Hitta Vänner med Bloggbevakning – Göteborg

Ni är många som har efterfrågat ett nytt ”Hitta Vännerinlägg” så det kommer komma inlägg här under för olika delar av landet och världen. Skriv något om dig själv och glöm inte att lämna din mailadress så dina nya vänner kan kontakta dig!

Moddade kommentarer kommer släppas på under dagen men ha lite is i magen om det inte sker omedelbart.
🙂

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag och vovven, Golden retriever-tik söker promenadkompisar. Vi finns i Sätila, ca 4 mil sydöst om Göteborg 😊

  Svara

   Hej!
   Bor i landvetter och har två finska lapphundar som gärna ses:)

   Svara

  Jag är snart 29, bor i landvetter, jobbar på hisingen, har 2 hundar och en sambo men känner att jag inte riktigt har någon nära vän här i Göteborg.
  Promenad, träning, dricka vin, fika eller bara skönt häng spontant. Låter de intressant så svara gärna eller dra iväg ett dm på fridafredriksss på Instagram 😀

  Svara

  Söker någon som också är hemma och är föräldraledig! Har en tvååring och en nyfödd! Har även en liten hund! Vi bor i Önnered 😊

  Svara

   Hej 👏🏻 En till Felicia här. Första barnet kommer i januari. Bor i Örgryte nu men letar hus i bla Önnered/Fiskebäck. Är du fortfarande föräldraledig efter årsskiftet så säg till! 🌸

   Svara

    Kul! Ja som det ser ut nu är jag nog det!

    Svara

   Hej har också en tvååring, pojke född april 18 och en kille som kom nu i januari. Har du killar eller tjejer?

   Svara

    Jag har också en som kommer i januari 🙂 Flyttade från Sthlm till Göteborg i början på året så har inte så stort kontaktnät här.. ses gärna på en fika eller något! Kul att vi ska få barn i Precis samma månad!

    Svara

     Så: Bor i Johanneberg 🙂

     Svara

      Kul! Kan jag hitta dig på Instagram/Messenger? ☺️

      Svara

    Hej!
    Den stora är en tjej och den nyfödda är en kille!

    Svara

   Hej! Jag är föräldraledig med en treåring och en halvåring och bor i västra Göteborg. Promenadsällsksp vore trevligt!

   Svara

    Hej Sofia! Har också en halvåring, samt snart 2,5 åring och en på 5,5. Vart i västra Göteborg bor du?

    Svara

    Hej! Åh så kul! Ses gärna för en promenad! Kan vi nå varandra på något sätt? 😊

    Svara

     Felicia har du instagram?

     Svara

      Ja! Feliciagvikberg heter jag på Instagram!

      Svara

   Jag bor också i Önnered, vad kul ☺️👍🏻. Är dock inte föräldraledig, min lilla onge är tre ☺️

   Svara

  Hej! 26årig tjej som flyttar ner till Göteborg nu i augusti för studier på personalvetarprogrammet! Älskar dålig humor (the office är det bästa som hänt oss), vin och hockey. Svara gärna här om det låter intressant 😁

  Svara

   Hej, tycker du verkar intressant! Finns det möjlighet att kontakta dig?

   Svara

   Personalvetarprogrammet Göteborg- det bästa jag gjort! Lycka till!

   Svara

    Blev så nyfiken då jag själv funderar på personalvetarprogarmnet vill du utveckla ditt svar varför du älskar ditt val? 🙂

    Svara

   The Office ÄR det bästa som hänt!!

   Svara

   Hej igen future friends hehe! Vad heter ni på instagram så kan jag skriva till er där? 😁

   Svara

    Vad heter du på instagram Matilda? 🙂

    Svara

   Hej! Vart ska du plugga? Är precis nyinflyttad och börjar plugga i Borås ☺️ Så kul att lära känna nya människor!

   Svara

  Någon mer som finns ca. 7 mil norr om Göteborg? ⭐️ 26-åring tjej som nyligen flyttat till hus med sambo och två katter. Mina största intressen är musik, träning och att greja med huset.

  Svara

   Vart tänker du 7mil norr? Finns på Tjörn, är föräldraledig med treåring och i oktober kommer en till 🙂

   Svara

    Jag finns strax utanför Uddevalla 🙂

    Svara

   Jag finns på Orust!
   Försöker bolla jobb och småbarnsliv med stall, träning och det sociala. 😂 hej hej!

   Svara

  Hej allihop! Jag är en 24 åring tjej som bor i Kungsbacka, söder om Göteborg där jag arbetar som fastighetsmäklare. Kommer ifrån Skåne men flyttade upp för ett år sedan. Letar efter någon som gärna tar en fika, går en promenad eller bara vill umgås. Om några veckor får vi vår pudelvalp, så en hund-kompis vore också roligt!

  Svara

   Hur når man dig? 😃 Bor också i Kungsbacka

   Svara

    Vad roligt! Jag kan skriva till dig på instagram. Vad heter du? 🙂

    Svara

     Instagram menade jag såklart.. hihi

     Svara

   Hej Emma! Jag flyttar till Kungsbacka om 2 veckor och saknar vänner!
   Har två små vovvar, och ses gärna för promenad eller bubbel…
   Drömmer om att plugga till mäklare!
   Skriv gärna till mig om det låter intressant! Linn Evasdotter heter jag där !!

   Svara

    Vad roligt! Då hörs vi där 🙂

    Svara

  Någon mer från Göteborg som söker vänner i staden? Jag är 33 år och nyinflyttad och hade gärna lärt känna lite mer folk. Gillar att vara ute i naturen men är inte heller den som säger nej till vin på en stökig uteservering 🙂 annie.d.lindskog@gmail.com

  Svara

  Jag heter Matilda och är 30 år från Göteborg, jobbar som kommunikatör. Bor med min sambo men skulle gärna träffa nya vänner 🙂 Tycker om allt från att gå på stökiga konserter till att promenera i skogen. En träningskompis hade inte heller varit fel! Skriv helst till min Instagram, matmel heter jag där 🙂

  Svara

   Insåg mitt eget fel.. matmelin heter jag på instagram. Alternativt matildamelin@gmail.com

   Svara

   Har tyvärr inte Instagram ☺️ Men vad tränar du för något? Så kul med en gymbuddy

   Svara

    Du kan maila mig om du vill Linda ☺️ Matildamelin@gmail.com

    Jag brukar mest köra styrketräning, men vill också försöka blanda upp det mer!

    Svara

  Jag heterLinn, 31 (fick tänka till 😜) bor i hus utanför lerum. Någon som vill ta en promenad, ett glas vin eller något?

  Svara

   Bor i landvetter, 29. Ses gärna på vin, eller något 😅

   Svara

    Ah inte så långt bort! 😊 har du en mailadress jag kan nå dig på?

    Svara

   Petra 34, Alingsås här. Hade vart trevligt att hitta på något 🙂

   Svara

    Men va kul! Jag jobbar i alingsås. Har du en mailadress jag kan nå dig på?

    Svara

  Hej. Jag är en 29årig kvinna som tyvärr inte är bosatt i Göteborg, däremot så söker jag fortfarande efter en kvinnlig bekant att umgås med. Jag bor i en liten byhåla vid namn Gnarp med min sambo och vår bully hund Simba. Sambon veckopendlar till sthlm mån – tors och jag jobbar som vice butikschef i en butik för hemelektronik. Har någon förhoppning att jag ska finna en kvinna med liknande hobbys och värderingar. Mina främsta intressen är datorspel, musik (främst metal, som exempel Periphery, Veil of Maya och Erra), renovera vårt gamla men ack så charmiga hus, promenader med vovven och stora koppar kaffe. Dricker dock hellre cola än vin och har både ananas, banan och curry på min pizza.
  Livet har under en senare tid testat mig nästintill brytningpunkten och jag söker någon att diskutera livets med och motgångar med. Finns du där ute? Tveka inte på att kontakta mig. You got a friend in me!

  Svara

  29 åring med två hundar finnes i fiskebäck! tycker om att göra allt förutom att gå på museum, fast museum med vin i kroppen kan gå. L.lindblom på instagram 🙂

  Svara

  Jag bor i Lerum, har två små barn en man och är i det närmaste även gift med mitt jobb 😅
  Hittar gärna någon som också har barn under fem år, och/eller är karriärsdriven.
  Älskar att prata och skratta, dricka bubbel och göra kul saker, har dock tappat bort mig själv lite i småbarnskaoset och skulle gärna lära känna någon både som familjevän (min man är en väldigt easy going mångsysslare som både snickrar och håller på med sport/mc/datorspel/teknikprylar, hade varit kul med en hel familj att umgås med också 😜) och ren och skär tjejkompis 😁

  Svara

   Din man låter som min man. Snickra sport och teknikprylar. Har tre barn som är 5,5 år, 2 år och snart 7 månader. Alla pojkar. Hur gamla är dina?

   Svara

  Hej! Jag heter Angelica Och är 29 år och har en dotter född -17, vi hade gärna velat hitta på något med någon här i samma åldrar. Det spelar ingen roll men vi bor i innerstaden Gbg! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.