Instagram vs reality med Alexandra Nilsson

Är sådant här kul, eller riskerar det att bli lika staget fast bara på ett annat vis?
Att ”verklighetsbilden” blir tillgjord för ökad effekt?
Dock håller jag med kommentaren om att Alexandra är galet snygg i sitt korta hår. Fräscht liksom….fräschööööör som man säger i Sveriges Mästerkock.
Skämt åsido – jäkligt snygg frisyr.

Här är lite annat smått och gott från Alexandras Instagramkonto som jag plockat upp de senaste dagarna.
Det händer på Instagram – Alexandra Nilsson version.

 

 

Koftan????? <3

Skulle ni vilja se en uppföljning av Alexandras kollektion för Bubbleroom?
Har du inte koll på den så skrev jag om den HÄR.

 

Men vem smygfotar någon på stranden förutom renodlade snuskgubbar?

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej tack. Jag vill ha mer om Molimentis krälande diadem.

  Svara

  Jäklar vad hon retuschat sina lår på båtbilden. Fattar inte varför hon har verkligen ett eftersträvansvärt utseendem både kropp ich knopp. Så jövla töntigt att vara så osäker trots det och försöka göra allt för att försköna. Till vilken nytta, man vet ju själv vad man förändrat med bilden…

  Svara

   Det har hon väl inte?
   Det enda jag kan se är att ena bilden är svartvit och har en helt annan vinkel. Den ena bilden är tagen nedifrån och upp och då är det inte så konstigt att låren ser väldigt mycket större ut än på det andra fotot som är taget uppifrån och ned.

   Svara

    Äckligt med alla bloggare=modellwannabees med tuttförstoringar.

    Svara

     Alexandra har i alla fall inte hymlat om sin bröstförstoring till skillnad från Bella. Det är ju företagen som vill ha dom som modeller oavsett om de nu är ”tillräckligt snygga” eller inte. Snarare förundrad över att företag fortfarande vill förknippas med flera av dagens bloggare.

     Svara

   Två olika vinklar samt ”instagrambilden” lyfter hon upp sig lite, håller emot med armen (får all vikt på överkroppen). ”Realitybilden”; hon sitter ordentligt på rumpan och all vikt läggs på nederdelen av kroppen = låren ser större ut. Och det är väl det som är tanken med dessa bilder? Hur man kan stage:a och ”luras” på Instagram när verkligheten är något annat? 🙂 Så nej, Photoshop behövs inte alltid, bara man lär sig ”sina vinklar” och hur man ska possera.

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Detta var väl lite onödigt?

    Svara

     Men sådant var helt okej gentemot Kenza men inte Kissie?
     En hel jäkla tråd i ÖS angående hur de tycker Kenza ser ut och vad att eftersträva och inte.. men ingen tyckte det var fel 🤔

     Svara

      Den är också raderad.

      Svara

    Fy fan för elaka människor. Lär dig lite hyfs vetja.

    Svara

    Camilla, ta bort det här kanske?

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

   Apropå Photoshop. Har inte hemnet knarkarna själva lagt dit texterna på deras senaste bilder?? Den med text på väggen och den med text på gardin…? 🧐😒

   Svara

    Nej?

    Svara

     Ser ut som det… om man zoomar in bilden..

     Svara

   Hon är opererad från huvudknoppen till tårna. Hade verkligen inte velat se ut så… men om du strävar efter det är de ju bara å börja boka tid hos en kirurg 😂

   Svara

   Tycker hon kan dela de riktiga Instagram vs verklighet bilder.. Ni vet de camcam delade för några år sedan. Där hon redigerade sig smalare och brunare osv. 🤮🤮

   Svara

  Såna här jämförande inlägg är väl kanske inget nytt under solen i sociala medier, men att se dessa bilder som Alexandra postat är ändå skönt. Jag är så trött på att jämt mötas av perfekta/flawless bilder och kroppar så detta uppskattar jag.

  Svara

   Nej det är ju inget nytt så därför tycker jag det är så konstigt att hon hyllas så för detta, för dessa bilder och att det får sådan enorm uppmärksamhet. Väldigt märkligt, inte så himla speciellt liksom eller sensationellt haha

   Svara

    ”hyllas”? ”enorm uppmärksamhet”? Ööööh va??

    Svara

     Japp det har stått i flera tidningar om hur Alexandra hyllas för detta inlägg med instagram vs reality, så det kallar jag uppmärksamhet.

     Svara

      Alltså, Chris Crocker fick enorm uppmärksamhet. Pablos beteende fick enorm uppmärksamhet.
      Det här kommer det inte snackas om vid lunchborden direkt. Bara för att en norsk nätversion av se & hör skriver om det skulle jag inte kalla det för ”enorm uppmärksamhet”.

      Svara

       Okej men det stod i expressen också men visst okej sorry sorry… Asså.

       Svara

        S i farten igen. Avslutar ofta meningar med kanske, asså, haha och börjar dem med eh. Ett litet tillägg till vrida och vända, häckla, håna och smutskasta. Så, nu har ni fått er en liten tutorial i hur man känner igen S ☺️

        Svara

    Men lite modigt är det väl ändå? Och positivt. Att våga avslöja att man egentligen inte alls alltid ser ut som på de perfekta, poserande, photoshoppade bilderna som inte minst unga flickor tror är verkligheten – som de måste nå upp till och efterlikna?

    Svara

     Jo fast det förstår väl de flesta, att hon inte alltid sitter eller står perfekt så allt ser perfekt ut utan att det kan se lite annorluda ut från olika vinklar osv… och Alexandra är ju inte den första att göra reality vs instagram men visst det är väl bra. Filter och att instagram inte är verkligheten har väl många uppmärksammat och påpekat innan dessutom.

     Svara

      Jo. Men det tål att upprepas, tycker jag. Igen och igen. Ofta!

      Svara

     Mm modigt eller ej så blir jag typ lite lättad av att se Alexandra lite ledig och inte så ”pose-ig”. Tycker hon gott kan få lite cred för dom här bilderna 👍

     Svara

    Sluta va så negativ och regna på paraden och gå och lägg dig istället.

    Svara

  Så löjligt att hon hyllas för dom bilderna med reality vs instagram, är väl inget med det, vad är det att hylla liksom snark. Vissa behöver inte göra mycket för att hyllas haha. Vissa blir hyllade för minsta lilla och andra får skäll för minsta lilla, för allt dom gör och inte gör.

  Svara

   Det är väl ändå ingen som varken påstår att bilderna hyllas eller faktiskt hyllar henne för bilderna.

   Vad som däremot är löjligt är att blåsa upp något till megastora proportioner. Om någon säger ifrån är denne kränkt. Är det fler än två som ifrågasatt något så blir det hatstorm etc. etc.

   Svara

    Va? Jo hon har hyllats väldigt för dessa bilder, för inlägget. Flera tidningar har uppärksammat det och hyllar henne också t o m en norsk tidning haha

    Svara

     I sådana fall är väl det bara jättebra! Då kommer säkert fler börja med sådana bilder 😀

     Svara

      Fast det är ju just det – att många har gjort det tidigare så därför är det ganska komiskt att hon nu hyllas för det. Asså… Säger alltså inte att det är något fel eller dåligt med det, okej. Ja fler lär börja med det och flera har redan gjort det, innan alltså.

      Svara

       Vad är det du försöker göra egentligen? Det låter som att du ifrågasätter varför hon la upp sådana här bilder och samtidigt tycker du att det är bra?

       Kan du inte bara vara lite positiv och tycka att alla sådana här initiativ är bra? Oavsett hur mycket/lite uppmärksamhet de får och hur mycket/lite ”hyllade” de blir?

       Svara

   Det dem hyllas för att dessa influenser delar med sig av bilder av en kropp/utseende som många kämpar för att ha/likna, och ett lyx liv många vill ha, och då är det bra att visa sanningen bakom det hela, att det är ”fejk” och hur normala människor ser ut och lever sina liv.

   Svara

  Jag tycker att det är så skönt att se vilket sunt och avslappnat förhållande Alexandra fått till sin kropp, om man jämför med bara för något år sen. ❤

  Svara

  Jag tycker det är SÅ bra att man visar upp verklighet vs photoshop och poserat. Min dotter får en rejäl push av dessa avslöjanden, i en värld där alla influencers och andra kändisar ser ut som den ouppnåeliga Drömmen själv. På bilderna. Som de noga valt ut och photoshoppat. Efter att ha poserat mycket noggrant och utstuderat.

  Thumbs up!

  Svara

  Tycker alexandra är så himla snygg, hennes hår och allt 🙂 Så kvinnlig på nåt sätt haha.

  Märks att hon fortfarande ibland kämpar med att få bort gamla hjärnspöken, så tycker hennes bilder och reflektioner är helt OK

  Svara

   Haha?? Vad var det roliga?

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Efterbliven kommentar.

    Svara

    Skärp dig människa

    Svara

  Snuskgubbar dyker upp nu på stränderna. Hua för dom. 😕 dom kan gå och dränka sig. 😐

  Svara

  Älskar koftan!!!! Hittas var?!

  Svara

   Ja, undrar också? Så snygg och annorlunda!

   Svara

   Sök på detta så hittar ni koftan😊
   Mumshandmade, Hooded Chunky Cardigan

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Nej men du kan fixa din personlighet! Wtf hatar såna tjejer som du!

   Svara

    Jag frågar för att jag har likadana och vill fixa dem. Men tack ändå 🙂

    Svara

    Wtf på dig? För att en person ställer en fråga? Och vad är det för värld vi skapar där man aldrig får tycka till om någonting 🤦🏻‍♀️

    Svara

     Människan mår psykiskt dåligt, slösa inte din dyrbara tid på den.

     Svara

      Eller så är det ni som mår dåligt för att ni pikar någons utseende, vill du ha svar på din fråga så får du fråga en kosmetik behandlare istället för att pika Alexandra.

      Som att jag ska kolla på någon och säga hur fixar man en sån krokig näsa som hen har? Bara elakt. Utgå ifrån dig själv och kolla vad du vill fixa på dig själv om du är såååå intresserad. Fakeasses.

      Svara

       Kan man bli mer butthurt? Det var ingen som pikade Alexandra.

       Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

        Skulle du vara rolig nu eller? Jag är nöjd med mig själv ska du veta. Du, däremot verkar inte vara det, din osäkerhet är så uppenbar så det skriker om det.

        Svara

     Tyck till om vettiga saker inte om någons utseende, hade du haft hjärnceller så hade du förstått varför det är fel.

     Svara

   Vad menar du? Käklinjen eller va??

   Svara

    Ja, precis. Omvöbda marionettlinjer? Långa nasalabiala veck? Vet inte vad de är, vad de heter eller om de är möjligt att fylla ut dem.

    Svara

     Jag förstår inte vad det är för linjer du menar?

     Svara

   Försöker du säga att du har likadana linjer och att du undrar om du kan fixa till dem på dig själv på något sätt?

   Svara

    Exakt, vet inte vad de heter. Margaux har också sånna. Vill jättegärna fixa till dem, har hatat dem sen jag var liten.

    Svara

     Tycker det äe gulligt. Fixa ej!

     Skulle va mitt tips.

     Svara

      Tack, fint av dig ♡ tycker de är fina på kissie, eller jag tycker inte att de drar ned hennes utsende på något sätt men jag ser ju min egen osäkerhet i henne tyvärr.

      Svara

       Tror det går att åtgärda med ett mini-lyft. Besök en bra plastikkirurg 🙂

       Svara

  Det finns ju många normala människor därute som postar vanliga kroppar. Problemet är ju att de inte får följare, ingen är ju intresserad. Intresset uppstår först när någon man uppfattar som ”perfekt” visar sin naturliga sida.

  Svara

   Dessa influenser har inte blivit kända för sina kroppar/utseenden, utan för att dem provocerar och skapar debatt. Det dem gör nu är att visa att bakom kameran ser dem ut som alla andra.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Detta blev änmer patetiskt.
  Även de sk. före-bilderna är ju fixade till max.

  Hon vågar verkligen inte visa sitt rätta jag och det i sig är sorgligt.

  Svara

  Anna Book är inne och härjar på Mys blogg😂

  Svara

   Åh herregud… hon skulle må bra av att ha ett jobb! Så skulle hon inte ha tid med allt trams.

   Svara

   Åh My vad du är här och raggar läsare/klick, du skrev samma i föregående inlägg. Sluta bara.

   Svara

    Om du menar mig kan jag garantera att jag inte är My.

    Svara

  Vad är det som pågår i kommentarerna idag? Varför är så många så arga? Helt absurt 😂

  Svara

   Den tiden i månaden.

   Svara

   Den självvalda karantänen börjar ta ut sin rätt..

   Svara

  Danaemercer har ett stort insta-konto där hon visar verkligheten samt hur det kan se ut med rätt vinkel, ljus mm. Kolla in!

  Svara

   Ja det är ett riktigt bra konto. Får mig att få bra.

   Svara

  OT men Fornis story på instagram där hon hänger ut en tjejs mejladress. Får hon göra så sett till gdpr?

  Svara

   Läs på lite vad gdpr innebär.
   Kort svar: hon bryter inte mot gdpr

   Svara

    Hon sprider ju personuppgifter, lagrade i hennes bloggportal, till allmänheten? Även IP-adressen syntes.

    Svara

    Du har fel. Hon sprider personuppgifter, e-postadresser räknas till personuppgifter.

    Svara

     Allt som kan leda till att en person kan identifieras är personuppgifter.
     Namn, personnummer, e-post, ip nummer, nummerplåt på bil, chassinummer bil… etc etc.

     Tack GDPR jurist 🌸

     Svara

  Det är väl de som inte har fått ligga, inte varit ute i solen, ätit för få pepparkakor, inte fått några julklappar m.m. som hittat hit idag😉

  Svara

  Tycker hela ”oj tihi här var jag inte helt perfekt oj så tokigt!”-grejen är så löjlig. Vissa kanske hade dött för att få till en av ”reality”bilderna, varför inte bara lägga ut några av dom utan att måsta förklara att man tycker att det är en dålig bild? Fin tanke dock.

  Svara

  it’s really cool blog. Linking is very useful thing.you have really helped
  360digitmg data science courses online

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.