Anna Book hänger ut en följare och för en gångs skull förstår jag henne!

Jag tycker inte att man ska hänga ut privatpersoner på offentliga människors stora sociala medier, men när jag ser det här så kan jag inte låta bli att vackla en smula i min övertygelse, samtidigt som det är så mycket jag undrar över.
Här är alltså en ung man som valt att följa Anna Book med sitt vanliga Instagramkonto, fullt av bilder på honom själv och med över 1000 följare (det är alltså inget vanligt trollkonto).
Han väljer att följa henne, enbart för att få in och skriva SKIT, som att hon tar droger varje dag. Varför?
VARFÖR?
Varför gör man det?

Han är inte kritisk till någonting hon gjort eller sagt, utan hans kommentar handlar bara om påhittad skit som skrivs i akt och mening att kränka henne.
Så vida han inte är en tjacklangare och Anna Book hans största kund så har han lika lite inblick i eventuella drogvanor som du och jag. Rent jäkla skitsnack alltså med ett enda syfte – att kränka henne. 100% kränkning, ingenting annat.

Jag anser att offentliga människor ska tåla att granskas och skojas med, men det HÄR?
Ska de behöva tåla det HÄR?
Absolut inte, det här är fullkomligt vidrigt att se och även fast jag generellt inte står bakom uthängningar så kan jag någonstans förstå Annas agerande här.

Hur mycket har man inte rättfärdigat ett sådant här beteende för sig själv när man till och med gör det från sitt personliga och högst identifierbara Instagramkonto?

Ps. Inledningen på nästa vecka kan komma att se lite annorlunda ut än normalt och jag kan inte garantera att det kommer några vanliga inlägg, och om de kommer så kan jag inte garantera att de kommer på någon av de normala tiderna, men kommentarerna kommer ses över med jämna mellanrum, men inte av mig. 
På onsdag kommer allt vara tillbaka som vanligt igen. 

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lågbegåvade människor som tävlar om att bli ”blockade” av Anna.

  Sånt skit ska kvävas i sin linda. Men det är såklart svårt att inte vilja slå tillbaka med samma mynt (säger man ens så 🤔?).

  En polisanmälan hade jag uppmuntrat henne att göra.

  Svara

   Håller med. Polisanmälan. Verkligen. Fy fan vad fult gjort!

   Svara

   Nån incel som har sommarlov och för mycket tid över?

   Svara

   Jag tänkte skicka dm till Anna. Med stöd. Men vågade inte för jag vill inte bli uthängd.

   Svara

    Nej akta dig, hon förstår inte stöd. Hon blir arg. På det också….

    Svara

   Nu är det knappast svårt att bli blockad av Anna-det räcker att säga något snällt eller inget alls. Världens mest meningslösa ”tävling” isåfall.

   Svara

  Verkligen inte OK! Nån jävla stans får vi fan dra gränsen!

  Svara

  Så dumt av killen, så korkat för han hjälper ju bara Anna att få uppmärksamhet och sympatier, hon och my tar ju tillvara på och ”använder kommentarer” till att få sympatier och uppmärksamhet så de som skriver sånt gör ju bara dem en tjänst.

  Svara

   Ja my och anna gör ju en grej av det, de vänder kommentarer till sin fördel och drar nytta av det för att få sympatier och uppmärksamhet. Somliga förstår inte att de gör dem en tjänst genom att skriva vissa saker. Ibland tror jag både my och anna hittar på att de fått kommentarer som de inte fått, som ska vara värre än vad det är just för att kunna ta på offerkoftan som de båda gillar mycket, har svårt att tro att någon skrivit till anna att hon ska misshandlas el hänga sig som hon säger. Obs att jag inte försvarar sådant beteende eller killen ovan fast kanske var det inte ens han själv som skrivit det, vem vet.

   Svara

    Anna hittar definitivt på att andra skulle skicka henne skärmdumpar av kommentarer på Flashback och BB. Hon går själv in och läser, det är helt uppenbart.

    Svara

     Tror också det. Tror inte hon eller my fått några hot som de ofta påstår att de fått, de gillar offerkoftan som sagt och uppmärksamheten som det ger. Vissa ignorerar och andra slår på stora trumman och sätter på högtalaren.

     Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Fast gillar man inte det – så kan man dra. Jag är inget fan av AB. Men ett sånt beteende är bara vidrigt.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Sorgligt ändå… att i vårt samhälle (internet är väl en del av det idag) så måste man radera kommentarer för folk inte klarar av att vara sakliga, logiska och solidariska!!!

     Kom igen nu folk! Vakna. Va snälla alltid jämt! De är inte svårt!

     Svara

   Vad man tänker för sig själv är en sak, vad man kommenterar offentligt till/om personen är en annan. Det är brottsligt att skriva så som personen gjort.

   Svara

   Nej, det kan man ju tro ibland, visst. Men att gå in på hennes konto, följa henne och påstå att hon gör det är något annat. Är inget fan av Anna, men att göra som han gjorde är ett lika ”oskönt” beteende som hennes.

   Svara

  Moddas hårt?

  Svara

   Japp och det är bra. Ibland märker man inte ens själv när man går över gränsen så det är bra att C sätter gränserna.

   Svara

    Fast det som moddas är kritik mot c, ord som brukar användas i kritik mot henne stoppas. Det är hennes dubbelmoral som ifrågasattes som stoppades och det var inget över gränsen.

    Svara

  Du verkar inte må så bra.

  Svara

  Haha min hjärna får spel när det står ”sk-it” istället för skit och ”j-kla sk-itsnack” istället för jäkla skitsnack. Och ”k ränka” ist för kränka.

  Varför skriver man så? 😅

  Svara

   Och ”på hittad”. Fast det kanske va omedveten särskrivning 🙈

   Svara

   Tror att det beror på att personen vill undvika att hamna i modd.

   Svara

  Anna Books smygreklam får du gärna granska djupare. Solariet? Valvet i Sigtuna? Ständigt detta hyllande på hennes Insta. Det kan inte vara möjligt att någon gör så utan egen vinning. Tror Booken behöver upplysas om skattskyldigheten som inträder när man tar emot förmåner. Hon verkar tro att produkter/tjänster och rabatter inte är skattepliktiga. 🙄

  Svara

   Hon är inte sponsrad av dom hon hoppas däremot att hon skall få gratis mat och solning om hon bombar på med taggning.

   Svara

    Hur vet du det? Tror absolut hon får något i gengäld. Hur hon jobbar visar ”mattaffären” inte minst. Varför skulle hon göra reklam gratis?

    Svara

     Men hon gjorde ju aldrig reklam för mattaffären. Det kom på tal först när räkningen skulle betalas.

     Svara

      Hon lade ut ett flertal bilder och taggningar på mattorna både när hon var i affären innan samt efter att de lagts in.

      Svara

    Jag skulle betala för att slippa bli omnämnd i Anna Books sociala medier.

    Svara

     Är det du, Roberto?

     Svara

    Tror inte hon är sponsrad egentligen, men hon hon får nog en inofficiell rabatt av något slag i gengäld. Förmodligen mestadels för att de vill slippa tjat och kanske tycker lite synd om henne. Men hon hoppas nog på riktiga, offentliga samarbeten-säkert.

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Ursäkta?! Tänk på hur du uttrycker dig. Alla behöver mat.

     Svara

    JO det är klart hon är, men hon vill ju INTE att vi ska veta och förstå det så hon förnekar ju det och påstår att de betalar för ALLT och får ingenting gratis. Alltså hallå, där var hon ju inte ärlig utan endast pinsam, det var känsligt för henne att det påtalats här. Självklart gör hon en del smygreklam, de har självklart fått en del gratis mot att hon gör reklam och taggar allt från gardiner, möbler, mat på restauranger och fik, håret och definitivt solariet.

    Svara

     Möjligt att de betalar en del och att ingenting är gratis som hon säger MEN de får ju det billigare dvs de får rabatter, så visst möjligt att typ inget är gratis och att de betalar för allt, iaf betalar en del MEN får det billigare 😉

     Svara

     🤔Har man sociala medier OCH ett företag med ett rykte som ska hållas uppe borde man veta att Anna Book är en dålig reklampelare. Vet man inte det så kollar man väl upp sånt i förväg, vem man samarbetar med.

     Svara

   Grejen är den att det inte är samarbeten utan Anna som desperat gärna vill få det att verka som att hon har en massa inkomstbringande samarbeten på G 😅

   Svara

    Hur vet du det?

    Svara

     Det är uppenbart om man har följt Anna en tid.

     Svara

    Men sluta, hon får ju såklart en del gratis mot att tagga och visa upp, mot att hon gör reklam men det vill hon inte erkänna, hon menar på att de får ingenting gratis, de betalar för allt… jo men visst ehh, där är hon ju såklart inte helt ärlig.

    Svara

     I alla fall så får hon ju rabatter, dvs hon får det billigare mot att hon gör reklam och taggar.

     Svara

   Nu dock Valvet utan sällskap av My. Så det var väl henne det arga inlägget handlade om när Anna skrev många och långa rants om..?

   Svara

    Är My och Anna osams? Nä det måste gällt någon annan. Men vem?

    Svara

    Kan ha varit My, kan också ha varit den där nya ”bästisen” hon utsåg i Vanessas kompis mamma(som väl också hette Vanessa)-de var ju där och åt lunch någon gång för inte så länge sen varpå hon inte nämndes mer.

    Svara

    Kan ha varit Bobby också kanske, han verkar ju ha bytt ut sin bästis Anna mot Carola, nu är det Carola som är hans nya bästis typ. Men hoppas Anna sett igenom My också.

    Svara

  Är inte detta exakt samma design på modell av diadem med undantag av färgnyansen?

  By Malina 599:-
  https://www.bymalina.com/en/bridal-accessories/dixie-embellished-headband-pink

  Gina Tricot 38:- på rea
  https://www.ginatricot.com/se/accessoarer/haraccessoarer/diadem-868077045

  Svara

   Gina brukar kopiera större märken

   Svara

   Exakt likadant.

   Svara

   Hoppas CC kan skriva om detta! Även om hela den marknaden (kläder/lyxkläder/märken) är bullshit och många säkert vet om det, så förtjänar det mer uppmärksamhet!

   Svara

   Jag köpte ett exat likadant på HM i februari! Vem var först? Vilken wholesaler har de köpt in ifrån?

   Svara

   Gina tricots diadem fanns att köpa i butik i höst 2019 medan By Malina visar detta diadem som en del i den nya höstkollektionen för 2020 således ett år senare. By Malina kan EJ ha designat detta på egen hand utan köpt det av samma massproducerande tillverkare. Rätt fräckt att sälja det så dyrt och framställa det som exklusivt för By Malina.

   Svara

  du kan ju bara logga ut och kolla hennes instagram ändå (i webbläsare).

  Svara

  Min första spontana tanke var att någon tagit hens telefon och gjort detta för att retas med denne. Jag menar, en kan väl inte vara så dum så att en gör det från sitt personliga och ÖPPNA konto?

  Svara

   Ja, det var min tanke också.

   Svara

   Kanske stulit den från bilen och sen lagt tillbaka?

   Svara

    På Ikea!

    Svara

    Kan ju vara någon polare till den här killen som försökt vara lite lustig, på fyllan eventuellt. Att någon random stjäl hennes telefon ur bilen och går in på IKEA för att ta bilder och lägga ut på hennes konto är definitivt mycket mer osannolikt.

    Svara

     Eller så är det bara så att han är en idiot. Ockhams rakkniv.

     Svara

      Det är ju möjligt. Men en rätt stor idiot isåfall eftersom han tydligen har ett konto med över 1000 följare och således inget vanligt trollkonto.

      Svara

       Hur många följare man har avgör inte hur mycket av en idiot man är.

       Svara

        Ja, Anna med 56 k följare gjorde ju i och för sig sin IKEA-stunt när hon påstod att någon snott hennes telefon för att kasta skit på folk som äter julbord på IKEAs restaurang, så jag förstår vad du menar.

        Svara

  Testa Picuki. Du behöver inte registrera konto, fast du kan inte se hennes lives.

  Svara

  Fast Anna älskar ju drama och att få ta på sig offerkoftan så det här är ju hennes våta dröm.

  Svara

   Nä, det finns drama och så finns det kompletta trakasserier och det här räknar jag till nummer två.

   Svara

    Och vad kallar du det du brukar göra mot henne?

    Svara

     Seriöst, du ser ingen skillnad där??

     Svara

      Spelar ingen roll.

      Svara

       Det spelar väl faktiskt all roll eftersom det är vad din fråga handlar om?

       Svara

     Säger detsamma, vad är det du själv gör då? Vad tycker du då om det som IL får utstå? Försvarar inte killen el kommentaren men en är väl inte trakasserier utan det är återkommande. Din självinsikt är dålig, konstig dubbelmoral. Det du skriver om killens sätt är ju så som det görs härinne och du själv gör ju det både här och på din instagram.

     Svara

    Skrivs ju betydligt elakare saker om influencers i ditt kommentarsfält.

    Svara

     Jag tycker tonen varit mycket trevligare de sista dagarna och tänker faktiskt lyfta fram DET! Superkul! 😍😍

     Svara

      Det märks verkligen att du gjort ett kraftansträngning. Kommentarsfältet modereras, du är snabbare och hårdare. Och du har en bra närvaro i kommentarsfältet.
      Det märks betydligt!

      Fortsätt så! Det har varit mycket trevligare att besöka den här bloggen de här dagarna!

      Svara

    Det ena behöver inte utesluta det andra.

    Hon blir trakasserad och älskar dramat och att hon då får ta på sig offerkoftan.

    Svara

    Håller med dig om man nu kan räkna EN kommentar som trakasserier.
    Fick personen ifråga nån chans att ge svar på tal eller blev det omedelbar blockning.
    Mig blockade hon för att jag skrev en enda mening om en sak som i stort sett var en allmän fråga.
    Hon ( eller nån annan ) ska inte hänga ut personer utan att ge dem en möjlighet att förklara eller ”spinna vidare ” på varför man skrivit nåt ( olämpligt)
    Hon får ta så mycket skit och jag tycker att en sån sak var helt ONÖDIG att skriva.
    Men trakasserier, nej.
    Kränkning, förolämpning, onödigt.
    Ja

    Svara

  Det kan man alltid råka ut för, även om man inte är kändis. Det är bland annat därför man ska tänka lite på vad man säger på sociala medier, hur man beter sig och vad man lägger ut. De flesta (även de som inte är Annas kärntrupp av fans) har ändå någon slags gräns som hindrar dem att gå in på hennes konto och kalla henne knarkare, men vad folk tänker, säger och tycker om dig eller varför de följer dig kan du inte kontrollera. Då har du en bättre chans att lära dig kontrollera dina egna reaktioner på det. Vill man inte alls att folk ska prata om en bör man nog inte försöka vara känd, eller så får man lära sig bättre hantera den verklighet man lever i. Begår någon ett brott ska det förstås anmälas, säger inget annat.

  Svara

  Åh.. du kämpar på! 💪🏻

  Svara

   Med vad?

   Svara

   Du är ju en sån som man undrar varför du följer denna blogg.

   Svara

  Hatar att vara sån – meeeen det du skriver med att belasta vården handlar ju inte bara om ni blir sjuka. Ni kan ju (hoppas verkligen inte!!) vara med i en olycka som kräver vård på IVA. Att belasta vården är inte bara det som rör corona/covid-19.

  Men förhoppningsvis får ni njuta av en härlig semester 🌾 Sthlm överlag är ju fantastiskt fint. Kalmar, Karlshamn. Superfint!

  Svara

   Läser min egen kommentar och inser hur negativ den lät. Det va inte meningen 😅

   Svara

    Haha ja lite faktiskt! Självklart har du rätt – men har inte tänkt vara med om en olycka och ogillar katastroftankar 🤣

    Svara

     Hahah men när jag läser de nedan så va min ändå trevligare 😂 Nä bra, håll er hela 🤩🙏🏽

     Svara

   Håll er borta från Öland, Kalmar och Västervik med omnejd, tack! Annars googla eller återkom när det är öppet spår. Hur svårt ska det va?!

   Svara

    Synd.. Öland, Kalmar och Västervik med omnejd är redan spikat att vi ska till. Vi kanske ses? ☺️

    Svara

  Detta är inte öppet spår.

  Svara

  OT utan like. Det är inte öppet spår nu.

  Svara

   Tack för bra tips 👍

   Svara

  Finns andra forum för din fråga.

  Svara

   Det gör det säker! Tack för ovärderligt tips! 👍

   Svara

  Hej hopp…
  Varför åker folk till Spanien trots att det råder pandemi ? Kan någon expert förklara tack…

  Svara

   Du vill ha svar av en expert i Bloggbevaknings kommentarsfält?

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Ok, ja tänkte bara om någon kunde ha någon åsikt..
    Ja här hänger nog Svedalas baksida, mig inräknat då antar jag. 🙂

    Svara

   Fråga Perelli, Wahlgren m fl istället

   Svara

    Ok ska höra med gänget. . . Får se om dom svarar.

    Svara

   Kul att du frågar, är nämligen en självutnämnd expert i ämnet.

   Eftersom det är tillåtet så väljer vissa att åka, svårare än så är det inte.

   Om du tycker det är konstigt/fel är ditt problem att hantera.

   Svara

    Ok , ska hantera det varsamt. 🙂

    Svara

   Ot.

   Svara

    Abc…

    Svara

     Du e mina tankar

     Svara

   För att samhället och Europa måste öppna upp. Dödligheten på denna Pandemi är så pass lågt att nedstängning antagligen kommer skörda mycket fler offer än var själva viruset har gjort

   Svara

    Tror du har helt rätt i det…det kommer komma en våg av beroendeproblematik och psykiska problem i kölvattnet av Corona. Om någon tror att allt kommer bli som vanligt så snart smittan ebbat ut så tror de fel.

    Svara

   Det kan man undra. Trots att , vad som än händer så är de inte garanterad sjukvård. Det kan när som helst komma en lock down, då sitter de fast. Jag fattar inte, kan man inte vänta?

   Svara

   Hej.

   Varför dricker en del kaffe utan mjölk? Varför har en del socker i kaffet?

   Svara

   Jag kan förklara på öppet spår på onsdag.

   Mvh expert

   Svara

   Är ju smart om man är rädd för corona, eftersom det finns färre fall där än här.

   Svara

  Det är väl uppenbart? Han vill ”bli känd”. Han visste att hon skulle hänga ut honom.

  Svara

  OT men! Cornelia Rylén postade på IG om Corvaras ’föl’. Nu 1årigt sto. Att hon inte alls litar på folk, inte går att leda osv osv. Är i te det högst märkligt och ’dåligt’? I mina mått mätt iallafall. Men tänker att äpplet inte faller så långt från trädet. Med tanke på att man väljer att avla på en häst som corvara 🤦‍♀️

  Svara

   Därför man inte ska avla på ston med kasst psyke…

   Svara

   Rids Corvara någonting nu eller går hon bara som avelssto? Försökte kolla igenom Cornelias instagram men hittade inte riktigt något.

   Svara

    Hon är bara avelssto

    Svara

   Vilket otroligt obra namn. Läser ”korv” samt ”var” alternativt ”kor” ”var någonstans”.
   Och slutligen läser man snabbt blir det Corona.

   Svara

    Ja, lite ”korv vare här!”

    Svara

   Tänkte faktiskt på Cornelia för några dagar sen och gick in och kollade hennes insta lite, otippat att alla hästar i princip är skadade/varit skadade nyligen som vanligt. Vet ingen som har så mycket skador på alla sina hästar. Allt från förslitningsskador till olyckor men även olyckorna hänger ju ihop med hårt arbetade leder osv som lättare skadar sig. Nu skulle hon väl till och med pensionera en av sina unga tävlingshästar Ullis pga skador/utbränd.
   Hur kan människor lämna sina hästar till henne förstår jag inte, skadorna kommer som ett brev på posten.

   Svara

   Så korkat att avla på en häst som inte passar att vara ”tam” går inte att hantera eller rida. Hon trivs ju uppenbarligen inte med livet och såklart går det över till fölet!

   Det kvittar ju hur fint hon kan hoppa om man inte kan hantera henne.

   Svara

    Corvara har väl alltid varit snäll att hantera, det är vid ridningen nåt gått fel. De går på lösdrift nu, trivs hon inte med det?

    Svara

  stackars stackars Anna BOOK! snyft snyft!
  alltid råkar hon illa ut! förtalad o mobbad trots hon är så snäll. Mot sina vänner är hon alltid rar, (förutom…ja det pratar viinte om) & så trevlig hon är i sina live i bilen! Sånt fint språk och uppmärksammar sina barn till max gör hon alltid!

  Vissa här i världen blir iofs rånade av fräcka typer, och utnyttjade..men jag tycker mest synd om Anna från Märsta, Nej förlåt Siiigtuna, fint ska det vara! Stackars Stackars Anna MAria Therese från Suckunge, (vita huset till vänster) ,! hennes karriär är nu förstörd för alltid….

  Svara

   Alltså, nu på hennes stories. Människan måste t.o.m. döpa om vår återvinningscentral i Arlandastad till Sigtuna återvinningscentral 😂😂. Konstigt att hon inte också taggade Quality med Sigtuna stad 🤫

   Svara

    Arlanda flygplats som geografiskt ligger i Sigtuna kommun borde kallas Sigtuna International Airport.
    Kan Charles de Gaulle-flygplatsen kallas Roissy borde faktiskt Arlanda kunna heta Sigtuna! Då vet turisterna var de hamnat jämfört med Arlanda som inte är en ort ens.

    Svara

    Hon har så uppenbart läst diskussionen om spons i kommentarerna här ovan. Nämner och lovprisar massa ställen, skriver rants och hashtaggar ”trollsomtror” och ”inget att anmäla”. 😄

    Svara

     Det är nog på fb. Där har det diskuterats hejvilt under gårdagen.

     Svara

   Flashback styr hennes liv helt. Hon fattar det inte själv, hon vevar och skriker men hon kan aldrig tala sina ”troll” tillrätta (bara lära sig kontrollera sig själv) och hon ser dessutom bokstavligt talat ”spöken på ljusa dan” nu (den som undrar vad jag menar-kolla hennes senaste Instastorys) Verkar som hon håller på att få ett psykbryt, hoppas familjen tar det på allvar och ser till att hon får vård nu. Akut.

   Svara

  Lyssnar på nya poddavsnittet, Isabella o Paul planerar tydligen att flytta ihop nu efter 7 veckor! Jösses…

  Svara

   omg..😂😂

   Svara

   Tja, jag flyttade in till min nuvarande man efter 1 vecka.
   Är det rätt är det lätt

   Svara

    Sluta. Vi ska kasta skit på Bella och då är det jävligt trist att någonsom du kommer in och förstör det roliga med lite sans.

    Svara

    Hade du också två barn?

    Svara

     Han hade två barn ja. Som var 1,5 och 3 år vid den tiden.

     Svara

      Ledsen för att vara neggo men det låter jäkligt oansvarigt.

      Svara

       Varför då?
       Barnen är nu 16 och 18 år, de tog aldrig någon skada och vi är dessutom inne på år 14 som gifta och det har aldrig varit bättre.
       Ibland träffar man helt enkelt exakt rätt och då kan det gå väldigt fort.

       Svara

       Varför då?
       Barnen är nu 16 och 18 år, de tog aldrig någon skada och vi är dessutom inne på år 14 som gifta och det har aldrig varit bättre.
       Ibland träffar man helt enkelt exakt rätt och då kan det gå väldigt, väldigt fort.
       Ibland måste man våga satsa också.

       Svara

   Here we go! 🤪
   Har de samma personlighet dessa två?

   Svara

    Well två bipolära personer som gör något impulsivt… lär sluta med katastrof

    Svara

  Alltså va, hur kunde den enda kommentaren få ett helt eget inlägg, och varför är folk så indignerade över den? Fattar inte varför det var så hemskt. Det är inte en förtalskampanj direkt utan en knäpp kommentar? Sommartorka much?

  Svara

   Lite så ja. Jag tror dessutom att killen syftar på hennes konstiga och ojämna humör, inte att hon bokstavligen tar det.

   Svara

  Haha och som vanligt kommer mängder med storys upp för att svara på vad som diskuterats på fb. Trots att hon inte läser där så har hon alltid svar på tal på det som skrivs där.

  Svara

   Det är ju så hon får uppmärksamhet. Som någon skrev, hon älskar ju att få sätta på offerkoftan och på så sätt få uppmärksamhet, hon får ju uppmärksamhet genom kommentarer som hon ogillar och går i taket för. Sen kan jag förstå att en sån kommentar inte är rolig att få eller läsa om sig själv men hon gillar uppmärksamheten det ger och sätter därför på offerkoftan och stora trumman.

   Svara

  OT:

  Bella kallar sina dagar med barnen för ”barnvecka”. Ofta är en vecka 7 dagar och inte 5.
  Hon har haft barnen ons-måndag (eller ons-söndag kväll) i flera omgångar nu. Odd har alltså barnen 10-11 dagar i stöten.

  Snacka om att nedprioritera barnen…

  Svara

   Ring soc!!! NUUUU!!!

   Svara

   Herregud. Hur har hon mage att kalla det barnvecka om hon inte har barnen i exakt 168 timmar? Det här tycker jag faktiskt är bland det mest skamliga jag har hört om henne. Tvi.

   Svara

   Är väl skitsamma vad hon kallar det. Men är ju lite sådär att hon pratar om att skaffa fler barn när hon inte verkar mäkta med dem hon har fullt ut.

   Svara

   Äsch,
   det är väl upp till var och en hur man får det att fungera med barn, karriär mm?
   Och det får hon ju…
   Tänk på alla dessa män som jobbar och jobbar för karriären och låter det mesta hemma hanteras av partnern. Inte ringer man soc för det…

   Svara

    Upp till var och en? Hade barn fått bestämma hade de nog velat ha sina föräldrar lika ofta. Men Bella verkar <> inte vilja vara lika mycket med sina.

    Ni får höja henne till skyarna hur mycket ni vill. Vi andra blir fundersamma på hur barnen känner och tycker, och tycker synd om dem. Man väljer tyvärr inte sina föräldrar. Och att Bella vill sätts minst en unge till, till världen… men du/ni har säkert en allsmäktig ursäkt till dessa tankar också.

    Svara

     Nu är det inte barnen som bestämmer. Vare sig hos Bella eller hos andra, så är det.

     Och om vi tar vårt kungapar så var de ofta borta när deras barn var små, ingen klagade på det eller ringde soc.

     Sedan har Bella så många andra sidor som roar oss på riktigt, det här tjatet om att hon inte är med barnen 24/7 känns väldigt passé och ålderdomligt. Det är 2020 och kvinnor har rätt till en karriär, ett liv, ett yrke, nöjen mm också.

     Det är ju en förfärlig tanke att alla kvinnor skall vara med sina barn 24/7 annars är de dåliga mammor.

     Svara

      För det första är folk på riktigt störda om de ringer soc för en sådan här grej. Vem i tråden har gjort det?

      För det andra är det Bella som har gått ut med att hon ska spendera mer tid med barnen de kommande 1-2 åren tack vare säljet av kladd och klet.

      Är helt med på att föräldrar inte behöver spendera 24/7 med sina barn. Men jag utgår endast från barnens mammas eget uttalande.

      Svara

       Direkt under ditt inlägg 10:07, finns Anonym10:16 med en ironisk kommentar till ditt inlägg om att man borde ringa soc…

       Japp, det är Bella som roar oss med alla sina visioner om hur hennes liv kommer att bli och vi vet ju hur snabbt hon ändrar sig och går från ett läge till ett annat läge.

       Svara

      Känns det inte väldigt ålderdomligt och passé att skaffa barn och låta andra ta hand om dem? Typ som kungafamiljen och förmögna familjer m barnflickor? Det är ingen som påstått att man ska spendera all sin tid 24/7 med barnen. Men Bella spenderar inte ens hälften av tiden med sina barn och hon jobbar inte ens! Det handlar om prioriteringar i livet! Det är inte försvarbart varken för en man eller kvinna att sätta nöje, resor, dejting mm före sina barn. Punkt. Däremot kan man självklart kombinera yrkesliv och ändå vara en närvarande förälder. Plus hinna med vänner och nöje. De flesta som är separerade brukar därför passa på att göra det främst på sin barnlediga tid. Bella umgås numera med sin pojkvän dygnet runt även de få dagar hon har sina barn. Samtligt som hon uttalat sig om att hon vill vara ledig för att spendera mer tid med dem.

      Svara

       Exakt.

       Hennes egna ord, och att hon dessutom är ledig nu men ändå inte vill umgås med sina barn. Varken på egen hand eller med Ro-Paul.
       De kunde väl hänga på till Italien om det är så pass viktigt att vara där 🤷🏼‍♀️

       Svara

  Och Sandra Beijer önskar sig 5 st Hanky panky-trosor som kostar närmare 1000 spänn..

  Svara

   Gud vad hemskt. Man borde bara få önska sig/köpa/använda billiga trosor! Från Gekås eller ÖoB.

   Svara

  Ska Cam äntligen få gifta sig nu?

  Svara

   Varför tror du det?

   Svara

    Ja självklart. Men personen antyder att C vill och väntar men att hennes fästman inte vill. Eller nåt. Ska hon äntligen få gifta sig nu – drygt.

    Svara

     Skulle till anonym 11.40.

     Svara

   Inte på en måndag …..

   Svara

    Varför inte på en måndag? Det är ju semester för många.

    Svara

     Tänkte inte på det då jag jobbar!

     Svara

   Vaddå äntligen få? Som om alla kvinnor bara sitter och väntar på att få gifta sig och inga män vill? De är förlovade, han friade, de kommer gifta sig. Vad är problemet?

   Svara

    Vad är problemet att någon kommenterar det då?

    Svara

     Drygt.

     Svara

    Är någon förlovad så får man väl anta att den vill gifta sig. Kvinna som man. Eller?

    Svara

  Kan vi inte prata om Anna Books köpta följare? Det räcker med att man scrollar bland hennes följare för att se att hon ’fyllt på’. Numera kan man ju köpa svenska följare så det är inte lika lätt att se. Men att ha 56K följare men ett snitt på 600 likes per bild kan bara betyda en av dessa två saker 1) hon har köpta följare, köpta följare interagerar inte med t.ex. likes. 2) en majoritet av hennes publik skiter egentligen i henne och vad hon gör. eller 3) en kombination av båda föregående 🙂

  Svara

   En majoritet av hennes följare vågar inte ens andas på hennes Instagram. Minsta like eller kommentar kan leda till block.

   Svara

   Det betyder mest av allt att de flesta följare inte vågar vare sig gilla eller kommentera-då blir det blockeliblock hur snälla de än försöker vara. Hon kanske köpt följare, men främsta skälet till att antalet likes och följare inte riktigt går ihop tror jag är att följarna vet att man får tassa på äggskal runt Anna. Vågar inte ens tänka på hur familjen måste ha det…

   Svara

    Ja hon skäller ju till och med på dem som skriver snällt till henne och som försvarar henne. Ja undrar vad familjen tänker de verkar tassa lite på tå och inte vilja synas i liven nuförtiden. Jag tror nog dock inte att hon köpt följare som hennes väninna.

    Svara

  Tyvärr kan man inte tycka något på hennes Insta, det är bara ”du är vacker” som får stå kvar. Dagens story var verkligen ett skådespel värt en Oscar, hon har fått några otrevliga inlägg och så överdriver hon så hon nästan spricker.
  Anna B älskar dramatik.

  Svara

   HAHA gud jag såg precis. Verkligen värt en Oscar. Vilken rant. Helt… galet, skulle man kunna säga. Tänk stackarna som gick förbi där och såg en random lady stå och bete sig som ett argt psycho mot mobilen. Tänkte bara ”BAM BAM BAM!!!”.

   Svara

  Tittar just nu på Annas live. Hon har tappat det totalt.

  Att ge den där killen den där uppmärksamhet är att ge trollen precis den reaktion de vill ha av Anna Book. De har blivit en sport att bli blockad eller omtalad av Anna. Och hon ger dem precis det de vill ha, vilket gör att det blir mer och intensivare.

  Svara

   Ja, det är otäckt att se. Känns som det eskalerar utom kontroll nu, hoppas Flashback tar det lite lugnt med henne i allafall några dagar(att hon läser där flera ggr per dag är ju uppenbart). Man behöver inte gilla henne, men det är hemskt att leva med en människa i det tillståndet i familjen och är dessutom sociala medier inblandat är det ännu säkert etter värre.

   Svara

  anna book: som man bäddar får man ligga o man ska inte kasta sten i glashus! ta av dej offerkoftan

  Svara

  Varför lägger hon ut allt om sitt liv när hon inte tål att få frågor o kommentarer
  Hon vill att alla ska gulla med henne
  Hon beter sig som ett barn som aldrig blir vuxen
  Varför måste hon gå till attack när man har andra åsikter än henne
  Hon är helt sjuk

  Svara

   För att hon definitivt inte mår bra och pga det behöver validering från andra samtidigt som hon inte kan hantera den negativa uppmärksamhet hon oundvikligen får-du besvarade din egen fråga där. Anna hade en mamma som mer eller mindre hetsade henne att bli artist-hon togs ur högstadiet och fick inte gå klart nian ens. Skulle gissa att hon fastnat på 14 år mentalt, den ålder då hon blev känd och fick den hit de flesta idag minns henne för.

   Svara

  såg tyvärr bookens live idag, skrämmande men hon har ingen annan än sej själv att skylla! Der beteende hon har och haft sedan lång tid är långt ifrån sunt och friskt. Att hon skulle ha en massa haters som skriver hot etc tror jag inte på för anna älskar drama och offerkoftor. jag undrar hur hon förklarar att såååå många tar o har tagit avstånd från henne. Vore extremt intressant att få ta del av alexander erkwiks syn på book. Nä Anna skaffa ett liv o ett jobb för nån artist är du inte! Kanske börjar det bli jobbigt för tiden närmar sig den 25/8 med snabba steg. HUR ska det gåååå? hoppas man får se rubriken ” folkkär artists dotter åtalades idag för narkotikabrott och grov stöld mot en gammal handikappad kvinna” sug på den anna så slipper du rynkor runt munnen

  Svara

  Varför då?
  Barnen är nu 16 och 18 år, de tog aldrig någon skada och vi är dessutom inne på år 14 som gifta och det har aldrig varit bättre.
  Ibland träffar man helt enkelt exakt rätt och då kan det gå väldigt, väldigt fort.
  Ibland måste man våga satsa också.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.