Vilka bloggar läser du?

Fick en fråga:

Det är ju många som lägger ner sina bloggar nu pga olika anledningar, och det pratas om att det är slutet för bloggandet. Vore intressant att höra hur dina tankar går kring det, både generellt och vad det innebär för din egen del. 🙂

Jag har tänkt mycket på detta på sistone. Inte bara för att många stora bloggar lagt ner, men på grund av Corona. Jag har knappt haft någon inkomst alls på bloggen sedan mars och även om jag ju såklart inte bara gör detta för pengarna känns det på många sätt som slutet. Har tänkt att om inte ekonomin återhämtar sig snart blir detta dödsstöten för bloggandet. Det är ju inte många kvar som har bloggen som sin primära inkomstkälla och när den inte är det längre kommer de behöva söka sig åt annat håll. // Egoina

Egoina skriver ett inlägg om ”bloggdöden” efter att fler och fler lägger ner sina bloggar till fördel för andra plattformar, så som Youtube och Instagram. 
Hon frågar även vilka bloggar hennes läsare läser och Bloggbevakning dök upp mer än en gång. Sånt är kul!
Trots att jag givetvis kan SE på statistiken att ni är många som läser så känns det inte som det och därför blir jag superglad av sådant här, eftersom jag lägger ner enormt mycket arbete på den här sidan.

Men tillbaka till ”bloggdöden”.
Bloggare som primärt fokuserat på snygga bilder, sprätten och annat i bildform kan nog gå över till exempelvis Instagram utan problem, men för en bloggare som Sandra Beijer – som fångar sina läsare med text snarare än bilder – skulle det nog vara näst intill omöjligt att åstadkomma samma sak på Instagram.
Jag hoppas att hon aldrig slutar blogga pga det!

Vilka bloggar läser ni och vilken blogg skulle ni sakna MEST om den försvann?
Ja, förutom den HÄR så klart! *blink blink*

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Läser typ enbart Egoinas, och denna. Ibland får jag ett ryck och tittar in hos Sandra Beijer.

  Svara

  Sakna? Absolut ingen.

  Svara

  Inga bloggar alls förutom skvallret här ☺️ Men skulle inte sakna det.

  Svara

   Samma här, läser endast Bloggbevakning! Hade ni frågat mig 2012 så var det även Kenzas, Blondinbellas, Kissies och Egoinas dagligen men nu kollar jag det jag vill på insta.

   Svara

    Samma här, plus Dessie och Nevnarien. Nostalgi! #född84

    Svara

  Började läsa Sandra Beijers för kanske ett år sedan och nu är det den enda bloggen jag går in på varje dag. Följt Hanapee tills nyligen, hennes liv med barn intresserar tyvärr inte mig.

  Svara

   Samma här! Allt började ju handla om graviditeten?
   Tycker även hon blev ganska dryg i samband med detta eller corona… Hon läxade upp folk otrevligt i kommentarerna för att de inte satt i isolation typ. Och gick sen på gravidyoga nån månad senare… 🤦🏻‍♀️

   Svara

   Hoppas att Sandra aldrig vill skaffa barn.. Folk/bloggar blir så tråkiga då 😄 Hon har ju perfekta livet nu typ ❤️

   Svara

  Jag verkar läsa en helt annan typ av bloggar än de flesta andra här – är nog för att jag är äldre än genomsnittet
  skulle jag tro = ). De jag brukar kolla över är (förutom denna): Meekatt, Monas Universum,
  Magdalena Graaf, Madeleine Ilmrud, Silverhome, Niiinis, Fnulan, Hanna Graaf, Trettonbarnsmamman, Åza
  Brennander & Vimmelmamman.

  Svara

   Varför? Ser du dessa kvinnor som dina förebilder?

   Svara

    Måste man läsa en blogg för att bloggaren är en förebild? Jag läser massor av bloggar men ser ingen som min förebild direkt.

    Skulle bland andra sakna den här, Sandra Beijers, Hannapees och underbaraclaras.

    Svara

     Nej, jag frågar ju varför. Man kan se deras bloggar som dokusåpor där man följer en korkad person osv, osv. Det finns många anledningar.

     Svara

  Läser en blogg regelbundet och det är denna. Ibland klickar jag mig in på Isabellas blogg men den känns utdöende och väldigt beige nu för tiden. Saknar Kenzas blogg väldigt mycket!

  Svara

   Samma här. Ibland kikar jag in på Janni’s blogg också.

   Svara

  Har tröttnat på de flesta bloggare men läser bloggbevakning, underbaraclara och tramsfrans en par gånger i veckan.

  Svara

  Jag skulle gärna önska att alla bloggar dör ut (liksom det som ersätter bloggarna). Jag bläddrar till några bloggar då och då, men inser att det är bara samma tugg. Fullkomligt meningslöst egentligen!
  Den jag läser noggrannast är nog Carola Wetterholms (familjen annorlunda), hon har åsikter som är helt uppåt väggarna emellanåt annars anser jag att hon är den enda som står med fötterna på jorden och inte försöker vara någon hon inte är eller framförallt tillrättalägger hon inte bilderna.

  Svara

   Instämmer gällande Carola Wetterholm
   Ibland har hon så konstiga åsikter om saker och ting att jag blir helt häpen, men jag gillar henne ändå. Önskar dock att hon skrev mindre om sin träning för det är makalöst ointressant att läsa om.

   Är dock väldigt nyfiken på vad hon och Mirka tjänar på sina bloggar? Carola anstränger ju sig ändå och uppdaterar om inte varje så nästan varje dag, oftast långa, långa inlägg.
   Mirka har oftast ett par dagar upp till en vecka mellan sina inlägg, och majoriteten av dem är korta och rätt innehållslösa.

   Svara

   Många bloggar är bara same, same. Jag halkade i på PT-Fias blogg p ga a ett jobb som jag gjorde, men hon har väldigt enahanda inlägg och bilder.

   Svara

   Jag läser också Carolas blogg. Håller inte alltid med henne men gillar hennes blogg ändå. Främst för att det är så otillrättalagt. Inget tillgjort. Bilderna är definitivt inte stylade. Det är verklighet. Ibland blir det lite för mycket Cellbes och Ellos, men det är inget problem. Jag kan scrolla 😁

   Svara

  Läser bara Bloggbevakning och Challizz. Hon är mitt guilty pleasure! 😀

  Svara

   Oj hon bloggar om Micha, Jag minns inte riktigt vad det var med henne men hoppas allt gått bra för henne!

   Svara

    Även micah har uppdaterat sin blogg.

    Svara

   Är det hon med misärbloggen?

   Svara

   Är inte Challizz blogg nedstängd? Om inte, har du länken?

   Svara

    Nej hon öppnade den igen för inte så länge sedan. Jag vågar inte skriva adressen här men googla Challizz Blogg så hittar du den.

    Svara

  OT: jag tycker det känns så passande att Kenza blir kompis med Klara igen, detta då Klara fått värsta uppsvinget och större följarskala🙈

  Svara

   Genom sig själv känner man andra 😉 inte konstigt att goda vänner hittar tillbaka till varandra efter en dispyt direkt!

   Svara

   Känner exakt samma.

   Svara

  Denna och queenpsykos

  Svara

  Denna i första hand, och My och Anna Books Instagram. Dom sista för allt tokigt dom gör😃

  Svara

  Jag läser bloggbevakning varje dag, och tittar in ibland på M + H Graaf, GabJoss och Paula Rosas. Skulle bara sakna bloggbevakning, resten finns på instagram om jag skulle undra vad de gör.

  Svara

  Bara denna, man får veta det viktiga och slipper allt ointressant 👌

  Svara

  Läser denna och resebloggar för inspo.

  Svara

   Vad finns det för resebloggar! 😊
   Gärna nån som reser lite realistiskt och inte bara på sponsrade till Maldiverna för en halv miljon. 🤗

   Svara

    Läser också mängder av resebloggar (är en själv kan jag lägga till vilket jag tror Pilla också är, vi är faktiskt många fler än man kan tro, säkert bortåt hundra även om bloggdöden säkert nått några här med)

    Läser följande bloggar och massa fler:

    Fantasiresor.se – reseblogg – här kan man hitta massa om Italien och Gotland
    Resfredag.se – reseblogg – här kan man hitta Thailand då de har ett litet hus där, massa svenska destinationer och lite mer exotiskt som Madagaskar
    Bffellen.com – författare (bor Finland) – supervass skribent
    Krickelins – lifestylisch – mysig med viktiga ämnen
    Traningsgladje.se – resor/outdoor/träning (Bor Åre och Jämtland) – Massa tips till den som gillar bubbel på fjället
    Dryden.se – resor, träning blandat – tips till den som gillar flyga, är expert
    Boktugg.se – massa boktips
    4000mil.se – Umeå, ett par, som varit lite överallt. Även allvarliga ämnen och just nu en massa Höga kusten

    Sandra Beijer såklart

    Följer väl typ 300 bloggar på bloglovin så några till dårå. Tur att många inte bloggar så ofta. 🙄

    Min heter antligenvilse.se och här finns en hel radda svenska nationalparker, roadtrips i Nordnorge, Lappland, Alaska osv.

    Med vänlig hälsning, Katarina

    Svara

  Malin Wollin

  Svara

  Läser denna, Egoinas, Sandra Beijer och juennifer.com. Saknar Annicas blogg, Megan Kennedys olika bloggar, Classe, Nimrod, black ascot.

  Svara

  jag skulle sakna bloggbevakning och öppet spår jättemycket

  Svara

  Bloggbevakning, mybabydolls, knivlisa, trettonbarnsmamman, Elaine Eksvärd, tiingeling, polyfamiljen, Jessica lagergren, Angelica Lagergren.

  Jag skulle sakna mybabydolls blogg mest.

  Svara

   Håller med, tycker om att läsa hennes blogg!

   Svara

   hur står du ut med alla hennes miljoner bilder? annars bra blogg

   Svara

    Läser texten men skrollar igenom bilderna?

    Svara

    Det är roligt med bilder!
    Jag har läst den i många år och det känns som om jag känner dem.

    Svara

  Jag läser bara denna och Matplatsen (matinläggen) regelbundet. Ibland kikar jag in hos pt fia också för hon har så snygg lägenhet men det är högst en gång i veckan. Skulle nog klara mig utan bloggar då jag främst tittar på vloggar numera.

  Svara

  Läser Sparos blogg:

  https://sparosverige.blogspot.com

  En väldigt personlig ekonomiblogg. Varierat innehåll, inte alltid medhårs, kan skriva utan stavfel, inga annonser.

  Här på Bloggbevakning intresserar jag mig för Isabella Löwengrips schuka nedgång och fall, Anna Books yviga hänryckningar och Cissi Wallins totala galenskaper. Saknar mer om Molimentis äventyr.

  För övrigt borde real hmm totalblockeras. Alltid detta tradiga ”jag vet bäst och kommenterar om allt, allt, allt för jag kan googla och är dessutom väldigt empatisk och så har jag alldeles för mycket tid över och dessutom bara måste jag ha sista ordet även om jag överbevisas”. När hon går igång, ja, det är inte roligt.

  Svara

  Jag läser Pernilla W och Bloggbevakning!

  Svara

   Jag läser Bloggbevakning, Pernilla Wahlgren, Sandra Beijer och Forni ibland.

   Svara

  Bloggbevakning och Toftby blogg är bäst

  Svara

   Johanna Toftby behöver inte lägga ner sin blogg, den kommer att självdö…..
   Med den attityden hon har mot de som kommenterar inlägg, tyken, arrogant, otrevlig och tror hon kan allt bättre än någon annan. Hon har väl snart blockerat alla.

   Svara

    Det tror jag inte, folk verkar ha svårt att se igenom hennes ’goda fasad’.

    Bakom allt materiellt och botox, vad är hon då?

    Svara

  Läser bara denna. Skönt att någon annan gör skrollandet och sållandet åt mig så att jag bara kan ta del av ”höjdpunkterna”. Och för att hålla mig någorlunda insatt om vilka kollegorna pratat om på lunchrasten 🤷‍♀️

  Svara

  Bara din blogg och….. *viskar*… Bellsans. Fast jag egentligen inte vill. Haha 🥴

  Svara

  Läser: Bloggbevakning, Underbaraclara, Magdalena Graaf, Angelicas closet. Tittar in på ibland Englas showroom, Angelica Lagergren. Skulle sakna:UnderbaraClara och Angelicas closet.

  Svara

  Saknar classekenza bloggen!

  Läser bara den här bloggen annars.
  Skvaller ❤

  Svara

  Den blogg som jag skulle sakna mest är Underbara Claras. Hennes liv är såklart inte idylliskt men jag älskar känslan som bloggen ger.

  Svara

  Sillybloggen

  Svara

   Ha-ha! Vilken är det? Många bloggar kan kallas Sillybloggen!

   Svara

  Egoina, Sandra B, bloggbevakning, underbara Clara, Zeinas kitchen, samt några vänners.
  Nya bubblare är Elsa B, Margaux och Sofie Wood.

  Kom gärna med tips om andra! Gärna med en hel del mat, men kanske inte renodlad receptblogg.

  Svara

   Goda grejer!! Jättebra matblogg men med många andra intressanta inlägg också som inte handlar om mat.

   Svara

  Jag läser den här regelbundet. Sporadiskt Maggan G och gizmolina.com. mest för att dom uppdaterar sporadiskt.

  Svara

   Tycker dom uppdaterar lite väl sporadiskt. Man hinner ju glömma dom, åtminstone Gizmolina

   Svara

    Men inläggen som skrivs är oftast mycket välskrivna och innehållsrika. Både mycket text och fina bilder. Vet att jag skrivit det förr här men om världen hade fler av Anna Stinas skulle det nog vara en bättre värld. Hon verkar vara en genomgod och snäll mamma/dotter/väninna som gör sitt bästa!

    Svara

  Sandra Beijer
  Hanapee (hoppas hon klarar av att fortfarande vara kul när bebis kommer)
  Malin Wollin
  Bff Ellen
  Underbara Clara
  Cecilia Blankens
  Elsa Billgren (Även om jag ofta inte orkar läsa hela texterna, men bilderna är fina)

  Svara

  Isabella, Trettonbarnsmamman, Carola W, Ilmrud, Pernilla W, Tina med tio, Charlotte P, Trollmorsan, Vimmelmamman, Bloggbevakning. Alldeles för många.

  Svara

   Alltså Tina med tio, finns det någon tråkigare?
   Idag åt jag frukost.
   Ägg och macka klockan 10.
   Duschade och klädde mig.
   Åkte till Ica vid ett.
   Köpte päron.

   Punkter och radbrytning hej vilt och ett trött rabblande om dygnets alla timmar.

   Svara

    Alla bloggar som är som gamla dagböcker är tråkiga. Varför skulle man vara intresserad när någon gick upp eller handlade mat? Har kollat in mirka, tina och carolas bloggar mest för jag varit intresserad av vad som hänt sen familjen annorlunda. Men det är ju bara om vad de gjort varje dag. Och det är svårt att få en uppdatering om man inte följt bloggen varje dag.

    Svara

  Läser bara denna. Räcker 😊

  Svara

  Nuförtiden…bara bloggbevakning………:)

  Svara

  Läser Bloggbevakning och Dixi Wonderland. Dixi är mitt guilty pleasure och har varit i många år, vill aldrig att hon slutar! 😂

  Svara

   Vad gillar du med den bloggen?

   Svara

  Bloggbevakning, så klart!
  Båda Graaf, gabjoss, my martens, isabella Löwengrip, de två sistnämnda typ bara för att bli förvånad å irriterad.

  Åxå innan dom sluta så kenza, kisse, paow, dessie
  Lite där jag började läsa för en jävla massa år sedan.

  Svara

   Haha åxå läser jag, Paula Rosas, Pernilla Wahlgren, Johanna toftby.

   Dom ba försvann ur hjärnan.
   För varmt för att tänka.

   Svara

  Skulle inte sakna någon blogg, inte den här heller. Är ju bara ett tidsfördriv som lätt kan ersättas med ett annat tidsfördriv.

  Svara

  Flora Wiström tycker jag har en välskriven blogg. Läser den och denna. Petra Tungården är den enda bloggligabloggen jag fortfarande kikar in på ibland, tror dock jag kommer tröttna snart pga barnet.

  Men jag gillar bloggen som koncept, hoppas det blir några kvar!

  Svara

  Läser den här, Sandra Beijer, Malin Wollin (❤️) & Underbaraclara. Insåg att jag saknar spiderchick nu och måste genast vandra in där! Följde henne och hennes kompis som startade företag ihop. Slutade följa HanaPee när hon grät ut i podden efter att ha varit elak mot en kille som också bloggade som jag inte minns namnet på. Men jag är ibte långsint 😂

  Svara

  Jag saknar Hugo Rosas blogg!

  Svara

  Läser hyfsat regelbundet (de inlägg som intresserar mig utifrån rubrikerna på Bloglovin) Sandra Beijer, Flora Wiström, Gabriella Joss, Johanna Kajson, Michaela Forni, Trendenser, Paula Rosas (alltmer sällan)… Skulle nog bara sakna Sandras blogg egentligen och det är den blogg jag läser mest kontinuerligt nu för tiden!

  Svara

   Glömde! Hos Hanapee läser jag också nästan allt och skulle också sakna. Trots att hon finns och är rolig på insta så håller hennes blogg forfarande måttet tycker jag.

   Svara

  Följer några som inte är för ytliga. Men tror absolut att bloggar kommer finnas kvar. Folk är ju mer hemma och älskar en bra blogg. Tex inredning och om djur. Bloggandet kommer fortsätta många år till. 😊 Hurra för det!

  Svara

   Elsas blogg kan man klara sig utan känner jag. En hårt uppstyrd blogg med de rätta attiraljerna. Loppisfynden, mm.Undrar hur många bloggare som via skattebetalarna fått sin blogg så exponerad som hon fick via Billgrens värld??? Sjukt om du frågar mig.

   Svara

  Jag läser bara din. Bara Bloggbevakning skare va! 🙂

  Svara

  Den här, Elsa, niotillfem, Sofia wood, Egoina, underbaraclara och Vanja på mama regelbundet.

  Svara

  Börjar förstå nu varför jag inte fattar så mycket av bevakningen här, jag följer typ inte nån av de bloggar som de flesta verkar följa. Jag kollar Trendenser, Att vara någons fru, Ebba von Sydow, Sofia Wood, Johanna Bradford, Sofia Brukroken och Malin Ruden. Gissar att jag ingår i en annan målgrupp 🙂 MVH 38+

  Svara

  Mina favoritbloggar är Andrea Hedenstedt, Bianca Gonzalez och Tove Waldemar!

  Svara

  Jag läser enbart din. Här får man en bra summering på vad som hänt. Orkar inte läsa allas bloggar själv. Har gått över till IG och YT.

  Svara

  Denna bloggen är den enda jag kollar in på flera gånger om dagen. My Martens läser jag ca 2 ggr i veckan.

  Svara

  En blogg jag följt under lång tid är Lindas, en svårt sjuk tjej.
  livlangtanlinda.blogspot.com

  Svara

  Har man inget snällt att säga så ska man inte säga något alls, det vet jag. Men någon gång bara måste få vara ett undantag! Jag har fastnat för Linn Anderssons (Tiingelinn) blogg. Inte för att den är bra, utan mest för att det är något underhållande (på ett skruvat sätt) över hennes och hennes kaos-killes liv…

  Svara

   Vad är det som är kaos m hennes kille?

   Svara

  Läser bara sandras blogg. Och ibland Ebba von sydow! Och bloggbevakning såklart 😉

  Svara

  Den här bloggen är den enda jag läser och skulle sakna. Hoppas dock att Bella fortsätter med sin cirkus också, även om jag inte läser hennes blogg men ”läser” den halvt genom den här bloggen och Flashback.

  Svara

  Jag läser, förutom denna då:

  Elsa Billgren
  Sandra Beijer
  Johanna Bradford
  Sofia Wood
  Flora Wiström
  Ellen Strömberg (bffellen)
  Clara (underbaraClara)
  Mirka (trettonbarnsmamman)
  Carola Wetterholm

  De enda jag nog egentligen skulle sakna är Clara och Carola då de två (även om Carola ibland skriver saker så att man storknar) är mest jordnära och känns ärligast.
  Har tyckt väldigt mycket om både Sandra och Elsa och gör väl i viss mån fortfarande men har börjat inse mer och mer hur jäkla priveligierade de är, och ibland ganska osköna. De gömmer ju det dock bra bakom målande texter och drömmiga bilder. Är väl kanske bara lite trött på deras ändock glammiga Stockholmsliv.

  Svara

  Sandra Beijer, Flora Wiström, Kakan, Julia Eriksson, Bloggbevakning, diverse växtbloggar samt ibland Underbara Clara och Elsa Billgren 🙂

  Svara

  Bellas några gånger i veckan, denna likaså.

  Svara

  Underbara Clara! Även Maja Nilsson Lindelöf.

  Svara

  Denna, Tramsfrans, Frida Lund, Sandra Beijer, Sofia Wood, Angelicas Closet, några inredningsinriktade, Volang och med skämskudde Forni

  Svara

  Saknar Jonna Jintons inlägg på hennes blogg men hon har inte skrivit sen januari så gissar att hon helt gått över till youtube..

  En annan blogg jag saknar är den som sandra hjort aka atilio hade för några år sedan, hon skrev så klokt och fint om så mycket, personlig och närvarande, och hade en lika fin relation med sina läsare som egoina

  En annan äldre blogg som jag ej minns namnet på men hon hade en tax och brukade göra en adventskalender med olika teman som man kunde delta i och dela med sig av, vem var det?

  Svara

   Jag saknar också hennes inlägg. Youtube är verkligen inte min grej. Tar så mycket tid jämfört med att läsa bloggar.

   Svara

  Jag kör en runda varje morgon då jag klickar in hos Sandra Beijer, Elsa Billgren, UnderbaraClara, Emma Sundh och Bloggbevakning, plus några småbloggar som uppdaterar någon gång ibland (Elisabeth Lindroth, indiepopochskit, annaritar). Saknar Lady Dahmers och Fanny Åströms bloggar, och Josefin Knaves! Älskar ÄLSKAR bloggar och hoppas innerligt att de välskrivna, personliga bloggarna hänger kvar länge till.

  Svara

   Läser denna mest!! ÄLSKAR din blogg!!! Men sen även Susanna Jungblom , Linda Hallberg, Hannalicious, Paula Rosas, Janni och Michaela Deler.

   Svara

  Denna och Tramsfrans. Räcker bra så.

  Svara

  Inga förutom bloggbevakningen, slöseri med tid.

  Svara

  Jag läser Gabbjoss, Laila H, Sandra Beijer Maja N.L ❤️❤️

  Svara

  Jag läser några mammabloggar. Paulas.me , Susannajungblom.se och Lojsanwllin.se är dom bästa!!

  Svara

  Nuförtiden är det Sandra Beijer och underbaraClara som gäller. Innan de slutade hoppade jag ibland in på Alexandra Nilssons och Kenzas med bara för att man haft dem i periferin under hela deras uppväxt. Däremot intresserar jag mig 0 av dem på instagram. Insta är för mig mest där för roliga kattbilder, nyheter, recept och inredning. Aldrig att jag skulle läsa en text längre än fyra rader i en insta caption. Så jäkla tradigt.

  Svara

  Nu läser jag i princip bara den här och en massa bokbloggar. Förr läste jag Dessie, Paow, Isabelle Strömberg, Amir, Underbara Clara och Jonna Jinton. Tittar in hos någon av dem ibland, men sällan.

  Det jag tror bloggdöden beror på är dels att de som bloggar tröttnar till slut, men även att de inte längre är vad de var – rätt naturliga ”dagböcker”. Nu är bloggar så kommersiella, tillrättalagda och varumärkesaktiga. Oäkta. Det handlar bara om varumärken, prefektion och att dra in pengar.

  Skittråkigt. Jag saknar de oslipade bloggarna från förr.

  Svara

  Jag läser systrarna Elfstrand ibland, hästblogg så den är ju bara intressant om man själv gillar hästar. Tycker också bloggar var mycket roligare förr innan allt blev så kommersiellt.

  Svara

  Som sagt… Bloggbevakning och Egoinas är de enda jag vill ha kvar <3

  Svara

  Jag läser Bloggbevakning (såklart), Isabella Löwengrips ibland, just för att det är underhållande- inte för att jag ser upp till henne. Och ibland Jonna Jintons för att hon inspirerar med att leva ett rätt annorlunda liv. Hon är konstnärlig, bor mer lugnt fritt från stressen i stan, och hon verkar trivas bra med sin tillvaro- därför inspirerar hennes blogg mig. 🙂

  Svara

  Förut läste jag flera träningsbloggar. Men efter det att flera av bloggarna fick barn tappade jag intresset. Det blev för mkt barn och för lite träning (jag är sjukt ointresserad av barn). Har ganska dålig koll på influencers och vet i princip bara vilka Isabella Löwengrip och Kissie är. Jag klickar in här i bland. Vet inte egentligen varför, eftersom jag inte har koll på hälften av personerna. Tror att jag blev fascinerad av Isabella Löwengrips maniska period förra året och pga det hamnade här. Kommer nog sluta läsa den här bloggen också, då jag inser att jag egentligen är ointresserad av andra människors privatliv.

  Svara

  Jag läser Annawii, Sandra Beijer, Egoina och Bloggbevakning.

  Tycker bloggarna blev så tråkiga när allting började handla om reklam och samarbeten. Den roligaste bloggtiden måste ju varit runt hmm 2006-2007? Tyckte om att läsa Bloggkommentatorerna, Catya och hmm sedan minns jag inte vilka mer jag gick in på… Catya var sjukt rolig och jag undrar verkligen om allting hon skrev stämde. Lät ofta som någon slags tele novela där allting var så dramatiskt och stereotypt. Just det, tyckte mycket om My som hade bloggen lilija. Hon gjorde lite YT videos ett tag men sedan vet jag inte om hon helt enkelt tröttnade på online-världen… Jag gillade Englas blogg när hon fortfarande var lite personlig och allting inte handlade om kläder och att fota sitt skrev.

  Svara

  Jag läste bitterblondin tills hon skrev nåt om skäggbarn , då blev det tack och hej. Nu är det enbart Bloggbevakning, och ibland tramsfrans

  Svara

  Förutom den här bloggen så läser jag Nevnarien, Ellinor Löfgren, Gabriella Joss, Ditte, Sofia Wood och Bisse. Har säkert glömt någon. Tillhör dem som gillar bloggar mer än insta/youtube 🙂

  Svara

  Ebba von Sydow, Isabella Löwengrip, Tramsfrans, Newmyroyals, Bloggbevakning

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.