245 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför började jag tänka på köttbullar?

  Svara

   För att det är lunchtid🤤

   Svara

   Är du lite telefonsynsk kanske?😯 spelade ”mera jöttbullar”på spotify för ungen och maken stekte köttbullar medan jag läste här😃

   Svara

   Jag blev sugen på köttbullar nu genom att läsa det ordet du skrev bara, ibland kan det räcka att bara höra eller läsa ett ord så blir man sugen på det.

   Svara

    Men det är fantastiskt sällan man hör ordet ”kuk” och blir sugen ändå.

    Svara

     Jag blev det nu 😬

     Svara

     Det är inte omöjligt!

     Svara

  Det är extra roligt när hennes filter vid lajvsändningar plötsligt slutar fungera, och det tar ett tag innan Anna märker det … Ha, ha! Eller när någon annan tar en bild på henne, utan filter.

  Svara

   Det roliga är att hon slår åt alla håll 😳
   Väldigt arg människa för att ha så mycket sex 😂

   Svara

    Jag har nog haft ett filter ang henne för här tycker jag hon har så otrevliga svar. Varför ens svara då?

    Svara

    Ja, hon blir ju vansinnig även på de kommentarer som uppenbart stöttar henne.

    Svara

  Så kul! En mytoman hittar alltid en utväg, hur ologisk den än är.

  Svara

  Åhhh, nu kom jag på,kan inte Anna Book bli ambassadör för Molimenti?

  Svara

  OT: Någon som vet vilka Paul Sundviks föräldrar är? Är de kända för något?

  Svara

   Kanske ta det i förra inlägget där det inte är ot? Det inläggets kommentarsfält är i allra högsta grad aktivt än.

   Svara

   Varför vill man veta det?? Stalkervarning.

   Svara

    Det har ju dykt upp här och var att familjen Sundvik har pengar (vet dock inte om det stämmer) och igår såg jag på Löwengrips story att Pauls familj äger ett jättefint ställe i Cannes. Undrade bara om de var kända och om man kanske känner igen dem från media, det var inte värre än så 🙂

    Svara

     Nyfiken du, kanske pga dig som det dykt upp här och där? Vad du såg på hennes story var utsikten hon filmade från hans/deras ställe, hon skrev inget om familj och visade inte mycket men du vill gärna påpeka här att det är hans familj som äger ett ställe där.

     Svara

      Galet att det är en hetsjakt på honom nu och att han trakasseras. Kvällspressen söker honom via sms för att de åkt på semester och Hänt ringde upp hennes exmän för att fråga vad de tyckte om hennes nya.. helt galet. IL är en klickmagnet och kassako för många. Helt sjukt.

      Svara

       Även här genererar han klick och kommentarer. Bella vet vad hon gör minsann.

       Svara

        Det är inte c som vet vad hon gör då?

        Svara

       Naaw Stollis 😍

       Svara

       Du är sjuk Stollan.

       Svara

        Det är nog snarare du 15:14 som är sjuk. Eller du tycker det är fullkomligt normalt och bra att han trakasseras och att det blir hetsjakt på honom? Varför är någon sjuk som konstaterar fakta, som bara skriver fakta om media? Du kanske borde fundera på att faktiskt söka vård.

        Svara

         Det som är sjukt stollis är att du tar en fight för någon/några som aldrig bett dig/har behov av dig att göra det.

         Svara

          men du tar dina fighter cammis, att du orkar.

          Svara

           😂😂🤪

   Folk behöver inte vara kända för att vara rika eller äga en semesterbostad i annat land snälla du, låt dem va.

   Svara

    Självklart kan man äga dyra bostäder utan att vara känd, min fråga handlade OM hans föräldrar är kända för något 🙂

    Svara

     Men varför skulle det vara intressant, om dom nu skulle vara kända?

     Svara

      Får jag fråga varför du är inne på en skvallerblogg och läser om Anna Books instagram-filter, Elin Molimentis diadem-gate, Isabella Löwengrips nya kärlek, Ivyrevels rekonstruktion och influencers festresa till Båstad? Varför tycker du det är intressant? Jag hade tyckt det var småintressant att veta om Pauls föräldrar är kända, på samma sätt som jag kan tycka det är lite intressant/kul att läsa inlägg om Anna Books utspel på instagram. Förstår du min poäng? Allt det vi (läsare) konsumerar på Bloggbevakning är inte intressant i egentlig mening 🙂 Det är inte meningen att låta dryg så jag hoppas du tar mitt svar på rätt sätt. Min fråga handlade om föräldrarna var kända. Om de inte är kända lämnar vi min fråga och går vidare.

      Svara

       Och DÄR kan vi utläsa och förstå att det var Camsan herself som skrev OT och vill veta om föräldrarna. Det är även hon som skriver naaw stollis, stollan, åh inte lätt att va du.

       Svara

        Har inte du lärt dig att Camilla inte skriver anonyma kommentarer. Vill hon ha fart i kommentarsfältet är ett provokativt inlägg bättre. Stolle!!

        Svara

         Haha du är naiv. Vem är det som är stolle egentligen haha.. om du nu inte är c själv, vilket jag tror, som skriver det manipulativt och strategiskt, och det är ju förstås smart.

         Svara

        Ja det är inte lätt att vara så besatt och lättkränkt som cammisen.

        Svara

      Folk är besatta av att förstöra för henne!

      Svara

       Du är besatt gumman.

       Svara

        Nja, skulle inte tro det lilla stumpan.
        Tycker bara det är fruktansvärt töntigt att vuxna människor tror sig ha rätten att skriva en massa elakheter om andra. Trodde världen hade kommit längre men vissa är nog kvar i tonårstankarna

        Svara

     Fast du är nog väldigt intresserad av både honom och hans familj och allt runt IL, det är nog du som stalkar och sprider lögner och rykten om honom och vill förstöra, du önskar och hoppas på att det ska ta slut. Sotsjuk gissar jag. Galet.

     Svara

      😂

      Svara

      Åh, inte lätt att va du!

      Svara

   Uppenbarligen inte nog kända för att du ska veta vilka de är i alla fall🤷‍♀️

   Svara

    TS kan ju fortfarande veta vilka hans föräldrar är utan att nödvändigtvis veta att Paul är deras barn? 💁‍♀️

    Svara

     Då hade det nog framkommit vilka de var om man gjorde en snabb googling på hans föräldrar. Om de nu var så kända att gemene man vet vilka de är.

     Svara

  Haha Anna 🙏🏼🙏🏼 en sådan källa till humor😂

  Hon måste ju bli galen när hon taggas i en bild av någon som inte använder filter.

  Svara

  Jag kan inte se att bilder är skapade med effekt på Instagram. Alltså jag ser det ju med mina ögon men.. ja ni fattar..

  Svara

   Har säkert med att göra om du uppdaterat appen eller ej. Eller att inte alla fått tillgång till den uppdateringen än.

   Svara

   Inte jag heller trots att jag uppdaterat.

   Svara

   Man kan lägga på filtret i ett annat program och sen använda bilden i instagram då syns det inte

   Svara

  Alltså, hon Anna hugger som en spottkobra så fort hon bara kan. Spelar ju ingen roll vad någon skriver så tar hon det negativt. Det blir bara parodi av det hela.

  Svara

   Och hon läser minsann inte på flashback men så fort det spekuleras där så kommer det upp en live eller bild där hon ger svar på tal.

   Svara

    Och så fort det kommer ett inlägg om henne här så startar hon en live eller frågestund, så strategisk haha. Igår en live idag en frågestund så det märks att hon läser denna blogg. Men hon borde ju bara stänga ner istället, hon verkar ju inte må bra, det verkar bli för mycket för henne, hon kan inte hantera det… till slut slår det kanske slint helt, verkar vara på väg…. hua

    Svara

  Vad är AB känd för? Sjöng i mellon på 1980-talet?

  Svara

   Ja. Var med i mello på 80-talet med låten ABC. Sedan har hon klamrat sig fast i c-kändis facket genom intervjuer i se och hör, lets dance, fångarna på fortet mm.

   Svara

    Fast Anna önskar faktiskt att hon inte var känd och offentlig. Kändisskapet har hon ALDRIG strävat efter. Det bara kom på köpet med artisteriet (som vi ju alla vet är hennes huvudsysselsättning, hon har som någon skrivit nedan släppt hela 7 singlar på 10 år)

    Svara

   Kul att hon skriver att hon är artist/sångare i profilen på instagram när hon väl är mer känd/aktuell från typ fångarna på fortet mm
   . Jag skulle iaf inte få för mig att tituleta mig i den yrkesgrupp jag jobbade med för 15 år sen när jag sysslat med något helt annat sen dess.

   Svara

    Tror det står sångerska i profilen hos Magdalena Graaf också…. kanske hos syrran hennes med?

    Svara

    Fast hon har väl inte sysslat med typ någonting särskilt alls? Ryktas om att hon jobbade i nån chark ett tag men det kanske är en vandringssägen🤷🏻‍♀️

    Svara

     Vad ska Jon titulera sig som? Arbetslös från 1987? 🙄😂

     Svara

    Att hon har Biggest Loser VIP 2017 listad som i princip sin största merit på Instagramprofilen är ju tragikomiskt. Tror inte hon vet vad hon ser sig som, hon är bara rädd att bli glömd för hon har ju hängt i d-kändisfacket i 35 år utan att ha något att falla tillbaks på alls.

    Svara

   Hon var väl med i Solstollarna kring 85-86. Några gånger mello där det inte gick så bra. Sen biter hon sig fast i tv-program.

   Svara

   Hur kommer det sig att hon typ inte släppt någon musik alls de senaste decennierna?

   Svara

    Hon har inte det som krävs. Artisterna som finns nuförtiden har oftast talang eller karisma. Anna lär vara svår att jobba med.

    Svara

    Antagligen ingen producent som tror att det kommer att sälja.

    Var det förresten någon som hörde när hon jämförde att man kan jämföra hur många som lyssnar på hennes musik med hur många som lyssnar på Zara Larsson? Detta tydligen då all Annas musik inte finns på Spotify så som zaras gör.

    Ja Anna, det är nog anledningen till att färre lyssnar på samba sambero…

    Svara

    Hon är svår att ha att göra med kan jag tänka mig, hon har ett dåligt varumärke, ingen som har en egen karriär att tänka på vill förknippas med henne. Hon gjorde något bittert inlägg förra veckan (med en rejält filtrerad selfie förstås) om hur hon satt och skrev en låttext men att den nog ”var för djup för svenskar” och blabla, ”jag är för mycket/för passionerad för landet lagom!” Och så vidare. Allt är andras fel och andra bara förstår henne inte. Hon vill nog leva i vanföreställningen att hennes ”passion” skulle göra henne till en jätteartist i Spanien-där hon slipper oss lagomsvenskar som bara inte förstår hennes storhet. Så är det förstås inte.
    Behöver väl inte sägas att hon måste vara en mardröm att jobba med. En hyfsad röst är ju inte allt en sångartist måste ha.

    Svara

   Hon medverkade också som 14-åring i en rätt ”legendarisk” sommarlovs-TV serie som hette ”Solstollarna”. Verkligen corny men de som sett det minns😂 Har visserligen fått lite retrokultstatus.

   Svara

  Nej men gud.. men nej så pinsamt. Snälla Anna ta en paus! Och hur länge har instagram gjort det? Inte så länge väl? Och så skäller hon till o med på dem som försvarar henne, hon tar allt som kritik, överkänslig… Anna på riktigt, välmenande – ta en instapaus!

  Svara

  Började följa Felicia för jag va lite nyfiken, och hon har varken accepterat eller tagit bort min förfrågan på snart en vecka. Respekterar såklart om hon bara vill ha folk hon känner där då kan hon ju bara ta bort min förfrågan men det har hon inte, man undrar om mamma Anna kanske måste gå igenom en först och kolla vart man kommenterat och gillat, vilka man följer innan man blir accepterad på dotterns konto 😂

  Svara

   ELLER så har hon 500+ förfrågningar från nyfikna människor och skiter helt enkelt i att ta bort dem och bara låter dem ligga?

   Svara

    Vore mycket enklare att bara ta bort?

    Svara

     Varför det? Du ser ju aldrig förfrågningarna igen om du inte själv aktivt går in där. Definitivt lättare att bara ignorera.

     Svara

     Enklast är väl att ignorera, ta bort kräver ju en aktiv handling.

     Svara

   Jag brukar inte heller ta bort förfrågningar för det händer orimligt ofta att folk inte fattar vinken och bara skickar igen 🤷‍♀️ nu får jag visserligen mest förfrågningar från uppenbara fejkkonton och såna som sommar för att få egna följare, men ändå.

   Svara

    Spammar* 🤦‍♀️

    Svara

    Jag tar också ofta bort uppenbara spam konton som vill följa, och nej alla skickar inte igen, hade hon tagit bort min förfrågan hade jag inte skickat igen 😂

    Svara

     Nej alltså menade inte att anklaga dig för det heller 😅 men jag har haft jättemånga som skickat flera gånger, eller typ avföljer och skickar igen om man inte följer tillbaka osv. Är kanske inte världens grej men jag tycker det är irriterande haha. Därför skiter jag mest i att svara alls så länge det inte är nån jag vill acceptera.

     Svara

      Aha okej där ser man, inte varit med om folk som fortsätter fråga men låter jobbigt 😬

      Svara

       Det är väldigt många såna här som vill bli mamma-influencers som följer alla som råkar ha barn. Eller konton som försöker sälja saker till småbarnsföräldrar. Du kanske inte tillhör deras målgrupp riktigt 😅

       Svara

        Nej det gör jag inte haha 😌

        Svara

   Visst det är Anna det handlar om men tror det är lite långsökt? Jag lämnar ofta förfrågningar för att jag glömmer bort att radera dem 🤷🏼‍♀️

   Svara

   Haha inte ens jag, en nobody med 24 följare, orkar ta bort förfrågningar. Antingen accepterar jag eller så får de ligga. Kan tänka mig att Felicia har betydligt fler förfrågningar än vad jag har och hon kanske inte har tid eller ork att ta bort de hon inte vill acceptera.

   Svara

    Oj? Jag tar bort på en gång för har låst konto med bara folk jag känner så ser på en gång om de är en människa jag vet vem det är eller om det är nån okänd, trycker bara på neka knappen så försvinner den på 2 sek

    Svara

     Fast du kanske inte får den mängd som Felicia lär få då många vill snoka?

     Svara

      Och många av de som vill följa henne ger sig nog inte om hon nekar utan skickar ny förfrågan.

      Svara

     Mina icke accepterade förfrågningar får ligga kvar. Likadant förfrågningar på fejsbok.
     Det är kul att gå in ibland och kolla vad det är för knäppgökar som vill följa.
     Och då kan dom heller inte skicka ny förfrågan eftersom dom ligger kvar.

     Svara

   Vad spelar det för roll om hon nekar eller bara ignorerar din förfrågan? Jag förstår inte riktigt…

   Svara

   Du missar inget. Hon lägger inte ut nåt. Skittråkigt konto.

   Svara

  Gud så stirrig blick

  Svara

   Ja hon har definitivt vad man kan kalla ”crazy eyes”

   Svara

   Ja gud…de som tjatar i kommentarerna på hennes konto om hennes ”vackra ögon, själens spegel” mm måste ju vara blinda eller ha noll intuition. Definitivt en blick där galenskap ligger under ytan…

   Svara

  Varför är hon då inte ärlig mot folk när de frågar hur hon fått så bra hy? Säg att de är filter som får hyn att se så ut. Men istället skriver hon alltid ”vatten, ingen alkohol mm”

  Svara

   Det avnjuts nog lika mycket alkohol i det nya huset som i ”Anna Books drinkskola” på youtube😅

   Svara

    Ha ha ja, hon är riktigt dragen där…

    Svara

  Får nästan lite ångest dock över hur Anna hugger och argumenterar över varenda kommentar, även de som faktiskt försvarar henne tar hon negativt och blir vansinnig? What the…?! 😂

  Svara

   Hon mår inte bra.
   Tycker det är synd att hon inte får den hjälp hon behöver. Att stänga ner Instagram och ta hand om den dysfunktionella och trasiga familjen skulle göra henne gott.

   Istället gör hon sig själv till hela Sveriges driftkucku.

   Svara

    Och ändå sitter folk och gör sig lustiga på henne, fan låt henne vara ifred.

    Svara

     Vad skulle Anna göra om vi inte följde hennes Instagram och såg hennes lives? Vore hennes värsta mardröm att bli bortglömd.

     Svara

     Fast hon vill ju dock ha uppmärksamheten, annars skulle hon ju stänga ner. Som nu, hon läser ju här, folk skriver att hon borde stänga ner och ta en paus men då börjar hon direkt med frågestund istället.

     Svara

      En alkoholist vill ha öl även om det inte är bra för hen, just sayin’.

      Svara

       Så om alkoholisten inte själv kan avstå får hens närmaste omgivning se till att spriten inte finns där-så gott det går. Anna kan inte låta bli Instagram själv, därför bör hennes familj göra en ”intervention” och ställa ultimatum så hon får hjälp. Hon kan inte kontrollera vad andra säger/gör, bara sina egna reaktioner på det.

       Svara

   Hahaha ja den där stackarn som försvarar henne och fick en dos av book-spaden i ansiktet 😂

   Svara

    Det är ju helt obegripligt att hon gör så! Fast också det som gör henne så rolig 😀

    Svara

    Ja, snacka om att ha problem med läsförståelsen.
    Jag undrar på riktigt hur det kommer sig att hon beter sig så här?

    Svara

   Tror hon mår sämre än vanligt nu, jobbigt att se faktiskt även om jag definitivt inte tillhör hennes fans. Missade bortgångna mammans födelsedag tydligen, normalt ska ju allt sånt slås upp stort på Instagram. Någon verkar ha dragit sig undan och Anna är arg, med tanke på all subgramming hon ägnat sig åt sista dagarna-en massa bittra citat som uppenbarligen är riktade till någon.

   My? Den där nya ”bästisen”, kvinnan vars dotter var kompis med Vanessa?(En föreläsare och coach som nu plötsligt gjort sitt offentliga konto privat förresten-har folk gått in och skrivit taskiga saker om Anna där eller om Anna själv varit inne och spammat kärleksförklaringar?)🙈Ja, jag vet-har blivit Annajunkie nu när jag haft corona och behövt distraktion. Nu har jag blivit beroende😂
   Ja, Anna borde lägga ner Instagram, lives mm. Lugna ner sig
   Det är självklart. Men man kan inte tvinga självinsikt på henne. Hoppas inte hennes beroende av uppmärksamhet leder till totalt sammanbrott-synd om yngsta tjejen iallafall.

   Svara

  Men hur går det med gräsmattan? De kan ju annars låna Isabellas privatget.

  Svara

   Men den är klippt sedan flera veckor. Herre Gud människa! Håll dig uppdaterad!

   Svara

    Ja, för det brukar ju räcka med att klippa (i det här fallet be grannen klippa) en gång per sommar 😆

    Svara

   Hennes gräsexpert till granne hjälpte henne. Sen när detta diskuterats på flashback så visade hon helt spontant upp att hon minsann också klipper gräs. Stackars Felicia blev tvingad att filma.

   Svara

  Men människan är ju inte klok, dom svara ju bara på hennes egna inlägg och kommentarer och hon hugger direkt.

  Svara

  Herregud vad Anna Book skulle må bra av att ha ett jobb. En anställning där hon får befinna sig i ett socialt sammanhang, få jobba tillsammans mot ett gemensamt mål och att ingå i ett nätverk. Hitta lite mening med livet och få fylla dagarna med något vettigare än dessa ändlösa tirader på Instagram.

  Hon är överlägset den ensammaste och mest deprimerande person jag sett.
  Det är patetiskt. Och sorgligt.

  Svara

   Ja, meningen med livet är att jobba <3

   Svara

    Nej det är det inte. Meningen med livet är att känna sig behövd, nyttig och del av ett sammanhang.
    Så ett arbete fyller absolut en del av detta behov.
    Det som INTE är meningen med livet är att dagligen bråka med främlingar på nätet om trams.

    Svara

     Sorry, jag läste inte ditt svar innan jag skrev mitt. Great minds think alike, jag härmade inte dig..

     Svara

    Det handlar inte om jobbet som sådant utan hon skulle nog må bra att få känna sig behövd och få göra av med sin tid på nåt meningsfullt.. Mer meningsfullt än att verbalt hugga huvudet av folk eller hitta på sanningar om sitt liv.

    Svara

   Håller med. Aldrig varit så glad över att ha ett jobb som när jag ser AB gå bananas på insta pga på tok för mycket fritid.

   Svara

   Och för att övertyga sig själv och andra så pumpar hon ut överdrivna kärleksförklaringar till Roberto, grannar, barnens kompisar, frisören och varenda en hon träffar för första gången.

   Svara

    Och barnens kompisars mammor som hon träffat en gång, icke att förglömma.

    Svara

     Den kvinnan som är mamma till Vanessas kompis har nu gjort sitt konto privat…det var inte privat för en vecka sen-har hon blivit utsatt för att bli förknippad med mor Book tro? Booken taggade henne i sitt flöde och det kanske inte föll väl ut… 🤔

     Svara

   Ett jobb inom vård och omsorg kanske hade passat henne? Där får man tillbaka mycket genom sina patienter (brukare, boenden). Och speciellt om man inte behöver jobba heltid som jag antar att Anna inte måste göra.

   Svara

    Men tänk om patienterna säger något som Anna inte gillar

    Svara

     😱

     Svara

     Fy så hemskt att vara beroende och ha Anna som skötare. Tänk när hon blir arg för att man dreglar eller nåt.
     Sitta där och vara tvungen att ta emot hennes galna ilska.

     Svara

      Ja Anna bör inte jobba med människor i det skick hon är i nu.

      Svara

      Hemsk att vara sjuk och få ansvaret att tillfredställa Annas bekräftelsebehov. Vad blir motsvarigheten till att blockera i verkligheten? Ignorera patientringning?

      Svara

       Ha ha, den var kul 😃

       Svara

       Bättre upp; Irl-blockering blir i det här exemplet att hon drar ur sladden till patientens larmknapp!
       (Att bara ignorera patientens ringning skulle ju kunna medföra att andra patienter rycker ut patientens hjälp.)

       Svara

   Jag hade aldrig vågat ha Anna som arbetskamrat. Man vet aldrig när man får sig en släng av hennes utbrott.

   Svara

   Hon skulle behöva vänner som inte är ”kändisar”, hon behöver lugn utan sociala medier, kanske dreja eller läsa in skolan hon missat, en psykologkontakt, träffa en psykiater.
   Att bara ”skaffa ett jobb” är inte så lätt för en 50-åring utan gymnasiekompetens och med hennes känslomässiga problem. Som hon mår skulle hon komma i konflikt hela tiden och det skulle göra henne ännu mer taggig tror jag. Men visst behöver hon struktur och något vettigt att göra. Barnen är vuxna och borde flytta så snart det går.

   Svara

  Får man fråga varför ens kommentarer tas bort ibland? Efter lång tid, alltså att det hunnit bli diskussioner men sen är allt bara borta? Är det för att man pratat om sånt som inte har med inlägget att göra?

  Svara

   Off-topic om bloggar tas inte bort.

   Att det kan stå kvar en tid beror på att Camilla måste se den först eller att någon måste rapportera den.

   Svara

  Jag ber vakna BloggBevakning!
  Fortsätt avslöja fake flunsor – som har makt över okritiska lättförförda medborgare!
  Tyvärr inte bara fjortisar – utan även vuxna vanlisar med rösträtt!
  Påverkan från obildade insta-hästhandlare är farlig för demokratin!
  De har större politisk makt än tom riksdagen – som numera styrs av en korrupt Svetsare!
  Rädda Sverige – genom upplysning!
  Filtrer-Anna & Co har blåst miljon ungdomar!
  Medan SVT granskar KD & SD – styr rödröna röran Sverige.

  Svara

   Antar att du är samma som förra som delade en länk om husbilar från en högerextremistisk sida… lägg ner.

   Svara

    Antar – ja – det är ju verkligen samma typ av fakta som Book & Co publicerar… Jag som liberal – föredrar verkligheten…

    Svara

   Åh en till högerextremistisk länk. Sluta med dessa rasistiska länkar! Om du nu har alla dessa åsikter kan du ju åtminstone spamma dessa då det på något vis hör till ämnet. Fast låt helst bli och håll dig till fb.

   Svara

    Du verkar lite arg. Bara att hoppa över om de inte passar just dig.

    Svara

   På vilket sätt är det här relevant till inlägget?

   Vill du ha tips på forumtrådar där just detta diskuteras i stället eller vill du bestämt diskutera huruvida svt är kommunistiskt på en skvallerblogg om Anna book och Blondinbella?

   Svara

   Jag blir så nyfiken på varför ni tycker att Stefan Löfven är korrupt? Hör detta så ofta, men förstår inte vad ni menar. Ni vill att han ska avgå(många på högerflanken) men varför vill ni att han ska avgå? Ett svar som ”vakna och se för dig själv!!!!” räknas inte.

   Svara

    Dags att börja fördjupa dig i vilka socialdemokraterna är. Det är inget man kan avhandla i ett inlägg på nätet.
    De har en skrämmande historia som de är skickliga på att dölja.

    Svara

     Du kan själv börja med att titta på ”ditt” partis politik idag och planerad framtid…

     Svara

   Va? Jag fattar knappt något av din kommentar. Jag vill inte vara den som klagar på någons språk, men din kommentar är inte på begriplig svenska. Vad menar du?

   Svara

   Tror inte Filter-Anna har sådant inflytande på ungdomar faktiskt, de driver mest henne. Hennes enda ”fans” verkar vara kvinnor och tanter 35+

   Svara

  Anna Books filter bekommer mig inte så mycket, men hennes enorma problematik vad gäller ”de” och ”dem” däremot… det kliar i kroppen!

  Svara

   Det är med de och dem som man skiljer agnarna från vetet.

   Svara

    Vi ska inte göra skillnad på vi och de. Vi ska göra skillnad på de och dem.

    Svara

   Ja. Nu när hon inte skriver de/dem/dom längre, utan enbart håller sig till dem blöder ögonen 😱

   Svara

   Och hennes ovana att sätta punkt mitt i meningar för att sen påbörja en ny mening fast det egentligen skulle vara en enda mening…🤦🏻‍♀️
   Filtren stör mig inte heller, vilka kändisar använder inte det, men hennes grammatik…och ibland blir det ju extra fel som när hon hashtaggade ett inlägg #stöttademmindre (hon menade väl #stöttaDEmindre). Så ja-grammatik kan spela rätt stor roll😂

   Svara

  Hahahaha….hon har börjat använda filter nu???!!! Snarare att hon nu blir överbevisad att filter används 🤔🤡🤡🤡

  Svara

  Du är ju inte intresserad av ämnet eller något som diskuteras på den här bloggen överhuvudtaget. Du vill bara sprida högerextremistiska sidor.

  Svara

   Chansar vilt på anonym kommentators uppsåt. Heja!

   Svara

   Ja kan inte det här ot-trollet sättas på modd ett tag?

   Svara

    Fördelen med VPN, man kan inte bli censurerad av snöflingor.

    Svara

  Ger man henne medhåll så får en kritik, ger man henne kritik är man blockerad.
  Jag undrar verkligen vad de är för fel på henne, diagnos mässigt.
  Eller om hon missbrukar alkohol/droger.
  Något är verkligen.. Knas.

  Svara

   Du blev visst så upprörd att du glömde vara PK och skrev ”man”. Horrör!

   Svara

   Haha ja bäst är att ligga jävligt lågt och aldrig kommentera eller gilla något på hennes insta. Har man tur undkommer man blockfingret då.

   Svara

    Man iakttar spektaklet i tysthet.

    Svara

  Det är ju så stiligt med filter när man börjat samla ihop ett antal ihoplevda år, när huden är slät och felfri förutom runt ögonen där ens ålderstatus genast blir avslöjat. Den där kontrasten gör det hela så…. ja, jag vet inte ens vilket/vilka ord jag ska använda. Lite som gamla tanter som gjort ansiktslyft men där huden på halsen vittnar om en ålder närmare pensionen.

  Att åldras med värdighet och självförtroende är det snyggaste någon kan göra.

  Svara

  Alltså Anna Book, hon är ju inte riktigt riktig. Men rolig att följa, det är underhållning på hög nivå. Såg BAM BAM BAM klippet idag – helt fantastiskt. Haha!

  Men jag tycker synd om hennes familj, som många påpekat så är de nog toppstyrda av henne. Hon har ju uppenbarligen problem.

  Svara

   De är nog så vana att tassa på tå runt henne att de inte ens förstår hur onormalt det är nu.

   Svara

   Var hittar man BAM klippet?

   Svara

    Youtube

    Svara

     Omg. Var inte tankarna om henne innan att hon är lite udda så känner jag att en tvångströja nu är på sin plats. 😳

     Svara

    Youtube, Anna Book + biggest looser

    Svara

  Charlotte Perellis senaste insta bild tror jag hon använt trippla filter 😅 dock vet jag inte om hon har förnekat ( som Anna Book ) att hon förskönar sina bilder med filter.
  Dock ser det lite konstigt ut när sonen (eller ibland maken) dras över samma filter.

  Svara

   Man ser ju bara ett par ögon i ett tjockt blurr typ 😂

   Svara

   Konstigt att ingen i hennes närhet säger till henne. Ser ut som hon har gummiansikte.

   Svara

    Hon har problemhy som hon (förmodligen) har väldigt stora komplex över och därför tror jag inte folk i hennes närhet vill kommentera det utan låter henne hålla på med filter om hon nu mår bättre av det. Jag har sett henne i verkligheten och på nära håll blir det väldigt påtagligt att hennes hud är dålig/skadad även om hon försöker dölja det med täckande smink.

    Svara

  I hennes live la hon ut texten om hur mycket som händer i hennes liv som hon inte berättar om, hur mycket jobb hon har och alla möten hon har med låtskrivare. Så jag gick in på Wikipedia och kollade hennes vad hon haft för sig. Sedan år 2000, dvs de senaste 20 åren, har hon haft en handfull professionella uppdrag, Sune på Göta Lejon 2008, svensk röst i Toy Story 4 2019 och och så Biggest Looser VIP 2017 (om man nu kan kalla det jobb). Och så har hon släppt 7 singlar. 7 singlar på 20 år, hon jobbar ju inte ihjäl sig direkt…. Just ja, hon var ju med i Let’s Dance också 2006 också.

  Svara

  Borde avfölja henne för hon är ju så jobbig med sina lögner som hon tror på själv..

  Svara

   Inget hindrar dig väl?

   Svara

  Är Anna Book Sveriges svar på Britney Spears? Nu menar jag instagramkarriär och inte musikkarriär 😅

  Svara

   Ja båda är väl ständigt på gränsen till mental kollaps om inte annat.

   Svara

   Nej verkligen inte. Britney är det på riktigt synd om och hon borde räddas från hennes pappas conservationship 😔

   Läs mer här: https://www.instagram.com/p/CCgSnpkJOlh/?igshid=nu1mn1t09767

   Svara

    conservatorship*

    Svara

     Tack 😊

     Svara

  OT. Pedofilen Ghislaine Maxwell ska ställas inför rätta.. hoppas hon droppar namn så att resten pedoeliten åker fast. Äntligen!

  Svara

   Öppet spår om ett par timmar. Ska det vara så svårt att hålla ut med allt ot till det??

   Svara

    Sorry 😛🤣

    Svara

  Det finns ett ord som beskriver Anna.. attitydproblem.

  Svara

  Varför detta behov att varje dag lägga upp fejkade bilder på sig själv? Så patetiskt (gäller såklart inte bara Anna Book), men det känns extra illa när en vuxen kvinna gör det. Att vara 50 år och sukta så desperat efter okända människors bekräftelse på att man är snygg!

  Svara

  Johanna Toftby är lika otrevlig mot sina läsare som vanligt.

  Svara

   Ja, otroligt otrevlig! 👎

   Svara

   Och Mona försöker hela tiden dirigera folk till Toftbys blogg..
   Hon ”tar ju hand” om Maggan Graafs blogg så nu görs det likadant där.
   ”Jag är så dålig på att fota” (plötsligt då) ”men gå in på Toftbys blogg så kan ni titta på foton”
   Det låter som Mona. Skriver inte Maggan ens texten på sin blogg längre? Vi vet ju vid det här laget att Mona svarar på frågor folk ställer till Maggan. Varför?

   Svara

   Men hon är ju galet duktig på att pluta med läpparna på alla bilder hahahahaha.

   Svara

    Johanna Toftby alltså.

    Svara

   Ja, Gud! Var inne idag och läste. Blev fan rädd. Otroligt otrevlig!

   Svara

   Ja och hennes senaste samarbete ang nån fettfrysning att det var ORIGINALET, o alla andra maskiner är kopior. Sen gör Charlotte perelli reklam för en liknande maskin men för hemmabruk antar jag? Då passar det toftby att heja på den tekniken trots att inget annat än ORIGINALET dög tidigare. Har sett henne kommentera på de flesta kändisarnas instagram i hopp om att få hänga med eliten.

   Svara

    Hahaha.. frysa fett? Allvarligt – hur funkar det?

    Svara

    Så har det alltid varit med JT. Slickar uppåt och sparkar nedåt. Måste vara jobbigt för hennes döttrar som faktiskt verkar 100 ggr vettigare än sin mamma.

    Svara

   Vad är hon känd för? Toftby? Botox vet jag men annars?

   Svara

    Hon verkar mest känd för dem som läser bloggar, men utanför det verkar ingen veta vem hon är.

    Hon är duktig på mat, dukningar och inredning, hon gör sig bra på bild och passar i det flesta kläder, men mer än så tillför hon inte.
    Hon är en bra reklampelare med lika mycket innehåll som en skyltdocka.

    Jag följer henne med ungefär samma anledning många följer anna book.

    Svara

   Sjukt otrevlig, kan och vet allting.

   Svara

    Ja verkligen!

    Det fullkomligt brinner i huvet på henne för att hon inte får hela identiteten hos någon som ställer kritiska frågor på instagram, så hon kan hänga ut dem som ’straff’ på sin blogg.

    Vad sysslar den människan med? Hon är ju hur läskig som helst.

    Svara

     Kollade lite på Toftbys insta. Hennes blick skrämde mig.. jag blev rädd på riktigt. Ursäkta mig nu, men hon ser inte riktigt ’riktig’ ut. 😱

     Svara

      Har inte tänkt så mycket på det, men ögonen är ju själens spegel, sägs det.

      Svara

  Kan inte alla bara låta AnnaBook vara ifred? Hon mår uppenbarligen inte bra och det blir nog inte bättre av att folk häller bensin på elden. Skriv inte om henne, driv inte med henne, diskutera inte utan låt henne vara. Tjafsa inte om filter, be henne inte lugna ner sig. Skriv bara om ni har ngt snällt att skriva, ge henne lite lugn och ro, skicka ett ❤ eller 🌞💃🌻eller något annat trevligt emellanåt så kanske hon slutar att känna att hon ständigt måste vara på sin vakt

  Svara

   Men då försvinner ju underhållningen 🙁

   Svara

    Skitkul att roa sig på andars bekostnad. Du är säkert en sån vän som snackar skit bakom ryggen på dem.

    Svara

     Vad gör du själv här inne på den här bloggen?

     Svara

   Du skriver ju själv om henne och bidrar till antalet kommentarer här… 🤦🏻‍♀️

   Svara

   Då kan vi väl mer eller mindre sluta snacka om alla? Om vi ska va så känsliga här inne.

   Svara

   Om Anna inte rantade som hon gör, så skulle ingen ha intresse av att skriva om henne. Men hon servar ju gång på gång, och då blir det omöjligt att inte slå in bollen.
   Hennes besatthet av mat (ur hur många vinklar kan man egentligen fota en vanlig jä*la macka!?) och outgrundliga behov av att tala om att hennes gäster minsann får RENA handdukar (ja, vad f*n skulle de annars få!?) eller tjatet om att hon har BÄDDAT RENT (ja, det gör alla minst en gång i veckan!) är stor underhållning.
   Det som är fullständiga självklarheter för de flesta av oss andra verkar vara exklusiva händelser för Anna.
   Hennes behov av att torgföra sin skeva verklighetsuppfattning är (tyvärr) mycket underhållande. Om Anna höll inne med sina lögner och sina besattheter, så skulle kommentarerna sina ut. Det skulle inte Anna överleva.

   Svara

   Du har kanske sett hur hon hugger även på dem som försöker vara snälla? Mår man så illa finns bara en utväg-stäng av sociala medier. Sök hjälp.
   Skaffa realistiska mål istället för att be om följarnas ❤️❤️💪🙏 hela tiden. Hon behöver garanterat inte ruggdunk från random människor på Instagram, hon behöver lugn och hjälp. Har man ett ”offentligt” konto som någon slags kändis eller influencer måste man kunna skaka av sig taskiga kommentarer (nu är det ju tyvärr så att det aldrig går att komma ifrån att alla inte vill en väl eller bara vill provocera) annars får det ju en bara att må sämre och sämre. Hon kan inte kontrollera andra, bara sig själv och vad hon gör åt det.
   Att bli vansinnig på allt och alla verkar ju inte funka i alla fall…

   Svara

  Britney är tyvärr omyndigförklarad. Hoppas att hon en dag blir fri och får tillbaka alla sina mänskliga rättigheter.

  Svara

   Omyndighetsförklarad det blir man bara så där, har inget med stabilitet att göra?

   Svara

   Hemskt om det är så, om det nu är sant, och man undrar varför och hur hon blivit det i så fall. Det är rampljusets baksida i många fall så att säga, leder ju ofta till breakdowns.. blir ofta så.

   Svara

    Hon har ju varit omyndighetsförklarad i 12 år. Ej psykiskt stabil och får exempelvis inte ha barnen.

    Svara

  Anna Book! Ett kapitel för sig.
  Här har hon i lång tid använt filter och FÖRNEKAT, ”för hon ser minsann så bra ut och då ska hon ju ändå fylla 50”.
  Ja, jävlars vad det sprack nu! Ändå ska hon vända det till sin fördel och MOT sina följare. Hur kan man bara vara så aggressiv i sina kommentarer? Hur kan man vara så livrädd för vad andra skriver att man t o m ska bli arg när nån skriver nåt positivt?
  Hur har hon det ? EGENTLIGEN undrar jag.
  Hon har små romantiska stunder med maken och hej o hå vad de älskar varann ! Hon drar med VUXNA ungar på än solariesolning än lerdrejning!
  Fattar hon inte att barnen är vuxna?
  Måste hon likt de med en 10-12 ungar göra sig oumbärlig för familjen?
  Näe, jag tror Anna borde ta semester från sig själv. Sluta lägga ut bilder på sig själv ( varför gör man ens det hela tiden) sätta på sig ett par grova kängor och ge sig ut på vandring i skogen eller helst på nåt fjäll där hon kan rensa ut hjärnan lite och få lite perspektiv.
  Hon kan stänga ner sociala medier ett tag,
  Jag är övertygad hon skulle må bra av det.

  Svara

  Det är OTROLIGT 😱🤯🙄 hur känsligt det kan vara. VARFÖR ❓🤷🏼‍♀️ inte bara ignorera dessa kommentarer helt. Hur orkar😓 man GÖRA en sån stor sak av DEM 🧐🧐 VARJE gång?! DET undrar jag 🤔

  Svara

   🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌺💕💕

   Svara

  Ja nu kan inte Anna gömma sitt filter- användande längre. Därför försöker hon övertyga oss att hon NU minsann börjat med filter för att slippa falska påståenden 😂😂🤣🤣🤣
  Tror hon verkligen på sig själv?
  Det är ju riktigt illa om hon gör det😳

  Svara

   Hahaha alltså hon är för rolig.. alltid en förklaring till allt! Och så tror hon seriöst folk är så dumma att dom inte ser igenom henne. Jiiiis

   Svara

  Jag undrar verkligen vad som driver roberto att stanna kvar?

  Svara

   Sexet 😂

   Svara

    Jag tvivlar på att de har så fantastiskt sex som hon är så mån om att påskina att de har.

    Svara

     Tomma tunnor skramlar mest

     Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Hela hennes familj har varit hårt hunsade sedan barnen var små. Folk inom både musik- och skönhetsbranschen har bevittnat hur hon styrt både man och barn samt hela tiden sett till att dirigera om strålkastarna om något ljus, gud förbjude, riktades mot någon annan i familjen.

   Jag har själv sett en del när jag jobbade i musikbranchen. Jag hade aldrig gått emot min mamma om hon hade betett sig som Anna från att jag var liten.

   Å andra sidan var hennes mamma likadan. Jag klandrar inte Anna för att ha skadats så mycket själv.

   Svara

   Hur vettig är han själv då? Han kanske också är lite kokko

   Svara

   Medberoende, rädsla för konsekvenser…han är väl rädd att hon ska balla ur på barnen inte minst. Att leva nära en Anna är som att gå på nålar, man vet att man borde bryta med dem men man vet också att det kommer ta hus i helvete innan man kommer ut på andra sidan. Så man drar sig, man skjuter det på framtiden, ”kanske sen”…

   Svara

  Hon är otroligt aggressiv, verkligen likt en ouppfostrad terrier i sitt egna kommentarsfält. Aldrig sett något liknande! Eller är det satir?

  Svara

  PW du var den som vågade utmana ATB och du var den som sa sanningen om hennes filter

  Svara

   Diskussionen var ju inte om att använda filter, utan att neka till att man använder det.

   Svara

   Åhh.. du har tydligen inte fattat hela grejen

   Svara

  Anna Book kan inte dölja verkligheten med varken kropp eller åldrande, det hjälper hennes väninna My till med. Hon lägger upp oretuscherade bilder på henne allt som oftast. Där ser man verkliga Anna.
  Annas fixering vid sina vuxna barn är inte sund någon stans, och maken borde skämmas för henne när Anna pratar babyspråk med honom.
  Alla i deras bekantskapskrets borde tycka dom är konstiga och skratta bakom deras rygg, det som vanliga familjer tycker är naturligt det är väldigt speciellt för Anna.

  Svara

   Och Anna svarar med att ibland lägga upp inte smickrande bilder på ensamma mamman My… men de har båda nytta av varandras vänskap…

   Svara

    Ja, akta dig My. Anna vill man inte ha som ovän.

    Svara

  Haha men går man tillbaka och kollar på Annas gamla bilder står även dom att de skapades med filter, fail Anna!!
  Ska man ljuga kan man åtminstone göra det bra.

  Svara

  Men WTF.

  Svara

  Vem sjutton använder inte filter? Kolla perelli som en bäbis i ansikte My Martens använder Pernilla Wahlgren använder. Har sett alla i verkligheten dom är inte vackra kan jag lova.

  Svara

   Ja men Anna vägrar ju erkänna att hon gör det och ställer hellre till med bråk i Aftonbladet än att säga att hon har lagt på ett filter.

   Svara

  Förstår inte grejen med filter? Det ändrar ju ingenting utom ljuset i färgerna… Sen att man kanske ser lite bättre ut i lite andra kontraster.. Men tycker inte det är att ändra på utseendet faktiskt.?

  Svara

   Det finns olika slags filter. Både sådana som bara förändrar ljuset och färgerna men också sådana som förändrar utseendet. Du kan få olika effekter och även byta ögonfärg, simulera smink, få större ögon och mindre näsa, slätare hy och vitare tänder…osv osv

   Svara

    Vart hittar du dom filtrerna då?

    Svara

     Instagram stories.
     Sedan finns det ju ett antal appar att ladda ner också, om man skulle vilja det.

     Svara

  Herregud, jag hade glömt att hon sålde ut sin son sådär obegripligt märkligt. Klicka, läs och få er ett gott skratt till!

  Svara

  Jag vet inte om hon har både minne och IQ fiskpinne, men att hon även tror att andra har det? Vi är nog rätt många som minns hennes förnekande av att hon använt just filter och det var väl det Pernilla Wahlgren tog upp i sin podd, just förnekandet? Nu har det tydligen ALDRIG förnekats. Annas ”sanning” är alltid rätt. 😉 😀

  Svara

  Jag är rädd för henne! Obehaglig.

  Svara

  Anna skulle verkligen behöva en hederlig sysselsättning om dagarna. Hon går och drar benen efter sig, precis som de tre barnen + äldsta dotterns inneboende pojkvän. Stackars Roberto är den enda som drar in pengar till hushållet. Frugan har stolt dokumenterat hur han får cykla till stationen i Märsta, för att ta sig till jobbet.
  Som arbetsgivare skulle jag dock ALDRIG varken vilja eller våga anställa Anna. Hon hamnar ju i klinch med ALLA som korsar hennes väg. Och ALLTID är det den andres fel.
  Helt utan avsikt att vara mästrande, så tror jag uppriktigt att hennes enda chans på arbetsmarknaden stavas Samhall.

  Om det inte var för hennes outsinliga ström av lögner och hennes vidriga attityd mot sina medmänniskor så skulle jag tycka synd om henne. Hon är så hjärtskärande tragisk. Jag önskar henne verkligen att hon kommer till (sjukdoms-)insikt någon dag. Det är ledsamt att Roberto inte har stake nog att vara det handfasta stöd han borde vara för henne i den processen.

  I dagsläget är tre av hushållets sex individer förekommande på Lexbase (Anna, sonen och äldsta dotterns pojkvän). Och snart kommer rimligen en fjärde person att finnas där. Det är en statistik som nästan borde göra yrkeskriminella gröna av avund.

  Svara

  Anna behöver ta semester från sociala medier. Men det kommer inte att hända.

  Svara

  För ca en vecka sedan mötte jag och min man Anna och Roberto, eller mötte gjorde vi väl inte men vi såg dom. Att Anna ens orkar med att tjafsa om att hon inte använder filter är helt horribelt! Både jag och min man såg ju hur de såg ut i verkligheten! Vi såg två medelålders människor med både rynkor och grått hår. LÅNGT från instagram fotona. Varför Anna kan du inte vara som du är? Fast hon kanske minkar sej att se äldre och glåmigare ut så inte folk ska bli avundsjuka när de möter dom ute! Kilona är också
  tillbaka såg man. Nä Anna, var dej själv istället, sanningen kommer alltid fram

  Svara

  Vad har hänt mellan henne och frisör Bobby?
  Var inte dom sånna bra vänner? Ser att dom avföljt varandra på Instagram, likaså hon frisören tilda som fick tonfiskmackan 🤔

  Svara

   Fast det är ju inte sant, hon har inte avföljt?

   Svara

  Mig har hon blockat för jag gilla en av kommentarerna du la upp. 😂😂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.