjen under så många år.

     Svara

   Håller med Draculafeminister suger Hårt. Det är vad de gör!

   Svara

   Tycker det är fascinerande hur Isabella kan förmå andra att hjälpa henne så mycket. Är det för att familjen tycker synd om hennes barn? Får barnbarnen träffa mormor och moster fortfarande?

   Svara

    Jag blir fan ledsen för Isabella. Hon är inte en favorit bloggare för mig personligen. Och jag förstår att systern är ledsen över deras icke fungerande relation. MEN en stark och fin syskonrelation odlas inte enbart av att man ”ställer upp för varandra rent praktiskt”. Det är så fint att lilla syster ställde upp för Isabella praktiskt. Men det betyder inte att lilla syster respekterar och verkligen förstår Isabellas syn av SIN egen dåliga upplevelse av sin uppväxt. Systern behöver inte dela samma syn, men för att ha en nära relation måste syskon åtminstone låta varandra utrycka sina egna känslor om uppväxten. En mamma kan vara FANTASTISK för en av barnen men rena KYLAN för ett annat barn.

    Jag får en obehaglig känsla av att systerns brev är faktiskt skriven starkt inspirerad av mamman. Jag tror att mamman har MYCKET med det brevet att göra. Att systern som nyss tonåring tillsammans med sin pojkvän fick möjlighet att bo i ett hem (hos Isabella) fritt från föräldrar måste väl ha varit rätt skönt för henne också. Isabella måste INTE under intervjuer säga att hon är nära lilla syster även om lilla syster har hjälpt till hemma. Jag är säker att Isabella har get kompensation till systern på annat sätt. Men hur kan man ha krav som syster och säga ”Isabella MÅSTE säga att vi är nära varandra” OM Isabella inte känner sig förstådd av systern (som uppenbarligen INTE verkar vara förstående för Isabellas känslor utan systern känns rätt allierad med mamman istället). Systern var faktiskt inte ens född då och förmodligen har hon inte 100% koll vad som faktiskt hände när Isabella var liten. Det är MYCKET uppenbart att systern tar mammans sida och INTE sin systers syn på hennes uppväxt. Jag tror inte att en frisk person vill frivilligt ”ge upp” en lillasyster som är snäll och fin. Jag tror att Isabella känner sig utanför sin familj för hon känner sig bortvald, de nekar och har förmodligen nekat hennes känslor i detta i många herrans år nu. Isabella är inte ”moder Teresa” direkt, men jag kan se att det är något allvarligt fel på HELA familjen inte bara Isabella. Jag hoppas att min kommentar får vara kvar ❤️

    Svara

     Kan faktiskt förstå din kommentar. Tror det finns en viss risk att mamman spelar ut syskonen mot varandra. Tror absolut inte att Isabella haft en normal uppväxt med tanke på hur hon är som person eller med tanke på att hennes mamma anmäler hennes åsikter. Känns inte som en helt normal sak att göra av en mamma. Nä tror precis som du säger att hela familjebilden är skev i familjen och alla har ju rätt till sin upplevelse.

     Svara

      Nu var det P1 mamman anmälde för att familjen inte fick möjligheten att bemöta bellas uttalanden.
      Hur bellas uppväxt varit verkar vara ett ämne många gillar att spekulera i. Och man kan ju fråga sig varför det är intressant?
      Systern bestämde dig för att säga sin syn på saker. Kan inte riktigt förstå varför hon inte har rätt till det utan blir misstänkliggjord liksom mamman.

      Svara

      BS, systern har nog upplevt tillräckligt på egen hand. Jag har haft exakt samma uppväxt som min psykopatiska syster och hennes fantasifulla berättelser skulle man kunna släpa en film om. Pengar och uppmärksamhet är ALLT som räknas och hon klättrar över lik för att få det. Allt har inte med barndomen att göra, det vet tom psykologer idag.

      Svara

     Vad har du för intresse av att demonisera mamman? Vad skulle göra henne till en så hemsk person? Hon är inte känd för att varken ljuga eller manipulera och brukar hålla en låg profil. Brukar du hänga här på Bloggbevakning, Janne? Eller hur kommer det sig att du kom hit just nu, om man får fråga, med ett så fint och insiktsfullt inlägg som ska kasta all skuld på mamman? För en 20-årig kvinna kan ju inte ha en röst värd att få höras eller några egna åsikter? Isabella Löwengrip är för övrigt inte en skör liten blomma, hon är en hård affärskvinna som fattat obehagliga beslut ibland.

     Svara

      Låter som Trh med sin rant.

      Svara

      Vem skickade mig? Jag förstår inte fråga. Men jag kan berätta att jag är en läsare som gillar vissa av inläggen som Camilla skriver och läser bloggen då och då, främst spännande finner jag alla människor och kommentarer de skriver. Så, det som hände var att jag reagerade på brevet som lillasyster skrivit och gav min syn på den. Med åren om man bejakar arbete i självkännedom får man större förståelse för sig själv först och främst förstås. Men med tiden får man även mer förståelse för hur andra fungerar. Självklart är jag inte en shaman som kan sia allt korrekt, nej jag är ju bara en människa såklart. Men jag har fått en större förståelse för vad som driver oss människor till olika agendan i relationer till andra samt till oss själva, vi delger mer information om oss till andra än vad vi har tendens att tro. Samt man får större förståelse för vad som kan bli fel och hur vi människor ibland gräver gropar som vi själva faller i. Så, jag står fast vid min analys och det jag plockat upp i den mycket informativa texten, det är mycket skeva beteenden inte enbart från Isabellas sida utan även från familjen. Detta är smärtsamt tydligt att se för en del människor och för andra är det totalt obegripligt. Du får ju absolut ha din syn samt din version på det hela, känn ingen behov av att jaga upp dig för att jag delger min syn dock. Men jag förstår att det jag skrev har rört en nerv i dig och omvandlat detta till något högst personligt för dig.

      Svara

     Janne kanske, bara en tanke att det är Bella som väljer bort din familj av helt andra anledningar än du verkar tro.

     Svara

     Jag tror faktiskt att lillasystern har förmågan att både kunna tänka och uttrycka sig själv. Att hävda att mamman skulle vara inblandad i texten på diverse olika vis är verkligen härskarteknik i sin fulaste form för att trycka ner någon. Bemöt det hon säger som hennes egna ord, med den respekten hon förtjänar.

     Men jag hoppas att systern genomskådar allt skit och har förmågan och styrkan att lämna det som det är nu när hon fått ut sin version och gjort en markering. Det behövs inte mer, resten blir pajkastning inför påhejande publik som inte har med saken att göra.

     Svara

     Man kan också vända på steken och ställa sig frågan varför samtliga i familjen har bra relationer till varandra förutom Isabella? Varför umgås inte Bella med sin bror som växte upp med samma föräldrar? Är helt säker på att Julia skrivit texten och jag är imponerad av att hon äntligen vågar berätta detta💕hoppas bara att Bella inte straffar henne för detta så att barnen fortfarande kan ha en bra relation med sin moster.

     Svara

     Det var ju säkert häftigt för dem att få bo i Isabellas stora hus. Däremot reagerar jag på att de hämtade..lamnade barnen Förra sommaren hade hon två barnflickor! Fast hon inte orkar med denna vardag vill hon skaffa flera barn? Begriper inte. Inte heller att hon flaggade för att hon skulle singla in hos familjen Selin. Det var nog bara för att få click och folk till sin nya pood. Hon gick ut i pressen och verkar livrädd att bli bort glömd tror jag. Det är därför hon dejtar hej vilt nu för att slippa känna singelskapets ensamhet

     Svara

     Lillasyster är uppväxt med Isabella Löwengrip. Inte du. Du tror en massa, men kom ihåg att lillasyster VET!!! Odd VET, föräldrarna VET. Du vet ingenting!!

     Svara

     Min halvbror säger till alla som vill lyssna att min mamma misshandlade honom som barn. Det är bara det att det inte är sant. Jag vet för jag var där. Vi var många som var där och ingen har samma minnesbild som honom. Min mamma lider verkligen av hans skitprat. Jag behöver inte respektera hans skitprat

     Svara

      Har samma erfarenhet men från en storasyster, det otäcka är att folk hellre lyssnar på spännande skitsnack än tråkig sanning.

      Svara

   Girlpower

   Svara

   Alltså varför ges Isabella nya chanser???
   Its time to ”cancel her” som de säger i USA.
   Alltså hon är så bortgjord…….

   #CancelIsabellalöwengrip

   Svara

   En väldigt konstig sak är att när jag läste detta kommentarsfält igår och under dagen var ALLA på systerns sida och tyckte det Bella gjort var hemskt ( utom möjligen The Real Hmm som var lite på bådas sida). Men nu, helt plötsligt trillar det samtidigt in en massa kommentarer som förvränger händelserna och ursäktar Bella. Det är inte genuint eller organiskt. Jag tror det är någon hon anställt som skriver.

   Svara

  stackars julia!💔

  Svara

  Hon verkar klok, lillasyster

  Svara

   Mycket välformulerat svar hon gav. Hon har gjort mycket för vad jag förstår sin halvsyster. Men för att man är släkt behöver man inte umgås vilket hon nu verkar förstå. En systervom än halvsyster som beter sig så är inte värd att umgås med. Julias svar var fint och heder åt Camilla att låta hennes röst höras. Vilket borde vara en självklarhet för andra men så icke fallet när klick är viktigare än etik. Så många som enbart har låtit Isabella skräna. Nu hoppas vi på att mamman även får höras. Samt kanske få besked om ect på helger om det ges till VIP personer eller om det var en skröna.

   Svara

   Fast I yttrade ju att hon är tacksam för sin syster och har skrivit flera gånger att hon är tacksam för hennes hjälp. Att hon känt sig ensam är inget elaakt sagt, J har haft sin partner och uppenbarligen har de inte varit där alltid, när hon tog tabbletter och hamnade på akut antar jag att hon var ensam t ex. Man kan känna att man inte vill belasta och därför känna sig ensam, det gör jag också och har känt mig ensam även med folk runt mig. Sedan så var ju inte J med hela I:s uppväxt och kan således inte veta eller förstå hur I känt och upplevt det. Syskon kan ha olika upplevelser och känslor.

   Svara

    Nej, jag håller med om att det inte var elakt direkt mot lillasystern egentligen. Men det tillsammans med övrigt agerande gör ju att hon känner som att det är en attack. Och om blondinbella kan säga det till radion hade hon verkligen kunnat säga det till familjen först. Då hade det inte alls känt likadant när de hörde det i intervjun sen…

    Svara

    Det där om tabletter, vad har du fått det ifrån?

    Svara

     Isabella har berättat det. Antingen i blogg eller podd, minns inte.

     Svara

      Ah,då måste det ju vara sant! 😉

      Svara

  Inte konstigt att hon är så ensam.

  Svara

  Jag blir så ledsen över att få läsa det Isabella Löwengrips syster skriver, men inte alls förvånad. Hon var likadan mot kollegor, anställda, samarbetspartners. Tids nog kommer verkligheten ifatt henne, men då är det så dags att ångra sig. Det är ett ensamt liv som väntar henne.

  Svara

   Ja det är ju inte direkt konstigt att hon blivit ensam…

   Svara

  Usch. Det är alltid hemskt när en hjälper någon och får ingenting tillbaka. Systern verkar så klok och snäll utifrån hur hon beskrivit situationen i detta meddelande

  Svara

   Hur vet du att de flyttade innan intervjun?

   Svara

   Känslomässigt, förstås. Man vårdar väl inte relationer med familjemedlemmar för att få materiella ting?

   Svara

  Isabella kan bara älska sig själv. Så synd om hennes mamma, syster och även hennes pappa.

  Svara

   Synd om hennes barn!!! Hur mycket ljuger hon för dem tro? Och ännu mer säkert när de blir äldre. Ska hon fortsätta detta beteende mot dem också när dem får egna viljor och eget förstånd?

   Svara

    Fast hur hon är mot sina barn vet du inget om.

    Svara

     Normalt skulle jag vara benägen att hålla med om det. Man vet faktiskt inte hur någon är som förälder privat baserat på den image de väljer att ha som offentlig person. Men just med IL så är det ju mer än bara en image, hon bränner ju uppenbarligen broar till sammarbetspartners, vänner och pojkvänner, kollegor/anställda/partners och t.o.m. familj. Det är ju inte bara en image hon väljer att ha längre då, det är ju ett beteende. Jag tror tyvärr sådant inte plötsligt stannar vid sina barn, tvärtom. Är förjävligt för barn att växa upp med osunt beteende, t.ex. en förälder med NPD (narcissism). Märks inte alltid när de är små, men brukar bli värre ju äldre barnen blir och själva förstår och blir ett offer för sin förälder med osunt beteende.

     Svara

    Jag tror att hon är en underbar mamma till sina barn. Garanterat. Kan dock ej låta bli att tycka synd om barnen som varje halvår får nya personer in i sitt liv som sedan brutalt slits ifrån dem, exempelvis Emma nanny, den engelsktalande nanny, hennes inredare som blev hennes nanny eller alla kollegor som bodde hos henne. Även hennes tidigare partners (främst Hajen) och nu mormor, moster och pojkvän. Barnen har uppenbarligen älskat dessa personer och slits nu ifrån dem.

    Svara

    Jag tror att hon är fantastisk när hon är TILLSAMMANS med dem. Men att de kanske inte alltid är prio 1 och hennes flängiga livstil kanske inte är så bra.

    Svara

     Jag säger inte att du har fel men vad är det dom får dig att tro att hon är en underbar mamma?

     Svara

      Bara för att en bär och föder barn blir en automatiskt inte en bra mamma…

      Svara

  Tvättäkta Narcissist!! Som ständigt behöver manlig uppmärksamhet för att andas.

  Svara

   Precis, och en narcissist kommer aldrig att förändras, dom är inte ens medvetna om att det är något fel på dom.

   Svara

    Det är hjärtskärande tragiskt.

    Vet inte om narcissism är vanligare idag, men de syns betydligt oftare i och med sociala medier, enligt min uppfattning. 😕

    Svara

     Kapitalismen och ännu mer vår tids „attention economy“ ger dem mer makt. I ett litet samhälle blir de genomskådade efter ett tag och i traditionella samhällen måste man kunna lita på varann i större utsträckning dessutom.

     Svara

     Är väl pga deras omättliga bekräftelsebehov i kombination med att de tror aningen för mkt om sig själva?

     Svara

  Så himla hjärtskärande ledsamt…..

  Svara

   Ja det här var verkligen ledsamt att läsa, hur underhållande hennes lögnaktiga liv än varit då och då så har jag alltid tänkt att det bara är ett spel för gallerierna. Men tydligen inte. 💔

   Svara

  Någon som vet hur gammal systern är och när hon tog studenten?

  Svara

   Hon är 20 år och borde ha tagit studenten för ett år sedan.

   Svara

    Men vad sorgligt att utnyttja sitt syskon på det sättet.

    Tyvärr är det ofta så i familjer att man önskar en bättre relation med någon men att det inte är möjligt. Det blir låsningar och ju längre tiden går desto svårare blir det att förlåta.

    Julia måste acceptera att Isabella aldrig kommer bli den systern hon så gärna önskar.

    Om Isabella som är en väldigt offentlig person hänger ut sin familj med rena osanningar måste familjen stå upp för sig själva till slut. Ingen ska behöva acceptera att bli trampad på.

    Svara

     Hennes pappa har ju också försökt att ge sin sida av saken, offentligt och säkert privat. Också hjärtskärande att läsa: http://tillisabella.bloggplatsen.se/

     Svara

      Är detta verkligen sant? Skrämmande i så fall.

      Svara

      Alltså att hennes familj som hållit sig borta från offentligheten helt nu går ut såhär visar bara på hur sjuk i skallen blondinbella är. Jag har en exakt likadan person i min familj. Hon har levt på våra föräldrar (och mig) de senaste 15 åren. Hon hotar med att ta livet av sig om man säger emot henne. Gör inte ett skit, mamma kör mat till henne varje dag, betalar hennes räkningar, daltar, och vågar aldrig säga emot henne . Jag känner sån avsky för min familj för att hade det varit upp till mig hade denna människa, som är min syster inte fått en enda liten hjälpande hand från vår sida. Bakom ryggen på familjen hittar hon på så mycket skit som inte innehåller ett uns sanning. Att ingen hjälper henne (vi har betalat hennes Stockholmshyra de senaste åren och står för allt, mat, räkningar allt, främst mina föräldrar). Jag ser liknande drag i blondinbella. Enligt hennes familj har hon svårt med verklighetsuppfattningen, och det är verkligen uppenbart att något inte står rätt till.

      Svara

       + 1

       Svara

    Vad exakt gjorde Isabella den dagen som var viktigare än Julias student ?Är det någon som orkar ta reda på det …..skulle vara intressant att veta.

    Svara

     Hon har sagt illa om mamman också har jag för mig.

     Svara

     Och så har du släppts fram ditt jävla nutcase. Kräks

     Svara

     Jag tänker att syster och mamma kanske är bittra och lättkränkta för att de inte har fått ta del av offentligheten.

     Svara

      Haha vilken jävla tolkning

      Svara

      Men lägg ner.

      Svara

      De flesta normala människor vill INTE vara en del av offentligheten. Kan inte tänka mig något värre för egen del.

      Svara

      Skämtar du nu?

      Svara

     Jag var på sweden rock när min syrra tog studenten 🙈

     Svara

      Du borde skämmas!!

      Svara

     Ens syster tar studenten en gång i livet lite framförhållning får man fan ha!!!

     Svara

     Julia tog studenten den 5 juni 2019 och enligt Isabellas blogg flög hon från LA till New York då, så hon var utomlands.

     Svara

  Fy fasen precis som man anat!! Men folk fortsätter blir sekundärkränkta över denna människa som gått över ditt lik utan problem.
  Komplett ego och narcci på ”bästa” sätt, men med en slags fasad på sin blogg där hon leker att hon har känslor…

  Svara

  Sånt fruktansvärt beteende. Hade jag varit lillasyster till en sådan fullblodsnarcissist så hade jag nog sagt att nu får det vara nog och köpt en megastor offerall som avskedsgåva.

  Svara

  Isabellas ensamhet som hon pratar om jämt är ju definitivt självvald. Lillasystern verkar väldigt klok och mogen, känner med henne💔

  Svara

   Det tycker jag också, låter som hon vägt orden noga och tänkt flera varv så det ska bli rättvisande innan hon skrivit det här svaret.

   Svara

    Tror ärligt talat att det är mamma löwengrip som satt sina och Julias känslor på prent.

    Svara

     Varför tror du det? Hon är ju 20 år, då kan.msn väl skriva och reflektera moget? Konstigt också att hitta på detaljerat ur dotterns perspektiv istället för att berätta sitt eget?

     Jag tror lillasyster vill försvara sin mamma bara, det hade jag velat.

     Svara

      Du tror och jag tror.

      Svara

       Det är väl klart, de tvärt därför jag frågade varför du tror det?

       Menade inte att dumförklara utan det var en genuin fråga, du kanske hade någon vettig orsak jag inte tänkt på.

       Svara

     Ja det tror jag också. Och inget fel i det kan jag tycka.

     Svara

   Håller med. Så klok och vilket stort hjärta systern verkar ha, wow.

   Svara

   Verkligen. Att hon verkligen tyckte om att vara hos bb och komma nära sina syskonbarn också, framgår väldigt bra i texten att hon är tacksam för det men tyvärr väldigt sårad. Väldigt bra formulerat.

   Svara

   Hmm tänker att hon nog vet att hon inte är ensam men att det väcker sympatier att ständigt påpeka det.

   Svara

   Lillasystern verkar bära på de kvaliteter man tycker sig sakna hos IL.

   Svara

  Oerhört ledsamt.

  Svara

  Så mörkt. Fyfan vilken människa.

  Svara

  Är man förvånad… Hur fan kan folk idag fortfarande inte inse sanningen om Isabella och fortfarande följer henne på insta och gillar henne och avgudar henne som person… Seriöst kom ner på jorden och inse SANNINGEN om henne!! Hur svårt ska det va….

  Svara

   Bu. Hu.

   Svara

    ??

    Svara

     18:20 har skrivit Buhu lite här och där på kommentarsfältet idag. Väldigt edgy.

     Svara

   Exakt!!

   Svara

  Känns som Isabella lever efter Jack Sparrows motto: ”take what you can, give nothing back”.

  Svara

  Till lillasyster: Kolla in Doctor Ramani på Youtube så får du en uppfattning om vad Bella lider av.

  Det finns bara ett sätt för dig att klara dig: Håll avstånd och ha inga förväntningar.

  Med vänliga hälsningar från en person med en likadan pappa

  Svara

   Japp. Bra tips också, mycket bra och behjälplig information finns där.

   Svara

   Finns en youtube-kanal som heter Live abuse free som handlar om hur man överlever narcissistic abuse, mycket bra videos med bra råd av terapeut Zoe.

   Svara

    Den är bra. Brukar jag också titta på.

    Svara

    Hon är verkligen fantastisk! Har gett mig ett helt nytt perspektiv på vissa relationer ur mitt förflutna, och verktyg för att hantera narcissister som dyker upp i framtiden.

    Svara

   Tycker också att det är viktigt att läsa på om dysfunctional eller narcissistic families, inte minst för att förstå hur en narcissist umgås med sina barn och de olika rollerna som tilldelas. Sen är min personliga iakttagelse att det ofta finns högkänsliga/autistiska och narcissistiska människor i samma släkt. Härlig blandning.

   Svara

    Det beror på att hsp och väldigt empatiska människor är tacksamma offer för en narcissist. De ger och ger för de kan inte förstå hur någon kan vara så elak och utstuderad. De hoppas att det skall finnas något gott även i narcissisten, men det gör det inte. IL är utan tvekan narcissist, förmodligen värre än så. Hennes beteende är rätt extremt även för en narcissist.

    Svara

   Jag hade också en likadan pappa. Och ja, den korta version är, att det går inte. Det blir aldrig bra. Man måste släppa.

   Svara

    Samma med min mor. Som barn/ung vuxen väldigt svårt att acceptera att jag aldrig haft en mamma på det vis jag behövde. Som vuxen kan jag fortfarande bli ledsen över min mors agerande ibland, såklart. Dock har jag lärt mig att ta kontrollen över vår kontakt och hur involverad jag vill ha henne i mitt liv. Jag nyttjar gärna hennes enorma driv för vissa saker, och ser upp till den sidan av henne. Det GÅR INTE att ha förväntingar eller behov kring en sån person! Narcissism borde klassas som en social funktionsnedsättning, ju fortare man kan förstå att personer i ens liv med dessa svårigheter inte kan förändras desto fortare kan man också själv finna på vilka vis relationen kan ge en något positivt.

    Idag kan jag umgås med min mamma och ha trevligt. Faktiskt riktigt roligt, och hon är sylvass. Men jag träffar henne bara när jag verkligen har ork och tålamod.

    Svara

     Väldigt bra skrivet. Det smärtsammaste är att erkänna för sig själv att man måste släppa alla förväntningar om att någonsinn ha en normal relation där man kan förvänta sig samma empati tillbaka.

     Svara

  Inväntar med spänning hur S försvarar sin kära IL i detta!

  Svara

   Vem är S?

   Svara

    St[o]ll[i]s

    Svara

    Sheila?

    Som för övrigt verkar super oskön men som borde tänka efter i hur hennes ”varumärke” inte mår bra av att blandas med IL

    Svara

     Hade inte varit mycket till ”varumärke” där utan Bella.

     Svara

      På ett negativt sätt.

      Svara

  Usch hemskt. Botten måste ju vara nådd även för systern som nu väljer att låta sitt svar publiceras. Hoppas isabella någonstans tar åt sig av detta och ber familjen om ursäkt. Det finns gränser för vad man gör och hon bör hålla sin familj utanför sitt hittepåliv och jakt på uppmärksamhet. Hon har ju yttrat flera gånger att hon vill hitta sig själv och må bättre. En bra start kan vara att börja behandla människor i sin närhet med respekt. Vissa saker kan man aldrig ta tillbaka, inte heller förlorad tid med sin familj. Det kommer hon nog förr eller senare få ångra. Eller så rinmer det bara av, hon verkar ju helt sakna empatisk förmåga. Det enda som spelar roll i hennes värld verkar vara materiell framgång. Sorgligt.

  Svara

   Vad ska hon be om ursäkt för? Hur hon känt och att hon blir missförstådd? Ska inte familjen be henne om ursäkt också då? Hittepåliv säger du men du vet ju inte vad hon känt och upplevt. Säger ni att Bianca saknar empati och har hittepåliv också då som sa att det inte kramades i hennes familj och att hon och syskonen tog hand om varandra vilket hennes mamma sa emot och menade inte var sant. Sorgligt hur Bella behandlas, fruktansvärt, fattar inte hur hon klarar av allt, jag skulle gå under totalt.

   Svara

    Men herregud.

    Svara

     Så intressant att ingen någonsin har något svar på relevanta ifrågasättanden. Folk i kommentarsfältet har verkligen skenat iväg i sina fantasier. Delar youtube klipp om att leva ihop med narcissister som om ni blev personligt på verkade av Isabella. Humor 😆

     Svara

      Verkligen, folk är inte kloka och så jäkla stolliga när det kommer till IL.

      Svara

      Innan vi förstod att stollis var stollis, så svarade mängder människor på hens frågor.och för varje svar blevdet sjukare och sjukare.
      Stollis vägrade bemöta det folket svarade och frågade.

      Och en sådan person går inte att prata med. Därför gör ingen det längre.

      Svara

    02.36 passar du på 🙄 Du måste ha världens sämsta människokännedom.

    Svara

  Det är ju helt sjukt hur Bella haft fräckheten att bete sig, att hon fått hålla på så här så länge, och att media gett henne möjligheten att sprida alla lögner och BS utan granskning.
  Sån sympati för barnen som aldrig kommer få en mamma som någonsin kommer bry sig från hjärtat, det gör riktigt förbannat ont att tänka på.

  Svara

   Odd får kompensera.

   Svara

   Det värsta är att Bella antagligen inte har vett att skämmas.

   Svara

   Fast det som är sjukt är hur vissa andra har fräckheten att bete sig och får hålla på så här utan granskning, och hur ni sprider lögner och d r e v a r mot Bella. Bella granskas ju hela tiden, för allt, och allt hon säger vrids och hon påstås ha sagt saker hon inte har osv. Sedan vad som är lögner eller inte vet inte du eller att hon inte bryr sig från hjärtat om sina barn, klart hon gör det så fruktansvärt skrivet. Tror inte du har någon sympati alls k

   Svara

    Grejen är att Bella granskas mycket för att hon gör väldigt oärliga saker hela tiden. Hon erkänner till och med många av dessa lögner efteråt. Inte konstigt då att hon kritiseras.

    Svara

     Men försvinn

     Svara

     Och du hänger här?
     Så klart bara för att ”försvara” eller ??????

     Svara

     Du skriver att hon inte är mer oärlig än andra. Alltså medger du att hon är oärlig. Varför blir du då upprörd över att folk skriver att hon är oärlig, det skriver ju du också.
     Egentligen borde jag inte bli så provocerad av dig, eftersom det är uppenbart att du har någon typ av funktionsnedsättning, men jag kan inte låta bli…

     Svara

      @Tora jag fick mig ett gott skratt av din sista mening. Igenkänning 🤗.

      Svara

    Kanske det är Bella själv som skriver…??!! Just saying.

    Svara

  Jag hade några släktingar som gjorde det för mig som Isabellas syster gjorde för henne när jag mådde psykiskt dåligt – de flyttade hem till oss i flera veckor, skötte hushållet, hjälpte oss med sonen, tröstade min man, skjusade fram och tillbaka till sjukhuset. De personerna kommer alltid ha en alldeles speciell plats i mitt och min mans hjärtan. Jag skulle göra vad som helst för dem och kommer alltid komma ihåg hur de helt osjälviskt ställde upp för oss, för hela min familj.

  Isabella verkar av allt att döma inte se de på det sättet.

  Svara

   ❤️ Hoppas att du mår bättre idag.

   Svara

    Jag mår jättebra 🙂 Fick så mycket hjälp både av omgivningen och samhället, så mycket godhjärtade människor. Fint skrivet av dig, tack!

    Svara

   Blev rörd av det här ❤️

   Svara

   Jag har en liknande erfarenhet. Mådde otroligt dåligt under sommaren 2016 och när det konstaterades att jag drabbats av depression och livskris så erbjöd min ex-man mig att tillfälligt flytta tillbaka till huset för att jag skulle få stöd och så att han kunde ha koll på mig. Kommer aldrig att glömma det han gjorde för mig när jag behövde det som mest! <3

   Svara

  och du kommer säga det MÅÅÅNGA gånger till. Kvinnan har egen agenda. No biggie liksom. Excelarket är alltid up and running..

  Svara

  Julia, om du läser här så ska du veta att du är en fantastiskt bra syster! Alla har sett hur mycket du och din pojkvän har gjort för Isabella och att du verkligen har varit där, och du bör vara otroligt stolt. Det är inte alltid lätt att vara nära och hjälpa någon som har en depression, och du klarade det galant och gjorde det utan klagomål och enbart med kärlek i åtanke och en förhoppning av att få en bättre relation till din syster. Det är en fantastisk egenskap, och jag hoppas att Isabella inte har ”förstört” den genom att få dig att känna dig utnyttjad, utan att du kan fortsätta att dela med dig av din generositet till folk i framtiden (och jag är säker på att de allra flesta kommer att visa mer tacksamhet).

  All kärlek, heder, och respekt. Jag hoppas att saker löser sig!

  Svara

   Verkligen! En riktigt fin människa verkar du vara, Julia.

   Svara

   Vilken fin kommentar det här var!

   Svara

    Verkligen. Så fint och bra skrivit – vill bara flika in att jag håller med, så om du läser detta Julia – du är en grymt stark tjej som osjälviskt tog hand om din syster när hon behövde dig som mest. Du och din partner har hanterat det snyggt och det är helt berättigat att känna som du gör. ❤️

    Svara

   Men herregud, vad exakt vet du?

   Svara

  Ledsamt att läsa!! Hur kan man göra så mot sin familj!!

  Svara

   Det gör ont att läsa hur Isabella behandlat sin syster. Förhoppningsvis är botten nådd för systern så hon nu kan gå vidare utan Isabella i sitt liv. Ibland måste man välja bort människor man älskar, även familjemedlemmar, då de inte älskar en tillbaka. Det är sannerligen inte lätt, men det är det bästa i långa loppet. Isabella verkar endast förmögen att älska sig själv och sådana människor klarar man sig bättre utan.

   Svara

  Min storasyster är precis som Isabella. Tillslut fick jag nog och bröt med henne helt för två år sen, det gör fortfarande ont eftersom vi var nära tidigare men när hon började såra mina barn med lögner kände jag att det fick vara nog. Önskar att hon någon dag förstår hur mycket hon sårat mig och min familj, men har börjat inse att det nog aldrig kommer hända.

  Svara

   Svara

   Min syster är också narcissist och sedan jag bröt kontakten med henne för 5 år sedan har jag äntligen kunnat må bra. Man kan aldrig ha en jämlik relation med en narcissist, de har alltid en egoistisk agenda, manipulerar, ljuger och använder andra människor som spelpjäser. De äter upp ens själ och förvrider ens hjärna.

   Svara

    Hur vet man?
    Tror min mans bror är det. De har alltid haft problem med honom och från första gången jag träffade honom fick jag det klart hur ”speciell” han är. Träffade min man när vi var ganska unga och då försvarade han honom men på senare år har även han förstått hur ”skadad” han är och sedan några år träffas vi inte. Men som sagt? Hur vet man att ngn är narcissist å inte bara dum i huvudet? Och finns det ngt man kan göra?

    Han…
    -Tycker väldigt synd om sig själv
    -Är sjukligt avundsjuk på alla som gör det han gör men som lyckats bättre
    -Dissar allt och alla, kallar folk för saker, säger att saker är dåligt osv men han själv är ju(enligt normer) inget jättespeciellt direkt
    -Blir helt rasande från ingenstans när saker inte går som han vill
    -Diskuterar och bråkar om allt. Han kan bara inte ha fel, måste vinna varenda litet samtal även om det handlar om hur man bör skära en gurka
    -skyller ifrån sig på andra
    -tar i princip noll ansvar. Hade han inte haft vissa personers hjälp så undrar jag om han inte bott på gatan idag
    -är väldigt fokuserad på sig själv, kan dock vara ganska gullig, är väldigt rolig osv och det är ju det som håller en kvar. Han är snäll, kul men samtidigt jävligt obehaglig… Vilket jag känner igen från min pappa. Han var rolig och jäkligt smart men läskig. Kunde bli arg närsomhelst och man visste aldrig riktigt varför. Kunde aldrig säga förlåt eller visa några större känslor för en. Precis samma med min mans bror.

    Känns så jävla jobbigt hela situationen. Varför kan man inte vara få ha lite normala familjemedlemmar och ha det bra🙈🙈

    Svara

     Skulle snarare säga att det lutar mer åt autism, speciellt om familjen backat upp honom i tidig ålder så att han inte fått lära sig från dem hur andra reagerar och agerar på det han gör/säger.
     Min sambos lillasyster är precis likadan och hon fick nyligen sin diagnos, autism typ 1, i vuxen ålder.

     Svara

     Håller med någon annan om att det kan vara autismspektrum eller annat. Verkar inte vara så mycket manipulerande eller sånt i det du beskriver, snarare trångsynthet, oförmåga till ansvar, svårt att ställa om mm. Och detdär med att inte riktigt klara sig själv, vissa har såna utmaningar. Som detdär med att bråka om hur man skär en gurka, känns mer ”aspie-stört” än som självupptagenhet.

     Svara

      Det där var bara några exempel… Har tänkt Asperger förut men tror ändå inte det. Kollade på youtubekanalen någon rekommenderade och ALLT stämmer!!!

      Är elak och helt gränslös. Allt är alltid nån annans fel. Kan aldrig erkänna att han gjort fel lr att en situation blev dålig pga honom utan det är oss, vädret, bilen eller nån annans fel

      Han använder allt man sagt emot en, spelar gärna på skuld och skam.

      Om han vet att vissa saker är ”no go” så gör/säger han det direkt eftersom det underhåller honom.

      När han träffar tjejer så är kravlistan helt otrolig särskilt då han själv inte är särskilt mkt att hänga i granen. Och han får tjejer på kroken då han charmar brallorna av dem. Sen när det är över så var ”hon dum i huvudet” aldrig fel på honom lr att de inte passade ihop…

      Han ser till att få fördelar, lånar pengar, måste vinna spel, ljuger om så behövs lr använder skuld för att få en dit han vill.

      Han kan säga förlåt men då är det tydligt att han gör det för att HAN hamnar i en jobbig sits, annars garvar han åt att man blir ledsen. Ofta är man ”helt hysterisk” eller liknande om man blir ledsen av hans beteende.

      Han är otroligt hungrig på att bli sedd, är besatt av följare, likes, uppmärksamhet. Och han kan på riktigt inte förstå varför han inte är superkändis han som är så bra på allt han gör.

      Det han gör just nu är alltid det bästa man kan göra, det andra gör är patetiskt, WT, långsamt, fattigt, sorgligt osv… Han kallar andra människor för nedsättande saker KONSTANT och tycker det bara är roligt. Alla människor måste alltid beskrivas. ”Det kom en svart/tjock/handikappad/missbildad/anorektisk kille och parkerade där”

      Han blir snabbt omtyckt för han är glad och snäll men så fort nån sätter emot är den idiot eller dum i huvudet och han pratar aldrig med den igen. Han talar illa om alla han känner framför andra och står aldrig för sin sak utan byter åsikt som det passar hans agenda

      Bland annat…..

      Har brutit pga att jag tillslut fick nog och satte ner foten ordentligt (varpå han såklart sa till min man att jag fick spel från ingenstans och var helt dum i huvudet)

      Ni som haft sånna här i ett liv. Huuuuur gör man? Även om vi inte ses så finns han ju i familjen. Det påverkar ALLA negativt och jag och min man, trots att vi inte träffar honom mår dåligt av relationen. Har försökt prata med honom tio tusen ggr och han kan säga att han är ledsen men han säger det bara. Är som vanligt en sekund senare.

      Svara

   <3

   Svara

  Hon tog ju upp kontakten med sin pappa igen oxå…. vad hände med det?

  Svara

   Det var väl antagligen för att få gratis affärsråd …

   Svara

   Tror det var i samband med att hon skulle spela in sin serie. Den blev tyvärr aldrig av, så avsnittet då de träffades kom aldrig till ytan och verkar inte som att de fortsatte hålla kontakten efter det.

   Svara

    Känner så med Elsa Billgren, att hennes pappa bara togs emot i hennes liv när kameror filmade.

    Svara

     Hur menar du? Att han bara är där för kameran, eller att hon bara ’tar in honom’ för att få till tv-programmet?

     Svara

      Det var EB som övertalade sina föräldrar att delta i tv-projektet. Men nu ser man inte fadern längre. Känns nu i efterhand väldigt producerat, och inte genuint av henne.

      Svara

       ”Nu ser man inte fadern mer”? Hur tänker du nu?

       Svara

        Vad jag sa. Han syns inte på bloggen längre osv, Däremot ser man de andra från serien då och då. Lyssna, jag gillar EB och uppskattar hennes blogg ofta men just detta med pappan i serien och avsaknaden av densamma när kameran släckts, tillsammans med andra vibbar, ger ett visst intryck.

        Svara

     Tänker ändå att det är ganska annorlunda för EB — hennes pappa lämnade ju mamman och slog sig ihop med en kvinna i Elsas ålder. Rent objektivt är det kanske OK och kärleken yada yada men om man som Elsa är — efter vad hon visar i bloggen i alla fall — väldigt känslig, orolig och har svårt för förändring tycker jag inte alls att hennes reaktion är konstig. Jag hade nog gjort precis samma sak om det var mina föräldrar.

     Svara

      Så då fejkar man för kameran/pengar? Det var den liknelsen jag drog nämligen.

      Svara

       Fejkar vadå? I serien har hon med sin familj. Vad är fejk med det?

       Svara

        Haha, serien heter ÄKTA BILLGRENS och ignorerar fullständigt existensen av en person som väl är en lika äkta Billgren som nån av de andra: Julia Billgren, Ernsts fru.
        Fullständigt tragikomiskt hur EB fått dirigera och frisera sanningen här. Sen kliar det ju på kroppen av att se hennes bekräftelsebehov.

        Svara

   Eller någon som vet hur hennes bror står i det hela?

   Svara

  Gjorde ont att läsa Julias version. Hon verkar genuint vilja ha en god relation medan IL utnyttjat henne. Fy fasiken så brutalt. Jag skulle bryta kontakten..

  Svara

   Du skojar?

   Svara

  Jag har varken mor eller far och ingen kontakt med mina två halvbröder.
  Jag har gjort några försök i vuxen ålder, men intresse från deras sida finns liksom inte. Klart att det gör lite ont men jag försöker att inte tänka på det.
  Så du Lillasyster, jag kan vara din storasyster om du vill! 🙂

  Svara

   Fan vad gulligt skrivet ❤️

   Svara

   18:38 mina föräldrar och tvillingbror är också döda. Saknaden finns där. Har ju storasyster. Men går ändå att leva bra med goda vänner. kram.

   Svara

   Kia
   Jag kan vara din syster om du vill. <3

   Svara

   Med den åhhhhh……

   Svara

  Tycker det verkligen visar hur allt hon gör ska gynna henne. Pojkvänsrelationer, jobbrelationer, och så det mest tragiska – familjerelationerna. Finns inget ge och ta. Bara ta ta ta. Fruktansvärt, det måste eka tomt inom henne..

  Svara

   Även om Isabella Löwengrip enbart har egoistiska skäl för sitt handlande borde hon vara lite smart och vårda relationerna med familjen, så att hon får hjälp och stöd av dem nästa gång hon har en kris.

   Svara

    Ja. Förvånande nog har hennes familj backat henne väldigt länge, längre än jag trodde. I hennes intervju i p1 säger hon att hon letar efter trygghet och upplever att hon inte har några väggar, ingen stabilitet. Hon går regelbundet hos psykolog, påstår hon, HUR kommer det sig att ingen förklarat för henne att familjen är tryggheten?! Att hon bajsar på den enda tryggheten som alltid funnits där för henne?! River håret av mig.

    Svara

     Fast familjen är inte alltid tryggheten, dessvärre.
     Jag själv är väldigt ensam i min bio familj, förutom de har jag så klart min man och mina barn.
     Men jag och min syrra har aldrig haft nån bra kontakt, hon är på en helt annan våglängd än mig och min familj, ”hon gillar inte barn!” osv. Så kan de va. Vänner kan ibland va närmare än blodsband.

     Svara

  Så otroligt sorgset 💔 Och ännu mer så när systern i sin ilska och sorg används som slagträ på denna blogg. Usch… folk borde verkligen hålla tyst, gäller båda parter.

  Svara

   Nej det bra sanningen kommer fram vilken vidrig människa hon är, så folk kan bojkotta henne

   Svara

    Fast hur många kändisar har inte gjort något vi inte gillar. Ändå säljer deras produkter som smör i solsken.

    Svara

   Varför borde hon hålla tyst? Jag tycker det låter som hon tänkt efter noggrant innan hon skrev det där. Om min familj drogs i smutsen inför hela Sverige hade jag också velat lämna en egen version.

   Jag hade inte velat starta ett offentligt utlämnande gräl, och det tro jag inte hon kommer göra, men jag förstår att man vill lämna ett bemötande, gissningsvis för att sen sätta punkt.

   Svara

   Jag tycker inte att hon används som slagträ och känns inte som att det var syftet heller. Hon verkar enbart säga ifrån nu när folk konstant frågat vad som hänt med systern.

   Det här är nog det finaste kommentarsfältet som jag har sett på väldigt, väldigt länge härinne. Jag känner en genuin sympati för henne och jag tror de flesta gör det också. Tycker att det är bra att hon fick lufta sin sida av saken.

   Svara

   Första gången andra parten får komma till tals offentligt för att bemöta det som har kommit fram på IL:s sociala medier och intervjuer.

   Svara

  Tråkigt! Alltid sorgligt när familjer bråkar.

  Svara

  All styrka till dig Julia♥️ du ger intryck av att vara en mycket klok och eftertänksam person. Tack för att du delade med dig. Dags att övriga i familjen tar bladet från munnen. Hittills har det varit en ensidig kommunikation.

  Svara

  Där kom det.

  Svara

  Blir så besviken när jag ser Blondinbella få så mycket uppmärksamhet i SvD och Aftonbladet etc. Ingen är kritisk, de bara köper hennes lögner rakt av. Var på ett event för några år sedan med Blondinbella i panelen, trots en mycket tung panel med kloka människor så brydde hon sig inte om vad de andra framförde utan sa bara rakt ut att hon hade rätt och de fel. Moderatorn var chockad och likaså resten av panelen men journalisterna bara gnuggade händerna och höjde henne till skyarna för att hon var så fräck och hade noll lyhördhet. En kollega tyckte hon har så cool, men allt jag såg var en narcissistisk och osympatisk person som inte bemödade sig att lyssna på andra utan bara sig själv.

  När Julia beskriver sin upplevelse blir jag tyvärr inte förvånad. Hur länge ska media ge uppmärksamhet till sådana narcissistiska och självupptagna människor som BB?

  Svara

   Så länge det säljer lösnummer och ger klick. Tyvärr.

   Svara

    Snackar vi klick, så kommer detta ge dem klick och följestorys många år framöver.
    Jag hoppas någon snappar upp det och börjar skriva. Familjen är värd bättre än bilden bb ger.

    Svara

   Jag begrep inte heller det där men sen Corona har jag förstått att Sverige inte har ett medielandskap utan egentligen bara PR där ekonomiska och politiska makthavare skyddas. Och det verkar knappt finnas äldre journalister? Och inte heller särskilt många?
   Jag tror Blondinbella är nån slags maskot i det här genomfalska spektaklet. Jag tror inte ens Svensson tycker hon är spännande.
   Och nej, jag är varken höger- eller vänsterradikal, men jag lever i ett annat EU-land.

   Svara

  Du är ett stort skämt!

  Svara

  Kram Julia!❤️❤️

  Svara

  trodde du var någon i bellas familj eller hon själv.. men du verkar bara crazy🤦🏼‍♀️😂

  Svara

   Stollis!

   Svara

    ja jag vet. men vi ska inte använda det uttrycket längre enligt cam.

    Svara

     Ok, hade missat det.

     Svara

  Det gör så ont i hjärtat att läsa det här. Julia du har gjort allt och lite till för din storasyster som tyvärr troligen aldrig kommer att förstå att hon trampar hänsynslöst på sin omgivning. Oavsett om det än gäller kollegor,vänner,pojkvänner el familj så sätter hon sig alltid själv i främsta rummet. Hon är vuxen och oavsett vilka bokstäver hon kan tänkas ha eller skylla på så finns det verktyg man kan lära sig och träna på för att kunna hantera de sociala koderna bättre även om man är impulsstyrd och har nedsatt empatisk förmåga. Isabella måste få upp ögonen för sitt beteende och jobba med sig själv för att kunna förändras. Starkt av din mamma och dig att våga säga ifrån offentligt. All heder till er och ett stort ”Vet hut och skäms” till Isabella som utnyttjar sitt kändisskap till att trampa på sina närmaste.

  Svara

  Det här är ju nånting de flesta som beter sig på detta vis ångrar på ålderns höst. Hon kommer att få sitt straff med ensamhet och ingen som älskar henne, att man tillhör familjen är ingen garanti (eller plikt) för att man stannar kvar hos någon som beter sig illa. Hon tror säkert att alla ska svansa efter henne och glömmer att de som gjort det hittills har fått lön för att göra det, ingen stannar frivilligt med en sån där människa.

  Svara

  Ingen som bryr sig om dig och dina åsikter.

  Svara

  Äsch!
  Bella bryr sig inte. Inte just nu i alla fall när hon inte behöver dom för olika praktiska saker.
  Hon kommer tillbaka till dom, Bella, när hon känner ett behov av praktisk hjälp.
  Men, jag skulle önska att familjen inte ställer upp på det praktiska då utan att de istället finns tillgängliga för att pratas med och söka tröst hos.

  Svara

  Ponnybarnet pratar inte längre med familjen. Tycker det är konstigt att folk frågar om familjen. Tyckte inte det var konstigt att folk brydde sig om familjen när de var världens bästa föräldrar. Släpper man in läsarna så är det svårt att kasta ut dem.

  Svara

   Ponnybarnet??

   Svara

    Nellid Berntsson?

    Svara

     NelliE

     Svara

     Aaahh! 😂

     Svara

  Vem vill ens ha en relation med I när man fått svart på vitt hur hemsk hon är?

  Svara

   En lillasyster vilket är förståerligt.

   Svara

  Vad hemskt ❤

  Svara

  Bollen ligger knappast hos Julia och ja, blir man utnyttjad på sättet hon blivit och Isabella säger att hon inte har någon nära sig utan är ensam…ja men varför ska då Julia vara den större av dem och bara knipa igen? Helt klart att hon ska ha möjlighet att berätta sin version, på vilket sätt Isabella sårat henne och resten av familjen. Att Isabella får hålla på oemotsagd är ju anledningen till att hon har kunnat bete sig svinigt så länge.

  Svara

  Uppenbarligen är både mamman och systern av åsikten att Isabella inte behandlat dem bra. Så jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför du fortfarande försvarar Bella med näbbar och klor? Du måste sakna slutledningsförmåga och läsförståelse så till den grad att jag är förvånad över att du ens kan använda internet och formulera hela meningar (knappt dock).

  Svara

   Detta skulle till S… Men hens kommentar togs visst bort. Med rätta.

   Svara

    Tror att S = IL.

    Svara

     Nä, det tror inte jag.

     Svara

     Mind blown.

     Jag tappade faktiskt hakan och andades in chockat av din kommentar.

     Jag vet inte om det stämmer, men 😮

     Svara

      OM det skulle vara så, då vore det supersjukt och läskigt på riktigt….

      Svara

       Den beskrivningen passar bra in på IL.

       Svara

  Isabella har totalt avsaknad av empati och det förstör alla relationer. Hon borde verkligen jobba med det innan barnen blir större….

  Svara

   Går inte att jobba på antigen har du det eller inte!

   Svara

  detta borde bli en artikel på aftonbladet, expressen och alla andra tidningar som alltid publicerar Isabellas lögner hur som helst…
  Det lär väl tyvärr inte hända

  Svara

   Fast på riktigt, Löpet på Expressen? ”Isabellas lillasyster känner sig illa behandlad” Det kommer garanterat komma i Hänt Extra och liknande skvallertidningar.
   Jag vill inte förringa hennes känslor, men det är nog ingen världsnyhet.

   Svara

  Jag är en av de (få kanske) som trots allting tänkt att Isabella har fått utstå ordentligt mycket och tyckt synd om henne. Efter detta så kan jag säga att jag inte tycker det minsta synd om henne. Hur kan man vara så otroligt känslokall när ens syster trots att hon inte ens kunde komma på hennes student verkligen hjälper henne med allt, för att sen bara kasta henne. Jag kommer inte läsa Isabellas blogg nånsin igen och jag hoppas att hennes blogg och hennes namn bara dör ut. Hon är inte värd uppmärksamheten. Jag hoppas innerligt att hennes barn inte blir måltavla för hennes narcissistiska sida då hon inte verkar se livet från någon annan sida än den som gynnar henne. Lider med hennes syster och hel hennes släkt faktiskt ❤️

  Svara

   Fast kanske gick hon inte på studenten med svepskälet jobb, pga andra som hon hade träffat där?

   Jag tycker att man går ändå, men alla tänker inte som jag gör.

   Svara

   Finns systrar som är avundsjuka på varandra. Tex tycker den ena att hennes syster fått mer uppmärksamhet och kärlek av föräldrarna. Och så visar hon det genom att vara taskig. Ja det finns många olika anledningar.

   Svara

    Ja och det är föräldrarnas fel.

    Svara

  Hej Julia!

  Jag har i många år tyckte att det har varit oerhört fel av Bella att vädra sina familjerelationer på sina sociala media etc. Man gör inte så och det finns alltid minst två sidor till varje historia. Och de saker som hon har tagit upp har aldrig varit tillräckliga för att det ska motivera att hon väljer att outa sina känslor ang det. Har det skett något mer så är det inget som vi vet.

  Varför jag skriver här till dig är för att kanske läka ditt hjärta lite, även om jag bara är en anonym på nätet.

  Jag tror inte Bella menade att hon varit ensam när det kommer till det praktiska. Och hon känner säkert ett emotionellt stöd från dig också. Men det allra innersta mörkaste, där hon mår som sämst, dit kan hon inte släppa in dig. Du är en lillasyster. Hon är den som ska ta hand om dig, inte tvärtom.

  Och jag tror att det är detta hon menar när hon pratar om att hon är ensam. Det där som sitter längst in. Inte ang precis allt. Och om det dessutom är så att ni inte delar uppfattning om hur er uppväxt har varit så kommer hon än mindre känna att du kan dela hennes känslor med dig.

  Om hon inte har tackat dig och fått dig att känna dig som en gratis hemhjälp, skäms på henne. Men jag tror inte, utan att jag känner henne, att hon menar att hon är ensam i allt och att hon inte värderar dig och att hon har dig när hon behöver det. Bara det där helt längst in, dit, dit Sheila inte heller når. Jag tror inte ens Bella själv når in till det rummet och när hon tassar unt där gör hon det med en känsla av ensamhet utan att veta hur hon ska släppa in någon mer där.

  Sköt om dig!

  // En som har följt Bellas utveckling i ca 10 år.

  Svara

   Inväntar shitstorm mot dig och din blogg om 3, 2, 1…

   Svara

    Den kom redan på 2 😂

    Svara

   Precis, du känner henne inte. Det gör däremot Julia. Så sluta prata om Bellas lilla hjärterum som om det är så det är.
   ”Släppa in nån” har noll med att utnyttja en annan människa, och sen dessutom vädra allt i media på ett väldigt fult sätt.

   Svara

    Men herre gud, läs vad hon skriver innan du kvävs av ilska.

    Svara

     ?

     Svara

      Jaaaaaa, skaffa dig läsförståelse.

      Svara

       Läs vad lillasystern skrev istället. TRH:s åsikter har ingen betydelse i detta fast hen verkar tro det som vanligt.

       Svara

        Vilka åsikter har trh sagt som går emot Julia? Och grattis, nu fick du rätt på det. Det är en åsikt och vad trh tror. Inte att hon sagt, ”det är så det är”.

        Svara

         Lär dig läsa och förstå det du läst som ser du vilka åsiker går emot Julia.

         Svara

          Det är du som ska bevisa det du påstår. Inte anonym.

          Men du vet att du inte kan så du ger tillbaka frågan istället.

          Svara

           Du kan använda ditt eget alias, Trh.

           ##sistaordet

         Jag skriver bara att TRH inte har åsikter av relevans i detta. Bellas lillasysters beskrivning av Bellas beteende är det viktiga. TRH har ingen insyn.

         Svara

   Men herregud ge dig TS. Julia är syster och har känt IL hela sitt liv, medan du ”följt henne i 10 år”. Varför skulle hon lyssna på dig?

   Svara

    Jag tycker inte hon ska lyssna på mig alls. Mer att reflektera över olika alternativ.

    Tanken var att hon kanske skulle ta Bellas beteende mindre personligt. Att hur mycket hon än ansträngt sig så tänker jag att det finns en möjlighet berodde det inte på henne att Bella känner sig ensam.

    Du vet den där känslan av som flera av oss har. Att vad som än händer, tom om vi skulle begå dråp, så skulle våra föräldrar ställa up för oss. När som helst med vad som helst. Det är den grejen som jag gissar på att Bella inte känner. Och ingen syster kan fylla de skorna. De kan komma nära, men det är inte riktigt samma sak ändå.

    Ha en fin kväll!

    Svara

     Här kommer ett alternativ du kanske inte grubblade över: Julia har kanske reflekterat över olika genom åren redan? Dina självupptagna åsikter är helt meningslösa i detta. Bara för att du läser detta för första gången så är detta inte första gången Julia och hennes mamma har upplevt detta. Detta var ju ändå den gången du bara borde ha lyssnat och inte börjat dela med dig av dina ytliga tankar.

     Svara

      Buhu för att vilja hjälp någon. 🙄

      Svara

       Du kan använda ditt eget alis, Trh.

       Svara

        #sistaordet

        Svara

      Korrigering: Julia har kanske redan reflekterat över olika alternativ genom åren?

      Svara

       Hon är drygt 20 bast så det är rätt troligt att hon inte har det.

       Svara

        Och hon har känt Bella privat hela sitt liv så hon har självklart tänkt på olika alternativ. Bara för att du kanske var ytlig som 20-åring betyder det inte att hon är det. Hennes text visar att hon är en stark tjej med empati och kärlek för sin syster trots allt skit familjen får från Bella. Det är mer än vad man kan säga om Bella.

        Svara

         Herre gud! Tror du en drygt tjugoåring vet så mycket om hur människor och psykologi fungerar bara för att det gäller ens familj?
         Sluta dumma dig nu!

         Svara

          Nja, dina svar visar att du inte förstod bättre som 20-åring och gör det inte idag heller. Hoppas att du utvecklas lite mer i livet.

          Svara

           Det är nog mer du som inte fyllt tjugo än eller fått egna barn.
           Jag är drygt trettiofem.

     Det var nog snarare den berömda droppen som till sist rann över.

     Svara

     Du har följt Bells Excelark i 10 år och tro du ”känner” henne på uppdiktad lögn…
     Haha

     Svara

   –1

   Svara

   Men hur förmäten får man bli? Du har inte en jävla aning om detta, du läser en blogg och följer ett konto på Insta och tror att du utifrån det vet hur Bella funkar och ska ge ”råd” utifrån det. Och det till en människa som faktiskt känner henne på riktigt och har en riktig relation med henne. Blä!

   Svara

    Vlika råd har trh gett?

    Svara

   Avskyr när man försöker ursäkta ett narcci- beteende. Som ett offer som ska förstå sin förövare. Blä

   Bella har för övrigt haft såååååå många chanser – som hon frivilligt och glatt blåst iväg

   Svara

    Va?

    Svara

    Li, Känner du Isabella?
    Annars kan du också hålla tyst för du vet ingenting.

    Svara

   Du känner inte Bella. Julia känner Bella. Det enda du gjorde nu var att förminska Julias upplevelser. Vad du än tror så är dina åsikter helt ärligt inte så viktiga att du ska förminska Julias upplevelser.

   Svara

    Exakt hur blev Julias upplevelser förminskade?

    Svara

     Om du förstår det du läser, förstår du också hur Julias upplevelser blev förminskade.

     Svara

      Som vi visste. Dom blev inte förminskade för du har inget svar.

      Svara

       1951 (jag) är inte samma person som 2203.

       Däremot håller jag med 2203, du har svårt att se det väldigt enkla i detta så vad ska man egentligen förklara för dig? Längre ner tipsade jag att folk kan försöka se detta från lillasysterns perspektiv. Om du börjar klaga på det tipset visar du återigen att du är oförmögen att se det väldigt självklara i hur TRH förminskar lillasysterns erfarenheter.

       Svara

        Och jag skrev till dig att om det är lätt för dig att se så är det lätt för dig att berätta. Men du kan inte för det har inte hänt.

        Svara

         Nja, de flesta förstår. Det gör inte du. Helt ok att det är för svårt för dig att förstå. Du fick liksom ett tips från mig och flera svar från flera personer. Någonstans måste man sluta dalta med folk som dig, som ursäktar Bellas hemska beteende till och med mot hennes egen lillasyster. Om du har lite empati, förmågan att se detta från hennes lillasysters perspektiv, och faktiskt bryr dig om dina medmänniskor, så kan du se hur hemsk Bella har betett sig genom åren. Kan du inte det så säger det ganska mycket negativt om dig.

         Svara

       Men för helvete! Hon försöker ”förklara” åt Julia hur Bella KANSKE känner, och som att Julia inte har rätt i det hon säger och känner. Har ni så jävla svårt att ta in text?

       Svara

        Nej det är inte det jag gör eller det som står. Det hur du väljer med stor anställning att omtolka det jag skriver.

        Svara

       Du kan svara under TRH-nicket, alla förstår ändå att det är du.
       Varför är det så viktigt för dig att alltid ha sista ordet? Det är ett svagsint beteende.

       Svara

        #sistajävlaordet

        Svara

   Med all respekt så märks det att du aldrig haft oturen att ha med en narcissit att göra i verkliga livet. Att hitta på ursäkter och inbilla sig att narcissiten har samma förmåga att känna känslor som vanliga människor är ett stort misstag.Tyvärr är enda vägen att inse att så ej är fallet och att begränsa kontakten för att inte bli mer skadad själv av relationen.

   Svara

    Har du träffat IL och ställt en diagnos? Annars kan du hålla tyst och sluta leka hobbypsykolog.

    Och kryllar hela Sverige av narcisister nuförtiden?

    Svara

     Narcissister är överrepresenterade bland kändisar. Så kryllar i Sverige? Nej. Men det ”kryllar” ofta av dem bland människor som vill bli kända.

     Svara

      Du svarade inte på min fråga om du träffat IL. Och Sverige kryllar i alla fall av hobbypsykologer. 😉

      Svara

       Du kan skriva med ditt eget alias, Trh.

       Svara

        #sistaordet

        Svara

     Med tanke på att narcissism är ett karaktärsdrag så krävs ingen psykolog för att påstå att hon har dessa drag, narcissistisk personlighetsstörning är däremot en diagnos som sätts av en psykolog. Om du har narcissistiska drag så är du en narcissist, oavsett om du har en diagnos eller ej.

     Svara

      Vi har alla dom dragen. Det är bara en fråga om mer eller mindre. Så sluta och va en hobbypsykolog.

      Svara

       Exakt, vi har alla mer eller mindre såna drag och det får man påpeka. Isabella råkar ha extremt många såna drag.

       Svara

      Men gud vilken dålig ursäkt för att du sitter här och dumar dig. ”Man behöver inte vara en psykolog”. Jo det gör man.

      Svara

       Nej, precis som man kan vara snål, snäll eller dum sådan man vara narcissistisk, det är ett personlighetsdrag.
       Krävs väl ingen psykolog för att konstatera att nån är snål??

       Svara

        * så kan

        Svara

       Jag som skrev att narcissism är ett personlighetsdrag är för övrigt inte samma person som du tjafsar med högre upp…. Vill bara räta ut frågetecken kring narcissism, som är ett väldigt missuppfattat ord.

       Svara

        Hur vet du hur många anonyma som skriver?

        Svara

         Lol! Jag vet bara att jag inte är personen som du(?) tjafsar med längre upp

         Svara

          Haha, men fattar du inte att du nog svarade ytterligare en ny anonym. Lol.

          Svara

   Camcam, ta bort inlägget,för Julias skull

   Svara

    Julia vill att denna information publiceras. Låter som att du vill tysta lillasystern? Hade du respekterat hennes integritet så hade du tex inte uppgett hennes namn just nu.

    Svara

     Trh kommentar menar hon ju. 🤦🏼‍♀️

     Svara

      Ah, my bad 🙂

      Svara

   Varför tror du att systern inte redan tänkt igenom allt själv? Nog för att hon är ung men nu verkar ju detta vara något hon har sin mammas stöd i. Tycker att du många gånger uttrycker dig som om du tror att du är den enda som vet något.

   Svara

    Hej hej!

    Hur har jag skrivit som att hon inte har tänkt igenom allt själv? Hon har kanske redan tänkt på detta som jag skrev men förkastat det. Och en orsak är för att hon kanske är ensam med att ha tänkt så här. Eller så har hon det inte. Hur menar du på att det skadar att jag ger ett annat perspektiv? Jag är dessutom noga med att skriva att jag inte känner Bella, att det bara är vad jag tror och att jag skrev med omtanken för att Julia kanske, vilket är helt mänskligt, känner att det kan vara en del hennes eget fel?

    Du får gärna i texten ovan visa på hur eller varför jag skriver så som du uppfattar att jag är den ende som vet något. Gärna med ett citat som du sedan förklarar hur du tolkar det.

    Sedan kan du lägga till tanken om jag jag heller tar det säkra före det osäkra. Heller säger något en gång för mycket än för lite. För faktum är att ingen av oss vet om dessa tankar har slagit lillasyster förut. Och vari ligger då skadan att säga det en gång till?

    Till skillnad från majoriteten här så skrev jag mina ord av omtanke. Men här får jag en känsla att många vill att lillasystern ska haaata Bella.

    Jag för min del skriver med motivet om varken eller. Haaata eller älska sin syster, hade inget med et att göra. Inte heller att hon ska förstå Bella eller förlåta. Bara att jag önskar Julia ska älska sig själv och känna att hon är bra och räcker mer än väl till som en syster och familjemedlem.

    Ang hur mycket stöd mamman är har jag ingen aning. Men Bellas pappa visste nog lite om hur man är en bra förälder till sin förstfödde iom att han själv var ett barnhusbarn (vilket jag tycker är omständigheter som den vuxna Bella med egen barn borde kunna förstå).

    Kul att se dig! Det var länge sedan.

    Svara

     Jag tror du också är narcissist.

     Svara

      Big time.

      Svara

     Jag tycker nog att de flesta kommentarer skickar omtanke till Julia.
     Du förklarar för Julia att hon kanske skulle överväga att hennes syster befinner dig på en så mörk plats att hon är oförmögen att släppa in lillasyster dit.
     Vad får dig att tro att Bella befinner sig på en mörk plats?
     Varför ska Julia vara den vuxna i relationen? Borde inte båda systrarna kunna mötas som vuxna?

     Svara

      1. Då uppfattar vi det väldigt olika.

      2. a Jag förklarar inte. Jag presenterar en alternativ vinkel.
      b För att något är väldigt fel med henne och det är sättet på hur Bella beskrev det själv som får mig att tro att det är så.

      3. Va? Varför frågar du mig det? Hur fick du den tanken från det jag skrev?

      Jag har varken sagt att hon borde förstå att Bella är så, eller förlåta eller något annat heller. Jag vill bara att hon kan se möjligheten att det inte finns någon som kan rå på Bellas ensamhetskänsla. Kanske minst Bella själv och en lillasyster, oavsett hur mycket hon har och vill ställa upp för Bella, kommer (kanske) inte kunna att nå in dit och kanske kommer aldrig Bella någonsin känna att hon har någon hon kan gå till annat än psykakuten när hon mår som sämst.

      Jag har inte med några ord nämt något om hur de skulle eller om det ens ska alls mötas. Jag har enbart vänt mig till Julias självkänsla. Att felet sitter hon Bella och ingen verkar kunna få henne att känna sig mindre ensam, släkt eller inte.

      Nu skulle jag uppskatta om alla slutade att sätta både ord och avsikter i munnen på mig. (Vet att det inte kommer bli så).

      Svara

       Trh – Du känns så genuint oskön som person, hoppas du inte är det i verkligheten.

       Svara

        Och hur genuint oskön är du som skriver så?

        Svara

         Det är bara fakta

         Svara

       Det du skrev i ditt svar uppfattar jag helt olikt det du skrev högre upp varför jag ställde dig de frågor jag gjorde. I din första kommentar uppfattade jag som några andra att du förminskade systerns känslor och förklarade och förmildrade bellas beteende.
       Men med din förklaring ovan förstår jag bättre vad du menar. Tack för att du förklarade.

       Svara

       #sistajävlaordet

       Svara

        ###sistsistajävlaordet

        Svara

   Jag gissar att det handlar om mer än ett enstaka citat och hur det kan tolkas. Tror också de flesta förstår att man kan känna sig ensam trots att man har vänner och familj. Isabella verkar av allt att döma inte visat intresse för att fortsätta den nära relation systern trodde att de byggt upp.

   Oavsett om man kommer ihåg att säga tack eller inte så är det ett egoistiskt beteende att bara investera i relationer så länge man behöver dem.

   Svara

    Hur vet du det? Att IL inte vill fortsätta?

    Svara

     Tror du inte de hade haft en relation idag då?

     Svara

      Vem har sagt att dom inte har det bara för att hon inte bor där?

      Svara

       Julia?

       Svara

   IL är ensam för att hon endast tänker på sig själv. Då blir man ensam både fysiskt och psykiskt. Hon är en skadad person som har blivit ännu mer skadad pga uppmärksamhet under lång tid.

   Svara

   ”// En som har följt Bellas utveckling i ca 10 år.”

   Det gör dig inte till nån Bellaexpert som vet om hennes själs ”innersta mörkaste”, även om du verkat tro så. Ver du hur paranoid det låter att DU skulle ha ens nån aning om vad som försiggår i Bellas huvud? Att du ens försöker leka nån expert i det här sammanhanget är så kaxigt och extremt pinsamt 🤦‍♀️ Det är så roligt när du gapar när folk hobbydiagnostiserar Bella men sen gör du exakt samma sak själv. Verkligen dags för dig att överge dina höga hästar och den enorma hybrisen du har om dig själv.

   Svara

    U jelly! So jelly!

    Svara

     Det är inte så man använder det uttrycket.

     Svara

      Inte den första gånger TrH inte får det rätt på engelska.

      Svara

     Ser ingen avundsjuka i inlägget. Du är svagbegåvad.

     Svara

   ”Varför jag skriver här till dig är för att kanske läka ditt hjärta lite” vs ”Jag tycker inte hon ska lyssna på mig alls”

   PS. Du läker ingens hjärta genom att förminska deras erfarenheter genom att spekulera i saker som du inte har en susning om.

   Svara

    Men svara på hur hon har blivit förminskad. Hur?!

    Svara

     Om du inte ens ser det så blir det svårt att förklara något så enkelt för dig. Tips: försök att se detta ur lillasysterns perspektiv?

     Svara

      Om det är så lätt för dig att se så blir det inte svårt för dig att förklara. Sluta upp med din BS. Varför det blir svårt är för du inte kan. För det har inte hänt.

      Svara

       Åh Stollis. Det är klart du ser det så. Varför ska vi i kommentarerna behöva förklara ord för ord som om det var till ett barn varför det är förmisnaknde när det står klart och tydligt i trh kommentar!

       Svara

        Bara säg hur så får vi det avklarat och sluta att dryga dig.

        Svara

       Du fick ju ett väldigt enkelt tips. Var det för svårt för dig?

       Svara

       Anonym 22:44 – det som TrH gör i sin första kommentar till systern är att rationalisera bellas beteende. Bella kan i grund och botten inte rå för hur hon behandlar andra eftersom hon befinner sig på en mörk plats. Kommentaren är menad som en tröst men det den egentligen säger är att systerns känslor är mindre viktiga än bellas för bellas känslor rättfärdigas av hennes enorma känsla av ensamhet.
       Den egentliga frågan borde vara varför känner sig Bella så ensam och är ensamhet den känsla som Bella verkligen känner?
       Jag har en helt annan förklaring till bellas beteende. Bella har ett enormt bekräftelsebehov, mycket större än de flesta. Blir du inte konstant bekräftad känner du dig avvisad och en naturlig reaktion är att bestraffa, medvetet eller omedvetet dem du känner dig avvisad av. Om du inte känner dig tillräckligt bekräftad kommer du att känna dig osynlig och ensam.

       Svara

        Nej, den egentliga frågan är och borde vara varför TrH leker hobbypsykolog och hävdar veta sig saker om Isabella trots att hon inte ens känner Isabella.

        Svara

         Var gör hon det?

         Svara

          Du gör det i alla dina kommentarer.

          Svara

        Jag kan inte se att trh ursäktar IL. Tvärtom så lägger hon hela skulden på IL och inget på Julia.

        Svara

         Nej hen vill inte ta någons parti. Det är hela poängen. Det spekuleras inget i varför Bella mår dåligt utan enbart hens förklaring till varför Bella beter sig som hon gör mot systern.
         Och det är precis i det som hen förminskar systerns känslor när hon skriver som hon gör. Självklart är det gjort i välmening men det blir fel.

         Svara

          Idiot!

          Svara

          Du kan fortfarande använda sitt eget alias, Trh.

          Svara

    22.27 jag måste ändå skratta lite.
    ”Att spekulera i saker som du inte har en susning om”.
    Det är ju vad alla kommentarer handlar om här. Att spekulera i saker som ingen har en susning om.

    Svara

   Låter tyvärr som råden från en medberoende- hade kunnat komma från deras mamma till exempel (nu tror jag inte det) som med alla medel försöker att rättfärdiga och förmildra.

   Nu kan det ju vara så att Julia har insett allt det där och ändå anser att det passerar hennes gränser. Man kommer ju också till en punkt där man inte kan hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Jag tycker att det är bra att distansen få sker på hennes villkor och så kan hon bestämma vilka känslor som ska ta plats – sorg, förlåtelse, ilska, tolerans, hopp eller vilken känsla som nu uppstår. Allt det TRH skrev tror jag tyvärr mest bidrar till onödigt dåligt samvete.

   Mitt råd till Julia hade varit att hålla den distansen hon behöver för att kunna förhålla sig till relationen och inte dras ner av den.

   Svara

    Hon gör självklar som hon vill. Men jag bara undrar vad J själv får ut av att hela Sverige får veta det här? Varför har hon behov av det?

    Svara

     Vad får Isabella ut av att hänga ut sin hel familj för hela Sverige?

     Svara

   Tack att du skrev det här. Jag förstår så väl Julias sorg, det är ett helvete att leva nära psykiskt sjuka människor som man bryr sig om. Men att vara ensam är i själen är inte samma sak som att vara ensam i livet och det gör ont att veta att man inte kunnat fylla upp det tomrummet. Ta hjälp du också Julia och bearbeta de känslorna.

   Jag förstår att det känns för jävligt att läsa om sin familj på det sättet. Men du får inte glömma att det är stor ålderskillnad mellan dig och Isabella, och ni har olika pappor. Mina barn som har en liknande situation kan inte jämföra sina liv på en enda fläck fast de har samma mamma.

   Svara

   Det här: ” Jag tror inte Bella menade att hon varit ensam när det kommer till det praktiska. Och hon känner säkert ett emotionellt stöd från dig också. Men det allra innersta mörkaste, där hon mår som sämst, dit kan hon inte släppa in dig. Du är en lillasyster. Hon är den som ska ta hand om dig, inte tvärtom.”
   1. Du tror något, du tolkar vad hon menar, men du vet inte. Att inte säga något alls k detta läge hade varit bättre eftersom du inte vet … då det för en person som känner som Julia skriver kan upplevas som förminskning av hennes känslor.
   2. Ang att IL känner sig som storasyster: också något taget direkt ur luften. Du har ingen aning om deras relation. På papperet stora- och lillasyster, men det kan man inte dra så automatiska stora växlar på som du gör.
   Att göra det, återigen, är att förminska Julias upplevelser som hon själv vittnar om.
   Ditt inlägg hjälper inte henne, som du menar att du vill, det blir som ett hugg i själen för en som modigt vågat stå upp för sig själv för första gången kanske?

   Svara

    Och det kan också varit precis det hon behövde höra för att hennes självkänsla inte skulle knäckas.

    Svara

  En STOR kram till Bellas syster.

  Jag önskar jag hade en så fin syster! ❤

  Svara

  Tänk att Isabella faktiskt tänkte att det skulle vara en bra story att ha varit ett maskros barn med taskig uppväxt, och faktiskt går ut i blogg och radio och hittar på saker, och jag tror faktiskt hon inte ens fattar varför det är sårande för hennes familj, hon tänker säkert ”men ni är ju nobodys, ingen kommer ju bry sig om vad ni gjort o inte gjort” ”jag är ju känd o behöver ju en bra story”

  Svara

   Och så har media låtit henne fortsätta, med utspel flera gånger per år utan att kritiska frågor har ställts och utan att familjen fått bemöta. Varför tappar media huvudet så fort Isabella Löwengrip uttalar sig?

   Svara

    Men snälla. Det handlar inte om att tappa huvudet. Ju konstigare saker hon säger ju mer säljer det.
    Kolla på allt som Anna Book gör och säger. Det tjänar tidningar på.

    Svara

  Oj, vad osnyggt att hantera sin familj så. Systern verkar ju genuint snäll. Bra att de ger sin version. Tycker media köper hennes bild med hull o hår gång efter gång. Läste hennes inlägg om tårtan i förra veckan. Att inte prioritera att fixa tårtan eller matsäck, men lyckas med allt som rör sig själv… Då är man inte en charmig mamma i farten utan troligtvis en psykopat eller nåt. När allt till barnen är på plats kan man som förälder börja tänka på att ordna strösslet i sitt eget liv. Denna egoism o empatilöshet är ju den röda tråden i hennes liv. Från barnen till systern till föräldrarna till det ständiga bytet av vänner. Antingen psykopat eller autist. Att låna saker o sen bara slänga. Att se familj som gratis arbetskraft. Att hennes bubbla har hållit så länge är ett under. Hoppas verkligen hon ska få mindre o mindre uppmärksamhet successivt o inte ses som en förebild för någon eller att någon ska välja denna rakt igenom osunda karaktär till någon att se upp till. För det är hon verkligen inte!!!

  Svara

   Psykopat eller autist? Sorry, men dessa diagnoser har ingenting med varandra att göra. Autister har ofta för mycket empati vilket är raka motsatsen till någon med psykopati.

   Svara

    Svara

     Menar förstås inget illa om att ha autism, det är som det är o man får leva med de förutsättningar man får, men man har alltså absolut inte för mycket empati vid autism.

     Svara

      Men narcissist är nog den bästa beskrivningen av hennes tillstånd.

      Svara

      Jo det har man faktiskt, ofta. Det handlar om att inte kunna läsa av andras känslor eller uttrycka sina egna. Sluta sprid skit och spä på myten om dumma empatistörda autister.

      Svara

      Autism inom vården är centrerat kring hur autism UPPLEVS UTIFRÅN av normalstörda, det vill säga inget facit över hur autistiska människor de facto fungerar på insidan. Du kan skrota det mesta du läst om autism med andra ord 😘

      Svara

  Fy vad sorgligt. Förstår inte hur man kan bete sig såhär mot sin familj. Lider med dem. Jag hoppas IL ber om ursäkt och försöker gottgöra dem.

  Svara

  Varför går inte systern och modern gemensamt ut i media och beskriver sin version? Tycker det är dags för lite rättvisa!

  Svara

   Jag har fått intrycket att Bellas mamma och syster är oerhört måna om barnen, Gillis och Sally. Och som Julia skriver så vill hon så gärna ha en relation med sin syster. Likadant är det säkert för mamman, det ska mycket till att ge upp försöken att ha en fungerande relation till en dotter. Och Bella bara fortsätter och fortsätter att tala illa om sin familj för att sprida bilden av sin nya persona det ensamma och misshandlade maskrosbarnet. Det är skamligt! All heder till dig Julia och din mamma!

   Svara

   Det är ju det dom har gjort nu. Det här kommer ju komma ut i all media.

   Svara

  Bella är toxic. 🧪🦠🖤
  En person man inte bör involvera sig med, eftersom man till slut alltid blir utnyttjad och förtalad när Bella inte längre har någon nytta av en. Jon har läskigt nog inget samvete, det har hon bevisat gång på gång.

  Svara

   *hon

   Svara

  Jag tycker det är starkt av Julia att ge oss sanningen, så som vi trodde att det var.

  Tycker så synd mamman och övrig familj.

  Fan jävla skitbella som bara ljuger för att få lite uppmärksamhet.

  Svara

   Du är ihärdig du.

   Svara

   Finns det någon du behöver försvara lika mkt som Bella? Tänk nu lite och fråga dig själv: varför är det just Bella som hamnar i en massa skit hela tiden? Kan det vara pga hennes återkommande skräpiga beteende mot andra?

   Svara

   Du glömde att dra in andra influencers i ditt försvar här. Eller kommer det längre ner?

   Svara

  Isabella är mycket girig..

  Och det enda viktiga för henne är

  Pengar, status och bekräftelse.. hon verka vara en tom trasig själ.
  Ganska deprimerande när man läser om henne.

  Svara

  Till Julia – Jag har ingen aning om hur du har det men det låter för jävligt. Jag har också ett syskon som många gånger har svikit mig och min familj. Det jag har lärt mig genom åren är att det bästa för min del (och min familj) har varit att bryta med denna familjemedlem. För det tar så mycket energi att ha detta syskon som bara tar och tar. Jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara om mitt syskon hade en stor plattform där hen ständigt målar upp en orättvis bild av familjen. Stå på dig, Julia! Glöm inte bort att du är värd bättre än en syster som inte finns där för dig när du behöver henne.

  Svara

  Bra att familjen äntligen sätter ner foten. Tycker genuint synd om Julia. Att bli sviken av en i familjen är tusen gånger värre än att förlora en partner. Min åsikt. Baserad på egna erfarenheter.

  Alla tycker olika, men jag tycker att Isabellas svek mot sin familj är oförlåtligt. Om det ligger någonting djupare där (sexuellt utnyttjande av barn eller annat sjukt) som vi inte vet så tar jag tillbaka det dock.

  Tycker också att det är lite konstigt att mamman och systern går ut i media. Men de kanske vill hålla en lägre profil än Isabella..?

  Svara

  Sorgligt, men inget att förvånas över. Bella har länge visat vad hon gått för. Noll empati och en narc-personlighet. Läskigast med Bella är hur hon utan minsta betänklighet kan förtala och kasta någon under bussen. Tänk t ex Hajen.

  Högmod går före fall.

  Hon kan se framemot ett känslomässigt ensamt och tomt liv utan äkta kärlek, nära familjerelationer eller långa vänskapsrelationer.
  Säkert materiellt gott ställt, men de vet alla som är normalt funtade människor, inte är det som är viktigast i livet.

  Någon som vill byta till Bellas liv? 🤨

  Svara

  Beklagar för lillasystern och övriga släktingars skull. Jag har ett par släktingar som hänsynslöst utnyttjat min familj, och efter 15+ år (!!!) kan jag säga: It will never end. Vissa utnyttjar en tills sista blodsdroppen, då man själv mest vill ha nära relationer till sina släktingar. Ju snabbare man avslutar eller kraftigt begränsar dåliga relationer, desto bättre. Hoppas Isabella Löwengrips syster inser detta nu, hur ont det än gör. Lider med er.

  Svara

   Ja så viktigt. Avsluta dåliga relationer i tid.Ok det är inte lätt men svårare ju mer tiden går och personen hinner förstöra mer för dej.

   Svara

   Min moster och hennes man är exakt så. Flyttar från familjemedlem till vän till nya bekantskaper, suger ut alla resurser som en gräshoppssvärm och lämnar öde fält och förtvivlan efter sig. Det finns barn med i bilden vilket gör att folk (bland annat min familj) ställt upp genom åren men nu är de barnen vuxna och allt hopp ute. Håller med helt, det finns inget att göra när det kommer till såna människor. Lämna och glöm.

   Svara

  IL är en tvättäkta narcissist. Punkt slut.

  Svara

  Är det någon som vet var hennes bror står i allt det här? Har Isabella nämnt honom något på senare år?

  Svara

  Va? Hur vet du detta?

  Svara

  Lägg av.

  Svara

  PROBLEMET är, att det enda som kommer hända är att det blir sååå synd om Bella nu. All fokus på hur elak systern är mot henne. Ingen notis om vad Bella gjort för att skapa situationen, utan fokus på att styra bort uppmärksamheten till stackars Bella.
  Allt annat vore konstigt, för Bella har aldrig gjort något fel. Och har hon det så är det någon annans fel.

  Svara

   Nja, inte riktigt ännu.
   Men det kommer när behovet att casha in på det kommer. Men det spelar egentligen ingen roll för hon har ju spelat ut det kortet redan i söndagsintervjun…

   Svara

  Guldkula champagnen?

  Svara

  1. … anser sig vara viktigare och mer betydelsefull än alla andra i sin omgivning. Vilket omgivningen ständigt utsätts för på olika sätt.

  2. …drivs av rikedom, framgång, makt eller kärlek, oftast allt på en gång, vilket till största del endast är fantasier och rena lögner om dess olika framgångssagor. Det är inte ovanligt att narcissister lever högt över sina tillgångar, eller parasiterar på andras tillgångar för den delen.

  3. …speglar sig i andra för att kunna dupera omgivningen om sin egen förträfflighet, och därmed duger enbart andra ”viktiga” och ”betydelsefulla” personer som sällskap.

  4. …har ett överdrivet behov av att stå i centrum. Vill du boosta en narcissists redan uppblåsta ego kan du inte ge nog med bekräftelse. Men förvänta dig absolut inget tillbaka.

  5. …har orealistiska uppfattningar om sina egna rättigheter. Eftersom en narcissist anser att allt kretsar kring det egna jaget, sätter hen upp helt egna spelregler som hen dessutom förväntar sig att andra ska spela efter helt utan att ifrågasätta.
  6. …utnyttjar skamlöst andra för att uppnå sina egna mål. Om du har en chef eller kollega som är narcissist kan du utgå från att din eller dina kollegors arbetssituation kommer bli negativt påverkad på ett eller annat sätt. En narcissist tar till exempel gärna åt sig äran för andras framgångar.

  7. …saknar empati och har därmed ingen som helst förmåga att sätta sig in i andras känslor. Detta är ett av de starkaste personlighetsdragen hos en narcissist och som ofta leder till kraschade relationer och allmän förstörelse

  8. …tror att andra är avundsjuk på denne, men är ofta själv avundsjuk på andra, vilket leder till sociala konflikter där narcissistens enda mål är att förstöra de som hen är avundsjuk på.

  9. …har ett högfärdigt och/eller arrogant beteende som är olidligt att utsättas för.

  Svara

   Känns ruttet att tillskriva en annan människa en diagnos. Lämna det till sjukvården!

   Svara

    Det är nog redan avklarat.

    Svara

    Det som beskrivs ovan är beteenden som ofta beskrivs som narcissistiska beteende. Att känna igen olika beteende kräver inte att du är utbildad psykoterapeut utan detta kan de flesta psykiskt stabila människor göra. Bella uppvisar många narcissistiska beteende. Det betyder dock inte att hon lider av en narcissistisk personlighetsstörning.

    Svara

    220 volt?

    Svara

  Tragiskt!! Men har Bellsan glömt sin älskade bästis Sheila?!?!? Kan inte vara lätt att bli bortglömd så snabbt..

  Svara

  Bella har fått en solklar släng av Marilyn Monroe-komplex. Marilyn som, hela sitt liv och karriär, var ensam på riktigt. Bella försöker nu iklä sig exakt samma roll.
  Häpnadsväckande patetiskt att höra henne säga ”jag tror jag kommer dö ung” i söndagsintervjun. Hur vågar hon jämföra sig med Marilyn 😂 Att inte Martin Wicklin garvade läppen av sig där och då övergår mitt förstånd

  Svara

   Fy fan va bra, spiken på fingret lr va man säger. Du är helt rätt på det!

   Svara

    Spiken på fingret – när sanningen gör ont 😂

    Ska lätt börja använda det uttrycket!

    Svara

    Huvudet på spiken 😊

    Svara

     Sista spiken i kistan.😁

     Svara

   Synd att hon inte uppmärksammat det som verkligen var Marilyn Monroe = hennes stora hjärta. Hon verkade vara en oerhört snäll och empatisk människa.

   Svara

    Kände du henne?

    Svara

   Hennes tycka-synd-om-mig-rutin började när hon såg den där dokumentärserien om Diana och förvärrades när hon nu på senare tid inspirerades av Marilyn Monroe.

   Det hon däremot hon saknar är empati för medmänniskor vilket både Diana och Marilyn hade. Därför kommer Bella aldrig att bli mer än en kändis à la desperate housewife i bloggformat.

   Svara

  Med ena handen söker hon upp gamla vänner som hon svikit för att att få deras förlåtelse. Med andra handen sviker hon dem hon fortfarande har kvar. Hur tänker människan?

  Svara

   Bella sökte väl egentligen inte upp gamla vänner hon hade svikit? Precis som hon inte var bjuden till att fira midsommar med ES och/eller hans familj. Bara en massa lögner.

   Svara

    Jo hon träffade en gammal vän, Fanny, det visade hon på sina kanaler. Hon påstod inte att hon skulle fira med ES men att hon var inbjuden att fira med en familj hon kände genom honom och det var nog inte lögn utan sanning.

    Svara

     Det var väl Eriks systers familj?
     Någon annan ”familj” har vi väl inte hört talas om att Bella känner i Göteborg?
     Knappast Eriks familj för de lär inte vilja träffa Bella.

     Svara

   Allt för blogg och podd inget annat

   Svara

  Frisk är blondinbellis inte, det är vi väl rörande överens om men frågan är hur pass illa det är. Man kan inte sopa problem av hennes storlek under mattan så länge utan att kroppen o själen påverkas i form av ångest osv. Hon svänger rejält o verkar ha noll koll på var hon är, lr var hon ska, hon bara flyr från sig själv, finns ingen fast punkt, ingen chans till återhämtning lr reflektion…Hon bara yrar omkring. O på svenska. Bara det.

  Svara

  Om man bortser från att Isabella har barn så tycker jag att mamma o Julia skulle skriva en bok. Kanske deras tur att känna pengar på Isabella o inte tvärt om..?

  Svara

  ” där jag anser att hon missbrukar sin makt och sina plattformar mot de som inga har.” – Precis som när du beljög mig då, ditt jävla svin. Kommer det en rättelse snart?

  Svara

   Vem är du och vad vill du? Jag har ingen aning nämligen…
   Mig veterligen har jag aldrig skrivit om någon identifierad Ingrid här inne. 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Hallå har du redan glömt mogi-gate Camilla?
    Där en Ingrid påstods vara Mogi som skrev kommentarerna och hon löpte amok här inne för att förvara sig?

    Svara

     Jo, men det är ju ingen identifierad person utan kan vara vem som helst, så vad den här dementin skulle handla om förstår jag inte riktigt.

     Svara

   Är inte du redan dömd i domstol?

   Svara

   Gapskratt!! Vilken pajas!!

   Svara

  Går det att bli ”frisk” från det IL förmodligen har, med medicinering? Kan inte skriva ut det men de flesta här borde förstå vad jag pratar om.

  Svara

   Nej, en narcissist kan aldrig botas tyvärr. Bara att springa andra hållet

   Svara

   Det kan man. Men det kräver otroligt mycket insikt (från Bella själv) och arbete med sig själv. Varför jag säger så? Jo, för en gång i tiden var jag inne på samma spår som Bella. Det gick inte lika långt men ändå. Jag var så sårad och ledsen sedan innan och vägrade att ta tag i sorgen så det ledde till att jag hanterade människor på liknande sätt som Bella. Tills jag börjat omvärdera min barndom och alla traumatiska situationer. Det tog tid men jag är glad att jag gorde det.

   Svara

    Du var inne på samma spår kanske, men du behöver inte vara narcissist bara för att du har narcissistiska drag. Bella däremot är narcissist fullt ut, och tyvärr är man då obotlig. Se dr ramani på Youtube, så jäkla klockren. Har själv råkat ut för en narcissist tyvärr (ett ex) och det var helt fruktansvärt. Bryter ner en totalt. Hemskt.

    Svara

     Kanske, men min psykolog förklarade att det sättet jag behandlade människor på berodde på att jag var djupt sårad själv. Och så var det. Jag insåg hur allting hängde ihop när vi gått igenom hela min barndom, tonåren, alla situationer, mina reaktioner och känslor etc. Vill hoppas att det finns chans även för Bella.

     Svara

  Fina Julia så kloka ord hon skriver. 😍
  Tragiskt att Isabella behandlar sin syster på det sättet. Nu verkar det som bara ”Sheila” gäller i hennes liv för de har en Podcast ihop och alla andra snälla människor som ställt upp för henne har hon puttat ner i diket, inte snällt.

  Svara

   Mm,
   just det. Det är en podcast som skall visa oss hur skör och sårbar och fin och hur hon har bearbetat de där jobbiga sidorna hon har. Så att hon kan bli ett styrelseproffs!
   Övriga är inte intressanta just nu.

   Svara

  ”a narcissist doesn’t break your heart – a narcissist break your spirit”

  Svara

   Breaks

   Svara

    Nej

    Svara

     Jo.

     Svara

      Nej, s:et är med i doesnt så då ska man inte böja verbet.

      Svara

       Breaks your spirit är korrekt.

       Svara

   Elin, du skrev fel. Menade säkert
   a narcissist does break your sprit

   Svara

    Nej, fel det också. #grammatikföridioter

    Svara

  Bara jag som känner en otrolig avsky mot Isabella när jag läser detta? Blir nästan tårögd. tycker så synd om hennes familj

  Svara

   Samma här

   Svara

   Ja, jag känner faktiskt avsky för henne nu.

   Svara

  Julia💕. Fortsätt att vara så genuint oförstörd och låt ingen ta det ifrån dig.

  Svara

  Åh… Detta berörde mig verkligen. Den sorgen och smärtan över att bli behandlad så av någon man älskar. Stor kram Julia, du verkar vara en otrolig lillasyster ❤️

  Svara

  Sånt här får en ju att fundera hur mycket kring allt som sagts/skrivits om pappa är sant? Antagligen ingenting!

  Svara

  Man undrar också hur länge Sheila kommer vara kvar? Känns som enligt Bella-kalendern så borde hon försvunnit för längesen🙄

  Svara

   Nu har de ju börjat ”jobba” ihop med podcasten så får se hur det går nu.

   Svara

    Jag ger deras pod max en månad. Sen har Bella tröttnat.

    Svara

     Lyssnarna har redan tröttnat – efter ett par avsnitt som det verkar.

     Svara

      Tycker deras podds energi är tung, känner mig nästan lite sänkt/dränerad efter att jag testade att lyssna på ett avsnitt.

      Svara

   Troligen länge om jag skulle gissa. De verkar båda känna det som att de har en nära och stabil relation. Shiela verkar ha skinn på näsan samtidigt som det verkar som om hon ser upp till IL på något vis. Så länge hon gör det och hon känner att hon vinner något på det så kommer hon finnas där, oavsett hur mycket det stormar omkring IL. Shiela är precis den typ av person som IL behöver omge sig med, en klippa att luta sig tillbaka mot när det blir för tungt… en person som vill finnas där i vått och torrt och som inget hellre vill än få vara den stöttande. Shiela verkar vara mycket godhjärtad. Jag känner henne inte, men efter två-tre poddavsnitt är det den bild hon gett mig.

   Svara

  Pappa Per hade kanske några visdomsord.
  ”Det liv du lever kommer inte att ge dig äkta lycka”.
  https://nyheter24.se/noje/bloggvarlden/744077-blondinbellas-pappa-i-sorg-skriver-oppet-brev-till-dottern-pa-blogg

  Svara

  Skulle fortsatt på tidigare…
  Pappa Per var också tvungen att publicera offentligt för det gick inte att få kontakt med Bella.

  Svara

  Det är ju så att vi egentligen ser bara den ena sidan här. Men jag känner personligen ingen som helst tvekan om att det är systern som talar sanning och det beror på en genom många år långsamt byggd bild av Isabella Löwengrip som en person som ljuger om det mesta och är helt i avsaknad av empati, som inte förstår eller inte bryr sig om hur det hon gör eller säger påverkar andra och faktiskt, det har hänt flera gånger, förstör deras liv. Här finns tidigare män och närstående till dem, mamma, syster….listan kan göras hur lång som helst. Hade det här varit en enstaka incident hade jag inte trott på någon av parterna. I dag känner jag mig fullständigt övertygad om att systern ger en korrekt bild och som stöd för det skulle jag kunna ta upp en närmast oändlig rad beteenden som Isabella Löwengrip visat upp.

  Att stora tidningar gör intervjuer med henne kan bara bero på en sak – att de tror eller vet att människor vill läsa dem. Och kanske är det verkligen så. Det är i så fall djupt beklämmande och bottnar rimligen i en naivitet som saknar motstycke från presumtiva läsares sida. Men någonstans måste en förändring börja och därför:

  Ignorera henne totalt. Utan människor som går på hennes lögner och manipulativa beteenden är hon – ingenting.

  Svara

  Jag hade en väldigt tuff barndom, mina föräldrar var skit, dom gav mig hönökaka med prickikorv till frukost och ibland blev min mamma jättearg på mig. Min pappa kunde inte laga så god mat så jag kände mig alltid som den vuxna som visste bäst, han var en Förjävlig pappa. En gång ville jag ha en hund, men det fick jag inte, sorgen efter det har präglat mig hela livet. Jag är ett maskrosbarn som tagit mig upp ur asfalten. Isabella not so much.

  Svara

  Blod är tyvärr inte alltid starkare än vatten, hur gärna man ibland kunde önska att så var fallet.
  Min relation till min far och systrar förvärrades när min mor dog men i efterhand kan jag se att för min familj har egot och anseendet hos andra varit viktigare än något annat.
  Jag gick totalt in i väggen för två år sedan och för första gången sökte jag vård för mitt psykiska mående. Min far fnyser åt allt som hör till psykisk ohälsa och ser det antingen som påhitt eller svaghet hos individen.
  När jag berättade att jag blivit sjukskriven för depression fick jag frågor vad jag GJORT nu för att ”ställa till det” och undrade varför jag ”skulle leka svag” och ”hitta på problem som inte fanns”.
  Dagen då min läkare i samråd med samtalsterapeut skickade remiss för autism-utredning vägrade självfallet min far och systrar att medverka. Vilket i sig nästan förhindrade hela utredningen då det krävs vittnen från ens uppväxt för att ställa ordentlig diagnos.
  Fick jaga fatt min dagmamma (käraste dagmamma, så fantastisk!) från 90-talet som ställde upp och intervjuades, där mycket sanningar kom fram hur mina föräldrar och systrar faktiskt var under mina barndom.

  När väl diagnosen var satt och det stod klart att jag haft autism sedan barndom så var det sista droppen för min familj, en absolut skam för min far att hans kött och blod skulle vara ”trasigt”. Efter att jag skickat brev och sms i hopp om att försöka rädda mina familjerelationer gav jag upp, och har istället fått en ny familj som jag på sätt valt själv.
  Har idag två mormödrar, tre mammor, 2 pappor, 5 systrar och 3 bröder som alla hjälper mig att hantera och acceptera min funktionsnedsättning ❤️

  Svara

  Spelar absolut ingen roll vad Bella säger om sig själv. Det är sådant som Julia berättade som säger allt. Inga bilder, inga intervjuer, inga bloggpostar kan längre hjälpa till. Alla kan göra misstag, men Bellas misstag är inga misstag utan väluträknade manipuleringar och konsumering av andra människor och deras känslor.

  Svara

  Hoppas att barnen fortfarande får träffa sin moster och övriga familjen.😓

  Svara

   Det tror jag nog dom får, men det blir nog på odds dagar.

   Svara

    Bah, alla vet hur ofta hon väljer att vara barnledig så dom får nog träffa barnen hur ofta dom vill 😂

    Svara

     Så töntig du är Janne.

     Svara

  Hade du verkligen förväntat dig ett svar? Tror du hon skulle vilja ge dig content efter det du gör mot henne, efter hur du behandlar henne? Vad skulle hon kunna göra och säga? Hon har ju ingen möjlighet att föörsvara sig eller förklara sig eller berätta något för då gapas det ju att hon lljuger, styr bort, skyller ifrån sig, är viidrig, hemsk osv osv.. så finns ju inget hon kan säga.

  Svara

   men hoppas hon gör det fast på sin egen sida och i sin podd.

   Svara

   Eh nu blandar du nog ihop Cam med Bella. Bella är den som ljuger så pass ofta att folk med mindre/inga plattformar inte har möjlighet att försvara sig. Bella och Cam har däremot samma möjligheter att yttra sig inom bloggvärlden.

   Svara

   Oh herre 😂

   Svara

   Men hallidulingen då.

   Svara

   Om jag förväntade mig ett svar från Isabella? Tillåt mig småle.

   Svara

  Tur att barnen har Odd och får leva ett vanligt liv varannan vecka.

  Svara

  Det värsta är att IL troligtvis inte bryr sig ett dugg om detta mail, hon kommer fortsätta gå runt högfärdig och leka störst, bäst och vackrast. Förmodligen tror hon säkert att familjen finns alltid kvar oavsett.

  Nu har hon säkerligen fångat in en ny miljardär men alla vet ju att ingen kommer ta honom på allvar när förhållandet kommer ut, alla kommer ju skratta åt honom och dem.
  ”Blänkande ringar på coop” och ”vill ha fler barn” hon kan ju för fan inte laga mat åt sina barn.

  Skulle hon dessutom ha asperger/autism så skulle hon kunna få daglig verksamhet enligt LSS.

  Jag förstår inte hur Odd kan låta barnen bo med sin mor, hon är farlig för dem med sina lögner och manier.

  Svara

   Hon dejtar ingen ny miljardär, och det tror jag inte heller att hon kommer att lyckas med heller med tanke på att hon förstörde sitt rykte när det uppdagades att hela hennes karriär var baserad på lögner. Men jag håller med dig om att hon förmodligen inte bryr sig om sitt svek mot sin lillasyster.

   Svara

    Äh hon är en kvinna och män är inte så svåra. Finns många män som skiter i vad deras kvinna gör.

    Svara

  Men herregud. Jag och mina syskon har också olika versioner om vad som hände oss som små. En av mina bröder anser att jag ska vara tyst om saken och be vår far om ursäkt (han söp, slogs och behandlade oss som skit). Jag tänker aldrig vara tyst och jag tänker inte be om ursäkt. Att Bellas syster har en version och tycker nåt annat säger inget alls om att Bella inte skulle tala sanning!

  Det här är fan lågvattenmärke på ”rapportering”.

  Svara

   Fast nu pratar vi om mytomanen Bella så det är relevant att ta upp detta. Hon har ljugit förr och kommer att göra det igen.

   Svara

   Lågvattenmärket är din kommentar som helt avskriver den andra systerns version och känslor. Hur vet du vilken version som är sann? Jag tror mycket mer på systern som skriver samlat och i mitt tycke uppriktigt. Bella med noll trovärdighet som blivit påkommen flera gånger med att frisera sanningen. Inte så mycket.

   Svara

    Båda versionerna kan vara sanna. Jag och mina syskon upplevde barndomen olika då våra föräldrar behandlade oss väldigt olika också.

    Svara

     Det är ganska stor skillnad i ålder så det kan ju stämma.

     Svara

     Isabella kanske borde informerat Julia om vad hon skulle säga i intervjun angående deras mamma men det var nog ej planerat med tanke på hur hon svarade på journalistens följdfråga. Det går att ha en nära relation med syskon även om den ena har ansträngd relation med sin förälder. Familjen blev nog chockad över att Isabella berättade offentligt, dom trodde nog att saker och ting blivit bättre. Sorgligt är vad det är!

     Svara

   Men föräldrarna (och syskon) har ändå rätt att bemöta vad som sagts. Journalisten gjorde fel som ej kontaktat föräldrarna före sändning.

   Svara

   Jag har en psykopat till syster och känner mycket väl igen det Bellas syster skriver.

   Svara

   Lågvattenmärke?! Med tanke på att IL fått berätta sin historia om och om och om och om igen – oemotsagd av familjen som inte fått något utrymme alls(?) för detta…är det väl inte mer än rätt att även familjens perspektiv får komma fram någonstans?! Det är ju inte orimligt att tro att detta är första gången sedan ILs pappa fick ut sitt öpona brev, som möjligheten erbjöds. Oavsett Cs anledning till varför systern fick ordet här, så känns det ändå rättvist på något sätt. Och ja, jag tvivlar på att ILs intentioner är goda på annan grund än att hon tror hon kommer vinna på att hänga ut sin familj big time. Jag tror hon desperat försöker fylla upp sitt kapital aå hon kan fortsätta göra det hon vill göra… mot målet att bli världens mäktigaste kvinna…

   Svara

  Låter lite som en av mina systrar. Extremt självupptagen och sätter sig själv först, hon behöver familjen för att få sin vardag att gå runt, och tar oss för givna. När vi väl ställer upp får vi knappt ett tack, men om vi gör/säger något som hon inte uppskattar ser hon till att skälla ut oss för det och berätta för oss hur vi minsann inte hjälper till alls och hur svårt hon har det.

  Svara

  Och henne (Bella) finns det människor som ser upp till??? Sjukt!

  Svara

  Det går bra nu för Löwengrips kladd och kräm, så pass bra att man måste rea ut lagret:

  https://www.beautybargain.se/lowengrip-care-color

  Svara

   Det där är ju hennes gamla förpackningar, men har sett deras senaste grejer köras på 50% på både åhlens och h&m

   Svara

    Sjukt ändå att de gamla förpackningarna fortfarande inte har sålts.

    Svara

  Finns få känslor som förstör ens självkänsla mer än att känna sig utnyttjad, speciellt av familj. Man kommer liksom aldrig över att någon som ska va ens kött och blod ser en som en tillgång på det sättet.

  Svara

  Snart kommer tidningen MAMA, med stor intervju med Isabella Löwengrip. Det är ju ingen högoddsare att svartmålningen av familjen fortsätter där. Alla har rätt till sin egen upplevelser, så det finns inte mycket att säga om svartmålningen ur det perspektivet, men en superkänd person med en enorm plattform och ett kändisskap skapar sympati för sig själv genom att kasta närstående under bussen totalt – när ska media vakna och i alla fall låta utpekade kommentera? Artikeln i MAMA kommer att vara precis likadan, totalt okritisk, totalt okänslig inför att människor faktiskt skadas. Stockholm är inte så jävla stort.

  Svara

   Samma för Odd i sommarpratet förra året – Isabella sa att hon fick Mail-förbud efter ett visst klockslag och tillslut svarade Odd att han aldrig givit henne några som helst förbud. Tjejen ljuger om allt.

   Svara

  Någon mer som tror att Bella nu ringt och skällt ut både mamma och syster för att de tvättat som buk offentligt?

  Svara

   Tror inte hon vågar ta konflikten. Hon låtsas som att detta inte finns.

   Svara

    Isabella är mycket konflikträdd

    Svara

   Knappast!
   Jag tror att Bella sedan söndagsintervjun gjort sig oanträffbar för dom, vilket är en av orsakerna till Julias mail. Bella vill inte prata med dom om det här och svarar inte när de ringer och skulle de åka till hennes hus så släpps de inte in.

   Så, precis som för Bellas pappa för länge sedan, måste de ta till öppna brev för att höras och för att hon skall höra dom.

   Svara

    Bellas släktingar har väl kunnat skicka ett brev direkt till henne om de har velat.

    Svara

     Det kanske de har gjort men tror du hon vill läsa det?
     Man skulle väl kunna tycka att Bella kunnat skickat dom ett brev istället för söndagsintervjun, eller ringt dom eller…

     Svara

  Egentligen är det helt sjukt att ens barn kan få sitta in en intervju och säga att man blivit ”misshandlad av sina föräldrar och att det förekom mycket alkohol” utan att man som förälder har fått en chans att bemöta det.
  Vi får se vad som hände nu då.😒

  Svara

   *r

   Svara

  Bella är fejk och kommer alltid vara.

  Svara

  Har ni tänkt på att hon nästan alltid träffar Marisol efter att en kris (eller något negativt) dyker upp?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.