Anna Books underbara egentid med Roberto & sanningen kring ambassadörskapet med kommunen

Gudars skymning vilken UNDERBAR egentid mellan två människor där 100% av deltagarna är upptagna med sina mobiltelefoner!
Den ena pratar i sin lur och den andre sitter och fotar content till Instagram.
Romantiskt så det förslår!
Hett tips till Alla Hjärtans Dag. En parkbänk, lite telefoner och en alldeles egen ”Mon Amour”.

Ja, jag fattar att det här bara är en ögonblicksbild från den underbara egentiden och att de säkerligen inte spenderade alls mycket av den med telefonerna i högsta hugg.
Jag är säker på att majoriteten av den gick ut på att sitta och titta djupt in i varandras ögon, likt den hypnotiska ormen Kaa i Djungelboken, men erkänn att det är ett lite märkligt val av bild att illustrera den ”underbara egentiden” med?
Att säga en sak men göra en annan. 😉

En annan sak som många undrat över är det ambassadörskap som Anna Book påstår ha med Sigtuna Kommun.
Hon har postat mängder med stories som den här där hon hävdar att @destination_sigtuna bett henne vara ambassadör för sin nya hemkommun.
Jag har fått så mycket frågor om detta att jag till slut kontaktade dem och frågade om de rekryterat Anna Book som ambassadör för sin kommun.
Det här var deras svar:

 

Hur tolkar ni deras svar?
Jag tolkar det som att det är Anna som erbjudit sina tjänster efter en allmän uppmaning från kommunen om hjälpa till med att stötta lokala företagare som lidit svårt pga covid-19.
Som att alla som postar ett inlägg eller story på Instagram om någonting relaterat till ett företag i Sigtuna Kommun i så fall också kan kalla sig för ”ambassadör”.

Det är jättefint att upplåta sitt flöde till att stötta lokala företagare, men varför försöka få det att låta som att det rör sig exklusivt samarbete som hon erbjudits av kommunen när sanningen är den totala motsatsen?
En allmän förfrågan till alla och ingen.
Det påminner rejält om den här situationen, där Annas version inte heller stämde överrens med motpartens.

Hur mycket får man egentligen krydda sanningen för att försöka få sig själv och sitt varumärke att framstå i bättre dager?

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tolkar det som att det kan vara så som du tror, men också att de hört av sig till olika Sigtunabor med en del följare på IG och bett dem lyfta frågan.

  Svara

  Fikat ser sjukt gott ut?

  Svara

  Haha, hon är så pinsam 🙈 ja alla som taggar med ’destination Sigtuna’ är väl ambassadörer, men såklart är det lite mer speciellt för Anna.

  Svara

  Hon är så pinsam! 🤣

  Svara

   Är det bara jag som noterar Bookens försök att leva ett Wahlgrenskt liv? Inte sällan ser man henne försöka efterlikna den betydligt mer framgångsrika och hårt arbetande familjen med egen tv-serie. Förutom att hon stolt proklamerar att hon är ambassadör (även om det var ljug) och alla ju vet att PW för några år sedan blev detsamma för Lidingö stad, så hyllas det matlagning av det egna barnet (jmfr Felicia och Benjamin/Oliver), det äts fantastisk Vongole (Pernillas favoritpasta, plötsligt på en tallrik i Sigtuna), det åks och tittas på sonens fotbollsmatch (äntligen kan även Anna få titulera sig fotbollsmorsa) etc etc etc.
   Annas mindervärdeskomplex gentemot Pernilla lyser lika starkt som Polstjärnan. Mycket komiskt när man börjar tänka i de banorna och jämför Annas tafatta försök att leva samma liv. Som en avundsjuk fjortis…

   Svara

  Någon mer som lagt märke till att Elaine Eksvärd och Alex Schulmans nya böcker har förvillande lika titlar? Undrar om nån av dem stör sig på det, de är väl inte såta vänner direkt.

  Svara

   Jo numera gillar Elaine både Alex och Calle, inte svårt att förstå varför… hon är så genomskinlig och manipulativ. Undrar hur mycket som är sant eller påhitt och fabulerat i deras böcker, Alex hittar ju på mycket iaf.

   Svara

    Han hittar väl inte på mer än andra. Bella tex.

    Svara

    Alex hittar på mycket. Med Elaine är det nog mer oklart. Problemet är att hon kämpar för en god sak. Därmed finns det en inneboende problem vad gäller trovärdighet.
    Se bara senaste SVT dokumentären om att rädda ett barn. Hon hade en jävla tur att hon inte nämndes i denna.

    Svara

   vad heter dem

   Svara

    Överlevare/Överlevarna nåt sånt

    Svara

   Jo numera gillar hon både honom och hans bror haha.. inte svårt att fatta varför, så genomskinlig hon är. Undrar hur mycket som är sant eller fabulerat i deras böcker, AS hittar ju på mycket iaf.

   Svara

    Ja AS skriver ju romaner vilket brukar betyda att man hittar på

    Svara

    Okej, jag biter. Varför gillar hon dem?

    Svara

  Haha. Café Valvet hon gör reklam för är dock himla dyrt och ägarnas gamla morsa/mormor sitter varje dag vid ett bord vid kassan och stirrar surt på kunderna när dom äter. Usch!!!

  Hellre Café Milou vid Märsta station 🙂 Fräsch och prisvärt!!

  Svara

   Å lite internationell känsla
   ”Gamla kläder”

   Svara

    Haha, fick också sällskapsresan i huvudet:)

    Svara

     Åh vad härligt att någon kopplade min torra koppling 😂😘

     Svara

    Ropas viejas! 😂

    Svara

    Det har jag käkat i Little Havana (Miami alltså)
    Jag var lite misstänksam när jag bara såg namnet på maträtten. Men det var ju inte så farligt 🙂

    Svara

  Typical Anna, hon kommer aldrig att ändra sig. Hon kommer sitta på ålderdomshemmet och yla ABC Jag är en stjärna. 🙃

  Svara

   Typiskt Anna på svenska.

   Svara

    Lägg av? För din information är jag nicht svensk. Fragen på det?

    Svara

  Hon skäller ut och läser lusen av sina följare också. Hur orkar hon brusa upp och gå i taket för minsta lilla.. hon vill ha frågor men av vissa frågor blir hon arg och svarar spydigt.. alltså att inte alla bara avföljer henne. Vissa frågor skriver hon själv också gissar jag, visst beröm och för att hon ville berätta att hon har dubbat och minsann är en röst i en tecknad film hehe

  Svara

  Är det här verkligen det mest smaskiga du kunde gräva upp idag? Att Anna Book hade en dejt med sin man men båda satt med telefonerna, och att hon säger att hon blivit tillfrågad att vara ambassadör men egentligen bestämt det själv?
  Är inte Team AB, är rätt neutral dock. Det här är ju inget annat än en häxjakt på en person som du uppenbarligen har personligt gammalt groll med. Lös det eller släpp det 👌

  Svara

   Fan vad det ska gnällas på allt som Camilla skriver om hela tiden. Spelar ju ingen roll om vad, så ska det klagas på. Sluta lipa

   Svara

    Ok camcam

    Svara

     Klart nån ska skriva det efteråt

     Svara

      Det görs på allt annat så varför skulle C vara undantaget.

      Svara

       Hej Stollis

       Svara

     Ok Anna

     Svara

    Jag gillar oftast det Camilla skriver just därför att hon brukar fokusera på det som verkligen bör kritiseras och lyftas fram som varande mindre bra bland dessa ”influencers” (finns det något bra?). Men jag kan bara hålla med om att det här var krystat. ”Ambassadörsskapet” var väl en sak men att en man sitter på en bänk med en mobiltlelefon är knappast något att slösa bläck på. Själv var jag och min egen man på stranden på Öland i helgen som gick. Eftersom vi båda är läkare på väg att flytta till Danmark men har blivit lite gisslantagna i Sverige (det har varit svårt att få vårt villabygge i Köpenhamnstrakten att rulla på eftersom vi själva inte kunnat närvara p g a att svenskar, fullt förståeligt, inte får resa in i Danmark) på obestämd tid har min man valt att gå in och jobba i vården. När vi var på stranden ringde de från sjukhuset i ett ärende. Bör jag se detta som att min man vill skiljas? Att kärleken mellan oss inte är tillräckligt starkt. Jag väljer att se det som att han fick ett telefonsamtal som varade i några minuter under en dag på stranden som varade i närmare fem timmar.

    Hoppla.

    Svara

     Fotade du din man när han pratade i telefonen, och sedan la ut bilden på Instagram för att illustrera er fina egentid?

     Svara

      Haha, nej det gjorde jag inte, jag har nämligen inga sociala medier, jag läser om sociala medier här inne hos Camilla bara. Ej heller har min man några sådana subversiva aktiviteter för sig. 😉 Frågan blir dock – vad har det med saken att göra? Inget, förstås. Verkligheten finns där även om den inte förevigas. Även om dessa ”influencers” inte verkar ha insett det…..

      Svara

   Häxjakt, really?

   Svara

   du vet nog inte vad riktiga häxjakter var/är för något om du tycker detta är jämförbart.

   Svara

   Gör det bättre själv…🙂

   Svara

  På sätt och vis har hon väl bli tillfrågad om att bli ”ambassadör” även om det var en uppmaning till många, men antagligen mest till dem som har större sociala kanaler.

  Svara

   Det är en officiell kampanj som kallas #StöttaSigtuna så alla som bor i kommunen är välkomna att promota efter egen förmåga. Märsta-Anna är inte officiellt tillfrågad på något sätt.

   Svara

    Sa hon att hon var personligt tillfrågad då?!

    Svara

     Ja!? Kan du inte läsa?

     Svara

      En tolkningsfråga…
      Sure hon skrev att när de bad mig.. men hon kan ju fortfarande mena att hon kände sig träffad (med sitt lilla kändisskap) att det var en öppen fråga till henne och andra

      Svara

       Kära nån…

       Svara

  Det svar Camilla fått är ett copy/paste svar. Innan folk började rota i detta så svarade Destination Sigtuna att Anna inte blivit ”officiellt ombedd” till att bli någon ambassadör. Det svaret finns i tråden om Märsta-Anna på FB.

  Svara

  Skriv om bellas nya crush

  Svara

   Vad vill du veta?

   Svara

    Inte TS men jag vill veta ALLT hahhah

    Svara

     Jag med!!!

     Svara

      Gå till Flashback?

      Svara

       Står inget där?

       Svara

       Tråden om Bella på Flash*back håller dålig kvalitet.
       Finns inga aktiva där som vet något med säkerhet utan det står mest felaktigheter, spekulationer och rena dumheter. Det enda sanna som skrivits där senaste månaderna är var Bellas hus ligger.

       Svara

        Det är sant, tråden har dött och det är inget av fakta som postats där längre

        Svara

        Som här då?

        Svara

         Ja, Bella blippar eller försöker ta livet av sina barn.

         Svara

          Blippar?

          Svara

        Det är klart du vet det, din lilla Bella lover!

        Svara

  Svara

   Men för alla är det ju inte så. Många bär ju även slöja för att visa sin religion. Inte för att männen har sagt till dem.

   Svara

   Skönt att vita kristna kvinnor ska berätta om förtrycket mot muslimska kvinnor, för de är ju sååå insatta. Notera sarkasmen.

   Svara

   Jag skrattar ihjäl mig

   ”Hon pratade om D-vitamin och att man får det i huden av solljus. Inte ett ord om att HENNES klädstil orsakar vitaminbrist hos invandrare.”

   Svara

   Gå hem till Avpixlat

   Svara

   Ja, det är inte lätt att vara kvinna. Antingen har vi för lite kläder på oss eller så har vi för mycket kläder på oss. Tänk om vi bara kunde få bestämma själva och slippa pekpinnar från både män och kvinnor.

   Svara

    Det är väl det som är haken? Att slöja inte handlar om att välja själv utan vad som står skrivet i en väldigt gammal gubbig bok?

    Svara

     Ok då är det ju bättre att du bestämmer hur de ska gå klädda. Bikini kanske?

     Svara

  De hade ju även kvalitetstid på solariet.

  Svara

   Samma bås eller?

   Svara

   Fast mest var det väl på ICA Maxi?

   Svara

  Då vet vi nu svart på vitt att hon faktiskt bor i Sigtuna nu när de skriver att hon är Sigtunabo. Skönt att få klarhet så slipper alla vara så förvirrade.

  Svara

   Det är bara du som är förvirrad. Alla vi andra vet att hon bor i Märsta som tillhör Sigtuna kommun

   Svara

    Men då bor hon ju i Sigtuna!

    Svara

     NEJ!

     Svara

      Öh jo?
      Bor man inte i Stockholm om man bor i Vasastan..?

      Svara

       Var har du postadress om du bor i Vasastan?

       Svara

       Vastastan är inte en ort, det är en stadsdel. Märsta är en ort och inte en stadsdel av Sigtuna.

       Svara

    På landet (Suckunge) men Märsta är närmaste tätort och dessutom postort.

    Svara

     Å Husby är församlingen, bevare mig väl🤪

     Svara

  Å där sitter Anna nu och knåpar i hop något inlägg på sin Instagram till sitt försvar. Då vet vi alla vad hon gör resten av denna dag. Vi har så i vår stad också att man gärna får tagga ,alla som är följare av just det kontot blir tillfrågade emellanåt så jag som överhuvudtaget inte är influencer är också ”ambassadör” 😀 (om jag vill)

  Svara

  Anna har väl kvalitetsliv jämnt
  Hon behöver inte klippa gräs
  inte laga mat
  inte arbeta
  Bara tänka på sig själv
  sina naglar sitt hår sin hud sitt sexliv ..

  Svara

   Enligt henne själv har de ingen tid. Främsta anledningen till att de inte kan skaffa husdjur är tydligen att de inte har tid att ta hand om ett.
   Obs! Jag bryr mig inte huruvida de har djur, men om inte Anna har tid så undrar man ju vem som har tid.

   Svara

  Känns som ett desperat sätt att hävda sig på. Fattar inte behovet att bevisa sin betydelse på all dessa tillspetsade vis. Sanni gen kryper ju fram hela tiden. Fffekten blir ju den motsatta. Hon väcker ju ingen beundran direkt, utan snarare att folk betraktar henne som ett stort objekt för satir.

  Svara

   Ja snart köper hon väl en porsche på kredit 😅

   Svara

    Och chanelväska. Då är man verkligen någon.

    Svara

  Skrattade till åt detta ”Gudars skymning vilken UNDERBAR egentid mellan två människor där 100% av deltagarna är upptagna med sina mobiltelefoner!”. 😀

  Svara

  Som boende i Stockholm och därigenom stolt ambassadör för vår huvudstad vill jag uppmana alla att detta år fira sin semester i Stockholm.
  Det finns så mycket vackert och roligt att upptäcka om hörnet här i Stockholm.

  Svara

   Corona eller?

   Svara

   Nej tack. /Resten av Sverige

   Svara

    😂 Skrattfrustade till över mobilen

    Svara

   Usch nej finns för mycket människor här redan som det är!

   Svara

   Semestra två dygn i Stockholm nyligen. Trångt och inget avstånd så har väl Corona nu…

   Svara

  Jag vet att jag kanske är lite orimligt intresserad av Anna Book. Jag jobbar för mkt och när jag kommer hem och hjärnan är trött är det skönt med ett guilty pleasure och AB har av någon anledning blivit mitt sådant. Så ingen behöver påpeka min osunda relation till AB 🙂
  Med det sagt! Hon har ju typ stannat i utvecklingen för länge sedan? Kan det vara pga hon slutade skolan i typ nian och sen inte gjort ngt som utvecklat henne? Hon reagerar på sätt som jag själv kanske gjorde när jag var tonåring, mycket i affekt och blir sådär kaxig o spydig som bara tonåringar är. & hennes relation till hennes man, ja vart ska man börja. Behöver man hävda sig så mkt så stämmer ju inte allt. Varför måste man berätta för allt o alla vilket underbart sexliv man har och vilken underbar man hon har? Dessutom, det hennes man gör är väl rätt rimliga grejer? Kokar han en kopp kaffe till henne så blir det ju ett hyllande inlägg på insta o 15 bilerpå koppen i olika vinklar. Min man lagar mat varje dag men inte fan hyllar jag honom för det på insta? Jag är evigt tacksam eftersom jag är dålig på att laga mat men jag diskar o städar så det går jämt ut. Jag får inte heller ett hyllningsinlägg för det vi gör är ju helt normalt?

  Svara

   Hon är mitt guilty pleasure också🙈

   Svara

    Mitt med!

    Svara

   Mitt med! Sällan skådat en människa med så högt underhållningsvärde. Som gång på gång snärjer in sig i lögner, hittar på nya för att släta över när hon blir påkommen och rasande sveper in sig i offerallen och sliter upp mobbingkortet. Hon är en neverending story i sig självt.
   Reagerade på samma sätt när jag såg hennes bild på deras ”kvalitetstid” – så otroligt dumt och komiskt att välja just den bilden! 😂
   Är så fascinerad av familjen och hur de lever, tänker (eh, nåja) och agerar. Hade någon skrivit en tv-serie med samma handling som deras liv, en avdankad barnstjärna med en stor hit som 35 år senare lever med självbilden att hon fortfarande är en firad primadonna, hade man tyckt att den var överdriven.

   Svara

   Du verkar själv inte ha några studieskulder, med tanke på ditt sätt att skriva.

   Svara

    Dålig dag idag, anonym 15:51?

    Svara

    Det var en utmärkt text! 🤓

    Svara

  Snart blir du blockad Camilla! Särskilt när du skriver ”kritiskt” vi är många andra som blivit blockade för mindre 😎

  Svara

   Detta är alldeles för bra reklam för det…

   Svara

  Jag är född och uppväxt i Sigtuna och tycker ärligt talat att det känns sådär att hon börjat kalla sig ambassadör över vår fina lilla stad, som hon uppenbarligen inte har någon som helst koll på. Hon bor inte i Sigtuna, utan utanför Märsta – vilket är en jäkla skillnad, men det låter inte lika bra…

  Ni andra här inne, åker ni någon gång till Sigtuna så ät inte på Valvet, satsa ist på Farbror Blå eller Båthuset om ni ska äta mat, eller på RC eller Tant Brun om ni ska fika. <3

  Svara

   Att Märsta-Annna hade Valvet på sin insta är för att Destination Sigtuna hade en exakt likadant inlägg någon vecka tidigare på sin Facebook. Så hon ville säkert att det skulle se officiellt ut.

   Svara

    Eller också ville hon ha en gratis lunch…

    Svara

   Är det inte Anna Book som är Tant Brun? 😉

   Svara

   Haha håller helt med!! Av ALLA ställen i Sigtuna så promotar hon Valvet och ett solarium? Fika= tant brun eller RC, mat = båthuset. Men bor man i Odensala och tror man bor i Sigtuna så har man väl inte bättre koll 🤷‍♀️

   Svara

   Ja Tant Brun så mysigt, ta en fika med gott dopp därtill.

   Svara

  Men eller hur!
  Finns massor av ställen som är så mycket mysigare och godare än valvet.
  R.c både i sigtuna och ute på Arlanda är en favorit. Håller även med om båthuset
  Sen även Prik thai och cicciotto eller nykomlingen Sigtuna gelato

  Svara

  Fru Molimenti klicketiklack, skriver om sina nya produkter och att hon ska börja sälja utomlands. Vadå finns inte Wish tillgängligt utanför sverige redan? 😉

  Svara

   hur går det för molimenti nuförtiden?

   Svara

    Ingen vet för Camilla har väl blivit hotad av ”Italienska” maffian om hon skriver om dom igen. Många har bett om uppföljning men något hindrar bloggbevakning från att gräva och publicera något nytt.

    Svara

  Nellie b ser tydligen upp till folk som tror på henne…eh?
  Så så länge man stryker fett*n medhårs så går det bra?

  Svara

  Undrar om Anna Book har sökt det här krisstödsstipendiumet för artister hos Konstnärsnämnden, någon som vågar fråga henne =) ?

  Svara

   Man ansökte väl om ersättning för förlorad inkomst pga bokade gig som inte blev av? Tror inte Anna hade några sådana 😉

   Svara

   BAM BAM BAM.

   Svara

  Mitt vanliga instakonto är blockat av Booken, så jag följer med kattkontot istället. Jag har kommit undan med det i två år, undrar hur länge till? 😂

  Svara

   Jag är också blockad, gillade en kommentar av Pernilla Wahlgren när det var PW vs AB och blev blockad kort efter 😬😂

   Svara

    Samma här. Så jag följer via mitt barns konto 😄

    Svara

   – anna scrollar febrilt bland alla följare efter katten i detta nu….scrollscrollscroll

   Svara

  Förstår inte det felaktiga i att Anna kallar det ambassadörskap bara för att hon inte får ersättning för det.

  Svara

   Om du är blockad på IG kan du gå in på
   https://www.picburn.net/
   Sök sedan efter den du vill in på…….
   Ser även Instastory där och inläggen

   Svara

    Pickburn,hur funkar det?
    Sökte men gick inte.

    Svara

    Anna! Here I come!

    Svara

   ”Ambassadörsskap” antyder att ett samarbete har ingåtts mellan ett företag/organisation och en person. Anna har inget samarbete med Destination Sigtuna utan har bara hörsammat deras vädjan till alla kommunens invånare att promota Sigtuna. För fem dagar sedan la de ut frågan ”Vad gillar just du mest med Sigtuna?” på sin Instagram.

   Svara

  Var det man tänkte, lite så man trodde men hon ser nog till att få lite rabatter på fiken och restaurangbesöken iaf, och solariet är väl samarbete dvs smygreklam.

  Svara

  Såg på hennes insta (ja hon är mitt gp också🙈) att hon firar bröllopsdag idag. Det känns som att hon har firat den där nittonde jävla bröllopsdagen i två månader nu.

  Svara

   Tänkte samma! 😂

   Svara

  Tycker det är så roligt med hennes ”egentid”. Barnen är typ 28, 20 och 18 år. 😀

  Svara

   Jo men alla är arbetslösa och slår dank hemma med morsan/svärmor hela dagarna och ingen verkar göra ett handtag i trädgården trots det. Måste vara jobbigt för Anna att sitta hemma i solstolen och lajva med så mycket slashasar runt omkring sig så det är väl fint att Roberto tar ut henne och rastar henne lite utanför la casa blanca också.

   Svara

    Fast Vanessa ska väl börja trean i höst? Då bor man ju hemma, och helt ärligt i pandemitider är det väl inte helt lätt att få ett sommarjobb. Vanessa verkar vara den absolut mest vettiga i den familjen. De andra barnen, däremot är väl arbetslösa och kriminella båda två.

    Svara

     Plus äldsta dotterns pojkvän som också bor där. Den det finns hopp om är yngsta dottern. Hoppas hon kan åka tillbaka till Spanien snart. Ja, hoppas också att sonen nu hamnar i rätt sammanhang med fotbollen och får nya vänner och så småningom ett jobb och kan flytta hemifrån .

     Då blir det bara tre halvt kriminella vuxna kvar i hushållet för maken att försörja förutom honom själv.

     Svara

      Roberto är väl ”livvakt” hur går det ihop med att leva och bo med en halvkriminell familj.

      Svara

       Ja, i Annas ögon är han livvakt. I verkligheten är han väktare/dörrslusk.

       Svara

        Sist jag såg honom var han vakt utanför en klockaffär i Pk-huset. Så livvakt för klockor är han allt.

        Svara

  märsta-morsan ljuger som vanligt

  Svara

  Egentid
  Det har hon väl alltid

  Svara

  Anna Book är underligt fascinerande. Kan inte säga exakt vad det är som gör mig så fascinerad. Men nått är det ju.

  Svara

  Började följa henne idag och herrejävlar! Just nu har hon gått igång ordentligt på stories om Märsta vs Sigtuna. Sjukt underhållande.

  Svara

   haha, det är väldigt känsligt för henne 🙂

   Hon har postadress Märsta så vad är problemet.

   Svara

    Skulle väl säga att hon varken bor i Märsta eller Sigtuna, hon bor i Odensala som ligger en bra bit utanför Märsta. Hon bor alltså i Odensala som ligger i Sigtuna kommun, med Märsta som närmsta tätort:) Förstår för övrigt inte varför det skulle vara så hemskt att bo i Märsta, jag bor i Märsta och det är en helt vanligt stockholmsort med vissa mindre fina lägenhetsområden (Märsta centrum och Valsta), men större delen av Märsta består av villor där vanliga medelklassen bor, och vissa hus/lägenheter är faktiskt riktigt dyra för att ligga så långt bort från stan som det gör (främst vid Steninge slott). Märsta är alltså inte värre än att bo i Huddinge eller Hässelby, en helt vanlig förort som varken är bättre eller sämre än någon annan

    Svara

  Är det nån som ser hennes live nu? Jag kom tyvärr inte lite sent, hon hade något slags utbrott på någon som säkert hade skrivit ngt olämpligt.

  Svara

  Lång rant nu om att de inte bor i Märsta… Så påstår hon att hon inte bryr sig, det är väl exakt det hon gör när hon tjafsar så mkt.

  Svara

  Anna Book. Ett kapitel för sig verkligen !
  Jag råkade ställa EN enda fråga och blev blockad.
  Hon kunde haft den goda smaken att förklara varför tycker jag.
  Nu spelar det inte så stor roll då jag tycker hela hennes sätt och familj är mer eller mindre dysfunktionella.
  Men lite snarstucken är hon .

  Svara

   Hon klarar inte av en enda fråga
   Allt hon vill är de ska gulla med henne
   OH vilken snygg klänning du har
   Du är så vacker
   vad har du köpt det etc etc
   Något står inte rätt till i hennes huvud

   Svara

   Vad frågade du?

   Svara

  Hej! Såg precis att instagramkontot Stockholmfood har gjort en serie stories där hon gör samarbete med Destination_Sigtuna och gör liknande inlägg som Anna. Och jag gissar att stockholmfood säkerligen får betalt pga hon bor inte ens där. Så vissa betalda samarbeten verkar de ändå göra?

  Svara

  Anna Book kan ju inte vara någon positiv person att marknadsföra en kommun med tanke på hur hon utrycker sig på sina sociala medier till följare, kallar dom idioter osv… sen familjen situationen som de flesta känner till en son som är dömd för våldtäkt på barn och en dotter som ska upp i rättegång i augusti gällande åldringsrån

  Svara

  1. Destination Sigtuna har INGA ambassadörer. Däremot välkomnar man tacksamt sponsorer och samarbetspartners. Precis som alla gör idag. Inget konstigt med det. Men att AB skulle ha sponsrat DS med något mer än att tagga på instagram har jag föga svårt att tro.
  2. AB bor inte i Sigtuna. I Sigtuna kommun absolut! Men i Sigtuna stad bor människan inte. Hon bor i ett hus ute i skogen utanför både Sigtuna och Märsta. Det är ungefär som att en person som bor i Rosersberg skulle säga att hen bor i Sigtuna. Stämmer inte. Ska låta otroligt fint och lyxigt men, nej nej nej.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.