Det händer på Instagram

Ska Englunds bli nya Mandelmanns?

 

Andreas skriver så himla fint om sin flickvän Alexandra… <3

 

När covid-19 är över vill jag ha en 80-talsfest!
OM jag ska!!!

Det enda som är värre än att ha tröjan så här är att ha en tröja med text som ”Sweat is fat crying”.

 

Någon som vet något om gardintrender?
Som fd Emmaboda-bo kan jag bidra med expertis i den understa bilden. Känns helt rimligt i Emmaboda. 🙂

 

Jag undrar hur många stackars pojkvänner och äkta män med lågt fotosjälvförtroende som finns där ute. Kör NI hårt med er om ni har en? =)

Ha med sin en vecka gamla bebis i en reklam för Vitamin Well – bra eller dålig idé enligt er?

256 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jättefin text av Andreas 🙂

  Svara

   Ja, håller med. Han och Alexandra verkar vara en bra match. ❤️

   Svara

  Har Joel Wetzel skaffat tjej? Någon som vet?

  Svara

   Ett klick in på hans insta visar en bild från 4 juli där det står att han och en blond ”livskamrat” ska bli sambos så jag misstänker att han skaffade tjej för ett tag sen….

   Svara

    Synd att han slutade med YT

    Svara

  Andreas verkar vara en så himla fin kille 😍 rolig också, även om jag vet att här finns många som tycker sig sitta på de högsta humor-hästarna och delar ut domar om andras humor som låg och intelligenslös såvida den inte möter deras höga, stela standard 😉 väldigt fina ihop, iaf!

  Sälj en grej med en bebis – svar: nej. Hur kan man göra sitt barn till en kommersiell angelägenhet?

  Svara

   Verkligen! Så himla gullig!

   Svara

   Jag tyckte inte att hans text var så fantastisk. Kändes lite krystad.

   Svara

  Är väl bara influencers som tycker det är en bra idé 😂😂

  Svara

  1. Alltså har man en sån jättezuchini har man ju misslyckats med sin odling. Det enda som hänt är att man glömt skörda den i rätt tid och grönsaken blir fylld av vatten = pretty smaklös.

  2. Förstår att det är jobbigt att ta bilder på Ebba. Den enda delgives hon själv tar är ju typ halva ansiktsbilder. Väldigt sällan man sett en hel ansiktsbild? Iaf på den tiden jag läste hennes blogg. Hennes ansikte, liksom mitt, blir ju lite ko-format med dom ögonbrynen.

  3. Wow! Ungen är inte ens gammal och hon gör redan säljarbeten. Alltså Sanne är det brist på pengar? Överstiger huskostnaderna eller 2-barnslivet er budget? Jag fattar att man inte har samma stålar när ens pengamaskin fått byta ner sig i klubb och även flytta tillbaka till Sverige. Men snälla nån dom svälter ju inte direkt. Vad exakt motiverar att dom här rika hemmafruarna säljer sina barn såhär?

  Svara

   Älskar när zucchinin bara smakar vatten 🙈 känner mig fräsch när jag äter den då haha. Kan inget om odling iofs.

   Svara

    Köp en gurka.

    Svara

   Sanne är en fin kvinna, gillar henne 💝💝💝

   Svara

   men gud vilken bitter kommentar! oj.

   Svara

    Squashen är bitter.

    Svara

    Hej Sanne!

    Svara

   Hello sunshine.

   Svara

   Ja men tack. Varför ser folk typ prestige i att skörda dom så enorma? Är ju ett misslyckande :s :s

   Svara

    Du vet ju inget om odling i alla fall inte om zucchiniodling.

    Svara

   Vad fel du har angående zucchinin!

   Svara

   Ja alltså Sanne.. hur mycket är hon med familjen? Hon uppdaterar fan h e l a tiden. Och samma saker drar hon upp gång på gång. Suck

   Svara

    Man ser också hur jävla trött Jacob är på det. Hur hans blick liksom skriker ”kill me” alternativt ”bort med telefonjäveln” varenda jävla gång hon filmar honom (typ 37ggr per dag). Jag hade blivit galen.

    Svara

     Ellerhur!!

     Svara

    Men titta inte då, är du bekant med familjen?

    Svara

     🙄 Så tröttsam kommentar. Man får väl fan påpeka saker ändå? Detdär kan man säga om allt isåfall

     Svara

   2. Hon har hur många helansiktsbilder som helst på IG. Hon brukar ta halva i stories när hon har en text bredvid.

   Svara

   Tvingade hon dig att äta zucchinin eller varför är du så upprörd över att den skulle vara smaklös?

   Svara

  Helt enig med ovan – leave them kids alone!😡

  Svara

  Var det någon som såg Bookens live igår? Herregud säger jag bara. Hon ville starta en live för ”alla som skrivit så fina saker” men det slutar med att hon ältar och ältar allt alla ”troll” skrivit, svär och domderar, hävdar att rättsväsendet dömer människor utan bevis… MED MERA. Hon var så otroligt otrevlig och dryg under hela sin live. Innan detta hade hon stått och skrikit i sin telefon utanför solariet i Sigtuna, om att hon älskar sitt filter och att alla troll är vidriga. Hela gårdagen var något av det sjukaste jag sett.

  Svara

   Hon är ju på branten till sammanbrottet.

   Svara

   Hon är alltid otrevlig och dryg!

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Har du sett Anna ”Offerkoftan” Stolledano Took? xD

       Svara

       Inte konstigt när mamman är helt obalanserad…

       Svara

    Vadå för rättegång? Vad har hänt?

    Svara

     Läs på dotterns tråd på fb. Vi får inte skriva om det här.

     Svara

   Såg inte, väntar på uppladdningen på YT

   Svara

    Första delen finns där.

    Svara

     Finns Anna books IG live på Youtube? Hur hittar man?

     Svara

     45 fkn minuter? Åh herrejävlar.

     Svara

      Finns en lika lång del 2.

      Svara

       Del 1 eskalerade så jävla snabbt. Visste ej om jag skulle skratta eller gråta. Hon gör liksom helvändningar och sen tillbaka så många gånger att man blir yr. Vem är hon egentligen?

       Svara

       Och en del 3 kommer imorgon.

       Svara

       Frågan är vem som orkar sitta igenom alla 3 delar. Och tänk då på vad familjen får stå ut med.

       Svara

   Amen orka med denna Anna Book så intressant är hon inte. 😴

   Svara

    Haha jo hon är ju den absolut största underhållningen just nu. Men det fattar hon inte själv.

    Svara

     Underhållning när människor blir utskrattade 😔

     Svara

      Sa jag att fb och bloggbevakning är största underhållningen? nej, Anna själv står för den.

      Svara

   Tycker faktiskt att hon har all rätt att bli vansinnig på folk. Helt rimlig reaktion. Kan inte ens föreställa mig alla elakheter som skrivs till henne och om henne. Hon ber folk att lägga av, att inte skriva om henne. Det tycker jag att man ska respektera. Och såklart har hon rätt att ha kvar sina sociala medier, Hon ska inte behöva ta bort sin instagram för att folk är idioter. Det är som att be en mobbad elev byta skola.

   Svara

    Inte konstigt att folk reagerar på hennes uttalanden.

    Svara

     Inte konstigt att hon reagerar på folks idioti.

     Svara

      Match made in heaven då.

      Svara

    Du kan inte föreställa dig? Men hur vet du om det skrivs mycket elakheter till henne?? Tror inte hon får mer elakheter än andra t ex izabella lövengrip där snackar vi trakasserier och elakheter men hon går inte i affekt och håller på som anna book, tänk om hon skulle gå i taket och bete sig så, kanske hon borde göra iofs.

    Svara

     Det är för att Anna älskar drama och hon älskar att tala om för andra hur de aaaaaaldrig skulle klara av en dag i hennes skor.

     Svara

      Hade Anna klarat en dag i Isabellas skor kan man undra. Ja drama ger Anna uppmärksamhet och hon vill ha sympatier. Hon kunde ju välja att radera den där killens kommentar men istället ska det göras en grej av det.

      Svara

     Och här är du och krigar för din IL!

     Svara

     Grejen är väl att många andra offentliga personer som det skrivs mycket om har jobb, sysselsättning…. och hinner/orkar inte bry sig om varenda grej som skrivs om dem. Anna å andra sidan har inget annat än tid – tid att bry sig om vad som skrivs, och att ha lives i timtal flera gånger per vecka. Hon blev vansinnig av en följares fråga igår om vad hon jobbade med just nu. Helt klart känsligt.

     Svara

    Ja, det går för långt ibland tycker jag-men Anna är så fruktansvärt aggressiv, otrevlig och på hugget hela tiden. Tom influencers och kändisar som INTE är på det sättet får ta en del skit men skillnaden är att de inte går till mothugg för precis allt, sitter inte och skriker könsord och svordomar inför sin familj och halva svenska folket. Till och med folk som försöker vara snälla biter hon huvudet av. Anna hade behövt hjälp-definitivt har hon problem-men utan självinsikt kan man inte bli hjälpt. Så är det.

    Svara

    Tycker du bör rikta din indignation mot slaskmedia/TV i första hand, det är de som utnyttjar henne. De hänger inte ut Anna av välvilja eller för att hon är en stor artist i diverse förnedringsprogram och reportage, utan för att de vet precis vad som kommer hända. Sociala medier och internet generellt är vad det är, du kommer aldrig komma ifrån att det finns en vissa som ”startar drev” och ”trollar”. Att tro att det går att säga åt random folk att vara snälla är naivt. Jag säger verkligen inte att det är bra men mår man inte tillräckligt bra och är tillräckligt stark att skaka av sig viss skit får man antingen lära sig hantera eller välja något man mår bättre av. Jag skulle aldrig vilja vara influencer eller kändis själv. Jämförelsen med mobbade barn i skolan haltar betänkligt då skolbarn inte valt att gå i skolan men de måste göra det och vi har skolplikt. Det är skolans skyldighet att se till att alla barn har en bra skolmiljö. Att vara på sociala medier som kändis/influencer är ett val man gör-oftast som vuxen.
    Begår någon ett lagbrott är det en sak, då är det just ett brott och ska anmälas. Men alla kommer aldrig vara ”snälla” online. Man kan blocka, och det gör hon ju friskt.

    Svara

   Hon har nog laddat ur för några dagar nu=lite lugn ett kort tag i Casa Blanca. Familjen kan andas ut över helgen förhoppningsvis. Såg uppladdningen på YT, orkade inte med hela. Fruktansvärt stressande och ångestladdat att se, vilket helvete den familjen måtte ha, troll eller inte.

   Svara

   Ja, kollade och sen blev jag blockerad. Hade inte gjort nå 😅

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Har han gjort en sådan alltså? Har dålig koll på honom. Följde honom förr iom ”gaybloggen” men inte något längre.

   Svara

    Tror jag inte att han har gjort nej, tror det är andra orsaker som gjort att han gått ner en del i vikt.

    Svara

    Han döljer alltid stället där ärret skulle sitta väldigt väl. Sen vet man väl inte hur mkt droger spelar in. Han åkte ju fast för innehav och vem vet om han slutat… Den drogen sägs väl trubba av hungern.

    Svara

     1. GBP är en titthålsoperation. Det blir små ärr som döljs lätt.

     2. Han åkte fast för innehav av cannabis. Hört talas om munchies?
     Ingen går ner i vikt av cannabis.

     Svara

      Fast folk som röker cannabis är oftast smalare än man tror, det är ingen drog man blir fet av och röker du mycket har du inte munchies 🤷🏻‍♀️

      Svara

     Han rökte väl cannabis? Man får snarast ökad aptit av det

     Svara

      Ja det var det han åkte fast för… tänk större

      Svara

   Utseendemässigt tänker du på i så fall? För vi har ju noll koll på hur hans värden ser ut eller hur hans kropp mår på insidan.

   Svara

    Exakt. Finns många biverkningar med en sån operation som inte syns på utsidan.

    Nu är det här anekdotisk bevisföring men jag har två nära vänner som gjort en gastric bypass. En fick tarmvred efteråt och höll på att dö. Enligt läkarna var tarmvredet på grund av operationen. Fråga mig inte hur. Den andra kompisen får med jämna mellanrum injicera järn då hennes kropp har svårt att ta upp det via maten efter operationen. Men båda är smala och ser ut som lyckade fall utifrån.

    Svara

     Tarmvred får man om de under op inte syr ihop alla ”hål” som uppstår.

     Järn får man ta som tillskott hela livet då kroppen inte kan ta upp näringsämnen på samma sätt. De mesta av oss tar minst en tabl / dag så skillnaden är väl inte enorm

     Svara

      Helt fel, man lämnar absolut inga ”hål” kvar. Är det hål i tarmen och innehåll läcker ut kan man få inflammation i buken, vilket kan leda till döden. Så största vikt läggs vid att ALLA ”hål” försluts.

      Svara

      Nej det är inte därför, utan alla bukoperationer medför ökad risk för tarmvred pga den ärrvävnad som blir efter operation, då kan leda till sammanväxningar som ger tarmvred. Och vid just gastric bypass op finns även risken för tarmvred orsakad av en inre tunntarmsherniering, ett inre bråck kan man säga. Detta är en känd kompilation till gastric bypass op och har inte att göra med att kirurgen inte sytt ihop alla ”hål” (det har hen självklart gjort)

      Svara

     En vän är ssk på en endoskopimottagning. Hon säger de får många patienter som behöver skoperas för att de inte mått bra i magen efter sin gbp. :-/ Tarmvred, kramper o.s.v. Jag är så trött på att vara tjock och att banta så jag är riktigt nära att vilja ha en gbp. Trots biverkningar. Finns ju både lyckade och misslyckade fall.

     Svara

      Var väl mer ett svar till om han är ett lyckat fall bara för att han är smal.

      Svara

      Men vad sägs om att bara acceptera att du ser ut på ett sätt och njuta mer av livet?

      Svara

       Det är ju inte bara utseendet det handlar om gällande övervikt. Jag har anlag för diabetes och hjärtsjukdom så kan inte helg strunta i häsloaspekten.

       Svara

        Har du testat KBT?

        Svara

         Jepp.

         Svara

        Men om du struntar i vikten och försöker äta bra och motionera och hålla koll på blodtryck och värden? Man kan ju vara hälsosam även som tjock precis som ohälsosam som smal.

        Svara

         Jo det är väl det jag fokuserar på just nu, att även om vikten så långsamt går neråt så är mina kostvanor och min aktivitet så otroligt mkt bättre än för 6 månader sedan. 🙂 Det är en bra grund att hjälpa hälsan. Men jag känner mig otålig precis som alla andra som tar sig an att uppnå ett mål, så är det… 🙂

         Svara

          Det låter som att du går ner i vikt på ett hållbart sätt, med nya hälsosammare vanor. Var stolt över dig själv! 💪🏼

          Svara

        Ät Keto om du vill vara hälsosam.

        Svara

         🤣🤣🤣

         Svara

         Vad smakar det?

         Svara

     Det väger oavsett inte upp alla nackdelar som kommer med att fortsätta vara överviktig.
     Så bra jobbat Amir!

     Svara

      Det var väl inte det som var frågan heller.

      Svara

     Yes. Jag är kirurgsyrra och har sett SÅ många komplikationer efter GBP. Skulle aldrig i mitt liv göra en sån op.

     Svara

    Håller med.

    Och vad hjälper en op i magen när det oftast är hjärnan som behöver hjälp?

    En bekant gjorde en GP. Hon gick från ett matmissbruk (fetma) till att inte kunna äta längre, och började med droger istället. Bytte ut ett missbruk mot ett annat. Hjärnan/tankarna fick ju ingen hjälp…

    Hon fick också tarmvred där någonstans på vägen.

    En vän har gått ned genom att äta lchf samt tränat. Hon gick ned 35 kg på 10 månader. Verkligen imponerande. Hon säger att det svåraste är att hålla vikten, men hon gör det bra!

    Svara

     Men huvudsaken att man är smal. Då anser andra att man är ett bra exempel på lyckad gastric.

     Är inte ovanligt att de som gjort gastric bypass utvecklar alkoholism. Just för att man inte jobbat med missbruksproblematiken och därför byter ut mat till alkohol (som man i och med operationen dessutom tål sämre).

     Svara

   Har han gjort det?

   Svara

    100%
    Han åt bantningspiller osv länge och var gravt överviktig, gick upp å ner i vikt. Men senaste åren varit väldigt smal. Det kan man inte uppnå på ett annat sätt än med GBP.

    Visst kan folk bli smala men folk som har haft fetma, jojobantare osv kan inte bli sådär smala på eget bevåg. Oavsett träning. Kost 90% av effekten. Och dessutom den typ av viktstabilitet han uppvisar

    Svara

     Det kan man visst, med lite viljestyrka och rejäl livsstilsförändring. Att du är fet, bitter, avundsjuk och inte pallar göra något åt det betyder inte att andra människor är som dig. Känner många människor som gått ner och hållt vikten naturligt.

     Svara

      Är det Amir som är här och härjar … 😂 tihi

      Svara

       Nä verkligen inte, är bara trött på folk som pga sina egna tillkortakommanden och brist på ansvar och viljestyrka ska klanka ner på andra. Jag har själv gått ner väldigt mycket och hållt vikten sedan dess och de som blivit argast på mig för det är ju de vänner som aldrig gick ner.

       Svara

       Så tydligt att det är han 😂 haha!

       Svara

      Nu handlar inte ätstörningar, eller någon annan ätstörning om brist på ”viljestyrka”. Det är en allvarlig mental störning som har sin grund i en uppsjö av olika orsaker.

      Med tanke på hur A.A. tidigare har haft fetma i många år, och även berättat att hans tidigare viktminskning var gjord på ett icke hälsosamt sätt, för att sedan få en allvarlig dom som visar på ett tungt narkotikamissbruk (fortsatt psykisk ohälsa). Allt det här visar på psykisk ohälsa som han inte har sökt sig till vården för som tonåring och vuxen. Troligtvis hade han sluppit mycket av det här lidandet om han hade haft kontakt med BUP som barn och fortsatt kontakt som ung vuxen. Vad som ligger bakom hans nuvarande viktnedgång vet ingen här, då han ej har diskuterat det ingående (men att tro att han bara vaknade en dag och ”bestämde” sig är att negligera den psykiska aspekten).

      Om fler fokuserade på att inte skam/skuldbelägga andra, och inte ha fokus på den fysiska aspekten, så skulle en hel del av stigmat försvinna. Förlängningen av det skulle göra så att fler vågade söka sig till sjukvården, som hade kunnat ge dem stöd att förbättra den mentala och fysiska hälsan!

      Märkligt hur många som dömer som inte har insikt i problematiken kring ätstörningar och tror att lite skuld/skam ska göra att den med en ätstörning kanske skäms tillräckligt av det för att ”skärpa till sig”. Otroligt sorgligt och obehagligt beteende! Ni skulle väl inte döma någon som råkar ut för en kronisk sjukdom på det sätt som ni dömer ut en person med ätstörning som har övervikt/fetma?!! Precis som anorexia och grav undervikt är en ätstörning, så är grav övervikt/fetma också en ätstörning! Det handlar INTE om det estetiska, det är en psykisk störning!

      Gratulera aldrig en annan persons viktnedgång för du vet inte vad den beror på och hur personen förhåller sig. Har du dessutom otur kan du potentiellt gratulera en person som inte delgett en allvarlig sjukdom som orsakat viktnedgången. Friskhet sitter inte i en låg vikt per automatik.

      Svara

     Klart man kan bli så där smal på eget bevåg. Men det är svårare och tar förmodligen längre tid också.

     Svara

    Japp. När han har lagt upp för och efterbilder så har inte tatueringarna fallit på plats kontra tidsramen för när han då var som mest överviktig. Sen så är bilderna på platser där han bodde för jätte många år sedan mm som heller inte faller in på tidsramen. Mest tråkigt att många av hans följare har fått en bild av att han kämpat ned sig i vikt när han lagt sig under kniven. Han visar rätt öppet att han äter mycket mm, men med filmmagi går det att klippa och ändra om.

    Svara

   Troligtvis väldigt många. En op som inte syns på utsidan och tar ca 15 min genomföra. Många kan leva som vanligt dagen efter.

   Jag är också sugen, men pga Corona så har jag kommit under kriterierna under tiden jag väntat. För att göra via privat måste man ha BMI över 30 :/

   Svara

    Det bästa är ju om man lyckas på egen hand. Jag har gått på VV i 6 månader och ses tappat 7 kg. Är väldigt frustrerad men hoppas på ytterligare 7 kg i år. Då hamnar jag under bmi 30. 🙂

    Svara

     7kg på 6 månader är otroligt lite, speciellt om man har ett BMI över det ”normala”.

     Svara

      Känns det bra nu när du fått berätta för någon annan att hens prestationer inte lever upp till din standard? 🙂

      Svara

       @kattis

       7 kg på 6 mån är väldigt lite. Men det är det man får räkna med på VV. Tills man går upp det igen..

       Svara

        Visste inte att det var en tävling att gå ner i vikt snabbast möjligt.

        Såå bra skulle jag säga och fortsatt lycka till!!
        Utmaningen är att hålla i viktnedgången över lång tid.

        Själv gick jag ner 20 kg på 2 månader men gick upp allt eftersom jag bara fokuserat på vikten och tränade som en galning.

        Svara

         Brukar ”de” inte säga att 0.5 kg i veckan är rimligt att gå ner om det ska vara en hållbar viktnedgång.

         Svara

         Ja för mig är den största vinsten att jag har ändrat mina vanor. Jag äter aldrig mer 2 mackor till frukost, utan 1, eller gröt. Ingen grädde i maten, väldigt lite ost, och däremot mycket grönsaker och frukt istället. Har även skaffat fitbit för 2 månader sedan och ser till att gå de där 10 000 stegen nästan dagligen. Jättesynd att vikten går långsamt neråt istället för snabbt, men tja, allt som gör att jag inte går upp mer är en vinst. Och jag mår mycket bättre. 🙂 Bryr mig inte alls om anonyma thinsplainers, de vet ingenting om min kropp eller mina framtidsutsikter.

         Svara

        Jasså?
        Jag gick ner 17kg med hjälp av vv för över 1 år sen,på 4 månader.
        Har hållt vikten, lever nu normalt sunt och är så otroligt glad och harmonisk. Om man står för sina svagheter, tar ansvar för dem och tar i tu med dem är det allt annat än svårt att behålla vikten.

        Svara

      Det var ju precis det jag sa? Att jag är frustrerad då jag hade önskat att gå ner snabbare.

      Svara

       Ät mindre och rör på dig mer. Obs, det är inte skrivet med en elak ”ton”.

       Svara

        Haha vaa!!! Tänk om alla överviktiga visste detta!!!

        Svara

        Exakt det jag gör. 🙂 Läs ovan.

        Svara

        Sämsta rådet.

        Svara

      Ursäkta men det är faktiskt en prestation i sig att klara av att fortsätta gå ner i vikt under så lång period. Inte som de flesta som kör en diet och tappar 5 kg på tre veckor och ett halvår senare väger de samma som från början, och förmodligen ännu lite mer pga lägre ämnesomsättning från hetsbantningen.

      Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Va hon har väl inte ens varit överviktig?

    Svara

  Gillar dessa inlägg men önskar flera bilder. Tex Alice, hon ser ut att ha gjort som sin fd bästis Bianca och fyllt läpparna rejält enligt hennes senaste stories.

  Svara

   Alice, hon är så himla pinsam.

   Svara

    Varför det? Vill du utveckla 🙂

    Svara

     Känns som att hon dumpade sin kille för att bli riktig influenser och att hon kämpar livet för att hålla sig kvar i rampljuset sen podden lades ner. Hon var Biancas sidekick.

     Svara

      Ja tyvärr, hon har förändrats så mycket.

      Svara

  Sådär har hon ju sett ut hela tiden. Tror hon typ målar med lipliner ganska mycket utanför (kan ju vara fillers också, men isåfall har hon haft det hela tiden)

  Svara

   Nej, 100% att hon gjort fillers nu någon gång på senare tid. YT-videon när man får följa med till nya lägenheten ser man det extremt tydligt.

   Svara

   Hon har overlineat länge ja, men nu är de mycket större och plutigare. Syns väldigt tydligt att det är filler.

   Svara

  Detta berör inte direkt det svenska communityt, men väl sociala medier. Du borde verkligen lyfta problematiken kring Shane Dawson, en av de allra första (och största) på youtube.

  Och titta på detta långa klipp som analyserar allt. Det är långt men sevärt och välgjort:
  https://youtu.be/x2WBythSGoQ

  Svara

   Det kan du göra på ditt blogg, Trh. Nobody cares.

   Svara

    Huh? Jag är inte The real Hmm om det var det du insinuerade.

    Svara

  Amir verkar ha hittat nya vänner nu om man kollar Instagram. Nån Filippa och en tjej till. Kul för hnm

  Svara

   Orkar du inte ens skriva honom? 😆

   Svara

   Haha han ersatte Vanna och Nicole med två tjejer som ser likadana ut som dem.

   Svara

  Har ena tvillingen Lagergren (hon vars namn rimmar på Persika) också gjort en gbp?

  Svara

   jessica rimmar inte på persika och ja hon har själv skrivit det i sin blogg

   Svara

    Elin rimmar på tomat

    Svara

    Timmar väl visst?!

    Svara

     Rimmar 😂

     Svara

     Jerry och Jessica = Jersika!

     Svara

     I Småland ja. I övriga Sverige nej.

     Svara

      Inte ens i Småland, är ju olika E-ljud.

      Svara

      Pässika!

      Svara

      Nej inte i Småland heller. Säger Pechika typ. (ch som i chic).

      Svara

    Jag heter Jessica själv och det rimmar visst.

    Svara

     Haha, det bestämmer du ju inte bara för att du heter Jessica.

     Svara

   Även A har gjort en gbp men för länge sedan, är inte lika öppen med det…

   Svara

   Angelica har gjort en och brösten 3 ggr. Vet ej om Jessica gjort.

   Svara

  Kul att containerklanen Kleberg & Sydow hittade hemmahamnen i Danmark
  Ja – då kan de ju skeppa Pop-pizzor till idolen Meghan!

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Och Katrin som var så rädd för Corona är på Gekås i Ullared…

  Svara

   Pinsamt egentligen…

   Svara

   Hon klarar sig tack vare oljan 😀

   Svara

   Hon är lika hemsk som vanligt.

   Svara

  Du missade Elsas lilla gardin på Gotland i samma stil 😊

  Svara

   Här analyserar Speci-Elsa kortgardinen:
   https://elsa.elle.se/en-gardin-till-lynns-rum/

   Svara

    Speci?

    Svara

     ALLT är speciellt för SPECIELSA!
     ”Det är såååå fan-tast-iskt med strumpor/gardiner/kastruller! Har sett det på en FRANSK insta!”
     ”Vi har hundra toasthållare för min man är ENGELSK! (Född och uppvuxen utanför Sthlm..)”
     ”Som KONSTNÄRSBARN tycker jag det är så bo-he-miskt med tapeeeter”
     ”Mina föräldrar, KONSTNÄÄÄRERNA, gick på föräldramöte i t-shirt! Fnissfniss, o-er-hört SPECIELLT!”

     Svara

      Vad skulle man annars ha på sig på föräldramöte? Frack?

      Svara

  vadå när covid19 är över? viruset kommer alltid finnas kvar oavsett vad, precis som alla influensor vi har idag en gång i tiden varit en pandemi. hoppas verkligen att alla som haft panik denna vår kommer bry sig lika mycket när media tröttnat. ALLTID tvätta händer, stanna hemma, inte skicka sjuka barn till skolan osv osv osv. Gamlingar dör av vanliga magsjuka med, men de skiter alla alltid i.

  Svara

   Du förstod nog vad som menades eller hur!?

   Svara

    nej? varför ska man säga ”när de är över”, när de aldrig kommer va över? endast hysterin kommer försvinna och sen kommer folk bete sig eeeeexakt som vanligt igen, men de kanske är de alla vill då? att man kan skicka en magsjuk unge till dagis utan konsekvenser

    Svara

     De som skickar magsjuka ungar till dagis är knappast de som anpassar sig väldigt under pandemin heller.

     Och ja, vi kommer att återgå till att leva normalt tids nog. Det har vi gjort efter tidigare pandemier också.

     Svara

   Jävla Kina 😡

   Svara

   Bra kommentar, håller med

   Svara

   Fast alla pandemier i historien har nån gång tagit slut. Det kommer inte vara en pandemi forever. Hur många får svininfluensan nuförtiden tex? Den vanliga säsongsinfluensan är ett större bekymmer.

   Svara

    Svininfluensan var ingen pandemi – den var en typisk säsongsinflunensa – importerad från Asien. Liksom Hongkong, Asiaten etc.
    Hysterin kring dagens corona-version/ covid19 är ett kinesiskt politisk projekt!
    Snart ersätter kinesiska Draken – the American Eagle.
    Wuhan-hoax av smarta Beijing ger oss: ”A new world order”. Scary minst sagt…

    Svara

  2 dl olagliga substanser
  0 gram legday

  Svara

   hahaha, och detta var 100% sant på alla sätt

   Svara

  Vad är picuki för något?!

  Svara

   Du kollar insta + stories där utan att ha konto

   Svara

  Blev helt kär av texten Andreas har skrivit. Kär i vad vet jag inte men himmel vad fint.

  Svara

   Gillar hur han skriver om henne men har otroligt svårt för hans beskrivningar av yrket influenser. Att det är ett tuffare yrke än vi andra skulle klara av, etc. Nja, tror snarare att de flesta influensers inte skulle fixa vanliga yrken, oaktat vilka.

   Svara

    Det är nog ett tufft yrke där den mentala pressen att överträffa sig själv och sina ”kollegor” ständigt är närvarande. Men ja jag skulle nog vara försiktigt med att säga att det är tuffare än andra yrken för alla jobb har sina stunder och sina krävande perioder utan de förmåner influencers faktiskt får. Och många av de har aldrig haft ett vanligt jobb, har de barn kan de lämna på föris och sen ta en 2 timmars vinlunch eller en skönhetsbehandling för det är content till sina kanaler.

    Vill avsluta med att jag förstår att pressen av att vara relevant alltid är där, men jag tycker att man som influencer är naiv om man inte säkrar sin framtid mer om branschen är så osäker. Alla kommer inte kunna leva på som de gör nu enbart med att försöka vara relevant för den man är. Inte i längden.

    Svara

    Håller med, tycker texten i sig var jättefint skriven till hans flickvän. Men att jämföra hennes yrke med alla andra yrken uppskattade jag inte alls och håller inte med om att hennes yrke är jobbigare än andras.

    Svara

     Är du en influencer? Nej, då kan du omöjligt veta ett skit!

     Svara

  Ot; Bara jag som tycker det känns väldigt märkligt att både Fayme och LD båda nu väldigt väääldigt mycket vill bli gravida? Tycker detta kom från ingenstans! Blev lite förvånad då jag fått känslan av att dom tycker det varit väldigt tufft redan med dom barnen de redan har.. Om man lyssnat på dom båda så har det varit mycket klagas och tjatas angående barnen, och så har dom också haft stort behov av egentid. Tycker bara allt känns märkligt.

  Svara

   Joo har faktiskt också tänkt på det haha. Var inte alls längesen F skrev att hon inte ville ha fler (men man kan ju såklart ändra sig!). Dom kanske vill vara föräldralediga ihop eller något, fast det är dom väl kanske redan haha. Nej men känner mig knäpp som ens bryr mig men lite lustigt är det att de två bästisarna ska skaffa barn och kämpa på Instagram samtidigt!

   Svara

    LD skrev precis att tanken väcktes då Fayme höll på att försöka och testa. Det är nog ganska vanligt att man påverkas av vänner och närstående som blir gravida eller försöker.

    Svara

     Sist, med trean, fick hon ju hålla på och övertala O – men nummer fyra verkar bara vara att köra på med?
     Eller är han övertygad om att det inte kommer ta sig, alternativt har han fixat sig..?

     Svara

      Alternativt att han ser en möjlighet att få tillbaka LD hemmavid. Han väljer hellre ett barn till så all hennes egentid och jobbtid riktas mot honom och familjen igen. Hennes livsstil har ju blivit väldigt annorlunda sedan hon träffade Fayme och innerst inne så är O väl som de flesta karlar och vill ha frugan hemma och inte farande runt med bästisen med en drink och cigg i handen. Bara en tanke då han som sagt fick övertalas till trean och nu när hans äldsta snart är tonåring så kan han tänka sig en bebis igen när han själv är över 40 år.

      Svara

       Jag vet väl inte om det är typiskt män att vilja ha frun hemma. Det är väl rätt naturligt att man tycker det är najs att ha sin partner hemma, speciellt om den partnern råkar ha valt att ha familjen som ”yrke”.

       Svara

       Vad jag minns var det pga att han kände att det skulle bli ett till barn han försummade pga jobb. Trean. Inget citat men om jag minns rätt. Nu ser hans jobbsituation kanske annan ut

       Svara

      Eller så har han ändrat sig. Gör män aldrig det?

      Svara

   Tycker det är ett ganska vanligt fenomen. Föräldrar som är totalt slutkörda, ändå ska det skaffas en till, och tätt inpå med.

   Svara

    ”Mina barn är high need babies, jag måste gömma mig i skafferiet för att få en sekund för mig själv, allt är pissjobbigt, jag gråter i bilen. Klart vi ska ha två tre till, barn är en gåååååva”

    Svara

     +1000 👏🏻👏🏻👏🏻

     Svara

    Har märkt detta bland mina vänner. De ska skaffas tätt, tätt, tätt trota att de är mitt uppe i husrenovering, utbildningar, krävande barn etc och när man träffar dem så snackas det om hur trötta de är, hur jobbigt det är att vara gravid med en hyper 1 åring och hur de aldrig får egentid. Jag själv som har en 1 åring blir bara matt av att lyssna på det. Jag är en sån där ego morsa som värderar den lilla tid jag har för mig själv så här (om ens någonsin) blir det inga syskon på lääänge och då ska jag känna att orken är på topp.

    Svara

     Det roliga är också folk som chockas över sömnbristen. Står det nånstans att barn sover?

     Svara

   Är inte det vanligt? Alltså 1 att vänner triggar varandra till att vilja ha (fler) barn. Och 2 att folk är utbrända men ändå vill överbefolka jorden mer.

   Svara

    Är inte F typ singel och 23 och LD nästan 50? Känns som lite svårare att skaffa barn då, för båda. Men jag har ingen koll.

    Svara

     Nja, Fayme är gift och LD är 42.

     Svara

   Heja Norge: håller med. Det känns som att det bara är content, nåt de kan fylla podden med. Sen att LD nojar över att hon aldrig blir gravid, well, hon är 43, överviktig, rör sig inte och röker. Möjligheterna är inte jättestora, ca 5% chans att bli på smällen naturligt vid 45 (oräknat de riskbeteenden hon har)

   Svara

    Jag tycker ärligt talat att man är lite för gammal då 🤔

    Svara

     Du har mycket åsikter du!

     Svara

    Precis. Känner helt som du!

    Svara

   Jag tycker att det är fantastiskt kul att följa och att det låter som en bra idé att vara gravid och få barn samtidigt som en så nära vän! Snarare märkligt att ha en åsikt om när/hur andra får barn. Båda verkar vara riktigt bra föräldrar med en stabil familj och inkomst, ser inga hinder för fler barn (om man nu ska tycka något). Önskar dom båda all lycka 🙂

   Svara

  Men hur kom ebba in i Danmark? De är ju från Sthlm som enligt danska polisens hemsida är en ”banned” region och då måste man ha särskilda skäl. Men hon kanske besöker någon släkt? Menar inte att ”banna” henne på ngt sätt utan är mest nyfiken, om de inte gör någon kontroll skulle jag göra detsamma (jag får resa in men inte min sambo)

  Svara

   Man kanske får resa in om man ska jobba där? Det var väl en jobbresa.

   Svara

   Om man ska jobba är det ok att åka över, det har det varit hela tiden. Både hon och mannen har gissningsvis haft papper som visat att de ska utföra arbete.

   Svara

  Alltså vad i helvete! Nu tycker IL det är jobbigt med podden.. för att hon är påväg in i en depression.. Men hon orkar resa och åka båt och flänga hit och dit 🤷🏼‍♀️

  Så tydligt att hon drar ursäkter till allt bara för att slippa kritik. Och såklart är det ursäkter som psykisk ohälsa..

  Svara

   Unpopular opinion, men personer som inte orkar tex jobba eller göra andra grejer som kanske inte är så kul, men samtidigt orkar resa, festa, träffa vänner, ha 100 olika intressen etc… Köper inte det. Tyvärr förstör dom för alla som på riktigt lider av psykisk ohälsa.

   Svara

    Exakt så. Håller helt med dig. Det är en riktig käftsmäll mot andra!

    Svara

     Tror hon börjat tröttna på sin farbror. 😚

     Svara

      Första gången hon behöver anpassa sig till någon och till och med vänta på honom. I vanliga fall skulle sådant vara skäl nog för att göra slut 🥺

      Svara

       Ja, hon nämner konstant att hon får vänta på honom. Tror inte hon gillar det alls! 😂

       Svara

       Hur vet du det?

       Svara

    Fast att resa bort kanske är hennes sätt att försöka överleva och förhoppningsvis slippa en annalkande depression?
    Vi får endast se korta stunder.
    Jag önskar henne lycka och att hennes nya man stödjer henne genom de tunga känslorna

    Svara

     Precis, att resa verkar hon se som avkoppling och att komma bort från allas blickar så att säga, sedan verkar hon ju gilla att resa och se andra platser vilket man kan förstå. Åka båt med sina barn o man är ju avkoppling och semester liksom, att podda ser hon nog som ett jobb och nödvändigt och mår man inte hundra kanske det kan kännas ansträngande.

     Svara

      Alltså är du seriös? Det är inte direkt så att man kan ”välja” vad man kan göra när man är deprimerad. Så mycket bullshit!

      Svara

  Enligt Jocke och Jonna skulle de rösta fram namnet till deras barn. Bara det att tydligen visste deras närmaste innan vad barnet skulle heta då det stod på en nalle hon fick. Nallen fick hon samma dag som klippet spelades in. Undrar hur ofta de spelar in saker som egentligen inte är ”äkta”.

  Svara

   Går att klippa.

   Svara

    Klippa? De spelade in samma dag som när babyshowern var, så vad ska klippas?

    Svara

  Åh haha, IL är verkligen min guilty pleasure för hon är som en fiktiv människa! Måste reflektera senaste poddavsnittet lite! Först och främst så är hon riktigt pinsam med sina försök att trycka till Bloggbekvakning 🤦🏼‍♀️ Med hennes hittepå summa hon skulle ”få” tack vare BB, det är så mycket bullshit att det finns inte. Garanterat nåt Paul kommit på! Och nu ska dom skaffa massa hus tillsammans även om de bara varit ihop i 7 veckor. De har varit och tittat på ett hus redan! Alltså tänker hon alls på barnen? Dom har ju just flyttat till nytt.. Och så ett hus utomlands också för IL älskar att vara utomlands ”där hon får vara okänd och ingen skriver om henne direkt på hänt extra”.. 😂 Alltså förlåt men IL älskar att få synas, och hon lever för att höras. Finns ingen bättre känsla för henne än att få synas och bli världens mäktigaste kvinna! Hon snackar massa skit för att folk ska tycka synd om henne nu. Nu är det depression igen så att hon knappt orkar podda, men hon orkar resa av och an till Italien.. Och vet du IL (eftersom du läser här) du har själv valt att vara störst mäktigast och bäst i världen. Du tycks inte trots psykisk ohälsa och krasch har blivit det minsta ödmjuk heller! Så sorgligt. Och hur mycket skrivs det om dig i tidningarna? Inte så mycket som du önskar att det skrevs om iallafall. Och ja, jätte skönt att va utomlands och sticka från dina problem och att inte behöva ta ansvar för det du gjort i Sverige.

  Och tydligen kläms kritiken här på en riktigt öm tå. Även om du påstår att dina 15 år i rampljuset har gjort dig van.

  Svara

   Oj, hur mår du, mår du bra? Du verkar stressad, nära en krasch och som att någon klivit dej på en tå som blivit öm. Ta en bella-paus och ett chill-pill.

   Svara

    Vad fjantig du är med dina patetiska härskartekniksförsök.

    Svara

    Oh! Är fröken chill pill tillbaka igen!

    Svara

    Jag mår finemang, tack som frågar! Jag delar mina tankar om poddavsnittet på en blogg om sociala medier 😉

    Svara

     Då fixar du lyssnare åt henne, du skickar lyssnare till deras podd. Jag tyckte poddavsnittet var väldigt bra, man fick veta en del intressant och bra att de pratar om ångest tycker jag. Hon nämnde ju även denna sida.

     Svara

      Klart du tycker så Stollis!

      Svara

    ..Och nej, mina tår mår också finemang 😂 härligt att du är orolig över dom också!

    Svara

    Hörrö Anonym 21:10
    Kan du inte låta folk ha sina åsikter, tyck och tänk om IL utan att du behöver gå in och försvara under varje jäkla kommentar. Vi fattar att IL är din största idol men alla tycker inte hon är någon speciell häftig person. Och man kan ha åsikter.

    Svara

   Fantasisumma? Jag blev erbjuden 10000 för ett samarbete och då har jag ungefär 15000 följare. 20000kr är inte särskilt mycket när det gäller annonser.

   Svara

   Hur mår du? Du låter ilsken och kränkt oj oj och som du överdriver, massa hus? Bättre att lyssna på podden så man vet vad hon verkligen sagt och inte lita på det du skriver. Tror inte du bryr dig nämnvärt om hennes barn. Om hon älskar att synas så är det inte samma sak att älska att bli kränkt och förtalad, det kan nog ge vem som helst ångest.

   Svara

    Tack S, jag mår bra! Jag ventilerar det IL själv sagt i podden, och mina egna tankar om det 😊 Och du vet vad IL sa i podden, för du har också lyssnat på avsnittet!

    Svara

     Ja har lyssnat och hon säger väl inte att de ska skaffa massa hus, och hon säger att hon är i en dipp… men du gör dina egna tolkningar och är lika arg och h a tisk som vanligt. Vad är ditt problem? Tydligt att du inte mår bra, sorgligt. Alla bör lyssna på podden för att veta vad som sagts och bilda sin egen uppfattning, självklart har jag lyssnat ja.

     Svara

      Haha jo, det gör hon. Det ska va ett hus utomlands och i Sverige, vad är det du inte förstår? Vad är ditt problem att se vad det är istället för att vrida allt till osanningar för att passa dig? Hur mycket betalar IL dig för att sitta här och försvara henne?

      Och jag mår fortfarande bra, du tycks dock inte göra det 🙏🏻

      Svara

       Så två hus är en massa hus? Haha du verkar faktiskt galen A men så härligt att du mår bra trots allt.

       Svara

        Okej, jag tycker det är mycket hus som planeras med en människa man kännt i 7 veckor!

        Svara

    Och särskilt dig som verkar 🤪

    Svara

    Sedan så säger hon att hon är i en dipp inte depression och att resa är för henne avkoppling och privat, och att podda är ett jobb. Hon verkar mer ödmjuk än dig iaf, du verkar argsint och avundsjuk. Sorgligt. Det brukar skrivas om henne en hel del i tidningarna, är det jobbigt för dig ”A”? Du ”A” verkar ha en öm tå.

    Svara

     Oj! Du verkar ta åt dig lite väl mycket för att en person har en åsikt om en offentlig person. Varför har hon svårt att podda, men så orkar hon ändå resa av och an till Italien? För att hon nu har en dipp av ”depression”. Jag bryr mig faktiskt inte alls hur mycket det skrivs om henne i tidningarna, bara att hon önskar det skrevs mer! För ett halvår sen ville hon vara världens mäktigaste kvinna. Men hon vänder kappan efter vinden så som det passar henne, (vilket du såklart aldrig kommer inse)

     Och tack! Mina tår mår fint, fortfarande! Trevligt att du frågar det fler gånger 🤷🏼‍♀️ Man kan faktiskt ha åsikter och vara kritisk mot din IL utan att vara ”bitter, mobbare, hatisk, obehaglig, kränkt, dreva, häckla” och allt detdär vanliga du brukar komma med.

     Svara

      Who are you? Vafan A, haha.

      Svara

       A är lika med C.

       Svara

        Skulle inte tro det.

        Svara

        Nej, bor inte i Sverige 😉

        Svara

       Haha stollan! Du är så rolig.

       Svara

      Men snälla du, det är väl du som tar åt dig lite väl mycket och faktiskt verkar kränkt. Att resa är ju privat, semester och avkoppling för henne, då kommer hon bort ifrån blickar och påpassning. Podda är att utföra ett jobb. En dipp och depression är inte samma sak snälla du. Att vara mäktig inom affärsvärlden betyder inte att man måste gilla el trivas med elakheter och lögner som sprids. Sen så kan saker ändras, hon som andra kan ändra sig och det är inget konstigt, vanligt att man förändras efter en depression t ex. Jag är inte samma som ovan btw.

      Svara

       Elakheter? Haha. Förstår att hon vill fly för att slippa ta eget ansvar! Såklart hon väljer vad hon kan göra när hon är i sin dipp, bara dom roliga sakerna. . Det funkar inte riktigt så tyvärr!

       Svara

  Någon som jobbar som copywriter? Vad tjänar ni? Funderar på att plugga!

  Svara

   Vet någon hur man installerar diskmaskinen jag köpte igår?

   Svara

    Hur långt är ett snöre?

    Svara

     Ja!

     Svara

      14

      Svara

   Om du är ung och mot förmodan lyckas ta dig in på en av de större byråerna så brukar du få gå in på 28-30 i vanliga fall. Upp till 35 kanske om du är extremt duktig, har en bra portfolio + vunnit några större priser under din studietid.
   Det är galet tufft och tävlingsinriktat men ska du läsa till det någonstans så är det bara Berghs som gäller.

   Svara

  Är det någon som vet vem som står bakom kontot hemnetknarkatna? Det känns Camilla på humorstilen och en hel del inlägg om det kontot här

  Svara

   Tror det är en man som har det kontot, har för mig jag läst det i en intervju 🤔

   Svara

   En manlig mäklare, han har gjort intervjuer om att han pga jobbet inte vill säga sitt namn men att han fnissar åt när han ska sälja bostäder och de säger ”tror du jag hamnar på hemnetknarkarna nu?”

   Svara

   C pushar det kontot rätt hårt så de kanske är vänner?

   Svara

  Hoppsan! Idag har Amir varit aktiv här i kommentarsfältet!

  Du! Träna ben!!!

  Svara

   Ellerhur, så tydligt att han varit här 😂

   Svara

    Varför är det tydligt, hur då? Det får han väl vara, det har han väl rätt till att vara?

    Svara

     Han får absolut vara här. Märks bara sååå tydligt på vissa svar 🤣

     Svara

  Amir glömde ”2 oz of weed” på sin lista..

  Svara

  Alltså förlåt men GÖR Sanne något annat än fjantar runt med sin telefon? Stackars hennes familj hon måste vara så SJUKT frånavarande mamma/fru..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.