STOPPA MOLIMENTI-PRESSARNA!!!

Från mitt tidigare Ali Express vs Molimenti-test. 

Jag har haft saker att göra konstant hur länge som helst och MyMolimenti tar egentligen upp all min tid just nu. Allt nytt börjar rulla in efter godkännande utav sampels hur många vändor som helst. Jag är så otroligt nöjd med det jobb jag gjort och en utav kollektionerna som kommer ut i höst har jag designat precis som jag vill ha det.
[…]

Jag blev helt varm i hjärtat och när jag kollade på bilderna efter så kände jag: ”Fan vad bra jag gjort detta”. Det andas ”Elin” och det blev ännu bättre än vad jag ritat upp. Jag kommer gå mot en helt annan riktning än tidigare när det kommer till material, ni kommer förstå senare. Alla måste börja någonstans och NU, NU kan jag få påbörja den dröm jag haft – göra precis som jag vill ha det.// Elin Molimenti

Jag är inte säker på vad vad Elin ”StyleElin” Molimenti menar med ”kollektion” så antingen har hon designat och ritat upp en hel samling hårdekorationer själv, eller så rör det sig om en enda – det återstår att se.
Resten av pryttlarna hos säljer då? Tja, de verkar vara ”exklusivt handplockade” (utpekade) från Alibaba/Ali Express, precis som de tidigare.

Men… 
Elin verkar vara lite surmus över mitt tidigare inlägg och hävdar att jag har HELT FEL i det, vilket bara kan betyda att hon motsätter sig mitt påstående om att hon säljer existerande produkter från Alibaba/Ali Express.
Om hennes produkter är designade av henne och inte går att köpa på Ali Express för en struntsumma så lovar jag att pudla å det grövsta här inne.
Vill ni även se mig försöka äta upp min hatt det Molimenti-diadem jag köpte i förra testet så kan det nog också gå att ordna.

Och på tal om Kina-prylar – kolla vem som rear ut sina?

Skärmdump härifrån.

Tack för DM-tips!

216 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hur går det med städbolaget? De som skulle få minusbetyg om det var möjligt. Och alla härliga pepp-filmer med Mr. ”Closing Friday” Molimenti?

  Svara

  Cloooooosing friday

  Svara

  Hon kanske inte ska göra det denna gång (hmm det får vi väl se) men hon kan ju inte på allvar mena att hon inte gjort det förut? (Valt ut saker och sålt under sitt namn). Bevisen finns ju och stirrar en rätt i ansiktet! 😄

  Svara

   Men hårspännen är ju inte exakt likadana. Jag har änne ej fått ett grepp om detta. Om hon köpt in liknande billiga diadem och spännen eller om hon har någon liten fabrik som tillverkar efter hennes modeller och material? Vill veta hur det ligger till.

   Svara

    Jo, det är ju precis det de är. På pricken.

    Svara

     Nej kolla in dom mindre spännen är inte riktigt samma.

     Svara

      Det är bara lite olika vinklar. Produkterna är exakt likadana.

      Svara

      Jag har kollat bilderna jättenoga och fattar inte hur du kan få det till att spännena inte är likadana? 🤔

      Svara

       Jo dom är samma jag såg fel pga närsynthet och hade inga glasögon på mej. Är kommentarerna borttagna bara för mej senaste inlägget finns ingenstans att kommentera. ?

       Svara

      Jo exakt samma. Kollar vi på samma bilder? 🤔

      Svara

    Det är exakt samma. Hur kan du inte se det?

    Svara

    Har du tittat på bilderna på originalinlägget? De är identiska.

    https://bloggbevakning.se/2020/01/16/aliexpress-vs-molimenti/

    Svara

  älskar diadem-gate😂

  Svara

   Uttrycket Diadem-gate fick mig att skratta för första gången på extremt länge i höstas. Följt detta slaviskt 😅

   Svara

  Hon ljuger utan att kräla det minsta. Imponerande!

  Svara

   🤣🤣

   Svara

  Förlåt men nu gör jag en avikare här för jag har inte koll på när öppet spår är.
  Jag har fått höra att Alexander Bards uttalande som fick honom sparkad från TV4 var ett citat från Martin Luther King och att Bard skrev det för att provocera (Såklart).
  Är det sant (Att det är Kings uttalande) är det ju hela grejen så intressant ur så många vinklar! Så gärna ett inlägg om det!

  Svara

   Vaaaa!!!!

   Svara

   Nej det var verkligen inte ett citat av Martin Luther King! Det är Bard själv som påstår att Martin Luther King skulle ha tagit avstånd från black lives matter rörelse om han levt idag. Men det har Bard naturligtvis inte någon aning om, det är bara hans vanliga sätt att provocera för att klamra sig kvar i rampljuset .

   Svara

    Du har helt fel.
    Det Bard gör är att han hänvisar till Martin Luther Kings ”We can’t keep on blaming the white man”.
    Så nej, det är inte något Bard bara påstår.

    Däremot kan man ju tycka att Bard borde ha nämnt kopplingen till MLK redan från början. Och uttryckt det hela på ett helt annat sätt.

    Svara

     Jo, Bard påstår absolut det eftersom Martin Luther King är död + hans uttalanden kan absolut inte liknas till det Bard twittrade om. Bard hänvisar inte heller, utan det är hans egna ord.

     Svara

      Jo. Tweeten tar ju dock upp det Martin Luther King tar upp i sitt tal. Så liknelser finns absolut.

      Däremot har du helt rätt i att han borde hänvisat till detta. Inte för att jag tror att det egentligen hade gjort saken bättre, inte ens Martin Luther King hade kunnat stå och säga de saker han sade på 60-talet i dagens känsliga klimat. Det hade blivit en shitstorm kring honom också.

      Svara

       På vilket sätt? Black lives matter-rörelsen handlar om rasism och polisbrutalitet, inte om svårigheterna inom den egna gruppen. MLK höll tal som handlade om segregation och rasism såväl som andra problem. Att ta ett citat ur sitt sammanhang för att applicera det på BLM blir en rätt konstig liknelse

       Svara

        Nja, BLM i USA är inte alls begränsat och de anser visst att grunden är de vitas fel. Det har de klargjort om och om igen. Mvh/ en som bor i Seattle.

        Svara

         Det gör dig uppenbarligen inte till expert.

         Mvh en som också bor där.

         Svara

          Om du bor där så vet du att staden Seattle på uppmaning av BLM-rörelsen, ger kurser till vita anställda, inom andra sektioner än polisen ochinte bara i rena diskriminerings-frågor. Det rör sig alltså om att brett och generellt kasta skuld på de vita för svartas sociala problem.

          Svara

         Grunden till vad?

         Svara

          Grunden till deras dåliga statistik. Som grupp. Alltså det som MLK ansåg de själva var ansvariga för.

          Svara

         Utveckla gärna.

         Svara

          Om USA är så rasistiskt som en del vill göra gällande, varför sopar Asiater banan med alla andra raser där? De lyckas helt enkelt oerhört bra i USA och har låg brottsstatistik. Varför lyckas Afrikanska migranter bättre är Afro-Amerikaner?

          Svara

    citatet:
    ”We know that there are many things wrong in the white world, but there are many things wrong in the black world, too. We can’t keep on blaming the white man. There are things we must do for ourselves”

    Svara

     Vilket är långt ifrån bards tweet och fett blir bara löjligt av honom att försöka gömma sig bakom ett citat av King i efterhand.

     Svara

      Det*

      Svara

      Det märks att du inte läst/hört talet i sin helhet.
      Gör man det förstår man också kopplingen.

      Svara

       Jag har läst hela talet. På min tid fick vi läsa det i skolan och prata om det. Står ändå fast vid min åsikt om detta.

       Svara

     Hur menar han att hans tweet är en hänvisning till detta? Långsökt kan jag tycka.

     Svara

      Egentligen inte långsökt alls, om du läst talet i sin helhet. Citatet var en del av ett tal som handlade om att svarta var överrepresenterade när det kom till brott och att det finns ett eget ansvar.

      Svara

       Kan du länka hela talet från det som citeras? När jag googlar så hittar jag bara hur hans olika tal mixats ihop till ett helt annat citat.

       Svara

        The quote above is paraphrased, and mixing up Dr. King’s statements about New York and St. Louis
        https://skeptics.stackexchange.com/questions/42476/did-martin-luther-king-jr-say-do-you-know-that-negroes-are-10-percent-of-the-p

        Svara

        We know that there are many things wrong in the white world, but there are many things wrong in the black world too. We can’t keep on blaming the white man. There are things we must do for ourselves.

        Address to a black congregation in St. Louis, published in ”The Dangerous Road Before Martin Luther King”, Harper’s magazine (February 1961); quoted by James Baldwin, in “Highroad to Destiny,” a chapter in Martin Luther King, Jr.: A Profile, edited by C. Eric Lincoln (1993), p. 97

        https://en.wikiquote.org/wiki/Martin_Luther_King,_Jr.

        Hela talet vore intressant att läsa. Hur som helst så motsäger detta inte vad BLM handlar om på något sätt. Lika lite som det motsäger MLK:s kamp mot rasism

        Svara

         Jo, det finns en sida av BLM som vägrar något ansvarstagande och som rent förnekar sanningen i viss statistik.

         Svara

     Det spelar också roll VEM som säger en sån sak. Det är en sak att lägga ett ansvar på sig själv, en annan sak att lägga det på någon annan. Bard är inte svart, och de orden i hans mun blir något helt annat än om MLK säger dem.

     Svara

   Det är väl bara att du googlar på det han skrev? Enkelt gjort.

   Svara

   Är väl inte så svårt att ta reda på själv om det citatet kommer från King eller inte. Tro inte på allt du hör.

   Svara

   @Hanna
   Googla Martin Luther King ”We can’t keep on blaming the white man” så hittar du det du söker.

   Svara

    Det sorgliga är att Bard har fått göra åtskilliga fruktansvärda kommentarer om bla kvinnor under åren, men ändå fått fortsätta och behålla sitt/sina jobb. Det om något är diskriminerande, att det inte är förrän hans uttalande nu som någon bryr sig.

    Svara

  Var det sånt här Helen Thorsgårdens gamla webshop också sålde?

  Svara

   Något liknande iallafall. Skillnaden är dock är Helen aldrig gick ut med att det var hon som designat något av det hon sålde. Men visst köpte hon in billiga produkter och sålde dyrare, det är ju så en affärsverksamhet fungerar.

   Svara

   Satt precis och tänkte på det. Jag som köpte solglasögon och sminkborstar av henne 😬 Nu är det 4-5 år sen, hade aldrig gjort det idag. Men ändå 😳

   Svara

    Men såklart. Det är ju likadant i fysiska butiker. De beställer ju hem saker som de sedan säljer billigare. Det är så butiker funkar. Att däremot hävda att det är en kollektion man designat själv och som är speciellt uttagett till ens egna webbshop/butik är en helt annan grej.

    Svara

     Säljer dyrare* skulle det såklart stå 😅

     Svara

  Om det nu är så att hon har designat dem så kan hon ju visa bilder på skisser, samples mm…. 🤔

  Svara

  Haha loooooool att han säljer de solglasögonen för 399, köpte de från Aliexpress för 15 kr när de var poppis. Instabila och plastiga som 17, riktigt dålig kvalité såklart. Tvivlar på att DMs är bättre.

  Svara

  1 Har hon sagt att de inte går att köpa på Ali eller är det så att hon sade att de har kopierat henne? Så har hon något att bevisa alls för dig tycker du?

  2 Du har fått en ganska otrevlig ovana att lägga känslor på folk som de inte har utryckt och du gör det i en form av härskarteknik. Surmus. Så förminskade utryckt som ett litet klapp på huvudet. ”Gumman du har inte rätt att bli putt på lilla mig. Jaaaag har ju inte gjort något.” Helt oskyldig är du. 😇

  3 Anna Book får spelet i kommentarsfältet och svarar på kommentarer så tangentbordet glöder … Nu håller jag inte med om att det varken om att hon fick ”spel” eller skrev på tangenterna så att de glödde. Ditt inlägg ang Forni å andra sidan….

  4 Mer förminskade och härskarteknik att säga att någon ”lipar” för att de erkänner att de blivit ledsna ..” Ska du lipa över hemska Bloggbevakning och det inlägg som skrivits om dig …
  Du gör också en Elaine och lägger till ord som ”hemska” för att helt ändra på betydelsen från vad det var hon sade till att få henne att låta som att hon överdriver och det är hon som är hemskt lättstött. För hon sade aldrig att BB är hemsk eller hemska. Det var du.

  5 Eller att förminska Kenza och kalla henne för ”desperat” om hon skulle valt att göra ett samarbete med finlandsbåten. Ett fin inte nedvärderande åsikt om hur hon beter sig. (Förutom då att du hade fel för det var inget samarbetet utan en av eget val gjord semester).

  6 Dasha är tydligen enligt dig ambivalent (också menat i en negativ betydelse).

  7 Ja vad du sade till Chloe har väl ingen missta. Fullt med nedvärderande ord och härskartekniker. Alltså, lilla priviligierade flicka, bara håll käften!
  HÅLL KÄFTEN!!!
  Håll käften till nya instruktioner ges, ska vi säga så?

  Jaha det här var bara ett litet utdrag och enbart från den senaste närtiden.
  Vad tycker du nu när du ser det samlat?
  Vad får du ut av det?
  Tror du dina åsikter går fram till dem du trycker till med alla dina nedvärderande epitet och när du förminskar dem som både personer och över deras beteenden ?
  Eller är sanningen helt enkelt den att du struntar i ifall de lyssnar och gör om och gör rätt så länge folk flockas här för att heja på dig i dina svador samtidigt som att antalet klick på din blogg skjuter i höjden?

  Det skulle vara kul om du hade lust att dela med dig av riktlinjen som du satt för bloggen nu och framåt samt hur din affärsplan skriven.
  Ett önskeinlägg på Bloggbevakning om jag fick ha en. 😊👍

  Svara

   Snaaaaark…..

   Svara

   Men kan du inte bara ge dig av härifrån om du inte gillar inläggen? Och du kan sluta göra reklam för din blogg, det är ändå ingen som vill läsa den.

   Svara

   Och du är ju verkligen rätt person att komma med gnäll. Fy fan vad trött jag är på dina googlekunskaper och färdigvispade åsikter.

   Svara

   Skriv det önskeinlägget på din egen blogg kanske?

   Svara

   👏🏼👏🏼Jag försöker se framför mig hur Camilla säger detta face to face till de hon skriver om. Det skulle hon aldrig våga göra. Jag tror att hon har ett gigantiskt mindervärdeskomplex gentemot unga, snygga och ”populära” tjejer.

   Svara

    Det är väl inget fel på Camillas utseende. Och vad vet du hur Populär hon är? Nu har ju Camilla ett förhållande så hon behöver ju inte vara ett lismande salvekvickplåster för att få uppmärksamhet.
    Sen skulle jag tro att hon om hon behöver har så mycket go att hon kan säga vad hon tycket face to face.

    Svara

     Så man kan inte ha mindervärdeskomplex om man är i ett förhållande? Bra att veta. Säg det till alla svartsjuka as.

     Svara

     Mindervärdeskomplex är inte beroende av hur man ser ut.

     Svara

    Varför skulle hon inte våga det? Inget kränkande eller fel att säga.

    Svara

   Jösses. Det finns så mycket annat du borde göra

   Svara

    Det hmm kan göra är att 1) lära sig stava, 2) ta bort alla fula animationer från sin sajt, 3) ha någon form av vettigt innehåll. Taffligt.

    Svara

     Hahah vettigt innehåll på sin blogg. Taffligt. Och det säger du inne på Bloggbevakning!!!🤣😂

     Svara

      Det är ju det som sne-hmm vill se här. Bra att fixa det på sin egen blogg först innan man kommer hit och gnäller.

      Svara

       Bara det att sne-hmm inte är elak eller mobbar på sin blogg, men okey. 😂

       Svara

        Varför är du inte där i stället för här om det är så illa här då?

        Svara

         Men snark på dig. Kom med något nytt.

         Svara

          Tycker bara att det är underligt att vara på en blogg som är elak och mobbar. Speciellt om det nu finns en bättre blogg utan det.

          Svara

        Nä det gör ”hon” här istället! 😄

        Svara

        Du kan skriva med ditt eget alias, Trh när vi alla fortfarande vet att det är du. (”Anonyma” kommentarer kl. 18.52 och 18.56).

        Svara

    Jösses. Det finns så mycket annat du borde göra.”

    Som att skaffa sig utbildning, jobb och hjälp + medicinering för uppenbara och grava mentala problem.

    Svara

   Vad ger dig rätten att anse dig vara viktigare än alla andra följare på denna blogg?

   Svara

    Va?!

    Svara

     Skriv med ditt eget alias, Trh.

     Svara

      Jag skriver med mitt eget tack.

      Varför är det så viktigt för dig vilket alias man har ”herr Anonym”?

      Svara

       Och den obligatoriska liken på din egen kommentar också.

       Svara

        Är du full?

        Svara

         Nej. Men jag önskar att jag vore det just nu.

         Svara

         Dina försök att låtsas vara nån annan som kommer och försvarar dig är så pinsamma, Trh.

         Svara

       BS, Trh. Som sagt så du är så intelligensbefriad att du inte fattar, hur många gånger man än säger till dig, att du måste byta dina maner när du försöker låtsas vara nån annan.

       Svara

   Bra skrivet!☺️

   Svara

    Du är så tröttsam trh…

    Svara

   Herregud. Jag rekommenderar dig att börja forska i nåt. Vad som helst för du har uppenbarligen alldeles för mkt tid

   Svara

  För långt eller för långsamt?

  Svara

  Kul. Varför är jag på modd? 🙂

  Svara

   Det var din bloggadress som fastnar eftersom jag blockerat pingbacks. Inte du eller ditt ip-nummer alltså. 😊

   Svara

    Ok. förutom att jag inte pingar för att jag lägger upp en kommentar eller fungerar din wp helt annorlunda från min och alla andras wp?

    Jag vet andra siter som har block på ping men där min bloggadress flyger rakt inom när jag kommenterar.

    Svara

     Jag hade inte koll på hur man gjorde en generell inställning kring pingbacks utan blockade dina för de kom i stim. Nu är det fixat och således glider även dina kommentarer raaaaaakt igenom igen. 😊

     Svara

  Så kul! =)

  Svara

  För det är väl inte för att du blev sur över att jag gav dig kritik över vad du låter ske i ditt kommentarsfält som jag är satt på modd? Du förstår ironin över det hoppas jag? 😊

  Svara

   😂😂 snälla, vem tror du att du är!?

   Svara

    Hahaha VPN-tummarna går varma ser jag både här och längre upp under TRHs kommentar. När är du färdig? När du har gett dig själv 150 like eller blir det fler?

    Patetiks du är. 🙄

    Svara

     Tar det emot att det är flera som håller med?

     Svara

      Så snabb du var på att svara. 😂

      Svara

       Detsamma.

       Hade du kunnat se ip hade du sett att vi var två olika anonyma här. Spännande va?

       Svara

        Stäng av ditt VPN och starta det igen = nytt IP-nummer. Men det vet du redan.

        Svara

         Jaha, du ville ha sista ordet. Ja men dåså. Ta det här nedanför då⬇️

         Svara

         Har det inte redan kommit fram att trh aldrig använde vpn?

         Svara

          Är det du som ljuger nu igen, Trh? Det som har kommit fram är att Trh använder VPN.

          Svara

           Nej det är inte Trh.

           Nej men det var väl någon som erkände att hen hade kommenterat som trh och skrivit att hon använde vpn bara för att trolla. Och alla bara köpte det.

           Nej, det var Camcam så skrev det nån gång.

     Jag kanske är dum men jag kan inte likea en kommentar två gånger bara för att jag aktiverar vpn. Provade nu och det enda sättet för mig är att byta webläsare för att kunna ge en till like.

     Men menar ni att tummen slutar lysa gult för att ni byter IP-nummer eller missförstår jag er helt..?

     Svara

      Ja det är du som är dum.

      Svara

       Då bör ju tummen sluta vara gul så fort du slår av Wifi eller byter nätverk. Så är det inte för mig i alla fall.

       Svara

     Du kan fortfarande skriva med ditt eget alias, Trh, när vi alla vet att det är du som skriver dessa ”anonyma” kommentarer (”BB” kl. 20.04, 20.14). Du är så intelligensbefriad att du inte fattar, hur många gånger man än säger till dig, att du måste byta dina maner när du försöker låtsas vara nån annan.

     Svara

      ”intelligensbefriad”

      If the shoe fits.

      Svara

       Oj vad det träffade dig, ser jag. Och du fortsätter med dina maner utan att du ens fattar det. Det om något är så intelligensbefriat.

       Svara

        ”BB” kommer inte att ge sig innan hon får sista ordet. Lika bra att låta henne få det, det är omöjligt att få tyst på henne på annat sätt.

        Svara

   Fast du är ju inte satt på modd, så be happy nu 🙂

   Svara

   😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

   Svara

   Varför ska just du få ett önskeinlägg??
   De flesta skulle nog helst se dig försvinna…Googlemästarinnan.

   Svara

    Japp! Jag skulle önska att Camilla kunde blocka den sorgliga idioten Trh. Hon har en egen blogg där hon kan härja bäst hon vill istället för att förpesta kommentarsfältet på den här bloggen.

    Svara

   Alltså man kan lämna kritik etc, men hade detta varit mitt kommentarsfält hade jag blockat dig pronto med denna attityd. Ganska uppenbart att du hatar c, och bara vill sätta dit henne med ”blö blö du kan inte ta kritik”. Det är ju inte nån lag på att tillåta kommentarer som får en på dåligt humör direkt.. även om jag tror att c högaktningsfullt skiter i din ton.

   Svara

  Jo nu tycker jag dom är lika! för ena spännet låg på ena sidan och jag är närsynt. Jisses. Men då måste hon ju stå för att det inte är hennes design.

  Svara

  En fråga.

  Sara, F: har camam blockerat dig?

  Svara

   Hur ska hon kunna svara?

   Svara

    Inget svar är också ett svar.

    Svara

     Eller så sitter inte alla här 24/7 och väntar på att någon ska tilltala en…🤷‍♀️

     Svara

      Goddag yxskaft!

      ”Hur ska hon kunna svara?”

      Svara

       ”Inget svar är också ett svar”

       Svara

      Trh tror att alla andra gör det hon gör själv.

      Svara

       Vad menar du?

       Svara

        Frågar TrH och ger sig själv en massa tummen upp.

        Svara

         Alla gör inte som du Trh: skriver till sig själv och ger massa thumbs up.

         Svara

  Vänta lite. Uppenbarligen finns det folk som köper hennes skit? Annars skulle hon inte fortsätta kränga skräpet? Orkar inte. Sluta köp skit gott folk.

  Svara

   skulle aldrig köpa dessa accessoarer de är skitfula inte ens om man fick betalt skulle jag bära de. 😀

   Svara

    Word. Bryr mig inte vem som designat men vem fan skulle köpa det där?

    Svara

     Jag. Jag gillar diadem och spännen. Skulle inte köpa av Elin dock. Men sjukt att man har olika smak va 🤡 ”Word”. 16 år?

     Svara

  Hennes sista inlägg ”Jag måste anamma detta”. Med tanke på texten i inlägget så har hon ingen aning om vad anamma betyder. Känns mer som hon menar ”Jag måste bemöta detta”. Över huvud taget så svänger hon sig ofta med ord som hon inte verkar fatta vad de betyder.

  Och det går bra att ta en Alibaba-produkt och ändra lite här och där och sen kalla den sin egen. Det flesta tillverkare har inga problem med det. Då kanske den inte säljs till någon annan återförsäljare heller. Men nej, det är ändå inte hennes egen design.
  Såvida hon inte visar skisser så kommer jag inte att tro på henne. Så blir det när man ljuger, man får inget förtroende mer.

  Svara

   Men inte för att vara sån. Har hon någonsin sagt rakt ut att ”jag har designat detta själv”? På hemsidan står det ju att hon valt ut????! Jag fattar inte riktigt. På CamCam inlägg utgår hon från att molimento har sagt att hon designat dom? Väldigt rörigt. Hittar bara att hon ändrat i en design? HJÄLP!!!!!

   Svara

    Tidigare har hon sagt att hon har ”Krigat” för sin design och på väldigt många sätt antytt att hon har designat dem själv. När hon blev påkommen så ändrade hon det till ”valt ut.

    Svara

     Ja men antytt är ju inte samma sak som att hon sagt det? Läste också detta med krigat, jag uppfattade det som att hon ändrat i en färdig design…. kollade hennes live innan också. Jag har kollat igenom allt samt prints som folk har tagit och hittar inget att hon rätt ut sagt det? Jag blir fett laaaackk men känns fel att gå på henne om det är bara teorier från folk här???? Allt finns ju på kinesiska sidor så klart det är fult men jag vill se någonstans där hon säger att hon designat allt själv… just nu är det för oklart.

     Svara

      Hon har sagt att hon ”tagit fram”. För mig är det samma som att hon har designat. Mycket av det hon har sagt har varit på stories på Instagram och det försvinner ju.

      Svara

       Fast det är det ju inte samma sak? Så jag fattar det som att igen har bevis på att hon sagt att hon designat allt själv, ordagrant? Man vill ju sätta åt henne där liksom… Men om folk bara ”trorr” så är detta bara teorier från CAM och alla kommentarer???

       Svara

        Med tanke på hur illa du stavar ser din kommentar ut att vara skriven av Elin själv.

        Svara

         Men sluta jag är inte Elin. Jag försöker få riktig fakta. Elin svarar ju inte på någonting så därför jag frågar här????

         Svara

          Nej, du är Trh som låtsas vara en random anonym. Du är så intelligensbefriad att du inte fattar, hur många gånger man än säger till dig, att du måste byta dina maner när du försöker låtsas vara nån annan.

          Svara

           Sök hjälp!

        Första raderna på Molimentis hemsida ”Vi skapar stilsäkra håraccessoarer i hög kvalitet vars design är tänkt att vara en självklar del av garderoben i många år framöver.

        Svara

  Har hon förresten ändrat sina beskrivningar på hemsidan? Krälar de inte längre? Ingen million dollar bucks? *besviken*

  Svara

  Är det ngn här som har besökt Elin för klippning/färgning? Är så nyfiken på att höra hur hon är in person i sin professionella roll.

  Svara

   Dryg, dyr och noll kreativitet. Kan endast en klipp och färg som hon kör på alla.

   Svara

   Jag med! Måste ändå finnas någon!? Jag tror att hon är duktig men också att hon tar några tusenlappar mer än andra duktiga frisörer för sina färgjobb. Det fanns en kommentar i ett tidigare inlägg som sa det.

   Svara

    25000 för hårförlängning skrev någon

    Svara

     Herrejävlar, är det vad sånt kostar?!

     Svara

      Nej, hon använder sig av hairtalk och hairtalk bestämmer priserna så det är samma hos alla deras frisörer. Kan kosta mellan 2500 pch 6000 ca. Omsättning var 6-8onde vecka kostar ca 1500…

      Svara

   Har inte gått till Elin men går hos en frisör på samma salong sen länge (innan Elin började där).
   Det som slog mig var att jag verkligen inte kände igen Elin när jag sprang på henne på salongen. Hon ser verkligen inte ut som sin bilder på vare sig IG eller bloggen. Hon är jättefin men mer alldaglig än bilderna hon postar.

   Svara

   Ja, för 4-5 år sedan. Hon var duktig på färg, har inget att klaga på vad gäller det. Däremot som person finns mycket övrigt att önska. Hon behandlade mig som något katten släpat in. Förhoppningsvis lär hon sig någon gång att behandla andra människor så som hon själv vill bli bemött. Finns dessvärre nog inte mycket självinsikt där.

   Svara

   Hej!

   Jag har gått till henne…4500 kronor kostade det 🥺
   Hon gjorde min hårbotten mörk (fast jag inte ville ha det) och slingade det. Klippte typ 5 cm.
   Så jävla besviken! Mailade och ringde henne dagen efter för jag som rent ut sagt förjävlig ut i håret. Gick till tre andra frisörer som frågade vad hon gjort med mitt hår. Var så ledsen för hon hade lagt en sån ful och mörk färg i hårbotten.
   Gick till en bekant för att fixa till det sen! Det tog henne 5 timmar och 200 slingor samt nyansering för att ”rädda” mitt hår och färg.

   Så nej! Rekommenderar verkligen inte henne som frisör.
   Fick tillbaka ett drygt svar av henne att jag kunde komma dit och hon kunde titta på det men att det var väldigt svårt att jobba med mitt hår….hade inte färgat eller klippt det på 3 år så det var praktiskt taget ett ”orört” hår…så förstår inte riktigt vad hon menade.

   Svara

  Oavsett om hon nu ”ritat” upp en sk kollektion eller inte så spelar det INGEN ROLL längre! Hon har redan bevisat vad hon går för genom att köpa in skit från Asien och sätta sitt egna namn på det.
  Bara det är bevis nog vad hennes arbete går ut på.
  Punkt.

  Svara

  Vad hände med 18-inlägget

  Svara

  Fegt att stänga av kommentarer på ditt senaste inlägg? Eller vad är du rädd för? Undrar även varför det ligger under kategori ’alexandra nilsson’ när det uppenbarligen still största del berör linda marie eller vad hon nu heter.

  Svara

   Det ligger under både Alexandra och LMs kategorier men den som visas är den vars namn kommer först i alfabetet.

   Svara

  Varför är kommentarsfältet till inlägget ovan avstängt?

  Svara

  Troligen är det massa idioter som kritiserar Linda Maries kropp.

  Svara

   Se nu inte till att det flyttas hit i stället så att det stängs här med.

   Svara

   Inte specifikt hennes kropp. Men det kan vi ta i Öppet spår istället.

   Svara

    Varför skulle vi vilja göra det?

    Svara

     Har du missat alla som frågar om varför kommentarerna är avstängda?

     Svara

  Hallå! Jag slajdade just in för att kolla bloggen och så går det inte att kommentera på senaste inlägget?! Hänt nåt?

  Svara

   Är du ny här?
   Annars.. vad tror du själv?

   Svara

   Nä jag ser samma. Finns ingen ”kommentarsknapp”

   Svara

  Jag tyckte väl att det hade blivit lite väl tyst från Paula och Hugo rosas. Även fast Paula har tagit ”semester” så kändes det ändå lite väl att intagramstoryn står helt tom…. Dom har åkt till Spanien! Finns storyes från deras vänner som är i Spanien sedan tidigare

  Jag antar att dom inte vågar uppdatera om detta av en anledning. Man kan ju undra vad Paulas läsare kommer tycka om detta? Tror inte alla kommer vara svin glada över deras resa i pandemitider! Hehe

  Svara

  Helt ärligt. Detta är verkligen något jag inte ens förstår hur det kan vara lagligt!! Detta om något är att lura folk på pengar. ”Mina diadem osv” så långt ifrån egna det kan komma.

  Svara

  Varför finns det inget kommentarsfält på senaste inlägget?

  Svara

   Kanske spårade ur? 🤔 Fast då brukar det ju komma en förklaring..

   Svara

  Förlåt men hur kan man göra så utan att skämmas!

  Svara

  Hahah åh herregud vad hon är pinsam 😂

  Svara

  OT
  Vad håller flunsorna på med? Backar varandras samarbeten nu i cornatider. Lojsan W swifflar tack vare Penny P? Olustigt.

  Svara

  Hallå, är det någon mer än jag som tror att The real Hmm och Stollis är samma person bara att hon har psykoser då? Jag själv lider av psykisk ohälsa och kan ibland vända i humör på ett sjukt sätt. Ibland framstår man som intelligent och sansad och ibland tar ilskan man annars lyckas kontrollera över. Bara en liten fundering! 🙂

  Svara

   Vet inte men människan har ju skapat en blogg där hon och en handfull andra sitter och pratar om den här bloggen och allt de har i modd här. Det är ju sinnessjukt. Hur stor del av ens liv kan den här bloggen vara egentligen??

   Svara

    Det är det jag menar! Blev nyfiken på att gå in på hennes blogg och såg att hon ägnat ett helt inlägg åt att hon eventuellt var satt på modd. Hon verkar väldigt instabil.

    Svara

   Det kanske är du som är stollis?

   Svara

    Gud ja! Jag är riktigt stollig ibland 😊

    Svara

   I så fall har hon också multipla personligheter för Stollis hatar The real Hmm.

   Svara

   Vem är egentligen Stollis? Inte riktigt hängt med på det. Är kanske för ”ny” här…

   Svara

    Blondinbellas eviga försvarare

    Svara

    Camcams härskarnamn på hennes kritiker.

    Svara

   Nej det tror jag inte. TRH är ju Googledrottningen och tror hon är så jäkla smart. Gör allt för att få trafik till sin usla blogg (läst den 1 gång, det räcker) Stollis är ju IL´s största beundrare. Inget IL gör är fel. Alla andra är så taskiga. Tror snarare att Stollis är Kurt-Maria.

   Svara

    Nä K-M känner man igen på språket.

    Svara

    Men sluta anklaga oskyldiga människor. Vi är flera som vet du skriver under olika namn. Stå för ditt skit du skrivs och blanda inte inn andra i sitt dravel. Du måste ge dej på andra för du är ansatt själv och det är så fult av dej. Sluta nu T!

    Svara

     Å där är ju svaret Stollis ÄR Kurt-Maria.

     Svara

  Tyvärr måste ju vi förmodligen också betala för Fredriks sjukvård trots hans röviga attityd

  Svara

   Hm, den här skulle hamna på en kommentar högre upp

   Svara

    Du får försöka flytta upp kommentaren.⬆️

    Svara

  Where’s the gimp?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.