Göra om Bloggbevakning?

Jag funderar på att göra om här inne en smula, så jag vill veta vad ni tycker eftersom ni är stamgäster här på Bloggbevakning.
Vad tror ni om en layout som här ovan.
Inläggen får i så fall klickas upp via en thumbnail vilket gör att man helt tappat blogglayouten, men det gör mig ingenting eftersom
Jag har aldrig sett den här sidan som en blogg utan mer som en publisistisk plattform, där layouten här ovan passar perfekt.

Så vad tycker NI?
Jag vet att vissa av er har lite svårt för förändring but keep an open mind!

Old layout vs Ny layout?
Bra eller bajsmacka?

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gillar den gamla för den är lätt att läsa

  Svara

   Håller med. Jag har slutat läsa flera bloggar som ändrat till liknande layout. Dels orkar man inte klicka in på enskilda inlägg för att läsa, mycket bättre att texten är med i flödet som det är nu. För det andra upplever jag att den typen av layout som beskrivs i inlägget brukar fungera dåligt på mobilen och jag och antagligen många andra läser bloggen på mobilen. Skulle nog inte vara en bra idé att ändra!

   Svara

    Håller helt med. Nu läser jag typ bara den här bloggen men vill bara kunna scrolla igenom flödet. Kommer inte orka hålla på att klicka in på olika ”artiklar”. Läser endast från mobilen och om layouten inte fungerar så kommer i alla fall jag inte fortsätta läsa.

    Svara

     Håller 100% med. Kommer säkerligen tröttna på det nya upplägget och sluta läsa bloggen istället.

     Svara

      Mm jag har slutat läsa bloggar som byter till sån layout. A beautiful mess tex läste jag i massor av år men la av när de uppdaterade snittet. Det var också nån bra blogg av en tjej i Gbg som jag ville läsa men fixade bara inte det störiga att klicka på varje inlägg. Herregud vad jag känner mig petig nu. Skämmigt.
      Men fet röst på nej alltså!

      Svara

    +1

    Svara

  Jag skulle nog inte komma mig för att klicka upp alla inlägg om man var tvungen att klicka upp alla manuellt. Annars skulle det vara en skitsnygg design.

  Svara

   Finns väl andra sätt att göra om här inne?? Ha kvar scrollandet men byt layout och namn på hela skiten + anställ en moderator till kommentarsfältet till din ”publicistiska plattform” om den ska verka seriös (att någonting uppfattas som seriöst är inte samma sak som att man lägger ner mycket arbetstimmar på bloggen. tvivlar ej på att du arbetar hårt men är nog få som uppfattar bloggen som seriös)

   Svara

    Oj kom som ett svar istället för egen kommentar!

    Svara

    Uppfattar den inte som seriös pga att den handlar om influencers och deras sprättben etc, inte pga arbetet med den.

    Svara

   Det är ju en strategi för att hon då ska få mer klick och alltså då tjäna mer pengar, och se ut som högre statistik.

   Svara

   Håller med, nya designen är snygg men att behöva klicka en massa gör att en slutar läsa. Det blir för jobbigt, det ska vara enkelt och lättläst.

   Svara

  Nej!

  Svara

  Tycker också att layouten skulle vara passande för bloggbevakning. Skulle se mer seriöst ut, och som du säger, mer utav en publicistisk plattform.

  Svara

   Ska försöka skriva det här utan att låta som att jag hatar allt med den här bloggen 😄

   Men vad är poängen med att det ska ”se mer seriöst ut” om innehållet fortfarande inte är seriöst. Det blir lite som att sminka en gris om man försöker dölja skvallerbloggen med de inlägg som faktiskt skrivs genom att ge det ett seriöst utseende. En skvallerblogg är en skvallerblogg liksom. Vill man ge ett seriöst intryck så visst, gör en seriös design. Men då bör man nog se över vad och hur man skriver också. Om man vill bli tagen seriöst alltså.

   Med det sagt så gillar jag bloggen och har inget emot att den är oseriös i mina ögon.

   Svara

  Nej!!! Låt det vara. Fixa en knapp så man hamnar längst ner på kommentarerna bara.

  Svara

   Håller helt med! Detta behövs särskilt med inlägg som har över 200 kommentarer.

   Svara

   Det plus att man kan fälla in svar (underkommentarer) på kommentarer Man inte är intresserad av att läsa skulle vara så bra!

   Svara

  Byt! 👍. Den nya känns mer 2020.

  Svara

  Jag hade varit för lat för att klicka in på inläggen, skönare att bara skrolla neråt. Men som sagt så är det är ju pga min egen lathet det faller på 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Men många är lika lata. Jag hade nog inte heller klickat in på inläggen.

   Svara

   + 1. Slöskroll är slöskroll, ska jag behöva klicka en massa så tappar jag intresset och går vidare och slöskrollar någon annanstans..

   Svara

  Tycker att du ska behålla den som den e nu. Mycket lättare att läsa inläggen

  Svara

   Vad skulle syftet vara? Att det är snyggare? Eller ska du ändra på något mer? Kalla det vad du vill, men det är faktiskt en blogg. Och bloggar blir alltid mer svårlästa om man ska behöva trycka på varje inlägg

   Svara

    Det här skulle vara en kommentar och inte ett svar

    Svara

    Syftet är väl att det skulle bli mer klick och alltså då mer sidvisningar vilket gör att hon kan tjäna mer pengar.

    Svara

  Är riktigt irriterande med bloggar där man måste trycka sig in på varje inlägg för att läsa det och sen backa tillbaks för att läsa nästa. Blir inget naturligt flow i det. Jag personligen slutar läsa bloggar av den anledningen

  Svara

   Samma här!!

   Svara

    Samma här…

    Svara

   Jag också

   Svara

   Samma här. Orkar ett, kanske två inlägg, sen lägger jag ner den för gott.

   Svara

   Jag med. Värsta jag vet.

   Svara

   Samma här

   Svara

  Ja byt tycker jag. Det nya passar perfekt och man slipper det eviga scrollandet.

  Svara

  Ja byt tycker jag. Det nya passar perfekt och man slipper det eviga scrollandet.

  Svara

  Jag slutar alltid läsa bloggar som tvingar en att klicka på varenda enskilda inlägg för att kunna läsa. Snygg design, absolut! Men inte särskilt användarvänlig. Föredrar ett sjysst ”flow” där man bara skrollar, speciellt då jag endast läser via mobil och vill undvika onödigt knappade.

  Svara

   Haha jag också!

   Svara

   Håller med!

   Svara

  Nej, vad ska det vara bra för?
  Nuvarande layout fungerar bra för mig.
  Jag använder för det mesta stationär dator så jag har inget emot att scrolla.
  Använder ofta webbläsarens sökfunktion för att komma till enskilda inlägg, kommentarer och sökord.
  Så låt lagt kort ligga. Ändra inte för ändrandets skull.

  Svara

  Avslur när det är så, orkar inte klicka mig in.
  Ju färre klockmoment dessto bättre.
  Vill vara kunna scrolla, precis som idag.

  Svara

  Den nya är snygg. Men jag skulle inte sitta och klicka. Sorry. 🙂

  Svara

  Skulle aldrig orka klicka upp inlägg!

  Svara

  Om man klickar högst upp på senaste/ nyaste inlägg får man alla i tidsordning så som nu? I så fall tycker jag du kan byta. För då kan man ju klicka där om man vill kunna skrolla ner. Men om bara ett inlägg ligger där tycker jag du ska behålla så som nu.

  Svara

   Bra input. Ja. Om funktionen att läsa flera inlägg i rad försvinner så är det supertrist.

   Svara

  Jag skulle sluta läsa

  Svara

  Behåll bloggdesignen med scroll🥰

  Svara

  Jag tror att bytet kan locka fler som söker info om händelser i ”influencervärlden” att stanna kvar på sidan, för de kommer lättare hitta de inlägg som intresserar dem. Små inlägg kommer få mindre trafik. Idag är risken att man kommer till bloggen och sen ser man inget relevant när man scrollat fyra inlägg, och så missar man kanske ett ”scoop” i femte inlägget.

  Personligen kommer jag dock sluta läsa för jag läser typ alla inlägg, just genom att scrolla, och jag har av erfarenhet helt slutat med bloggar som kräver engagemang i form av ”läs det som intresserar sig mest”-klick.

  Kanske att du tjänar på att byta ändå. Rent objektivt. Men då behöver du å andra sidan clickbait:a ganska hårt i rubriker osv för att få mer läsningar…

  Svara

  Jag läser via Bloglovin, kommer det att funka isåfall?

  Svara

   Jag läser via mobilen alltså.

   Svara

  Slutar läsa bloggar som tvingar en att klicka på varje inlägg. Sen måste man ju klicka bakåt och in på nästa. 3 onödiga klick, 3 gånger som sidan laddas om. Superstörigt. Men så är jag en lat, otålig jävel också.

  Svara

  Jag skulle sluta läsa.

  Svara

  Går det inte att fixa så man kan välja då kanske? Vet att många hus till salu till exempel har så man kan se bilderna ”i en klump”(så som ditt nya förslag) eller på en rad(så som din nuvarande layout) och då kan man välja det man trivs bäst med? 🙂

  Svara

  Ändra inte!

  Svara

  Personligen klarar jag inte av bloggar där man tappat det naturliga flowet och man måste klicka sig in på inlägg. Blir för meckigt. Vill ha inläggen i rak kronologisk följd också och inte sorterade efter någon tematik.

  Svara

  Behåll befintlig layout!! Jag vill ha allt i ett och samma flöde utan massa klickande.

  Svara

   Går det att få till så att man från senaste inlägget kan skrolla vidare från knlägg till inlägg kanske?

   Svara

  Tycker att designen här ovanför ser jättesnygg ut men jag skulle helt klart läsa färre inlägg om jag var tvungen att klicka mig fram och tillbaka för varje inlägg. Men om layouten blir som typ Instagram där alla inlägg är i ett rutmönster på ”startsidan” men om man klickar vilket random inlägg som helst bland rutorna så kan man ju scrolla upp eller ner bland inläggen sen. Då skulle det ju vara typ snyggaste och bästa sidan nånsin.

  Svara

   Ja +1 på den! Om man endast ser det ena specifika inlägget är jag inte intresserad, men om man kan skrolla vidare så! Om detta inte fungerar skulle jag åtminstone byta design och header på bloggen, layouten funkar men lite förnyelse behövs.

   Svara

  Nej, ändra inte! Läser alltid i mobilen och föredrar scrollandet alla dagar i veckan.

  Svara

  åhh nej ändra inte till det! tycker det är så störigt med sånt format, allt bara laggar ihop när man måste klicka runt hela tiden.

  varför ändra något som är perfekt?😇

  Svara

  Nej, ändra inte.

  Svara

  Men hur kan du tro att den designen skulle vara fördelaktig eller uppskattad?

  Svara

  Åh hoppas verkligen inte du byter jag har slutat läsa alla bloggar som har den layouten och jag älskar med bloggar att man bara kan scrolla och hitta nåt som intresserar en!

  Svara

  Jag föredrar också att scrolla ned jämfört med att behöva klicka mig fram till inlägg. 🙂

  Svara

  Jag föredrar alternativ tre. Tänk så här: som i dag men med fler (!) inlägg synliga på förstasidan. Hur löser man det? Låt det nyaste inlägget vara som det är med hela din text synlig. De fem, sex tidigare inläggen ser man de första 20 raderna eller så. Ungefär så här:

  https://www.macrumors.com/

  Då skulle varje inlägg vara aktivt längre, dina läsare kan då fortsätta kommentera en längre tid. I dag tycker jag att det går för fort innan inläggen ”försvinner”.

  Svara

   Nej vilken rörig sida du länkade till. Inte alls något att ta inspiration från tycker jag.

   Eventuellt tycker jag att Camilla kan ta inspiration från forum. Inte att hela bloggen ska bli ett forum men lite det tänket i kommentarsfältet. Göra det lättare att citera den man svarar, fälla ut och in trådar osv. Jag tror att majoriteten vill ha ett enkelt och snyggt kommentarsfält. Själva inläggen och bloggen i sig är sekundära om jag får anta.

   Svara

  Håller med det flera skrivit att den layouten du föreslår skulle leda till minskat läsande. Detta är en renodlad blogg, och för att den ska vara lättläst fungerar det bäst i nuvarande format tror jag. Personligen skulle jag läsa mindre. Jämför med tex Perez Hilton. Scrollar mig ibland igenom där men läser väldigt sällan ett inlägg.

  Svara

  Kanske för jag heter Asta och är gammalmodig…men förstår inte varför man ska ändra på något som i mina ögon fungerar väl.
  Just det där att kunna scrolla är ju så lätt.
  Vad beträffar layouten eller som ngn nämnde proffesionalitet…
  Det har ingen betydelse här på BB, det är innehållet som är väsentligt inte bilderna.

  Vill man se bilder räcker det med Insta.

  Svara

  Ändra inte!!!!

  Svara

  Oavsett vad för förslag du ger på förändring så kommer folk säga nej. För de vet inte hur bra det kommer bli 🙈

  Jag säger byt! Tycker man får en bra överblick då på vad man vill läsa och lättare att hitta äldre inlägg med 🙂

  Svara

   Fast många har ju sett samma upplägg på andra sidor. Jag vet att jag slutar läsa när man måste klicka in för att läsa varje inlägg/artikel.

   Svara

  Snygg design men jag gillar inte bloggar där man klickar sig in på enskilda inlägg. Jag scrollar pigg skumläser inläggen och skulle inte klicka mig in på enskilda inlägg.

  Svara

   Men kanske uppdatera designen på denna blogg men spara själva upplägget eller vad man säger. Om du vill förnya alltså.

   Svara

  Nej!
  Avskyr bloggar där man måste klicka på olika ämnen.
  Tycker den är perfekt som den är nu.

  Svara

  Nej. Som den är nu funkar bra. Inläggen i en ordning och jag behöver j tr klicka mig vidare. Blir galen när vissa har korta inlägg sen måste man klicka sig in på själva inlägget för att läsa hel. Nej tack

  Svara

  Jag gillar förslaget! Jag är inte inne och läser varje dag och då får jag bläddra länge för att hitta det som är mest intressant. Förslaget på layout hade gett en bättre överblick om vad jag missat 🙂

  Svara

  Bloggbevaknings layout är perfekt som den är nu, orkar inte klicka mig till varje inlägg.

  Älskar dig CamCam, du är min största idol❤️

  Svara

  Det pratas alltid om att klicken ska minska när man utvecklar nya tjänster eller program. Så ur den synvinkeln är det inte en bra idé att byta design.

  Svara

  Håller med majoriteten här, byt inte design. Lättare att scrolla, för vissa inlägg är mer intressanta (ffa kommentarerna) andra inlägg scrollar jag bara förbi alternativt skummar igenom snabbt.
  Sen måste jag bara lämna en replik ang inlägget igår om Chloe S. Visst man kan bli upprörd som tusan över dessa flunsor och deras bristande förståelse för pandemin som pågår. Men att använda den oförskämda tonen var inte försvarbart. Vi äldre behöver vara goda förebilder för den yngre generationen vad gäller god ton på internet, kan ju tänka mig att det är många yngre som läser den här bloggen. Att skriva inlägg med humor och lite sarkasm är en sak, men att skriva ”håll käften privilegierade flicka! ”, nej det är att gå över gränsen.

  Svara

   Exakt. Jag scrollar och ser jag ett inlägg med ”tråkig” rubrik men många kommenterar så vet jag att underhållningen finns i kommentarerna.
   Skulle verkligen inte gilla den nya designen, känner jag mig själv rätt så skulle jag absolut inte gå in här lika ofta. Så du får bestämma Camilla: vill du ha snyggare design men färre läsare eller ha kvar befintliga med samma antal läsare?

   Svara

  Byt, byt bytbyt!
  Så gött om du byter. Ny era är kommen, lämna gamla medel bakom

  Svara

  Tror det är bra om formatet blir mer tidningsaktigt istället för bloggaktigt.

  Svara

   Varför? Det är ju en blogg.

   Svara

  Ändra inte!

  Svara

  Den nya är snygg och ser mer seriös ut men jag orkar aldrig läsa bloggar där man måste klicka på inläggen så hade nog pga ren lathet slutat klicka in här.

  Svara

  Jag röstar för att ändra!
  En design som fungerar snarlikt som Instagram tror jag hade vart perfekt. Flera bilder/inlägg i rutmönster men när du klickar in på en bild/inlägg så kan du scrolla ner i flödet.

  Ser flera kommentarer som menar att de kommer sluta läsa. Nyfikenheten kommer ta över och sakta men säkert är alla tillbaka.
  Det är 2020 nu och bloggarna försvinner mer och mer. Så designen du har idag börjar bli gammal och tråkig.

  Folk åker inte runt i häst och vagn samt skickar röksignaler heller längre. Förändring är bra!

  Svara

   Jag skulle nog inte komma tillbaka. Jag har slutat läsa bloggar jag verkligen gillade för att de ändrat till design där man ska klicka på varenda inlägg. Ingen av dom har jag än gått tillbaka till att läsa. Men det är bara jag.

   Instagram har ju ett annat upplägg än bloggar där bilden är fokus. Även där kan man ju scrolla utan att behöva klicka på varenda bild om man önskar.

   Svara

  Ändra inte, jag tycker som många andra att det skulle vara jobbigt att klicka på resp inlägg och sedan gå tillbaka. Vissa bloggar verkar ha de senaste inläggen för att scrolla och sedan måste man klicka på äldre inläggen för att läsa dessa. Då slutar jag läsa. Orkar bara inte.

  Svara

  Om du vill behålla användarvänligheten i denna layout, men få den mer estetiskt tilltalande som den nya föreslår jag lister där inläggen går att fälla ut och in. Istället för att inläggen öppnas i ny sida.

  Svara

   Även kommentarstrådar som går att fälla in/ut skulle jag vilja se här.

   Svara

    Håller så med!

    Svara

     Och kunna citera den man svarar skulle göra det enklare att hänga med i långa trådar där många är delaktiga.

     Svara

  Jag är ny härinne, så har bara hängt här i några veckor. Jag läser din blogg (jo, jag ser det som en blogg) mest för underhållningen och 99% av gångerna via mobil. Så, så länge sidan är responsiv och lätt att läsa på en mobil enhet är jag nöjd. 🙂

  Svara

  Gör om till så som det var förut! Det går inte längre att enkelt läsa inlägg i Bloglovin-appen utan då måste man trycka vidare till ”läs originalinlägg” vilket är jättejobbigt.

  Svara

  Älskar upplägget som det är nu. Kommer inte fortsätta läsa BB om man måste klicka på varje inlägg tyvärr. Men skulle uppskatta om det fanns en funktion för att få senaste kommentarerna överst.

  Svara

  Skulle önska precis som instagram!
  Tydlig översikt men väljer du ett inlägg kan du enkelt bara scrolla ned ifrån det.

  Svara

  Oj vad klick det skulle generera.

  Går jag in på en blogg där jag aktivt måste klicka mig in eller fälla ut varje inlägg blir jag ingen långvarig gäst. Önskar att det gamla formatet får bli kvar här ❤️

  Svara

  Jag gillar designen du har nu, underlättar ett smidigt scrollande!

  Den nya är otroligt snygg och ser proffsig ut men jag personligen skulle inte läsa alla inlägg på samma sätt och troligen sluta läsa allting succesivt om det kräver att man klickar in på varje inlägg separat.

  Svara

  Jag föredrar som nu när man bara kan scrolla ner och läsa på. När man måste aktivt klicka sig in på inlägg brukar jag inte stanna lika länge.

  Svara

  Nej! Inte den layouten, AVSKYR sidor med sån layout, jag vill kunna scrolla, inte behöva klicka in och backa, klicka in och backa, klicka in och backa….

  Svara

  Tycker att den nuvarande layouten ska vara kvar!! Känns enkelt att scrolla men att klicka in på inlägg känns långt borta, och man missar mycket säkert! :/

  Svara

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!! Snälla!

  Svara

  Tror att du kommer tappa många läsare om du gör om. Det är så icke användarvänligt format att klicka sig fram och tillbaka på en blogg, för även om du vill få det till en nyhetssajt eller liknande så ser de flesta bloggbevakning som en blogg och vill att det ska vara enkelt att scrolla och läsa. Däremot tycker jag att du ska ta hjälp av någon som är duktig på layout och design för att förnya din sida utan att ta bort scrollbloggen.

  Svara

  Byyyyyyyt!

  Svara

  Jag slutar läsa bloggar som börjar med den typen av layout.

  Svara

  Tror det blir snyggt oh lättöverskådligt.
  Gör inga ändringar så att texten blir svag och ljus bara. Bra typsnitt och kontrast nu.

  Svara

  Istället för att bekymra dig om utseendet så hade det kanske suttit bättre om du bara ändrade på tonen och tog bort lite av kvinnohatet??

  Svara

   Kvinnohat 😂 Varför använder du ord fel?

   Svara

  Båda är super!
  Men ta den nya, förändring är bra. Vi ska bara vänja oss lite.. Tänker att den nya är lite lättare att navigera i när man inte har varit inne och läst på några dagar, blir mycket skrollande annars för att komma till det sista man läste!

  Svara

   Läser folk ikapp inlägg om ni varit borta ett par dagar från bloggen?

   Jag trodde att de flesta var här för kommentarsfältet och därför ändå höll sig till de två tre senaste inläggen. Men det kanske bara är så jag gör🙃

   Svara

    Nej jag läser inte ikapp. Har jag missat ett aktivt kommentarsfält så är det missat. Hänger här för folket inte cams skrivarskills. Sorry not sorry

    Svara

     Samma här! Kommentarerna är bästa med bloggbevakning.

     Skulle sluta läsa om man måste klicka, backa, klicka osv. Gillar det som det är nu

     Svara

  Åh nej snälla inte massa klickande fram och tillbaka och förvirrande kronologisk ordning. Mycket hellre som ett flöde och att man stannar på samma sida.

  Däremot gillar jag idén att inläggen ligger efter varandra i ett kronologiskt flöde, men att man bara ser rubrik och lite av början på texten och kan ”öppna upp” hela inlägget. Men viktigt att inlägget då ”fälls ut” och att man är kvar på samma sida fortfarande och kan skrolla vidare i flödet.

  <3

  Svara

  Ja! BYT! För då slutar jag läsa. Borde jag gjort för länge sedan egentligen. Följer inte en enda av de du skriver om. Så jag fattar inte varför jag kikar in här varje dag 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️.

  Svara

   Samma här! Är här för att hitta något att kommentera, eller tjafsa litet.

   Svara

  Hade slutat läsa.

  Svara

  Jag tycker inte att du ska byta, hade nog också börja läsa mindre.

  Svara

  Det nya förslaget är mycket snyggare MEN detta är mest som en blogg oavsett vad du tycker. Det snabba scrollandet är vad som gör det enkelt att läsa och jag hade inte fortsatt läsa om man måste klicka sig in på inläggen bara baserat på en rubrik som om det vore Aftonbladet…
  Du kan säkert hotta upp det på något annat sätt

  Svara

  Nix

  Svara

  Hade tyvärr slutat komma in här

  Svara

  Nej nej nej!!!! Det är ett hemskt upplägg för oss lata (men trogna) läsare. Gillar det precis som det är. Att man kan evighetsskrolla mellan inläggen!

  Svara

   Handlar inte om att vara lata utan om att sidor ska vara användarvänliga. Det i sig är en hel vetenskap för de som skapar hemsidor.

   Svara

    (Oj, menade inte att låta så dryg🙈)

    Svara

  NEJ – inte ändra! Det kommer vara dödsstöten för mig och förmodligen många andra. Speciellt om man som jag ofta läser på mobilen.
  Istället kanske det skulle kunna gå att lösa någon form av inställning där man från start kan klicka i vilka man INTE vill läsa om. Jag hade ju lätt valt att kunna skita i typ allt om Mona, Boken och gänget. Och att välja vilka man INTE vill läsa om är ju bättre än tvärtom att bara filtrera på dem man VILL läsa om pga då kanske man missar någon ny filur som du plötsligt börjar skriva om.

  Men summa summarum – inte byta!

  Svara

  Klart du ska byta! Dags för något nytt! 🙂

  Svara

  Med nuvarande layout har man tillgång till alla inlägg direkt – endast om man vill läsa kommentarer måste man välja och klicka sig vidare. En rubrik räcker inte utan man vill läsa vad inlägget handlar om innan man fördjupar sig.
  Med en meny och thumbnails blir det klick varje gång man vill till ett inlägg som man inte vet något om förrän man läst vidare. Bild och rubrik kan ofta vara svåra att tyda. Risken att det blir clickbaits för att locka läsare till reklamen 🙁
  Är syftet helt enkelt att öka antalet sidvisningar? Och visningar av reklaminslagen?
  Det blir det väl nya reklambanners varje gång man går in på ett inlägg via en thumbnail (precis som det är på Aftonbladet osv) ?
  Nej, jag är nöjd med hur det är idag. Det är snabbt och överskådligt.
  Risken är att de som blir missnöjda röstar med fötterna och slutar gå in på Bloggbevakning. Och det vore ju synd.

  Svara

  Skitsamma den här bloggsn är över ändå. När vi kommer ut från andra sidan pandemin kommer folk hänga här mindre. de kommer uppskatta vad de har i verkliga livet mer, viljs vara snällare mot varandra och kommer inte finna samma tillfredsställelse i ditt sjaskiga innehåll.. men försök du

  Svara

  Scroll för typ de senaste tre inläggen och sedan klicka in för äldre. Sedan borde kommentarsfältet göras om. Tex någon sökfunktion i öppet spår. Att man kan få avisering om kommentar för den slinga i öppet spår man skriver på, inte varenda kommentar som görs på bloggen. Råkade göra det misstaget en gång. Fick in typ 500 mejl – inte skönt.

  Svara

   Söka kan du göra via din webbläsare och ”hitta på sidan” eller vad det kallas.

   Svara

  Nej, ge oss inte ÄNNU fler val att göra i livet. Det nya ser rörigt ut och så måste vi själva sortera vad vi läst, vad vi vill klicka på osv. Jag gillar struktur och att direkt komma in på det jag ska läsa. Tack för ordet.

  Svara

  Byt! Så kan man klicka på det man är intresserad av att läsa stället för som nu då man måste scrolla förbi massa inlägg för man inte är intresserad av de influencersen.

  Svara

   Finns ju taggar/kategorier att använda sig av om man bara vill läsa om vissa.

   Svara

  Och snälla gör något åt de gräsliga videoklippen och introt ”Studio bloggbevakning”

  Svara

  Det blir säkert bra. Ny layout behövs i bland. Ändra inte inriktingen i bevakningen för mycket bara. Lyft gärna in nya medier, toktok etc. Men bli ingen influencer själv.

  Svara

  Gamla layouten! Jag gillar att scrollar, och det skulle bli så mycket klick, backspace osv för att hitta inläggen man vill läsa, speciellt om det är flera

  Svara

  Jag skulle i så fall rekommendera något liknande underbaraClaras bloggmed en vanlig scrollblogg i mitten men med olika teman och tips om gamla inlägg i sidebarsen.

  Kan dock sälla mig till dem som kommer sluta läsa om du ändrar. Inte på stört men jag kommer gå in mindre och mindre och till slut så kommer din blogg/plattform att försvinna i periferin. Jämför med Perezhilton där man numera är tvungen att klicka fram inlägg. Inte relevant alls längre.

  Svara

  Ett sätt att slippa klicka sig tillbaka till framsidan vore ju att skapa en genväg under inlägget man precis klickat in sig på, typ ”nästa” eller ”bakåt”/”framåt”.

  Svara

  Gillar scrollningen (nuvarande) betydligt mer än om man ska klicka upp varje inlägg (det nya). För min egen del skulle det gör att jag inte alls läste all inläggen, som jag faktiskt gör nu när jag scrollar.

  Förstår att du kan vill förnya, men tror att procenten lästa inlägg kommer att minska.

  Svara

  Jag vill fortsätta se alla inlägg i ett kronologiskt flöde, ta inte bort det 🙂

  Svara

  Nej nej nej NEJ

  Svara

  Ha gärna så, men att man på något smidigt vis kan läsa nästa inlägg när man valt att klicka in på ett. Annars blir det ju ett väldigt klickande om man ska klicka in och ut för att läsa. Risken är väl också att man läser färre inlägg för att man kan sortera bort dem. Nu läser man ju allt för att komma dit man slutade sist. 😅

  Svara

  Ändra du. Det kommer vara jobbigt att ställa om i början, men sen blir vi vana. Tillslut har vi glömt hur det gamla såg ut.
  Skulle uppskatta en bättre överblick och inte behöva scrolla upp och ner. Men jag läser ju mest från datorn.

  Svara

  Behåll den som den är! Mycket skönare läsning❤️

  Svara

  Byt till den nya layouten! Man får en bättre överblick och det blir enklare att navigera runt.

  Svara

  NEJ

  Svara

  Byt inte tycker jag. Skulle nog läsa mkt mindre, jobbigt format.

  Svara

  Jag vill ha bloggen precis som den är.

  Svara

  Ändra inte.

  Svara

  Ändra inte! Hatar när en måste klicka på inläggen!

  Svara

  Jag tror att du kommer att få välja i så fall. Om du vill fortsätta vara så personlig som du är och ha med dig, dina erfarenheter, husdjur och åsikter i det du skriver behöver du behålla bloggformatet. Om du skulle ändra till något som mer liknar en artikelsamling behöver du nog slipa på ditt skrivande och din ”neutrala” professionalitet, tror jag. Helt enkelt för att folk har olika förväntningar på olika medier och är olika förlåtande beroende av genre.
  Vi läsare har full förståelse för att du vill utvecklas men personligen önskar jag utveckling och förbättring av vad du har, inte att du gör om till något nytt.

  Svara

  Jag har slutat läsa bloggar som bytt till en sån layout. Om det skulle bli så här vet jag inte, jag gillar bloggbevakning… antar att ett layoutbyte skulle visa exakt hur mycket 😅

  (vet inte varför jag avskyr den där layouten så mycket men jag gör verkligen det)

  Svara

  Låter bra med en förändring och en layout som du beskriver är mycket bra såväl på dator som mobil (jobbar själv med webb och sajter med liknande design). Kanske man då kan hålla öppet spår-inläggen på en egen sektion och inte bland alla andra inlägg, själv scrollar jag alltid bara förbi dem.

  Svara

  Behåll det som det är!:)

  Svara

  Jag går in här nån gång i veckan och bläddrar bakåt och läser. Jag kommer aldrig orka klicka in på nåt inlägg.
  Det blir bye bye bloggbevakning.se om du ändrar.

  Svara

  Jag tycker att du ska byta.

  De enda bloggarna jag läser är Elsa Billgren, Sandra Beijer och Underbaraclara och de skriver du ju inte så ofta om, av en anledning, resterande influencers som cirkulerar in inläggen här har jag noll koll på och är totalt ointresserad utav så slipper gärna scrolla mig förbi alla inlägg om dem.

  Svara

  Jag slutar alltid läsa de sidor man måste klicka in på, eller som man bara ser början av texten på och måste klicka ”läs mer”. Kan tänka mig att det finns många sätt att uppdatera layout och funktioner här. Exempelvis lyfta ur kommentarer till ett diskussionsforum som man lättare kan välja bort diskussioner som inte intresserar eftersom det är mycket off topic och mycket on topic med Spin-offs eller bara allmänt tjafs som man enkelt vill kunna skrolla förbi. Annars gillar jag upplägget att jag kan skrolla igenom flera inlägg på raken, det passar mig. Lycka till med hur du väljer att göra

  Svara

  Scrolla. Alla dagar i veckan. Jag vet med mig själv att jag slutar läsa bloggar som kräver att man klickar sig in på varje enskilt inlägg. Jag skulle uppskatta om bloggen behåller sin scrollfunktion.

  Svara

  Jag gillar som det är nu. Man läser allt.
  Jag hade inte läst allt om man var tvungen att klicka sig in, vidare.

  Svara

  Nej.

  Svara

  Jag ser det ut ett UX/användarperspektiv.
  Även om Du inte ser det som EM-blogg så gör din slutanvändare det. Vilket innebär att det kan påverka statistiken negativt.
  Med långa löpande texter är det viktigt att de är lättillgängliga och lätta att läsa.
  Finns andra bättre sätt att göra om sidan/bloggen på.

  Svara

  Tycker den typen av layout funkar rätt dåligt på mobiltelefoner, och jag läser uteslutande från min telefon. Just nu är det enkelt och smidigt.

  Svara

  Tycker det är bra som det är nu. Snälla, ändra inte!!
  Tror många (inkl jag själv) skulle sluta läsa då

  Svara

  Det är tydligt att majoriteten här vill att du byter

  Svara

  BYT!

  Svara

  BYT INTE!

  Svara

  Behåll som det är. Jag slutar alltid läsa de bloggar som byter till format där man måste klicka för att få upp inlägg. Jag föredrar att läsa ett flöde. Inte klicka fram och tillbaka osv.

  Svara

  Jag föredrar so. Idag att alla inlägg kommer i ordning.
  Enkelt att lösa tillbaka till det man läste sist. Så man inte missade något.

  Svara

  Jag kommer att läsa mindre inlägg om det ändras till att man måste klicka på dem separat.

  Svara

  Föredrar den du har idag

  Svara

  Gamla.

  Svara

  Kommer inte orka klicka upp. Bättre som nu och att själv skrolla ibland fortare ibland inte.
  Lättläst så ändra inte!!

  Svara

  Förnya! INGEN som skrivit det kommer att sluta läsa.

  Svara

  OLD layout!

  Svara

  Så länge du inte börjar posta lika mycket och diverst som typ aftonbladet är bloggformatet mest lättläst. Skönt att slippa klicka.

  Svara

  Byt. Jag är inte inne så ofta just för att jag tycker många är ointressanta att läsa om och orkar inte skrolla förbi tio ointressanta tills jag kommer till den/dem intressanta. Bättre att klicka in på det man vill läsa.

  Svara

  Nej behåll nuvarande form. Lättläst och bra

  Svara

  Nej, nej, nej! Har slutat läsa flera bloggar som har valt att ändra till liknande layout. Det är drygt att behöva klicka sig in manuellt för att läsa ett inlägg, för att sedan gå tillbaka och in på ett nytt inlägg. Behåll som det är nu!

  Svara

  Jag slutar läsa alla bloggar som byter bort ”scrolla ner funktionen”
  Dont do it! Snyggt men kasst

  Svara

  Kanske titta på att ha ett antal utvalda inlägg (baserat på antal kommentarer? Klick?) som ”hett just nu” typ 3-6 st under headern sen kronologiska scrollinlägg under? En förlängning av headern typ. Sen jobba mer med ”relaterade ämnen” på dessa utvalda så du slipper länka själv hela tiden. Hade inte Bella så ett tag?

  Svara

  Gör inte om!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.