Vem är den tjuvridande influencern?


Tidigare idag publicerade Tidningen Ridsport en artikel om tjuvridning.

En känd Youtuber ska ha hyrt ett hus på västkusten och där tjuvridit på hästarna i hagen, trots att de fått ett uttryckligt NEJ när de bett om lov.
Personen som många av er spekulerat kring – Margaux Dietz – intygar att det absolut inte är henne artikeln handlar om, när jag pratar med henne.
Hon har varken hyrt ett hus på västkusten eller tjuvridit på några hästar.

Efter lite mer grävande, snokande och spanande så verkar överhuvudtaget inte vara någon influencer eller Youtuber alls som tjuvridit hästarna, utan helt vanliga ”vanlisar” .
En person i det hyrda huset som nämns, har en jobbmässig relation till en känd Youtuber, men i själva tjuvridandet ska ingen influencer ha varit inblandad utan det verkar mest röra sig om ett missförstånd att det ska ha gällt en influencer.

Så vida det inte kommer fram mer information som pekar på motsatsen så är det här det som låter mest troligt i mina öron. 
Ingen tjuvridande influencer alltså.

Så här såg det ut när Tyra Sjöstedt publicerade ett inlägg när en person stod upp på en av hästarna i hennes stall.
Även Hugo Rosas har gjort sig skyldig till tjuvridning och fick be om ursäkt på sin blogg för tilltaget.

Det här är inga leksaker!
Herregud, man kan ju bli hur skadad som helst, särskilt om man gör sånt här på fyllan! Dårar!

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Galningarna här kommer skylla på IL så klart 😂

  Svara

   nä, hon hatar ju djur enligt henne själv.

   Svara

    Hon har också varit en riktigt hästtjej som barn enligt henne själv!

    Svara

     Mycket möjligt, men kanske är hon ändå oskyldig till detta.

     Svara

     Som sig bör, som maskrosbarn 👱‍♀️🐴

     Svara

   Blondinbella hade aldrig vågat sätta sig på en häst, hon är livrädd för djur. Det är därför hon säger att hon hatar djur.

   Svara

    Jag tycker lite synd om henne i det senaste inlägget. Det hela känns som ett konstprojekt och ett skämt, varje bildtext handlar om hur underbart allt är, hur generös hennes man är, hur mycket de ska resa överallt, hur kära de är. Det är precis som för ett halvår sedan men med en ny man och lite annorlunda vardag pga hon konkade sitt bolag (medan hon var busy med att låtsas vara rik). 😕 Känns så elakt att skriva såhär, men blir typ rädd för hennes skull. På riktigt. Så synd också att familjen inte längre får lov att stå henne nära, så att de kan hjälpa henne – nyss fick hon elektroner genom kroppen och nu verkar hon vara en helt annan.

    Svara

     Haha och supercringe(!) på att hon kallar honom älskling efter några veckors häng typ? Jag hade blivit livrädd och känt att det är en riktig psykopat jag har att leka med, om jag dejtade en sådan. Men det kanske säger mer om mig än om henne. Kanske är detta fullständigt normalt i en relation.

     Svara

      Nej, det är inte normalt.

      Svara

   Hon är väl den sista som skulle hitta på ett sådant tilltag.

   Svara

  Märkligt att IL aldrig kommenterar eller säger något i podden om det som sägs om henne och sånt hon får frågor om som dom flesta vill veta och undrar om, istället väljer dom så tråkiga frågor som blir jätte träligt att lyssna på där främst Sheila kan bli så långrandig och ska va så ordentlig i svaren. Hon får ju värsta chansen att kunna bemöta massa grejer i podden men det gör hon inte.

  Svara

   Varför skulle hon? Naturligtvis vill hon hålla uppe intresset kring sin person. Skulle hon svara på frågorna finns inget mer att vara nyfiken på eller hur?

   Svara

    Tänker det borde finnas intresse att hålla podden intressant med. Just nu är den väldigt ointressant.

    Svara

   Men Bella går vidare… Det som hände igår är inte intressant, det är historia. Så och vad det än är hon blir påkommen med.
   Därför har hon inget behov av att bemöta eller diskutera sån’t som är passé. Moving on!
   Det här var absolut inte negativt menat utan bara ett konstaterande.

   Svara

    detta kan ju bli en riktig smaskig *Bella&co* höst då det skvallras om att Paul blir knallmanisk periodvis…
    så om dessa turtduvor är likasinnade så är inget annat än katastrof att vänta.

    Svara

   Varför skulle hon vilja bemöta elaka människors tyckanden och hånfulla frågor?
   Det bästa hon kan göra är att nonchalera det.

   Svara

    För att göra podden intressant?

    Svara

    Ja, gud va jobbigt att påpeka henne hur hon beter sig och behandlar andra…

    Svara

   1. Hon säger saker i podden som svar på det många undrar över, men hon säger aldrig direkt som svar på tal. Hon gör likadant i bloggen att hon tar upp ämnen som har tagits upp i kommentarerna. Saken är dock att de som verkligen undrar är nöjda med det, men de som är ute efter att se Isabella försvara sig och må dåligt tycker inte att det är tillräckligt för de var egentligen inte ute efter ett svar.

   2. Tack och lov att de inte låter Bloggbevakning/Flashback skvaller ta över podden. Den handlar om vänskap och mående, inte om Isabellas liv. Det skulle vara lika skevt som att Eleine Eksvärd började ta upp kritik från IG när hon föreläser om retorik.

   Svara

   1

   Svara

  Jag är en av de som spekulerade om ifall det var en kille i Margaux gäng. Då får man väl bara konstatera att ägaren till den vita hästen är rätt oansvarig då hen lät en till synes hästovan kille hoppa upp på en lös häst i en hage. Hästen såg visserligen snäll ut, men den var ganska liten för killen i fråga och om jag varit ägaren hade jag åtminstone hållt fast hästen i grimman och helst sett att ryttaren bär hjälm.

  Svara

   Vad var det med tjuvridande som undgick dig?

   Svara

    Du har rätt, läste inte artikeln. Influencern kan ju vara Matgaux, men det var ju uppenbart inte hon som red på den vita hästen. M ska såklart inte klansras för något hennes kompis gjort och hennes pojkvän filmat.

    Svara

    Det som undgick mig var väl att den film jag såg då antagligt varit lovlig ridning och inte tjuvridning, alternativt handlar det om samma händelse, men Margaux var inte närvarande.

    Svara

   Såg också klippet du nog pratar om och reagerade likadant

   Svara

    +1

    Svara

     -2

     Svara

   Har du sett videon? kan du länka?

   Svara

  Hade blivit superkränkt om någon gjort detta mot min häst. Superomoraliskt, vem fan tar sig rätten till nåt sånt???

  Svara

   Det är ju bara ett djur

   Svara

    Bra trollförsök i alla fall

    Svara

    Trolla lite mer

    Svara

     Simsalabim! … äsch, funkade inte

     Svara

   När jag hade häst så hade den antagligen fått panik och tjuvridaren blivit avkastad i närmaste buske…

   Svara

  För att inte tala om hur HÄSTARNA kan bli skadade på olika sätt, av hänsynslösa idioter som hoppar upp på dem i hagen. Man baxnar.

  Svara

   Ja precis. Vem bryr sig om den som tjuvrider? Den får skylla sig själv om skallen spräcks.

   Svara

    Faktiskt
    / inte ens hästtjej

    Svara

  Att dom kan komma till skada bryr jag mig inte ett skvatt om, hade någon varit på mina hästar trots ett nej så är det minst sagt rätt åt dom!

  Så jävla respektlöst.

  Svara

  Vem? Veeeem?

  Svara

  ”man kan bli hur skadad som helst” Ja, det får jag hoppas att den som gör sånt blir.
  Det hemska är att hästarna kan bli skadade.

  Svara

   Visst, det är riktigt idiotiskt att göra sånt. Men att hoppas att nån blir skadad är fan bara korkat.

   Svara

    Anonym 18:46: Korkat? Förstår inte hur du kopplar ihop bristande intelligens med min önskan om att de som tjuvrider ska bli skadad? Finns liksom ingen koppling där….

    Svara

    Nej i det fallet är det inte korkat. Hade det hänt mig är det tur att jag inte har vapen hemma.

    Svara

   Vi har haft besök av tjuvryttare i mitt stall. Jag är glad att en av dem valde att hoppa upp på en tålig, men väldigt tjurig häst. Ryttaren åkte i backen på några sekunder, men skadade sig inte och det tycker jag var det bästa utfallet. Tillräckligt avskräckande för ryttarna, men varken ryttare eller häst fick några fysiska eller psykiska men av händelsen.

   Svara

    Sån jäkla konstig grej att göra. Fattar liksom inte ens syftet

    Svara

  Det är en tjej iaf, så då är det väl bara att kolla vilka youtubers med tillhörande assistenter som just hyrt en stuga på Västkusten. Kan vara Biancas eller Hannas gäng tex.

  Svara

  Förstår inte hur man vågar gå in i en hage och rida på en häst bara så där. Främst risken att bli avslängd, sparkad eller biten. Sen framförallt hästen, vad den utförs för. Asså det är så himla respektlös. Man har ingen aing om hästen kanske är sjuk, svag eller kanske har en skada som gör att man inte får rida på den. ALLT för klicks och likes nu tydligen. Suck!

  Svara

   Ja, det har varit flera fall där hästar har skadats svårt pga tjuvridning. Häng ut idioten, någon måste väl veta vem hon är?

   Svara

   I ett stall när där jag bodde hade några idioter försökt tjuvrida hästar och tappat dem en bit bort från stallet. Hästarna kutade runt i panik på asfalt inne i centrum och halkade iom järnskor. 2 av dem gick att rädda. 1 togs bort direkt och 2 fick tas bort senare pga skadorna.
   Fruktansvärt sorgligt!

   Svara

  Lisa Tellbe, Oscar Zia mfl har hyrt hus där.

  Svara

   Där kan du nog vara nåt på spåren!! Ska ju vara en känd youtuber med tillhörande artist-kompis…

   Svara

    Det är ingen känd Youtuber…

    Svara

     Gänget var Margaux och Viktor frisk. Killen som la ut klippet var Margaux nya pojkvän, och hans polare var den som satt på hästen. Jag han se videon på Emils Instagram innan den togs bort.
     Jag antar att det var den filmen. De satt utan ridkläder på en vit häst och juckade

     Svara

  Tappar all tro på samtiden.

  Varför inte knata in och ta någons hund och spontanpromenera lite? Hunden är ju lika lite din som hästen. Eller så kan man ju ta en sväng med grannens bil lite så där när man får lust.

  Korkade människor

  Svara

   Eller grannens barn om man vill testa på att vara förälder! Nä, sjukt respektlöst. Stackars häst.

   Svara

  Ot. Är det bara jag som tycker det börjar bli lite pinsamt med alla tusen dans videos Ida warg lägger ut?

  Svara

   Hon måste fortsätta roa sin barnpublik, så att de fortsätter följa henne så att hon kan få sitt drömhus betalt…

   Svara

    Sant!

    Svara

   Det var pinsamt redan vid första videon.

   Svara

  Tycker inte att hästar ska ridas på allt, det borde klassas som djurplågeri. Tror ni verkligen att hästar gillar att ha någon på sina ryggar??

  Svara

   alls*

   Svara

   Vissa verkar göra det men de kanske lider av Stockholmssyndromet.

   Svara

   Alltså det är ungefär som att fråga om hundar gillar att gå i koppel eller få torrt knastrigt hundfoder istället för smaskigt ihopkok av kött och inälvor. En häst som bemöts och tas om hand väl och som rids in på ett mjukt och respektfullt sätt uppfattar knappast ridningen som något skrämmande eller plågsamt.

   Svara

    Du tycker det inte är skillnad att ha en sele på (som kan liknas till människor med väst eller andra klädestypee etc, för säkerhet) på ett djur, med att sätta sin hela vikt på ett djurs rygg och ha den att bära en och hoppa med en på ryggen? Då vet jag fan inte hur dina resonemang och tankegångar ser ut gällande annat i livet.

    Svara

     Fast ryttarens tyngd är ju inga problem för hästen. Väger ryttaren för mycket så ska den såklart inte rida just den hästen. Sen är det såklart viktigt att rida på ett bra sätt så att ryttaren inte skadar hästen genom sin ridning osv. Och som svar på din första fråga så jo, många hästar gillar att bli ridna på.

     Svara

      Tror du på riktigt att hästar vill ha en metallstång intryckt i munnen, en människa på ryggen som styr om den ska springa eller gå, hoppa över hinder eller hoppa som en groda i någon fjantig dressyr tävling som människor har hittat på? Du försöker bara intala dig att hästen tycker om att bli riden på för att du ska må bättre och kunna fortsätta rida.

      Svara

       Fast att rida och dressyr är inte samma sak. Vem använder ens ”en metallstång” på sina hästar? Är du medveten om att hästar är domesticerade och vad det innebär? Processen bakom?

       Svara

        Vadå vem använder en metallstång? Är du dum eller? Alla betsel är ju liksom av metall och inte rider man utan det om man nu inte rider western

        Svara

         Alla bett är inte av metall och ytterst få bett är en stång. De allra flesta är en eller två delade…

         Svara

          Stång är skonsammare för hästens mun. 80 % av hästar som rids med betsel och nosgrimma har sår , blåmärken , ont i munnen.

          Svara

           Det är av den anledningen som vi flesta normala hästägare tar ut veterinär som är specialist på hästmunnar för att kolla av ifall allt är okej i munnen minst en gång om året, kollar av så dom inte har några sår eller skav av bett eller nosgrimmor som man inte själv kan se.

       min hast visar vad den tycker ar kul eller inte, hoppa och rida ut da gar det fort och han visar med hela kroppen att det ar det han vill halla pa med. dressyr tycker han inte ar lika kul och visar det med.

       Svara

        Men han hade ju förmodligen tyckt att det var kul att hoppa och springa fort även utan dig på ryggen. Förmodligen hade han uppskattat det ännu mer.

        Svara

       Lilla vännen, så mycket tid, pengar Och engagemang jag (som många andra) lägger ner på att min häst ska ha det bästa livet hon förtjänar kan inte du föreställa dig, tro mig att en riktig djurvän gör inget för att plåga sina djur. Tack och hejdå!:)

       Svara

        Är inte härskarteknik lite väl förlegat? Eller är det du Göran Persson?

        Svara

        Många har väldigt små jagar till sina hästar. De lägger hellre pengaena på lyxigt ställ, ridhus eget stort fint hus än köpa / arrendera kuperad betesmark . Hälta bland hästar har ökat med 80% bland hästar mot -80 talet när hästar hafe störst hagar. I dag är många hästar deprimerade just pga för mycket box vistelse och små rasthagar istället för att ha dem på beteshagar. För lite gräs ger kolik, hästar matsmältningssystem är inte gjort för att äta hö.
        Tyvärr ser många ryttare bara till sig själva . De köper dyrt kraftfoder och massa byttor med extra fodertillägg helt i onödan.
        Det som gör en höst lycklig och hållbar är gräs, stora hagar och att gå med hästkompis/ hästkompisar i hagen.

        Svara

       Men alltså, varför är din åsikt om djurens mående mer värt än våra? Alla hästar rids inte på pga att dom inte håller eller inte vill.

       Varför anser du dig ha rätten att förmänskliga hundar genom att jämföra ett koppel med en väst? (Vad jag vet så är det ingen som styr vart eller hur jag ska gå när jag har på mig en väst.) VILL hundar hålla på med agility?

       Då räknas hamstrar/kaniner/ marsvins burar som hus där dom borde vara nöjda?

       För dom är ju djur som bor på mkt större ytor ”egentligen”.

       Svara

       Hästar är domesticerade. Ja det finns hästar som gillar att bli ridna. Min häst är t.ex inriden utan bett och rids idag utan träns eller andra hjälpmedel, går lös på promenad osv. Hade den inte velat göra något hade den kunnat vända om och gå hem istället, vilket den också gör om det är riktigt pissigväder ute.

       Svara

        Åh så mysigt det låter. Och det där med att den vänder hemåt när det är dåligt väder, så roligt haha!

        Svara

       Hört om hackamore? Alla rider inte med bett i munnen.

       Svara

   Håller helt med dig. Det finns en anledning till att hästar ”rids in” – de vill inte ha folk på ryggen.

   Svara

    Har ridit in otaliga hästar och det är ytterst sällan ett problem. Antar att du ser framför dig hur de gör i en amerikansk film med hästar som aldrig varit hanterade och sen plötsligt får en sadel slängd på ryggen?!
    Så går det inte till. Vanliga hästar har blivit hanterade av människor sedan födseln och tycker oftast att det är kul att det händer något. De litar på oss och räknar med att vi vill dom väl.
    Att jobba med unghästar är något av det roligaste jag vet. Så nyfikna, positiva och gillar att få följa med 🙂

    Svara

     Förstår att du känner ett behov att försvara dig men jag anser likväl att det du gör är fel.

     Svara

      Varför anser du det vara fel? 🙂

      Svara

      Har absolut inget behov av att försvara mig.
      Däremot hade jag lust att förklara för dig då du uppenbarligen har missuppfattat hur det går till att rida in en unghäst.

      Svara

       Jag anser fortfarande att det är djurplågeri att vänja hästar vid ridning. Springa och skutta runt kan de göra utan en människas tyngd på ryggen, de kommer tycka det är mycket roligare då också!

       Svara

        Jag antar att du bara skriver det här för att provocera men alltså: att träna en häst är som att träna en hund (tolka ej bokstavligt) hästar är flockdjur. Du blir en flock med din häst och de flesta hästar älskar att träna tillsammans med sin ryttare. Jag antar att det är det här med att sitta på ryggen som är ditt problem, eller? Då tycker jag helt enkelt du ska läsa på lite om hästens anatomi.

        Svara

        Det är individuellt. Det finns hästar, har en sån, som tjatar om att få hänga med, som vill bli riden på. Hästar är djur som många gånger älskar att lösa problem, vara duktig och få belöning. Som hellre vill jobba med mig än att stå med de andra hästarna i hagen. Ridning kan därför vara kul för en häst. När vi rider ut i skogen tillsammans är det också kul för hästen, inte minst om man rider i grupp med andra. Hästar kan ha roligt när de rids. Sen finns det motsatsen också, säger inte det.

        Svara

     Men vara fastbunden och springa i cirklar är ok?
     Tror inte heller en häst vill ha nån på sin rygg men har inget val.

     Svara

      En korrekt tränad häst tycker sitt arbete är kul Annars har man misslyckats med sin träning.
      Jag var själv sjuk en längre tid nyligen. Mina hästar fick då vara lediga ett halvår. De går i gigantisk hage med kompisar och hus att gå in i om de vill.
      När jag blev frisk och skulle börja träna dem var det flera som försökte inhalera hela tränset när de skulle gapa efter bettet. De saknar jobbet och visar det tex med att verkligen be om tränset tex.
      Tyvärr finns det otroligt mkt dålig hästhantering, ridning och en stor okunskap inom häst. Och iom det en massa hästar som går sönder, inte tycker sitt jobb är kul etc.
      Men de hästar man gör rätt med tycker jobbet är kul.
      Många hästar behöver också arbetas för att hålla. Vi har avlat fram överröligare och känsligare hästar som måste aktiveras på rätt sätt för att genom korrekt muskulatur stötta upp sin överrörliga kropp och hålla.

      Svara

       Hur vet du att hästen tycker det är kul? Har den berättat det för dig eller? Lika kul som elefanter tycker det är att bli ridna… Du kanske menar att de hade protesterat om de inte tyckt om det, men hur många djur gör egentligen det? De har blivit lärda att lyda människan och gör det. Att du sedan inte vill få hela din världsbild raserad eftersom hästar uppenbarligen är något du håller på med är en annan femma, men du får inse att många av oss tycker att hästsport är oetiskt. Hästarna som tävlar på Solvalla är värda flera hundra tusen (om inte mer) när de är i toppform, men vi vet hur flera av dem har plågats för att nå den formen, så dina argument om att folk som lägger ner så mycket pengar bara vill sina hästar väl stämmer inte. Sen kan jag inte undgå att det är töntigt att tävla i en sport där man hoppar över hinder eller tävlar i dressyr och tar credit för det, ryttaren gör inte ett skit förutom sitter där. Och en sport i hur väl ett djur lyder borde inte ens få kallas för sport .

       Svara

        Jag har inga problem med att ha olika åsikter. Tycker att det är uppfriskande att diskutera och att försöka se saker från andra människors perspektiv. Tycker dock att det är synd att du har missuppfattat hästsporten. För det är en sport.
        Jag brinner, som du också verkar göra, för djurs välmående men att tro att ridsport är någon form av laglig djurmisshandel är bara fel. Det är ett samarbete mellan häst och människa på högsta nivå. Jag skulle önska att du fick besöka ett stall och bekanta dig med hästar för att lära dig mer. Det är så fantastiska djur och att hänga med dom är mindfullness på högsta nivå 🙂

        Svara

        Hästen kan visa och kommunicera otroligt mycket. Mer än en hund.

        Svara

        Jag vet att min hund tycker trickträning är kul för att jag känner djuret i fråga och jag vet hur han uttrycker glädje och när han vantrivs. Säger en person som äger/jobbar med djuret att det gillar ngt så får du väl lita på personen istället för att du ska projicera *dina idéer* om hur djur ska känna. Min hund gillar att jobba och det kan jag se på hur han beter sig när han gör det. En häst har inte samma ikoniska kroppsspråk (viftande svans etc) men tror du inte att en djurägare kan se när djuret trivs eller vantrivs?

        Svara

    Fast med den åsikten är det ju synd om alla tamdjur. Hundar är inte heller gjorda för att gå 3st koppelpromenader/dag, vara ensamma hemma flera timmar/dag alternativt sitta i en hundgård eller bur på hunddagis. En hund hade mått mycket bättre av att få springa fritt i skog och mark hela dagarna med sin flock.

    Svara

     Fast nej det hade den ju inte eftersom det är en hund och inte en varg. Tror du inte att 10 000 år av avel har haft någon betydelse?

     Svara

      Det är ju i princip samma sak med hästar. Hästen domesticerades för cirka 6 000 år sedan, du tror inte det har haft någon betydelse?

      Svara

  Anitha Clemens kör bil i Strömstad samtidigt som hon filmar till sina o ä n d l i g a dötrista stories.

  Svara

   Ändå tittar du på dem?
   Jag har nog inte sett något hon gjort de senaste tre-fyra åren. Hon är ett riktigt sömnpiller.

   Svara

    Nä, jag kollade på de första 3 innan jag stängde ner. Svårt att se en story innan man kollar på den, eller hur?

    Svara

     Alltså, jag menade ingenting illa med min fråga. Tyckte bara det var lite kul när du nämnde hennes o ä n d l i g a dötrista stories 😅

     Svara

      Haha ok, sorry! Ja dom är ju tråkiga och så jävla långa men ibland kollar jag med hopp om att det är något kul!

      Svara

   Någon annan som kör bil och filmar är Johanna Nordström i sina senaste stories. Blev rätt förvånad faktiskt för tycker hon verkar väldigt vettig i övrigt…

   Svara

    Hon drack även ett glas vin & körde sedan runt i bilen häromdagen

    Svara

     ETT GLAS VIN!?! RING POLISEN!

     Svara

  PÅ TAL OM MARGAUX – någon som lyssnat på dagens avsnitt av Måndagsvibe?
  Där tar de upp Margauxs nya pojkvän, och säger även att det ryktas om att det är någonting mellan JACOB och VIKTOR?! VAR har de fått det ifrån och varför tänker de det?!?!?!? De säger något om att Margaux ”pikat” i en podd (”Bettina-podden”?) om att det ska vara någonting mellan dem, jag har inte lyssnat på den podden men jag har såå svårt att tänka mig att hon ska ha sagt något om det. Men alltså jag blev SÅ förvirrad. VADÅ JACOB OCH VIKTOR?!?!?!?!? Måste väl vara Lojsan och Hanna som missuppfattat eller?

  Svara

   Jacob har själv varit med i Bethinas (?) podd och sagt att det ej stämmer. Tror det var mer skämtsamt.

   Svara

   Det var Margaux som hintade om det först för att ”man” skulle börja snacka om det = PR. Men föll ganska platt haha

   Svara

    Jamen dåså. Ganska skevt av Hanna och Lojsan att ta upp det nu då, som att det skulle vara någon slags sanning haha? De ba ”Åh vi är så nyfikna på vad som har hänt har de liksom vaknat upp en dag och Jacob känt att jag gillar Viktor och Margaux att hon gillar Emil och bestämt att de ska göra slut”. Är väl inte jätteförvånande om de missuppfattat allt, de är ju inte de vassaste knivarna i lådan.

    Svara

     Men lite så! Kan ingen dra ur kontakten bara!

     Svara

  Bryr mig inte om hästar men Isabelles förhållande måste ju vara ett PR-trick. Eller?

  Svara

   Tror jag med. Kallar honom ”min pojkvän” och ”älsklingen”. Gjorde hon ju typ inte ens med hajken eller nån annan. Nä det är för uppenbart mycket gulligull för att vara seriöst.

   Svara

   Ja, för honom. När han fått tillräckligt många följare på Insta, drar han.

   Svara

  Hästar finns inte

  Svara

  Läste ”tjurridning”.

  Svara

  Nu har Johanna Toftby gjort sitt IG privat…….klarar inte av att någon har en annan åsikt eller inte tycker som hon. Är vedervärdig och otrevlig i sina svar till de som kommenterar. Man skall tycka som hon samtidigt att det hon gör och tycker är det bästa som finns.

  Svara

  Någon som vet varför det senaste avsnittet av podden Sweet but phsyco blivit borttaget? Vem pratar de om?

  Svara

   Åååh undrar också!! Och hur spoilers kontot är inblandad. Har försökt pussla ihop insta stories hela kvällen men fattar noll

   Svara

    Det är avsnittet med Adde som nu är borttaget
    Hans ex Amelia reagerade starkt över att han pratade negativt om henne och deras relation i podden och beskyllde tjejerna för att välja sida trots att de, iaf elin, mycket väl visste om hur adde behandlade Amelia när de var ett ”par”

    Svara

     Whaaat? Lyssnade på hans avsnitt häromdagen och kan inte alls minnas att ha hört Amelia? Sorry, men känns som att hon är mer kränkt över att han inte slutade upp tillsammans med henne än något annat, om hon sitter flera år senare och till och med hoppar på Elin (?). Nej, ärligt talat, kan inte ens minnas att hennes namn nämnts i podden.

     Svara

   De tog bort avsnitt med idioten som om man ska prata som han gör: ”Kolla om ens gäri japp en annan genom att köra upp sina fingrar i hennes punani.” Det gjorde han alltså på en sovande flickvän och trodde att hon varit otrogen om det var varmt och vått..
   Tydligen snackade han ner ett ex och framställde henne som en galning för att hon sa ifrån mot hans svinaktiga beteende. Hon framställdes som ngt psykfall för att hon blev förbannad över att han uppför sig rent vidrigt.

   Svara

  Men hur har du Camilla kommit fram till att det inte är nån känd youtuber utan en vanlig vanlig som gjort detta? Har du varit i kontakt med personen som gjort polisanmälan? Hur vet du att med andra ord ridsports artikel inte stämmer?

  Svara

   Ingen har varit i kontakt med oss. Och jag kan säga att ni har helt fel. Camilla har fel

   Svara

    Berätta då vem var det?

    Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Hon är ingen influencer och har aldrig varit så det får du diskutera i något annat forum och inte här.

   Svara

    Hon har ju dock blivit känd genom sin blogg och detta är ju BLOGGbevakningen

    Svara

    Som om du avgörvad som avhandlas här eller inte.

    Svara

    Hon har ju skrivits om i flera spaltmeter här så vad gaggar du om? 😂

    Svara

   Vem tusan är pappan till denna unge? dem andra 3 har väl 3 olika pappor, och om jag fattat det rätt är hon inte i något förhållande nu, = en flört till som ledde till en graviditet? så blir det 4 olika pappor till 4 ungar nu?

   Svara

    Killen bor ju dessutom ihop med en annan tjej i samma ålder nu.

    Svara

     Han kan ju vara skriven där eller bo inneboende? Har hon inte pratat om förlovning med samma kille alldeles nyligen?

     Svara

  Någon extremt bitchig eller kul person här från arboga som har gofrendly?

  Svara

   Du vill umgås med någon extremt bitchig? Kanske därför du behöver gofriendly…

   Svara

    Jag ät nyinflyttad och vill ha underhållning. Vill inte ha någon blygis till vän. Hittills har jag bara träffat sådana här.

    Du verkar ju vara en riktig surfittig bitch var bor du? 😃

    Svara

     Hahah lol du verkar kul! Synd att jag inte bor i Arboga, dig hade jag velat hänga med =)

     Svara

   Bara jag som inte kan läsa/höra Arboga utan att tänka mord?

   Svara

    Nope 😂

    Svara

  Någon annan som sett i Bianca’s senaste video hur hon Facetunat sin arm helt absurt smal (14.14 in i videon):

  https://www.youtube.com/watch?v=C1LprG-vGbY

  Hon skickar ut så fruktansvärt dåliga signaler då hon lider utav bullimi, hon är smal, vaaaarför detta behov utav att Facetuna armen smalare?

  Svara

  Förstår inte hur folk tänker. Nu har jag ridit själv och om vi bortser från hur dumt och fel det är att tjuv”rida” på andras hästar utan lov – (alltså gå in i en hage och försöka kravla sig upp, inte ha hästen tränsad och sadlad) så skulle en vettig ryttare inte göra det även om man fått tillåtelse.

  Gå fram till en okänd häst i en hage o kravla sig upp. Du vet ingenting om hästen! Hästen kanske inte ens är inriden! Hästen kanske är skadad! Hästen kanske är svårhanterlig!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.