En kärleksduell – Löwengrip vs Dietz

Två av våra favoritinfluencers tar till Instastory för att dela med sig av sin kärlek.

Isabella Löwengrip lägger upp ett dryga 60 sekunder långt klipp på sin nya livspartner där han rappar som att livet självt hängde på det.
Kanske är det hennes sätt att hjälpa honom komma med i Melodifestivalen, med tanke på att det inte gick något vidare med Odd och hans Mello-drömmar. (Gud, minns ni? Det jagar mig fortfarande i mina drömmar.)
Margaux däremot är inne på ka-chingspåret redan och uppmanar sina följare att ladda hem Bambuser-appen där hon tydligen ska ha en livesändning och kränga prylar, samtidigt som hon berättar för följarna om sitt nya förhållande med Emil.
Så romantiskt!

Vilka drömmiga flickvänner!
Om det inte är så att Isabella hoppas på en procent eller två i egenskap av manager så måste jag säga att det nog är Margaux som tar hem den här kärleksduellen.
Margaux gör åtminstande reklam med sin kärlek och tjänar pengar på den.
Isabellas gör mest … bort sig?

Men ni får välja – här under i videon hittar ni de båda tävlande bidragen!
Isabella vs Marguax feat. kärleken.

334 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Svara

   Men vad pinsamt att ni Svd är här och raggar läsare/klick och att ni hela tiden måste använda Isabella för klick. Är väl inget konstigt att hennes omsättning minskat med tanke på att hon jobbat mindre och ej har anställda längre, så är ju ganska självklart då. Meningslös artikel.

   Svara

    Det gäller Löwengrip Beauty helåret 2019.

    Svara

     Inte heller konstigt med tanke på den hårda konkurrensen i skönhetsbranschen och alla företag som poppat upp. Omsättning betyder både utgifter och inkomster dvs pengar som satsas för marknadsföring, utvecklande osv.

     Svara

      Nej, omsättning är försäljning, d v s intäkter. Resultat är intäkter minus kostnader. I kostnader ingår utgifter för marknadsföring och utveckling.

      Svara

       Nej omsättning är utgifter och intäkter, men även om intäkter minskat så är det inget konstigt i den hårda konkurrensen, dock så ökade nog utgifterna/kostnaderna då de satsade stort, men som sagt det pratas om omsättning och många missförstår det ordet.

       Svara

        Halverad omsättning kan också bero på att de satsade mer föregående år och sen minskat ner.

        Svara

        Tillbaka till skolbänken med dig

        Svara

        Svara

        Fel fel fel

        Svara

        Hur svårt var det att göra en googling innan du gav det där påståendet?

        Svara

        Du missförstår ordet och blandar ihop med resultat.

        Svara

        Omsättning är precis som order säger – de pengar företaget omsätter, dvs intäkter. Pengar in. Omsättning säger Inget om hur bra resultatet är. Resultatet är omsättning minus fasta och rörliga kostnader. Nettoresultat är resultatet minus finansiella intäkter och utgifter samt avskrivningar.

        Svara

       Anton, var är du?

       Svara

      Vilken dålig koll du har Bella! Skäms

      Svara

    Inte alls!
    Högst intressant att jämföra med vad Bella tidigare sagt.

    Svara

    Oj! Jag jobbar inte alls för Svd (jag jobbar inom läkemedelsindustrin). Jag tog en fikapaus under dagen och såg detta på SvD.

    /15:01 som länkade till SvD

    Svara

    Du funderar inte på varför hon inte har några anställda? Hon drog inte in tillräckligt med pengar för att betala alla kockar och barnflickor i ena bolaget och resor till australien och usa i det andra. Hon blev av med sina sammarbeten för hon ljög om.sina siffror det är därför hon jobba mindre – hon hade inga produktsammarbeten att sälja och Löwengrip sålde inte heller i nivå med vad hon spenderade i företaget.

    Svara

     Men suck… ”alla kockar och barnflickor” som om hon hade flera. Hon hade En kock varannan vecka hemma och det var knappast någon större kostnad. Men ja anställda kostar pengar och mycket pengar måste in när minst tio anställda ska ha betalt och dela på intäkterna. Nej hon ljög inte, att visa upp sidvisningar är inte att ljuga, så gör många men däremot så ljög/vred media och ja de hade stora utgifter som inte täcktes till slut med anställda i andra länder, stor lägenhet i NY och skänkte pengar på välgörenhetsgalor – då måste mycket pengar in för att gå runt.

     Svara

      Goda nyheter för ensamstående mammor och pappor! Att ha en egen middagskock anställd på 50% är ingen större kostnad. All tid ni lägger på att stå i köket varannan vecka kan nu gå till att umgås med era barn! Äntligen får ni tid över till läxläsning, fritidsaktiviteter m.m, m.m.

      Svara

      Du är sjuk.

      Svara

    Hm, färre anställda borde iofs innebära lägre kostnader och bättre resultat. Mvh egenföretagaren vars största post är just personalkostnader

    Svara

   Intressanta uppgifter. Halverad omsättning var i och för sig signalerad hösten 2019 men noten att Deramone köpt upp extra lager 2018 gör att ryktet och de uppgifter som någon angav här är bekräftade.2018 års omsättning var upolåst. Ingen vinst att tala om och kassan hade sinat vilket syntes på Bella och Pingis ägarbolag, de fick ingen utdelning 2019. Så några stora pengar har de inte fått för Beauty. Dessutom är man seriös så lyfter man inte ut så mycket pengar som de gjort utan låter pengarna jobba i företaget.

   Svara

    Man kan utgå ifrån att både Pingis och Bella hade siktet inställt på att avveckla Löwengrip så snart de sugit ut vad som fanns att suga ut ur bolaget. De överförde pengar från Löwengrip Beauty via bemanningsbolaget Zug till ISPI Holding för att kunna göra en extra stor utdelning 2018. Den skulle man inte kunnat göra direkt från Löwengrip Beauty.
    Att de skulle bygga upp Löwengrip Beauty på lång sikt verkar inte ha varit deras avsikt ens från början.
    Sen fick Bella snacka hur mycket hon ville om att bygga upp ett svenskt Estée Lauder som dottern skulle ta över en dag men Bella har aldrig haft någon uthållighet med något av sina företag. Undantag bloggen förstås som varit förutsättningen från början.

    Svara

     Jag tror inte att det var tanken från början utan snarare det som hände när de insåg att de misslyckades med sitt företagande.

     Svara

     Zug var inte en styrelseledamot därifrån som avgick på egen begärna? Låter något för skatteverket.

     Svara

    Inga nya uppgifter ju. Varit känt länge att de hade halverad omsättning och nej 2018 års omsättning är inte uppblåst men omsättning är inte detsamma som vinst, dock så var det väl en liten vinst enligt öppna uppgifter vad man sett. Du hoppas och du kämpar på du anonym med litet a, du är aktiv….

    Svara

   Alltså klart 2018 hade boostad omsättning när alla kunder var tvungna att fylla upp lagret med nya brandingen, alla fyllde ju upp sina hyllor med de nya förpackningarna. Många återförsäljare hann inte fasa ut hela gamla lagret vilket då naturligt ger en peak och sedan dämpad försäljning innan lagren går ner.

   Svara

    Löwengrip Beauty sålde ut lagret till dumpade priser till Dermarome eftersom det bolaget skulle ta över försäljningen till apotek och fackhandeln. Omsättningen 2018 var inte uthållig på något sätt utan helt klart en omsättning på steroider.

    Svara

   Inte alls konstigt, hon struntade fullständigt i Löwengrip Beaty då hon satsade på att bli världens mäktigaste kvinna.

   Svara

  Försökte inte Odd sig på en Sveriges mästerkock karriär oxå?

  Svara

   Haha ja gud ja, hade nästan hunnit glömma det 😅 Har för mig hans köttbullar (?) blev hyfsat sågade av juryn.

   Svara

   Jo även pappapanelen Tv 4 Nyhetsmorgon.

   Svara

  Omg 🙈

  Svara

  IL har väl typ aldrig visat sina pojkvänner .. men nu djävlar 😳

  Svara

   Han ser väl sin chans. Uppdaterat sin insta som en galning i samband med att detta outades och ja nyligen ut ett ”ni är många som undrar vad jag gör”-inlägg. Smart drag av Paul ändå, och nu har Bella någon att fira sin 30-årsdag med. Perfekt.

   Svara

    tror inte det håller till oktober. eller ens augusti.

    Svara

     Två impulsiva romantiker… Jag tror att de är förlovade eller till och med gifta innan sommarens slut.

     Svara

    Ja.. jo.. men ingen undrar ju. Alltså han svarar ju på en fantasifrågeställning.. 😀

    Svara

    [kommentar raderad]

    Svara

     [kommentar raderad]

     Svara

  Alltså Bella. Cringe.

  Svara

   Och HAN. Cringe!!

   Svara

    Ja haha fy, jag skäms typ åt bådas vägnar :/

    Svara

    50-årig man/gubbe med lite mage som rappar i en bil medan Ljugis skrattar sitt forcerade skratt… Mycket dåliga vibbar på den.

    Svara

     Mycket dåliga vibbar. Och det är något obehagligt över Paul-Robert.
     Slug typ.

     Svara

      Precis som med dig då 16:41
      Som du då.

      Svara

       Får mycket dåliga vibbar av dig också 16:41, samma typ som du då. Ska du aldrig ge upp, ska du aldrig gå vidare? Hoppas Paul som heter Robert som mellannamn, tredjenamn, är klog nog att få sin tjej att förstå att hon bör a n m ä l a en viss person för t ra ka serrier och f ö r t a l , ja det är det och borde gjorts för längesen.

       Svara

        Du är fruktansvärt obehaglig. Ingen annan än du.

        Svara

     Och han är obehagligt lik hennes egen pappa

     Svara

      Båda är blonda med långt hår?

      Svara

     ”med lite mage”. Fräsch kommentar som inte har med något att göra.

     Svara

     Men han är ju ändå så mycket bättre än gammelgubben Erik Selin? Paul känns ungdomlig iaf.

     Svara

    Mer han. Varför vill man bli filmad sjungades i Bellas kanal? Alltså jag stör mig inte på sjungandet utan att de så uppenbart övat och sen filmat det som content. Brrr cringe.

    Svara

     Tycker att han påminner om en ung kille med ”gamling-filtret” på sig.. som gör att man får massa rynkor etc…

     Svara

      Tycker han ser ut som att vara hennes mamma, iaf på detta foto.

      Svara

    Ja vad är det med honom? Är han smyggay? botoxad? det är ngt väldigt omanligt över denna karl. Kan bara inte sätta fingret på det.

    Svara

     Utseendemässigt påminner han om Carson Kressley från Fab 5.

     Svara

      Tycker det med men även vampyrpappan i Twilight. Stilig.

      Svara

      Båda är blonda med långt hår. Men där slutar likheten

      Svara

      Jaa, spot on, har grubblat på vem han påminner om. Tack!

      Svara

      Precis vad jag tänkte när jag såg klippet!

      Svara

      Blandat med Meryl Streep.

      Svara

     Tycker att han påminner om en ung kille med ”gamling-filtret” på sig.. som gör att man får massa rynkor etc…

     Svara

     Kommer snart ut som Paula.

     Svara

     Jag håller helt med!! När jag såg köippet fick jag en obehaglig känsla i magen.

     Svara

    Bellas kille – det vitaste vi har

    Svara

    Halsduken är ändå värst! Värre än rappen 🤦‍♀️

    Svara

   Jag tyckte han va daddy ja

   Svara

   Har ni aldrig tramsat er till någon dålig låt? Tråkigt för er isåfall. Är inget Bellafan men man måste liksom inte per automatik tycka att det är CRINGE och att hon gör bort sig bara för att det är just hon.

   Svara

    Jo, massa gånger. Jag har inte filmat och lagt upp det på Instagram till allmänhetens beskådan dock.

    Svara

     Du är ju dock inte en hyfsat stor influencer som levt på att dela med dig av varje intressant sak som händer de senaste 15 åren…

     Svara

      Du sade det själv: varje INTRESSANT sak som händer.

      Intressant. Exakt vad är intressant med en okänd 50-åring som sitter och sjunger i en bil?

      Svara

       Uppenbarligen tyckte Bella att det var roligt och intressant.
       Allt som läggs upp behöver inte vara intressant för just DIG.

       Svara

       Vad är egentligen intressant, som influenserna delar med sig av? Deras dagliga matintag? Senaste budet? Bidrag till ”Vem svankar mest”? Eller offerkoftainlägg med styrkekramar över allt HAAAT folk trollat på deras sociala medier

       Svara

    Dålig låt, visst. Men han kan ju varenda ord..det här är en favoritsång han feminint viftat till framför spegeln i åratal…

    Svara

     Alla som är födda innan 1979 kan varenda ord till den där låten.

     Svara

      Stämmer exakt noll! Vidrig låt dessutom.

      Svara

       Jo, det här var en monsterhit back in the days.
       Den första rappen med stort kommersiellt genomslag.
       Skulle påstå att många 60-70-talister nynnat till denna.

       Svara

     Dålig låt? Starten på hela hiphopen. Den låten är musikhistoria!

     Svara

      Bröderna Wrights the flyer var ju starten på hela flygplansutvecklingen, men det var ju fortfarande ett rätt kasst flygplan.

      Svara

      Aldrig hört låten innan, vad heter den?

      Svara

     Enligt dig kanske. Men enligt VH1 ligger den 2:a som världens bästa hip hop låt. Den ligger med i Rolling Stone’s lista över världens 500 bästa låtar någonsin. Den ligger också med i NPR’s lista över de 100 viktigaste låtarna under 1900-talet.

     Det där är låten som blev starten till den kommersiella hip hopen.

     Som att säga att Smells like teen spirit är dålig vilket var den låt som gjorde att grungen slog igenom på riktigt på 90-talet. Det är musikhistoria!

     Svara

    Tyckte inte heller det var att ”göra bort sig”. IL tycker jag ofta är cringe för hon är så extremt onaturlig i kameran. Paul är också cringe med sin ig där han plötsligt börjat uppdatera en massa – och jag får överlag inga bra vibbar av honom. Men denna video kändes totalt harmlös, lite smårolig och normal.

    Svara

     Exakt! Tycker ofta att Bella är pinsam/gör bort sig, men det känns så hårt och onödigt att till varje pris hitta fel i allt hon gör. Äh jag vet inte, störde mig nog mest på ”hon gör bort sig” (borde väl för övrigt vara han som gör bort sig isåfall) när hon uppenbart bara har det kul med den hon är nykär i.

     Svara

  Haha släng ut den här snubben och Bella ensamma på en öde ö, utan Aftonbladet och insta, och det tar slut på ca en kvart.

  Svara

   THIS!!! ⬆️

   Svara

  Varför gör Isabella bort sig? Det är väl härligt att de har skoj ihop och att folk kan bjuda på sig själva. Förstår inte varför du måste vara hånfull mot Odd.

  Ja det var ju strategiskt av Margaux verkligen, det var väl värre isåfall.

  Svara

  Hur stor skämskudde finns det?
  Är i behov av en ENORM!

  Hans rap och Bellas skratt! 😬

  Svara

   Så gubbigt partytrick att kunna rappa till den. Säkert coolt när han var tonåring på 80-talet…

   Svara

  IL man ser ut som en kvinna

  Svara

   He, jag trodde också det var en dam först när jag seglade in här på BB för att läsa treinlägget..

   Svara

    Han byter ju namn hela tiden.
    Inte så långt från Paul & Robert till Paula & Roberta 🙂

    Svara

     Men sluta snälla, sluta få för dig en massa och hitta på och sprida rykten!

     Svara

      är att skämta att sprida rykten?!?!?!

      Svara

       Finns alltid nån nöt som
       ”LÄSTE NÅNSTANS ATT…”

       Svara

      Stollis såklart 🙄

      Svara

      Oh heeeerregud är du seriös 😂😂😂😂 RYKREN???!

      Svara

   Herregud.. vet inte vilken kvinna ser så manlig ut

   Svara

   Och? Låt folk se ut som de gör.

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Fräscha kommentarer om andras utseenden.

    Svara

   Äsch – en ordinär Stockholmare bara.

   Svara

  Vad är det med Bella och Pingis och deras förkärlek får sång- och dansmän? 😦

  Minns med rysningar deras ”spontana” sång och dansnummer från kontoret, på den tiden när de fortfarande hade en stackars personal anställd. Hua!

  Svara

   Livet blir lättare med en sång på läpparna.

   Svara

   Minns så väl när alla tvingades sjunga sensuella Isabella 🤣🤢🤢🤢 det var tider det.

   Svara

    Åhhh, vad hemskt! Särskilt nu när man hört personalen berätta hur vidriga de var som chefer med mobbing och allt! 😝

    Svara

   Isabellas nya påminner om sång och dansmannen något med barnsligheten.

   Svara

    Simon är ju 30 år yngre…

    Svara

     Kanske är Simons pappa, även om han mest liknar Bellas pappa.

     Svara

      Känner väl till Simons pappa och storebror genom deras idrottsengagemang, kunde inte vara längre ifrån den här människan… varken utseendemässigt eller till sättet.

      Svara

   Är det ngn som vet varför Simon slutade på Perfect Day Media?

   Svara

    För att han MeTooade en as viktig KUND till Perfect Day. i en taxi efter en jobbmiddag. Detta är 100% sant och så sjukt att inte ALLA vet det. Han raggade och äcklade sig och hon sa nej å åter nej. dagen efter fick han sparken samma dag. den sämsta rekryteringen i perfect days historia … eftersom det va ett jävla liv om att han skulle göra stordåd.
    Men det pinsammaste av allt är att han nu storsatsar på sitt eget bolag, om man vill skratta kan man gå in på hans insta ” simon sjögren AB” och se en film där han låtsas va framgångsrik

    Svara

     Oh, herregud! Reklamfilmen med honom själv i huvudrollen i sann Isabella-anda…helt utan substans?!

     Svara

     Tack för att du skrev detta! Har undrat så länge! Usch vad äcklig han är.

     Svara

      Fast du kan inte veta om det är sant för att någon skriver det här.

      Svara

  Klarade två sekunder… oj.

  Svara

   Jag vred mig som en korv innan jag begrep att jag måste stänga av ljudet.

   Svara

    🤣

    Svara

    Jag har kollat på Netflix i timmar med katten sovandes bakom mig på soffryggen i godan ro. När gubben började rappa så trillade stackaren nästan av, ställde sig upp och blev helt stirrig.
    Förlåt vännen!

    Svara

  Tror Bella och hennes love kommer bjuda på mycket härligt till hösten!
  Dags att poppa massor av 🍿

  Svara

   Om det håller tills dess…

   Svara

  Tycker inte han gör bort sig. Han bjuder på sig själv. Det är kul, slappna av lite. Herregud…

  Svara

  Something is rotten in the state of Denmark….Detta är inte på riktigt utan någon sorts sick PR trick….så som hon skriver om sin pojkvän och visar att hon fått en cykel och fnissar etc etc…..det är INTE typiskt IL utan snarare en liten nytändning i excelarket

  Svara

   Snarare ett barnsligt behov av uppmärksamhet som är pinsamt omoget. Hon anger att hon förlorat allt även sitt hus. Nja det var väl en för stor offerkofta. Att sälja ett hus för ca 25 miljoner och köpa ett annat för ca 18 är väl knappast att förlora allt. Plus privata golflektioner ansiktsbehandlingar resor utemiddagar med mera. Hennes definition på allt är allt lite speciell.

   Svara

    15,7 mkr kostade det nya huset

    Svara

    Men du vet väl att hon sålde skönhetsbolaget och då fick in pengar, har du missat det? Därför kunde hon köpa annat hus, ta golflektioner osv… Du borde väl även veta att huset såldes för 27 och nya kostade 15.7 ca. Du är speciell du 15:59, obehaglig. Gå vidare någon gång.

    Svara

     Du är obehaglig gumman

     Svara

     Det är något riktigt obehagligt med dig. Beter du dig så här obehagligt i ditt riktiga liv? Och ja, de flesta av oss känner igen dina kommentarer. De ger samma skeva vibbar varenda gång.

     Svara

    Det gamla huset var belånat till 23,5 mkr, det nya är belånat till 11 mkr.
    Bella bör ha fått några miljoner när hon sålde sin hälft av Löwengrip Beauty.

    Svara

     Men apropå det nya huset. Är det belånat? Till 11 mkr? Vilken bank lånar ut 11 miljoner till en ensamstående utan fast inkomst??????? Det skulle jag också vilja lyckas med. Hur gör man?

     Svara

      Södertäljemaffian

      Svara

      Håller med. Som ensamstående utan fast inkomst får man inte ens ett förstahandskontrakt till en hyreslägenhet i allmännyttan. Men Bella har väl en vän i banken kan tänka.

      Svara

  Nä man kan faktiskt bli sådär fånig som Bella och hennes nya är när man är nykär. Mycket värre med Margaux då tycker jag som ska tjäna pengar på det, blä!

  Svara

  Hellre Bella! Lite som att välja mellan pest och kolera visserligen men…

  Svara

  🌳 Bellas instainlägg där hon ligger i grönskan och skriver att hon tagit ledigt i 1-2 år för att vara med sina barn… Men… var är barnen? Just det, hemma med pappa. Vart ska barnen vara när hon och nya kärleken ska till Schweiz och Frankrike? Just det, hemma med pappa.

  Jag skulle respektera henne mer om hon var ärlig istället för att maskera sin nuvarande situation, som är självförvållad, genom att säga att hon ska vara ledig med barnen. Nej, du är inte ledig, du gjorde bort dig grundligt och har nu ingen som vill göra affärer med dig. Nej, du är inte med barnen, du är med ännu en man i ett desperat försök att läka dig själv. Kan folk inte bara säga som det är?! 🤮

  Svara

   Spot on!

   Svara

   Spot on.

   Och så sinnessjukt sorgligt på så många plan, men mest för de stackars barnen!

   Svara

    Verkligen. Tänk den dagen när de är stora nog att googla allt som hänt? Får ont i magen bara jag tänker på det, inga barn ska känna annat än att de alltid kommer först.

    Svara

   Nu är det ju så att hon är separerad från barnens pappa och så länge hon inte vill hänga med exet så måste hon lämna bort dem halva tiden då pappan säkerligen också vill umgås med barnen.
   Man märker ju på hennes sociala medier att hon är med barnen varannan vecka och inte bara är med nya kärleken.

   Svara

    Jo men man måste inte presentera ett antal män för sina barn fast man är separerad, låta män flytta in (!!) i barnens hem för att man brutit med sin syster och inte klarar av att vara ensam eller låta sitt x ha barnen mer än 50% vilket Odd har. Detta handlar ju inte om en vanlig frånskild svenssonmamma som måste lämna ifrån sig sina barn mot sin vilja direkt… Bra försök dock.

    Svara

     MEN DET VA JU ETT EVIGT TJATANDE OM DET DÄR 🙄 Låt folk göra SOM DOM VILL.

     Svara

     Hur vet du att hon presenterat ”ett antal män” för barnen? Förutom de två hon berättat om vet vi egentligen ingenting. Låta någon annan flytta in direkt efter att syrran flyttat ut är väl ingen big deal egentligen?
     Vi vet heller inte exakt hur mycket/lite hon har barnen och vi vet egentligen inte om Odd har barnen mer än 50%. Vi vet bara det som Bella delar med sig av på sociala medier och vi vet ju sedan långt tillbaka att det knappast är en sann bild av verkligheten.

     Svara

      *3

      Svara

       Ja, tre. På 3 1/2 år. Det är inte speciellt anmärkningsvärt tycker jag.

       Svara

       Har hon presenterat alla som deras nya pappa som de nu ska ta in i sin familj? Man kan ju presentera sin partner som en vän inför sina barn också. Även om många nu börjar ha bråttom med att flytta ihop och skaffa kärleksbarn och bli bonusföräldrar.

       Svara

        Stolle.

        Svara

     Hur många män har hon presenterat för sina barn?

     Hur många timmar mer har odd barnen än Bella?

     Du som verkar veta kan väl svara.

     Svara

    Senaste veckan har hon varit ute och rest i Sverige, nästa ska hon till Schweiz/Frankrike – så nej, hon har inte barnen varannan vecka.
    Hon har det endast när hennes pojkvän (även ex) inte har tid att umgås med henne.

    Svara

     Den 2 juli, 27 och 24 juni var hon med barnen. Så senast för 6 dagar sedan publicerade hon en bild med barnen.
     Gången innan dess var den 13 juni, så det ser väldigt mycket ut som att ditt påstående inte stämmer.
     Speciellt om man tittar på hennes instastories så syns barnen i princip varannan vecka. Man har dessutom sett att pojkvännen umgås tillsammans med barnen och att de inte bara är själva. Så jag vet inte var du vill komma.

     Svara

     Fast om man kollar på Insta så ser man att hon visst haft dem varannan vecka. Hon har rest på barnfria veckorna och varit i Stockholm på barnveckor. På barnveckor har hon dessutom varit på pojkvännens båt med barnen och, med vad jag antar, pojkvännen eftersom hon inte är den som kört båten.

     Så det du skriver stämmer inte.

     Svara

    Om det är IL så har hon nu ”glömt” barnen för Marstrand Smögen Frankrike och Schweiz. Tidigare har hon och Odd alltid haft varannan vecka även under somrarna men nu med androgyn sångman med märkligt blankt cv vid 52 så glömdes den dealen snabbt. Undrar vad man sagt till barnen. Istället in med barnsligt nervöst fnitter. Så cringe!

    Svara

     Hon har såklart inte glömt sina barn söta du, kanske är det Odd som ville ha sina barn en längre tid nu på semestern och då kunde IL passa på att resa lite med nya kärleken, och de reser med bil och inte kollektivt. Du är cringe 16:05

     Svara

      Själv borde du jobba lite på din översittarton, kära du!

      Svara

      Kan vi inte bara komma överens om att stryka trasiga försök till härskarteknik genom uttryck som ”söta du”? Det hör inte hemma i tjugohundratalet. Du gör bara bort dig genom att använda sådana uttryck.

      Svara

       Och du gör inga härskartekniker och försöker få övertaget? Och kära du är inte lika illa i så fall? Ni är för roliga ni bellahatarna/bevakaren när ni blir ägda eller någon skriver något som inte faller er i smaken, så sjukt. Blir mörkrädd av denna sida.

       Svara

        Men va inte här då stollis, det är liksom inte svårare än så

        Svara

        Nej, du gör verkligen bort dig. Varje gång du skriver som du gör visar du bara att folk som försvarar Bella är lika obehagliga som du är.

        Svara

      Att använda ”söta du” och cringe i samma kommentar är ändå intressant, man kan säga att 1930- talet möter 2018…

      Svara

      Kära du, kryp tillbaka och ta hand om din älskade bella nu!

      Svara

   Gillar inte att skriva detta men jag håller med dig. Man vill ju tänka att en mamma sätter sina barn i första rummet 🙁

   Svara

   Men alltså, barnen har hon ju varannan vecka, de är med sin pappa varannan vecka och nu är det semestertider och då flexar de dagar och tider, så som många gör under semestertider. Det är inte ovanligt att ena föräldern är ifrån från sitt barn två tre veckor på sommaren. Sluta shamea henne som mamma hela tiden, så lågt och det är synd om barnen just därför så tänk er för lite.

   Svara

    Detta sker ju året runt dock…

    Svara

     Men annars, när det passar bättre in, så brukar ni ju skriva att barnen har det bättre hos Odd, de borde inte vara med Bella osv men sen när de är med Odd då är det fel. Likaså brukar ni skriva att hon har inga vänner förutom Sheila sen när hon själv säger det då skriker ni att hon ljuger… alltså det är så sjukt hur en del håller på.

     Svara

      Det behöver ju dock inte vara samma personen som skriver hela tiden?

      Svara

       Ingen annans barn lider lika illa som ILs barn gör i det här k-fältet

       Svara

    Är du mamma själv som blir sekundärkränkt?

    Svara

     Eller så kan det vara en arg ungdom
     Besviken tant
     Förskräckt pensionär
     Förvånad trädgårdsmästare
     Generad elev
     Häpen revisor
     Ilsken sjuksköterska
     Irriterad mormor
     Ledsen tågchaufför
     Likgiltig pilot
     Olycklig marknadsförare
     Orolig kapten
     Rädd polis
     Surt cykelbud
     Tveksam gubbe
     Upprörd retoriker
     Vansinnig kattant
     Uttråkad student
     Deprimerad småbarnsförälder
     Demoraliserad kusin
     Disillusionerad svägerska
     Övervälmad dotter
     Besviken golfare
     Blyg tjej
     Melankolisk granne
     Eftertänksam forskare
     Missförstådd brevbärare
     Ledsen fotograf
     Olycklig svåger
     Känslig bror
     Försiktigt syskonbarn
     Skeptisk designer
     Avundsjukt ex
     Frustrerad trädfällare
     Äcklad tonårsmamma
     Fördomsfull IT chef

     Folk är inte automatiskt kränkta så fort någon säger något minsta negativt.
     Det finns mycket annat man kan vara än just kränkt.

     Svara

      Gud så den här kommentaren är tröttsam

      Svara

       Inte mer tröttsam än att folk tycker att man är kränkt så fort man svarar något som inte går i linje med åsikten.

       Vad jag vet har den bara publicerats en gång förut.

       Svara

        Jo mer tröttsam. Mycket mer.

        Svara

         Blir du kränkt nu eller vad är det frågan om?

         Svara

          Eller blev hon en uttråkad student?

          Svara

           Bajsnödig konduktör?

        En gång förut? Åh nej…

        Svara

         Du är helt fri att komma med underlag som bevisar motsatsen

         Svara

          Nej, det är inte en så viktig kamp för mig.

          Svara

           Okej, vi säger väl så

      Snälla… att du sparat det här inlägget sen tidigare och klistrar in det med jämna mellanrum är bara så CRINGE. Kommer du inte på något vettigt eller fyndigt för stunden så lägg bara ned. Seriöst.
      Du förstör hela k-fältet.

      Svara

       Med jämna mellanrum?
       En enda gång tidigare är den publicerad. Så jag skulle vilja hävda att hela den här kränkhetsen förstör ”k-fältet” långt mycket mer.

       Svara

        Du är tröttsam.

        Svara

         Tillbakakaka, stjärnstopp och universumspegel!

         Svara

          Styrkekram

          Svara

           Tack gmn!

        Det här är enda gången jag frågat om någon är kränkt. Jag vet vad ordet betyder och hur det ska användas. Så hoppa ner från dina höga hästar och tro att du är bättre än någon annan.
        Din poäng faller eftersom jag fokuserar på mamma rollen med min kommentar och du blandar in alla möjliga.

        Svara

         Okej, vi säger så

         Svara

       Någon har lärt sig ordet CRINGE och använder det nu flitigt…

       Svara

      Va?!
      Personen skrev att man skulle sluta shamea en mamma. Sättet hen skrev på tänker jag är mamma själv och därmed tar åt sig. Hen skrev inte en ”negativ” kommentar som du säger.

      Svara

       Negativt som i att den inte håller med din åsikt, jo. Uppenbarligen var det en sådan kommentar

       Svara

        Nej!
        En kommentar är inte negativ för att den inte håller med.
        Varför är det i ditt huvud: negativ åsikt = kränkt?!?

        Jag tänkte att personen blev kränkt för att Bella fick påhopp om att vara en dålig mamma. Hen försvarade Bella och jag undrade om hen själv var mamma och därmed tog illa upp och blev kränkt.

        Svara

         Själva grejen är att det verkar som att man inte kan bli något annat än kränkt i det här kommentarsfältet. Det är så tröttsamt. När det finns hundratals andra saker man kan bli.

         Man behöver inte vara kränkt för att ifrågasätta något man tycker är orättvist. Man behöver inte själv vara kränkt för att försvara någon och man behöver definitivt inte själv ta illa upp och bli kränkt för att någon annan blir påhoppad.

         Svara

      Ha, ha! Bästa!

      Svara

     Är du mamma själv, Emma?

     Svara

    Inte vanligt med Bella barn. Hon klarar bara av dem en vecka åt gången och knappt det. Han har alltid haft dem max en vecka åt gången.

    Svara

     Är inte det, det absoluta vanligaste upplägget vid separerade föräldrar? Att man inte har dem mer än en vecka åt gången?

     Svara

      Ja sällan hör man om föräldrar som har barnen varannan månad eller vartannat år.

      Varannan vecka eller att pappan har vargen imponerande varannan helg är väl ett rätt så vanligt upplägg.

      Svara

       Barnen, inte vargen så klart.. Även om barn ibland kan bete sig som vilddjur.

       Svara

      Inte under semestern och högtider som jul påsk etc.

      Svara

   Vad babblar du om. Det är pappans tur att ha barnen nu. Hört talas om delad vårdnad. Tröttsamt med er troll som bara skriver för att få hata och trycka till.

   Svara

    Du är jäkligt tröttsam också kan jag säga

    Svara

   Dom kanske har sina barn tre veckor var i ett sträck under sommaren?

   Svara

  Ryser…

  Svara

  Hmmm.. skulle Isabella outat sin kärlek via någon samarbetsgrej så skulle du skriva att det var vidrigt, att inget är heligt för henne. Hahah håll koll på din åsikt iallafall

  Svara

   Ja precis, men Margaux vågar hon väl inte gå på lika hårt, istället är det IL som får fronta här och är den som ist får skäll och h ån och ska locka klick och många kommentarer. Det är skillnad på folk här, görs skillnad… Mobningen och hyccklet här alltså.

   Svara

    Sluta svara dina egna kommentarer stollis

    Svara

  Men nä, inte klanka ner på Odd för att han vågade testa på saker.

  Svara

   Stackars Odd. Han har det nog inte alltför lätt emellanåt.

   Svara

    Hoppas att han vet att folk verkligen stöttar honom, kan inte vara lätt att co-parent med Isabella som gömmer sig från maffian, får elchocker, brottas med sin uppväxt, och svänger runt med Excel-arket.

    Svara

  Paul har många feminina drag, minst sagt.

  Och ett halvbra ansiktslyft som kärvar oförskämt mycket vid öronen 🙈

  Mina öron? De trillade av efter första 5 sekunderna in i klippet. Dödsstöten var Bellas ”icke-charmiga” skrattattacker…

  Svara

   Hmm kanske det., Googla ”Paul Sundvik stylepark” för en äldre bild, där örsnibbarna ser större ut, inte lika smala och fastlimmade vid ansiktet.

   Svara

    Shit han va ju skitsnygg på sin tid, säker på att han hade åldrats fint om han låtit bli ingrepp av olika slag. Synd på en så snygg man.

    Svara

   Han har lyft sig, va? Tyckte väl att hans ansikte såg väldigt…spänt ut.

   Svara

   Vad är det som är feminint med honom? Han kanske har delikata drag men att han är feminin? Nä..

   Svara

    Jo, han ser för välansad och polerad ut. Och även könlös.

    Svara

     Knappast könlös. Man ser mycket väl att det är en man så sluta larva dig.

     Svara

      Lägg ner. Din åsikt är knappast andras.

      Svara

     Åh herregud. Hade nån skrivit att en kvinna ser för ovårdad och därmed könlös ut hade det blivit ramaskri

     Svara

    Jag tror att det handlar om att folk som gör massa populära ingrepp blir lite stöpta i en och samma form – lite drag-queen stil.

    Svara

   Aaahhh där har vi det. Han har lyft sig

   Svara

  Så fort jag ser Marguax tänker jag bara på den där gråtvideon med sonen. Där hon filmar hur hon går iväg, ignorerar hans gråt och rop efter henne och stoppar in hörlurar istället. Så att hon inte ens hör om han kräks eller liknande.
  Och sen när det blir tyst kollar hon inte efter om han är ok, bakom den stängda dörren.

  Nåt är seriöst off med den människan. Men ja, hennes mamma använde ju tydligen samma metod, kanske förklarar en hel del hon inte förstår.

  Svara

   Har inte sett videon, men jag blir mycket illa berörd det du beskriver.

   Svara

   Annars är ju det att få barn just en möjlighet att INTE upprepa sina föräldrars misstag.

   Svara

    Hon använde mammans metod som ett slags försvar, att det minsann inte blivit nåt fel på henne av det. Kanske precis det som hänt, med brist på empati och inte kunna tänka sig in i sitt barn sits (där han dessutom blir filmad). SJukt är det.

    Svara

     Well said!

     Svara

  Å än har vi säkert inte sett det värsta 🤣

  Svara

  Är han inte väldigt feminin i sitt kroppsspråk. Hur tänder man på det som straight?

  Svara

   Varför skulle man inte kunna tända på en man med feminina drag?

   Måste man gå i gång på alfahanar som spottar snus och välter träd med sina bara händer?

   Svara

    Jag älskar Alfahanar, grrrrrr 😍🦍🤤

    Svara

     Aaw han är jättelik min lillebror faktiskt! Är ju inte direkt så att en kan kontrollera hur en föds. Tycker Paul är fin som han är!

     Svara

      Eller hur! Såga vad folk skriver eller gör men själva utseendet känns då onödigt att hacka på. Tycker han är fräsch, speciellt för sin ålder! Skulle aldrig gissat på 50 +

      Svara

     Alfahanar är cringe 🤢

     Svara

      Men vaffan, sluta överanvända ordet cringe i varenda kommentar!!

      Svara

      Du är cringe stollis

      Svara

    Nä men ett mellanting mellan glamboyant dragqueen in covert och trädvältande troll finns va?

    Svara

     Jag tycker inte att han är en glamboyant dragqueen. Nu var det ”feminin i sitt kroppsspråk” (vilket väl är någonstans mellan dragqueen och trädvältare) som ts undrade hur man som straight kan tända på och det tycker inte jag alls är så svårt att förstå hur det kan gå till.

     Svara

     Trädvältande dragqueens 😉

     Svara

     Alltså kvinnor är lika vidriga med sina utseendekommentaret som män. En man som råkar se lite välpolerad ut är plötsligt en flamboyant drag Queen trots inte en tillstymmelse till kvinnlig rekvisita. Helt sjukt. Är säkert samma personer som kallar Megan fox för man.

     Svara

    Vilka kvinnliga influencers är manliga?

    Svara

     MargauX. Tycker hon ser ut aom en töntig tonårspojke

     Svara

      Dasha. I fejjan iaf.

      Svara

       Alltså verkligen inte

       Svara

   Med den logiken borde inte homosexuella män heller tända på feminina män. Och homosexuella kvinnor borde inte kunna tända på maskulina kvinnor.

   Svara

    Nä där har du nog tänkt lite tokigt tror jag. försök igen.

    Svara

     Vill du förklara hur det är fel men hur man som straight kvinna kan tända på en feminin man är att tänka rätt? Är ju samma logik.

     Straight kvinna – tänder på män – femininitet går därför bort
     Gay kille – tänder på män – femininitet går därför bort
     Gay kvinna – tänder på kvinnor -maskulinitet går därför bort.

     Ja självklart faller det på sin egen rimlighet men det gör det ju redan i första steget vilket är min poäng.

     Svara

     Jasså? Men ts tänkte rätt?

     Svara

      Inte lika fel som du isf

      Svara

       Vad är skillnaden?

       Svara

    Pratade nyligen om just det med min bror som är gay, han är åt det lite feminina hållet och sa ”jag vill inte ha en kille som är för fjollig”. Så visst finns det massor av bögar som endast vill ha alfahannar!

    Svara

     🤷‍♂️ ja det är ju min poäng. Varför det också rimligtvis bör finnas straighta kvinnor som gillar mer feminina män.

     Svara

      Ah sorry, missuppfattade!

      Svara

   Alla tänder på olika saker, herregud. Utgår du alltid bara från dig själv eller gör du bara det när det gäller sexuella preferenser?

   Svara

    Och vissa väljer partner efter mer än bara utseende. Tänka sig.

    Svara

     Plånbok, till exempel.

     Svara

     Precis, Bella till exempel väljer partner efter plånbok. Tänka sig!

     Svara

   Är det här en seriös fråga?
   Huruvida man är gay eller inte avgörs inte av vilken grad av femininitet man tänder på. Man går igång på ett kön helt enkelt.

   Svara

  Så Bella är fortfarande intressant alltså…?

  Svara

   Bästa kommentaren – hur orkar någon bry sig om denna människa öht? Önskar jag förstod hennes sätt med män dock, jag har inte ens haft ljumma känslor för en hundradel så många män som hon verkar ha haft ett sexuellt förhållande med. På det sättet är det starkt jobbat ändå.

   Svara

    Men nu brydde du dig ju….

    Svara

     Nej, varför tror du det? Jag läser på Bloggbevakning och skriver inte sällan en kommentar. Varför skulle jag bry mig om IL för att jag gör det, menar du? Det blir ett väldigt konstigt ”bry sig om” i så fall och särskilt om man frågar dem jag verkligen bryr mig, nämligen mina vänner, min man, mina föräldrar och så vidare. Fast du kanske inte har så högt ställda krav?

     Svara

  Efter att ha läst tråden på Det Förbjudna Forumet är jag 100 % säker på att detta är ett PR trick som ska gynna dem båda.

  Jag tyckte att han såg sjukt bekant ut när IL lade ut bilden på honom och länkade till hans instagramprofil. Förstod till sist varför han var så bekant: jag har träffat honom två ggr i Båstad för länge sen, dock ej snackat med honom. Han hade inte gjort ansiktslyftet då. Det lilla jag såg av honom var inte tillräckligt för att ge en bild av huruvida han verkar s t r a i g h t eller inte men avsaknaden av tjejer omkring honom vid båda tillfällena + tråden för att min tes stärks.

  Blir MYCKET intressant att följa, tyvärr skulle IL aldrig frivilligt erkänna att det var en PR kupp.

  Svara

   Troll. Tillbaka till FB med dig. 🤮

   Svara

    Stollis, dra tillbaka och krama bella nu! Ts har en bra point.

    Svara

   Ok, så din källa är F-back? Och sen har du två gånger sett honom i Båstad. Men inte snackat med honom? så du har sett honom två gånger. Då hade han inte tjejer omkring sig så du är tveksam till om han är straight eller inte?

   Och grejen med en PR kupp är väl att inte avslöja att det i sådana fall är fejk?

   Alltså dafuq?

   Svara

   Men alltså, galning!

   Svara

   Haha så en man är bög om han inte omringas av tjejer så fort han går ut😂

   Svara

   Alltså förlåt men det här är bara äckligt. Du sitter här och hittar på saker om en okänd människas sexualitet som du aldrig träffat och det baserar du på att personen inte var omringad av kvinnor. Du är ju sjuk. Camilla ta bort det här. Han är ingen offentlig person och även om han vore det är det osmakligt att sitta på hitta på saker om någons sexuella läggning.

   Svara

    Men sluta gapa om att Camilla ska ta bort saker. Och jo, han försöker åtminstone bli en offentlig person. Med hjälp av Bella.

    Svara

    Hur träffar man en sexualitet?

    Svara

    ”Men alltså”, ”alltså…”, ”oj! Men alltså…”

    Är ni lika språkdebila i verkliga livet? 90% av de som skriver i detta kommentarsfält sysslar med anekdotisk bevisföring och verkar inte ens kunna se vatten som kokar utan en trigger warning innan.

    Svara

  Ok, jag har plussat för någon dag sen. Jobbar på förskola och ÄLSKAR barn är, är gift med världens bästa man som jag älskar, men jag känner bara en fullständig panik att jag har ett barn inom mig som jag ska föda ut 🙂 100 frågor, är givetvis glad men jag förstår fortfarande ingenting. Är i v7. Är det normalt att ha blandade känslor? Är även rädd för att något inte ska stå rätt till osv..

  Svara

   Troll

   Svara

   Fråga på familjeliv ☺️ Och stort grattis!

   Svara

    Fråga verkligen INTE på Familjeliv.

    Allt du känner är fullt normalt.

    Svara

   Är det så akut att det inte kan vänta 4 timmar?

   Svara

   Verkligen onormalt att ha blandade känslor när man nyligen upptäckt att man är gravid. Sök hjälp nu på en gång.

   Svara

   Om bara 4(!) timmar är det ÖS. Dina graviditetsfrågor får vänta tills dess, annars föreslår jag Familjeliv.

   Svara

   Vänta till öppet spår och fråga där istället.

   Svara

   Ja, snälla, klart det är blandade känslor att bli gravid. Hela ens liv blir annorlunda när man får barn
   Det lägger sig lagom till vecka 12, sluta noja

   Svara

    Tack alla bittra människor för era svar ;DDDD

    Svara

     Vassegooo

     Svara

  Kommentera en kvinnas utseende = Inte ok
  Kommentera en mans utseende = Helt ok

  Svara

   Vem har sagt att det är ok? Dårarna som läser här drar sig inte för att kommentera både kvinnor och män både till utseende och även hittepå diagnoser

   Svara

    Ser inte så många som säger ifrån direkt.

    Svara

    Ursäkta?

    Svara

   stackars männen va, inte så att de disskuterar en kvinnas utseende
   är det verkligen så hemska kommentarer här?

   Svara

    Nä de är bara löjliga.

    Svara

  Jag kan inte se någon video. Fler som inte kan se den här?

  Svara

  Fler än jag som förstod direkt när ni såg ILs instastory att det skulle bli inlägg här kl 15? Haha. Varför inte göra ett eget inlägg om Margauxs tilltag? Vågar du inte basha henne utan måste blanda in IL så det är IL som får skäll och h ån, fastän hon inte gör något fel utan det är Margaux som gör det tvivelaktiga, och IL får stå som rubrik för att locka till klick och många kommentarer. Alltså.

  Svara

   Hon skriver ju ett inlägg om båda och kritiserar dem.
   Det är ju fritt att kommentera vilken av dem man hatar mest. Du hade ju också ett val, du kunde ju bara kritiserat Margaux men var tvungen att försvara och dra in Bella också.
   Kasta inte sten i glashus

   Svara

    Åh herregud ”Emma”… var det jobbigt för dig? ”…kommentera vilken av dem man hatar mest” ?? Alltså snälla.

    Svara

   Och så kom lilla du till att försvara din idol IL. Förstod det direkt.

   Svara

   Och vad är det för fel på det då?

   Svara

   Och här kom du fram igen. Patetiska människa.. ”HAHA”

   Svara

   Fler än jag som förstod att du dirket skulle komma in ridande på din höga häst för att försvara din älskade Bella?

   Svara

  Lika pinsamt som Dudas rapp 🙈🙈🙈

  Svara

  Helt klart PR trick i enlighet med excelarket från IL.
  Bara att han uppdaterade sitt instagram med en mängd bilder var ju lite…märkligt precis innan nyheten om att de är ett par släpptes.Tror IL ska använda detta för att visa att hon är en supermäktig PR kvinna som kan sälja ALLT via hennes kanaler.Hon behöver ett pilotcase och det blev denna lilla lustiga rappande figur.

  Svara

   Han skrev ju någonstans att det var Bellas idé att de skulle göra så här. Känns som att det är ett PR-trick. Men hoppas att de har roligt och trevligt under tiden!

   Svara

    Undrar hur han kommer att må när han inser att IL lever efter devisen att all PR är bra PR, och att hon är en fena på att slänga folk framför en buss så länge det gynnar henne PR-mässigt.

    Paul – du är 50+, är det så viktigt att bli känd? Känner du dig så handfallen inför sociala medier?

    Svara

  Om klippet med Bellas kille skulle vara äkta får han +poäng från mig, jag menar det är ju kul med en människa som vågar bjuda på sig själv och liksom bara ha kul 😀

  Svara

  Man undrar en hel del över Pingis och hennes omdöme, när det är hon som parat ihop detta unikum till ”par”.

  Svara

   Hon vill väl ha lugn och ro. De har fortfarande business ihop även om de nu sägs dela upp och ner avsluta samarbetet. En frifräsande man som kan ta bort Löwengripskan till ex Frankrike är en bra lösning. Även för Löwengrip Beauty ju längre bort desto bättre. En pappagestalt. Undrar om de delar på notan de två turturduvorna eller är det bara en som betalar. Vem blir då bjuden?

   Svara

    Tror Bella blir bjuden. Han är ju ändå i paritet med hennes far.

    Svara

  Jag vet inte vad det är, kan inte riktigt sätta fingret på det, men någonting med Paul får mig att tänka att verkar osäker. Det är nåt med hans ansikte/uttryck som känns nervöst och inte helt äkta.
  Lite som en osäker liten kille som gör allt han kan för att verka cool och världsvan men inte riktigt når fram..

  Svara

   Inte så konstigt att han blir skakis när Bella sitter bredvid. Med henne gäller det att hålla hårt i ratten om man ska hänga med i alla svängar.
   Tror han kört i diket senast i september. Möjligtvis har de då redan hunnit vara gifta i en månad eller så.

   Svara

  Jag lyssnade på Grys sommarprat. En av de många saker han kunde Adam var att rappa den låten (rapper’s delight) Gry sa att han gjorde det bra. Innan låten spelas så får man höra en kort version av Adams rap.

  Svara

   Om det är så att de spelade in detta för instastory under Grys sommarprat där hon tydligen (lyssnade inte själv) hyllar sin avlidne vän Adam så är det ju riktigt osmakligt.

   Svara

  Tror ni att Isabellas skratt som låter konstlat och obehagligt egentligen är ett uttryck för all hennes ångest som bara måste ut Ur hennes kropp på något sätt?
  Det har slagit mig flera gånger när jag hört henne och andra som skrattar på ett liknande sätt (gällt och ljudet kommer ovanför strupen och inte från magen som hos en normal människa) att det måste vara ett uttryck för antingen ångest, hysteri eller avsaknad av social kontroll. Vad tror ni?

  Svara

   Jag tror du behöver hjälp.

   Svara

    Säkert 😊🙌

    Men inte med mitt skratt. Det är hjärtligt och äkta 😘

    Svara

   😂 Gillar dina hobbyanalyser! 👍🏻
   Tror också det är ett ångestridet skratt, ungefär som Joaquin Phoenix i filmen Jokern! 🤡
   https://youtu.be/D0EBBqbeqIM

   En väldigt bra film för övrigt! Och en välförtjänt Oscar till Joaquin!

   Svara

   Ligger mycket i det. Därför som Isabellas skratt låter mycket obehagligt i mina öron. Jag bara måste dra ner ljudet, får kalla kårar. Normalt så har skratt en smittande inverkan på mig.

   Svara

  1. Ser mkt kvinnlig och glansig ut pga att lyft ansiktet. Syns mkt tydligt runt öron och käklinje.
  2. Absolut att allt är fejk. Aldrig har hon outat ett förhållande så tidigt eller varit så överdrivet detaljerad.
  3. Skrattet är obehagligt och absolut inte äkta. Har lärt sig att många män gillar airheads som skrattar och är tillgängliga. Har väl ett bilder på Marilyn Monroe och tänkt åh så vill jag vara. Alltid glad och tillgänglig för männen. Men error då även hon led av psykisk ohälsa.
  4. Barnen har en far. En garanterat stabil och bra sådan. Att folk ständigt frågar var de är är ju märkligt. Hos sin far kanske som tack vare att det är en underbar kärleksfull pappa VILL ha sina barn hos sig. Om jag skilde mig hade jag tagit alla tillfällen att få ha barnen extra hos mig. Han blir nog lycklig om man ibland får ha dem mer. Det är normalt.

  Svara

   Å Gud! Vilken läbbig kommentar. 😬

   Svara

  Tycker den här farbrorn verkar lite mer fart i än vad (den knastertorre med klädsmak som en teknikerkonsult) ES någonsin var.

  Svara

  Hur kan Bella göra bort sig när hon inte ens är med i klippet? Om nu någon gör bort sig för att man fulsjunger i bilen på en roadtrip så är det väl Paul då.

  Svara

   … hennes konstlade flabb… ’kolla vilken wild n´crazy kille jag har liksom’…

   Svara

   Det är hon som fnittrande filmar eländet.

   Svara

  Alla ni nötter som gnällt på att BB inte har sina barn – tadaaa, kolla instagram.

  SLUTA anta saker utifrån vad ni ser.

  Svara

   Har hon lånat dem några dagar kanske?

   Svara

   Surprise! Bella läser Bloggbevakning!

   Svara

   Hur vet man att det är en bild från idag?
   Inte första gången Bella isf använder arkivbilder för att förvilla följarna.

   Svara

  Bara jag som bara kan se en video, dvs på margaux.

  Kan man se isabellas lilla klipp utan att ha Instagram?

  Svara

  Gillar ingen av dessa idioter, men den där Margarita ser sunkig och gammal ut. Sliten som få. Och hon borde bli anmäld för att hon utnyttjar sitt barn i sin äckliga kränga-skräp reklam. Totalt okunnig idiot som lyfter miljoner. Vad fan är det för fel på det svenska folket som köper sådant skit?

  Svara

  Är man tveksam om någons ålder kan man be denne rappa/sjunga The Sugar Hill Gang’’s Rapper’s Delight. Kan hen det är hen mest troligt +50 år. (Inget fel med det dock…)

  Svara

  Margaux skulle verkligen behöva ett ögpnbrynslyft ! Hon ser ut som en ledsen hund som det är nu!

  Svara

   Och om hon gör det kommer du klagar på att hon opererar ansiktet…

   Svara

  Finns det något som Margaux inte försöker tjäna pengar på? Allt från sin son till nu dejt/pojkvän/whatev…Riktigt obehaglig är hon. Det värsta är alla som köper hennes skit.

  Svara

  Vad är det för en dåre som åmar sig i bilen? Pinsamt, bara pinsamt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.