Dagens Instagramkonto

 

…är tillägnat vulvan och alla de olika sätt den kan se ut på!
Min läsare Emma skrev om kontot i en kommentar och jag fastnade på en gång.
Min favoritvulva är givetvis den med katten. 😉

Ett betydligt bättre konto att följa än att lyssna på Bianca Ingrossos underlivsvideo, vars enda syfte var att sälja parfymerade produkter från Deo Doc, eller hur?

HÄR hittar du kontot!!

View this post on Instagram

I’m doing a Questions thing in my IG stories today (you can ask me art related questions about my materials, process and how I work), and one of your questions brought me back to my first illustrations. The top three illustrations were among the first ones I shared on The Vulva Gallery when I started (summer 2016), the middle three a few months later and the bottom three are more recent portraits. It’s pretty cool to see how my style and technique has evolved. I sometimes doubt if I’m improving, I never went to any art school and when I started working as an illustrator I felt clumsy and lost between so many amazing artists on Instagram. If you’re ever doubting your process, stop comparing yourself with “better” artists and have a look at your artwork from a few years ago – you’ll see that your work has changed more than you’d think 🙂 . . . #thevulvagallery #vulvadiversity #vulvapositive #vulva #vulvas #celebratediversity #sexeducation #genderinclusivity #queerartist #pubichair #labia #menstruation #periodpositive #watercolour #canson #winsorandnewton #watercolor #anatomy #clitoris #positivity #hildeatalanta

A post shared by The Vulva Gallery (@the.vulva.gallery) on

View this post on Instagram

YAY! The Happy Clitoris Keyring is here ♡ Made of hard enamel with a gold coloured finish, this keyring will brighten up your keychain (and day) ✨ Available in my shop: thevulvagallery.com/shop – I ship worldwide 🌎💫 . . . PS Some of you may already know I'm also running @yourewelcomeclub – this keyring will soon be available via You’re Welcome Club’s page too ♡ . . . [#imagedescription: Photo of an enamel keyring in the shape of a clitoris. The clitoris is pink and has a cute smiley face, and it has a small heart on its right (for the viewer left) wing. A pale/pink hand is holding the keyring.]✨ . . . #thevulvagallery #happyclitoris #keyring #enamelkeyring #clitoris #allclitsarebeautiful #celebratediversity #diversity #clit #happyclit #yourewelcomeclub #positivity #sexpositive #sexeducation #letstalkaboutit #hildeatalanta

A post shared by The Vulva Gallery (@the.vulva.gallery) on

View this post on Instagram

✨ The illustrations of Anatomy Week are now available as educational print set! ✨ The set contains 15 square prints, each with a different watercolour image and information related to vulvar anatomy. The prints are perfect for usage in sex ed courses, work shops, presentations or to use in your daily practice as a sex therapist, gynaecologist or any other vulva-related work field. Also available as digital imagery set 👏🏼 . Get your print set via thevulvagallery.com/shop ✨ I ship world wide 🙂 . . . #thevulvagallery #anatomyweek #vulvaranatomy #vulva #vulvas #vulvaart #sexeducation #vagina #pubichair #vulvadiversity #bartholincyst #vulvapositive #celebratediversity #genderinclusivity #watercolorillustration #sextherapist #gynaecology #midwife #sexología #positivity #hildeatalanta

A post shared by The Vulva Gallery (@the.vulva.gallery) on

View this post on Instagram

✨ UPDATE: That was quick – all bags are sold 🤭 Thank you all! ♡ Hand painted tote bag update ✨ I made 10 unique hand painted tote bags. The bags are now up in my Etsy shop (hildeatalanta.etsy.com) 👏🏼 Only 1 of each bag is available 💕 Also, just a few more hours of Spring Sale in my Etsy shop! 15-40% discounts (ends midnight, CET). Find everything in my Etsy shop (hildeatalanta.etsy.com) ♡ Prints, pins, socks, tote bags, the vulva game, patches, tattoos, the calendar, stickers – these are all on sale ♡ . . . #thevulvagallery #vulvadiversity #vulvaprint #vulvaart #vulva #vulvas #artprint #sexeducation #vulvapin #vulvacat #vulvabag #vulvapatch #lapelpin #supportsmallshops #supportsmallmakers #etsy #madebycooper #vulvapositivity #bodypositiveart #loveyourself #selflove #genderinclusivitry #lgbtart #illustration #watercolorart #vagina #supporteachother #positivity #hildeatalanta

A post shared by The Vulva Gallery (@the.vulva.gallery) on

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Cissi Wallins bok finns att läsa på nätet, helt gratis.

  Svara

   Var?

   Svara

    Titta på ”en annan sajt”, där finns en länk.

    Svara

   Jag såg det, jag ska sätta mig och läsa den nu. =)

   Svara

    Var?

    Svara

     Antagligen Fl*shb*ck där allting brukar finnas.

     Svara

      Boken finns inte där, däremot en länk till platsen där boken finns.

      Svara

       Har någon som inte är upphovsrättsman scannat in den och lagt upp den utan lov så är det fildelning att ladda ner den och att sprida den, så att ni vet.

       Svara

  Men jaha..?
  Blä.

  Svara

   Trist att du tycker det är blä när vi som är född kring 90 talet eller äldre bara hade en bild framför oss, STRECKET. Vi växte upp med bilden av att har vi något som sticker ut så är vi missbildade. Det är fan inte blä att undervisa om det kvinnliga underlivet.

   Svara

  Kan du skriva om att Lovette Jallow inte redovisat var pengarna som skulle till slavarna i Libyen tagit vägen? Många misstänker att hon själv tagit pengarna och hon blockar såklart alla som undrar.

  Svara

   Är detta insamlingen från 2017 eller rör det sig om en nyare?

   Svara

    Jag tycker även du kan gräva i insamlingen till hon Freja. Man kan stödja en rörelsd som vill stötta poc men inte att misshandla barn ❤️

    Svara

     Freja Lindberg eller? Vad har hen för insamling?

     Svara

    Jag tycker även att du ska gräva i insamlingen till hon Freja. Man kan stödja en rörelsd som vill stötta poc men inte att misshandla barn ❤️

    Svara

   fortf den gamla insamlingen som någon svarade på en annan av dessa kommentarer!

   Svara

   Ja Camilla snälla. Fråga henne och se om hon blockar även dig? Måste ju finnas kontoutdrag på när hon skickat iväg dem

   Svara

  Dagens nyhet: underliv ser olika ut!

  Svara

  Nej.

  Svara

  Jag föredrar snippsnäckshalsbanden från gardagens öppet spår ändå, om jag måste välja.

  Svara

   😂😂😂

   Svara

  Så trött på allt som ska gestalta kvinnobröst och vulvor idag. Börjar liksom bli.. mätt.

  Svara

   /agree
   kom med nåt nytt liksom..

   Svara

   Det finns ju en anledning till att det är olagligt att gå runt och visa könet in public, det blir inte mycket trevligare bara för att det är i tecknad form? Det är ju direkt frånstötande.

   Variationen av utseenden är absolut en viktig sak att belysa, framförallt för yngre, men sälj läroböcker, lärofilmer etc om ämnet, men vi behöver inte överrösas med könsbilder så fort vi går utanför dörren?

   Varken snoppar eller snippor är särskilt trevliga att se i ett kontext där de inte är önskade. Och kom och inte skrik ”men midsommarstången då!!!!!”.

   Svara

    Och alltså ett Instagram-konto i ämnet är ju toppen! Men då kan de som vill se söka sig dit, kanske måste inte folk gå runt med könsbilder på stan för det?

    Svara

    Ja vem fan vill gå runt med en Fittnyckelring liksom?

    Svara

     Hahahhaa 🤣

     Svara

    Varför är könet frånstötande? Utöver det kulturella stigmat som religionen pålagt allt som påminner om sex.

    Svara

     Kön i sig är inte frånstötande, men kön eller könsbilder på offentlig plats, eller bland andra som inte önskar ta del av synen, är det. Precis som t ex analöppningar vill man helst undslippa se andras sådana i ett sammanhang där det, enligt vårt samhälle och kultur, är onaturligt.

     Detta är inte något jag personligen känner något behov av att stå upp mot, utan är för den mer civiliserade idén om att kön och könsdelar bör döljas under kläder när man vistas på allmän plats.

     Svara

      Obs, är medveten om att jag genom att skriva ”man” generaliserar, men utgår från att jag talar för de flesta av oss när jag skriver det. Men kan såklart ha fel.

      Svara

    Midsommarstången!!!

    Svara

  I detta sammanhang passar ju Essity’s Libresse-kampanj bra: https://m.youtube.com/watch?v=0k-_4WloY6Y

  Svara

  När jag hör eller ser ”vulva” kommer jag alltid att tänka på avsnittet av Seinfeld där flickvännens namn rimmar på en ”kvinnlig könsdel”. Den bästa gissningen som framkommer är Mulva.
  (I verkligheten lär flickvännen vars namn Jerry inte känner till heta Dolores. För den som inte vet alla uttal på engelska av ”clitoris” så blir det ganska obegripligt).

  Svara

   Jag tänkte på nån amerikansk ungdomsfilm jag såg som 12-åring, den innehöll en del sex och jag skulle kolla i smyg så morsan inte märkte det. Jag minns fortfarande när en tjej skulle åka till sin kille för att ligga för första gången, och hon sa: ”Då kommer jag till dig sen med min vulva! Nej, Volvo!”. Tänk vad mycket underliga saker man minns.

   Svara

    Jag tänker på Ross försök till sexy talk 😂

    Svara

  Jag tycker det är underbart att vi får se vilken mångafald av utseende på kön det finns då jag tror att det kan hjälpa många som känner osäkerhet eller är oroliga för att deras inte ser ”normalt ut”. hade kanske inte velat ha en väska med ett kön på men smaken är som baken ( eller kvlnnliga könet för den delen) delad!

  Svara

   Kanske kan man visa detta för 12-åringar i skolan ist?

   Svara

    Det görs redan

    Svara

    jasså? jag som 20+ tycker det känns jättebra att få se det även i vuxen ålder. Som 12 åring jätteviktigt också men det är ffa i puberteten och efter att fött barn det ”händer grejer” och många som då mår dåligt över sitt kön. tror ett sådant konto kan stärka fler än du tror.

    Svara

     Tror inte att det gör någon speciellt stor skillnad. Dom flesta är väl medvetna hur olika vi kan se ut. En normsnygg kommer ju fortfarande vara det som vi alla eftersträvar oavsett.

     Svara

   Ja det är helt fantastisk. Väntar bara på att få se mångfalden och olikheterna på alla våra analöppningar.

   Svara

    hahah håller faktiskt med där. eller är du ironisk?..:|

    Svara

   Världens mest onödiga information! Varför ska det visas upp? För vem? Finns det inget här i världen som får vara privat längre? Inte ens ett underliv. Allt ska ut och granskas och bedömas. Jag spyr!!!

   Svara

    Tyvärr får många unga människor sin information kring sex, kroppar, relationer och just underliv från porr. Detta ger givetvis en skev bild och många unga kvinnor känner sig osäkra kring underlivets utseende. Vissa till den grad att de opererar fullt fungerande underliv. Att då diskutera, visa och vara öppen med att underliv ser olika ut är viktigt.

    Jag tror att det är svårt för oss som inte är tonåringar att sätta oss in i hur stort inflytande internet har på yngre människor. De är teknikinfödingar, som de kallas. Internet har alltid funnits och har alla svar. Porr är lättillgängligt och många barns första kontakt med nakenhet är just porr. Det finns forskning på detta och undersökningar visar att många åttaåringar har sett porr, frivilligt eller av misstag. Detta påverkar givetvis kroppsideal osv enormt mycket.

    Svara

     Det finns ju hur mycket mångfald som helst inom porren så förstår inte varför det skulle vara fel på så sätt.

     Svara

      Haha årets lol, nej det finns inte ”hur mycket mångfald som helst”. 😂 Det finns mångfald sure, men det är knappast ett representativt urval från den allmänna människan på gatan. 🙄 Du behöver se fler snippor från vanliga människor, det märker jag det.

      Svara

       I vilket sammanhang tänker du att vi ska se vanliga snippor från vanliga människor? Ska vi be folk sära på benen i duschen i omklädningsrum? I bastu kanske, så att vi kan inspektera lite? Jag tror inte att vanligt folk är särskilt intresserade av att visa upp sina snippor, och många av oss är inte intresserade av att titta.

       Svara

  Coola!! Men funderar för mig själv om det bara är jag som stoppar in snöret!?

  Svara

   Använder ej tampong längre men stoppade inte någonsin in snöret. Hela poängen är väl att snöret är utanför 😀

   Svara

   Haha va??

   Svara

   När jag var ny med tampong glömde jag dra ut snöret, så tryckte bara in den och fick inte ut den, eftersom snöret att dra in var fan nästgårds med levern typ 😫 fick använda pincett för att få ut den i typ 40 min. Efter det testdrar jag alltid i snöret och låter den hänga fritt 😅

   Svara

   Jag gör också det. Då slipper man ju att snöret hänger synligt, man kan ha sex utan att snöret är i vägen och stör, plus att snöret lätt dras med bakåt när man torkar sig = bakterier som sprids till snippan)..

   Svara

    Hur blir snöret synligt? Vilken typ av sex? Byter inte du tampong vid toalettbesök eller håller undan med ett papper? Torkar man sig inte fram och sedan bak? Så många frågor. Är mest nyfiken på hur snöret blir synligt.

    Svara

     Om snöret hänger fritt så är det ju synligt när man är naken eller om det glider utanför trosa/bikini? Jag går gärna runt naken/i underkläder hemma och föredrar att inte ha snöret dinglandes.

     Vadå vilken typ av sex? 🤪 Oavsett vilken typ av sex så vill man väl helst inte ha ett snöre som dinglar? Om man enkelt kan stoppa in det och slippa det.

     Och nej, jag byter inte tampong varje gång jag är på toa? Varför göra det? 🤔 Jag byter vid behov.. Torkar man sig framifrån och bak så glider ju snöret med bak och får bakterier på sig (om man inte håller undan det/stoppar in det eller tar ut tampongen innan, då är det enklast lösning att ha det instoppat tycker jag).

     Svara

      Jag kan tänka mig att frågan ”vilken sorts sex” beror på att penetrerande sex inte brukar innefatta isatt tampong.

      Svara

       Menade såklart inte penetrerande sex.

       Svara

      Men gud hur torkar du dig egentligen?
      När man har kissat torkar man sig väl enbart i fram, med handen mellan benen alltså. Och har man bajsat så torkar man sig väl enbart i bak genom att ha armen bakom ryggen?
      Jag skulle aldrig torka mig på ett sådant sätt som innefattar att dra urin eller bajs över slidöppningen. På så sätt undviker man att få in bakterier oavsett om du har tampongsnöre ute/inne/inte alls.

      Svara

       Ger upp det här nu känner jag, vi gör alla som vi vill, och jag personligen föredrar att ha snöret instoppat. Jag tycker att det känns bäst.

       Ps. Jag torkar mig såklart framifrån och bakåt som man ska.

       Svara

        Men hur får du så mycket anala bakterier i fittan då?

        Svara

         Ja men såhär: om hon torkar där fram och drar pappret bakåt. Då kanske snöret åker med bakåt och nuddar analregionerna-aka bakterier.

         Svara

       Jag kan inte torka mig med armen bakom ryggen! 😄 Har fattat nyss att folk gör detta. Jag torkar först fram och sen bak dock såklart.

       Svara

       I fram?? Där fram.

       Svara

        Min man och hans familj säger också i fram. Och i bak. Typ ”barnen får sitta i bak”.

        Vedervärdigt. Dialektalt, norduppland.

        Svara

      Blir mest (genuint!) nyfiken på SEX MED MENS?! Nu har jag endometrios, så mina smärtor är utom denna värld 😂 Men ändå?? Wow. Är det många som har det? Alltså jag undrar genuint! Blir helt chockad haha 😄

      Svara

       Jag brukar ha det. Men första och andra mensdagen brukar jag vanligtvis ha för ont i magen och vara öm i tappen!

       Svara

       Jag har alltid det. Vi hade inte kunnat hålla oss en vecka utan

       Svara

       Inte med en tampong i alla fall. 🙂

       Svara

       Om jag känner mig kåt och inte har mensvärk brukar jag ha det. Men det beror på killen, märkt att det är ungefär 50/50 med killar: antingen bryr de sig inte alls eller så vägrar de menssex för de tycker det är äckligt. Tycker alltid det är rätt löjligt med dom som vägrar för aldrig träffat en kille som tycker analsex är äckligt men jag själv föredrar nog risken att få lite blod på könsorganet framför bajs… men men 🤷🏼‍♀️

       Svara

    Men hur får du ut tampongen om snöret är instoppat? Då måste du ju in med fingrarna och typ gräva ut den? 😳 Fingrarna kan ju vara fulla med bakterier som man i så fall riskerar att stoppa in i fiffin. Nä, bättre med snöret utanför det är min åsikt 😄
    Btw, när man har fött två barn så har det blivit svårare att använda tampong har jag upptäckt. Den sitter inte kvar på samma sätt som tidigare.. Är det fler som har det problemet? 🙄

    Svara

     Man tvättar väl händerna? Finns ju andra tillfällen när man har sina eller andras fingrar där och det brukar väl funka bra? 😉

     Svara

     Ja, har samma problem. Kan bara ha minsta tampongstorleken numera.

     Svara

     Hahah ja löste jag drar ut snöret när jag stoppar upp tampongen, sen in med snöret lite löst mellan läpparna, om jag kissar sen så blir det Inge kiss på snöret och då behöver jag inte byta tampong- för jag vill kissa oftare än vad jag vill byta tampong! Men jag vet ju att de som blöder rikligt måste byta oftare, så antar att ni byter varje gång när ni kissar.

     J

     Svara

     Ja jag med:( bm säger att man ska gå upp nån storlek eftersom att det är tänjt därinne, då ska det funka!

     Svara

     Du ska ju inte in å gräva guld, bara lirka snöre!!! Bedömer att jag nuddar lika mkt fitta när tampongen åker in som när jag för in snöret.

     Svara

   Jag brukade dra det framåt och lägga i skåran liksom, mellan blygdläpparna. Ville veta var jag hade det 😄

   Svara

   Stoppar in snöret???

   Svara

    Haahahahahaa😂😂😂

    Svara

  Är tanken att man skall köpa en kasse med en som liknar ens egen?!

  Svara

   🤣

   Svara

   Japp, lite som en 🍆-pic

   Svara

   Som marknadsföring typ!

   Svara

   Haha skulle aldrig gå runt med en snipp väska 😆

   Svara

  Undrar hur länge den får finnas kvar? Det instagramkontot menar jag…..

  Svara

   Det har redan funnits väldigt länge

   Svara

  Jag förstår mig inte alls hur man kan gå runt med smycken, nyckelringar, kläder och kassar med nakna underliv på. Vad är syftet? För att visa hur ens kön ser ut? Att jag har en fitta i byxorna? Att fittor finns? Att fittor ska få synas? Fast det skulle vara blottning och inte alls okej att gå runt med bar fitta, så jag ritar av min fitta istället och klistrar den på olika plagg för jag vill verkligen visa alla hur min fitta ser ut?

  Svara

  Maggan Graafs senaste instagram inlägg , undrar hur länge det dröjer innan hon förstorar brösten igen?

  Svara

   Hon älskar ju sina små bröst?

   Svara

  Men ofta man vill ha en vulva med sig överallt. Stoppa varorna i muffpåsen nere på ica? Tror jag skulle bli nedslagen på vägen hem för indecent exposure, lever ju i ett område där folk inte ens får visa huvudhåret… men visst kul provokation… 🥴

  Svara

  https://www.facebook.com/watch/?v=4059658404106563

  Dennis Maglic fortsätter att lura folk, nu genom denna fantastiska produkt 🙂

  Svara

   Rätt roligt att läsa bland kommentarerna på det klippet. Undrar verkligen hur Isabelle Jedler kan gå med på att marknadsföra dessa bluffprodukter. Förstår hon inte bättre eller struntar hon bara i att hon lurar sina följare?

   Svara

    Ta henne för vad hon är, en C influenser att best.

    Svara

  Tycker nog nästan mittenradens illustrationer är finast, lite mer stiliserade. Skulle dock inte gå runt med en kasse med en vulva på, men en bok skulle vara kul. Är bra att visa kvinnors kön ser ut på så många olika sätt 🌺

  Svara

  Att byta till menskopp var det bästa som hänt mig och inga snören i sikte för den delen 👍🏻😁

  Svara

   Älskar också menskopp! Men kan du också få lite ”obehagskänslor” när den ska tas ut. Försöker få bort vakumet men ibland tycker jag det känns som tappen ska fastna och hänga med ut 😂😂😂

   Svara

  Bara jag som mår illa av sånt här? Jag vet att det är naturligt och jadajada men jag tycker att kön är äckliga. Mäns, kvinnors och anus.
  Det är ingångar till kroppen och det kommer aldrig bli vackert.

  Svara

   Men du är okej med en mun, näsa och öron? Är ju också ”ingångar till kroppen”

   Svara

   Det ligger i det radikalfeministiska målet att hela tiden presentera bilden av kvinnor som reducerade till könsorgan. Att kvinnor är mycket mer än bara sånt och besitter individuella kvaliteter långt bortom vad någon manshatardemagog kan tillåta bli allmän kännedom. Deras ytliga manshat är dock inte vad som finns under ytan – för där finns kvinnoföraktet, den misogyna kvinnan som drivs av hat av andra kvinnor som inte är som henne, ett vrak. Här nämner jag inga namn, men det finns flera som kvalar in.

   Enligt radikalfeministerna är kvinnor enbart sexobjekt. Deras könsorgan utgör det främsta uttrycket för detta och därför ska det ideligen exponeras. Det är motbjudande, vilket är syftet. Kvinnor ska nämligen veta sin plats och den är tydligen en äcklig sådan. Kvinnoförnedring är vad det är. Borderline-CW, exhibitionist-kommunist-Wollter och andra klentänkta och talanglösa lockas till dessa platser av psykologiska ohälsotillstånd.

   Nej. Det är inte stärkande eller ”empowering”. Det är förnedrande.

   Svara

    Tyst nu Henrik. Prata om snoppar ist och låt tjejer ägna sig åt vulvor.

    Svara

   Klart det är okej att tycka det är äckligt. Jag har också svårt för att se underliv o anus (exempelvis i porr) däremot tycker jag kukar är fina (dom fina exemplaren inte alla) man kan ju inte hjälpa vad man äcklas av eller ej

   Svara

  Alltså nej nej nej. Och att dra parallellen till Bianca känns ju bara.. va? Men många ggr hänger jag iof inte med i dina kopplingar. Just detta kändes märkligt.

  MEN!

  Biancas video om deo och tvätt och intimhygien är för mig bättre än att gå runt med nyckelring/örhänge/tygpåse med vulvor på. Osmakligt. Tar mkt hellre emot rabattkod på DeoDoc då 😄

  Svara

  Vem faan skulle vilja gå runt med en vagina runt halsen? Groteskt!

  Svara

   Vagina=slida. Den finns inne i kroppen och syns inte på dessa bilder.

   Svara

  Tantsnusk.

  Svara

  ”All bags are sold”. Så nyfiken på vad det är för folk som vill gå omkring med vulvaväskor och varför.

  Svara

  Bianca har tagit sig till Båstad och från säker källa som stod i närheten va hon i bråk i natt utanför Peppes med 2 killar som hon först ordbråkade med och sedan började slå och sparka mot. Då klackarna var lite för höga och kanske lite för mycket av det starka så slutade det med ett vingligt pladask i den våta leran. Ingen skadad mer än förmodligen hennes ego 😁

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.