Same, same but different

Instagram är som att lägga ett litet, litet Ibiza-pussel.
😉

 

198 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fattar inte din poäng. Att du vill påpeka att Eric är på semester med en annan tjej eller vad är grejen? Hade varit en annan sak om alla bilder var postade av fyra olika personer, då hade jag fattat ”pussel tänket”.

  Svara

   Pusslet är att influenserna hintar om var de är på semester tillsammans genom att fota samma miljöer från lite olika vinklar.

   Jag tycker att det är idiotiskt och löjligt. Jag är glad att jag inte följer någon av dem 🤮

   Svara

    Han är ingen influencer, han är en artist.

    Svara

     Han är primärt en tönt.

     Svara

   🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

    Haha. Haha. Komiskt.

    Svara

    Wow. K omiskt. Haha

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

  Nicole är glömd nu.

  Svara

   Han gjorde ju slut för att han inte ville vara tillsammans med henne mer. Så är väl inte konstigt om han inte längre tänker på henne på samma sätt som man tänker på sitt ex när man själv är den dumpade.

   Svara

    Fan, vad mitt hjärta brister för Nicole. De som skulle ha varit nygifta och lyckligare än någonsin nu, men killen drog sig ut i allra sista sekund (vem vet – hade bröllopet blivit av om det inte vore för corona? Hade Nicole varit ovetande om hans icke-befintliga känslor?) och så är han redan över henne och hintar om att han redan gått vidare med en ny. Nej, oavsett vad man tycker om dessa två, så är det tufft att se eller behöva uppleva sitt livs största kärlek lämna dig vid altaret, för att sedan hitta en ny någon månad efter.

    Svara

     Eller så kom det fram sidor av henne under bröllopsplaneringen eller Corona som han inte gillade och det fällde ett avgörande.
     Men jo man undrar ju om de hade varit gifta nu om inte Corona kommit. Men då borde det ju inte blivit långvarigt isf.

     Svara

      Undrar hur länge de var tillsammans och efter hur länge de förlovade sig. Tar ju ett antal år att hinna se sin partner i olika situationer och sinnesstämningar. Gå igenom en redig kris tillsammans kanske borde vara obligatoriskt innan någon förlovning kommer på tal 😊

      Svara

       Samtidigt är det ju ingen jättegrej att gifta sig, det är ju reversibelt. Tråkigt att slösa massa pengar på en fest som inte kommer bli av, och taskigt att ge någon förhoppningar om något som inte kommer ske, men det är ju inte som att något förändras i grunden bara för att man gifter sig.

       Svara

        Det är det väl? Jag förstår hur du tänker men ett äktenskap ska väl inte slarvas bort bara för att man kan skilja sig igen? Det är väl synd om det går mot det motsatta. Att folk som egentligen inte varit tillsammans så länge gifter sig bara för att de (båda två eller bara en av dem) har den här stora drömmen om ett bröllop. När unga människor gifter sig verkar det mest vara för att det ses som lite häftigt att gifta sig ung. Eller vad tror ni? Jag själv har aldrig haft en dröm om att gifta sig. Jag vet inte om det fortfarande är det men ett tag var det vanligt att 16-åringar förlovade sig. Jag tror få av dem tror att relationen kommer hålla. Det är som vanligt bara något man kan skylta med i sociala medier.

        Svara

         Haha ja minns det, när jag gick i gymnasiet (är 38 nu) förlovade sig folk på löpande band 😄

         Svara

          Det gör folk än idag på löpande band…

          Svara

        Så tänkte jag också, innan jag gifte mig. Vi hade varit tillsammans i 10 år innan vi gifte oss, barn hade vi också hunnit få. Så man kan ju tänka sig att vi liksom redan nått djupaste djup i relationen.
        Men redan tiden innan bröllopet, när vi bestämt datum osv, gjorde det tydligt att ett äktenskap är så mycket mer än ”bara” ett långt och stadigt förhållande. Jag är ändå inte typen som är känslosam, ”lovet, dovey” och liknande. Men ett äktenskap är något annat. Jag kan bara tänka mig hur marken måste ha skakat för Nicole av att bli lämnad i en stund hon kanske kände som jag, innan bröllopet.

        Svara

     Det är väl lika bra att göra slut innan man gifter sig om man nu går med sådana tankar. Skönt för dem att de inte hann gifta sig!

     Svara

     Kan säga att ditt hjärta inte behöver brista för henne. Hon har också gått vidare. 🤐😉

     Svara

     Fast han backade väl inte precis vid altaret…? Inne i kyrkan inför hela församlingen? Ok att han kunde bromsat liiite tidigare än han gjorde, men det var väl ändå bra att avsluta förhållandet INNAN de gift sig? Vi har ju dessutom ingen aning om hur deras förhållande såg ut.

     Svara

      Tror att de flesta förstår vad som menas, inte fysiskt vid altaret men samma vecka de skulle gift sig.

      Svara

       Skulle ja… men det var ju dock inte planen längre

       Svara

   Tycker det är ganska solklart att han blev förälskad i den här andra tjejen och därför dumpade Nicole.

   Svara

  Nicole har ju gått ut med att hon varit med andra killar sen det tog slut. Känns som Eric ger igen lite…

  Svara

   Fast den videon la hon ju ut typ härom dagen bara, tror ju inte Eric bokade resan pga det.

   Svara

    Nej det låter ju lite långsökt. Dock borde väl inte resan varit planerad så länge heller eftersom det inte vart fritt och resa så länge

    Svara

   Konstigt grej att berätta för världen kanske

   Svara

    Hon gav tips på hur man ska gå vidare efter ett heartbreak, hon gick inte in på några detaljer.

    Svara

     Och ser verkligen inte varför det skulle vara tabu att vara öppen med att man dejtat någon ny. Hon ville ju vara med Eric men blev dumpad, så hon har ju liksom inget annat val än att gå vidare.

     Svara

      Man är inte sjukt heartbroken om man varit ”med killar” när det gått ett par månader.

      Svara

       Jo det kan man vara.

       Svara

       Haha va? Varför skulle man inte kunna vara det?
       Det är väl ett ganska vanligt sätt för vissa att döva sin ensamhet och krossade hjärta att få känna närhet och någon form utav bekräftelse?

       Svara

   Nicole sa väll ändå inte att hon varit med flera killar, verkar väll ändå vara EN kille. Tror det var han som var med i hennes senaste vlogg, kanske att de dejtar eller liknande?

   Svara

    Vilket är ”värst”: Med flera killar varsin gång eller med en kille flera gånger?

    Svara

     Inget. Man får göra som man vill.

     Svara

      👆👆👆 This! Anonym 19.14.

      Svara

     Finns väl inget värst av dessa alternativ. Bara man gör det som passar en bäst.

     Svara

    Det var ju dessutom Eric som gjorde slut med Nicole så det är väl ändå ”mer okej” för henne att hålla på med andra direkt efter eftersom Eric inte vill vara med henne ändå medan Nicole är hjärtekrossad och försöker gå vidare

    Svara

     Det är väl okej för båda att hitta en ny. Saker händer, inte alltid man kan styra över det. Så länge det inte visar sig att det hände grejer innan de var slut

     Svara

      Självklart, men jag tycker faktiskt att det känns respektlöst att träffa någon annan 2 sekunder efter. Det kan man oftast styra över. Men det är bara jag, förstår att andra tycker annorlunda 🙂

      Svara

   Det ryktas om att Eric och Hanna redan hade något innan han tog sitt avgörande beslut om att gå isär. Hur vida det är sant eller inte återstår och se.

   Svara

    Eller att fullständigt strunta i eftersom vi inte har något med saken att göra.

    Svara

    Han raggade på min kompis och bad henne komma till hans hotellrum bara någon vecka efter att han och Nicoles uppbrott blev officiell

    Svara

     Han kanske bara ville spela lite musik för din kompis, eller ha någon att spela super smash bros med. Behöver inte betyda så mycket.

     Svara

      Men är du seriös 😂

      Svara

     Jaha, han var ju singel.

     Svara

      Jo, men det var ett svar på kommentaren som syftade på att Hanna var avgörande för Eric att göra slut med Nicole.

      Svara

     Efter är ju det viktiga ordet här…

     Svara

  Så här fortf träffar man väl inte en ny om inte det hsr hållt på under relationen….

  Svara

   Mitt förhållande tog slut ungefär samtidigt som Erics och Nicoles, och jag har redan gått på nya dejter. Det behöver ju inte vara något seriöst eller så är de bara vänner.

   Svara

   En nära väns förhållande tog också slut ungefär samtidigt, de har träffat andra ett tag redan. Helt bra att inte bara deppa tänker jag.

   Däremot, om de åker till Ibiza tillsammans känns det ju inte som en av de första dejterna precis.

   Svara

    Det är ett helt gäng där ju.

    Svara

   Bästa sättet att komma över en man är att lägga sig under en annan.

   Svara

    Nej, över.

    Svara

   Varför inte, har man gjort slut är det slut och man gör vad man vill.

   Svara

    Jo,men jag kan tänka mig att det kan verka suspekt att han gått vidare redan, eftersom e och n var ganska involverade, planerade bröllop och allt 🤔 kanske därav tanken att det pågått tidigare.

    Svara

  Så här fortf träffar man väl inte en ny? Kanske en flört. Men någon man reser utomlands med? om inte det har hållt på under relationen….

  Svara

   Beror väl på vem man är. För vissa är det ingen big deal att åka utomlands, vet många som åkt iväg med helt nya vänskaper. Är väl inte konstigare än att man hänger i Sverige.

   Svara

    En tjej och en kille som setts tillsammans mycket även i Sverige och som dessutom åker ensamma utomlands till någon lyxvilla känns ju inte bara som två nya vänner.

    Tycker jag.

    Svara

     De är inte där ensamma. Det är fler personer i samma hus. Molly Rustas och hennes kille bland andra.

     Svara

   I fluencers resorr inte som våra andras. Vi sparar och väljer vad vi vill uppleva innan vardagen drar igång igen.

   Influencers får mycket billigare eller gratis resor mot att de gör reklam för resmålet, dessutom får de content till sina mediekanaler.

   Om de kan spinna in att två personer hintar om att de är på samma resa tillsammans kan de generera intresse och få fler följare.

   Så tröttsamt…

   Svara

    Tänk vilket uppdämt behov det finns nu efter dessa månader av obefintligt resande?
    Jag bävar inför allt sponsrat content som kommer att sköljas över oss i sommar och i höst.
    Nästan så man hoppas Sverige snart inför 10 eller 14 dagars karantän för alla som återkommer från en utlandsresa.
    Kanske rentav blir så med tanke på hur smittan utvecklas i många länder just nu…

    Svara

  Men ni vet att man kan ha vänner av motsatt kön eller?

  Svara

   Jo, men då tar man väl en bild tillsammans och taggar den andra personen?

   Det är bara löjligt att fota samma föremål, för om de ville dölja att de var tillsammans så är det inte svårt att flytta kameran lite i sidled…

   Nu är de bara barnsliga!

   Svara

    Nu verkar det vara ett helt gäng där i samma hus.

    Svara

     Ormgrop? Säkert som Paradise Hotel med guppande lakan om nätterna 🙂

     Svara

    Nej! Alla taggar inte sina vänner på foton när de är ute och reser ihop!!

    Svara

    The contents you mentioned in post are too good and can be very useful. I will keep it in mind, thanks for sharing the information keep updating, looking forward for more posts.

    Svara

   Man kan inte va vän med någon från det motsatta könet. Förr eller senare vill man alltid ha sex med varandra.

   //Ben och Gunnar

   Svara

    Ja, allt här i världen handlar om sex – utom sex som handlar om makt.

    Svara

    Skriver under på det! Omöjligt. Leder alltid till sex.

    Svara

  Kan ju vara fler med på resan, ett gäng kompisar? På hennes story häller de upp vin i typ sex glas…

  Svara

   Ser ut att vara samma hus som Molly Rustas och hennes kille är i?

   Svara

  Förstår ingenting av det här inlägget. Vill någon förklara 😊?

  Svara

   tror camcam insunierar/vill ha spekulationer kring om de har något på g, samt eventuell otrohet tidigare

   Svara

    Märks också att hon är på Nicoles sida övh. CamCam har inte skrivit angående ”bröllopslåten” som Nicole sa. Men enligt Eric var det inte deras bröllopslåt, men hans sida tar hon ju inte upp. Så det förvånar mig inte om hon vill få oss att spekulera i detta.

    Svara

     Ehhh, är det inte att läsa in lite väl mycket och dra helt egna slutsatser?

     Att CamCam Skulle insinuera otrohet genom detta inlägg? Och att hon tar Erics sida? Så ser jag det inte alls…

     Hade jag varit CamCam hade jag sett detta som förtal. Men hon är säkert mer hårdhudad än jag.

     Svara

      Haha, hade du sett detta som förtal? Åh herregud, dagens skratt. Vad är det med människor idag….

      Vart skrev jag att hon tar Erics sida? Jag skrev att hon INTE tar upp HANS sida av historien. Ska du komma med pekpinnar och skrika förtal så får du gärna läsa korrekt först.

      Jag tycker att detta inlägget om något får folk att spekulera hårt….

      Svara

    Det gör hon ju inte alls? Dom gör ju det helt själva ju? Shit vad ni läser in grejer för att få kasta skit på C..

    Svara

     Ja riddaren 👍🏻

     Svara

      Åh du är så jävla tröttsam. Du vet att jag ger C kritik också ibland? Nej just det, det vet du ju inte.

      Svara

    Vem pratar om otrohet?

    Svara

  Hanna har dock pojkvän såattee

  Svara

   Nej de har gjort slut för ca 5 veckor sedan.

   Svara

    Vaaa ofta? Vem gjorde slut av dem?

    Svara

     Ofta? Jag förstår inte hur du menar med frågan ”ofta”. Om dem gjorde slut ofta?

     Svara

      Du verkar inte förstå slang

      Svara

       Det är inte slang. Det är ett utryck. Dessutom ett dåligt sådant.

       Svara

        Vad innebär ”slang”. Man använder väl slangar när det kommer till vatten. Alltså vattenslangar?

        Svara

        *uttryck

        Svara

         Ja, telefonen var för snabb, lilla du.

         Svara

          Lilla du….???

          Svara

           Mått bättre om det stått ”Stora du”?

      De*

      Svara

     Hon.

     Svara

      Hur vet du det?

      Svara

       Har hon bett om en annan pronomen?
       Annars är det nog bara att utgå ifrån ”hon”. Eller vet du något vi andra inte vet? 🧐

       Svara

  Måste ändå vara jobbigt för N att det är (om det nu är så) en tjej i samma bransch och kretsar.

  Svara

   Håller med. Måste erkänna att jag tycker att det är fult av Hanna att ge ledtrådar till att hon dejtar Eric när han verkligen var ett svin mot Nicole. En tjej i samma bransch liksom… Hade aldrig kommit på tanken att dejta honom, men om man hade det så kan man väll låta Nicoles hjärta läka ihop lite mer innan det trycks i ansiktet på henne…

   Svara

    Ärlighet varar längst, framförallt om man inte har något att dölja!

    Svara

     Om du menar att det är bättre att berätta än att hinta och lägga ut ledtrådar, så håller jag med dig 🙂

     Svara

    Hur var han ett svin? Han fick kalla fötter och gjorde slut.

    Svara

     Kan tycka att det är ett lite svinit beteende att fria, planera ett stort bröllop osv om man inte är säker på att man vill vara tillsammans med personen och vänta till samma vecka som bröllopet skulle ägt rum med att berätta det.

     Svara

      Verkligen! Dessutom får jag känslan av att han gjorde slut och så var allt över på en timme. Känns knappast som att Nicole ens hann smälta att allt var över innan han flyttade ut, släpper en låt, dejtar en ny.

      Svara

       Den som gör slut är ju oftast längre i göra slut-processen redan innan själva dumpningen jämfört med den som blir dumpad. Inte så konstigt.

       Svara

      Han var förhoppningsvis säker när han friade….

      Svara

     Han insåg att han inte ville leva sitt liv med henne. Om det är det du kallar för kalla fötter.

     Svara

  Var det inte du som sa att här inte ska spekuleras kring folks nya relationer och man ska inte sprida skvaller?🤔

  Svara

   Hon kastar ofta sten i glashus, vänder kappan efter vinden… Dubbelmoralen här, hyckleriet har inga gränser.

   Svara

  Jag tänker att cam säkert vet något och att pusslet bara bekräftade detta. Tyckte dessutom inlägget var roligt. Även om kanske inte bakgrunden till historien är kul så gillade jag cams lilla vinkel av det hela.

  Svara

   Jag tycker denna hannahs insta var rent av läskig…. mycket fokus på kropp

   Svara

  Eric Saade är så motsägelsefull. Han vill bygga en image av att vara lite mystisk, vilket han inte är. Han verkar, som någon skrev i ett tidigare inlägg, vilja befinna sig i ett fack som han inte tillhör. Han påstår också att han inte vill kommentera det medier skriver. Ändå gör han det och säger i samma veva ”jag vill egentligen inte kommentera”. Men gör inte det då! Han vill att det ska vara fokus på hans artisteri, ändå lägger han upp bilder som han vet att det kan komma att spekuleras om. Han har självklart rätt att lägga upp vilka bilder han vill, men han borde kunna räkna ut vad som isåfall väntar. I synnerhet när han även lägger upp en bild på honom tillsammans med en tjej. Samtidigt är hans sångröst så medioker. Det irriterar mig att det räcker att som kille ha en helt okej sångröst medan man som tjej måste ha en röst som står ut. Okej, inget nytt men ändå. Jämför hans röst med hans ex Molly Sandén. Kort sagt. Det har alltid spekulerats i artisters kärleksaffärer men så fånigt att låtsas som att han inte vill spä på det (eller jävlas med Nicole).

  Svara

   Läste du intervjun i Aftonbladet (Eller Expressen?)? 🙂 Oroligt pinsam. Han beskriver hur han alltid varit familjens svarta får, av helt oklar anledning. Och att han är såå privat av sig så vill inte kommentera att förhållandet tagit slut MEN ”den senaste låten handlar om förhållandet”… vilken hycklare.

   Svara

    Haha tror mer att han VILL se sig själv som det svarta fåret, så speciell och unik… Alltså han är typ allt det en fin, genuin idealkille INTE är enligt mig. Hela mitt underliv blir typ torrt som en öken när jag hör honom skryta.

    Svara

   Minns när han vann Mello med Popular, jag förstod inte vitsen 😂

   Svara

   Trodde nästan han var mer en föredetta artist? Som liksom inte förvaltade flickidolarvet o mellogrejen och inte kom vidare ur det (med betoning på flickor det var väl mest småtjejer). Fast han typ tror att han gjort det. Vem lyssnar på honom? Haft några stora turneer? Eller iofs, nåt försörjer han sig väl på..

   Svara

  Brukar du inte vara försiktig med att avslöja folks partners?

  Svara

   Fast det är ju dom själva som avslöjar.

   Svara

    Nej varken H eller E har gått ut med att de är ett par. Det är C som insinuerar det

    Svara

  Det går fort i hockey!

  Svara

  Anna Book har fått totalt frispel idag i sina stories, att bli anklagad för smygreklam verkar ha puttat henne över kanten.

  Svara

   Oj jäklar. Alltså jag kan fatta ändå att hon till sist tappar det, hon får nog ta mycket skit…

   MEN hon borde verkligen ta en paus från sociala medier och kanske försöka få en liten dos självinsikt. Det är ju hon själv som skapar dessa mönster.

   Svara

    Booken säger i sina story-rants att vi som läser Bloggbevakning är rubbade i huvudet. 🙄

    Svara

     AB läser ju uppenbarligen BB.

     Svara

      Klart hon gör 😂 hon måste älska denna uppmärksamhet hon får här!

      Svara

    Fast helt ärligt så får hon väl inte mer skit än andra, man ser inte så mycket iaf och jag tror inte hon får mer än andra (t ex IL) däremot tror jag hon överdriver och hittar på en del för uppmärksamhet och sympatier, och hon verkar väldigt känslig, försvarar inte elakheter men som hon beter sig själv. Håller med om att hon borde ta en paus, hon verkar tappa det helt.

    Svara

     Många som försvarar henne här dessutom. Nä hon skulle behöva en Time out..

     Svara

      Hon har tagit time out och pauser, men det fungerar inte. Hon blir inte annorlunda efter en paus. Anna är så här. Hon kommer fortsätta vara så här.

      Svara

   Skrattade högt åt hennes utläggning om bilolyckor. Många skriver ju ofta att AB är som en bilolycka som man inte kan titta bort från. AB säger att hon minsann tittar bort och kör vidare vid bilolyckor så att räddningstjänsten kan göra sitt jobb. Vänta….sa hon precis att vi ska ignorera henne och låta räddningstjänsten ta hand om henne? 😁

   Svara

    Älskar det här!!

    Svara

  Alltså, har man gjort slut har man ingen skyldighet mot varandra längre (nu pratar vi barnlösa). Man får skaffa en ny en timme efter uppbrottet om man man så vill. Dock så lider jag oehört med Nicole då deras relation var i ett väldigt speciellt stadie och hon fick den käftsmällen och nu verkar de bara komma regnande mot henne, en efter en…
  Usch hoppas hon har stöd och får spy ur sig all skit till någon.

  Svara

   Hon är inte guds bästa barn själv.

   Svara

    Det säger jag ingenting om. Men när livet ger en fingret så kan jag ändå känna med att det gör ont i den specifika situationen.

    Svara

    Haha vafan vet du 😂

    Svara

   ”Komma regnande”- lyssnat på Lady Gaga och ariana grande på sistone hehe 😉

   Svara

    Faktiskt inte!! Nu måste jag lyssna

    Svara

     Skämt åsido: Bra beslut, handlar om depression och ”rain on me” är metafor flr hyr en depression regnar över en. Så ganska känslosam låt. Hoppas du gillar den! ❤️

     Svara

  Varför skulle det vara så synd om Nicole? Hon var ute på sitt håll bara några dagar efter uppbrottet och roade sig. Inte bara med sina tjejkompisar. Så att hon skulle vara något ”offer” det håller inte.

  Svara

   Men snälla, när min första kärlek dumpade mig så låg jag med en annan kille dagen efter. Varför – jag var så jävla hjärtekrossad att jag desperat ville få ut honom ur mitt system och samtidigt vara lite ”destruktiv”.

   Hon har fått sitt livs chock och gör väl ALLT för att inte sitta hemma och må mer skit än vad hon redan gör. Han har skött detta uselt i och med att han lät allt gå så långt men samtidigt fått processa allt i lung och ro utan henne vetskap om att något ens var fel.

   Svara

    Laddade ner Tinder samma kväll. Chocken får en att göra knasiga saker. Å andra sidan, vad spelar det för roll?

    Svara

    Same. Jag låg med en kille samma kväll (visserligen när jag var yngre, nu orkar jag inte raka mig och lämna hemmet) som min då på-g-kille valde att gå hem med en annan tjej framför mig. Hämnden är ljuv även när man gör den för sig själv.

    Svara

  Kan du skriva om Anna Bey? Hon är fascinerande.

  Svara

   Hahhaa aldrig hört talas om! Vad stor hon var trots tråkig instagram??? Vem är hon?

   Svara

    Nä snälla. Hon är en rysk eskort trots alla sina år av ”expertis” inte lyckats få en ring

    Svara

     Hon gick ut med nyligen att hon har varit förlovad under en längre tid, men har valt att inte skylta med det på Instagram 🙂

     Svara

     1) Hon är svensk.
     2) Hon är gift.

     Svara

      Hon är inte gift. Men förlovad.

      Svara

    Youtube -> School of Affluence

    Svara

  Hanna har väl ändå en pojkvän? 🙂 hon är dessutom på Ibiza med Molly Rustas

  Svara

  Ganska fascinerande att läsa inlägg och kommentarer om människor som jag inte har en aning om vilka de är bara för att få skriva en ot-kommentar; att titta på Anna Books live ikväll var som att se en tågolycka i extrem slowmotion. Plågsamt men ändå inte eftersom hon inte har någon som helst självkännedom. Vet fan inte om jag ska tycka synd om henne eller inte.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

  Hej polis Melin i sädesfältet med dottern för att skapa lite content🙄🙄🙄

  Svara

   Om du läser ordentligt så står det : tack till familjen Adolfsson för lånet av marken

   Svara

   Det är inte så att säden förstörs för att man kliver in bland stråna…

   Svara

    Hur tänker nu nu? Eller är det just det att du inte tänker som får dig att skriva en sån urbota korkad kommentar?

    Svara

  Jag kan bara inte fatta att det är så många som reser utomlands nu! Varför är de inte rädda? Jag skulle vara rädd för att bli smittad, framförallt på flyget och andra trånga miljöer typ gaten, bussen, taxin etc. Sedan skulle jag också vara orolig för att landet jag rest till plötsligt skulle stänga ner så man hamnade i karantän på hotellet på obestämd tid och inte fick flyga hem. Eller att man blir sjuk/skadad etc och inte får vård och försäkringarna gäller inte.
  Det är obegripligt att de vågar chansa såhär. Såg att Sandra Beijer är i Frankrike, Isabella ska ner till Italien igen en andra vända, och så alla dessa som är i Marbella/andra spanska orter. Ibland önskar jag att jag var helt naiv, brylös och aldrig läste nyheter och tog allt med en klackspark. Det verkar ju ändå aldrig vara nån som fastnar eller blir sjuk av dessa influensers. Så det är väl jag som har fel och missar en massa av livet.

  Svara

   Hoppas dom får sitta kvar där utan hjälp hem från UD.

   Svara

   Man kan bara hoppas att de blir smittade eller åtminstone att Sverige inför karantän för utlandsresande. Så dessa egoistiska idioter lär sig något.

   Svara

    Det är ju Sverige som har högst smittspridning. Vi är mer säkra utomlands än här.

    Svara

     Ja, kanske när man väl är på plats! Men vägen dit känns som ett jäkla högriskbeteende för att blir smittad.

     Svara

     Läs en tidning om vad som händer i bl a Spanien nu när man öppnar upp efter lockdown. Det är inte så att smittan mirakulöst försvunnit.

     Svara

      Läser inga tidningar, välkommen in i 2000-talet.

      Svara

       Aha, det är därför du är så illa informerad. Välkommen till 2000-talets e-tidningar.

       Svara

   Hade den diskussionen med pojkvännen igår. Håller med dig. Skulle aldrig åka utomlands nu. De verkar ha inbillat sig att allt är över. Så sjukt många influencers utomlands nu, som att de inte kan bli sjuka och har mer rätt. Ingen jag känner i min krets har åkt någonstans.

   Svara

    Lite som influensers som håller hov på Gotland. Bjuder in släkt å vänner i en strid ström. Fast man bara ska umgås med folk man BRUKAR träffa titt som tätt. Typ sin närmaste familj man bor med. Hur korkat?

    Svara

  Men vad händer bloggbevakning? Inget inlägg sedan 16 igår??

  Svara

   Hon skrev här om dagen att inläggen inte kommer att komma ut som vanligt på ett par dagar.

   Svara

    Varför???

    Svara

     Möte i intresseföreningen.

     Svara

     För att även mamma Bloggbevakning behöver få ledigt någon gång, om än bara för ett par dagar:) Men ni kan vara. lugna, hon kommer tillbaka inom kort. //Pappa Bloggbevakning

     Svara

      Är hon sjuk? Är det något allvarligt? Ska hon opereras?
      Har det med första årsdagen för hennes pappa att göra?
      Vad är det som händer?

      Svara

       Jag gissar att mamma bloggbevakning = Camcam, pappa bloggbevakning: Camcams sambo. 🙂

       Svara

       Hört talas om semester?

       Svara

        Det borde hon väl ha tillsammans med pappa bloggbevakning i sådana fall?

        Svara

         Varför?

         Svara

  Men på riktigt såg anna books live på insta igår, allt började helt normalt. Gick från lugnt till att Anna var hysterisk och gapade på sina följare. Blir lite beklämd över hennes sett, nåt sorligt är det tycker jag när hon inte själv förstår sin gränslöshet. Gör bort sig totalt

  Svara

  OT kan Isabella säga fler gånger att hon är färdig före Paul och att hon sitter och väntar på honom? Skulle nästan sätta en peng på att det blir anledningen till ett framtida uppbrott.

  Svara

   Ja, sånt som är charmigt för stunden men sedan driver en till vansinne…

   Svara

   Ja, det är så löjligt att hon ska nämna det heeela tiden. Vad får hon ut av det? Att hon igen är bättre än sin partner som tar sån tid på sig? Att hon orkar.

   Svara

   Men om det stör dig så jävligt så avfölj

   Svara

    Du tycker inte man ska få uppmärksamma vissa saker hos influencerers, för att direkt behöva avfölja? 😂

    Svara

  Ja precis du verkar störa dig till den grad att du borde avfölja 😘

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.