Influencerna är och röjer i Båstad

Trodde ni att lite pandemismitta skulle stoppa flunsorna från att åka på den traditionsenliga röjarresan till Båstad och Peppes Bodega så trodde ni fel.
Här ändras inga planer eller traditioner, nope, nix, nej!
Några av de som är på västkusten och totalt ignorerar alla former av rekommendationer är Margaux, Hannalicious, Moa Mattsson, Lovisa Barkman, Gertrude Tornvall, Bianca Ingrosso, ”Mcuze”, Michaela Forni och Linn Herbertsson.

Kämpa tjejer!
Våga vägra pandemi-anpassning!!!!

Sist men inte minst – Isabella Löwengrip med pojkvän.

319 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hög tid att bojkotta dessa människor alltså så de försvinner en gång för alla.

  Svara

   De förtjänar att bli riktigt sjuka allihopa! Då kanske de inser allvaret. Förbannade egoister!

   Svara

    Då skapar de Content av det också! Blir riktigt bra youtube och stories av covid-19 🥴🥴

    Svara

    Då kommer dom ju att ta upp vårdplatser som någon annan förtjänar mer.. Skiter man i restriktionerna så ska man inte förvänta sig vård när man blir svårt sjuk heller.

    Svara

    Låt gruppen hjärndöda och meningslösa spegla sig i sin egen sorgliga lilla pöl av ömsom fåfänga ömsom offer. Om folk slutar bry sig om dem drunknar de i sin egen självömkan.

    Svara

     Historien hur den själv käre narcesisten dagligen fastnar framför sin egen spegelbild i en brunn slutligen föll ner och dog.

     De är en sorglig värld vi möter. Självupptagenheten är hemskt. Likaså besattheten av konstant vara uppkopplad.
     Folk är helt så oaksamma där de går med ansiktet i telefon, trafiken skiter de i som om de var odödliga. Vet inte hur många gånger jag fått tvärnita för självupptagna personer som fastnat i mobilen.

     Svara

    Ja, här ser man tydligt vilka som är helt dumma i huvudet!
    Fy faan för er! Hoppas ni blir smittade förresten, så kan ni sända live från IVA kanske. Skoj?
    Avfölj idioterna!

    Svara

   Bilderna underlättar när smittspårning ska göras.. Tror att de anser sig vara immuna. Pinsamt korkade är de i alla fall.

   Svara

    Blondinbellas pojkvän är ju äldre, han borde ju vara lite mer försiktig kan man tycka 👨🏼‍🦳

    Svara

     Men jösses, han är 52 år, det är inte ens på kartan att vara en riskgrupp

     Svara

      Tror du inga andra blir sjuka eller?! Folk under 50 har varit skitsjuka.

      Svara

      Jag tycker att det är sorgligt att se hur någon kan ha förtstått så lite som du uppenbart gjort av varför social distansering och att bara umgås med dem man lever med eller är MYCKET nära är så viktigt för att förbättra den allmänna pandemisituationen. Men jag antar att det inte hjälper att jag skriver det här, för det har förklarats så många gånger och dessutom förstår vem som helst som är normalbegåvad det på egen hand.

      Ett tips är dock att det inte handlar om huruvida man själv blir smittad eller inte.

      Svara

      60 personer under 50 år avlidna med covid-19 i Sverige…

      Svara

      Det är han visst! Det är vi alla, bara idioter i Sverige som inte har förstått det! Så respektlöst!

      Svara

     😂

     Svara

    Vem vill ens åka till Båstad längre…..

    Svara

   Åhhh, supa o svina i Båstad är så mysigt 🥳

   Svara

   Fast ca 70 procent av alla som ligger på Iva är ju gamlingar. Och stor del av dem har smittats på ålderdomshem. Och där är staten som misslyckats med att skydda de äldre samt vården från överbelastning.

   Svara

    De särskilda boende där äldre är hanteras väl av kommunerna och dessutom en massa privata aktörer som I flera fall ”genat” med skyddsutrustning. Regionerna (fd landstingen) sköter vården, inte staten. Både kommuner och regioner styrs av politiskt valda…

    Svara

     Staten är ändå ytterst ansvarig. Och inget av det du skriver stämmer. Mvh en som har insyn och vet hur kommunerna och privata aktörer slitit

     Svara

     Genat med skyddsutrustning, jobbar själv på en kommun inom personal, dock ej i vårdarbetet, kommunen ser till region och myndighet kring rekommendationerna kring skyddsutrustning. Ingen förbyggande skyddsutrustning har rekommenderats, ingen förbyggande testning av personal har gjorts osv.

     Va tror du själv, du jobbar som undersköterska inom äldreomsorgen och har jobbat ditt pass som vanligt – på kvällen insjuknar du hastigt i feber som visar sig vara covid-19…hur många tror du att du smittat under timmarna just före du blev sjuk? Omöjligt uppdrag.

     Svara

    Våra influencers är stora smittospridare.

    Svara

    Det är ju inte riktigt sant, median ålder för de IVA vårdade är 61 år och det är 90 personer i åldrarna 20-29 som har intensivvårdats för Covid i Sverige.

    Svara

     90 personer är inte så lite

     Svara

     Fast det är väl inte enbart dom som ligger på IVA som smittas… SUCK!

     Svara

      Nä, men samhället ska inte stängas ner, för saker kostar. Friska människor ska jobba riskgrupper ska isoleras. Så tror ja vi kommer klara detta, och ekonomin

      Svara

    Staten?
    Är det staten som styr i kommuner och privata bolag?
    Är man politiskt okunnig är det bättre att vara tyst än att avslöja sin okunskap!

    Svara

     Staten är ändå ytterst ansvarig. Och inget av det du skriver stämmer. Mvh en som har insyn och vet hur kommunerna och privata aktörer slitit

     Svara

      Kan du berätta på vilket sätt du har insyn? Att som anonym person hävda att man har insyn ger inte särskilt stor trovärdighet

      Svara

       Well, om det är så viktigt så jobbar jag med dessa frågor i huvudstadskommunen och har nära som jobbar regionen. Generellt är det bra med källkritik och inte automatiskt svälja allt staten säger, statens uppgift är just nu att skydda sig själv och skylla på andra 🤷🏻‍♀️

       Svara

        Okej nyliberalen.

        Svara

         Du kunde inte ha mer fel.

         Svara

    Verkligen inte. Äldre hamnar väldigt sällan på IVA då de sällan anses kunna klara av behandlingarna. På IVA på sjukhuset där jag jobbar är nog äldsta patienten typ 60 år. 40-nånting har varit vanligaste åldern under den här pandemin.

    Svara

     Är en av dem och är fortfarande på sjukhus efter två månader. Dock på rehab nu… 46 år gammal.
     /L

     Svara

   Skrev till Peppes ang. mycket folk och och fick detta som svar:

   ”Hej. Självklart har vi koll på det. Vi följer alla dom riktlinjer vi har och har begränsat alla ytor i våra lokaler. Det är nått vi jobbar med varje dag och du får absolut inte tro att vi inte kämpar med detta som alla andra!”

   Svarade då och skrev att jag tänker på 1,5 meters regeln och all vårdpersonal som går på knäna:

   ” Inom sällskap gäller inte dessa 1,5 meter utan det är mellan olika sällskap. Men vi förstår helt och hållet vad du menar och det är även en ansträngande situation för oss och vår personal som jobbar med människor. Tack för att du skrev, vi välkomnar alla synpunkter och försöker göra de bästa möjliga ❤️ Hoppas denna pandemi kan bara över snart!”

   Svara

    Aha Peppe skriver egna regler för att deras influenserkunder ska få leva och hålla på som vanligt. Så fint och omtänksamt av Peppe. Influensers gör ju ett så viktigt jobb genom sina sociala kanaler. Vore ju förfärligt för alla stackars Svenssons om de inte kan läsa om sina hjältar som ställer upp och festar trots Corona bara för att glädja sina följare.
    Kan innehålla spår av sarkasm.

    Svara

     Exakt så!

     Svara

    Ahh dom skiter alltså i det där. Bara de får tjäna pengar.

    Svara

    Anmäl till kommunen! Det är de som ska utöva tillsyn numera.

    Svara

  Få ett virus vettja. Ingen förlust

  Svara

   Men sluta…

   Svara

  Snälla skriv om senaste poddavsnittet från Bella och Sheila. Är Sheila avlönad som reklampelare för Bellas senaste excelark-projekt? Det finns inte på kartan att hon träffat ny pojkvän (inte ens i podden lyckad hon hålla tidsramen trovärdig), jag tror det handlar om en win-win-situation både för henne och Paul/Robert.

  Svara

   En annan grej om Bella. Rätt osmakligt att hon sa till hänt att hon och Erik selin var tillsammans i ett år när hans skilsmässa blev offentlig för ett år sedan..

   Svara

    Fast skilsmässa kan ju ta ÅR att bli klar med. Min sambo separerade från sitt ex för tre år sedan, vi blev tillsammans för två år sedan. Deras skilsmässa gick tillslut igenom 6 månader efter vi blev tillsammans. Ska man vänta med ett förhållande för att en skilsmässa tar tid?

    Svara

     Fast det stod att de skickade in papper om skilsmässan i maj förra året så det var nog inte så i det fallet.

     Svara

      De kanske ville testa leva isär först

      Svara

     Ja de tycker jag. Inte mer än rätt. Man ska va skild innan man går till nån annan!

     Svara

    Vad spelar det för roll, förhållandet var över måste man vänta på ett papper från myndigheten för att träffa någon annan?

    Svara

    Är jag riktigt ärlig så tror jag inte att hon sagt ett knyst till Hänt, lika trovärdigt som att Erik skulle uttalat sig om Isabellas nya kärlek. Erik har väl aldrig uttalat sig till skvallerpressen. Hänt och Stoppa Pressarna drar sig inte för direkta påhitt.

    Svara

   Men snälla, du är galet besatt och paranoid.. Vad är det med tidsramen som inte är trovärdig? Podden spelades in förra veckan, och de träffades den 6 juni enligt blogginlägget när hon skulle segla med Pingis så vad är det som inte stämmer menar du. Måste hon vara exakt, säga allt exakt, precis exakt med allt? Ge dig.

   Svara

    En fråga: börjar du alla dina samtal IRL med ”Men snälla”? Det är inte svårt att hitta dina kommentarer eftersom de alltid har samma gnälliga ton redan i de första orden.

    Svara

    Du är besatt och paranoid gumman.

    Svara

    Sluta hets gilla dina egna kommentarer. Så desperat..

    Svara

     Sluta särskriva

     Svara

   Då får vi alla ta och lyssna på poddavsnittet och se om det du säger stämmer 12:06 Menar du att de startade podd för att göra en win win-situation för en man som är konstnär? Nja.. det har ju gjorts många avsnitt och idén var kanske Sheilas från början att starta podd.

   Svara

    Ah, du tror att Paul är den enda ingrediensen i excelarket? Att det liksom är fast och statiskt? Det handlar om att rentvå nedskriverier i diverse media sedan lång tid tillbaka och att locka fram (eller tillbaka) sponsorer och trovärdighet.

    Nu står det visst en Ford på hennes gård? Eller nej…..🤦🏽‍♀️

    Svara

     Gård? Va?

     Svara

      Lyssna på podden och det ”otroligt trovärdiga” samarbetet. Blir så less på poddinnehavares försök att väva in sponsorerna i samtalet (gäller betydligt fler än I och S!) som om de själva skulle ha valt produkten. Varför inte bara säga ”den här veckan sponsras vi av X. Tack!” och gå vidare? Eller kräver sponsorerna att man pratar om deras produkt ett visst antal minuter?🤔

      Svara

   Sheila gör ju massor med reklam för sin studio. Så det är nog win- win.

   Svara

    Varför leker Sheila YogaGirl?

    Svara

   Sheila avbryter Bella hela tiden och byter ämne eller ställer en fråga som handlar om något annan än det Bella pratar om. Så irriterande. Låt människan prata till punkt!
   Bella däremot (och det är inte ofta jag säger något positivt om henne) låter Sheila prata på och kommer bara med glada tillrop/kommentarer som man gör när man har ett normalt samtal och lyssnar på sin kompis.
   Sheila är så störig och har en översittaraktig attityd mot Bella som jag inte orkar med.

   Svara

    För att de har ett manus som Sheila försöker följa och som Bella gärna fladdrar ifrån. Det fanns ett klipp på instastory där deras ljudproducent(?) instruerar ”Och så kan du ju typ framföra det som att….” Oklart vad han menade, men tydligt dock att det här är ingen podd med bara ett tjejsnack vänner emellan. Det finns andra syften.

    Svara

     Fast du vet väl inte ifall de följer ett manus. Nej tror inte de har ett manus men däremot har bestämt en del punkter/ämnen vad de ska prata om och det är nog inget ljudproducenten bestämt. Bara du som hört han instruerat o sagt det haha, nej men en gång hörde man att han sa ”nu” när de filmade. Jo visst är det tjejsnack vänner emellan, och du har ett syfte haha.

     Svara

    Kan hålla med lite, Sheila förstör lite och låter lite översittaraktig ibland. Det märks att Bella är van vid att podda och hon har ju vana också från att intervjua andra, måste säga att hennes röst är väldigt behaglig att lyssna på och hon är intressant att lyssna på medans Sheila kan bli lite långrandig tycker jag. Men bra podd, intressant och ganska mysig att lyssna på.

    Svara

     Hahahaha!!! Inte för att jag har lyssnat på podden, men jag råkade tyvärr hamna framför ett av de här avsnitten där IL skulle beskriva sin ”resa” eller hur sjutton det nu var – dessutom på en engelska som fick de flesta att gapskratta. Minns inte vad serien (det var några avsnitt) hette men Calle Schulman drev med det på ett jättekul sätt i alla fall. Hur som helst så stod man ju inte ut – för mer jobbig röst än IL:S är ju svår att hitta. Såvida hon inte fått akut hjälp av talpedagog råder jag alla att avstå från att få en skrikig falsett i örat.

     Svara

   Vad är grejen med ”Paul/Robert”? Heter han Robert egentligen?

   Svara

    Long story. Ingen vet, men hoppa in på flashback om du vill grotta ned dig i denna ”mysterios man” som Bella vill benämna honom.

    Svara

    Han heter väl Paul, det är i a f vad många kallat honom i flera år. Man kan ha flera förnamn/mellannamn och två efternamn, dubbelnamn, det har många. Nej på f b är inte mycket sant, diverse på hitt och gissningar, så varför läsa där.

    Svara

     Det är klart du säger det stollis.

     Svara

    Han heter Paul Robert Arne … och har tydligen två efternamn, det är ganska vanligt att ha det, många som har det. Du kanske hört wahlgren ingrosso exempelvis.

    Svara

  Såg att forni och Linn Herbertsson också är där, alla verkar bo på hotell Skansen så säkert ngt spons. Gött att va influencer inland I guess 🤪

  Svara

   Vore dumt av hotellen i Båstad att sponsra under Stockholmsveckan.
   Då får de ge bort alla rummen eftersom det verkar bo influencers överallt.
   Nej, ta dubbla priset istället och strunta i gratis choklad, frukt och bubbel på rummet.
   För en gångs skulle vore det inte mer än rätt att dessa gratisätare får betala vad det kostar.

   Svara

    Avstånd och regler gäller fortfarande för restauranger så det är bara för kommunen att granska bilderna och göra ett besök. Eller har Båstad egna regler?

    Svara

    Ingen bor gratis på hotellen i Båstad, du kan vara lugn.

    Svara

   Ena stunden ska de vara så mogna och medvetna, andra stunden drabbas de av fomo och drar på Båstadveckan. Lite fjortisvarning 😬

   Svara

    Eller hur! Att typ hannalicius är där är ju inte så förvånande… men forni är ju bara så löjlig. Nu när hon kan låtsas att de hade Corona i vintras så kan hon skita i allt….

    Svara

     Fast bara för att hon haft det så är dtju inte okej. Hon vet att hon normaliserar festande i dessa tider och får andra (som inte haft det) att åka och festa. Så egoistiskt. Så dåligt.

     Svara

   Det är nog om de är där en annan tid på året som det kan vara sponsrat, inte den veckan de förmodligen kan ta som mest betalt

   Svara

    De sponsrar inga gratisnätter för bloggare! Inga hotell i GRAM gör det.

    Svara

     Fast alla Båstad evenemang som Summer on, Tennis veckan, Padel osv är inställda i år. Antagligen därför som de ville fylla upp med gratisätare av rang då det inte händer ett skit i Båstad.

     Svara

      Fast nu är du verkligen ute och cyklar / Båstadbo

      Svara

  Darwin will sort that out …

  Svara

  Blondinbella verkar också vara där..

  Svara

   Hon var ju på Papas, inte Peppes.

   Svara

    Lik förbannat i Båstad.

    Svara

     Jaha? Det är fullständigt okej att resa om en prompt känner att en måste göra det.

     Svara

      *man

      Svara

      Man ska undvika nya kontakter vilket Isabella Löwengrip med eskort inte har fattat. Folkhälsomyndigheten gick tidigare i våras ut även med att undvika dejting. De två som är så belästa undrar vad det är de läser. Hon är bakfull i dag på Instastories och skyller på för många drinkar.

      Svara

       Blondinbella är inte direkt påläst?

       Svara

    Papas är en restaurang i Båstad. Rubriken är ju influencers i Båstad..

    Svara

     Fästmannen ser inte glad ut snarare inträngd och instängd. Ingen som frågar honom om hans uttalande om att han varit hemlighetsfull av sig och haft skäl för det? Kronofogden, maffia eller vad efter sig? Dessutom har han inte ändrat sitt cv han är inte redaktör längre vilket framgår av artikeln. Ingen som frågar vad han egentligen heter heller. Lika barn leka bäst. Har de hört talas om Corona?

     Svara

      Alltså du, suck, du ger dig inte.. du letar fel och vränger. Har du inget annat att göra, du verkar för fixerad vid IL. Alla har hört talas om Corona men har du hört talas om gubbar i vita rockar? Kanske kommer såna och hämtar dig snart.. Snälla gå vidare och sluta någon gång.

      Svara

    Papas ligger ju vägg i vägg med peppes så hon kan ju lika gärna varit på båda…

    Svara

    Hon är med på bild från Pepes så hon var nog på bägge.

    Svara

    De ligger vägg i vägg 😉

    Svara

    Samma ställe man kan gå i mellan

    Svara

   Du måste uppdatera dig 😂 Hon bytte namn på bloggen för länge sedan och hon är inte alls där 😁

   Svara

    Hon försökte men hon är fortfarande bara Blondinbella för de flesta som känner till henne.

    Svara

  Alltså det är så tokigt och respektlös. Jag blir gråtfärdig samtidigt som jag har lust att bara skrika och gapa på personerna i fråga. Men det är ju inte bara dem… folk trängs på uteserveringar, festar och leker matlekar där maten flyttas från mun till mun. I min kommun ökade antalet smittade drastiskt efter studentfester…

  Är det nu man ska tappa hoppet om att folk kan tänka själva? Ja kanske.

  Alla ni som jobbar inom vården: Vi som respekterar och följer restriktionerna FINNS. Vi hyllar det arbete ni gör och hoppas hoppas hoppas att ni kan få semester och också… högre lön! Stor kram❤️❤️❤️

  Svara

   Hade du kvar hoppet till nu? Imponerande.

   Svara

    Ja men det är klart. Man vill ju tro att folk sköter sig och faktiskt tar ansvar och lyssnar till restriktionerna. I vår kommun har det fungerat fantastiskt bra. Fram tills nyligen.

    Svara

   Tack❤️

   Svara

   Tack ❤️

   Svara

   En till som har stor respekt för Covid.
   Vi har alla ett personligt ansvar men många tycks inte vilja förstå allvaret.

   Om det är någon gång vi ska bara försiktiga så är det ju nu. Folk dör och Sveriges anseende har skadats.

   Svara

  Du glömde Bianca och Mcuze 😉 Även Bella är i Båstad. Och Alice.

  Svara

   Alice är inte där.

   Svara

   Kanske du tänkte på Lovisa W ?

   Svara

  Fy fan asså.

  Svara

  För två månader sedan skulle Margaux va expert och svara på frågor om Corona och för två agar sen skrev Forni ett inlägg om hur mkt hon tvättade händerna och höll avstånd. Detta visar så tydligt var influencers verkligen står i form av samhällsansvar och hoppas att folk kan förstå det någon gång !

  Svara

   Haha, men Maggan var ju Coronaexpert i fem minuter tills hon lessnade och var ute på stan MER än vanligt! Dessutom drar hon runt sonen på jobb och på restaurang när han har förkylningssymtom och inte får vara på förskolan 🤦‍♀️

   Svara

   Marguax enda fokus är kändisskap och pengar.. Finns ju flera historier om hur hon hängde efter andra influensers, desperat efter att bli likadan.

   Svara

    Japp, hon hängde extremt mkt runt t ex Forni för flera år sedan. Var så tydligt att hon ville bli ngn. Och det lyckades ju

    Svara

    Exakt, det är så jag minns henne. ”Hon som var kompis med Forni och Petra” typ. Samma sak med Dasha, även om hon känns som en mildare variant 😏 undra om de umgås alls med Margaux längre?

    Svara

  Samma gäng som skitit i alla rekommendationer från första början eftersom ”det varit sååå svååårt att veta hur man ska göra?! 🤦‍♀️”

  Ingen som såg Lojsan Wallins födelsedagsfest? Rimligt att gratta henne med att sitta 15 personer på hennes säng på morgonen? Nej, inte särskilt!

  Svara

   Exakt! Oh detdär gänget.. visar än en gång vad dom går för.

   Svara

   Och forni som jobbade hemma tills det ”drabbade hennes företag” då var det tillbaka till kontoret och luncherna trots FHMs rekommendationer…

   Svara

  När man vill ge hönshjärnan ett ansikte.
  🐔

  Svara

   Eller ett par fötter (vem fan går ut och festar i plasttofflor?)

   Svara

  Men vad är det med folk?? Hoppas kommunen stänger ner hela Peppes.

  Jag älskar Mauri på Youtube, men såg precis den nya videon där han besöker tre olika glassföretag. INGEN använde handskar eller munskydd, en hade plåster på ett finger som man ser när de zoomar in när hon dekorerade glassen.

  Känns bara som att wtf?? Plus att bjuda in en random kille att filma och hålla på NÄR DET RÅDER EN PANDEMI?

  Eller åh. Nötterna som klagar på buffén på Rhodos. ”Det är som en spökstad” – eh JA? Det råder en fkn pandemi?!

  Äh min PMS är på topp men helvete vad provocerad jag bliiiir.

  Svara

   Just sånt där som gör att jag mer och mer undviker att köpa mat eller glass ute. Fy fan så jävla ohygieniska folk är! vidrigt att jobba med mat utan handskar när man har ett plåster!!🤮🤢😷

   Svara

    Ja! Och naglarna såg ofräscha ut med. Uuusch nej. Sämsta reklamen för deras egna glassföretag 🤮

    Svara

  Jag jobbar i vården. Blir tjutfärdig när jag ser hur människor beter sig. Vi i vården sliter med både Corona och ”vanliga” patienter. Som sagt jag blir tjutfärdig. Orkar inte mycket mera nu ( får tom. uppskjuten semester)

  Svara

   😭 när får du din semester? ❤️

   Svara

   Ja, det är otroligt provocerande. Speciellt för vårdpersonal, men även för högriskpatient er som jag själv. Har nästan varit isolerad i tre månader nu. Med den här utvecklingen lär jag få ”sitta inne” till jul.

   Svara

    Samma här, jag har varit isolerad sen början av mars. Inte kunnat träffa en enda kompis eller familj. Tack vare idioter som flunsorna som ger fan i att följa rekommendationerna och ser till att vi fortsätter ha en stor smittspridning lär jag få sitta isolerad till nästa år. Minst. Det är inte kul kan jag lova, och vi är många som tvingas isolera oss för att vi riskerar dö om vi blir smittade. Båda unga i riskgrupp som jag och alla äldre.

    Svara

     Skrev fel. Det är nästan fyra mån. 10e mars närmarebestämt.
     Det är många som härjar runt. Folk har tröttnat på restriktionerna. Folk är så totalt likgiltiga. Noll kollektivt ansvar, enbart focus på de egna behoven. Jag funderar på hur många som skulle klara av ett krig.

     Svara

     Jag har valt att distansera mig trots att jag inte har några underliggande sjukdomar men vill vara säker på att jag inte drar på mig nåt som jag sen smittar andra med. Inget kul men jag tror att jag vinner i längden. Att folk utan insikt eller förstånd fortsätter att leva som vanligt gör det antagligen värre på sikt men det tror jag inte bekymrar ärthjärnorna alls. Bra att de fattat att man ska tvätta händerna men synd att det tog stopp där😊

     Svara

     Men smittspridningen kommer ju aldrig att försvinna? Även om vi blir bättre på att hålla avstånd osv så finns den där. Som jag har förstått det kommer vi att få vara isolerade fram tills ett vaccin kommer och man har tagit det. Målet med att minska spridningen har ju varit att se till att sjukvården hinner med, inte att stoppa smittan helt pga går ej. Jag menar är man i riskgrupp så kommer man ju fortfarande inte kunna gå ut.

     /isolerad och ensamboende

     Svara

      Men om fler lever lite mer efter rekommendationerna så minskar ju smittan och det blir säkrare för riskgrupperna att vistas ute.

      Svara

       Men kommer man att våga det då, om man är i riskgrupp? Man kan ju inte veta vem som bär på smittan eller ej förrän det är försent. I praktiken blir det ju såklart färre smittofall, men för den enskilde personen?

       Svara

        Sannolikheten och rekommendationerna kan ju ändras om smittan går ner

        Svara

   ♥️

   Svara

   ❤❤❤❤❤ vill bara ge dig en stor digital kram med massa värme och kärlek. Jag förstår inte hur ni orkar. (Helt okej om ni inte gör det heller)

   Svara

   Där ser man vem betalar priset för FHM galenskap.

   Svara

  Bor på västkusten och skulle gå och handla på vårt lokala köpcenter, en födelsedagspresent till ett syskonbarn. Fick total ångest över att det var köer enda från motorvägen till köpcentret. Hade ingen som helst aning om att det skulle vara så fullt. Blev så att jag vände åkte hem, var ingen skillnad senare på kvällen när jag försökte göra ett nytt försök. Blir så ledsen och arg!

  Svara

   Samma på Östkusten. Turister som trängs överallt. Väldigt få visar hänsyn 🙁

   Svara

    Såg en bil med danskt (tror jag) registreringsnummer idag. Trodde inte ens att gränsen var öppen 🤦‍♀️ spännande med utländska turister nu

    Svara

     I Skåne (Helsingborg iaf) kryllar det av danskar. Komiskt! För vi är inte välkomna dit, men de kommer gärna hit 🙄😂

     Svara

      idioti!

      Svara

      Det är våran regeringens fel. Hade de gjort samma så hade de inte varit så här. Överallt är vi portade för deras slapps hantering men hit är alla välkommna. 😟

      Svara

       Nu var det inte så jag menade, Danmark vill ju inte ha svenskar där eftersom vi har ett så högt antal smittade men ändå så kommer dom hit och för med sig smittan till Danmark…

       Svara

        Fel av mig, vissa är välkomna hehe.

        Svara

        Ja i alla länder finns det folk som BARA MÅSTE FÅ RESA annars går de under av tristess och det måste vi andra liksom tåla. Hur trött blir man inte?

        Svara

        Faktiskt verkar det som att vi i Skåne fått över smitta från Danmark enligt forskning från Danmark. Artikeln är inte granskad än men tror det stod i skånskan.

        Svara

       Vi är INTE portade överallt!

       Svara

      Danskdjävlar!

      Svara

       🤣

       Svara

       Mandelmassenassetassehassekasse

       Svara

     Haha, åk förbi Malmö då. Emporia (näststörsta shoppingcentret), du kommer att mötas av att 50% är danskar. 😃 Svenska gränsen är inte stängt – så danskar kan fritt åka fram och tillbaka, det kan svenskar däremot inte, då danska gränsen är stängt.

     Mvh dansk som bor i Sverige, men som ändå tycker det är jäkligt skumt att så mycket danskar fritt kan åka hit när svenskar inte kan åka dit.

     Svara

      Ingen bryr sig om du är dansk eller inte, det ger liksom inte större tyngd i din kommentar.

      Svara

       Oj, ätit omogna krusbär till lunch eller??

       Svara

   Fast du var ju också en del av kön?
   Tror vi alla ”bara ska” när vi är i sådana sammanhang. Det är inte bara du som måste köpa födelsedagspresent, nya byxor, badkläder till sonen, hämta apoteksvaror, reklamera hörlurarna som inte funkar som dom ska, köpa nya sneakers för tån tittar ut i dom andra OSV.
   Det är svårt att se sin egen del i det hela

   Svara

    Fast grejen är ju att folk slöshoppar. Skulle in och köpa en solhatt till min dotter då när värsta värmen var för nån vecka sedan och visst, jag befann mig också i butiken. Men folk går ju liksom runt och bara kollar, umgås, fikar…

    Svara

     Vet inte hur du shoppar, men jag brukar i alla fall titta på saker innan jag köper dem.

     Svara

      Men i en pandemi behöver du kanske inte gå runt och plocka på dig typ 22 plagg, prova, gärna gå i flera olika butiker, gärna gå i grupp osv. Då kan man kanske köpa online istället.

      Svara

       Hur betedde du dig under svininfluensan? De flesta verkar ha glömt att det också var en pandemi. Och ja, förpestar vi miljön tillräckligt behöver vi ju inte bry oss om coronavirus, ebolautbrott och liknande eftersom ALLA är döda 😊

       Svara

        Så du menar att social distansering inte är nödvändigt nu för att… Vi inte hade samma restriktioner vid en liknande men uppenbarligen inte lika illa situation för typ 10 år sedan? Eller vadå?

        Svara

        Fast sluta dra parallell till svininfluensan – restriktionerna va långt ifrån detsamma som det är nu.

        Dessutom är det så korkat att dra upp svininfluensan NU – det va 10-12 år sedan.

        Bättre folk lör sig idag än skiter i det imorgon. Gah!

        Svara

        Har du möjligen glömt att det fanns vaccin att få då?

        Svara

     Du kan handla på nätet

     Svara

      Ja det gör jag också. Men ibland kan ju saker inte vänta 5+ arbetsdagar.

      Svara

    Jag tror att personen förklarade att de skulle handla där de alltid handlar i sin egen ort men att stället nu har blivit överfull av turister som egentligen borde ha stannat hemma i sina respektive orter. Det är rimlig kritik.

    Svara

     Plus att hon ju sa att hon åkte därifrån när hon såg att det var massa folk där. Fullt rimligt.

     Svara

      Blev att jag åkte dit idag, 2h innan kalaset, precis vid öppning. Var ändå en stor drös med människor utanför som väntade på att dörrarna skulle öppnas. Gick in, handlade och gick ut igen medan många andra strosade runt, köpte glass och satte sig på caféer.

      Men man såg ju klart och tydligt att de flesta som var där och gjorde snabba inköp gick fort och drog fort, vilket jag killgissar kan vara lokalbor.

      Svara

       Vad duktig du är. Medalj till dig

       Svara

        Fortfarande sura krusbär?

        Svara

         ? Va?

         Svara

    Exakt!!

    Svara

    Jag bor i den här orten, jag är den som drabbas om turister tar våra sjukhusplatser om de blir akut sjuka. Halmstad är residensstaden i Halland och i dessa mått en relativt stor stad så det är rimligt att det vanligtvis är mycket folk. Men när till och med vår lilla Ica-butik är full med folk som både är danskar och dialekter som definitivt inte är dialekter från södern så känns det ganska frustrerande. Det känns tråkigt att inte ens kunna göra små vardagliga inköp när turister trängs ihop trots butikernas tydliga skyltning om Max antal kunder och ingen respekterar det.

    Och det är lite svårt att komma ur en bilkö och vända på motorvägen.

    Svara

     Noo, är det så mycket folk i Halmstad? Ska dit om 2v😬😬
     Är det värre än vanliga år? För jag har aldrig behövt stå i kö eller sett köer till några köpcenter vad jag kan komma på, brukar iofs vara där runt 19 om det spelar in.

     Är det mycket folk inne i stan också?😬😬

     Svara

      Ja, häromdagen var det fullt på stan och folk höll inte avstånd.
      Om fler semestrar i Sverige är det inte konstigt att det blir fullt i turistområden. Likadant på Österlen, nu är ”alla” i sommarhusen samtidigt.

      Svara

       Får kanske hålla mig på hotellet och golfbanan bara då😬 gaah, så tråkigt att folk inte sköter sig!

       Svara

       Nu bor jag lite utanför men jag upplevde att är mycket mer folk i omrörelse.

       Kan haft extrem otur också pga spöregn och semestrarna precis har börjat men som jag skrev i en annan kommentar så är det minst lika mycket mer folk i små snabbköp som på stora matbutiker kontra vad det brukar vara. Och den explosionen blev bara nu senaste veckan. Har inte så bra koll eftersom jag är mest hemma emellan vardagsärenden

       Svara

     Var det kö till Hallarna?

     Svara

      Det var kö till Hallarna i den kontext att folk inte släppte fram varandra i rondellerna. Och i princip fulla parkeringar.

      Svara

   Körde förbi IKEA Barkarby (Stockholm) igår. Knökfullt. Fick panik bara över att titta på eländet.

   Svara

    Stämmer, bor i bostadsområdet bakom IKEA Barkarby. Pandemin har knappt märkts, lika mycket trafik som vanligt till butikerna.

    Svara

     Folk är ju hemma från jobbet eller utan jobb så de har tid att släpa hem möbler som de sen har tid att montera.

     Svara

      Click och Collect då får man hoppas.

      Svara

    Ush, vad arg och besviken man blir när man ser detta. Jag har många släktingar i Båstad och i andra orter på Västkusten. Många av dem är äldre och en är inte så gammal men tillhör en riskgrupp. Man blir orolig. 😢💔

    Tycker även synd om alla vars yrken påverkad av Corona. Måste vara så sorgligt och frustrerande att se festande människor son trängs, samtidigt som man själv kanske inte ens får semester och typ sluter ihjäl sig.

    Svara

     Oj, min kommentar hamnade lite fel.

     Svara

   Åk till Nordby Shoppingcenter för där lär det vara tomt nu för tiden – åtminstone på norrmän som annars är 90% av kunderna 🙂

   Svara

    Blir lite långt att åka för att göra vardagliga inköp 😂

    Svara

    Min syster var där, hon köpte kläder på Afound (som enligt rykten ska stänga), hon fyndade kläder för 35kr plagget. Väskor för 150kr som annars kostat 8-900 🙈

    Svara

   Jobbar i köpcentrum på västkusten och speciellt på helgerna har det varit fullt med folk ända sen Kristi himmelsfärd.

   Svara

  Ni måste ändå förstå att det är extremt krävande (mentalt och fysiskt) att hålla avstånd mellan andra och samtidigt ”offra” en sommar så att pandemin inte fortsätter.

  Svara

   Jobba ett pass i vården så ska du få se nåt krävande.

   Svara

    Sarkasm. Mina mamma och syster jobbar på vården 😊 Båda smittades av Covid oclså 😬

    Svara

     Det heter inom vården.

     Svara

      Är du samma anonym som ätit sura krusbär till lunch?

      Svara

      Sorry, lovat att använda rätt ord nästa gång 😬

      Svara

   Det som är extremt krävande och fysiskt och mentalt är väl snarare de äldre som inte får går ut och inte fått göra på flera månader, eller de som ligger och dör i sin ensamhet pga smittorisken. Att ”offra” en sommar genom att hålla distans och ta ansvar som medmänniska genom att tex INTE åka iväg såhär är knappast någonting i jämförelse med alla riskgrupper som inte ens kunnat gå och handla mat själva.

   Svara

   Är du seriös???

   Svara

    Personen är ju ironisk….

    Svara

     Hahaha hur kan folk inte fatta😂

     Svara

      Man vet fan aldrig.

      Svara

   Wow.. du verkar ha det riktigt jobbigt… Stackarn. Styrkekramar!

   /riskgrupp

   Svara

    Mnn gud personen är ironisk. Har alla tappat det?

    Svara

   Pga ditt tänk så finns det människor idag som inte kan uppleva någon sommar längre.

   Svara

   Så är det, samtidigt som vi som ”offrar” en sommar offrar det för att vi inte vill ha fler sommrar såhär.

   Svara

   Men alltså är självinsikten noll!?
   Riskgrupper har inte kunnat lämna sin HEM på 5 månader pga alla som inte orkar hålla avstånd och ”offra” sin sommar!!! Idiotiskt!

   Hoppas att mindre offentliga personer är lite med försiktiga än flunsorna (även om jag knappast tror det). Går inte se en youtubevideo eller på stories utan att får bacillskräck! Herregud de går på restauranger och kramar hela sällskapet, går på offentliga toaletter, tar i ALLT och tar sig sedan i ansiktet eller t.o.m. i MUNNEN! På film!
   …men enligt den själva där de så duktiga på att hålla avstånd, tvätta händerna osv.

   Svara

    Sarkasm! Jag är inte så pantad i huvudet

    Svara

     Tack och lov!

     Svara

     Snarare jag som var det som inte förstod ironin!😳 ber om ursäkt!☺️

     Svara

   Fast det är en sommar? Du kommer få fler?

   Svara

  Så korkat! Lika korkat som att åka utomlands, trängas i butiker m.m. Folk är dumma i huvudet! Stod i tidningen här om dagen att ungdomar anordnar fester och tävlar om vem som blir smittad först. Sveriges strategi i pandemin är förkastlig, tycker synd om all vårdpersonal och alla sjuka och anhöriga…

  Svara

  Influencer är som influensa man vill bara slippa dom, den.

  Svara

   well said Kalle 😉

   Svara

  Fast Pepes kör mer festmiddag i sommar. Så skulle inte säga att det är mycket värre än att gå på restaurang eller pub.

  Svara

   De har även klubbkvällar.

   Svara

  Hade möjligtvis förstått om det var tonåringar, folk i den åldern borde väl veta bättre. Men vad har restaurangägaren för ansvar?

  Svara

  Fy fan alltså dumma människor.

  Svara

   Det är bara ”me me me” i deras små hjärnor. ”Det är en gång sommar och då SKA vi göra det VI vill. För VI behöver ju CONTENT och också NJUTA. VI har kämpat så och jobbat SÅ hårt, hårdare än NÅN annan. Detta är vi så jävla värda.”

   fuck off

   Svara

  Förutom att man nästan önskar att vissa får Corona pga annars lär de inte fatta allvaret (har en nära anhörig som jobbar med just covid-patienter på sjukhuset) så undrar jag nyfiket vad som räknas som västkusten?

  Jag bor själv i Gbg och tänker att västkusten är typ Strömstad ner till Halmstad ungefär (knappt så jag tänker på Halmstad som vkusten, men räknar ju in Varberg/Falkenberg där så då borde väl hstd också inkluderas?) Men har aldrig tänkt att Båstad ska räknas med, även om jag vet att det ligger vid en kust på västra sidan av landet. Har bara kallat det ”skåne”. Blev nyfiken eftersom det ininlägget skrivs om västkusten men handlar om Båstad. Hur tänker ni andra?

  Svara

   Jag bor i Strömstad och för mig är västkusten ner till Gbg, kanske kan sträcka mig till Varberg. Men det är klart, förnuftsmässigt borde väl även Falkenberg och Halmstad räknas. Båstad är Skåne!

   Svara

    Hela kusten på västra sidan är ju västkust.

    Sen finns det västkust Bohuslän, västkust Halland och västkust Skåne.

    Svara

    Yes, Båstad är definitivt Skåne. Västkusten är Bohuslän, dvs Strömstad – Göteborg.

    Svara

    Jag bor också i Strömstad. Och jag håller helt med dig!

    Svara

   Jag är norrlänning och för mig är västkusten typ allt mellan Stockholm och Skåne.

   Svara

    Fast Stockholm ligger på Östkusten.

    Svara

     Ja alltså allt mellan Stockholm och Skåne fast på vänstra sidan liksom, haha.

     (ja jag fattar att det inte är så. Men det är ju samma som folk som ”ska åka till Norrland” och så är Norrland halva Sverige, var gärna lite mer specifik)

     Svara

      Allt mellan Karlstad och Skåne är mer logiskt…

      Svara

       Nu har jag tagit fram en karta och ja, du har rätt. Allt ca Stockholm – Västerås – Örebro – Linköping är väl Stockholmsområdet. Nedanför detta har vi Skåne. Till vänster har vi västkusten.

       Svara

        Och norr om Stockholm – Norrland. Enkelt.

        Svara

         Ja men det har vi väl varit överens om hela tiden

         Svara

         Ja, Norrland börjar vid Arlanda 🙂

         Svara

    Stockholm ligger på östkusten.

    Svara

     Är du helt säker?

     Svara

    Haha som (ex) norrlänning kan jag relatera! Vet precis vad någon säger när de pratar om ”en liten by bredvid samhället som ligger utanför övik” men södra Sverige ser jag som, Stockholm i öst, Göteborg i väst, Skåne längst ner och däremellan Örebro.

    Svara

   Tror de flesta räknar västkusten som orter som ligger i anslutning till typiska badorter, semesterorter. Där det är relativt dött på vintertid men sprudlar av liv på sommaren pga turismen.

   Svara

   Bohuslän är kusten för mig, Göteborg är Göteborg men ligger på västkusten men är inte kusten.

   Halland är Halland och absolut inte västkusten för mig, även om det ligger där.

   Även om geografin säger en sak så kan man ju ha blivit uppvuxen med att kalla något en annan sak. Min västkusten är alltså uppdelad i kusten – Göteborg – Halland. Västkusten är inget ord ens som jag brukar använda mig av särskilt ofta, haha.
   Om det spelar roll så är jag från Trollhättan och jag vet flera härifrån som anser att västkusten är ”uppdelad”, men det kanske inte är så vanligt som jag tror.😇😊

   Svara

    Fattar inte riktigt ditt resonemang om ”kusten” Göteborg ligger väl väldigt mycket vid kusten? Västkusten är Bohuslän ner till norra Skåne.

    Svara

   Vad säger ni om att Toftaholms slott ligger i Gränna då, som Bella säger i podden? 🤣🤯

   Svara

  dessa influecers är riktiga fjortisar, deras beteende är värre än de riktiga tonårigars.
  Det som är synd att det drabbar andra oskyldiga människor.
  Ni som är less på de man kan anmälla restaurangen/puben till kommunens skyddtilssyn de som har hand om sånt. 🙂

  Svara

   Vore kul att se det lokala smittskyddet i Båstad stänga alla krogar, pubar och klubbar under Stockholmsveckan 🙂

   Svara

    Snart ät det Stockholmsvecka på Gotland.

    Svara

     Hua!

     Svara

  Buhu

  Svara

  Borde man inte kunna förbjuda dessa imbeciller från att söka vård när dem, med största sannolikhet givet sitt beteende, kommer att göra det?

  Personligen bojkottar jag alla former av influencers. Kikar bara in på bloggbevakning.se om nyfikenheten smyger sig på. Skulle aldrig falla mig in att uppmuntra denna idioti med hjärndöda brudar. Följer ingen, besöker inga bloggar eller youtubekanaler.

  Gör det rätta du också- krossa idiotin och sluta följ och uppmuntra dem.

  Svara

  Får ont i magen !

  Svara

  SKÄMS PÅ ER! Vilka fruktansvärt ignoranta människor…. Vården går på knäna och ni väljer att bete er på detta sätt? Fy fan asså

  Svara

  Kan jag få en sån där dubbel gubbskinnsmacka som på sista bilden? Tack!

  Svara

  Citat från Forni:

  ”När Dante börjar förskola längtar jag efter att kunna ge mer tid åt yogan och nu är det bara några månader kvar, så snart är jag tillbaka med den igen!”

  Förskolor finns INTE som någon skattefinansierad barnvakt för att föräldrarna ska kunna gå på yoga (avgiften man betalar motsvarar inte på något sätt kostnaden för verksamheten). Så jävla less på influencers som utnyttjar förskola på detta sätt, de har för fan ekonomisk möjlighet att betala privat barnvakt om de nu inte pallar med sina ungar. Enligt skollagen finns verksamheter som förskola och pedagogisk omsorg för att man ska kunna förvärvsarbeta, studera eller aktivt söka arbete.

  Svara

   Och själv vill jag inte ens tänka på när min lilla flicka ska behöva börja på förskolan.😪 Jag kommer vara hemma minst 2,5 år med henne så det är dock ett tag kvar.☺️ Om man nu så gärna vill göra yoga kan man väl be sin sambo ha hand om lillen de timmarna? Kan verkligen inte förstå hur det inte skulle funka utan att ha barnet på förskola.

   Svara

   Det är så många föräldrar gör. Har sina barn på fritids längre än de ska och behöver – för att föräldrar går och handlar/shoppar. De kliver in på riktigt med matkassar eller butikspåsar och hämtar sina barn.

   En gång när jag slutade tidigt så var ett barn med sina äldre syskon kvar på fritids, vart fanns pappan? (Som alltid hämtar). Jo, han mötte Jag på Dressman….

   Svara

    Man kan ju ha handlat på lunchen dock, så att man har en butikspåse med sig behöver inte innebära att man hämtar sina barn senare för att handla.

    Svara

   Försvarar verkligen inte influensers sätt att använda förskolan. Men, det är ju många fler än dem som också har jobb där gränsen mellan jobb och fritid är flytande. Jag jobbar på en myndighet, så inget eget företag el så, men i min roll förväntas jag kolla mailen på helger, semester osv. Men jag kan inte lämna på förskolan då. Om jag går tidigt från jobbet och handlar längs vägen och hämtar samma tid som jag annars skulle gjort om jag suttit kvar på jobbet?
   För influensers är ju yogan dessutom jobb? Oavsett om vi tycker att det är löjligt och att de (inte minst forni) överdriver sin arbetsbörda så är ju luncher och yoga jobb för dem ibland.

   Svara

    Du ska inte behöva läsa din mail på semestern, arbetsgivaren ska se till att det finns annan personal som tar hand om din mail och svarar på det som behövs.

    Svara

     Fast vilken värld lever du i? För väldigt många är det som för anonym 16.15

     Svara

      Ja, verkar vara alldeles för många som förväntas ha koll på mail och telefon även när de inte är på jobbet. Om man får ersättning för det så är det såklart inget problem men verkar vara många arbetsgivare som utnyttjar detta och inte kompenserar för det.

      Svara

    Att yoga är inte en influencers jobb, sorry not sorry

    Svara

   Det kan ju också vara så att då kan hon göra bort arbete under den Dante är på dagis och yoga på sin fritid…

   Och inte som det är nu när hon får klämma in jobb varje stund hon inte är med Dante och därför inte har tid med annat…

   Svara

  Inget nytt under solen. Folk är korkade, sen finns det de som följer dem…..vi inom sjukvården kämpar på. Och i min lilla nisch av verkligheten (psyk) där kommer vi få skrapa upp det som är kvar av vårdpersonalen efter detta. Och en och annan ångestdriven influencer som det inte går så bra för…..

  Svara

  Det gynnar oss som vill undvika corona att de är ute och minglar, för då ökar flockimuniteten, vilken gör att risken att vi andra smittas minskar.

  Svara

  Och norr om Stockholm – Norrland. Enkelt.

  Svara

  Konstigt är att media inte gått ut med att elva passagerare var covid positiva när de kom ner till Grekland. Total tystnad. De sitter nu i karantän.

  Svara

   Därför att det är bluff.

   Svara

   Källa på det?

   Svara

   Hur fick du reda på det?

   Svara

   För att Åsa Ingrosso påstår det eller?

   Svara

    Åsa. Hahaha. Apropå bluff. Avföljde henne för alla grodor som hoppade ut truten. När man skrev för att tillrättavisa henne för att hon inte skulle se dum ut och komma med osanningar så var hon fjortissur. DET VET JAG VÄL! fick man till svar istället för Tack, då ska jag ändra det.

    Svara

     Ja man får inte döma Emilio eller ha en åsikt eftersom man inte vet något (själv var hon tydligen med när Pernilla och Emilio hade problem?) men hon kan döma hela Sveriges Coronahantering utan att ens vara i Sverige.. igår kom hon till Stockholm och ooops var visst inte så mycket folk på stan ändå

     Svara

   Åsa Ingrosso är väl Biancas pappas nya fru? Hon verkar inte ha alla hästar i stallet. Dissar hans ex (svartsjuk deluxe?) och försöker kamma in pengar via sin mans dotter. Tycker inte att du ska lyssna på henne alls. Hon verkar helt borta som sagt. Framgick även av flera artiklar båda beroende och oberoende att alla testades i Grekland men att 0 test var positiva.

   Svara

  Jag blir på riktigt så uppgiven på mänskligheten ibland! Jag blir så ledsen över hur jag som jobbar inom vård i hemmet ( både unga, multisjuka och äldre ) ska anpassa mitt liv så pass mycket. För att jag ser vad covid gör med sjuka och utsatta människor.
  Jag är hemma så fort jag känner mig minsta sjuk och tappar mycket inkomst på en lön, som redan innan inte är att hurra för. Jag vet inte hur många gånger jag tvättat sönder mina händer. Jag distanserar mig inte bara från mina nära äldre utan de flesta i min närhet eftersom jag måste kunna jobba när NI blir sjuka! Det är absolut inte synd om mig på något sätt och vis. Men tänk en extra gång vad jag och mina arbetsvänner får offra för att finns där för er, om ni en dag blir sjuk. Vi kommer fortsätta göra vårt yttersta för er, göra en extra koll och jobba över en redan lång arbetsdag och hela tiden med ett leende på läpparna. Fast vi vet att ni inte varit försiktiga, hållt restriktionerna och varit oansvariga så kommer vi göra ALLT utan att blinka elle fundera en extra gång.

  Svara

  Fast Bianca har ju haft Corona och är immun?

  Svara

   Även om hon inte blir sjuk igen just nu så är hon med och sprider smittan.

   Svara

   Det där med immunitet är ju inte vetenskapligt bevisat ännu. Så man bör ändå fortsätta följa rekommendationerna även om man haft covid 19.

   Svara

    Fast det stämmer inte.

    Ja, vi vet inte hur länge man är immun men jag var sjuk i februari och tog antikroppstest förra veckan och har en viss immunitet mot Corona, men man vet ej hur länge det varar. Dock ska man följa rekommendationerna oavsett.

    Svara

   Gud är så trött på alla influensers som var hemma i mars med ”alla symtom” sen aldrig testades, i bästa fall köpte de ett antikroppstest från hedda care och är nu ute på krogen som om livet hängde på det!

   Svara

  En sliten Bella, ser jämnårig ut med sin ”levnadsbejakande” till gubbe. Kostar att ligga på topp.

  Svara

   Hon är inte ens 30, men ser redan bedagad ut.

   Svara

   Jämngammal ut?? Näe nu får ni väl fan ge er.

   Svara

  Sanna Bråding va också på fest igår. Sån dubbelmoral med tanke på hennes tankar i början av pandemin.

  Svara

  Jobbar i Falsterbo, sett massa turister där också. Man blir mörkrädd.

  Bellas nya man ser så sliskig ut.

  Svara

   Har inget att säga om bella. Men den mannen ser obehaglig ut! Han har ögon som en haj, alltså svarta och själlösa. Hua

   Svara

  SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT SAMARBETA SOLIDARISKT UTAN BETALNING- BORTSKÄMDA EGOISTER!
  BEHÖVER NI BETALAT FÖR ATT FÖLJA REKOMENDATIONER.
  Kan inte folk avfölja dessa individer så de kommer ner på jorden igen- fattar värde och betydelse att ta ansvar, ge och ta tanke.
  Prova jobba en vecka inom social omsorg, sjukvård, samhälls nära tjänster där ni går till jobbet med en klump i halsen och ont i magen av rädsla att bli smittad i arbetet. Hur kan ni missat lägesrapporter som dagligen poängterar vikten av hålla ut och gemensamt hjälpas åt att inte sprida smittan vidare?????
  De är så nonchalant och irriterade att se hur vissa gör som de vill, för att de kan. NI KAN hålla distans fullt ut i era arbeten hemifrån med bra löner, VAD HÅLLER NI PÅ MED????? Ni kliver på andras yrkesgrupper med eran attityd som kanske kommer behöva städa upp era val att välja fest istället för solidaritet.

  Svara

  Dessa fjortisar.. Hanna, Getrude m.m var väl dom som stod i en stringtrosa med någon nätstrumpa och dansade på borden mitt bland barnfamiljer och andra matgäster på restaurang i somras i Ibiza.
  Vad är det för jävla beteende som får de tro att man bara kan skita i allt runt omkring sålänge de får stå och åma sig till musik trotts pandemi eller middag bland folk mitt på dagen? Sånt jävla fjortis beteende Fyfan! Pinsamt och vidrigt.

  Svara

  Kolla in gekås nu då… söndag kl 14:55 det har varit kö där mest hela dagen MASSOR med folk… Korkade människor…

  Svara

  Oj! Jag som trodde att Isabella var ute i naturen, och tog det lugnt på olika hotell och restauranger på behörigt avstånd från andra, och mös med sin partner. Jaha, där ser man!

  Svara

  Jobbar inom vården och önskar att ni influencer kunde respektera myndigheternas rekommendationer.

  Svara

  Är det någon mer än mig som tror att IL’s
  nya förhållande är en bluff? Hur normalt är det att man går ut så offentligt med ett förhållande när barn är inblandade? På IL’s instastory sitter hon i lobbyn på hotellet packad och klar och väntar på honom. Är man nykär är det väl vanligast att man lämnar rummet tillsammans? Vänta i lobbyn känns mer som när man reser med vänner/kollegor.

  Svara

   Allt är noga planerat och finns i planen i det berömda Excelarket.

   Svara

   Han har säkert bett henne gå ner i förväg för mycket att få en lugn stund och kanske ringa några samtal. Hon verkar missnöjd och hon tjattrar nog hela tiden. När han väl kom ner verkade det lite kyligt mellan dem. Märkligt att hon åter igen gnäller på honom, två gånger offentligt sedan i torsdags.

   Svara

    Haha, hon är verkligen too much! Tippar att det börjar knaka ordentligt om 3 veckor, när han till fullo inser att han träffat en 14-åring i en kvinnas kropp.

    Svara

   Eller som vuxen reser med sin pappa. 🥴

   Svara

   Precis. Och när han äntligen kommer så tittar han knappt åt Bellas håll utan traskar iväg bara 😳

   Svara

    Redan irriterad och less, precis som Bella verkar vara. Oj oj… 😅

    Svara

   Det kanske är hon som vill gå i förväg för att skapa kånntänt, och han kanske inte känner sig bekväm med att bli filmad när han kommer ner.

   Svara

    Man hör och ser hur rastlös hon är. Verkar heljobbig i längden.

    Svara

   Glöm inte vem som introducerat dem tillsammans! Självaste Plagiat-Pingis. Omoralens självaste drottning! 👸🏼

   Svara

    Hon måste hata sin vän Paul… 😉

    Svara

     Ja, verkligen! 😀

     Svara

   De kanske inte bodde i samma rum. Allt är ju ett spel.

   Svara

  F’låt men vilka är männen på ILs bild? Bosson som fastnat i 90-talet och Keith Rs yngre brorsa?

  Svara

   Vilken bild?

   Svara

    Var lite otydlig, inte ILs bild utan snarare bilden där IL är med, dvs den sista.

    Svara

     Den ene är ju han Paul, den andre vet jag inte.

     Svara

      Det är väl Fredrik Olofson, grundaren till Pepes Bodega.

      Svara

     Den andre ser ju mer än lovligt sliten och riktigt patetisk ut. Lever som en 25-åring fast 60 bast. 🤢 Och där hänger Bella med gubbsen?!? 😂

     Svara

      Såna män är som typ Dracula, som duger ut livskraft ur unga kvinnor. Den gamle Picasso lär ha sagt att att han han gärna sov jämte 19åringar för att bada i deras energi.

      Svara

       Klockrent! 🧛🏼‍♂️

       Svara

      Högra: Det är grundaren av Pepes som ’måste’ vara där när dom har öppet. Känner ILs nya sen innan. Fegge kallas han.

      Svara

   Han till höger Christer Lindarws yngre bror?

   Svara

    Han har väl ingen bror? Kanske mer en brother from another mother! 😂

    Svara

     Lika snyggt plockade ögonbryn iaf! All heder åt dom som orkar ha så fina ögonbryn.

     Svara

  De verkar ha så kul. Jag blir avis, borde festa oftare.

  Svara

  Allt är påhittat. Hon har aldrig gått ut med ett förhållande offentligt så här tidigt eller pratat så öppet om det. Av vilken anledning fejkar man en relation? PR, skvaller eller att i en del fall dölja en sida av sig. Att P helt plötsligt berättar att hon parat ihop dem. Hon är ju som en mussla annars. Nä. Är kille så Photoshopad? Ser plastig och glansig ut och som en kvinna på bilden? Vad är detta? 😂

  Svara

  Kan inte stället stängas ner? det är ju uppenbart att 1 m regeln inte följs.

  Svara

  Är influencer bedrivet i bolagsform så borde man väl
  kunna stänga ned verksamheten i enlighet med riktlinjerna.

  Svara

  Tror corona ute i landet till hösten kommer att vara grym! 😞

  Svara

  Blir så trött på alla jäkla själviska idioter!!
  För varje dag som viruset fortsätter att sprida sig, så är jag en dag närmare att förlora mitt jobb!

  Men bara fortsätt ni eländiga småungar till influencer. Så länge ni kan kränga en massa skit från Kina och era barnsliga mersh, så behöver ni inte bry er om någon annan.

  Svara

  Har alltid tyckt att Lovisa bankman verkar vara vettig och följt henne, men att hon i slutet på maj skrev om att hon valde att inte åka på sin morfars begravning en timme bort pga Corona men nu går ut och festar?

  Svara

  Tycker Bella liknar nagelskulptrisen i Leagally Blond. 🙂

  Svara

   Haha det tycker jag också, åh nu vill jag se om den snart!

   Svara

  Men om de är fler än 50 är väl inte tillställningen på Pepes ok, eller?

  Svara

   Detta gäller inte restauranger. Men det ska vara avstånd mellan gästerna.

   Svara

  Stör mig på alla som åker iväg på ”hemester” en kollega drog till Gotland med familjen, en annan har luffat runt med husvagnen i hela jävla sverige. Kan inte alla bara stanna hemma? ”så skönt att ändå komma iväg till Gotland” mm jätteskönt, vi är mitt uppe i en pandemi? En sommar utan svin mycket aktivitet är väl inte för mycket begärt? Min familj ska göra noll och ingenting, vi har köpt en uppblåsbar pool till barnen – that’s it. Och ingen i min familj är i riskgrupp men lite jävla ansvar får man fan ta. Uugh hatar typ alla

  / slut på rant

  Svara

  Vad de håller på med är att sprida covid 19, så fler blir sjuka, fler blir långvarigt sjuka fler hamnar på sjukhus, fler behöver ivavård, fler gamla drabbas och fler klarar inte av det. Undrar om dessa festisar fattar vad pandemi är?

  Svara

  Är det även dessa som är orsaken till detta https://www.tidningenridsport.se/kandisars-tjuvridning-polisanmald/ eller är det några andra? Vill verkligen veta vilka idioter det är som har på tok för mycket ego just nu🙄

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.