Varning för Gittan!!!

Hon är lömsk, hon är lurig, hon är smart och hon är snabb.
Hon är ”Gittan”!

”Gittan” – en person du absolut inte vill köpa hus tillsammans med, i alla fall om man ska tro @hemnetknarkarna på Instagram.
Har du av någon outgrundlig anledning missat detta konto – besök det omedelbart!
Det är nämligen UNDERBART!

Akta er! Beware!
”Gittan” verkar lång ifrån klar!

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skrattade inte ihjäl mig direkt.

  Svara

   Härligt att få börja dagen med att skriva en sur kommentar va? Fortsätt så, precis vad som behövs just nu.

   Svara

    Men det var ju inte roligt.

    Svara

    Men snälla, din kommentar gjorde ju inte stämningen bättre? Jag tycker inte heller det var roligt för fem öre, det kan man väl få säga precis som att man ibland kommenterar att ett inlägg var bra?

    Svara

     Bodelning är inte alltid kul

     Svara

      Kommer du från Göteborg?

      Svara

       Nja, så jävligt är det inte.
       Men visst jag skulle kunna äta middag med en göteborgare utan problem. Done that.

       Svara

      Hahaha 😂😂

      Svara

     Ni är lika jobbiga som svarar på knäppa kommentarer. Ignorera dom. Dom lever på uppmärksamhet. Please!!!

     Svara

   Tyckte det var jättekul 🙂 Konstigt de missade att gittan inte bara stal undervåningen utan byggdes ett skjul framför entren på sista huset. Min favorit var annars trädplanteringen framför garaget.

   Svara

    Skjulet var ju uterummet som fanns framför undervåningen som försvann…

    Svara

     Det är ett vindskydd för hästar ju!

     Svara

      Nu, ja!
      Men när det fanns en undervåning var det inte så!

      Svara

   Duly noted.

   Svara

   Kan inte folk fatta att man har olika humor och att alla inlägg inte kan anpassas efter just DIN humor och smak, och utesluta alla andras.

   Svara

   Haha. du har tråkig humor.

   Svara

   Kanske du som är bitta gittan🤣🤣

   Svara

  🤣

  Svara

  HAHAHHAHA!

  Förlåt, jag har en åkomma som gör att jag skrattar hysteriskt åt sånt som inte är roligt…

  Svara

   Är du Jokern?

   Svara

  Men varför fattar inte ni gnällspikar att det är omöjligt med innehåll som passar alla? Låt saker som inte faller er i smaken passera, hur jävla svårt ska det vara?!

  Svara

   Jag ser inte problemet. Hade jag drivit en blogg hade jag uppskattat att få en uppfattning om vad som uppskattas mest och vad som uppskattas minst, det är ju ändå för läsarna bloggen skrivs.

   Svara

    OM alla konstant hade skrivit när de inte ”samtycker” till humorn så hade SAMTLIGA inlägg endast innehållit dessa kommentarerna. Tack och lov är det inte alla som känner sig nödgade att påtala sin tillfälliga ”olustighet” utan låter dessa inläggen passera.

    Svara

     Exakt. VILKA ÄR NI som aldrig bara kan hoppa över det ni inte är intresserade av utan måste tala om för omvärlden at ni MINSANN inte gillar eller samtycker? Låt mig gissa: Det är ni som aldrig säger ett knyst på möten eller konferenser eller andra sammankomster. Som har årtionden av ”dethärgillarintejag”- slem uppbyggt inom er och nu minsann när ingen kan veta vilka ni är ska allt ut.

     Svara

      Haha och din analys är iaf helt fel vad gäller mig iaf, jag borde snarare lära mig att hålla käft på våra avdelningsdagar 🤷🏼‍♀️

      Svara

       Bra insikt!

       Svara

     Jag menar inte att ALLA ska SAMTYCKA till ALL HUMOR, jag menar att den som skriver kan få en UPPFATTNING om vad som är uppskattade inlägg genom att några (antar att inte alla går in och säger vad de tycker, det kan ju visas genom att inlägg som dessa får färre kommentarer vara) antingen skrattar hysteriskt eller säger att det inte var roligt. Förstår fortfarande inte vad problemet egentligen är? Med tanke på hur folk kommenterar här generellt så är väl detta det minsta problemet?

     Svara

      Men ska det vara så efter alla inlägg? Varför inte bara scrolla förbi och skita i att kommentera?

      Svara

       Nu säger jag det för sista gången: JAG ser inte problemet i att kommentera att något var mindre bra/mindre roligt/elakt osv.

       Svara

        Men varför är det så viktigt för dig att tala om för andra vad du inte gillar?

        Svara

         Men ge dig!

         Svara

    Men du får ju tänka på att de flesta läsare kommenterar ingenting. Så bara för några av er gnäller så betyder det inte att flest tycker som er.

    Svara

   Antar att många tror sig vara jordens mittpunkt och att ALLT ska passa in för just deras tycke och smak. Känsliga lite småkränkta individer som inte förstått att alla har tycke och smak och att det faktiskt går att hoppa över det som inte passar. Ha en trevlig dag alla ni andra som kan uppskatta att inte allt är perfekt men ändå le🙃

   Svara

    Lyssnade på Tombola igår och Carl Stanley berättade att han hade svarat på ett mail där mailskrivaren hade skrivit typ ”måste ni prata om det blablabla”. Hans svar var väl nåt i stil med ”vårt innehåll kommer inte påverkas av såna som du blablabla sluta gärna lyssna på vår podd om det inte passar dig” 😂😂😂 jag hoppas det var sant och att han inte bara hittade på

    Svara

   Inlägget är bara en repost av @hemnetknarkarnas skämt.

   Svara

  Hej jag har ett stort behov av att skriva och säga när något INTE är roligt.

  För eftersom jag är ett unikum, den som alla bör rätta sig efter och alltid har rätt, den oemotsägliga diktatorn kanske man kan säga, så måste ni såklart få veta att jag inte skrattade alls, ingenting.

  Så, nu har jag fått det sagt, servera mig nu massa humoristiska saker som JAG JAG JAG gillar.

  Svara

   HAHAHHAHA!

   Oj förlåt, nu hände det igen…

   Svara

   Du bor i nån fantasivärld där alla älskar allt va? Lucky you.

   Svara

    NEJ
    Jag gillar inte allt
    Alla gillar definitivt inte mej
    Alla i min värld gillar således inte allt.

    MEN skillnaden mellan dej och mej är att jag besitter den insikten att alla gillar OLIKA. Vilket innebär att det ibland kan vara saker jag finner ”bla ha” medan du förmodligen tycker det är ”tjoho”. Den insikten medför att jag inte anser det relevant att ödsla tid på att klaga när humorn inte tilltalar mig, då jag vet att den kanske tilltalar dig.

    Svara

     Däremot älskar jag att ödsla tid på att bemöta andras i mitt tycke överflödiga kommentare.
     Och ja, jag ser ironin i mitt beteende 🙂

     Svara

     Men ödsla tid på pretentiösa kommentarer är viktigt för dig..? 🤣

     Svara

      Yes. Som du ser av mitt svar ovanför ditt.
      Du var också superdupersnabb att inse det.

      Svara

  Underbar humor! 😂

  Svara

  Tyckte hemnetknarkarna var roligt i början men nu känns allt så himla krystat. Typ som att mäklarna anstränger sig för att vara knasiga för att hamna på det kontot.

  Svara

   Håller med. Hemnetknarkarna har haft sina glansdagar, personligen slutade jag följa för typ ett halvår sedan.

   Svara

   Tröttnade jag med. Men mest när det kom fram att innehavaren till kontot faktiskt arbetar som mäklare och gjorde sig lustig över folks inredning. Känns som en jobbig typ som ser ner på andra människor. När sen alla som kommenterade hakade på och skrattade åt vanliga människor kändes det ofta som trist klassförakt. Så bye bye!

   Svara

   Dock. Just de här husen som Gittan varit igång med, där är mäklarna oskyldiga!😂 Det är galet nog som det är.

   Men visst, ibland är det säkert med flit som styling och fototeknik lämnar mer i övrigt att önska.

   Svara

  Så kul!!

  Svara

  Hahaha jag älskar Gittan! Eller de halva hus hon lämnar.
  Jag fattar inte hur en del orkar bo i så sjuka bostäder som läggs upp där ibland. Men jag får lära mig att alla inte bryr sig om inredning, att ha det fint, så länge det är praktiskt verkar det duga.

  Svara

   Dom orkar ju bevisligen inte bo där, eftersom dom säljer.

   Svara

  Älskar det kontot. Hittade det här för ett tag sedan.

  Svara

  😴😴😴

  Svara

  Kan du inte sätta en TW under såna här inlägg?
  Håller på att skilja mig och mår dåligt av att läsa om bodelning och separation,

  Svara

   😉

   Svara

   För allas bästa, sätt det under alla inlägg…🤦‍♀️

   Svara

   Gör det lätt för dig och undvik internet.

   Svara

    Jag tror det var ett dåligt försök till ett skämt från ”Stella A”.

    Svara

   Låt bli att läsa då, det framgår väl rätt fort om du känner dig olustig av ett inlägg? Snälla.

   Svara

    Vissa förstår inte ”ironi” … inte ens när Camcam gör en blink-gubbe … blir så trött! Zzzzzzz!

    Svara

  Kontot är en tråkigare rip off av ponyhans best of hemnet-storys

  Svara

  Du har pushat det här kontot förut 🙂

  Svara

  Kan tipsat om IG-kontot Ugly Belgian Houses.

  Bodde i Belgien ett tag och kan bekräfta att husen verkligen är så fula/knäppa.

  Svara

  Så jävla klockrent roligt! 😀

  Svara

  ok boomer

  Svara

  Tycker det var hysteriskt roligt! 🤣🤣🤣

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.