På tal om trovärdiga samarbeten

View this post on Instagram

Aldrig mera lårskav ❤️😭 Jag har haft lårskav i en så stor del av mitt liv. Varje sommar har jag haft så ont, fått knottror och ibland brännmärken på mina lår när jag haft kjol eller klänning. Det har gjort ont och jag har skämts över det. Men inte nu längre! För nu varken skäms jag eller har ont mer. Sen ett år tillbaka använder jag ”Move” från @theskinagent, som är ett helt fantastiskt stick man rullar på låten och som jag rekommenderar från mitt hjärta. Det har förändrat mitt och mina lårs liv ❤️ Jag har själv köpt det flera gånger och därför är jag så glad att de nu vill göra ett samarbete med mig, där jag även får ge er en rabattkod. LINDAMARIE15 = 15% rabatt på Move hos @theskinagent. Direktlänk finns i bio och i min story. ❤️

A post shared by LINDA-MARIE NILSSON (@lindamariie) on

Många gånger ser man influencers göra reklam för saker de antingen inte ens provat själva eller som de absolut inte ens använder – trots att de intygar motsatsen i sin reklam.
Därför gör det mig glad att se ett samarbete som faktiskt känns riktigt, riktigt trovärdigt.

Linda-Marie Nilsson gör reklam för en produkt som ska motverka lårskav när man bär kjol eller klänning och låren gnider mot varandra på ett sätt som gör ont.
Jag minns när hon la upp sin test-video för drygt ett år sedan och provade allt från olika typer av trosor med ben och husmorskurer som talk till olika typer av produkter, framtagna speciafikt för ändamålet. Produkten hon nu marknadsför är den hon ansåg var absolut bäst av alla hon testade, och i den videon fanns det inga samarbeten utan hon köpte alla produkter själv som hon testade, men eftersom detta blev hennes vinnare förra året så är det ju ett klockrent samarbete med högtrovärdighet i år.

Videon här under startar där hon testar den här produkten och beskriver varför den är bättre än alla de andra hon testade i samma video.

 

179 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Köper att det är trovärdigt för att hon rekommenderade produkten redan förra året, men herregud videon? Ser ut som en tv-shop-reklam med alla överdrivna reaktioner

  Svara

  Naturligtvis är det favoriten L-M.

  Svara

  När ska Marabou inse att jag är deras bästa samarbetspartner .

  Frågar åt en vän

  Svara

   Morgonens garv! Tack för den.

   Svara

   Du undrar men frågar åt en vän… ?

   Svara

    Swoosh

    Svara

     Men nej, inget swosh.

     Svara

      Nej men ett swoosh!

      Svara

     Nej, verkligen inte swoosh.

     Svara

    Häng med i utvecklingen på internet

    Svara

    Det är helt klart en ”Fråga Olle” vän…

    Svara

  Det här företaget måste jubla över att du sprider deras reklam vidare och skriver om reklaminlägget i så positiva ordalag och dessutom länkar till videon där hon talar gott om produkten.

  Svara

   Så sprids ofta information om bra produkter, via djungeltrumman. Inget ovanligt och inget nytt.

   Svara

    Fast ännu bättre vore ju att inte behöva produkten (dvs väga normalt).

    Svara

     Eeeeehhhhh ursäkta mig? Vad är det för nice kommentar. 1. Man får väga vad i helvete man vill och 2. Man kan I helvete få skav varsomhelst helst av vadsomhelst även om man är ”normalviktig”.

     Svara

      1. Jag sa inte att man inte får väga vad man vill. 2. Hon på bilderna är inte normalviktig.

      Svara

       Och om hon är normalviktig eller ej. Din kommentar sög och problemet kan man ha ändå.

       Svara

       Nej hon är JÄTTEVIKTIG

       Svara

     Du verkar vara en sån som tror att man har thigh gap om man väger ”normalt”. Man kan vara smal och fortfarande ha fett på innanlåren.

     Svara

      Men exakt, beror också på ens höfter tex

      Svara

       Precis! Jag hade inte ens thigh-gap när jag var smal som en sticka pga små höftben🙋🏼‍♀️

       Svara

     Ja för det är ju jättelätt och snabbt ordnat 🤦🏻‍♀️ Låt folk va.

     Svara

     Smala kan få lårskada också så att…

     Svara

     Men herregud???? Det är väl fler som har lår som går ihop än ett thigh gap?

     Svara

      Ja.. Jag har ett tighgap, dvs mina lår nuddar inte varann, är kanske en halv cm mellan dom när jag står helt rakt. Jag är 165cm och väger 60kg. Så jag är ju inte jättesmal” min kompis som däremot väger knappt 50kg med samma längd har inget tighgap, trots bra mycket smalare lår än mig.

      Svara

     När jag hade anorexia så hade jag fortfarande lårskav. Men ja, jag kanske bara vägde för mycket? Alltså på riktigt, håll bara tyst

     Svara

     Jag har haft problem med lårskav i hela mitt liv. Jag har en ätstörning som gjort att jag vägt allt ifrån 45 kg till 95 kg. Jag har haft lika mycket problem med lårskav vad jag än vägt. Lårskav handlar inte enbart om vikt.

     Svara

     Det har inget med det att göra. Liknande produkter marknadsförs till t ex löpare. Du kan ha lår som går ihop tätt utan att vara ohälsosam.

     Svara

     Seriöst jag tränar styrketräning o springer flera ggr i veckan. Har ett bmi på en normalvikt och är vältränad men ändå går mina lår ihop. Spyr på din okunskap.

     Svara

   Inom marknadsföring kallas det för word-of-mouth. Saker sprids genom att människor pratar om det. Inget nytt har funnits länge.

   Svara

  Vad är det som gör att man får skavsår mellan låten? Mina lår går ihop men jag får ändå aldrig skavsår så fattar inte vad det är.

  Svara

   Samma här, aldrig fått nåt skav 😅
   Antar att det beror på hur stora lår man har? Friktion osv

   Svara

   Friktion. Jag har gått upp en del i vikt och fått det problemet med lårskav, aldrig haft det innan. Men skapligt irriterande och ont gör det.

   Svara

   Beror på hur mycket de trycker mot varandra, då de ”glider” bättre ju mindre de trycker mot varandra. Man kan ha lår som går ihop utan att få det, ogillar ordet, men tänk dig storlekar, desto större lår som går ihop = större chans för skav.

   Svara

    Risk.

    Svara

   Jag är normalviktig men allt mitt fett sitter på lår å rumpa, typiskt päronformad.. Jag får skav om det är väldigt varmt och jag har kjol på mig. Ska testa detta!

   Svara

    Jag med haha.

    Svara

   Inte jag heller och mina lår har gått ihop sen jag var barn, har väldigt stora lår i förhållande till kroppen liksom. Men vet att en kollega använde band i trostyg som man hade runt låren.

   Svara

   Och jag har fått lårskav hela mitt liv, även när jag var smal. Funderar på om det hänger ihop med hur svettig man blir och att det är fukt som skapar skavet? Men såhär 25 kilo till så kan jag skriva under på att det definitivt blir mer skav ju mer lår jag har.

   Svara

    Det beror troligtvis på hur ditt bäcken ligger, har alltid haft lår som gått ihop men endast skav vid övervikt. När ”tigh gap” var inne hatade jag mina smala men ack så ihopgående lår.
    Skönt att bli äldre…

    Svara

    Inte jag heller men jag är också smal 🤷🏻‍♀️ Måste vara ett grundproblem.

    Svara

     *fetmaproblem
     skulle det stå

     Svara

      Fast jag vägde 49-52 kilo i många år och fick ändå lårskav, det går ju emot din slutsats.

      Svara

      Men läs vad folk skriver här?
      Måste va ett läsförståelseproblem 🤷🏻‍♀️

      Svara

      Herregud.. under hela min fotbollskarriär (spelade i fotbollsallsvenskan 3 år) var jag tvungen att ha cykelbyxor under shortsen för att slippa obehaget av lårskav under matcher/träningar.
      Är 170cm lång och vägde då runt 60-62 kilo

      Svara

       Exakt.

       Svara

     Men NEJ!
     Läs vad alla skriver – det är inget ”fetmaproblem”….men du verkar ha ”läsproblem”?!

     Svara

   Som andra skriver beror det på kroppsformen. Mina lår går ihop, jag får inte skavsår när jag är barbent men däremot ibland med strumpbyxor. Särskilt om ”strängen” på strumpbyxorna ligger mot låret. Men jag tror det beror på att jag är kort, det samlas för mycket tyg längst upp på låren.

   Svara

   Är smal, 170 cm lång väger 57 kg och har lårskav. Min bästis som väger 85 kg på 165 cm har lårskav. Det verkar alltså inte bara hänga ihop med vikt.

   Svara

   Själv är jag lite hjulbent så lårskav visste jag inte ens att det var ett problem

   Svara

   Får ofta på sommaren när det är varmt ute och man svettas mycket.

   Svara

  Har du noterat att Paow aldrig reklammarkerar sina inlägg? Av de 20 senaste insta-inläggen borde iaf 6 av dem ha en reklammärkning. Inte förvånad men ändå lite irriterad. Tänker att det är del av ens jobb som influencer och hade jag misskött mitt jobb så hade det gett konsekvenser. Typ. 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Men när det inte ger något straff är det ju skitsamma.

   Svara

   De nykläckta flunsorna från big brother-huset har heller ingen koll på hur de ska reklammärka på insta… eller så struntar de i det.

   Svara

  OT: Alla influencers som är och festar i Båstad?!! Skriver långa inlägg om att debatt ansvar i Corona-krisen men åker inte sen bara och bidrar till smittspridningen själva, utan influerar även andra att göra det. Vilka tror dom att dom är egentligen?! Gudar som står över alla andra och inte lyder under samma regler?

  Svara

   Jaaaa!!! Skriv om detta

   Svara

   Inte göra som flunsor gör utan göra som de säger😉
   Var väll typ 70 influensers som vill förbjuda flygning för ca 1 år sen. Men vid en granskning så visade det sig att en stor majoritet av dessa flunsor flyger mer på ett år än vad en vanlig person gör under en livstid.
   De ska bara säga och tycka vad som är inne för stunden.
   0 hjärna och eget tänkande.

   Svara

    Flygskammen behövs inte längre för corona har sett till att det inte längre går att flyga ens med dåligt samvete 🙂
    Tänk att Greta skulle bli bönhörd så snabbt.

    Svara

     Flygskammen vara bara ett sätt att kunna beskatta flyget än mer.
     För vore minskad flygning målet, så borde inte det som nu, pumpas in pengar för att rädda SAS, utan istället jublas.

     Svara

      På vad sätt skulle flygningen minska om SAS konkar? Eller Norwegian?
      Det finns många flygbolag som skulle ta hand om de passagerare som inte längre kan flyga med bolag som försvinner.

      Svara

       SAS skulle aldrig konka.

       Svara

        Var inte så säker på det.

        Svara

   Samma med flera influenser som just nu är på Hotell Saltsjöbaden.

   Svara

   Ja? Det är ju fritt fram att resa nu så inget att gnälla över.
   Charterplan till Grekland m.m lyfter hela tiden från Arlanda nu. Fullt av svenskar.

   Svara

    Läser du inga nyheter eller försökte du vara ironisk?
    Det verkar inte så kul för svenska turister på Rhodos just nu.

    Svara

     Så synd om dem, buffen var inte så stor som de hade räknat med.
     Lider enormt med dem och skickar 12st Styrkekramar.

     Svara

      Bara 12? Det var lite snålt..

      Svara

      ”Det känns som en spökstad” AFAN 😂 Tycker heller inte synd om dom. Korkat att åka iväg nu haha

      Plus! Läste att bargatan ska öppna. Förbered er med toapapper och nudlar – våg två lär komma snart 🤷🏼‍♀️

      Svara

       Tycker typ det är rätt åt dem att deras semesterresa blir sämst.

       Svara

     Det var frivilligt för turisterna att åka dit. Och själva poängen är ju att det är TILLÅTET att resa – inte en Tripadvisorutvärdering över hur nöjda de är med själva resan.

     Det är fortfarande FRITT FRAM att resa.
     Särskilt inom Sverige.

     Svara

      Och som sagt.. Det är fritt fram att äta flugsvamp också, men det rekommenderas i n t e! 🤷🏼‍♀️🙄

      Svara

       Mmm. Verkligen en relevant jämförelse.
       Folk reser för att det är tillåtet och ekonomin måste stimuleras så det är absolut ingenting att gnälla över.

       Svara

      Det va tillåtet innan med, men UD rekommenderade att inte åka.

      Svara

      Från Sveriges sida är det tillåtet men grekerna verkar inte känna likadant därav inställda flyg.

      Svara

     Det roligaste med det är ju att dom som åkt dit nu, dom första från Sverige, är sååååå färvånade att det är tomt överallt.
     Vad trodde dom? Har dom bara skickat ner folk som inte kan tänka?

     Svara

      Ja det är ju de som inte kan tänka som är dumma nog att ens åka nu.

      Svara

   Ellerhur!! Så sjukt

   Svara

  Vilken storlek jag än har så får jag skav högst upp på insida lår. Jag har använt en och samma skinagent varje dag, samma förra sommaren. Den är dryg som fan och man behöver inte fylla på hela tiden, räcker med ett par-tre ggr per dag. Älskar produkten (nej jag varken jobbar för dom eller sponsras).
  Rekommenderas starkt!

  Svara

   Tack för tips. La en beställning på en nu! 😊

   Svara

    Fungerar exakt lika bra med vanlig deodorant

    Svara

    Jag använder skinagent move.

    Svara

  Brukar ta babypuder, billigt o bra:)

  TRIGGERWARNING:
  Förhoppninhgsvis slipper jag det nästa sommar om jag gått ner i vikt tillräckligt, har snart gått ner 7 kg på lika många v. så hoppas det är en hållbar viktminskning denna gång (har haft en lätt övervikt de senaste 7 åren).

  Svara

   Triggervarning?
   För vadå?

   Svara

    Folk som har ätstörningar och inte vill läsa om viktnedgång

    Svara

     Om allt som av någon person kan uppfattas som stötande så blir det en jäkla massa triggervarningar.
     Vad sägs om att alla slutar vara så jäkla känsliga, eller så kan de logga ut från Internet.
     Har gått ned 10kg genom träning och ändrade kostvanor och om någon tar illa upp av det så är det deras problem, inte mitt.

     Svara

     Omg! Om det är en trigger borde vi stoppa dessa snöflingor i glasburkar fyllda med bomull och bära dem genom livet som om de vore vår sista droppe vatten…

     Svara

      Bästa kommentaren👍

      Svara

   Hållbar viktminskning handlar ju om vad du gör efter dieten.
   Går du tillbaka till gamla vanor spelar det ingen roll vilken diet du gått på

   Svara

    Har ett mycket tungt fysiskt jobb, tränar några dagar i veckan. Har definitivt handlat om överätning, tröstätning, tristessätning och alldeles för mycket kolhydrater (pre-diabetiker). Är inte orolig för att jag rör på mig för lite, fast det är klart, skulle såklart kunna träna varje dag också.

    Svara

     Ja, men då är det ju det psykiska som är problemet. Tar du inte tag i det kommer du inte kunna hålla vikten.

     Svara

      Men tror du inte hon vet det? Varför så mästrande?

      Svara

      Fan vilken onice ton du har i dina kommentarer! Du verkar så djukt otrevlig!

      Svara

  I got ninety nine problems but lårskav ain’t one, tack och lov

  Svara

   Inte jag heller. Hade förut trots att jag är sjukt vältränad. Så jag fettsög faktiskt insida lår och knä. Hade stört mig på det i typ tio år så nu när jag är 30 tyckte jag det var dags.

   Svara

    Grattis!

    Svara

    Åh knä. Det vill jag med haha. Men det låter så sjukt. Hur var det?

    Svara

   Så farligt är det inte, finns ju saker att göra åt det så.

   Svara

  Har aldrig sett henne innan, kollade lite på videon och herregud, är hon någon slags Therese Lindgren-imitatör? Hon pratar och rör sig exakt som Therese Lindgren! Kunde inte kolla vidare för det känns så cringe att hon härmar så.

  Svara

   Tycker alla som pratar så är cringe. Så överdrivet gulligull och glada. Känns som barnprogram…

   Svara

  Lårskav är fan något av det värsta jag vet… det gör så satans ont 😩 har så extremt fula ärr på mina lår av alla ”brännskador”. För ja det känns som man bränt av huden.
  Idiominsalva funkar bra efter skadan skett iaf.

  Svara

   Rolla på deo på morgonen så förhindrar de att det bildas saltkristaller som orsakar skavet

   Svara

  Så istället för att uppmana till en mer hälsosam livsstil så ska man nu bara skaffa dn produkt för att kunna stay fat?

  Svara

   Men till man har gått ner i vikt kanske man vill använda denna produkt ( eller liknande) Det är ju inte så att låren försvinner Poff på tre röda. Tänk lite trögskalle.

   Svara

   Jag är super hälsosam. Elitidrottare. Men i en sport där man måste vara stark och ha kraftiga ben – får lårskav. Du vet ingenting om hur hälsosamma människor är bara genom att mäta deras omfång.

   Svara

    Precis! Och inte heller går det att analysera hur folk mår utifrån om de har lårskav eller inte! Det ena L-M gör är att berätta hur hon löser problemet med lårskav som hon uppenbarligen lider av en hel del. Och det kan ju gälla många…
    Tack till L-M! Mer än så behövs inte!
    Lider man inte själv av det så är det bara att scrolla vidare!

    Svara

   Spelade elitfotboll och hade problemet.

   Svara

   Har haft värsta lårskaven när jag varit som smalast, är väl mittemellan nu och skaver knappt alls.

   Svara

   Jamen visst. Är man tjock ska man LIDA om man inte går ner i vikt. Fullt logiskt. Eller?

   Svara

   Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Det kan vara jobbigt att röra sig om man får smärtsamma skavsår och man måste ju röra sig för att gå ner i vikt, eller hur?
   Sen tror inte jag att det hjälper att skamma och ”uppmana” överviktiga personer till viktnedgång, det beslutet är deras egna och inget som andra behöver tjata så förbannat om. Vad är alternativet, ska alla överviktiga gömma sig för att inte riskera att sprida en ohälsosam livsstil? 🙄

   Svara

    Nja. Att äta mindre har större effekt på viktnedgång så det är prioritet. Tyvärr är det svårt för många att minska kosten, och lättare att skylla på att det är svårt att röra sig.

    Svara

     Jag tror snarare att det hänger ihop. Motionerar man mer så vill man nog också äta bättre och tvärtom. Om vi nu ska kasta ut hälsosamma tips så förespråkar jag mer styrketräning åt folket, bygger man muskler så förbränner man fett. Att dessutom vara stark ger en hållbar kropp utan att för den sakens skull vara smal.

     Svara

     Allt handlar om att förbruka mer energi än du får i dig! Inte alls svår matematik – väldigt enkelt! Och ja, då handlar det såklart om hur mycket du äter och vad. Men gör du av med energivärde för två pizzor och bara äter en så förbrukar du mer och går förmodligen ner i vikt i slutändan!
     Så förbrukningen av energi måste överstiga intaget av energi. Därför har kosten mindre påverkan på viktnedgång än motion eller att röra på sig överhuvudtaget.
     Vill du däremot bygga muskler behövs energi. Och har man ett lager vilande energi i kroppen i form av fettdepåer kommer kroppen att ta av dessa depåer och då minskar mängden fett man lagrat. Eftersom muskler väger mer än fett väger man kanske inte mindre men man blir mindre i omfång om inget annat.

     Svara

      Nej, människan är ingen maskin och fungerar inte så. Vi är hormonstyrda och de flesta med övervikt har hormoner i obalans. Hård träning(speciellt cardio) kommer bara öka på inflammationen de har i kroppen och motverkar viktnedgång. All sund viktminskning börjar med kosten, men inte med kaloriräkning. Motion är däremot bra av andra orsaker.

      Svara

   Anonym 10:13, jag tycker vi ska uppmana till att du införskaffar en hjärna.

   Svara

    👏🏻👏🏻👏🏻

    Svara

   Och? Låt folk se ut som de gör. Dessutom kan du inte se folk livsstil på dem.

   Svara

   Haha…

   När jag vägde runt 60 kg fick jag lårskav.
   När jag nu väger en hel del mer får jag lårskav

   Vikten har inget med detta att göra!!

   Svara

  Vad hände mellan henne och Alexandra Nilsson, att de bara slutade med podden så tvärt?

  Svara

   Det har Camilla skrivit om, likaså Alexandra för bara några dagar sedan.

   Svara

  Möjligt en del tar illa uppmen skavsår mellan benen som i detta fall beror på övervikt.
  Det som mildrar är babypuder, samma som man ger spädbarn för att mildra rödhet och klåda.

  Finns även sloggi trosor långa som motverkar besvär.

  Svara

   Idiot!!

   Svara

   Och om man går ner i vikt men lårskavet ändå är kvar?

   Svara

   Alltså jag är normalviktig men har ändå lårskav. Kroppen ser olika ut hos olika personer.

   Svara

    Funderar också på om vissa personer är mer mottagliga för skavsår än andra. Jag får alltid skavsår av nya skor, måste alltid smörja fötter innan jag ska springa osv. Har överlag känslig hy.

    Svara

     Vissa människor har tunnare hud 🙂 ja är en av dem som väldigt lätt får skavsår på fötterna tex

     Svara

   Ehhh. När jag var i tonåren fick jag ibland lårskav för att en liten del av mina lår gick ihop högst upp. Vägde då några kilo mer än idag. Kan då också säga att jag blev retad för att jag hade smala lår. Jag räknades nästan som underviktig men fick ändå lårskav.
   Skulle absolut velat ha något sånt här. Nu har jag inte problemet längre.

   Svara

   Nej, baybypuder fungerar inte när det är så varmt att man börjar svettas på låren. Saltkristallerna som bildas av svetten är d som orsakar att skaver uppstår och att det gör ont när dessa gnids mot varann. En vanlig deo gärna en sådan sort som torkar löser problemet på detta helt oavsett hur tjocka lår man har eller om man ska springa maraton där svetten rinner över hela kroppen

   Svara

    För mig är det själva skavandet tror jag, svettas väldigt sällan där. Händer även när det inte är varmt liksom.

    Svara

   Möjligt att du tar illa upp nu men du pratar om ngt du uppenbarligen inte vet något om, så istället för att babbla om meningslöst babypuder kanske du ska lämna den här konversationen till de som har verkliga erfarenheter att dela med sig av? Bara ett välmenande litet tips!

   Svara

  Vad är ”lårskav”? Detta kan inte vara på riktigt 🤣🤣🤣

  Svara

   Varför skulle det inte vara på riktigt?

   Svara

   Bara för att du är pinsamt ovetande, behöver det inte betyda att saker inte existerar. 🤦🏼‍♀️

   Svara

   Detta är ett riktigt problem. Google kan hjälpa dig lite ;).

   Svara

   Googla infanterield

   Svara

  Jag har fått lårskav heeeela mitt liv. Och nej, jag är inte överviktig. Väger 60 kg och är 164 cm. Fick lårskav när jag vägde 50 kg också och när jag var 13. Är päronformad dock så mitt fett sitter på rumpa och lår.

  Svara

   Då måste du gå felaktigt?
   Jag är normalviktig och har aldrig någonsin känt av lårskav, inte ens under mina graviditeter. Och känner ingen annan normalviktig med det problemet heller.

   Svara

    Haha nej jag går inte felaktigt. Mina lår går ihop bara och det bildas väl friktion. Har inget vettigt svar att ge, jag bara får det. Och det gör pissont.

    Svara

    Men inse bara att alla är olika.

    Svara

    Och du brukar fråga alla normalviktiga du känner om de får lårskav? Jag känner väldigt många kvinnor i olika storlekar som har problem med det. Bara för att just du aldrig har hört talas om det innan betyder inte det att fenomenet inte existerar.

    Svara

     Haha reagerade också på det, det är så vitt jag vet inget man brukar gå runt och säga.

     Svara

    Så om du aldrig har upplevt ett problem så finns det inte. Bra logik.

    Svara

    Hmm kan det vara så att alla är olika? 🧐
    Att alla inte är stöpta ur samma form?

    Svara

    Det har med kroppsform och bäcken att göra.

    Svara

    Känner massvis med människor i olika storlekar som har problemet. Men du kanske ska fundera över om du har en framtoning som gör att folk inte diskuterar problem med dig, med tanke på att du går runt ocj betraktar folk och bedömer om de är ”normalviktiga” eller inte?

    Svara

   Det beror på hur stängt/öppet ditt bäcken är. Jag har också alltid fått lårskav oavsett vikt.

   Svara

  Har fått lårskav hela livet, har varit både underviktig, normalviktig och överviktig. Har dock alltid svettats mycket, så tror det har med det att göra.
  Säger bara cykelbyxor, 89 kr på Gina Tricot 👌Bekväma och syns inte under kjol/klänning 🥳

  Svara

   Blir inte det väldigt varmt?

   Svara

    Nej inte alls enligt mig iaf.

    Svara

    Jag har några fina tunike-klänningar som jag verkligen gillar men där det finns risk att råka visa lite för mycket. Så jag köpte ett par svarta seamless-trosor med ben på Lindex (finns också på KappAhl där de kallas shortstrosa) som jag använder under. De ser ut exakt som cykelbyxor men är så mycket tunnare, mjukare och mer följsamma. TIPS!

    Svara

   Säger samma sak! Har vart underviktig, överviktig och normalviktig, har alltid fått lårskav om jag blir svettig. Lever i mina cyckelbyxor från Gina under sommaren 👌🏻

   Svara

   Rolla på deo istället innan du börjar svettas. Det är saltkristallerna som gör ont när de gnids som finkornig sand mot varann mellan låren när man börjar bli varm. Aldrig mer cykelbyxor för mig på sommaren.

   Svara

    Fast jag tycker det är nice med cykelbyxor eller liknande ändå. Känns mer påklätt, ingen risk att visa för mkt om det blåser, man sitter på huk osv.

    Svara

  Jag älskar Sandra Lindahls samarbeten med Nextory. Hon har ju startat en bokklubb på FB och ger alltid riktiga boktips på böcker hon faktiskt lyssnat på. Inte som andra flunsor som bara berättar om hur fantastiskt det är ATT kunna lyssna. Sandrisen berättar VAD hon lyssnat på. Fått många bra boktips där även om jag föredrar pappersböcker.

  Svara

   Tycker det är många som rekommenderar böcker.

   Svara

   Jag tycker verkligen om Sandra! Sån härlig personlighet och hon bjuder mycket på sig själv. Tkr också om hennes samarbetsinslag. De enda jag inte scrollar förbi.

   Svara

  Får det men löser det med cykelbyxor. Har aldrig så korta klänningar att de syns så det är inget problem heller.

  Svara

  Camilla! Varför släpps kommentarer om en viss bloggerska på T inte igenom? Någon som vet hur hon mår? Hon har försvunnit helt.

  Svara

   Om du syftar på den jag tror så har Camilla nämnt att T bett henne att inte skriva om vad som skett i hennes liv, vilket C respekterat.

   Svara

   Kanske lät otrevlig, menade inte att vara det 😘

   Svara

    Det lät inte otrevligt 🙂 undra om det hade respekterats om Bella också bett om det… eller det är bara vissa det gäller…
    Men jag undrar ändå hur det är med henne, man är lite rädd att detta sänkt henne totalt och kanske lett till missbruk igen eller liknande.

    Svara

     Aldrig följt henne, men spontant tänker jag att det kanske också är sunt om hon försvunnit lite från sociala medier och tar sig tid för sig själv. Hoppas hon mår ok under omständigheterna iaf❤️

     Svara

     Fast nu har ju Bella knappast bett om det. Tvärtom vill hon ju ha mer uppmärksamhet.

     Svara

   Vem är T? Blev orimligt nyfiken 😊

   Svara

    Går inte att skriva ut namnet för då publiceras inte kommentaren 😔 men hon var ganska stor i bloggvärlden tidigare, kompis med Kenza, började missbruka och sen gick allt utför.

    Svara

  Jag har köpt en liknande produkt, body glide! Från löplabet, blå deostick du smetar på låren.
  Mycket bra produkt!

  Svara

  Märks så tydligt vilka flunsor du favoriserar.

  Svara

   Om du ogillar hur Camilla väljer ut saker att skriva om till SIN blogg så mycket, varför inte skapa en egen blogg? Det är inte svårt, kostar inget…

   Svara

   De som inte beter sig som kompletta idioter menar du?
   Korrekt noterat, kompis…

   Svara

    Så då blir det ett kritiskt inlägg om Hanapee? För det kan väl inte vara så att du bara blir upprörd när Cissi Wallin hänger ut och gör privatpersoner till allmänt åtlöje?

    Svara

     Varför avskyr du Hanapee så mycket? Är det du från Kalmar som var inne och skrev en massa sura kommentarer på hennes blogg under jättelång tid?

     Svara

  Har ett mycket tungt fysiskt jobb, tränar några dagar i veckan. Har definitivt handlat om överätning, tröstätning, tristessätning och alldeles för mycket kolhydrater (pre-diabetiker). Är inte orolig för att jag rör på mig för lite, fast det är klart, skulle såklart kunna träna varje dag också.

  Svara

  Jag kör på vanlig deo från rexona. Funkar super.

  Svara

   Eller hur, detta har räddat många varma sommardagar för mig med. Det är ju inte extra glid man behöver utan något som hindrar saltkristallerna som skaver från att bildas 😍

   Svara

  230 spänn utan Lindas-Maries rabatt? Save your money och rulla på din vanliga deo. Funkar precis lika bra.
  Mvh tjej som köper den som är billigast på ÖoB.

  Svara

   Precis!!

   Svara

  Superprodukt! Applicera på morgonen och det håller hela dagen utan skav! Det enda att tänka på är att det kan smälta så lämna det t ex inte i bilen en varm dag.

  Svara

  Första gången jag faktiskt köpt något efter ett tips från en influencer. Min 10-åriga son (som inte är överviktig) har problem med lårskav när han tränar fotboll men framförallt när han badar. Lårskavet begränsar honom och han väljer ofta att inte bada för att slippa nya skavsår. Så nu hoppas jag verkligen att den här produkten fungerar så bra som L-M säger och även många i hennes kommentarsfält.

  Svara

  Självklart är risken för allehanda skav större om man är rejält överviktig, det är ju ingen rocket science direkt. Själv fick jag skav mellan brösten och magfettet när jag vägde 10 kg mer än jag gör nu, fick råa fläckar som tog en evighet att läka. Men även hypersmala som t.ex. tränar får skav – jag får skav av våtdräkten mot halsen när jag simmar långt ute, skav där nere när jag cyklar långt, etc etc. Där finns massor med jättebra medel att smörja på utvalda delar. Kolla sidor för löpning/triathlon t.ex. Eller testa den som nämns i inlägget.

  Svara

  Jösses… enda gången jag haft problem med detta var när jag gick upp i vikt. Sen är det säkert högst individuellt men verkar som det mest drabbar överviktiga. Man får helt enkelt äta nyttigt och försöka gå ner i vikt om det nu är ett så stort problem. Eller bara använda shorts under.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.