Isabella Löwengrip byter livsstil – igen

Livsstil 1 – ”Frilufts-Bella” som spenderade timtal ute i skogen för att öva på den fjällvandring hon skulle genomföra i sommar, där hon publicerade videos på när hon provade utrustning i olika butiker.

Livsstil 2 – ”Golf-Bella” som praktiskt taget bodde på golfbanan, som köpte mängder med golfkläder och även funderade på att starta upp ett nytt företag med just golfkläder som inriktning.

Livsstil 3 – ”Båt och cykel-Bella” som guppar runt i skärgården med flytvästen som ett andra skinn och som lyckligt visar upp sin nya present – en cykel.  

Inte konstigt att män faller som furor för Isabella när hon hela tiden förvandlar sig till just deras drömkvinna, som delar just DERAS största intresse och samtidigt är allt de önskar, rent utseendemässigt?
Det måste vara utmattande att vara en sådan kameleont och byta inriktigt att gå ”all in” för, ungefär en gång i kvartalet.
De tre livsstilar jag räknar upp här ovan, har alla skett under 2020 och då är vi bara halvvägs genom året.

Jag undrar vad Isabella själv skulle vilja pyssla med om hon inte hela tiden tog in en annan person och dennes intressen, önskemål, preferenser i beräkningen? 
Hon har förmodligen ingen aning…

285 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så blir det när man inte har något eget innehåll utan bara är ett tomt skal.

  Svara

   Ja, hon är som löken. Ingen kärna. Hon har ljugit och fejkat så mycket hela sitt liv att hon inte ens vet själv vem hon är. Därför låtsas hon vara whatever den nyaste flamman gillar. Hon spelar bara en ny roll i sin lilla såpa.

   Svara

    Sån ytlig kommentar.

    Svara

     Kan det inte vara en innerlig kommentar om en ytlig människa?
     -Som gråter lite för varje lökskal som åker av…

     Svara

      Nja, så här är många kvinnor.

      Vem vet hur det blir så, 💰🤑

      Svara

     Sådan *

     Svara

    Fast hon var ju ute och åkte båt förra året också och hon har både cyklat och vandrat tidigare. Att söka och prova nya hobbys är inget fel, tvärtom positivt. Alltså snälla nu får ni ger er haha ni hittar alltid något att klaga på, helt stört.

    Svara

     Som du med My Martens? Hycklare.

     Svara

      Va?

      Svara

       S. kommenterar massa elakt om My Martens i varje relevant tråd. Hon har ett uttryckssätt som urskiljs på mils avstånd. Har ingen egentlig åsikt om vare sig Bella eller Amy but I’ma call it when I see it 🤷

       Svara

        Exakt!

        Svara

        Exakt. So obvious när det är S… Hon kan inte dölja sig.

        Svara

     Du är helt störd stollis

     Svara

    Skulle du inte själv också åka med ut på sjön om din nya kille hade en båt? Eller börja golfa eller testa något du tycker verkar kul?

    Svara

     Visst skulle jag det men inte köpa en hel golfgarderob.

     Svara

      Nej, det är lite onödigt om du ska ut på sjön.

      Svara

       Hallå hört talas om golfströmmen??

       Svara

        Är det där golfarna leker på våren?

        Svara

   Ja och det är jävligt jobbigt ska du veta..
   Att konstant behöva passa in för att andra ska tycka om en.
   Aldrig kunna få vara den man är!
   Aldrig känna sig uppskattad
   Inte kul

   Svara

   Har sagt det förr, Bellsis ÄR Peer Gynt:

   PEER: Jordløk! Det er ikke særlig til å bli mett av. Og jeg som skulle bli keiser. (Holder opp en løk foran seg.) Peer! Du er ingen keiser. Du er en løk! Og nå skal jeg skrelle deg. (skreller løken.) Det er bare lag på lag. Kommer ikke kjernen fram snart? (plukker hele løken opp.) Neiggu’ om den gjør. Til det innerste indre er alt sammen lag, bare mindre og mindre.

   Svara

    Vad menas med det där?

    Svara

     Finns bara sjuttifjorton analyser av lökscenen i Peer Gynt på nätet om man inte fattar/ känner till den. *googlegoogle*

     Svara

    Eller, och detta är i högsta grad läsvärt och Bellsi-relevant även om det kan verka lite tungt och omständligt – Ibsen kände typen:

    Du er ingen kejser; du er en løg.

    Nu vil jeg skalle dig, kære min Peer!

    Det hjælper ikke enten du tuder eller beer.

    (tager en løg og plukker svøb for svøb af.)

    Der ligger det ydre forrevne lag;

    det er havsnødsmanden på jollens vrag.

    Her er passager-svøbet, skralt og tyndt; –

    har dog i smagen en snev af Peer Gynt.

    Indenfor her har vi guldgraver-jeget;

    saften er væk, – om det nogen har ejet.

    Dette grovskind her med den hårde flig,

    det er pelsværksjægren ved Hudsons-vik.

    Det indenfor ligner en krone; – ja tak!

    Det kaster vi væk uden vidre snak.

    Her er oldtidsgranskeren, kort, men kraftig.

    Og her er profeten, færsk og saftig.

    Han stinker, som skrevet står, af løgne,

    så en ærlig mand kan få vand i øjne.

    Dette svøbet, som rulles blødagtigt sammen,

    det er herren, der leved i fryd og gammen.

    Det næste tykkes sygt. Det har svarte streger; –

    svart kan ligne både prest og neger.

    (plukker flere på engang.)

    Det var en ustyrlig mængde lag!

    Kommer ikke kærnen snart for en dag!

    (plukker hele løgen op.)

    Nej-Gud om den gør! Til det inderste indre

    er altsammen lag, – bare mindre og mindre. –

    Naturen er vittig!

    Svara

   Känns så ledsamt ändå att hon letar efter sig själv. Den resan brukar en göra som ung vuxen och blir såklart svårare som offentligt och runt 30. Jag tänker själv hur vilsen jag var när jag var 18-19 år. Tänk att dessutom vara offentlig😕

   Svara

  ”Byter livststil”? Livsstil? Det är väl inget fel i att ha olika nya intressen och prova på och göra olika saker. Det är dessutom fullt normalt och naturligt att man anpassar sig och får nya och samma intressen som en ny partner, inget konstigt alls. Tycker du skriver så nedlåtande, varför.

  Svara

   Det är inte normalt att byta livsstil helt och hållet hela tiden vilket Bella gör varje gång hon träffar en ny kille. Lite tragiskt faktist, jag hoppas att hon hittar sig själv till slut.

   Svara

    Men snälla, byta livstil? För att hon började vandra och spelade golf el är ute på sjön. Snälla, lägg ner. Finns andra som börjat med segling eller skidåkning för att deras nya kille sysslar med det, eller går och tittar på hockey för att killen gör det osv..

    Svara

     Är rätt stor skillnad på att hänga på golfklubben och vandra. För mig är vandra liksom inte att ta en enstaka promenad utan en ordentlig tur utanför stadsgränsen😃

     Svara

      Du har inte koll du, du missförstår… Inte vandra på golfbanan utan hon vandrade ordentliga turer också, och skulle vandra i fjällen.

      Svara

       🔭🚀

       Svara

     Ja, det finns det förmodligen de som gör. Och så finns vi andra som ägnar oss åt våra egna intressen också.

     Det är en sak att träffa någon därför att man har samma intresse eller någon annan gemensam värdegrund. Till exempel är det vanligt att läkare gifter sig med läkare – det är jag och min man exempel på. Omvändningen är inte riktigt lika sund.

     Svara

     Nej, för att hon slutade vandra när det inte blev något med den killen.

     Ja, man kan intressera sig för sin partners/kompis hobby, men om vi hade en vän som hela tiden gick all-in i nya hobbys för att fånga en karl på kroken så hade vi uppmanat henne att finna sig själv och utforska vad hon själv tycker är roligt.

     Svara

      Jag tänker att det hänger ihop med ADHD:n att gå ”all-in” på nya aktiviteter och att intresset snabbt försvinner igen.

      Svara

       Lätt att skylla på det alltid.

       Svara

        Man har ju ADHD av en anledning, och det är ju ett av dragen? Att gå All-in.. fattar inte din kommentar ..

        Svara

         Detta är ganska mycket ett påhittad handling vid adhd . Bella skyller alltid på sin adhd men med tanke på hennes annars otroligt snabba återhämtning från el chocker , överdosering av sömntabletter mm så tyder det på att hon har en väldigt ( om detta nu stämmer ) bra kontroll på saker och ting . Det stämmer väl ganska bra på hur hon försöker att passa in i alla sina mäns liv ? Erik ? Ja hur gick det med Afrika resan och hennes jobb där med sin foundation ? Lyxiga middag m känt folk . Sedan m Hajen då var det också lyx m resor och middagar . Sedan blev hon jordnära m storstövlar och hela kittet … efter det så var det full fart till golf shoppen . Nu är det båtar ,Cykling och nästa vecka står hon och bankar på dörren till en affär som säljer dykutrustning och värsta undervattenskameran . Sedan såklart 1000 bilder på pojkvännens alster och vernissagen med bubbel och mingel . Tur är väl att de stackars barnen förhoppnings vis hålls utanför hennes hysteriska liv . Snart är det ny ” gubb vän så blir inte förvånad om hon står som bond mora nästa gång och förespråkar svenskt och ekologiskt

         Svara

       Mina vänner med ADHD är också sånna, går all in och snöar in sig på en sak. Köper utrustning till deras nya hobby! Efter några månader är det utfasat, tråkigt och det nåt nytt på gång. Jag brukar tipsa om att köpa begagnad utrustning, kan bli dyrt…….

       Svara

        Sån är jag också.. och det är väldigt tröttsamt.

        Som tur är har jag varken ekonomin eller kreditmöjlighet att lägga några stora pengar på någonting, men det är ändå mina ständiga nya hobbys/livsstilar som är min ekonomiska akilleshäl tyvärr…

        Det handlar inte om att desperat försöka passa in, jag är udda på många sätt och tror att det är lönlöst att ens försöka faktiskt 😅

        Tro mig, jag önskar verkligen att jag var mer långsiktig och enspårig. Livet hade blivit så jäkla mycket enklare och jag kanske hade kommit någon vart liksom…
        Nu har det nästan blivit så att jag inte vågar satsa på någonting alls istället för jag är så rädd att jag ska känna helt annorlunda om några månader, vis av erfarenhet..

        Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

     Men har du inte sett hur hon ändrar precis allt i sitt liv direkt det är en ny man i livet! Det är inte friskt. För det är inte bara detaljer som ändras, utan det är hela hon som ändras! Vilket man märker när man läser hennes blogg. Och det värsta av allt är barnen som blir lidande och alltid kommer till sist där som en liten svans. De duger bara och endast när hon har ”krashat”.

     Svara

    Ganska patetiskt och tragiskt att inte ha någon egen personlig identitet, hon spelar en roll och låtsas vara drömkvinnan för den som för tillfället är hennes nya crush.

    Svara

     Men nya intressen/att prova på nya saker, är ju inte detsamma som identitet, väl? Jag tänker nog att ens identitet är nåt större än att testa lite nya fritidsaktiviteter med nån som vill visa. Igen – jag tycker det är värre med folk som stelnat i gamla hjulspår och inte vill eller vågar prova på nåt nytt. Isabella är dessutom bara 29 år – jag hoppas hon kommer att prova på MÅNGA många nya saker innan livet är slut.

     Svara

      +100!

      Svara

      Håller fullt med dig Valentina!

      Svara

     Ganska ännu mer patetiskt och tragiskt att sitta på nätet och tro att man känner en annan kvinna och inte göra annat än klaga på henne.

     Svara

      Finns det någon annan bloggare som har och är så innehållsrikt berättar om sitt liv ? När de skildes bestämde Odd och Bella att de inte skulle prata om skilsmässan ? Hur länge tog det innan hon tjattrade till varende tidning. Hon sa att hon var så rädd och hade livvakter i sitt hus ? ändå så gick hon ut med hur det såg ut ( filmade inne t.o.m. ) och vart det låg . Hon har berättat om hennes tragiska uppväxt och skämt ut båda föräldrarna . Lämnat ut om de hon dejtat …. så tro att man känner någon ? Då borde man i såfall kanske själv lära sig att antligen inte berätta så mycket för att folk ska tro på dig eller så håller man vissa saker för sig själv . Vill man att folk ska få en bild hur man är som person så borde man tänka kanske lite längre än hennes .. näsa räcker . Bella har själv skapat bilden av sig själv och hittills imponerar hon inte så vidare vers .

      Svara

       Så vidare värst!

       Svara

    Skönt att man är onormal då.

    Svara

     Varje år har jag som löfte att introducera nya fritidsintressen, även om det så bara är på prova på. Förra året hade jag simning och ridning på mitt nyårslöfte till mig själv. Simningen rann ut i sanden men nu rider jag 3 gånger/vecka 😃
     I år tänkte jag börja skriva på en bok och lära mig lite nya recept och laga mer utländsk mat. Jag ville även börja måla mer.
     Hittills har jag bara kommit igång med matlagningen. Men fatta om någon skulle författa ett sånthär nedlåtande inlägg om mig bara för att jag provar nya saker?! Jag skulle bli helt kräkfärdig.
     Prova lite nya saker själv kamkam. Du verkar lite bitter i din stiltje..

     Svara

      Jag måste bara hitta en nya karl då som kan tala om för mig vilket nytt intresse jag ska gå all in för! Sen jävlar ska du få se på aktivitet! 😉

      Svara

      Det handlar inte om att testa något nytt utan om varför hon gör det, du valde ändå själv dina nya intressen medan hon tydligen bara gör det som pojkvännen brukar. Engagerar pojkvännen också sig i hennes fritidsintressen?

      Svara

      Skillnaden är väl att du provar intressanta saker och introducerar ny fritidsintressen för dig – inte för någon annan. Du har dina nyårslöften varje år (så himla kul – vilken superidé!!) och kastar dig ut och provar det du är sugen på, men du gör det för din egen skull. Inte för att du träffat en ny flamma och bara hakar på vad han/hon gör och är intresserad av. Sen är det rätt naturligt att man testar varandras hobbys när man lär känna någon mer intimt men Bella känns mer som en kameleont utan egna intressen och hobbys som bara ändrar färg och uppslukas helt av att passa in i sin nya mans liv.

      Jag tycker att du verkar jättecool – Bella…not so much.

      Svara

       Hahaha, jag kan inte hjälpa att jag varje gång jag ser ditt nick läser in ett e till så att det blir beeach. 😅

       Kul att se dig! 😊🌸

       Svara

        Den enkla sanningen är nog att hon inte vill vara ensam. Vem vill det i dessa Corona tider. Ser ut som att hon tagit ur lös håret. Han ser väldigt trevlig ut. Hoppas att han förändrar henne så att hon slipper både lös håret. Inläggen. Kanske börjar hon ägna sig åt konst. Det här kan bli riktigt bra och ett jämlikt förhållande med ett par som förstår varandra som ler och långhalm. Önskar dem LYCKA

        Svara

         Lös håret? Det kom alltså ljus från håret? Coolt…

         Svara

    Det är inte så enkelt! Inte när folk konstant kritiserar en för vad man gör, säger eller tycker. Tillslut blir man ingen!

    Svara

     Oj vad jobbigt.. låt mig säga nåt nytt! hon har helt själv ställt till det åt sig själv.

     Svara

      Tänkte mer generellt. Ju mer skit en person får desto svårare är det ju att få en chans att bättra sina dåliga sidor. Ingen är felfri.

      Svara

    Man kan anklaga henne för många saker, mycket är befogat. Men det här? Kom igen. Hon gillar att vara utomhus helt enkelt. End of story.

    Svara

     😂 Nej, det gör hon inte. Tro mig.

     Svara

      Nej förlåt du har säkert alldeles rätt. Hon har säkert alltid hatat att cykla och åka båt.

      Jag är så dum!

      Svara

      Känner du henne?

      Svara

   Håller fullständigt med dig!

   Svara

   Nej det är inte naturligt och normalt att anpassa sig till en ny partner gång på gång. Hur ska då, i det här fallet karln, veta vad Isabella är för en människa ”under ytan”? Vad har Isabella för hobbies och intressen?
   Tycker det är sjukt att inte kunna vara sig själv utan bara forma sig efter den nya.

   Svara

    Men snälla, är man inte sig själv för att man provar nya saker och får nya intressen eller gör olika saker? Vad hon är för människa under ytan för att hon åker båt med honom, spelat golf och cyklat. Alltså på riktigt, är du på riktigt. Folk får ge sig alltså.

    Svara

     Dessutom har hon väl åkt båt förut, och antagligen cyklat förut också – för hon kan ju cykla!

     Svara

      Nej, Bella lärde sig helt klart att cykla nu, tidigare har hon aldrig sett en cykel.

      Svara

       Tidigare HATADE hon cyklar 😜

       Svara

        Och hundar!

        Svara

      Hon hade väl något samarbete med någon cykeltillverkare för många år sedan? Och så tycker jag att jag minns någon historia om ibs och cykla genom stan med bajsiga byxor? Men det låter rätt sjukt, så det kan jag faktiskt ha drömt eller hittat på själv eller nåt.

      Svara

       Jo det stämmer. Hon hade väl ätit glass och pga laktosIntolerans skedde en olycka..

       Svara

       Det jämnar ut sig, som flickan sa.

       Svara

     Nu är hon inte drivande i intresset, utan intresset uppstår när den nya partnern har presenterat en ny hobby. Hade hon däremot någon gång på egen hand utvecklat ett intresse och nya partnern hakat på, eller om hon hade träffat partnern genom det nya intresset så är det annorlunda. Här är mönstret istället, att hon träffar en ny person studerar den, och anpassar sig till personens livsstil. Resultatet av en ”tom” människa. Och det är det majoriteten reagerar på. Hon är en vilsen själ helt enkelt, som inte är grundad i sitt jag.

     Det är en enorm skillnad på att vara drivande och ha ett genuint intresse, och att anpassa sig efter varje ny person som kommer en nära och anamma deras intresse. Sen finns det självklart personer som blir introducerade för nya saker i livet, och upptäcker en glädje i det, men det intresset tenderar att hänga kvar och inte skifta med den nuvarande partnern!

     Bl.a. personer med någon neuropsykiatrisk diagnos tenderar att ha hyperintressen, som det är extremt mycket fokus på, för att det sedan i princip från en dag till en annan förhålla sig till det som om att intresset är det tråkigaste som finns, för nu är det något nytt intresse som hägrar.

     Personerna med någon Cluster B personlighetsstörning tenderar också att byta intressen ofta, men efter den nuvarande partnern/omgivningen, men där är det mest ett behov utav att fylla inre tomhet och/eller manipulation av partnern/omgivningen. Här finns det inget genuint intresse, som för hos personen med en neuropsykiatrisk diagnos, utan det nya fokuset har ett specifikt ändamål.

     Ny ska ingen ta det här som tangentbordsdiagnostik av I.L., då ingen här kan göra det. Diagnoser sätts enbart av vården efter en rigorös utredning!

     Det är enbart en kommentar på normaliserandet av ett extremt normbrytande beteende!

     Svara

      Tack! Du satte ord på ”problemet”. Det är inte ATT hon testar nya intressen, utan VARFÖR hon gör det.

      Svara

      Exakt! Det är just detta det handlar om. Själv hade jag tyckt att det hade varit extremt olustigt om en ny partner jag träffat helt plötsligt går ”all in” på mina intressen och gör dem till sina egna direkt. Visar intresse och nyfikenhet för partnerns intressen, absolut, det gör man ju ofta för en ny kärlek, men det Bella gör känns inte sunt eller normalt.

      Svara

     Bella är på pricken en person som lever sitt liv genom andra !
     Finns många som gjort det och när tex de har skilt sig från mannen så står dom där och har inget eget liv . Inget fel i det kanske 😕 tur är väl att Bella har för det första tid att anpassa sig för en annan så mycket! Och att hon har obegränsat med pengar så hon har råd att köpa upp allt som andra har inom olika fritidsintressen .

     Svara

      Inget fel i det kanske?
      Tycker du verkligen det?

      Svara

    JO det är både naturligt och normalt faktiskt. Vad har nya intressen med att göra hur någon är under ytan? Inget alls.

    Svara

    Känns mest tragiskt det hon visar upp. Som en vindflöjel efter varje man hon dejtar. Som ett barn för att hon fått en cykel av den nye. Kändes mest som om hon hade fått en cykel av sin pappa.” P har köpt en cykel till mig”.Var är den självständiga Bella som jag trodde fanns och därför följde henne. 30 år i år och känns som en fjortis. Inte ett ord om att de delar på semesterkostnaderna. I senaste poddavsnittet säger de att Bella är inne i en viss intensiv period och det märks verkligen. Tydligen är det välkänt för alla som jobbar med henne att hon regelbundet blir sådan och det verkar vara då hon tar märkliga beslut som USA. Det är så uppskruvat konstigt. Plus att hon driver med hans häftapparat och tejp. Sedan har de visst träffats förr, på Amfargalan i Milano september 2019.

    Svara

     Exakt. Hon ändrar inte bara intresse efter män, hon ändrar hela sin persona! vilket man ser klart och tydligt på bloggen. Och barnen blir lidande.

     Svara

     Finns det bilder eller annat ”bevis” på att de har träffats förr?

     Svara

    Med uttryck om att ”se sig själv som gift fyra gånger under sin livstid” 🤦‍♀️👏😂

    Svara

     Lite som hennes stora förebild Marilyn Monroe då. Plus att hon tror hon ska dö ung.

     Svara

   Alla tre hör ju till en ganska aktiv livsstil så går väl att blanda… båten och cykel passar ju bra till sommarsemestern, golf på vår höst (är ju dock lättare att ta sig till Golfen om man känner någon nära som golfar oxå, helst om man är nybörjare), vandra kan man göra när som helst.

   Det där med att skaffa all rätt utrustning är ju ngt som killar annars brukar göra så fort de skall testa ngt

   Svara

   Jaa, alltså vet inte heller om jag skulle kalla just detta ”byta livsstil”, går ju ändå en röd tråd av sportighet.

   Men generellt sett byter hon ju livsstil extremt ofta. Något som väl framförallt blir lite knäppt eftersom hon predikar den så hårt varje gång. Om hon mer skrivit om det som att hon var uppe i ett letande hade det ju inte varit så konstigt.

   Svara

  En gissning är att hon även i år kommer ta dykarcertifikat och bli oerhört intresserad av konst. Kanske även börja måla själv?

  Svara

   Blåsa glas!
   Bellsibubs munblåsta bubbelbägare!

   Svara

   Hon klarar nog inte av att läsa in teorin… inga specialprov där inte men 10 åringar ska klara av det så kanske går bra.

   Svara

   Yes, eller så kanske hon börjar med fridykning, som Paul? 😄 Det är dock rätt krävande, tror inte det är något för Bella.

   Svara

    Hon kommer flyta upp..

    Svara

  Fast … de tre ”livsstilarna” är ju inte helt väsensskilda. Utomhus, aktiva och kul att testa. Hon kan ju liksom inte bara tvärvägra att cykla, för att inte bryta nån slags trend eller vad det nu skulle innebära. Jag tycker det är kul när folk vågar testa nya saker. Här rör det sig ju inte om några livsomstörtande aktiviteter. Ha kul så länge man lever, tänker jag! Tråkigare när folk inte vågar eller vill göra nåt nytt, av rädsla för … jag vet inte vad.

  Svara

   Håller med dig!

   Jäkla tur man inte är influencer. Jag får upp intresse för något, tröttnar, får upp för nåt nytt, tröttnar. Jag är mer avis på att hon går all in!

   Men att påstå att det är för männen? Äeh lägg av

   Svara

    Men vad ni är blinda.. det handlar inte om nåt som sker då och då. Det är varje gång hon träffar en ny! Och det väldigt drastiskt. Bara att läsa bloggen så ser man hur hon äääälskat 1000 saker männen gör, och direkt det tagit slut så haaaatar hon alla de 1000 saker männen gjort. Så genomskinligt och som en repad skiva on repeat.

    Svara

     Just precis!
     Marcel – fest (nja, möjligen påhittat)
     Nils – var det skogspromenader som gällde då?
     Odd – rullader
     Hajen – skrytprylar
     Gammelgubbs – Afrika/välgörenhet/isbjörnar
     Dyk och glaskarln – wait for it, wait for it, säger sig själv

     Gäller inte bara männen, samma mönster med vännerna/väninnorna Angelica, Fanny, Sheila (även om hon inte är avpolletterad ÄN).

     Svara

      Ja jag tycker många här fokuserar på det som absolut inte är ett problem eller fel,
      Jag tänker att hade jag dejtat någon som så intensivt gick upp i mig och skulle älska allt jag tycker är kul så hade jag fått dåliga vibbar. Hade känt mig kvävd och inte tyckt det kändes bekvämt. På det att personen inom veckor sa att hen var kär och jag var hens livs kärlek… nä då hade jag fått psko varning och snabbt dumpat och brytit all kontakt.
      Hon är uppenbarligen charmig och män faller för hennes fasad men sen dumpar de när de ser igenom eller hon tröttnar. Klart det inte håller när det inte är ä

      Svara

  #tbt när hon fastnade för tv-serien Bron och helt plötsligt hade hon en asperger diagnos precis som huvudrollen…..

  Svara

   Va? Hahahahahahaha! Var kan jag läsa mer om detta?

   Svara

    Påhitt

    Svara

     Nja. Hon skrev i ett inlägg då hon såg den med Odd att hon frågat honom(!) om han tycker att hon är lik Saga. Och då skrev hon att hon dock INTE har Aspergers.
     Fast forward några år senare, då har hon autismspektrumdrag, källa bland annat hennes avsnitt i Schulman show.

     Svara

      Hon sa det till och med i Skavlan… Att hon hade asperger *facepalm*

      Svara

   Eller när hon sett filmen ”Gökboet” och sedan plötsligt fått megaelchocksbehandling à la Gökboet…

   Svara

    Hoppas hon inte sett När lammen tystnar…

    Svara

     Eller Farlig förbindelse.

     Svara

      verkar ju tyvärr andra gjort, vissa bella-besatta gr….. Hoppas inte.. läskigt.

      Svara

       Finns ingen annan än du som är läskig och besatt, S.

       Svara

    Men lägg av. Att du orkar… Snälla sluta bara!

    Svara

     Äh det var ju kul. Pk eliten anropade dig just.

     Svara

  Nej det behöver inte ta så mycket energi, har man växt upp på det sättet att man lärt att anpassa sig så har man det inarbetade beteendet sen barnsben, dvs man har tränat på det länge och således blivit bra på det utan att det tar energi.

  Svara

   Jag läste artikeln i Aftonbladet där hennes nya kille avslutar med att ”jag och Bella är adrenalin-junkies”. Det var nåt nytt för mig, är hon så mycket för äventyrssporter, kanske jag missat?

   Svara

  Du glömde hennes nya intresse att gå på auktioner som varade i…..två?? veckor.

  Svara

   Det var väl ett tag efter den där vinprovningen hos auktionshus-bossen som Bella blev intresserad av att kika på lite äldre möbler och vad det nu var.

   Svara

   Kan man inte upptäcka en ny värld och sen tröttna menar du? Man testar nåt nytt och tröttnar – det är väl inte konstigt?

   Svara

    Precis, sen köper man väl inte möbler hela tiden, det blir fyllt efter ett tag liksom. Det var ju just efter hennes flytt.

    Svara

    Undrar när ens intressen måste vara spikade? Jag gillade sylta som barn, det är ju ytterst vidrigt. Måste jag gilla sylta, eller är det okej att inte gilla?

    Jag slutade med friidrott när jag var 25 men är fortfarande intresserad av sporten, är det okej? Jag gillar blommiga kläder, men har oftast svart av praktiska skäl. Ljuger jag om blommönstret? Ibland är jag i en läsperiod och kan läsa tre böcker på en vecka, ibland tar det en månad att läsa en bok. Ljuger jag då? Jag gillar att gå Sörmlandsleden och har gått två etapper, men jag går bara när jag får lust. Är mitt intresse fejk? När jag blev tillsammans med min nuvarande rökte han cigarr, vilket jag testade och gillade, men slutade med. Är jag kuvad med noll egna intressen? Han blev samtidigt intresserad av fornnordisk historia.

    Eller gäller det bara influencers? Eller bara Bella?

    Svara

     Skillnaden är att intresset drivs av dig, samt att du har kunnat utöva ditt intresse på egen hand. Det har ej varit beroende av att någon annan upprätthållet det åt dig för att du ska ha ett intresse. Det är absolut fullt normalt att byta intressen. Dock ska intressen styras av det inre! Är det genuint är det inte format av det externa gång på gång.

     Svara

      Precis! Det är just detta som många inte verkar förstå. Inget fel alls med att testa nya saker och intressen, tvärtom, men när inputen ALLTID kommer från en partner (eller potentiell partner) tyder det på brist på eget inre liv och driv. Sorgligt.

      Svara

  Bella, när du vill testa en ny livsstil så finns jag här.
  Gymmet och matlagning toppat med en och annan ölprovning💪🍻, det är en skön livsstil.
  Så hojta till när du tröttnat på båtlivet.

  Svara

   Gym och matlagning har hon väl testat? Inte i kombo då kanske…

   Svara

  Kan man inte ha fler än ett intresse tänker jag? Vara nyfiken på fler saker? Samtidigt har hon väl sagt att hon lätt faller in i mannens intressen så det är ju inget nytt. Hon har en följsam personlighet, många maskrosbarn lider av detta. Inget att håna henne för.

  Svara

   Det stämmer säkert, men så är Isabella heller inget maskrosbarn.

   Svara

    Vad baserar du den bedömningen på?

    Svara

    Hånfullt av dig Camilla. Osmakligt därtill. Och maskrosbarn definierar sig själva. Rimligt tycker jag – trots att jag vanligtvis hatar tolkningsföresträdesteorin.

    Svara

   Isabella Löwengrip är inte ett maskrosbarn!

   Svara

   Åh nämn INTE maskrosbarn med IL.. för det är hon INTE. Du hånar alla som faktiskt är maskrosbarn när du gör så.

   Svara

    Jag hånar ingen.

    Svara

  Är ju härligt med nya intressen och kul att göra olika saker och prova på olika saker. Bara positivt. Vad är din livsstil då Cam? Mobbar-Cam? Bitter-Cam? Du är väl ganska lik din kille också, samma intressen, och har anpassat dig lite efter honon eller?

  Svara

   Vad är hans intressen som jag anpassat mig efter tänker du? 😂

   Svara

    Har ni inga gemensamma intressen? Bella-intresset? Du skulle nog också gärna åka båt om du träffar en kille som har båt, och cykla om han ger dig en cykel, eller? Är det att byta livsstil?

    Svara

     Skulle han ha ett Blondinbella-intresse? 😂😂😂😂

     Svara

      Varför är det otänkbart att M skulle vara intresserad av att följa fenomenet Bella? Eller vad menade du nu?

      Svara

       Jag ser framför mig hur de sitter tillsammans och stalkar Bella och skrattar och raljerar och skriver ihop ranter om henne och spekulerar och fantiserar… deras stora hobby och enda sysselsättning 24/7 typ.

       Svara

        Oh no! Busted! 😂😂

        Svara

        och så blir de så arga så det ryker ur öronen ibland ”nej nu j-lar har hon träffat en rik, nej nu har hon fått beröm… f-n hur ska vi nu smuts kasta henne… ja så skriver vi, bra, det blir bra.

        Svara

         Stolle 🤦🏼‍♀️

         Svara

         haha, folk är fan inte kloka xD

         Svara

          Ja. Instämmer. Du och Camilla är också folk. 🙂

          Svara

           Du är fett obehaglig. Försöker ge pikar åt C, men oj vad det faller platt 😂 Bättre försök nästa gång!

    Något är det hoppas jag iaf. Så tråkigt om man inte får med sig något nytt på köpet i ett förhållande samt att man anpassar sig lite efter den andres intressen och hittar ett nytt att odla. Växer ihop lite till något nytt och större än tidigare.

    Hur är det men handboll? Var det ett lika stort intresse hos dig före Magus?

    Svara

     Varken mer eller mindre..

     Svara

      Ok! Ja vi är ju alla olika.
      Själv tycker jag att om hur du får det att låta som här är ganska trist att det inte med medförde något nytt eller mer pga att ni träffats, men vem är jag att döma? Så länge ni trivs. Så länge alla trivs i sina förhållanden.

      Svara

       Jag diskuterar inte mitt privatliv här inne helt enkelt…🤷🏼‍♀️ Därför får du inget uttömmande svar.

       Svara

        Det respekterar ju fullt ut. Jag skrev min kommentar utifrån i ditt svar kl 15:34 där du fick det att låta som att du inte hade anpassat dig efter någon alls, inte ens M. Det kanske inte var meningen av dig att få det att låta så, men det var hur jag uppfattade det efter det tillsammans med ditt inlägg om Bella.

        Bra så!

        Svara

         Du då, ƬĥrHummpan? Har du ens någon att härma efter?
         Eller, du har väl fått ett ’expertisområde’ från varje partner: lingvist, it-tekniker, psykolog, ekolog, byggingenjör, islamolog etc..?

         Svara

          Hon har max haft en partner hon fått ”lära sig” ”allt” hon ”kan” vilket är att googla. Dvs. en partner lärde henne googla och the rest is history.

          Svara

         Intressanta tolkningar du gör, fattar inte hur du kan tolka Camcams fråga så. Det är så roligt när du alltid lägger till saker i dina skriverier, som är helt och h*lvete, och tror dig veta bäst om allting och alltid. Riktig wannabe-terapeut, det är så pinsamt.

         Svara

         Men det gör du ju inte, när du skriver sänkande mot det hon svarar dig? Hon vill uppenbart inte prata om det och du ser ner på henne för att hon inte ger det svaret du vill ha. Snälla!

         Svara

  Får se om Bella kommer att hänga ihop med Paul & Robert så länge att hon tar dykcertifikat och kanske rentav testar på att blåsa några glasvaser i gnistregnet från glasugnen 🙂
  Att cykla och åka båt är inte tillräckligt särpräglat för att vara en kopia av killens livsstil. Det är snarare var nästan alla gör nu på sommaren.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Vad är det som är raderat? Kritik om Camilla?

    Svara

     Nä, hobbydiagnoser på Isabella.

     Svara

  Miljonhästen Lux verkar vara tillbaka hos Nellie. Efteranmäld till tävling imorrn.

  Svara

   Se mammans insta, Smilla ska sätta igång Tore istället…

   Svara

    Det blev en lång konvalescens för en sko som dragit snett! Nästan ett år! Ungefär samma konvalescens som Lux behövde för en hovböld! Kan inte säga annat än att hon ger hästarna ordentligt med tid att läka!

    Svara

    Och topphästen struken!

    Svara

     Sånt kan dock hända, om man stalkar lite på equipe ser man att det byts både dagar, ryttare, hästar och klasser. Så blir det ibland. Newton skulle bla ridits av Olav på en kvällstävling o sen 2 starter av Nellie, sen blev det Olav fler gånger tidigare o på nästa tävling bara 1 start istället för 2. Joe dök upp plötsligt för start i 140 och Fia skuttade 135 nyligen. Om Fia inte syns till på länge kanske något har hänt men just nu när vi inte vet kan det lika gärna vara så att Nellie ska tävla även nästa eller nästnästa helg.

     Svara

     Vem är topphästen? Joe? Såg att han kvalat SM och isåfall inte helt orimligt att hon planerat om lite tävlingar

     Svara

      Fast det spelar ju ingen roll för Nellie ska ju aldrig rida sm mer och allt vad det var.

      Svara

    Var har Tore varit? Vems häst är han?

    Svara

     Tore är Nellies häst. Han har varit hos Nellie men har varit skadad, så nu har Nellie lämnat honom hos Smilla som ska sätta igång honom.

     Svara

    Känns som att Nellie bara ”dumpar” sina hästar hos lillasystern när hon själv inte orkar med dem…

    Svara

     Fast utan Nellie hade Smilla inte haft något att rida på alls så hon kan väl bara vara tacksam för det. Eller säga nej om hon inte vill

     Svara

  Artsy-Bella blir väl näst? 😉

  Svara

   Ja wow hon kanske blir nya Carolina Gynning. Då kan hon måla stora kladdtavlor och sälja dyrt som terapi för sin taskiga uppväxt och depression. LOL

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Friluft, golf, cykling och båt är dock alla sportiga naturnära intressen. Om man gillar en är det nog lätt att ta till sig de andra. Jag älskar friluft och cykel, skulle inte banga på en man som gillade båtliv. Tror jag kunde gillat det

  Svara

   Det är inte Bella som gillar de här aktiviteterna det är männen hon träffar/umgås med som gör det. Golfen började hon med för att hon skulle få shoppa golfkläder och kunna sitta och sippa vin med överklassen på golfklubbens restaurang typ skrev hon i ett inlägg.

   Svara

    Precis, inget fel att börja spela golf men det var så uppenbart i Bellas fall att det inte var själva spelet utan kläderna och lunch/drinkar på exklusiva golfklubbar som lockade. Precis som hela hennes affärsverksamhet, totalt inkompetent, (minns med rysningar hur hon filmade affärsmöten etc, en seriös affärsman/kvinna gör inte det). Hon ville bara åt att kunna flyga business, filmas i VIP-loungen, bo på flotta hotell. Hon är ett barn i en kvinnas kropp och helt vilsen i det som är det riktiga livet.

    Svara

     Som ett barn i en kvinnas kropp är exakt som hon upplevs. Det går igenom allt mer ju äldre hon blir. Känns creepy. Intressant att nya mannen anger att hon är beläst! Tydligen är de båda inne i en intensiv period då hon säger att de är uppe till fyra varje morgon. Cykel är väl då ett måste pga för mycket promille.

     Svara

     Exakt. Spot on. När hon snackade golf, så var det bara de dyra kläderna hon skulle åt.

     Svara

  Varför är du så nedlåtande i dina inlägg om Bella?

  Svara

   Har är större än något annat!

   Svara

    * Hat

    Svara

     Hat?
     Du vet inte vet hat är för något vá?

     Svara

      Ska nog stå hatt, hen har nog en stor hattsamling som hen vill berätta om

      Svara

    Wow, så djupt. . Och var ser du hat nånstans?

    Svara

   Hon verkar leva väldigt mycket och nuet och göra det som faller henne in här och nu.

   Är ju ingen dålig egenskap. Men bra för självkänslan om man slutför sina mål som man påbörjat ibland.

   Hon verkar jättekär den här gången. Har inte upplevt det på samma sätt tidigare med de hon träffat.

   Svara

    Jodå hon funderade till och med på att skaffa barn med Hajen som också var Love at first sight

    Svara

    Men alltså visst har hon en ADHD diagnos? Ser en på hennes beteenden genom den kunskapen så blir det mesta ganska logiskt.

    Svara

     Nej det har hon inte.

     Svara

      Har du sett hennes läkarjournal eller är du bara stollig med flit?

      Svara

  Jag tycker varken bu eller bä om Isabella, men det är väl trevligt att prova olika grejer. Jag har under förra året provat både thaiboxning, konståkning, yoga, vandring och lite annat. Jag tyckte att det mesta var superkul i typ tre veckor, sedan kom vardagen emellan och det föll bort.

  Svara

   I Bellas fall kom det en ny man i hennes liv varje gång hon bytte livsstil. Detta inlägg handlar inte om hennes intressen utan hur hon ändrar sig för varje kille hon börjar träffa.

   Svara

  Att hon anpassar sig efter sina män är inget nytt och något hon själv har erkänt att hon gör. Men jag tycker inte att detta räknas, hon har inte bytt identitet helt som hon brukar utan testar bara på olika hobbyn. Tycker cykelturerna ser betydligt roligare ut än golfen och vandringen!

  Svara

   Precis, hon erkänner det själv. Move along. Nothing to see folks.

   Svara

   Men grejen är ju den att hon ändrar HELA personligheten med en ny man.

   Svara

  Räknas att åka båt och cykla som intressen? 😂

  Svara

   Nej, det är en LIVSSTIL!

   Svara

    Haha ja, fel av mig. Att cykla och åka båt på sommaren är en livsstil?

    Svara

     Jag är ascool, jag cyklar på vintern med! Räknas det som livsstil?

     Svara

      Wow, du är riktigt hardcore!

      Svara

      Bara om du cyklar mtb, racer mm och går aaaaall iiiiin!

      Svara

  Många i kommentarsfältet verkar inte tycka att detta är så sjukt, men om Camcam kanske hade lagt in ”familjelivsbella/helgknutsbella” när hon var med Odd, och jetsetbella när hon var med Hajen, samt downtoearthbella när hon var med miljadären, så hade det kanske blivit ännu mer uppenbart för alla att det inte enbart handlar om att hon byter hobbies. Hon byter helt enkelt persona utifrån vem hon dejtar och i det ingår även nya hobbies.

  Svara

   … och vad hände med ’engagemanget’ i Hand in Hand när hon var nere i Kenya med sin då ’Stoooora Kärlek’ och delade ut Pippiböcker…. so much for that liksom. Hycklande kvinna!

   Svara

    Och stiftelsen?

    Svara

     Den har tvättat färdigt pengar nu och behövs inte mer. Gick att gömma tillräckligt för nya huset.

     Svara

    Vad hände egentligen mellan henne och Erik? Kickade han henne för att han insåg att hon bara är en golddigger eller träffade han bara nån annan?

    Svara

     Vad hände med starta egetkurserna som stiftelsen skulle hålla? Vilka sitter i stiftelsens styrelse? Antar att Mr Göteborg märkte att något var som det inte borde vara. Men pinsamt för honom vid börsintroduktionen.

     Svara

     De är vänner. Han intervjuades nyligen och svarade att han är glad för IL:s skull och hoppas att få träffa hennes nya kärlek framöver. Tji fick du.

     Svara

      Det låter mer som PR än att det faktiskt kommer hända men vem vet.

      Svara

   Heter väl att man är följsam, att man speglar sig eller tror att det är så man fångar en man. Känns gammalmodigt. Uppenbart har hon radarn på för denna typ av män. Dessuton har hon flera gånger sagt att hon vill bli uppvaktad på gammalmodigt sätt. Den moderna affärskvinnan verkar aldrig ha funnits.

   Svara

  Boken hon skrev på, podden, kasta familjen under bussen – ytterligare några aktiviteter hon roat sig med på sistone.

  Svara

   Har hon skrivit klart boken nu blir nog Läckberg imponerad.

   Svara

    Jag fattar inte det med Läckberg?

    Svara

     Ingen av dem kan skriva.

     Svara

      Men tack! Äntligen ngn annan jag ”mött” som inte gillar Läckberg. Trodde jag var ensam!!!

      Svara

       Jag gillar inte heller hennes böcker.

       Svara

        Det gör väl ingen frisk människa?

        Svara

  Bästa vore ju om hon hittade en man med barn så hon kan börja fejka familjeliv och få upp ett genuint intresse av att vara med sina barn.

  My har åkt till Öland och får äntligen träffa sin extrapappa som suttit isolerad i sex månader och håller 0,5 cm avstånd till honom. Hänsynsfullt…
  Hur många människor har inte hon umgåtts med på sista tiden?! Potentiell smittospridare de lux.

  Svara

   Men de har väll haft Corona och har antikroppar?

   Svara

    Hon var ju testad negativt

    Svara

    Senare tid så har det framkommit att bara för att man har antikroppar behöver det inte betyda att man är immun mot covid-19. Finns många frågetecken just om det. Högst oansvarigt av My om hon sitter så nära som 50 cm från sin extrapappa. Han måste väl tillhöra en riskgrupp 70+.

    Svara

     Hon hoppas väl på arv.

     Svara

  Vad händer härnäst? Här är kvartalslistan!

  Q4 2020: husvagnssemester-Bella
  Q1 2021; frimärkssamlar-Bella
  Q2 2021: rädda förorten-Bella
  Q3 2021: minigolf-Bella
  Q4 2021: flytta till Säffle och bli raggare-Bella

  Svara

   Jag väntar på Q4 2021 med spänning!

   😀

   Svara

    😁

    Svara

   Väntar ff på Burning Man-Bella

   Svara

  Måste man ha schampo och balsam för färgat hår när man har det färgat?

  Gör det någon större skillnad? Är sugen på Bellas eller Ida Vargs produkter.

  Svara

   du behöver varken shampoo eller balsam egentligen. allt är tillverkat för att tjäna pengar.

   Svara

    Du säger alltså att man inte behöver tvätta håret? Den var fan ny…

    Svara

     nej? kan du inte läsa? jag skrev att man inte behöver shampoo eller balsam. man kan tvätta håret på andra sätt.

     Svara

      Ehh nä. Du har säkert sånt fint, rakt, ”skandinaviskt” hår. Då funkar det säkert att tvätta med diskmedel eller liknande och det håller sig lika fint o glansigt. Testa att ha lockigt, krusigt hår. Då behöver man mycket balsam kan jag tala om för dig.

      Svara

       nä jag har faktiskt krulligt judiskt hår men tackar som dömmer på förhand 🙂

       Svara

        Vad är judiskt hår för nåt? Genuin fråga 🤔🧐

        Svara

       Annas om du har tjockt hår är det bättre att tvätta håret med såpa, diskmedel rekommenderas inte om så är.

       Svara

       Och jag har jättetjockt mörkt grekiskt hår som fungerar finfint att tvätta med bara vatten faktiskt 🙂

       Svara

   dummaste nya produkterna för att dra in pengar: ”facial mist” och serum. kom igeeeen

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Haha va? Det är ju inte bara tjocka människor som får skavsår där när det är hett? 😂

     Svara

     Fast alltså, jag är långt ifrån överviktig och mina lår går ändå ihop. Har alltid gjort, så länge jag kan minnas. Och det är skitjobbigt varje sommar. Har jag leggings eller byxor på mig blir det varmt, har jag det inte så får jag skavsår. Har inte testat deosticks, men ska göra det på direkten. Vore ju en dröm om det funkade!

     Svara

      Jag kör roll on deo på. Funkar svinbra.

      Svara

     Har alltid haft problem med skavande lår, även när jag var storlek XS. Men vilken härligt fettföraktande kommentar, Rebecka.

     Svara

     Vi tjockisar ska lida tills vi förstår bättre och blir smala! Vi borde veta hut!

     Svara

     Va?? Finns det deo för lår?? Helt sjukt ju 😂🤣🤣

     Svara

   Nej, det behöver man inte. Dock är det bra att köra sulfatfritt för att bevara färgen längre. Vad jag vet är varken idas eller bellas produkter det.

   Svara

    Idas produkter är det. De är godkända enligt cgm.

    Svara

    Prova Rahua för färgat hår. Finns på Kicks. Dyrt men det räddade mitt hår.

    Svara

  Kan man inte gilla många olika aktiviteter? De är säkert mer grejer hon testat men inte visat. Hon känns väldigt spontan.

  Svara

  Det där är ju annars ett typiskt beteende för en person med diagnosen ADHD.
  Jag lever tillsammans med en man med ADHD som byter intresse en gång i månaden och går all in varje gång.
  Lär sig allt om det, köper allt till det, tröttnar.. i den ordningen. Varje gång.

  Svara

   Haha, man skulle kunna tro att vi är samma person som har skrivit det här 👇🏼vi måste ha någon telepatisk överföring eller så är vi lika kloka båda två😂

   Svara

   Min kompis man har också ADHD, glömmer aldrig när han som 45 åring fick för sig att bli stuntman i Hollywood.

   Svara

    Härligt ändå att gå all in i livet, även om intresset inte varar så länge.

    Svara

  Snälla snälla snälla Camilla, KAN du inte gå någon webbkurs om olika diagnoser inom NPF?! Det skulle bli en så mycket bättre värld för dessa människor om de skulle sluta häcklas för den dom är. Att Isabella går all in i allt nytt stavas bara på ett sätt ADHD

  Och radera nu inte det här för Isabella har själv gått ut med det så det är ingen hobbydiagnos

  Svara

   Jag för Bellsan varken ljuger eller hittar på, never ever.

   Svara

   Nej, hon går all-in beroende på vilken man hon är med. Folk som går all-in pga adhd hittar sina intressen/hobbys själva och gör det för sin egen skull. Isabella byter image och livsstil för att locka till sig en viss man som har den imagen och livsstilen.

   Svara

    De lever väl inte i ett vakuum? Är det så konstigt att man träffar nån ny person och då får chansen att testa nåt nytt?

    Svara

     Det handlar inte om det..

     Svara

    Visst är Isabellas motivation att göra det för nya killens skull men det är just all-in aspekten som hänger ihop med ADHD:n och gör att det blir så påtagligt. Någon annan kanske följer med nya pojkvännen till golfklubben och spelar någon gång medan Isabella ska bli golfmänniska med nya outfits och allt möjligt.

    Svara

   Men snälla du, enligt henne själv har hon Aspergers också. Och nu kränker du dessutom folk med ADHD, för vad Isabella än har för en diagnos så är hon definitivt en människa som visat sig vara förljugen och hänsynslös.
   Fast iofs. finns det ju forskning som ser ett samband mellan impulsivitet och lögner och ADHD och brist på empati. Fast det var nog inte det du ville säga.

   Svara

    Oj, dumt att låtsas att man är insatt när du absolut inte är det. Ja, att personer med Adhd har dålig impulskontroll är ingen hemlighet direkt, men att de inte har empati är så långt ifrån sanningen, oftast är
    det tvärtom.

    Att hon har Adhd är ju bevisat så det behöver vi inte diskutera. Sen har hon sagt att hon även tror att hon är inom autismspektrat, observera TROR, men jag kan inte annat än hålla med henne då hennes sätt hon stämmer in på många delar inom AST.

    Ps, jag har barn inom båda diagnoserna och har jobbat med barn inom NPF så jag vet vad jag talar om

    Svara

   Hon har också sagt att hon inte fått diagnosen utan det är hennes f d svärmor som är psykolog som sagt att hon tror att hon har ADHD.

   Svara

    Nej där har du fel, det var kanske hon som tog upp det från början eftersom hon jobbade med personer med Adhd men Isabella genomgick utredning 2012 och då fick man se utlåtandet från psykologen

    Svara

  Eftersom ”skapande är Isabellas syre” så är det kanske inte så konstigt om hon skapar sig nya personligheter titt som tätt. Så mycket annat verkar ju inte bli gjort.
  Att bli kär vid första ögonkastet och veta efter en halv dag att ”dig vill jag dela livet med” låter moget och ansvarsfullt av en småbarnsförälder. Speciellt när det händer för fjärde gången… Isa, som ältar om hur svår hennes egen barndom varit.

  Svara

  I ett uttalande till Expressen beskriver nye mannen Isabella som ödmjuk och jordnära. Det är inte precis de första egenskaper jag tänker på när det gäller Isabella.

  Svara

   Mer mjuk och närig.

   Svara

   Och enligt henne är de båda kreativa.

   Svara

   Undrar hur hen har konstaterat det, ödmjuk och jordnära är ljusår från vad hon själv i alla år har sagt att hon är. Hen har öven sagt att hon är beläst! Höll på att sätta kaffet i halsen när jag läste det.

   Svara

   Fattar inte detta ständiga behov av att fläka ut sina förhållanden i kvällstidningar.

   Svara

    ok

    Svara

   Och beläst.

   Svara

  Om man varit i så dåligt skick som Isabella påstår att hon varit det senaste året, är det verkligen så bra att rusa in i ett nytt förhållande då? Tycker det verkar så osunt att helt plötsligt bli lycklig bara för att man hittat en man, istället för att bli hel och hitta det som gör att man mår bra med sig SJÄLV.
  Och sen det där om att ”herregud vi ska ju leva hela livet tillsammans” när man känt varann i några veckor… alltså förlåt men det låter bara så fruktansvärt pubertalt.

  Svara

   Excelarket. Antagligen inte så dåligt skick 🤷🏼‍♀️

   Svara

  Fast herregud, jag är också en som byter intressen stup i kvarten och provar nytt. Varit arbetslös i drygt tre månader och har redan hunnit bygga upp en mindre nagelstudio här hemma, börjat sy mina egna kläder, blivit en sådan som tränar flera gånger i veckan och dricker proteinshakes, haft en vecka där allt jag gjorde var att läsa böcker, fått en snilleblixt och gjort om halva balkongen till växthus… Somliga är sådana, vi går all in i något nytt så länge det känns kul och sedan hittar vi något annat. 😅

  Svara

   Byter du också intressen så fort du träffar en ny man?

   Svara

    Det beror väl på om han har roliga intressen och om jag inte redan tröttnat på dem?

    Svara

    Men vad spelar det för roll för oss här om hon blir intresserad av nya saker pga av ny partner, en polare, ett tv program eller sig själv, vem bryr sig liksom?!

    Svara

  Snälla låt oss slippa se människan mer. Man får skämskuddekänlor när man ser hennes blotta ansikte.
  Riksmongo driftkukko är väl det som återstår av hennes liv i offentligheten.
  Människan skämmer ju ut sig fullständigt. Knske dags för ett jobb så hon har något att göra.
  MCDonalds söker visst diskplockare.

  Svara

  Har inte läst alla kommentarer, kanske ngn som skrivit detta redan. Men inte jättekonstigt att Isabella försöker sig på nya aktiviteter, hon försöker ju hitta sitt nya jag (säkert både för sig själv och för bloggen). Kan ju vara så att hon alltid velat pröva på dessa saker, å ”betar av dom”. Jag själv tycker om massa olika aktiviteter, och ”alltid velat göra det och det” men inte hunnit, haft råd eller orkat. Sen kanske det blir av samtidigt som annat också sker, typ träffar ny kille som har egna/andra intressen. Då prövar man ju på dom med. Jag tycker det bara är sunt att göra olika saker, för att hitta vad man trivs med. Framförallt om man har livet som Isabella har, hon behöver ju få/skapa en identitet igen. Låt henne vara vilsen och finna trygghet på sitt sätt, skadar ju ingen att vara aktiv eller mer i naturen. (Men jag fattar Camilla vad du menar dvs ang falskhet och hur ytligt allt är och varför du irriterar dig men just detta spelar ju inte så stor roll). Kanske man bara ska låta henne få en chans? 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Hoppas att fallet ej blir så hårt den här gången. Hon har ju varit ”uppåt” ett tag nu så att säga.

  Svara

   🙄🤦‍♀️

   Svara

  Så länge vi köper alla hennes ” nya liv” så länge får hon luft och kan ljuga vidare. Kommer knappt ihåg allt, men jag minns följande bara från de senaste åren: Petter Stordalen, Balmainklänning, Hampus, stiftelse, köp av någon säljakt? , livvakten, hotad av maffian, köp av hus på Lidingö, eller inte, slänga Hampus under bussen, tröstad av livvakten, hyra hus på Franska Rivieran för typ 1,0 mkr för en månad, outande av nya pojkvännen Erik Selin, tog över showen när ett av hans bolag introducerades på börsen, extrafamilj i Göteborg, slut med Erik Selin, läggs in för ECT behandling, påstår att hon rymmer därifrån för att skriva på ett avtal där hon säljer Löwengrip Beauty, dyker upp fullt sminkad och dressad, pratar i Söndagspodden, påstår saker om sin uppväxt som får hennes mamma att anmäla programmet, utnyttjar sin syster så att hon skriver ett öppet brev om hur utnyttjad hon blivit av Isabella…plus en massa frågetecken vad gäller hennes försäljning och köp av hus på Lidingö?.
  Plus att hon tydligen har haft en pojkvän boendes hos sig under våren?och nu har hon plötsligt hittat sitt livs kärlek..? Jag har säkert glömt eller missat hälften, men av respekt för hennes barn och övriga familj, tycker jag att hon bör glömmas bort. Ge henne inte mer utrymme.

  Svara

   Tack 👏🏻👏🏻 spot on!!

   Svara

  Så….. I år då jag hängt på båt, valt att cykla överallt, bilat genom halva Sverige, testat paddel och nu planerar att tälta så har jag bytt livsstil minst 5ggr?

  Wow……

  Svara

   Du får i alla fall poäng för att du försöker, men utförandet? Nja, inte så lyckat. Om du inte har bytt livskamrat varje gång.

   Svara

   Har du bytt karl fem gånger också?

   Svara

  Kan en inte både vandra, cykla och spela golf utan att bli hackad på? Jag har flera hobbyer och är också olika klädd olika dagar. Ibland sportigt ibland klänning och klackar. Är det konstigt…..??

  Svara

   Det konstiga inträffar när du byter man varje gång du byter intresse.

   Svara

  Pinsam människa, påminner om hon Rosing eller Robinsson Robban som desperat försöker hålla sig kvar i rampljuset
  trots att deras tid i rampljuset är så gott som ute. Ho borde lägga ner bloggen och fokusera på ett framtida liv
  utanför offentligheten.

  Svara

   30-strecket närmar sig …

   Svara

   Vet du vad? Robinson Robban jobbar som t-bane förare och Rosing inom vården. Så lägg ner med din dåliga kommentar. Inte fan vet du något om dessa personer.

   Svara

    Han menade nog deras desperata försök med utspel och pinsamheter för att försöka
    vara kvar i offentligheten innan dom försvann. Idag är dom säkert utmärkta personer
    i sitt anonyma liv. Bella borde också lägga ner och sluta bete sig som en förvuxen tonåring.

    Svara

  Testing, testing. Inget annat.

  Svara

  Fast vänta lite nu. Läs på lite om adhd. Är vääldigt vanligt att man hyperfixerar när man har adhd. Det vill säga: En period kan man vara helt inne på golf för att sedan inte gilla det. En period kan man vara inne på friluftsliv för att sedan inte gilla det and so on.

  Svara

  Men snälla! Hon fick ju inte vara rik och resa runt världen. Nu får hon inte byta livsstil beroende på partner. Vad är grejen ens? Jag ser bara positivt på detta. Det är väl jättebra att hon följer någon annan och får livskvalité. Hon vet ju uppenbarligen inte hur man har och håller fast vid en egen identitet. Ska hon straffas för det? Det är väl något man inte ska ser ner på iallafall. Alla vi har ju problem. Låt henne ha sina, skamma henne inte för dom.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.