Triss i Instagram

View this post on Instagram

Farväl om mitt Instagramkonto tas bort. Någon eller några anmälde videon när vi badar och hoppar från bryggan Djuphavsbadet i Malmö. Det blev sista varningen från Instagram. På tumnaglarna till höger kan ni se tidigare bilder som anmälts och raderats. Så, tack och hej. Förmodligen. Finns säkert en bröstvårta eller två någon stör sig på och anmäler framöver. Det var kul så länge det varade. ♥️ 1. Jag och Selle, ingen bröstvårta syntes 2. Min ryggtavla förvisso avklädd men helt gaddad 3. Jag och barnen säger god natt 4. Bild från utställning 5. Bild från boken Stor och stark som illustrerar ”bäckenbottenproblematik”.

A post shared by Anna-Suvanna Deebang (@apansattigranen) on

Anna ”Suvanna” Deebang, eller Apan Satt i Granen som många känner henne som har bytt Instagramkonto efter att plattformen hotat med att ta bort hennes gamla konto då fem av hennes bilder tagits ner av olika anledningar.
Nu hittar du henne i stället HÄR på hennes nya konto @annasuvannadeebang

View this post on Instagram

I söndags skulle Uppsalabon, radioprogramledaren och konstnären Stina Wollter bada med sin man. Men hon hann precis få på sig baddräkten när hon märkte att något inte stod rätt till. 🔹 – En person viftar våldsamt med armarna och en person bredvid skriker på hjälp. Då springer jag ut i vattnet, berättar Stina Wollter för @p4uppland. 🔹 Det visar sig att personen, en man vid namn Mikael, har drabbats av kraftig kramp och är på väg att drunkna. Med hjälp från två andra personer lyckas de få upp honom på strandkanten. 🔹 – Mikael är stel som en planka och har blåa läppar och jag tror att vi hade förlorat honom helt enkelt. Men när Mikael började röra sig och andas… det var så fint, säger Stina Wollter. 🔹 Hör hela inslaget via länken i profilen eller på sverigesradio.se. 🔹 Foto: Privat

A post shared by Nyheter från Ekot (@ekotsverigesradio) on

Dagens hjälte – Stina Wollter!

View this post on Instagram

HÖRRNI!!!! Jag ska ÄNTLIGEN utbilda mig till makeup-artist!!!! Jag älskar ju mest av allt att få leka med färger och experimentera med smink men nu är det dags för mig att på riktigt lära mig allt från grunden av proffs. Jag kommer att plugga en distanskurs vilket innebär att jag kan göra allt hemifrån i min egna takt utan någon tidsbegränsning, vilket är perfekt eftersom jag jobbar heltid. Vill ni veta mer om kursen eller har ni några frågor – kan ni läsa mer på hemsidan glossgodsacademy.com eller DM:a @glossgodsacademy för att få en digital kurskatalog. PS. Vänta med att anmäla er för jag ska fixa en rabattkod åt er senast fredag 😍 #glossgods

A post shared by Sara 'Songbird' Linderholm (@sarasongbird) on

View this post on Instagram

{REKLAM FÖR MIN EGEN ÖGONSKUGGEPALETT I SAMARBETE MED @glossgods} Dagen är kommen! Jag släpper en egen ögonskuggepalett 7:e augusti!! 😭❤️ För mig finns det inget roligare än att öppna en ögonskuggepalett och få en käftsmäll av FÄRGER 🥺 Här är min älskling! Alla sminkningar jag gjort sedan MAJ har varit endast med den här raringen. Tillsammans med Marielle på Glossgods har jag fått komponera ihop en palett med alla regnbågens färger. Varje färg är namngiven efter HBTQIA-personer som jag ser upp till, som hjälper mig bli en bättre människa och den jag är idag. Jag har döpt paletten till THEM. Them som i hen/den. Det är viktigare än någonsin att erkänna att det finns fler än två pronomen och jag är stolt över att kunna sprida kunskapen via något som ligger mig så varmt om hjärtat. Den är täckt i transfärgerna för att transpersoner är en minioritet i HBTQIA-frågan och det MÅSTE tas på allvar. Därför kommer jag att donera en del av mina intäkter till Transammans som utbildar och håller föreläsningar för att informera folk om transfrågor. De arrangerar också transkollon för unga transpersoner och deras föräldrar där de kan hitta information, vänner och en trygg plats. Genom att köpa en palett är ni också med och bidrar, men ni får också hemskt gärna donera pengar till dem direkt om det känns bättre! De har swishnummer och all information ni kan tänkas behöva på sin hemsida Transammans.se NU HAR VI OCKSÅ EN RABATTKOD till @glossgodsacadamy makeup-utbildningar! Vill ni anmäla er kan ni använda SARA2020 – vilket ger er extra produkter till ett värde av 10 000 krUTÖVER det kit som ingår i kurspriset om ni anmäler er till International makeup Artist eller Fashion & Beauty Makeup Artist. SÅ SAVE THE DATE!!!! 7 augusti smäller det!!! 😭😭❤️❤️❤️❤️ #songbirdxglossgods

A post shared by Sara 'Songbird' Linderholm (@sarasongbird) on

Sara ”Songbird” Linderholm har, i samarbete med Glossgods, tagit fram en egen palett med knalliga ögonskuggor OCH ska utbilda sig till makeup-artist. (Och reklammarkerar på korrekt sätt – hurra, hurra, hurra!!)

Varje färg är namngiven efter HBTQIA-personer som Sara ser upp till, som hjälper henne bli en bättre människa och den hon är idag.

Den är täckt i transfärgerna för att transpersoner är en minioritet i HBTQIA-frågan och det MÅSTE tas på allvar. Därför kommer jag att donera en del av mina intäkter till Transammans som utbildar och håller föreläsningar för att informera folk om transfrågor. De arrangerar också transkollon för unga transpersoner och deras föräldrar där de kan hitta information, vänner och en trygg plats.

Genom att köpa en palett är ni också med och bidrar, men ni får också hemskt gärna donera pengar till dem direkt om det känns bättre! // Sara Songbird

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  HBTQIABADABADOO.

  Svara

   haha, tänkte precis samma..

   Svara

   Är Apachehelikopter äntligen inkluderad som en kränkt minoritet nu?? #ohthehumanity

   Svara

   Har du problem med homosexuella, bisexuella, transsexuella queera, intersex-personer och asexuella?

   Svara

    Men asexuella är väl ingen utsatt grupp?

    Svara

     Vet faktiskt inte men de ingår i begreppet HBTQIA iallafall.

     Svara

    Jag vet inte vad hälften av de sakerna är, men nä.

    Svara

   Är det ett Gardell skämt eller vad är det jag missar?

   Svara

  Undrar varför inte instagram-inlägg och konton som kränker och förtalar andra tas bort, är det bara nakenhet som tas bort eller handlar det om hur många anmälningar ett konto, inlägg eller kommentar får?

  Svara

   för att det kontot du syftar på ”förtalar” fiktiva personer.

   Svara

    Eh va? Nej syftar inte på några fiktiva personer, självklart inte, och inte enbart ett specifikt konto utan flera.

    Svara

     jasså, vilka då? trodde du syftade på gr*ploov 😉

     Svara

      Det är ett konto som inte borde få finnas, har anmält det många ggr men det försvinner inte. Riktigt vidrigt och sjukt, obehagligt. Hade jag förtalats så och stallkats av en galning så hade jag kontaktat p olisen. Hoppas många anmäler det kontot, jag har anmält både det och andra men inget försvinner.

      Svara

       det försvinner inte eftersom det handlar om en fiktiv person vid namn belladonna griselda lionhold 🙂 man kan inte förtala en fiktiv person.

       Svara

       Vilket konto?

       Svara

       Jag gillar det kontot starkt! För många sekundärkränkta som gnäller.

       Svara

        Du gillar mobbing och trakasserier? Sexuella trakasserier är okej och att hitta på vad som helst om folk och sprida rykten? Nej, då har du problem i så fall. Tragiskt. Undra om du gillat det om du utsatts så.

        Svara

         sexuella trakasserier?!?! nu pratar du helt i nattmössan.

         Svara

          Vad skulle du kalla det då? Snarare du som pratar i nattmössan. Att du är aktiv där kommer inte som en chock direkt, det har man förstått sen innan. Kanske du som ÄR mr G till och med, den är ju iaf också aktiv härinne, väldigt aktiv. Usch så sjukt.

          Svara

           [Borttagen kommentar]

           vad exakt på det kontot är sexuella trakasserier?! helt sjukt vad du slänger ut med begrepp du inte förstår.

           jag har varken gillat eller kommenterat på det kontot, någonsin, jobbigt va? 🙂

           Okej så bra rrebecka, konstigt finns ingen svara-knapp i din kommentar men sexuella trakasserier kan vara att påpeka någons b r ö s t , skriva att någon s*ger k*k bakom ica, vilka hen k*ullar osv osv. Det är nog du som inte förstår begrepp men nu vet du.

           satir?
           det handlar fortfarande om en fiktiv person.

           Och där fick man inte svara rbecka mer. Som väntat. Inte genomskinligt alls.

           Satir säger du? Fiktiv person? Oj sen när blev hon fiktiv, lägger du så mycket tid på en fiktiv person då, varför? Och hennes pojkvän som det skrivs om, är han fiktiv också? Snälla lägg ner. Nu tror jag ännu mer att det är du.

           Du inser att anledningen till att man inte kan svara längre är att när man kommer tillräckligt långt ner i en tråd så går det inte att svara längre? Du driver va?

           Men du 19:37 kunde ju svara, din kommentar gick fram. Kommentar stoppades alltså, gick ej fram, syns inte. Du 19:37 driver va?

           Du sa ju först att det var konstigt att svara knappen försvann så det låter ju lite som en efterkonstruktion men okej.

           Ibland fastnar kommentarer av random anledning, troligast inget personligt mot dig.

           Inte lätt att vara tant Agda, 80 plus, och hantera det här med teknik, satir och sociala medier. Kanske att det finns någon kurs som PRO håller i?

       Gr*ploov, mitt favoritkonto!! ❤️

       Svara

      Du och din besatthet av IL.

      Svara

   Jag känner lite skit i förtal. Instagram låter konton med regelrätt djurplågeri och filmade avrättningar vara kvar

   Svara

   Kanske lättast att fråga Instagram hur det fungerar?

   Svara

    Du tror att instagram själva kommer sitta ner och skriva ett personligt svar på det? Man har ett alternativ; läsa riktlinjerna. Men vissa grejer tas bort trots att det verkligen inte bryter mot riktlinjerna i form av nakenhet eller kränkningar osv, men ibland när man anmäler någonting som faktiskt bryter mot riktlinjerna så händer ingenting. Så man kan ju undra lite vad som ligger bakom.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

  Bra gjort av Stina, vilken hjälte.

  Svara

   Nu råkade Stina vara just där och då. Vem som helst skulle agerat på samma sätt i en nödsituation.

   Svara

    Näpp. Finns de som fryser och inte gör ett skit.

    Svara

  Ironin i att i mitt flöde låg Bingos bild på när han och Puma Swede badar bastu nakna precis efter Apans bild om anmälningarna… som vanligt är det vissa som drabbas hårdare av Instagrams ”regler”

  Svara

   Det handlar ju om hur många som anmäler. Det är ju inte de som jobbar på instagram som sitter och letar upp allt.

   Svara

    Man undrar ju varför man anmäler de foton Anna visade? Hennes barn liksom? Så konstiga människor som gör så

    Svara

     Instagram verkar dock ha skärpt reglerna angående barn och nakenhet (vilket är jättebra självklart). Jag försökte lägga upp en bild där egentliga fokus var utsikten typ men mina barn syntes i badtrosor ganska långt borta i bakgrunden och det var inte okej, pga delvis nakenhet eller nåt sånt.

     Svara

      Menar dock inte att det där var olämpliga bilder på nåt sätt heller.

      Svara

      Heter det badtrosor? Genuin fråga ❤️ (Har ej barn)

      Svara

       Jag vet inte, har bara blivit att vi sagt så 🙈 är egentligen bikini men överdelen känns så opraktisk till små barn, men bikinitrosor är väl rätta ordet egentligen.

       Svara

  Alltså även om jag tycker att ögonskuggspaletten är fin så tycker jag att ”Sara Songbird” låter så jäkla töntigt så skulle inte köpa bara för det 😂 Jag må vara skum, men men.

  Svara

   Haha, du är inte ensam. Vi är båda märkliga 🤷🏼‍♀️😄

   Svara

  Kan man alltså lyckas utmanövrerad en människa från Instagram om man bara är tillräckligt många som går ihop sig?

  Helt sjukt i så fall, att den möjligheten finns

  Svara

   Det verkar så 😒

   Svara

   Ja man tycker ju att nån borde kolla kontot manuellt innan det försvinner?

   Svara

  Jobbigt för folk som är vanliga tråkiga hetero. Det är väl grått som gäller för oss.

  Svara

   Ganska säker på att vi som är hetero även får köpa paletten och använda precis alla färgerna vi med ☺️🌈🌈🌈🌈

   Svara

  STINA!! VILKEN KVINNA! ❤️💪🏼🦸🏼‍♀️

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   hahahahaha

   Svara

  Ta bort citationstecknen kring Suvanna, det är ju hennes namn.

  Svara

   SUV-Anna!!

   Svara

  Ägaren av Glossgods är Umeås otäckaste människa. Hon är ÖKÄND här. Tror knappast Sara skulle vilja jobba med henne om hon visste vad det var för människa.

  Svara

   Berätta mer!!

   Svara

    Gärna! Tycker camcam ska ta sig en titt på den här personen också nu när många influencers samarbetar med henne. Törs inte skriva hur jag vet allt detta i kommentarerna dock, men vi är MÅNGA av samma åsikt.

    Till att börja med, hon har på några år gått igenom OTROLIGT många medarbetare. De betas av på löpande band. Alla är unga (hon sa att hon betalar lägre arbetsgivaravgifter om anställd är under 25). Hon har sagt att hon aldrig skulle kunna anställa en kvinna med barn.

    Hon har blivit rasande på medarbetare då de är sjuka, berättat vidare privat och känslig information mellan anställda och elever på MUA-utbildningen och övertalar unga personer att jobba gratis.

    Hon har sagt att de jobbar med välgörenhet under tiden de inte gjorde det, hon har tiggt pengar och investeringar av anställd som precis fick ett arv. Hon (vet inte hur det är exakt nu, men hon HAR åtminstone) bidragsfuskar.

    Jag har massa mer men you get the picture. Hon är som sagt ökänd här i Umeå. Jag menar till och med journalister (lokala) har ringt runt och försökt hoppas på intervju med tidigare anställda, men ingen törs. Hon är en fantastiskt duktig MUA men en otäck människa.

    Svara

     Hej,
     Maila mig gärna på kontakt@bloggbevakning.se
     🙂

     Svara

     Som tidigare anställd av just denna ”hemska” människa, kan jag bara meddela att det du skriver är ren bullshit. Förtal kallas det, fast det vet du väl redan, du som verkar veta det mesta. Framgång föder alltid avundsjuka, och du verkar vara väldigt avundsjuk. Kommer inte att gå in i någon diskussion här. Vill bara ge min syn på saken då det gäller en otroligt fin människa som du verkar vilja sänka av någon anledning. Eftersom kommentarer här är synliga för alla så hoppas jag att du vet att du kan anmälas för förtal.

     Svara

  Fast inlägget där Sara berättar att hon ska plugga till mua ser ut som ett samarbete men är inte reklammarkerat?

  Svara

   De är båda reklammarkerade med Instagrams egen funktion som av någon anledning inte syns här inne. Men de är båda korrekta.

   Svara

  Är denna Sara Songbird själv hbtqa+ eller är hon ännu en hetero som rider på pridevågen?

  Svara

   Du vet att man KAN stötta andra utan att själv tillhöra gruppen man stöttar? Skänka pengar till stadsmissionen utan att vara hemlös, ge pengar till sos barnbyar utan att själv vara ett föräldralöst barn osv.

   Svara

   Ja, det är hon. Nej, det är hon inte.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.