Skojsigt eller o-skojsigt?

View this post on Instagram

Vi fick en gäst igår. Vilket dygn det har varit när självaste Dr. Soundbay Mugatu förärade oss i familjen med sin närvaro här på satirkontot. Han verkligen bjöd på sig själv och visade att en riktig myndig dos piller kan lyfta fram en riktig showman! Nu tycker Griploov att hans flickvän, som har 9 miljoner följare i Umeå, borde kunna puffa för kontot när det uppenbarligen roar Soundbay så pass att han passar på att kommentera när han sitter på toa medan någon sitter i repan och väntar på honom! Men visst är han välkommen tillbaka allas vår artist! Xoxoxoxo you know that you love me Griploov #blondinbella #löwengripfoundation #brilliantminds #bloggbevakning #sttropez #idontgiveafuck #punggrepp #makt #pingishadenius #madmanacrossthewater #insane #mentalillness #businessjets #calleschulman #brandjacking #fakenews #fakeittillyoumakeit #stupidmemes #isabellalowengrip #marisolwas #lowengrip #styrkekramsmongos #paulsundvik #paulsundvikart #paulsundvik

A post shared by Isaak Griplööv (@griploov) on

View this post on Instagram

Det är så fel i huvudet på vårt nya par i ess. Blondinen kan knappt ta på sig masken då hon nästan får en fontän av att höra Dr.Soundbay tala knagglig franska. Man kan ju förstå Suggovic extas, som knappt talar sitt modersmål, att höra någon tala utrikiska som är svensk blir nästan abstrakt även då man själv bloggade på arabiska en gång i tiden. Hennes nya fantasier kommer få detta förhållande att krascha som komet gjorde för miljoner år sedan i Como-sjön! Dumstruten går dock till Mugatu som knappast kan ha undvikit att informera sig om vilken jävla galning han hookat upp med. Suggovic har inte förstått att han är arbetslös och fortfarande får fickpengar! Xoxoxoxo you know that you love me Griploov #blondinbella #löwengripfoundation #brilliantminds #bloggbevakning #sttropez #idontgiveafuck #punggrepp #makt #pingishadenius #madmanacrossthewater #insane #mentalillness #businessjets #calleschulman #brandjacking #fakenews #fakeittillyoumakeit #stupidmemes #isabellalowengrip #marisolwas #lowengrip #styrkekramsmongos #paulsundvik #paulsundvikart #paulsundvik

A post shared by Isaak Griplööv (@griploov) on

Isabella Löwengrips pojkvän Paul Sundvik har gjort en djupdykning inne på Griploovs konto på Instagram där han svarat på mängder av kommentarer – särskilt på det understa inlägget av de två här ovan.
Bilderna under är ett exempel på diskussionerna som pågått men det går lika bra att klicka på bilderna och läsa dem i sin helhet.
Medan Isabella, under lång tid, gjort sitt bästa för att ignorera kontot och försökt låtsas som att hon inte känner till dess existens så pulvriserar Paul den illussionen genom att inte bara besöka kontot utan även interagera med det.

Jag undrar vad Isabella tycker om det?
Jag hade kört min partners telefon i min fantastiska och sponsrade blender (som jag gör mina smoothisbowls i varje morgon innan jag sprinklar kokoschips och chiafrön på den för att avsluta genom att lägga blåbär i fina rader på den) om han försökte sig på något liknande, men det är kanske bara jag?

Vad tycker ni om Pauls lilla äventyr i Griploovland, på en Christopher Silverbielkisk skala från skojsigt till o-skojsigt?

244 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker att det är fantastiskt underhållande, nästan i samma klass som huvudpersonen själv brukar visa upp.

  Svara

   Underhållande att Bella pratar om denna blogg i sin podd också haha i senaste avsnittet.

   Svara

    Skojsigt!

    Svara

    Haha. Så kul. Haha. Stollis.

    Svara

   Din partner borde ta din telefon och din dator och köra det i blendern, du borde hållas borta från internet och han borde försöka få in lite vett i skallen på dig. Du borde ta en lååång paus och rehab inte bara för dig själv utan för andras välbefinnande också.

   Svara

    09:05 låter ironisk med sin kommentar. Du verkar vara lätt-triggad.

    Svara

     Var nog mer menat till den som skrivit inlägget dvs sidinnehavaren. Är du också lätt-triggad då? Ett sånt här inlägg behövdes för att få upp antal kommentarer, sedan finns ju fixeringen, det gick inte att låta bli.

     Svara

      🤣🤣🤣

      Svara

      Oh gud du är så rolig! Och du gör så bort dig!!

      Svara

    Oj, du verkar ha det riktigt jobbigt där!

    Svara

  Känns som han skriker efter uppmärksamhet.
  Twist om han denna gång är den som utnyttjar bella för fame o följare

  Svara

   Misstänker att Paul osv inser att tiden som Bellas BF är hans 15 minutes of fame i livet. Det är nu eller aldrig han ska bli berömd 😎👍

   Svara

    Ihågkommen som ex nummer 15, alltid något.

    Svara

  Han verkar ju ha lite självdistans åtminstone.
  Griplov kontot blev helt plötsligt roligt nu!

  Svara

   Det handlar inte om Bella för Griploov själv har aldrig nämnt henne vid namn. Det handlar om Grizelda Suggovitch (reservation för stavningen).

   Svara

    Det skrev jag inte heller?

    Svara

     Sorry. Trodde att du tyckte det var ett roligt konto för att det skulle handla om Bella.

     Svara

      Nä.
      Jag tycker ingenting som har med Bella att göra är kul.. 😁

      Svara

      Man behöver inte särskilt mycket kognitiv förmåga för att förstå att det inte är en fiktiv person som åsyftas.

      Svara

    Skriver du om dig själv?? Galet besatt förföljer och lägger all din tid. Japp, det låter som en beskrivning av dig.

    Svara

  Roligt att han kommenterar med humor, tycker griploov-kontot slutade va kul för länge sedan. Dock var det mitt guilty pleasure när det stormade runt I.L som bäst, numera för elakt för att vara kul.

  Svara

   För elakt och så dålig svenska så det gör ont i ögonen.

   Svara

    Att det gör ont i ögonen.

    Svara

    Ja alltså jag kan inte förstå vad människan skriver hur många gånger jag än läser

    Svara

     Men det är väl inte för att det är dålig svenska , utan för att hen tycker om att skriva i ”gåtor”.

     Svara

      ”Kommer krascha som komet gjorde” och ”tala utrikiska som är svensk” är inte att skriva i gåtor.

      Svara

      Nä kanske inte dålig stavning, men meningar som inte går ihop alls.

      Svara

      Hajen är autistisk och kan inte skriva som normalt folk gör, punkt.

      Svara

       Inte hajen. Griploov är mycket äldre.

       Svara

  Jag tycker att kontot ör obehagligt och det verkar vara en högst labil person bakom det. Varför är hen så besatt av IL? Och namnen hen använder sig av? Nej tack. Det där ÄR ett mobbarkonto. Vedervärdigt.

  Svara

   Ja fifan vilket skitkonto ren o skär mobbing. Vidrigt.

   Svara

   Håller med, kontot är äckligt.

   Svara

    Du behöver inte svara dina egna kommentarer. Vi förstår att du tycker det är ”mobbning” ”drev” etc etc.

    Svara

   Har anmält både kontot och vissa inlägg. Är inget fan eller följare av IL men mobbing och trakasserier tål jag fan inte!

   Svara

   Det obehagliga ligger i att det finns en liten klick gaphalsar som vill begränsa åsiktsfriheten. En del gör det för att vinna politiska poäng, andra för att de är lättkränkta snöflingor.

   Svara

    Mobbning är okej så länge man mobbar rätt personer…

    Svara

     Har inte tagit ordet mobbing i min mun det är du som rationaliserar för att kunna berättiga inskränkningar i åsiktsfriheten.

     Svara

      Vad är det för åsikter som vädras i det kontot? Jag tycker inte att dina argument håller. Jag håller med om att det är mobbning, som någon skrev, man behöver inte vara särskilt intelligent för att förstå vem det handlar om.

      Svara

       Nu var det inte ig konto specifikt som avsågs utan tilltaget att skrika mobbing så fort något som väcker negativa känslor uttalas. IG kontot är satir bra eller dåligt är upp till betraktaren att avgöra.
       Vem tycker du avgör vad som är mobbing? Ska vi instifta en antimobbningmyndighet som censurerat människors kommentarer och utdömer straff när man inte håller sig inom reglerna? Hur lagstiftar man detta? Eller är det upp till den lättkränkte eller den politiserande att storma med högaffeln i högsta hugg, en häxprocess i modern tappning?

       Svara

        Jag tycker inte att staten ska begränsa yttrandefriheten eller censurera. Dock tycker jag att det här kontot är dålig ”satir” som dessutom riktar sig mot en person och därmed ett illa valt exempel på hur yttrandefriheten skulle inskränkas. Med alla friheter följer ansvar och det tycker jag inte att innehavaren av i-kontot riktigt tar.

        Svara

      Åsikter att kalla IL för sugga m.m.? Tvätta dig bakom öronen och skärp till dig. Kommer med skitargument här.

      Svara

    Begreppet snöflinga är så missbrukat då man kan ju undra vem som är kränkt här egentligen…

    Svara

     Du iallafall! För du kan inte se det för vad det är.

     Svara

    +100

    Svara

   Tycker yoganose är väldigt taskigt namn.

   Svara

   Varför är du så besatt över IL?

   Svara

  Tragiskt.

  Svara

  Paul ser ut som en människa som hånglar med öppna ögon.

  Svara

   Skrattade högt xD

   Svara

   Som är tomma och iskalla.

   Svara

   🤣🤣🤣🤣

   Svara

  Vet man vem personen bakom griploov är?

  Svara

   Någon med viss insyn men inte ofelbar. Officeren Håkan blev t ex fel.

   Svara

   Vad tror du själv? Det liknar inte en viss dams fixering, sätt att bete och uttrycka sig, samma sätt att skriva och samma inlägg typ där som här? Oj så svårt att förstå.

   Svara

    Haha knappast din tok.

    Svara

    Nja CC skriver inte på det sättet alls.

    Svara

    09.26 du måste vara en av landets mest rättshaveristiska och konspirationteoretiska individ vi har. För du är väl inte så korkad på riktigt som dina kommentarer framställer dig som?

    Svara

     Jo. Stollan är så dum som hen framställer sig.

     Svara

    Hahahah, du är för rolig

    Svara

   Rebeckas?

   Svara

    nope😂😂😂

    Svara

   Nej Calle S skriver mycket bättre än så.

   Svara

    Camcam tror jag. samma bittra sexualisering, samma kassa språk

    Svara

   Först tänkte jag bröderna C och A S, men inte ens de kan väl vara så ihärdiga 🤔 kanske är flera som har tillgång till kontot.

   Svara

    Det är inte tillräckligt välskrivet

    Svara

  De är båda crazy… frågan är vem som är tokigast och vem som får nog av den andra först?
  Säger sig själv att de aldrig skulle klara av att bo ihop i en normal vardag, allt är en show. Sympati för kidsen, som vanligt

  Svara

   Call me stupid.. Men alltså, vad försöker den där griploov förmedla i sin text?
   Jag som är nyvaken än eller ba.. Missat något?

   Svara

    Funderade på samma sak.
    Fast följer inte ILs förehavanden heller så tänker att det är nog det? 😴
    Allt som hände innan var intressant kring fakelivet osv men känner nu mest att hon får leva sitt liv så som hon vill, orkar verkligen inte bry mig. Nu låter väll ingen henne hålla på med bedrägeri utan alla vet vad hon går för. 🤔
    Karma sas kom ju tillbaka för henne.

    Svara

     Jag tyckte det var lite kul när hon fortfarande fick klampa runt i finrummen, var så uppenbart malplacerad och okunnig, men media låtsades att hon var nån med substans. Men nu känns hon bara som vilken ankmunsinfluencer som helst.

     Svara

   Mina tankar går till hennes familj som det brukar heta 😢

   Svara

    Till Suggovic familj? För nån annan nämns aldrig.

    Svara

     Grizelda Suggovic har ingen familj – bara kultingar 🙂

     Svara

      Shit vilka mobbare ni är. Vidrigt beter ni er.

      Svara

  Jag fattar ingenting vilka alla människorna är som det trollas på i det kontot. Är de helt påhittade eller är det verkliga människor med nya namn? Fattar vem huvudpersonen och pojkvännen är.

  Svara

  Du gillar det kontot, det är du som är griplöv förstår man, ganska lätt att se.

  Hoppas många anmäler kontot för det är vidrigt och inte okej!

  Svara

   Lägg av! Satir, humor! Slappna av.

   Svara

    Det är inte satir, stor skillnad på satir och regelrätta trakasserier.

    Svara

     Enligt dig ja.

     Svara

   Men SNÄLLA NÅN! Om vi bortser från hur vi uppfattar cams moral eller eventuella hämndbegär mot IL.. Skulle Cam verkligen riskera bloggbevakning för att skapa ett konto som sprider skit och spekulerar om bella på ett sånt taffligt sätt? Ni ger henne alltför lite credd, man lyckas inte med en blogg som bloggbevakning om man är ett spån.

   Svara

    Hur mycket tid tror ni att jag har egentligen? 😉

    Jag lägger hellre den på att plocka blåbär än att skriva någonting anonymt, som jag inte kan få cred för.
    Det har ju trots att konstaterat att jag är något av en centrumkåt karaktär som således inte skulle skulle slösa tid på anonymt skrivande.
    Jag har ingenting med kontot att göra.

    Svara

     Men du lägger tid på att läsa det, och du lägger mycket tid på nätet inte bara här, och du gillar kontot, du vill sprida det. Förlåt mig men jag tror att det är du, det känns om du, du är lätt att känna igen och man ser sambanden så att säga… Du har även tagit bort kommentarer om kontot och att det borde anmälas, det ger en hint också.

     Svara

      Du får som sagt gärna tro att det är jag, och jag kan bara säga att det inte är det.
      Personligen tycker jag att personen bakom kontot skriver både annorlunda och betydligt smartare än vad jag gör och har svårt att se hur man kan koppla ihop det kontot med mig, men det är kanske bara jag?

      Svara

      😂

      Svara

      Du är fan inte klok!

      Svara

      11.40 är alltså inte helt 100 i huvudet. Men sjukt underhållande!

      Svara

       Det är någon som har ett horn i sidan till IL. Misslyckad kärlek eller affärer eller bådadera. Det är en man. En kvinna säger inte Sugga eller yoganoose. Person är väldigt filmintresserad väldigt arg. Före detta fästman eller affärskollega!
       Art dela detta Instagram inlägg är inte snällt. Det är ju strålande att Isabella gått vidare efter Kraschen!

       Svara

      Du saknar analysförmåga om du inte listat ut att Griploov är en man. En äldre man dessutom.

      Svara

     Dessutom tror jag inte det är du som skrivit kommentaren här, det är inte du/c som skriver som bloggbevakning just nu utan din man eller redaktör henrik, det syns på stilen att skriva också så att, syns att det inte är c.
     Jo det har du/c nog visst det, något med kontot att göra alltså.

     Svara

      Pappa Bloggbevakning är enledigad nu efter att jag – Mamma Bloggbevakning – kommit hem från min två dagar långa bloggsemester.
      Chefredaktör Henrik är också på semester och skulle inte för allt smält smör i Småland lägga tid på att skriva kommentarer här inne.

      Men tack för komplimangen om att det ser ut som att en retoriker alt. chefredaktör skrivit kommentaren för det måste väl ändå vara högsta betyg? 🙂

      Svara

   Mår du bra? För mycket konspirationer för dig idag!

   Svara

   Men lägg av 😂😂😂🤦🏼‍♀️

   Svara

   Herregud vad paranoid du är. Sök hjälp!

   Svara

   Vad ska det anmälas för ? Bara för att mycket kopplas ihop med en ” viss person så har aldrig dennes namn nämts ? Man kan inte anmäla någon för att skriva om en ”påhittad person och namn för att dessa har stora likheter ? Inget namn som nämns på kontot är något som indirekt pekar ut en person ? Konto innehavaren skriver om en påhittat person , såvida inte någon m exakt detta namn och de inblandade i texterna finns ? Det står inget om hot eller namngivit barn eller en adress som kan kopplas till en viss person . Däremot så har Paul ( mannen med det tveksamma könet …. man. ? Kvinna ? ) börjat skriva och då får han skylla sig själv eftersom han i och med detta själv pekar ut sig som om han skulle vara en av de nämda ! Har han nonchalerat kontot så har nog detta varit klokast för honom själv . Förut var han en doldis på olika medier men helt plötsligt så visar han upp sig både på bilder och skrift ….. wonder why 🤔

   Svara

  Jag tycker det är jätteroligt. Min typ av humor. Griplööv har också gjort ett gästspel på Pauls instagramkonto, där G frågar vad tavlan på bilden kostar och P svarar att det beror på dagsformen. Om kronofogden knackar på när han vaknar går priset upp.
  För mig verkar det som om P har den säkerhet som mycket pengar (familjens) genererar och inte bryr sig ett dugg om vad som tycks och sägs om honom. Han har nog bara roligt. Skulle gissa att han också ligger bakom Isabellas syrliga kommentar att Bloggbevakning ger så mycket trafik till hennes konto att hon tjänar 20 000 i månaden (hur hon nu får fram det beloppet).

  Svara

   Bellas miniräknare kallas lögn och fantasi.

   Svara

    Eller så var det rakt av ett skämt?

    Svara

     I podden har beloppet ökat till 20 till 30. Anges som rakt ner i fickan vilket är ett uttryck för svarta pengar.

     Svara

      Bianca fick 60 miljoner rakt ned i fickan enligt media. Verkar som uttrycket inte längre betyder att man får pengar som inte beskattas.

      Svara

      Nej, det är INTE ett uttryck för svarta pengar utan betyder ren vinst.

      Svara

   Ps tavlor görs i 3 ex vardera. Ett av varje hänger hemma hos honom, en annan uppsättning på en restaurang troligen som gratis hängning och då finns ett ex av varje till salu. Med Löwengripskans hjälp via reklam på hennes blogg och instagram lyckades han sälja en tavla nu. Han visade dem på Diplomat 2014 så inte ens hans kompisar stödköper. Eller så sätter han monstruösa priser. Detta är hobby inte konst.

   Svara

    Riktig konst är väl bara riktig medan den är en hobby?
    Så fort det blir kommersiellt och vinstdrivande anses det inte fint nock i fiskretsarna.

    Svara

    Konst blir inte bättre för att den massproduceras. 3 signerade och numrerade ex är helt ok. Få konstnärer ger ut sina bilder i obegränsad upplaga, då blir det posters av alltsammans.

    Svara

    Exakt!

    Svara

   I podden från in måndags 27 juli talarSheila och ISabella om Bloggbevakning. Uppenbart att de inte tycker de ska bli granskade för denna sida är såååå hemsk. Val väl här som Isabellas fusksiffror med mera först avslöjades…

   Svara

    Fast granskning är ju en sak, men handen på hjärtat, det kan du väll inte säga att det är det som sker i huvudsak på det här kontot, varken i inlägg eller bland kommentarerna. Skulle säga att 1-2% av alla inlägg har varit granskande, 3-5 % hänvisning till mediernas granskningar och resterande procent rena hån och förlöjligande.

    Svara

     Enligt dig ja.

     Svara

      Nä, inte enligt mig, det är ren fakta. Hur många inlägg skulle du annars säga komma från BB egna granskning?

      Svara

       Fakta? Haha nej, du baserar det på vad du tycker återigen.

       Svara

   +10000

   Svara

  Han verkar ha självdistans. Måste ändå vara svårt att se allt skit som skrivs.

  Svara

  Min humor, helt klart. Satir i sin bästa form. Paul steg nu några grader, som ger sig in utan att kännas kränkt. Med självdistans och humor. Rappa svar tillbaka. Sen vad Bella tycker, tja hon gapskrattar nog mest för hon äääälskar ju Pålle.

  Svara

  Han känns som Carolina Gunnings ex, knappt någon inkomst , från de ”finare ” kretsar med ”känd” krets , mm mm . Ingen visste vem han var innan henne o nu är han lika bortglömd som innan.

  Svara

   Undrar vad han tänker om att Bella i senaste podden anger att han måste sälja sitt radhus på Lidingö om hon ska bo varannan vecka med honom i Schweiz i Lausanne. Det räcker inte till mycket i Lausanne. Hans bror bor i närheten i Sverige man kan tro att pappa köpt husen till sönerna eller rentav till och med äger dem.

   Svara

   Han är stenrik!

   Svara

    Definiera!

    Svara

     Gynnings ex alltså.

     Svara

    Haha är du på riktigt ? O inkomst vare sig tjänst el kapital… kanske rika päron ja men inte han

    Svara

   Nej det är klart att DU inte vet vem han är, vissa vet dock (brukar vara så i överklassen). Familjen Philipson har mycket pengar med enorma paradvåningar på Strandvägen och Ulrikagatan och umgåtts med kungafamiljen i 40-50 år. Gynnings ex har aldrig behövt jobba en dag i sitt liv.

   Misstänker dock att V tycker det är skönt att slippa uppmärksamhet då han lever ett liv utanför strålkastarna, gillar vildmarksliv som att jaga, upptäcka öar i västindien osv. Hur ett sånt leverne finansieras utan ett riktigt jobb förstår du nog om du hängt med hittills.

   Svara

    Familjen Philipsson är välkända men hur är det med Paul-Roberts förmögenhet?

    Svara

     Den är nog mest mytologisk.
     Pappan bor i en hyresrätt på Östermalm så redan där verkar det inte signalera några större rikedomar.

     Svara

      Paul+Roberts pappa är advokat men pensionär sedan länge.
      Han jobbade förut på Advokatfirman Wingqvist.

      Svara

      Han kanske äger fastigheten?

      Svara

       Nej, huset ingår i en större fastighetskoncern med 4000 lägenheter.
       Och den äger han definitivt inte (för jag vet vilka som äger den).

       Svara

     Det är inte alltid nödvändigt med en egen förmögenhet. Det räcker med ett bra nätverk och de rätta kontakterna. Jag vet flera stycken lirare som lyckas glida runt och glida med på andras bekostnad bara genom att ha nästlat sig in i de rätta kretsarna. De bjuder på lite luncher hit och dit och ett par flaskor dricka men det är också allt. Och de bjuds med överallt, på festerna och till skärgårdsvillorna och semesterhusen kring Medelhavet.

     Alla vet att de inte kvalar in egentligen, men det fungerar lite som en blandning mellan välgörenhet (känns schysst att låta honom hänga på) och att alla är väl medvetna om att personen står lite i tacksamhetsskuld. Ibland har de något att erbjuda tillbaka (t ex på grund av sitt jobb på någon lyxkrog eller annat där det är klart fördelaktigt att ha en kontakt) eller så är det bara den där personen – som i sin iver att få vara med och vara till lags – alltid ställer upp och hjälper till osv.

     Så det finns många gråskalor…

     Svara

      Sköna lirare ändå! 😎

      Svara

       Eller hur!
       Och det är trots allt win-win för alla inblandade.

       Svara

    V verkade väl inte precis ogilla att vara med i Gynnings kanaler 🙄

    Svara

     Nej, men hans familj jublade förmodligen inte när det kablades ut hur han hasade runt i kallingar mitt på dagen. Så det är möjligt att de uttryckt en och annan synpunkt.

     Svara

    Jo, men överklassen ser heller inte med blida ögon på V livsstil.
    Han ses som ett svart får.

    Svara

     Men hans pappa är väl inte heller precis något mönster för överklassen?
     Fast han klarade sig väl genom krisen med boken trots att han nog var lika inblandad som sin namne som kungen sade upp bekantskapen med.

     Svara

      Man ser med ganska blida ögon på den typen av skandaler så länge man sköter det snyggt.
      Lite leverne i sus och dus hör till. Det man däremot inte tolererar är när någon skyltar med sitt slackerliv. Man ska vara driftig, målmedveten och ambitiös. Det är det viktigaste.

      Svara

  Skit

  Svara

  Cred till Paul som bemöter skräpet med både humor och självdistans! Nu växte han lite i mina ögon faktiskt.

  Svara

  Såå cringe att läsa Bellas Instastory där hon skriver att hon har 1 (eller 2) lediga år men man vet ju aldrig för ’En gång Entreprenör alltid Entreprenör’. Nej Bella, du har aldrig varit en riktig Entreprenör du vill bara gömma dig bakom den titeln för att leka vuxen och kliva på sist på planet från Vip loungen. En sån jäkla förolämpning mot alla dem/oss som jobbar häcken av oss som just riktiga entreprenörer.
  Att vara så världsfrånvänd…. fascinerande.

  Svara

   Läs då Biancas senaste story om varför alla andras yrke är viktigare än underhållningsbranschen nu i Coronatider.

   Svara

   Hon bekräftar indirekt att i köpeavtalet finns en klausul att hon inte får göra annat och att betalningen är villkorad med delbetalningar under de här två åren. Med tanke på hennes instabilitet är det en självklar klausul. Men någon entreprenör är hon inte.

   Svara

    Nej det bekräftar inte någon klausul, alltså sluta med dina fantasier och gissningar.

    Svara

     Märkligt att du hugger så fort rena fakta läggs fram. Utan att du motbevisar. Är du den berömda s…s?

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

     Vore ganska orimligt att DermaNordic inte villkorade köpeskillingen på något sätt. Löwengrip Beauty hade ett uselt år 2019 efter ett 2018 som var uppblåst av införsäljning av nya Löwengrip plus försäljning av lagret till Dermarome.
     Löwengrip Beauty är bara ett varumärke av tveksamt värde idag och företaget har inga unika produkter eftersom de är standardprodukter från Svenska Krämfabriken i Dalarna vilka vem som helst kan beställa och tappa på egna flaskor.
     Hade inte försäljningen slutförts precis innan corona slog till skulle det inte ha blivit någon affär alls. Där hade Bella och Pingis tur med timingen.

     Svara

    Men jösses vad fantasin kan skena hos en del, att du inte får öknamnet Stollis är en gåta

    Svara

   Hon sa tidigare att hon måste jobba 2 dagar i månaden för Beauty.

   Svara

    Hon verkar ha blivit befriad från detta villkor av Dermarome.
    Det är säkert lika bra det med tanke på hur saker och ting utvecklats.

    Svara

     Inte ens Pingis är önskvärd längre, såklart!

     Svara

  Personen bakom Grriploov har skapat en massa fejkkonton för att svara på sina egna inlägg? Antar att kontot inte har så många följare. Korkad strategi av Isabellas kille att vara där och ge ”skojiga” svar på tal.

  Svara

   Mycket korkat!

   Svara

   Ja den personen har många fejk-konton och skriver till sig själv ja.

   Svara

    Precis så som du håller på S!

    Svara

   Det tror inte jag. Jag tror att flera av de anonyma konton som kommentarer där har skaffat kontot just för att kunna kommentera anonymt. Eftersom det inte riktigt anses rumsrent.

   Svara

   Och alla tusen haschtags för att försöka locka några nya följare. Trots det, max 40 likes. Faktiskt sorgligt.

   Svara

    Ja, ta till hasch för att få följare är överdrivet!

    Svara

     Hahaha jag såg det inte förrän nu! Kan dock inte utesluta att det både är hash och hasch.

     Svara

  Han Paul måste vara helt chockad över tonen i Isabellas kommentarsfält – och att någon skapat ett låtsaskonto som driver med henne. Och där tycker jag att Isabella själv hanterat det utomordentligt bra – genom att mer eller mindre ignorera det hela. Till skillnad från Anna B som går all in och kokar över var och varannan dag … till ingen som helst nytta. Jag hoppas Isabella kan övertala sin boyfriend att göra detsamma – ignorera. Att ge sig in i strid är fullständigt meningslöst och äter bara upp ens energi. Bara släpp det och ignorera.

  Svara

  Tycker det är mer intressant hur snabbt det gick för henne från att vilja leva ett vanligt liv utan uppassare till att gå tillbaka till sitt gamla där hon har städerska och är utomlands varannan vecka.

  Svara

   Hon lyckades aldrig leva ”ett vanligt liv”. Frågan är om hon ens försökte.
   Det stod så i Excelarket eftersom omprövning av livsvalen verkade kunna vara en logisk följd av depressionen och kraschen i vintras. Följarna skulle säkert uppmuntra sådana förändringar och kommentera positivt!
   Nu är följarna delade – hälften hejar på nu när Bella hittat kärleken och återgått till sina gamla manér, hälften tycker hon skulle ha tagit det lugnt och försökt ändra sitt liv i en mer harmonisk och stabil riktning.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Och du är här för att..? 🤔

     Svara

     Excelarket har Bella själv berättat om. Hon skröt över att hon så systematiskt manipulerar sina följare.
     Bloggen har t ex inlägg särskilt anpassade till när läsarnas blodsockernivå sjunkit på eftermiddagen och de var ”kinkiga”.
     Då kunde hon skriva något provocerande och det blev genast massor med reaktioner 🙂

     Svara

      Alla stora bloggare som tjänar pengar på den har en strategi om hur/när de lägger upp inlägg och vad de skall handla om, även Camilla. Enda skillnaden är att Bella är öppen med det.
      Precis som att de allra flesta har tydliga riktlinjer/strategier om hur de lägger upp arbetet på vilken arbetsplats som helst.

      Svara

       Hur dum är du?

       Svara

   Men städerska är relativt vanligt i alla fall i Stockholm

   Svara

    Ja, det är klart att det inte är ovanligt, men på henne lät det som att hon verkligen skulle göra det själv och att barnen fick hjälpa till.. 🙂 Sen flyttade väl systern in?

    Svara

  Isabella är känd så känd att kvällstidningarna och skvallertidningar direkt gör en artikel om hon gör något extravagant uttalande på bloggen eller i podden. Dessutom hakar Svenska dagbladet och Sveriges Radio på. Då får man som andra kända personer som uttalar sig märkligt sarirkonton om sig. Det gäller även politiker. Så att det finns ett sarirkonto är ett kvitto på att hon uttrycker sig ofta märkligt. Vore värre om ingen gjorde satir på henne för då skulle hennes utsagor vara helt normala och det är de som alla följare här vet inte. Dessutom granskas hon dåligt av seriös media vilket ökar hennes inflytande på många personer. Fler satirkonton behövs.

  Svara

   Bella ringer själv till tidningarna för att meddela när det finns något som hon tror att de kan få klick på.
   Det kallas symbios.

   Svara

    Ja till bland annat Svenskan som nappar direkt. Till SR också som fick mamman att anmäla. Var det inte journalisten från Svenskan som till och med motiverade att de förra gånger fick maximalt med klick och 100 nya prenumeranter? Hu hu .

    Svara

   Bella kontaktar medierna själv. Det var ett av Simons arbetsuppgifter också, att pitcha stories från hennes blogg till tidningarna.

   Svara

  Det är ju underhållande förstås.. men frågan är vad det slutar. Men jag tror inte det i längden är bra för IL. Hon dras mer ner i smutsen.
  Kontot lär ju få fler följare dessutom.

  Svara

  Att du behöver fråga. Fruktansvärt smaklöst konto, urdåliga texter, det är bortom satir och direkt elakt och på gränsen till förtal. Jag förstår inte att du lyfter fram det på din blogg.

  Svara

   Det var ju inte kontot som hon menade, utan att Paul är där och kommenterar 😂

   Svara

   Enligt dig ja

   Svara

  Både G och S verkar mer mogna än Paul och Isabella. Nu har dom fått en till ”förebild” som fjantar omkring på nätet. 50 åring som håller på.🙄

  Svara

  Det hade varit bättre om Isabellas kille hade ignorerat kontot.

  Svara

  Vem är S? Isabella har återigen ändrat i skepnad! Nu säger hon att de delar på kostnaderna och hon alltid varit noga med att betala när hon dejtar. Även när hon dejtade en miljadär. Hennes minne är kort. I första poddavsnittet berättade hon att hon kräver att bli uppvaktad och att mannen betalar.

  Svara

   Tror ni hon ljuger medvetet (”excelljug” typ) eller att hon är så van att ljuga att det halkar ur henne?

   Svara

    Både och. Hon anpassar sig efter senaste killen. Ljuger man ofta är det svårt att ha koll på vad man säger. Plus stor grad av omognad och tro på sig själv blir en mindre bra mix.

    Svara

     Exakt så. Hon vänder kappan så att den passar in bäst.. för tillfället.

     Svara

   Men det var ju två helt olika frågor, den ena handlade om första daten och den andra om förhållandet i allmänhet.

   Svara

  Isabella behöver all uppmärksamhet hon kan få, även den från Griplööv. Hon försöker desperat hålla sig kvar i rampljuset; när det släcks blir det socialbidrag.

  Svara

   Nej griplöv är ingen positiv uppmärksamhet, sluta med att försöka försvara det så att du ska få ha det kvar.

   Svara

    😂 oh gud…

    Svara

  Ångest och dricker alkohol, utmärkt kombination.👍

  Svara

   Ja, det är en självnärande process.
   Finns det ett perpetum mobile så är det att varva alkohol med ångest.
   Alkohol både ”botar” ångest och skapar ångest så väljer man den vägen har man alltid att göra.

   Svara

    I podden säger hon depression att hon är på väg in en lite senare i samma avsnitt (,senaste) säger hon mera att hon är deppig och vill förminska att det inte handlar om depression. Hon nämner medicin hon tar som inte ska blandas med alkohol som inte nämns. Otäckt att de talar och ger råd om depression utan att ha med en läkare. Har de total hybris?

    Svara

     Det är full fart framåt nu så att säga.

     Svara

   Har också tänkt på det. Alkohol är ju typ
   det sämsta du kan förtära om du mår dåligt. Speciellt om hon också äter mediciner vilket hon lär göra då hon påstår sig vara väldigt sjuk i perioder.

   Svara

    Kallas väl för självmedicinering?

    Svara

     Ja, såklart är det självmedicinering! Men det är märkligt att hon är så öppen med det, skriker hon efter hjälp?

     Svara

    Alkohol fungerar både som uppåttjack och nedåttjack.
    Alkohol förstärker den grundstämning man har – därför fungerar det att festa loss när man mår bra och är i ett positivt flow.
    Men är man deppig och har ångest när man dricker så förstärks det dåliga måendet. Då kan det bli en svår snedfylla och mycket ångest efteråt.
    Skulle tro att detta är de flestas erfarenhet.

    Svara

     Du har ingen aning om vad tjack är :’D

     Svara

  Hon borde tänka på att stärka sitt varumärke inför framtiden. Säg till karln att sluta fjanta sig.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Men nu är ju hennes pojkvän inne och härjar och har roligt där så då blir ju lite konstigt att anmäla kontot.🤣

    Svara

  Man ser på G:s senaste post att det tog på hen att P svarade med självdistans och humor. Stackars G och hens sköra ego 😂

  Svara

   Isabella är den som skadas i längden, inte G.

   Svara

   Tvärtom, tror att Gripen njuter för fullt av den uppmärksamheten!

   Svara

    Tror inte jag, tror det gnisslar tänder som fan nu när P förlöjligade G 😂

    Svara

     Jag tror att dom flesta tycker att hon har en löjlig kille som borde veta bättre.

     Svara

      Tror inte jag 😊

      Svara

    Exakt! G skrattar garanterat högt åt denna P nu!

    Svara

  Paul verkar vara en riktig fjant. Han passar verkligen till IL, men det är det enda.

  Svara

   +10

   Svara

  Jag skulle vara helt matt om jag var O. Alla dessa knäppgökar som ”förebilder”🤦‍♀️

  Svara

  Hur då? Money talks så fram med bevis.

  Svara

  Camcam varför har du bytt bilden på dig själv här längst ned?

  Svara

   Omväxling förnöjer och jag tyckte den bilden var roligare än den gamla.
   Förhoppningsvis får jag inte så mycket feeling att jag sätter dit ett bildspel på mig själv. Det vore att gå över gränsen, eller hur?
   🙂

   Svara

    ”Omväxling förnöjer” *byter tillbaka till bilden från sin gamla header*

    Svara

     Bakgrunden är ny ju.. 🙂

     Svara

  Camilla….kul att du ger Griiplööv extra uppmärksamhet samtidigt som du anser hen så upprörande.

  Svara

   Om Isabellas pojkvän tycker det är så pass skojsigt att han är där inne och skriver skämtsamma kommentarer, vem är då jag att vara sekundärkränkt å någon annans vägnar?

   Svara

  Det är väl rimligt att han går in där och försöker försvara henne lite? Oavsett hur knäppa de är båda två. Tycker fan att det är gulligt.

  Att vara anti-Isabella är en sak, men hela Griploov-grejen med att håna hennes utseende på klassiskt kvinnohatsmanér är bara jävligt ofräscht.

  Svara

   Han sitter ju bara och skämtar och fånar sig. Hade varit fint om han verkligen hade försvarat Isabella.

   Svara

    Jag tror inte riktigt att det går att ”försvara sig” mot ett sådant anonymt konto, så sättet han gör det på är nog det enda som finns, OM han nu vill skriva något.
    Det är nog antingen DET eller att inte skriva någonting alls tror jag.

    Svara

     Han borde inte skrivit alls, blir bara förlöjligad. Vad ska det tjäna till.

     Svara

      Paul avväpnade den anonyma fjanten så 1-0 till Paul!

      Svara

  Har ni sett Lady Dahmers frågestund? Blir på riktigt mörkrädd över hennes översittarstil

  Svara

   Hon är en översittare och gränslös på många sätt. Sen att vilja ha barn när ens partner inte vill är så märkligt.

   Svara

    Vad menar du? Måste man vilja exakt samma saker som sin partner?

    Svara

     När det gäller att skaffa barn är det nog till sin fördel att föräldrarna är överens.

     Svara

    Är det uttalat att han inte vill?
    Vet att hon fick övertala för trean och har tänkt att det verkar vara ”hennes” projekt den här gången. Följer inte detaljerat men har inte hört O nämnas den här gången..

    Svara

   Ellerhur! Vad fan händer med människan?!

   Svara

  Är det bara jag som får Dirty John vibbar av Paul? Dom har varit tillsammans i 2 sekunder och ska redan flytta in tillsammans.

  Svara

  Det går väl inte att veta att det verkligen är den här personen som kommenterar inne på Griploov? Nu har jag inte tittat i och för sig men det har ju förekommit att människor skapat falska konton med bild och allt av den som påstås inneha det.

  Men Griploov själv är kul! Det blir roligt eftersom hen förstorar och förvränger för att verkligheten ska bli tydlig. Låter det motsägelsefullt? Det är det inte. All humor byggs av att något verkligt inträffat ges abnorma proportioner, det är så vi får syn på hur galet det faktiskt är. Och Isabe…..förlåt Suggovic upphör ju aldrig att leverera.

  Oavsett om någon ny boyfriend varit inne och kommterat hos Griploov – hur skoj som helst!

  Svara

   Griploov är inte kul, bara obehagligt bitter och besatt av Bella. Är antagligen Hajen eller tidigare affärskollega som inte kommer vidare i livet.

   Svara

    Du är mer besatt i henne, tyvärr.

    Svara

    Haha, nej det tror jag faktiskt inte alls. Personen tycker bara att det är kul att driva med, helt enkelt. Och det blir ju mycket riktigt roligt också.

    Svara

     Knappast.

     Svara

     Du f örföljde henne för att få veta vem hon dejtar, el så gissade du hej vilt och spred rykten, du har visat på story att du åker till och från lidingö på nätter, du lägger all din tid på I L och har kämpat med att f örstöra för henne och k ränka henne. Sjukt obehagligt. Och andra som hejar på, blir mörkrädd. I L borde koppla in farbror blå.

     Svara

      Vem är den här kommentaren till och som du VET åker till och från Lidingö när? Så vitt jag kan se svarade du på en kommentar som är skrivits av ”anonym” så du kan omöjligt veta vem det är som finns bakom den och om hur hen väljer att förlägga sina nattliga bilturer. Det här tror jag enbart existerar i ditt huvud är jag rädd..

      Svara

    Det måste vara någon som har mycket tid över! Det håller ni väl med om!?

    Svara

   Hej Griploov, försöker du göra reklam för din trista Instagramsida? 🤣

   Svara

  Griploov är instabil och skör, verkar ta allt som rör IL personligt och är nog bara väldigt avundsjuk. Kul att Paul ägde Griploov

  Svara

   ”Instabil och skör”😂

   Svara

    Griploov är det du? 😘

    Svara

   Precis som du då 😊🤷🏼‍♀️ du klarar inte ett kritiskt ord om din IL, för då jäklar!!

   Svara

    Nu snackar vi om G och P och inte om IL.

    Svara

     Och? Bara ett konstaterande 😊🤷🏼‍♀️

     Svara

   Haha, tvivlar starkt på att Gripen känner sig särskilt ägd av Paul. S
   narare road av uppmärksamheten och återkopplingen från hans sida 🙂

   Svara

    Inte om man tittar på hens senaste post där hen går bananas över det att P förlöjligade hen.

    Svara

     Man kan tydligen läsa in allt möjligt i den texten och uppfatta den på helt olika sätt. G går väl alltid banarnas men att hen skulle känna sig förlöjligad ser inte jag.

     Svara

      Nej, jag ser det inte heller.

      Svara

  Saknar fortfarande en grundlig granskning av Pingis förehavanden under hennes tid med Bella. Hon kom för tok för billigt undan, en fuskare som hon är.

  Svara

  Griploov verkar ju mest av allt bara vara sjuk i huvudet, och inte på ett bra sätt. Så att avdramatisera det hela med lite humor som Paul gör kan kanske vara bra. Eller så är det triggande, svårt att veta exakt på vilken nivå av psycho griploovs besatthet ligger.

  Svara

   Japp.

   Svara

  Nu kommer jag skriva något jag aldrig trodde jag skulle skriva om just Isabella… Men jag tycker faktiskt synd om henne, framförallt efter hennes inlägg idag på instastorys. Hon känns ledsen och ensam på riktigt… Antingen är hon påväg in i en riktigt destruktiv relation, eller så har hennes ”ark” tagit nya nivåer som borde göra alla oroade för hennes hälsa. Varningssignalerna lyser rödare än rött. Bella om du läser detta. Vänd om ❤️

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.