Desperate times calls for desperate measures

UPPDATERING!
Jag hade helt fel här – Kenza har inget samarbete med Silja Line utan valde bara att haka på sina vänner på en liten mini-semester!

Jag vet inte vad som framstår som mest desperat här…
Att SiljaLine vänder sig till Kenza och gänget – vars content brukar vara raka motsatsen från finlandsbåt Gotlandsbåt –  för att ragga nya kunder, eller att Kenza, Dani, Daniel Paris och Lojsan faktiskt tackar ja till samarbetet?
Borta är bilderna på turkosa hav och kritvita stränder, blandat med storstadspuls och att flyga förstaklass som nu fått ge plats för korridorer med tveksam heltäckningsmatta, taxfree-shopping och Jack Vegas-maskiner.

Inget fel med det, absolut inte, jag gillar själv att åka på liknande kryssningar (så är det utrett) men ser man inte hur en sådan här resa sticker ut som en katt bland hermeliner i exempelvis Kenzas flöde så är det nog dags att besöka Specsavers trots allt. 
Jag undrar vad Silja Line fick betala för att Kenza skulle acceptera samarbetet och hur många av hennes följare som behöver boka en egen resa för att samarbetet ska löna sig?
Slija Lines målgrupp finns säkert bland Kenzas följare, jag undrar mest hur hon tänker att det här passar in i hennes flöde.
Är Gotlandsbåt bättre än Finlandsbåt?

Vilket av följande alternativ tror ni är mest gynnsamma för Silja Line?
Att betala för att EN stor influencer som Kenza åker finlandsbåt Gotlandsbåt eller att ta samma summa och betala för att 25 mindre influencers gör det?

Vad tror ni? Hur tänker ni?

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Specksavers haha, danke aber nein. 😄

  Svara

   Späcksavers.

   Svara

    Nya namnet på Viktväktarna

    Svara

    Coronaspäck = extra kilon man fått genom karantän, stillasittande, tröstätande och hemarbete

    Svara

     Sambospäck = sambokilon som smugit sig på saka efter att nyförälskelsen lagt sig och man moffar i sig chips framför Netflix

     Svara

   Beroe väl kanske på rekommendationen att semestra i Sverige i år? Finns ju inte så många turkosa hav här…

   Svara

    You don’t say…

    Svara

  Tycker inte de är helt fel ute. Många vill inte resa utomlands nu och då kan väl detta vara ett alternativ på en minisemester. Tycker även Kenza tänker rätt som ”visar upp” ett alternativ på hemester. Hade varit mer uppseendeväckande om hon dragit på sponsrad resa till Dubai nu.

  Tycker detta ligger rätt i tiden ändå. Sen skulle kanske inte jag vilja åka på ens en kryssning i coronatider men det är ju upp till var och en.

  Svara

   Hade varit kul om Kenza istället åkte till Schweiz och visade under tio dagar på Instagram hur hon sysselsätter sig under karantänen 🙂

   Svara

   Rekommendationen är dock att hålla minst två meters avstånd till andra människor du inte lever ihop med. Så hur är detta ”rätt i tiden”? Blir på riktigt förbannad över att folk inte kan respektera denna simpla rekommendation. Hade alla tagit ansvar och följt den hade smittspridningen inte sett ut som den hittills gjort…

   Svara

    Ja och rekommendationen om 2 meter har ju inte heller försvunnit. Gäller självklart samma ansvar & rekommendation på ett fartyg o på Gotland. Eller vad menar du?

    Svara

     Jag menar att rekommendationen fortfarande gäller ÖVERALLT och för ALLA. Men många verkar skita i rekommendationen, då framför allt influensers som gärna lägger upp bilder/filmer på sina stories där de umgås med varandra titt som tätt (tätt, bokstavligt talat)…

     Svara

    Nej men fråga familjen Wahlgren/Ingrosso. Dom kör med ”pluppar”. Alla man känner är tydligen ”pluppar” och dom kan man umgås oerhört nära med för där finns ingen smitta alls.

    Svara

  Haha ganska desperat 😂

  Svara

  Men som att ens kryssningfartyg packade med (packade) människor är the way to go nu i dessa tider? Urbota dumt samarbete.

  Svara

   Ja, precis, det är ju fullt med folk. Och hur kan typ 10 influencers vara ens ”klick”? De bor ju inte tillnamns…

   Svara

   Hur ska rederierna överleva under pandemin då? Alltså jag menar bara att alla företagare får väl göra vad de kan/vad som krävs.

   Svara

    På riktigt? Värderar vi företag högre framför människors liv? Företagen kanske inte klarar sig, sånt händer. Det finns försäkringar o.s.v. Livet går vidare. Men människoliv är oersättliga.

    Svara

     Vi behöver svenska rederier även efter corona. Om vi bortser från alla jobb som försvinner handlar det även om frakt och beredskap. Jag tycker att det är tragiskt att Birka gick i konkurs. Hoppas att Silja och Viking klarar sig

     Svara

     Med tanke på hur många människor som dör under ekonomiska kriser så kanske det inte ska viftas bort så lättvindigt?

     Svara

      https://academic.oup.com/eurpub/article/26/5/778/2197582

      Här kan du läsa och vidga dina vyer. Ekonomi är otroligt viktigt för folks mående. Man är inte höger för att man anser (inser) det.

      Svara

       Anslut men Tillfällig psykisk ohälsa kan man bota, Corona är det värre med.

       Svara

     Är du väldigt ung eller bara korkad? Hur kan du inte förstå kopplingen mellan företag och människor? Folk DÖR när arbetslösheten stiger. Psykisk ohälsa leder till självmord, skulder som förstör familjer och gud vet vad.

     Svara

      Du är otrevlig.

      Svara

     Tänkte skriva allt det som du redan fått som svar, men även om vi bortser från all psykisk ohälsa ekonomisk kris innebär (samt allt våld i nära relationer och barn som far illa pga hemma mycket) så är det väl fortfarande mycket begärt att alla företag ska säga ”jag lägger ner. Folk dör ju” istället för att tänka ”jag anpassar mig efter rådande situation och fortsätter så gott vi kan” men å andra sidan är det kanske just den entreprenörsandan som skiljer företagare från anställda. Låt mig gissa gällande dig, anställd va? 😘

     Svara

  En gratisresa är väl alltid en gratisresa, så går nog resonemanget i flunsornas huvuden.

  Svara

   Jag trodde det fanns ett talesätt som säger att det inte finns några gratisresor?

   Svara

  Alltså Aleks hår… bara nej ser ut som peruk 😳 den frisyren passar inte alla

  Svara

   Känner mig taskig nu 😭 han är ju fin ändå!

   Svara

    Nej det ser ut som ett skämt, är han ens seriös med det?? Isf är det han som bör uppsöka Späcksavers asap!

    Svara

   Ser ut som en sjysst åttiotalsfarsa ju!
   Jag är född 1989 och min pappa har likadana glasögon och liknande frisyr på alla bilder från när jag var liten plutt. Plus snorkorta shorts 😀

   💚Min bästa lilla pappa 🧡

   Svara

   Älskar Aleks!!!

   Svara

   Men alltså älskar hans hår😍 så jävla snyggt.

   Svara

    Eller hur??!? Alltså han är så snygg att typ jag blir svag i knäna. Tur vi har olika smak! Älskar hans frissa och är mindre förtjust i min sambos tillrättalagda, snobbfrisyr 😉

    Svara

     Eller hur! Hans framtoning är är långt mer egen, cool och stylish än hennes på alla sätt…

     Svara

     Snobbfrisyrer är så osexigt.

     Svara

    Tycker också han passar riktigt bra i det!

    Svara

  Jag vill åka själv! Tycker det verkar grymt att komma fram till Visby istället för trista Helsingfors och frysa. 😃

  Svara

   Har du ens gått i land i Helsingfors? 😂

   Svara

    Eftersom det nämns frysa så har personen definitivt gjort det.

    Svara

     Men fryser gör man aldrig på Gotland? 🤔

     Svara

      Nej.

      Svara

    Uppenbarligen har inte du det! 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

    Svara

   Äh. Är bara trista människor som har tråkigt i storstäder. 😜

   Kan ändå hålla med om att det är jävligt kallt.

   Svara

    Helsingfors är ingen storstad.

    Svara

     I finska mått mätt så är det det. 😀

     Svara

     Nä, bara Finlands huvudstad

     Svara

    Du verkar kul! 🙄

    Svara

     Vet inte hur rolig jag är men hellre lättroad och uppskatta massa olika saker och platser än enbart uppskatta s.k ”semesterparadis”. Personligen tycker jag att den typens människa oftast är tråkig.. Men vi är alla olika och det är heeeelt okej 😘

     Svara

      I övrigt älskar jag Visby också, oerhört vacker stad ❤️

      Svara

      Håller med! Bor i och för sig i en storstad, men åker mycket hellre på en storstadssemester än till något semesterparadis och hänger på något hotell i en vecka.

      Svara

   Det är inte kallt i Helsingfors just nu. Underbar stad dessutom.

   Svara

   För Visby klassas ju som tropisk ö och Helsingfors närmar sig nordpolen? Hmm. Tycka vad man vill om olika ställen men detta lät som när Bianca och Alice i sin podd ratade Helsingfors för det var så grått och tråkigt när de hade varit där. I Sverige, Stockholm, och Visby regnar de ju aldrig va? 😆 Nåjo, alla behöver inte gilla Helsingfors! 😄

   Svara

  Tycker det är skitsmart av Silja att välja några större influencers i dessa tider. Det är svårare att åka utomlands så många väljer istället att semestra i Sverige, och då blir det ju jätteviktigt att nå ut till så många som möjligt väldigt snabbt, innan trenden vänder.

  Sen är det ju bra PR för Lojsan och c/o, det har väl visat sig att det inte går hem hos folk att man drar iväg för långt nu under Corona. Det är mer inne att visa att man respekterar pandemin, iallafall till viss del.

  Svara

   De som ar viktigt just nu ar att inte beblanda sig med massa manniskor! Visst att resa i Sverige ar ju skitbra just nu, kanske dock inte om du ar pa en bat och festar ihop med 400 andra. Med resa inom Sverige antar jag dom menar inte sitta pa ett fullt flygplan, fullt hotell, smockad strand, beach barer etc. Gor du samma sak inom Sverige sa kanns de lite som defeat the purpose.

   Svara

    Ja, jag pratade enbart ur ett marknadsföringsperpektiv, där det viktigaste är att hålla sitt företag igång så gott det går under pandemin.

    Sen skulle jag personligen aldrig sätta mig på en kryssning inom närmsta tiden, men det är inte alla som tänker som jag heller.

    Svara

  Ett enormt kryssningaföretag har gått i konkurs. Rädda det som räddas kan, anser jag. Bättre att åka kryssning till Gotland under kontrollerade former än diverse suparresor som arrangeras.

  Svara

   Vilket företag menar du har gått i konkurs?

   Svara

    Rederiaktiebolaget Eckerö har meddelat att man vill avveckla dotterbolaget Birka Cruises AB.
    Kryssningstrafiken mellan Stockholm och Åland har bedrivits av endast ett fartyg (M/S Birka Stockholm).
    Koncernen bedriver utöver kryssningstrafiken passagerar- och bilfärjetrafik på Ålands hav i Eckerö Linjen och på Finska viken i Eckerö Line, samt sköter transporter för exportindustrin mellan Finland/Sverige och kontinenten i Eckerö Shipping.
    Ingen del av Rederi AB Eckerö har försatts eller begärts i konkurs.

    Svara

     Skönt då kan man fortfarande åka mellan Grisslehamn och Eckerö.

     Svara

  Tråkigt att det inte går att kommentera eller att det inte går fram utan stoppas om man skriver mer än tre meningar. Eller är det ordet corona som är satt på modd nu?? Irriterande när man lägger tid på att svara folk och det inte går fram, blir tokig.

  Svara

  Har Kenza fått underbett? Hon ser så konstig ut på alla bilder nuförtiden.

  Svara

   Hur får man underbett? Är det något som bara kommer?

   Svara

    Det är nog ett hittills okänt virus.
    Vi får akta oss så det inte sprids okontrollerat.
    Vad gör Tegnell & Co?

    Svara

    Hade inte IL det när hon talade engelska?

    Svara

     Hon har det när hon ljuger. Vilket i princip är konstant.

     Svara

    Är man inte insatt så låter det klart konstigt, men har man problem/fel med käkarna så kan de skjutas framåt med tiden.

    Svara

    Hon har väl överbett, samtidigt som hennes haka inte ”sticker ut” tillräckligt för att vara perfekt i profil som nån annans skrev här. Hon kan åtgärda det med litet implantat eller fillers.

    Svara

   Hon ser helt annorlunda ut på alla andras videos/bilder än sina egna

   Svara

    Men det gör man ju oftast. När man tar selfies använder man ju ofta kameran som är på framsidan av mobilen, tycker man ser helt annorlunda ut när någon annan sen tar bild på en med kameran på baksidan. 😅 blir alltid mer nöjd med mina egna selfies.

    Svara

     På de egna bilderna använder man väl oftast filter också.
     Och har koll på make, hår osv.

     Svara

   Hon suger in kinderna och putar fram hakan. Detta för att få kindben och en haka. Hon har rätt så ”intryckt” haka som man kan se i videos så detta ger illusionen av en rak linje i profil. 🙂 man måste lära sig sina vinklar och miner.

   Svara

    Ja hon har lite flyende haka har jag märkt. Hon är dock lika vacker ändå så hon borde försöka vara nöjd med sig själv 🙂

    Svara

     Om Kenza av alla människor inte är nöjd med dig själv så finns det inget hopp kvar för oss andra. Mvh/ celluliter

     Svara

      *sig

      Svara

      Förlåt men jag hade iaf inte varit nöjd med min kropp om jag vore hon. Alldeles för rak och smal.

      Svara

       Eller hur 😂 😂 Så bitter och avundsjuk du är.

       Svara

       Fortsätt intala dig själv det fläskfia

       Svara

        Ingen röv, inga höfter, inga tuttar. Och folk undrar varför hennes man är så flörtig? Please.

        Svara

       Haha vad finns det att vara avundsjuk på? Skinn och ben. Jag tror jag hade fått hennes man i säng med min kropp om jag velat det.

       Svara

  Daniel Paris har ju samarbetat länge med Tallink Silja i samband med t.ex mello? Är inte chockad över det att han åkt med, men mer skeptisk till Kenza och Dani… ingendera verkar vara den personen som åker på varken Finlands- eller Gotlandskryssning.

  Svara

  ”Är Gotlandsbåt bättre än Finlandsbåt?”

  Definitivt, så att svenskar smittar varandra istället för finnar.

  Svara

   Jepp 😅

   Meeeeen de flesta finnar skulle väl inte få för sig att åka nöjeskryssning nu heller, för säkerhets skull..

   Svara

   Finland släpper inte in svenskar pga av smittorisken.

   Svara

    A:et i ”p.g.a.” står för av. På grund av.

    Svara

    Det har väl alla förstått.

    Svara

     Tydligen inte.

     Svara

    Ganska bred generalisering. Kom nyss hem från Finland då mina föräldrar bor där, men inte så att de var jätteintresserade i gränskontrollen i vilket fall.

    Sen åker faktiskt finnar kryssning fortfarande (till sverige), vi blev förvånade.

    Svara

  Haha…känns desperat! Vad gör man inte för lite ”kosing”.
  Det här hade ju aldrig hänt om inte C19 intog världen!

  Svara

  Kenza har gått från stjärn-status deluxe i Sverige till en riktig ”paow 2011”-standard 😔 Känns som att hon tappat det helt

  Svara

   Håller med. Vad hände egentligen? Var det efter podden det gick såhär?

   Svara

    Hon har typ rasat i popularitet mer än blondinbella, helt galet

    Svara

   Har inte orkat anstränga sig på år och dar

   Svara

  Kenza hatar inte att se sig själv i kameran.

  Svara

   Nej varför skulle hon göra det?

   Svara

   Hahah. Älskar den här typen av ”ton”.

   Svara

   Det vore lite tragiskt om man ”hatade” att se sig själv i kameran så jag förstår inte varför du tycker detta är negativt.

   Svara

    Det stod det faktiskt inte.

    Svara

  Call^ 🙂

  Svara

   Skulle precis säga det 🤓

   Svara

  Får typ panik bara av tanken på kryssning, tycker det är läskigt bara att åka mellan gbg och fredrikshamn, eller vad stället heter, och det är ändå bara 3h.😬

  Svara

   Dessutom är det mest npoc som åker kryssning. Vithetsnormen är tyvärr förhärskande och med den rasismen mot poc ❤️

   Svara

    Ok Stina

    Svara

    Det var kul i början men nu räcker det. Lägg ner pop och npoc-tjatet nu.
    Alla har tröttnat.

    Svara

    Asså det är så kul att folk här fortsätter låta dig bli provocerade av Stina 😂 hur kan ni inte fatta att personen driver med er?

    Svara

     Hur kan du inte fatta att vi fattat att hon driver? Hennes tjat har börjat bli så tröttsamt, ingen orkar när hon spammar alla kommentärfälten med det. Därav uppmaningen att hon ska sluta.

     Svara

      Exakt!! Så tröttsam

      Svara

  Kenza är väl på dekis som influencer 🤔? Passé och mer och mer ersatt av yngre förmågor, precis som Löwengrip och Kissie.
  Hennes Ivyrevel har floppat och har stora skulder. Tror inte att det alls blev så dyrt för rederierna.

  Svara

   Kenza är rik som ett troll – hennes bolag Kenza Zouiten AB hade per 2019-02 hela 15 miljoner i kassan.
   Undrar hur mycket det var ett år senare? Bokslutet lär väl dröja.
   IvyRevel behöver hon inte bekymra sig om. Hon är inte ansvarig för bolagets skulder och (säger hon) aldrig fått någon lön därifrån.

   Svara

   Håller med. Henne fick dom nog billigt.

   Svara

   Kenza är inte ensam ägare så det är inte bara hennes problem. Hennes privata ekonomi är bra.

   Svara

  Hur är detta bättre än Båstad? Trängas på en färja liksom.

  Svara

   För dom som inte vet så har silja begränsat antalet passagerare, dvs tillåter inte samma passagerarantal som vanligt

   Svara

  Jag fattar ärligt talat inte hur detta fortfarande kan ses som ett framgångsrikt koncept. Har de här människorna verkligen följare som ser detta och tänker ”Åh, jag vill också åka Siljaline! Jag bokar en biljett direkt”.

  Har inte alla sett igenom detta vid det här laget? Och förstår vad betalt samarbete eller spons betyder. När bloggande och Instagram var nytt förstår jag att folk köpte den diskreta produktplacering som pågick då. Någon bloggare hyllade en produkt och alla ville ha den. Men nu, idag?! Nej det är verkligen helt ofattbart.

  Svara

   +100

   Svara

  Tänker att alla gör vad de kan i coronatider. Hade ett turkost hav gett mycket positiv gensvar? Förmodligen inte. Om man ser hur mycket skit Båstadgänget fick vill jag inte ens tänka på hur mycket en typ indisk kryssning hade fått.

  Svara

  Att åka på kryssning är ju från ett smittperspektiv mycket mer ansvarslöst än att gå på restaurang eller bar 🤷🏼‍♀️ Varför skälls det på dom som har en utekväll men inte de som spenderar mer än ett dygn på en av de värsta smittspridarna som finns?

  Svara

   Varför är det det?

   Svara

    Kryssningar är ett av de värsta ställena för smittspridning. Det är flera fartyg som blev fast till havs rätt länge pga covid-19.

    Svara

     Jag tänker att det var på grund av att smittan hann sprida sig innan man hade förstått hur covid19 fungerade. Nu vet man, till stor del, hur man ska förhålla sig och kan därför rengöra ytor oftare etc.

     Svara

      Problemet är ju att det är många människor på väldigt liten yta under en längre tid och även fast det rengörs väl (och det gör det oftast på seriösa kryssningar) så sprids smitta väldigt bra.

      De flesta kommersiella rederier runt om i världen har stått still och gör det fortfarande. Nu har Sverige tagit en annan riktning än resten av världen så det är ju ett argument till att man fortsätter med dessa kryssningar. Dock är min poäng att vissa influensers får sig en utskällning utan dess like för att de går på en restaurang eller utomhusfest (båda har mycket lägre smittorisk än en bemannad båt) medan det är helt ok för andra influensers att åka på kryssningar utan att det sägs ett pip.

      Tyvärr tycker jag det signalerar dubbelmoral och väldigt subjektiv rapportering.

      Svara

   Det är något med luften

   Svara

   Men Stina. Varför uttala sig om något du överhuvudtaget inte har någon koll på? Självklart är det inte större chans att smittas bara för att man är på en båt. Exempelvis finns det gott om utrymme för att folk ska kunna köra social distansering och ingen luft återanvänds.

   Svara

  Har Kenza ens skrivit nånstans att det är ett samarbete? Verkar saknas reklammarkering helt

  Svara

  Äcklas så mycket av influencers nuförtiden. Klimatet är åt helvete och pandemin rasar. Och de bara: ”tihi här e ja och min kompis och tvåhundra pers till på fest #samarbete #hållavstånd #kramar”

  Hur orkar de med sig själva? Handlar inte om avundsjuka, jag har råd att flänga runt om jag så önskar. Men skulle äcklas av mitt beteende i så fall.

  Svara

  Folk verkar se Gotland som det nya ”utomlands”..

  Svara

   Jag tycker så synd om gotlänningar. Först är det alla kändisar/”kändisar” och influencer från Stockholm som åker till sina sommarställen på Gotland, sen ska det fraktas ännu mer folk dit från Stockholm. Det blir intressant att se Gotlands coronastatistik om ett par månader.

   Svara

    De gotlänningar jag pratat med är glada av att de kommer turister till dem i år trots allt som kan gynna deras ekonomi

    Svara

  Onödig & tråkig ton i det här inlägget (tycker jag!) :/

  Svara

   Så fort en influencer kritiseras så tycker vissa att det är ”onödigt” och ”tråkigt”. Nej, det är inte det. Om man är så jävla tanklös dessa tider så ska man kritiseras.

   Svara

    Men nu handlade inte inlägget att man är tanklös och ska kritiseras? Dvs handlade int om corona alls…
    Känns mer som Camcam undrar mest hur Kenza tänkte för att detta ska passa in i hennes flöde. Trist inlägg tycker jag iallafall!

    Svara

     Ok. Noterat.

     Svara

   Håller med!!!!

   Svara

    Håller inte med! Kritik ska dom tåla.

    Svara

  Hade det här varit Bianca hade hon fått så mycket skit att hon hade suttit hemma och gråtit typ

  Svara

  Det mest märkliga måste vara att de är på samma plats, sitter bredvid varann men ÄNDÅ skriver till/svarar varandra på insta samma minut.
  Detta med att synas överallt på alla möjliga sätt. Shit va tröttsamt det måste va egentligen.
  Undrar om de verkligen njuter av det de ”upplever” eller om de hetsar varann, lägger nån upp nåt så måste den andra också göra det? Och sen ta bild efter bild efter bild för att vara någorlunda nöjd med bilden man ska lägga upp.
  Skulle aldrig palla leva så.

  Svara

  Förstår på riktigt inte syftet med det här inlägget om jag ska vara ärlig..

  Svara

   Håller med…

   Svara

   Ok

   Svara

  Nästa grej blir kanske rauka vägen till Gekås?…..

  Svara

   Du är född komiker.

   Svara

  ”Kändis”tätt i Visby iaf denna vecka, Kenza, Paula och Therese Wickman

  Svara

   Ja för det brukar ju inte vara kändistätt i Visby i mitten på juli 😉 men visst verkar det vara en del samma samarbeten flera gör.

   Svara

    Sant! Var mest nöjd över att jag kände igen några, har trott att jag är totalt ansiktsblind

    Svara

  Lider med lojsan hon verkar vara där själv med två barn. Riktigt starkt jobbat.

  Svara

   hennes mamma är med henne.

   Svara

   Men va? Vad exakt är det som är ”riktigt starkt jobbat” för att man gör något själv med två barn?! Det ska väl ändå en förälder klara kan man tycka.

   Och ja, jag har själv två barn.

   Svara

   Fast på riktigt menar du att det är starkt jobbat av en mamma att ta hand om 2 barn själv?

   Svara

  Men vad jag tycker tonen är otrevlig på inläggen. Ska man inte få kunna åka Finlandsbåt utan att man då får skit att det är inte rätt content och passar inte flödet.
  Får man inte ändra sig och växa upp…
  Tror Kenza och resten av gänget tycker det är mysigt att komma iväg på en liten tripp och nu när de har barn så är det väl kul att åka båt tillsammans.

  Svara

   Såklart dom tycker det! Men otrolgit korkat trots om dom tycker det är dö mysigt.

   Svara

  Fy fan min dotter på 12 år vill bli youtuber!! Vad har jag gjort för fel 😂Hon är smart och absolut inte ytlig. Har en humor som är grym. Har alla möjligheter i världen. Vad vill hon bli? Youtuber. Gud låt henne komma till insikt. Önskar mer åt henne. Nåt jobb där hon trivs men även bidrar till ett bättre samhälle. Gahh.

  Svara

   Så du tycker inte att Therese Lindgren har bidragit något till samhället? Innan Therese så pratade ingen om psykisk ohälsa och de få som gjorde hördes inte. Tack vare Therese så är det ett högaktuellt ämne och har varit under flera år. Therese har också fått väldigt många att bli veganer vilket är bra för vårt klimat. Jag är inget jätte fan av Therese men skillnad har hon gjort. Tänk om din dotter kan göra lika mycket skillnad hon? Det finns så enormt många olika Youtubes, precis som med alla personer på sociala medier. Det enda det pratas om här är personer som bor i Sthlm, tråkigt i min mening.

   Svara

    ”Innan Therese så pratade ingen om psykisk ohälsa” 😂

    Svara

   Det vill typ alla barn i den åldern. Det går över. När jag var liten ville man bli idrottsproffs eller artist men sen växer man upp och skaffar vanliga jobb 😄
   Förutom en kille i min klass, Sebastian Larsson, som faktiskt blev fotbollsproffs… 🤷🏻‍♀️

   Svara

  Lika korkat som att åka till Båstad och festa, tycker jag!Inte riktigt några metrar mellan dem där heller.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.