Det händer på Instagram

Vad som är en bra sak med augusti är att svampsäsongen kan inledas. 🙂

Sara Songbird färgar håret i regnbågens färger för att uppmärksamma Pride.

 

Mimi Höglin med familj har fått ett litet tillskott i form av en baby Lara.
Stort grattis!!!

Vad tror ni om Wahlgrens världs chanser i år? Storslam? Igen?

Jaha, och vad händer här? Inte är väl Ida Warg ute och trampar ner böndernas grödar för lite content?

Systrarna Delér kapar håret och har nu varsin skitsnygg page. Slut på meddelande.  

Inte nog med att de här skorna ser så pass obekväma ut att jag börjar misstänka att de skapast av någon som med passion hatar fötter. Zoomar man inte så ser man att det är genomskinlig plast på vissa ställen, men de ser fortfarande lika obekväma ut. Stackars lilltån.

Are you guys twinning, eller vadå?

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kristallen-tävlingen, i vilka kategorier tippas ”Anna Books universum” vinna?

  Svara

  Det var fan riktigt snygg outfit Margaux har ändå.

  Svara

   Nej! 😄

   Svara

   Jag håller med! 🤩

   Svara

   Superfint! Passar henne som handen i handsken. Hon ser otroligt gullig ut, alltid.

   Svara

  Tröttsamma Ebba, som alltid ska kränga kläder och överföra sin överklassattityd på sina följare.

  Svara

   Ojj. Lite ditt eget prejudice om henne som talar tror jag? Ett helt vanligt foto med text annars…

   Svara

   I nästa inlägg står det garanterat: ”det var såååå många som frågade varifrån min kjol kommer! Härifrån – och nu råkar de ha rea också, 10 procent bort från 2500 kronor!”

   Svara

   Har alltid svårt för henne från Aftonbladet-tiden, eller var det Expressen?

   Svara

    Det var expressens nöjesbilaga, Fredag tror jag den hette.

    Svara

   Och hennes grinande i podden när bloggläsare ifrågasätter om hon verkligen måste ha tusen aktiviteter för barnen när de är på semester och allt jobb hon ska göra vilken dag. Jag har full respekt för att hon måste jobba men så fort inte alla håller med så ska det grinas och vara martyr. Skriv inte ut hela din vecka om du inte tål att få frågor och kommentarer. Och det är ju bara bullshit att upplistandet av veckan är för hennes egen skull. Hade det varit bara för hennes egen skull kunde hon ju lika gärna skriva det på ett papper och hänga på kylskåpet. Men då ser ju inte hela internet hur duktig man är…

   Svara

    Att Ebba lider av frökenduktig-komlex är vi alka medvetna om och även hon själv, det har hon aldrig stuckit under stolen med.
    Det jag tycker är sorgligt är att hon inte kan vara ledig en endast eller ett par dagar, helt och hållet utan att göra något arbetsrelaterat alls. Det är många som är egen företagare men nog kan de vara helt ledig under några sammanhängande dagar.

    Svara

     Det är tydligt att hon sätter enormt höga krav på sig själv, samt värdesätter effektivitet och leveransförmåga högt. Hon kan inte nämna sin mamma eller syster utan att få med hur oerhört effektiva, ”fixiga” samt multitaskande de är (gärna få med att bägge två är läkare också). Jag får intrycket att hon ständigt försöker passa in i samma omänskliga roll, där det alltid ska planeras in 150 % men med det givna resultatet att man misslyckas.

     Det måste vara oerhört slitsamt att leva upp till det, framförallt när man är en offentlig person som har en karriär som är helt och håller knutet till henne och hennes privatliv.

     Svara

      Och än värre blir det när man bor på Östermalm och hetsen där att småbarnsmammor ska vara både hemmafruar al’a 50-tal med bakning efter dagishämtningen OCH att de ska sköta sitt heltidsarbete, samt ha en fullspäckad fritid med tennis m.m.
      Inte undra på att hon får små prestationsbryt och gråter då och då av ren utmattning.
      Just det, du ska vara snygg också och klädd i dyra moderiktiga plagg också.

      Svara

     Ebba verkar dock ganska borta i vissa avseenden. Kommer ihåg en av sändningarna på tv från ett kunglig dop eller bröllop då hon avslöjade stora luckor i ganska elementär historia.
     Minns nu inte exakt vad det gällde men det var i en diskussion med Magdalena Ribbing eller Roger Lundgren som Ebba inte visste typ vem Lovisa Ulrika var eller något annat som hon borde kunnat. Då viftade Ebba bort okunskapen med att hon var ”journalist och inte historiker”. Som om en journalist som kommenterar i tv inte ska veta något om ämnet!

     Svara

   Oj, så upplever jag Inte alls henne. Jag gillar Ebba, även om jag är ointresserad av det hon säljer.

   Svara

   Gillar Ebba! Tycker faktiskt att hon är rätt jordnära! Även om hon så klart har massor av pengar!

   Sen har hon blivit såååå smal, snygg och vältränad! Inspiration tycker jag 🙂

   Svara

    Tyvärr håller det knappast i sig särskilt länge, merparten av dem som går ner går upp igen (95%), och det är ganska uppenbart att det hon gör nu kommer att sluta i en krasch… hon borde ta modell av t.ex. Underbaraklara, där hittar man vettiga tankar om hållbar livsstil

    Svara

    Gillar också Ebba, tycker hon känns genuin och relaterbar trots att hon kommer från pengar (i guess) och är extremt framgångsrik. Dock blir jag stundtals alldeles trött av att bara läsa om hennes hektiska schema. Jag hade aldrig pallat. Hennes poddkollega Emilia har jag dock svårt att inspireras av trots att jag i övrigt gillar deras podd. Hon vet säkert en massa om mode och klär sig snyggt. Men känns så verklighetsfrånvänt för mig att köpa chanelsandaler för en halv månadslön. Men kul för henne säkert! 😄

    Svara

     Hur har barnen det. Vem tar hand om dom

     Svara

   Ebba är en trist historia. Tips till dig Ebba: klipp håret.

   Svara

   Är Ebba gravid på bilden?

   Svara

   Älskar Ebba!

   Svara

  Bianca, som hon såg ut förr innan alla fillers m.m

  Svara

   Inte mitt problem men hoppas hon slutar, sjukt vacker tjej naturligt.

   Svara

   Tragiskt att se en ung människa göra så med sitt utseende. Finns ju dessutom äldre, varnande exempel bland influensor, Johanna T t ex.

   Svara

   Bianca är fin, men mamman är en sur gammal hagga. Precis som undertecknad 😁

   Svara

  När ska vi fatta det orimliga i att använda klädesplagg man får ont av?! Skor inte gjorda för fötter, underkläder som skaver överallt, krans som skär in, toppar i material som hånskrattar åt en. Slut på meddelandet.

  Svara

   Jeans som skär in.

   Svara

    De behöver väl inte skära in nu för tiden om man väljer rätt modell men stretchtyg har en benägenhet att dra ihop sig så man får hissa upp jeansen i tid och otid. Det är irriterande 😡

    Svara

     Menar du inte töja ut sig?

     Svara

   Vadå ”vi”?
   Det är väl upp till var och en vad de vill ha på sig. Ingen tvingar dig att ha samma kläder som alla andra.
   Men det ligger mycket i det gamla talesättet vill man vara fin får man lida pin…

   Svara

    Men dom skorna var ju råfula. Sen att tån bryts av visar ju bara att den som använder dom inte har alla hästar hemma.

    Svara

   Äsch, tror det är skillnad på vilka kläder som används en hel dag och vilka som används för att fotas i.

   Själv har jag noll stil och kör 100% bekvämt. Önskar att jag orkade klä upp mig ibland.

   Svara

   Du är ju fri att klä dig i vad du vill.

   Svara

    Är inte ts, men jag tycker ändå man måste kunna påpeka det absurda i att ha kläder som gör ont att ha på sig utan att bli reducerad till ”du är ju fri att klä dig i det du vill”. I Sverige är vi fria att klä oss hur vi vill, så varför väljer så många av oss kläder som är både obekväma och extremt ömtåliga? Det kan ju knappast vara så att många av oss bara älskar skor som klämmer stenhårt på tårna och orsakar hallux valgus eller byxor så tighta att de inte går att röra sig ordentligt och orsakar svamp.

    Svara

   Fast vad säger att hon får ont av skorna? Jag har liknande skor men där det är ett genomskinligt band endast över typ mitten av tårna och stilettklackar. Tvekade länge att köpa de för tänkte att jag kan omöjligt ha dem en hel kväll, men det var faktiskt inte alls obekvämt. Sen går jag inte och vandrar i dem eller har på rave, men middag och uteställe funkar de perfekt för.

   Svara

    Om du tittar på bilden så ser du.

    Svara

  Tycker den längden på hår är så smickrande på alla. Vad fina de var!

  Svara

   Jag tycker tvärtom, det är en tråkig frisyr som får Janni att plötsligt se 10 år äldre ut. Hon hade fantastiskt fint hår, långt och riktigt tjockt. Det är ju inte fult nu heller, men nu är hon bara en i mängden av alla småbarnsmammor med axellångt hår. Det är så alldagligt. Typ som att byta från Ferrari till Volvo.

   Svara

  Jag fattar inte, menar Ebba att augusti är en trist/dålig månad? Det är ju en sommarmånad? Kidsen är lediga typ 18 dagar till innan skolan börjar, enl väderleksrapporten ska det bli pangväder (där jag bor) och jag har semester i 27 dagar till. Whats not to like?

  Svara

   Jag hade semester i juni. Känns som att sommaren är över sedan länge.

   Svara

    Jag jobbar hela juli augusti och det är helt värdelöst. Inte för att jag själv längtar efter ledighet men alla man behöver få tag i för jobb är lediga och allt står still. Sjukt störigt.

    Svara

     Samma här, mitt jobb är delvis beroende på att alla andra gör sitt och inom en viss tid och under semestern skiter det sig totalt och jag blir så grinig då.

     Svara

    Jag började min semester innan midsommar och hade fem veckor. Semestern är över sedan länge, men det är ju massor sommar kvar ändå. Augusti brukar vara riktigt härlig och bor man i södra Sverige kan ju hela september vara sommarvarm också.
    Sommar är en årstid och inte slut för att du inte är ledig, precis som att vintern inte är slut på annandag jul.

    Svara

     Det är ju ändå skillnad på att ha semester och hela familjen är ledig, eller att ha vardag med jobb förskola mm mm

     Svara

    Jag hade 2,5 veckors semester runt midsommar och slutet på juni när det var pangväder. På måndag börjar min andra omgång semester dom är två första veckorna i augusti. Hoppas på pangväder även nu ☀️

    Bästa tipset jag har är att dela upp semestern om man kan. Då slipper man ångesten när man ska börja jobba igen i juli och alla andra går på semester helt plötsligt.

    Svara

     Skulle aldrig funka för mig, det tar minst två veckor för kroppen att gå ner i varv och att då börja jobba igen när man precis börjat koppla av skulle vara rena katastrofen för mig.

     Svara

      Håller med! Dessutom rekommenderas det att man tar sammanhängande ledighet i minst 3 veckor, gärna fler om möjligt då det tar tid för kroppen att varva ner.

      Svara

   Du får höra av dig till Ebba så hon beaktar även din situation 🤪

   Svara

   Finns inget bra med augusti. Semestern tar slut (har hittills alltid haft semester 29-32), i år tillbaka till ett jobb jag är så trött på men måste stå ut, det är svåra tider.

   Svara

    Åhh jo, för mig som har barn är det som att det är ett helt nytt år då vi lever efter läsår. ☺️

    Svara

     Så tror jag nog att många ser det, jag gör det i alla fall och vet fler som också gör det, och vi har inga barn.

     Svara

   Javisst. Augusti är en härlig sommarmånad.

   Svara

   I augusti har man det mesta av sommaren bakom sig trots allt.
   Sen kan det vara fint hela september om man har tur.

   Svara

    Ehh. Glaset är halvtomt för dig alltid va? I början på augusti har man 1/3 av sommarmånaderna kvar. Ja, visserligen är 2/3 passerade, men inte är det slut.

    Svara

     Jag är en av de som gärna ser glaset som halvfullt, men sommaren tar slut när skolorna börjar känner jag, trots att det är augusti.

     Svara

  Jag trodde på riktigt att Molly inte satt på sig skorna utan hade fötterna ovanpå skon, medan hon bara knutit banden 😅

  Svara

   Haha trodde precis samma!

   Svara

    Jag med!

    Svara

     Samma här, jag måste kolla på bilden en gång till!

     Svara

  Vems lilla rumpa syns i ILs Instagram? En Zorn kanske?

  Svara

   Ser ej?

   Svara

    Den tycks vara väldigt liten. Kanske en rumpnisse då?

    Svara

  Är inte skorna dessutom för små? Om det skulle vara 1-2 storlekar större på dem skulle ju tårna inte sticka ut.

  Svara

   Spetsiga smala dojjor…blir strlk 48 om inget ska sticka ut…

   Svara

   Tårna sticker inte ut. Tådelen av skon är helt i plast.

   Svara

    Du får ta och titta på lilltån…

    Svara

  Systrarna Delers frisyrer 😍😍

  Svara

  OT
  Är det slut mellan Moa Mattsson och killen?
  Hon har ju bilder kvar på honom…

  Svara

   Är det här nya ”vad har hänt mellan Maja och Sanna?”

   Svara

    Glöm inte Margaux och Emil

    Svara

    Har det hänt båtnad mellan sanna och maja?

    Svara

   Måste man ta bort alla bilder på killen när det tar slut?

   Svara

    Ja. Var dramatisk.

    Svara

    Måste och måste… Det är ju kutym åtminstone.

    Svara

     Eh, nej. I vilket universum kutym vara barnslig & melodramatisk?

     Svara

      Jag skulle säga vårt universum.
      Eller menar du att alla uppbrott, ffa mellan influencers går lugnt och obemärkt förbi..?

      Svara

       Beror väl på personerna? Om du är god vän med ditt ex, why on earth skulle du låtsas hen aldrig existerat & deleta alla foton…?

       Svara

        Både jag och min nuvarande kille har foton kvar av våra ex på insta. Aldrig tänkt på att det skulle vara något konstigt. Det är iof ”vanliga” bilder och inga bilder med kärleksförklaringar osv till exet, kanske hade känts annorlunda då.

        Svara

         Kluven till det där med bilder på ex. En kille jag dejtade hade bilder på sitt ex, ibland bara en bild på henne och så hennes namn med ett hjärta eller pussbilder. De var inte vänner efter uppbrottet.

         Svara

          Märkligt.

          Svara

     Kotym? Vem har bestämt det?

     Svara

      Skriver du på franska? Då heter det ”coutume” men det stavas inte ”kotym”.

      Svara

      Om det är kutym är det ju ingen som har bestämt det.

      Svara

    Jag skulle få hålla på hela natten om jag skulle radera bilder på mitt ex.

    Svara

     Ingen tid att förlora! Sätt igång!

     Svara

  Passerade Smögenbryggan igår, men lämnade snabbt. Helt galet, man kan tro det aldrig funnits någon pandemi som folk trängdes.

  Svara

   Fan är det så illa? Jag som vill dit…när var du där, på dygnet alltså?

   Svara

   Nä håller inte med. Var där förra måndagen vid lunch, hur lugnt som helst. Tror dock folk börjar droppa in strax efter lunch, men vill man ha mycket space så skulle jag säga åk dit tidigt på dagen.

   Svara

    Inte på kvällen då? För min erfarenhet från tidigare år är att det varit lugnare på kvällarna. Eller det kanske du inte vet om du var där tidigt, haha, men någon annan kanske vet. Tänkte eventuellt åka dit på torsdag, nu börjar ju semestern ta slut för många också och då har jag också märkt från tidigare år att det blir lugnare. Men tidigare år har folk väl inte riktigt semestrat i Sverige på samma vis.

    Svara

   Var också där igår och det var omöjligt att få parkering vilket jag aldrig har varit med om tidigare. En restaurang hade 17 personer före i kön för att få bord så boka bord om ni vill äta. Vid 19 tiden var det lugnare men fortfarande mycket folk. Omöjligt att hålla avstånd.

   Svara

    Inte? Det har jag varit med om många gånger, parkeringsproblemet alltså. Ibland har vi fått stå på nån trång smal gata, halvt uppe i nåt grönt och lite snårigt mm. Dock aldrig behövt knö på själva bryggan.

    Svara

  Hanapee efterfrågar tips på instastory. Om hur lång tid kommer hon skälla ut folk som tipsat tror ni?

  Svara

   Hade aldrig vågat svara henne. Så otrevlig!

   Svara

    Men på riktigt, blir du rädd om en galen bloggare blir arg?

    Svara

    Hon verkar vara väldigt krävande och oskön

    Svara

   Haha men alltså folk skriver ju helt sjuka tips?? Om hon som är GRAVID vill ha tips kring kliande hud på magen, var får folk ut av att skriva ”klåda kan ju vara leversjukdom :))”. Alltså det ÄR ju ett sjukt beteende. Som om du skriver typ: ”jag är förkyld, tips på att motverka heshet?” O nån ba ”hallå heshet kan faktiskt vara CANCER!! Hahah vem gör så? Man får väl känna efter lite om ens tips är rimligt och relevant eller om det hör hemma i soporna

   Svara

    Nej det är inte ett galet beteende för det kan mycket väl vara så att levern påverkas under graviditeten, och då får man klåda.
    Sluta håna när du inte har koll.

    Svara

     ^ point proven

     Svara

     Skulle tro att det mest sannolikt är bristningar eller annat som kliar, har man fel på levern så märks det tydligt.

     Svara

     Hahah koll är just vad jag har, nyss tagit examen från läkarutbildning. Men kämpa på! Dessutom var Hanna inne på förlossningen för undersökning häromdagen, då hade man märkt ifall levern var såpass påverkad. Dessutom skulle det knappast ge klåda enbart på magen och noll andra symptom. En del i att ”ha koll” är att kunna göra avvägningen vad som är troligt i fallet man har framför sig, och inte börja utreda för varenda dianos man hört talas om.

     Dessutom: Hanna är väl kapabel att googla och se att klåda KAN vara ett tecken på ex leversjukdom. Men det hon efterfrågade var tips på att bli av med klåda, inte info om alla orsaker bakom klåda. Så vidhåller att det är ett galet beteende.

     Svara

    En läkare använder inte det språk du har unga dam.

    Svara

    Är du läkare är jag astronaut.

    Svara

     Hahah är du ett skämt? Så för att man pluggat till läkare kan man inte skriva slarvigt i ett kommentarsfält på internet? Fint att du försöker trycka ner mig med ”unga dam” också. Det förtar inte det faktum att denna unga dam ÄR läkare (och du är…?😘)

     Svara

      ”Och du är”. Really? Så för att du är läkare är du bättre än alla andra? Med den inställningen tror jag inte heller på att du är det läkare.

      Svara

      ÖL

      Svara

   Vad är grejen med hennes namn? Varför vill man heta pee? Gissar att personen heter något i stil med Peterson kanske och det ska vara ”lite kul” med p:et, men ändå!

   Svara

    Persson va namnet

    Svara

    Min gissning är att Hanna, hannapersson, Hannap och Hannape var upptaget. HannaPer låter ju inte så bra, så det blev Hannapee

    Svara

     Nej, allt är bättre än Hanna urin.

     Svara

   Hon är faktiskt väldigt på hugget, svår att pleasa känns det som!

   Svara

    ja, kan hon bara sluta försöka göra frändfors-humor av sina humörsvängningar DET ÄR INTE ROLIGT!!!!

    Svara

  också instagram (postat för tre dagar sedan) https://www.instagram.com/p/CDPHt7RnS_W/

  Man (jag) tror ju i sin stora enfald att just poliser borde vara personer som vet vad som är rätt och fel, istället verkar det vara tvärtom.

  Svara

  Min röst kommer läggas på top gear om det går att rösta på serien. Adam förtjänar vinna 🥺

  Svara

   ❤️

   Svara

  Varför startar sidan om helt plötsligt?? Irriterande när man scrollar bland kommentarer 🙁

  Svara

   Har samma problem, så störande!

   Svara

    Jag uppskattar verkligen att ni hojtar om sådant här för jag är ju sällan ute i bloggen på samma sätt som ni är, utan sköter det mesta inifrån WP och då riskerar att missa det helt.

    Jag mailade teknikerna direkt, men ALLA är på semester verkar det som. 🙁
    Jag ska ringa N24 på måndag och se vem som är TF för det måste ju givetvis tittas på och förhoppningsvis även lösa.

    Svara

     Ioaku har fått in sjukt fina diadem enligt Mona, hon måste köpa förstås.
     Kostar 600:-……
     Är de från Ali? Typ 10:-???

     Svara

   Samma här och hänger sig ofta när det börjar bli många kommentarer..

   Svara

  Alltså Ida Warg.. no words needed.

  Svara

   ALLT hon gör irriterar mig haha, men det här var faktiskt så dumt och taktlöst att klockorna stannar

   Svara

    Ida Kwarg?

    Svara

  Nej det är inte regnbågsfärgat hår, det är färgerna från den bisexuella flaggan, dvs rosa, lila, blått.

  Svara

  Ser ut som Bingo åkte dit för rattfylla

  Svara

   Var ser det ut som det?

   Svara

  https://www.instagram.com/p/CDO2_8jD2W5/?hl=sv så otroligt respektlöst mot bönderna och deras levebröd. Att klampa in med en stol. 😱🤦‍♀️

  Svara

  dåligt regigerad bild på Ida.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.