O-omskurna snoppar är slajmiga enligt Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso skulle inte kunna tänka sig att sex med en kille som inte är omskuren.

Det känns jättefräscht, jag blir lite äcklad av slajmiga snoppar, skrattar Bianca Ingrosso i ”Måndagsvibe”, enligt Expressen.

Hur löser man det?
Ställer man frågan tidigt på kvällen så man inte riskerar att slösa tid på någon som visar sig bära ”polokrage” när brallorna åker av, eller satsar man  bara på killar i tillräckligt tighta byxor att man kan se med blotta ögat om de är omskurna genom en snabbt blick på skrevet?
Och vad gör man om man misstagit sig och det visar sig att det är en liten blyg kille som kikar fram likt en sköldpadda? Satsat hela kvällen och alla pengarna på fel häst? Orättvist!

Jag önskar dock mest att Bianca hade utvecklat det där med ”slajmiga snoppar” lite mer.
På samma sätt som det finns tvål och vatten som gör att majoriteten av alla snoppar med intakt förhud varken är smutsiga eller ofräscha så är de heller inte konstant slajmiga.
Slajmiga? Efter man haft sex kan de kanske se lite ”slajmiga” ut men jag undrar verkligen vad det är för snoppar Bianca fått se som varit konstant slajmiga?
Det låter mer som att de behövt ett besök till närmaste gynmottagning än någonting annat…

Kanske kan Bianca tipsa sin samarbetspartner ”Deo Doc” om att behovet för en hårdparfymerad satsning mot slajmiga snoppar är både stort och akut? 

257 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja, det är ju inte omöjligt att anledningen till att hon stannar hos den där vidriga killen är pga hans snopp.

  Jag är inte privat insatt i deras förhållande men i t ex senaste YT videon kan man ta på spänningen och de vibear verkligen inte. Han verkar bara vara sur. Och hon mår ju uppenbart jättedåligt. Varför hålla fast vid det.

  Lämna skiten och gå i terapi Bianca!

  Svara

   Har inte sett hennes YT, men man skall nog inte tror att en person är precis som de är där. Helst när det kommer till partnern till den som filmar. Han kanske inte tycker det är kul att jämnt behöva vara med på film helt enkelt. Är ganska många Youtubers partners som blir utpekade som sura personer.
   Dock känns det ju som han borde inte orka med Bianca i längden om han inte orkar med hennes ”fame”.
   Eller så hoppas man på att hon inser att hon inte behöver visa allt i sitt liv, och tjäna pengar ändå

   Svara

    Ja men jag tror det handlar om att Bianca gillar den livsstilen. Hela familjen showar och gillar det. Hennes sätt att göra det är genom YT och sociala medier, och hon tycker om det. Titta hur hon beter sig i videon ”oh wow vilken mat” etc på restaurangerna. Hon tycker om att vara så, och det ska hon få vara. Men hon behöver vara med någon som kan hänga med på hennes livsstil, är min tanke.

    Svara

   Jag får nåt slags storasyster-komplex när jag tänker på Bianca. Vill oftast bara krama om henne och typ försöka ”hjälpa henne”. När man läser/tittar/lyssnar på avtrycken hon gjort i diverse medier är det så tydligt att hon inte mått bra och grubblar över en massa olika saker. Ätstörning, kärleksproblem, ångest. Senast häromveckan pratade hon i en video om att hon kände sig väldigt ensam (och avskärmade sig från kompisar samtidigt). Det låter som att hon fortfarande återupplever sin barndom väldigt ofta också. Känns lite som att hon upplever sig själv som utanför och kanske också oälskad. Tänker ibland på det där vidriga avsnittet av deras podd där Alice och assistenten hånar sönder Bianca. Fyfan ❤️

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Ja fast hon har råd att söka hjälp. Tusentals kvinnor som inte har råd när dom råkar illa ut. Dom är det fruktansvärt synd om.

    Svara

     Eh? Ställer Du tusentals kvinnor mot en? De är ju dock inte emot varandra, men visst 🤷‍♀️ Nu är det ju inte 💵 som löser denna typ av problematik. Typ aldrig. Att inte kunna ta sig ur sin förövares klor… Sen… Alla liv har perioder av nåt… Bianca inser o är för naiv att inse att idioterna runt henne Själva väljer att just vara idioter. Vill hon inte kämpa med idioter så-lämna dem!

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Får jag fråga varför min kommentar togs bort?

       Det var kanske ett missförstånd, frågade ”Är P en förövare?” och det var retoriskt menat, som svar på att han pekas ut som just ”förövare” i inlägget ovan.

       En person som kanske inte är snäll (vet inget om detta då jag inte följer varken B eller P) är inte per automatik en förövare. Men vet förstås inte om han utsatt henne för något så uttalar mig inte heller i sak, utan ifrågasätter ett kanske ogrundat ordval av personen ovan som kallar sig ”/”.

       Svara

   Fast hon vill väll ha det så när hon är med honom.

   Svara

    Rätt många av oss fattar rätt irrationella beslut…

    Svara

  Så länge hon inte tvingar någon att omskära sig så har hon har rätt att ha preferenser, och att endast ha sex med omskurna om hon så vill.

  Svara

   Ja man har ju rätt att välja bort sexpartners på exakt vilka grunder man vill.

   Svara

    Men varför prata om så intima detaljer ur sitt privata sexliv? Hon fattar inte att hon inte behöver göra det. När hon gör det är hon så pinsam.

    Svara

     Det sa jag väl ingenting om? Tycker jag att hon pratar om pinsamma saker så behöver jag ju inte lyssna.

     Svara

   Absolut 🙂 men ställer hon frågan innan?!
   Eller så säger hon så för att slippa massa inviter från Karlar om hon blir singel igen 😉

   Svara

  Fräscht att prata så om mäns könsorgan. Hade en man sagt samma om att kvinnors könsorgan är ”slajmiga” hade det blivit ett jävla liv.

  Svara

   Håller verkligen med

   Svara

   Ja för män har ju aldrig haft en åsikt om kvinnors kroppar. Sluta med det där ”om män hade sagt….”
   De säger det hela tiden. Allt från hur fittan ska lukta till hur stora bröst eller rumpa en kvinna ska ha.

   Svara

    Ja, och när de säger det får de ett helvete. Men uppenbarligen får inte en kvinna det 🤔

    Svara

     Jag ser flera som ifrågasätter det här tex.

     Svara

   Håller med trots att män gör detta mot kvinnor hela tiden.

   Svara

   Kvinnliga könsorgan är dessutom mer slajmiga än männens. Rent naturligt.

   Svara

   Tycker ofta det pratas negativt om det kvinnliga könsorganet, jämfört med det manliga. Eller om kvinnor och sex överlag. Har alltid hängt mycket med killar och fått höra deras omklädningsrumsprat. Inte så bra att växa upp till

   Svara

    Om du påveterkas-säg ifrån! Upphör det inte-säg ifrån högre. Annars låt dem vara. De är ju i slutändan förlorarna om de verkligen är så dömande. Ofräscht beteende. Sen är ju biancas tyckande exkluderande, synd! – för henne!

    Svara

   Precis det jag tänkte på medan jag läste. Tänk om en man (än värre en influenser) hade öppet sagt att han inte vill ha sex med fittor som har hängande blygdläppar pga att han tycker det är äckligt, ojojoj.

   Svara

    Menar du att det är ett stort problem här i världen att män tystas och att deras sexuella preferenser inte beaktas? En man som yppat åsikterna du beskriver hade troligen på sin höjd blivit ifrågasatt. Precis som Bianca tycks bli.

    Svara

   Varför är det värre att föredra en man med omskuren penis än en man med skägg, över 180 cm, blond eller muskulös? Eller när en man föredrar en tjej med stora bröst, rakade ben/underliv, tight kropp eller brunett?

   Svara

    Varför är det bättre menar du? För ingen vågar ju öppet claima dessa önskemål heller

    Svara

     Eller varför inte hudfärg/ursprung? Man kan ju typ inte säga att man föredrar vita killar t.ex

     Svara

      Det kan man. Likaväl som man kan säga att man föredrar thailändska tjejer eller britter, sydeuropeer osv.. Det gör ju folk. Jag ser i alla fall på dejtingsidor att många skriver att de vill ha nordiskt ursprung.

      Svara

      Va? Det klart man kan. Jag attraheras inte av alla sorters utseenden.

      Svara

     Inte? Du har aldrig varit på tinder tex?

     Tycker att både män och kvinnor gärna talar om vilka preferenser de har när det kommer till utseende. Både i offentliga och privata sammanhang. Ser inte varför kön skulle vara undantaget.

     Svara

      Har då aldrig sett att folk föredrar vita eller icke på tinder , att de skriver ut det

      Svara

  Deo doc, genvägen till obalans i underlivet.

  Svara

  Hon verkar gilla att ligga men blir ibland äcklad av – som hon uttryckte det – snopp-i-fiffi grejen. Jag fattar inte.

  Svara

   Vad är det för fel på människan?

   Svara

   Man kan ju gilla de andra aspekterna in liggandet än just det…

   Svara

   Finns ju mer än kuk-i-fitta när det kommer till sex.

   Svara

    Oralsex är lite skillnad.

    Svara

  Trist när hon har så mycket komplex över sitt eget könsorgan att det går ut över även andras könsorgan.

  Svara

  Men herregud. Ja hon tycker väl att allt man kan spruta in eller skära bort för att få ett finare utseende är bra.
  Sunt.

  Svara

  Så härligt när dagens ungdom lär sig att fiffi ska vara helt hårfri och lukta parfym och snoppar som inte är omskurna är äckliga?
  Så jäkla sorgligt!!

  Svara

   Glöm inte att intimkirurgi snyggar till fladdriga blygdläppar så att allt är tight och inte ens kan anas under leggings och yogabyxor 🙂

   Svara

   Ska lugna dig lite: sambons snopp är inte omskuren och omgivande vävnader är ganska håriga. Jag gillar den ändå.

   Svara

    Tillhör du ”dagens ungdom”?

    Svara

     Jag är strax över 20, så jag gör väl det i alla fall lika mycket som Bianca. Kan inte minnas att jag någonsin tyckt något annat under tiden jag sett snoppar i någon form av sexuella sammanhang.

     Svara

   Men det här med hårfritt, är det en svensk grej? För jag har varit med killar från USA, Frankrike och så Sverige och det är bara de svenska killarna som varit rakade.

   Eller så har jag bara stött på utländska killar som helt enkelt föredrar att vara håriga, så kan det ju också vara.

   Svara

    De jag träffat när jag bott i UK har i alla fall varit rakade oftast.

    Svara

    Trimmat brukar det ju vara i alla fall.

    Svara

  Har bara sett/hört det i amerikanska filmer/serier. Har det alltså blivit en grej här också?
  Trodde bara killar i Sverige omskars pga religion.

  Svara

   Vet flera svenska killar som är omskurna pga medicinska skäl.

   Svara

    Min man är omskuren enbart av estetiska skäl. Han gillade inte sin förhud.
    Han är svensk och ingreppet hade ingen som helst koppling till någon religion. Och eftersom han gjorde det som vuxen vet hans föräldrar och syskon inte om det.

    Svara

     Kan bli många komplikationer som vuxen, vad bra att han mår bra och inte tog skada

     Svara

      Tack, inga komplikationer som tur är 😅
      Är inte så insatt i ämnet så riskerna kände jag inte ens till men jag utgår från att han informerades ordentligt innan (vill liksom inte ringa nu när han sitter i möte på jobbet bara för att fråga om det).

      Men snorren mår prima, vårt sexliv fungerar fint och vi har tillsammans lyckats få två rara avkommor så jag drar en lättnadens suck 😊

      Svara

      Nej. Sluta sprida skit. Det är ett enkelt ingrepp med få komplikationer. Du vet att USA och Mellanöstern har omskuren penis som standard? Så om det var så jäkla farligt så hade vi vetat.

      Svara

       Ändå inte ok att göra på
       barn.

       Svara

        Låtit omskära alla mina 3 söner när de varit max en månad gamla, då är det ett mycket enkelt ingrepp. Är svensk och min man svenskfödd med tyskt påbrå, ingen religion inblandad. Men alla föräldrar gör vi val åt våra barn som de kommer att påverkas av resten av sitt liv. Tror aldrig att de kommer växa upp och tänka, fan vad najs det hade varit med förhud! (Eller så gör de det, men jag kommer berätta för dem varför vi valde att göra som vi gjorde och hoppas att de förstår att det var pga vad vi trodde och tyckte var för deras bästa)

        Svara

         Varför gjorde ni det då?

         Svara

         Sjukt. Varför skära i friska barn?

         Svara

         Finns ju en anledning till att förhuden finns där från början!

         Svara

      Ingreppet e väldigt enkelt o går fort

      Mvh operationssystern

      Svara

   Ja det görs pga religion men det kommer väl bli en grej här nu när killar får höra och läsa sånt här offentligt. Stackars killar som får höra att de bör vara omskurna och ha stora för att duga. Kända kvinnor som säger om att icke-omskurna är typ äkliga och att det ska vara stora k*kar och inga små sn*ppar. Killar får komplex. Storleken har ingen betydelse, mindre kan funka bättre än en stor, just saying.

   Svara

    För mig har storleken betydelse men jag antar att det fungerar som med storlek på bröst, man har olika preferenser.
    Jag tänder både psykiskt och fysiskt mer på en stor 🍆. Har aldrig upplevt att en mindre kan funka bättre, tvärtom! Men det är ju vad JAG tycker och vad jag njuter av.

    Jag har c-kupa och hamnar liksom mitt emellan killarna som föredrar bröst som ser ut som två små fasta äppelhalvor eller de som vill ha rejäla jättemeloner. That’s life och de allra flesta lyckas trots allt hitta någon som tycker att man är fin precis som man är. Eftersom alla gillar olika.

    Svara

     Håller med – gillar oxå stora 🍆! Tycker inte det känns så mycket med små.
     Jag är petite både till kropp och därnere så egentligen borde jag gillar mindre men nope. Vill att det ska ”kännas”.

     Svara

      Aj, jag får ont av stora 🍆, över medel går inte för mig som har en smal vagina.

      Svara

       Får också ont av för stora kukar. Så föredrar små, tycker att killar med mindre snoppar är bättre på att använda dem också så att de träffar rätt. Penetration som inte träffar g-punkten är enligt min mening inte särskilt skönt.

       Svara

       Det här med stor eller liten vagina är ju en myt. Den är oerhört elastisk och anpassar sig. Den kan till och med tänjas ut till nästan sin dubbla storlek. För att tala klarspråk skulle egentligen alla kunna fistas (om man nu går igång på sådant, jag skulle själv aldrig vilja testa det).

       Faktum är att graden av upphetsning också avgör hur djup slidan blir. Men det är klart att man i början av sexakten känner om det är ett lillfinger eller en 🍆 som åker in. Sedan tänjer slidan sig gradvis.

       Svara

        Bäckenet är skelett och skelett vidgas inte av upphetsning.

        Svara

         Nej men slidan gör det.

         Svara

          Slidvägarna trycks mot bäckenet. Du behöver googla så du får se en bild på hur det ser ut. En del har smalare bäckene och en del har bredare. Vid förlossning har man foglossning det innebär att skelettet mjukas upp. 50 -30 % får inkontinens problem efter förlossning. 5 kvinnor i Sverige dör varje år av förlossning. Varför jämför du sex med en förlossning ? Tror du att 50-30% får inkontinens problem effer ett samlag?

          Svara

           Att man får inkontinensproblem vid graviditet har ingenting att göra med hur mycket slidan tänjs ut under förlossningen.

         Ett normalbyggt bäcken kan hantera vilken snopp som helst vid tillräcklig upphetsning etc, ha i åtanke att ett barn ska kunna klämmas ut där igenom också.

         Svara

      Uppenbarligen är du inte petit där nere eftersom du klarar av att ta stora snoppar utan att få ont.

      Svara

     Ja en större kuk är skönare tycker jag. En liten kan vara skön ändå (trots att en stor är skönare) så det är inget krav jag har på en partner. Men enligt mig spelar storleken roll.

     Svara

      Skönt att man kan ha flera

      Svara

       Ja, det håller jag med om. Gärna samtidigt också!

       Svara

     Fast har man inte preferenser tills man träffar någon man älskar? Alltså helt ärligt jag gillar också det större alternativet men mitt ex hade en lite mindre och jag brydde mig aldrig för att jag tände på han som person och så var han jävligt snygg också. Man kan ju inte få allt liksom. Jaga perfektion rent utseendemässigt för att kunna dejta någon känns väl bara skevt.

     Svara

      Beror väl på.. njuter man inte av små och tycker att sex är viktigt så…

      Svara

       Är väl bara jag som inte förstår då. Gillar sex men är inte speciellt kukfixerad eller utseendefixerad. Det viktigaste är personkemin men vi alla är väl olika i guess.

       Svara

        Och för en del är det ett no-no om den andra har barn eller bor långt bort. För andra spelar inte det någon roll.

        Svara

    Jaa usch, stackars stackars män! De har ju inte klankat ner på kvinnors kroppar sedan urminnes tider och fått oss att gå så långt att operera både rumpor, bröst och blygdläppar för deras skull! Men snoppen får man inte klaga på, då blir det ett jävla liv!

    Svara

     🍆 är ju helig förstår väl du också

     Svara

     Inte ett dugg synd om män.

     Svara

     Haha nä, för minsta lilla åsikt så grinas det om att storlek inte har betydelse. Men tydligen är det jävligt betydande när det kommer till storlek på bröst och rumpor på tjejer. Sen har de mage att klaga på att en fitta luktar fitta. Men satsen ska tjejen älska att gurgla runt med.

     Svara

      Enda anledningen till att det luktar fisk är ju om det hamnat sperma där. Så det ska man gilla men man får inte lukta äckligt? Jävla dubbel bestraffning hela tiden.

      Svara

    Tycker å andra sidan inte att det är så jättehemskt om män för en gångs skull behöver leva med ETT komplex.

    Svara

     Å ja har du inte hört hur JÄTTESVÅRT korta män har det? Hur de är de mest förtryckta människorna någonsin 😔

     Svara

      Ja… HUR kan kvinnor tillåtas att föredra långa män?????😭😭😭😭

      Svara

     Män har lika mycket komplex som kvinnor. Lägg av!

     Svara

      Haha

      Svara

     Tror du verkligen att killar lever utan komplex?

     Svara

      Undrar ju jag med. Skillnaden kanske ligger i att de inte får erkänna dem. Komplexet ska konserveras hos dem…

      Svara

      Jag som växte upp med en relativt jämngammal bror kan intyga att det var han som hade mer komplex och verkade känna mer pressad att se bra ut. Dels var det hyn, dels var det att han var för smal och inte hade tillräckligt med muskler, dels var det håret som måste se ut på ett visst sätt. Och säkert mycket annat också som inte märktes utåt lika tydligt. Men behövde man olika skönhetsprodukter i tonåren var det honom man skulle låna av, inte av mig.

      Svara

    Storleken har betydelse och omskuret är fräschare.

    Svara

     Men omskuren har ju så mycket sämre känsel, så jobbigt när man suger 🍆 ,det tar sån tid innan de kommer.

     Svara

      Pinsamt att skriva kuk, penis eller snopp?

      Svara

       Troligtvis rädd för modd

       Svara

        Verkar inte vara moddade ord.

        Svara

       Är inte 14.41 men jag tänkte det kanske är ett moddat ord så var lättare köra på 🍆

       Svara

      Kanske tekniken det beror på? Upplever inte alls att det tar längre tid för någon som är omskuren att komma, utan det är nog individuellt som det mesta när det kommer till sex och njutning.

      Svara

       Jag kör naturligtvis samma teknik på en omskuren som på en icke omskuren. Annars kan jag ju inte jämföra

       Svara

      +1 på den.
      Jag tycker det är jättejobbigt med omskuret…

      Svara

     Ja det är jättefräscht att könsstympa barn.

     Svara

    Instämmer! Bara för att den är stor betyder inte det att den är bra.
    Har haft en flirt sen i julas typ, han skäms så över att hans är ”liten”, den är inte det, helt normal, men han skäms fortfarande och har jättekomplex.

    Svara

   Nu kanske jag är helt ute o cyklar men Philippe har väl judiskt påbrå?

   Svara

    Det stämmer.

    Svara

   Nej nej han är jude. Därav omskuren.

   Svara

   Jag har aldrig stött på en omskuren penis!

   Svara

  Men allt jag vill veta är vem den där offentliga/kända killen är som hon hade sex med som efter sexet bara pratade om sig själv…någon som vet?

  Svara

   Någon sångare tydligen. Spelade sin egen musik.

   Svara

   Hon låg med en känd dj när hon var arton som var typ tjugofem år äldre än henne, det har hon berättat om offentligt, är det kanske honom du menar. Sedan finns det ju en känd J*han som hon också berättat om. Och en typ rappare också har det ju skvallrats om, nej menar inte asap utan en svensk som jag inte minns namnet på nu men ser han framför mig.

   Svara

    Mwuana

    Svara

    Tiesto

    Svara

     Var inte dom kk:s!

     Svara

  Knappast!
  En oren är snuskigt, då det fastnar äckel-päckel under förhuden.
  En renlig kille har inte dessa problem.

  F.ö tappar en omskuren en del av känselförmågan på ollonet som förhuden är till för att skydda.

  Tycker inte om omskuret, men har såklart överseende om det handlar om att förhuden är borttagen av medicinska anledningar.

  Svara

    Från din länk….

    For example, many studies were surveys, and the recruitment process for them is not described. It could be the case that men who have a satisfying sex life may be more willing to participate and answer questions on sexual performance and satisfaction that those who aren’t.

    Also, most of the responses in the study are subjective, and what one person considers to be a sexual problem or sexual satisfaction, another might not. There may also be differences in the culture and ethnicity of the participants of certain studies, meaning that their findings cannot be so easily transferred elsewhere.

    Det finns andra studier som gått ut på fysiska undersökningar som hävdar motsatsen framförallt om man bär byxor och kalsongerna dagligen. I traditionella tex muslimska kläder blir skillnaden mindre.

    Svara

     Trodde att du var blockad här. Är listan rensad?

     Mvh inte hängt med på sista tiden.

     Svara

      😀Mer lite i limbo. Sitter på förmodderering.

      Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

      Hon är välkommen tillbaka.

      Svara

       Visst hade du ett inlägg om att eventuellt rensa listan eller har jag drömt?

       Svara

        Helt sjukt att TRH får komma från blocklistan men inte jag? Fan vad störd du är

        Svara

         Du är ju uppenbarligen här?

         Svara

       Är du säker på att det är en ”HON” CamCam?

       Svara

        Det har THR berättat själv att det är en hon.

        Svara

     Mellersta stycket gäller ju dock även för de som upplever skillnad i känseln.

     Svara

    Det gör det visst det, män som av någon anledning fått omskära sig i vuxen ålder har gång efter annan beskrivit skillnaden och att de inte har samma känselförmåga som tidigare, även om det finns dem som har ’klarat sig’.

    Att omskära små pojkar är könsstympning – inget annat.

    Svara

     Min man som är omskuren i vuxen ålder är jättenöjd och upplever ingen skillnad i känsel.
     Anekdotisk bevisföring absolut, men har inga fler personliga fallstudier att dela 😁

     Svara

      Min partner lät omskära sig som ung vuxen och har inte upplevt försämrad känsel. Han gjorde det av estetiska skäl, innan han piercade sig.

      Det är i stort sett betydelselöst för mig, hans kvinnliga partner, men min absoluta preferens är för hygieniskt välskött kuk med förhuden intakt.

      Svara

    Man kan fortfarande njuta av sex men ollonet förlorar i känsel, blir lätt torrt om man inte smörjer in det varje dag samt att det är lite svårare att onanera samt tar lite längre tid att få utlösning.

    Svara

     Ren och skär snicksnack.

     Svara

     Nej det är inte svårare att onanera. Däremot krävs en annan teknik än att dra förhuden upp och ned bara (av förklarliga skäl). Men det är inte svårare, man upptäcker ju bara vad som i stället gör det skönt.

     Svara

      Jag drar inte någons förhud upp och ner! Har jag missat något ?! Nu blev jag nervös, jag som ska på dejt.

      Svara

       Vad gör du då??

       Svara

        Vad jag gör på bloggbevakning? Jag läser och kommenterar . Vad gör du på bloggbevakning?

        Svara

        Förlåt , nu förstår jag ,du menar min runteknik naturligtvis ! Jag drar ner förhuden så att den stannar nere vid ollonets slut, sen börjar jag runka av honom.

        Svara

         Aj!

         Svara

    Om du hade sugit av några omskurna och några icke omskurna hade du märkt skillnaden. Precis som du är inte lika känslig på utsidan av dina yttreblygdläppar som ligger emot dina trosor hela tiden , du är mycket känsligare på dina inrre blygdläppar för de är skyddade .

    Svara

     De som har inte blygdläppar som hänger utanför de yttre, har de mindre känsel där då? Uppriktig fråga.

     Svara

     Jag har sugit av omskurna. Har inte tagit längre för dom att komma än de icke omskurna jag sugit. Alltså visst, en del kommer ju snabbt men de har varit både omskurna och inte.

     Svara

      +1

      Svara

      Intresseklubben antecknar!
      Jag undrar bara var jag ska använda denna ”nyttiga” information till?!
      Nej, nej – berätta inte mer! Jag är så nöjd med det jag fått veta om dina kunskaper och känsligheten hos dina manliga bekanta. Jag känner att jag inte behöver veta mer än jag redan ofrivilligt fått höra…

      Svara

     Jag har haft förhud, nu har jag inte förhud. Jag är inte mindre känslig. Men bra att du vet hur det ligger till för oss alla.

     Svara

   Får väl vara lite renlig av sig då och tvätta varje dag/flera ggr om dagen, inte mer med det?

   Svara

  Tror mer det var en klumpig beskrivning i stundens ögonblick. Hon är väl van med en omskuren så det har väl blivit en form om ”preferens”. Vi människor håller oss gärna inom det vi är cana vid så därmed har hon väl kanske byggt upp den blockeringen att hon bara kan/vill vara med omskurna män.

  Svara

   Klumpig? Ja det är väl Biancas mellannamn. Som en ångvält vräker hon ur sig saker som dom flesta vettiga människor förstår att man kan vara tyst om.

   Svara

    Det kallas väl att skapa content och buzz?
    Vi snackar ju om det så det fungerar säkert 🙂

    Svara

  Haft sex med både och, helt ärligt ingen skillnad. Det har varit både pga medicinska skäl och religiösa. Och de icke omskurna har varit fräscha, aldrig någon slajmig 😅

  Svara

  Vad har hon vart med för orena typer om en helt vanlig snopp är slajmig?

  Svara

   Bianca har nog funderat på vad som kan dölja sig under förhuden om den är kvar.
   Tänk om det är slajm där under!

   Svara

  Bianca verkar ju tycka att allt med kön (hennes överdrivna användande av intimprodukter lär ge henne svamp om det inte redan har gjort det) är äckligt så det förvånar mig inte. För övrigt har jag läst att omskurna lättare får bakterieangrepp osv. eftersom allt är såpass ”oskyddat”. För tusan, tvättar man den varje dag så är det noll problem och det gäller väl alla underliv?

  Svara

  Jag dejtade en kille med en sjukt konstig snorre. den var liten (okej inte så konstig egenskap kanske) men den var även böj neråt vid erektion samtidigt som han fick slemningar när han blev kåt. Alltså han försåg sexet med mer glid än en själv gjorde… och så vägrade han tro mig när jag påstod att det inte var norm att alla k#kar var blöta som fiffor…

  Svara

   Önskar att jag inte läst det där (!!). I am so sorry for you. Hade ett ligg som bet i mina blygdläppar en gång för han trodde det var en grej vi gick igång på.

   Svara

    Låg med en tjej som bet mig i klittan. Aj.

    Svara

    Börjar hans namn på G hahah?

    Svara

   Men urrrrrkkkkkkkk 🤢

   Svara

   Haha det låter som en kille jag dejtade 😂🙈

   Svara

    Hette han Eric?

    Svara

   Men herregud, hoppas han inte fick men för livet. Det är ju olika med alla, precis som med tjejer. Pust….

   Svara

  Bianca gillar nog i första hand orgasmer.
  Och det klarar man förstås bäst på egen hand (!)

  Svara

  Äcklad av snopp i fiffig grejen, kroppsvätskor och tycker inte killar ska stöna under sex.

  Föredrar en stund på ”egen hand” framför sex med personn med en sådan tråkig inställning till sex.

  Svara

   Varför har hon då sex kan man fråga sig.

   Svara

   Gillar hon inte penetrerande sex så finns det ju ingen anledning för henne att ha det. Hon får nog lära sig att tala om för killen vilken typ av sex hon i stället föredrar och träffa en kille som också gillar det.

   Svara

    Hon har ju en kille redan så det är väl honom det är fel på isf.
    Kanske därför de har perioder då de har gjort slut och kan testa andra 🙂

    Svara

     Att hon ens kan hitta någon att ligga med som faktiskt inte gillar något av det ovan, är fan imponerande.

     Svara

  Möjligheten att slippa träffa på ”slajmiga snoppar” är stor i USA:
  ”En klar majoritet (cirka 70-80 procent) av den manliga amerikanska befolkningen är omskuren.
  I USA är det i det närmaste rutin att omskära pojkar direkt efter födelsen, 1999 omskars 65,3
  procent av alla nyfödda i USA, men det varierar stort beroende på var i landet man bor.”
  https://www.rfsu.se/globalassets/praktikor/omskarelse-av-pojkar-och-man.pdf

  Svara

   Vaffö gö dom på dette viset?

   Svara

  ”Förhudsförträngning (även fimos, fimosis, phimosis, av klassisk grekiska φῑμός, phimos, ”grimma”, ”tillsnörning”) avser en förträngning av förhuden så att den inte går att dra tillbaka över ollonet. Förhudsförträngning åtgärdas genom ett kirurgiskt ingrepp, då man antingen helt avlägsnar förhuden eller försöker att vidga den.”
  Enl Wikipedia

  Svara

  jag är lite less på att läsa om Biancas sexliv. Det känns liksom inte som något ”sexpositivt”, bara ordbajseri. Klart hon fortsätter när det ger rubriker och uppmärksamhet, men varenda dag står det något om hennes sexuella preferenser. Känns som att man är mer insatt i hennes sexliv än sitt eget vid det här laget.

  Svara

   Varför vill man att massor av människor ska tycka att man är mindre intelligent? Varför vräker man ur sig saker som får folk att himla med ögonen?

   Svara

    ”Biancas fitterier” ger klick och uppmärksamhet.

    Svara

  Ingen som tycker som jag att det är ett övergrepp?
  Man skär alltså bort delar av könsorganet som bebisen föds med ?
  Man gör detta på bebisar /små pojkar .
  Glöm inte att renast / fräschast är det när det får se ut som det är skapt .
  Helt sjukt och vidrigt att hon förespråkar ett sånt här övergrepp

  Svara

   Jag håller med dig och har skrivit om det högre upp.

   Det är inte bara ett övergrepp, könstympning, det är misshandel att göra dessa ingrepp på små barn utan en medicinsk bakomliggande orsak.

   Att tjejer hyllar det här är rent bedrövligt.

   Svara

   Man behöver inte ens tycka något. Könsstympning är ett övergrepp, det är ren fakta.

   Svara

   Håller helt med!!

   Svara

  Något jag inte förstår är varför det är ok för kvinnor att diskutera om varför förhuden är äcklig och att det är bättre om den är borta.
  Det är EXAKT samma sak med kvinnlig könstympning. När barnet blir omskuren och sedan sys ihop pga traditioner.
  Om en man sade att han bara vill ha omskurna tjejer så hade det blivit liv i luckan.

  Är det så stor skillnad på pojkar och flickor när de är barn? En pojke som omskärs får en publik som sedan festar för att fira. En flicka som omskärs ska vara tyst och lyda.
  För mig är båda lika illa!!

  Svara

   Jag skulle aldrig omskära(?) min son. Aldrig någonsin och jag tar det absolut inte i försvar. Men en omskuren snopp går inte att jämföra med en könsstympad snippa.

   Svara

    Anonym 13:15
    Det är fortfarande ett övergrepp som inte något av barnen väljer. Både pojken och flickan har inget att säga till om. Båda två görs pga religion och tradition. Föräldrarna är dem som godkänner ingreppen då det är tradition.

    Svara

     Ja och jag säger ju att jag inte tar omskärelse i försvar. Jag tycker att det är oförståeligt hur man vill skära i en frisk bebis kropp. Men könsstympning är en annan sak där flickan får leva med fysiska men resten av sitt liv. Det är inte en ’kvinnlig omskärelse’ utan en stympning. Därför tycker jag inte att man ska likställa dessa två även om inte omskärelse för den sakens skull är något att hylla.

     Svara

      Man kan visst likställa dessa stympningar även om det inte ger lika radikala skador hos män.

      Svara

      Anonym 13:25
      Det är vuxna som bestämmer över barnens könsorgan. Och då killar och tjejer har olika anatomi, så är det självklart att tjejerna blir mer utsatta.

      Svara

       Ja det förstår väl jag också, att det inte är bebisarna själva som avgör om ingreppet ska utföras. Det är liksom inte min poäng. Jag tycker inte att föräldrar ska göra hål i bebisars öron heller men jag likställer inte det med stympning för det. Förstår du? Jag är också emot omskärelse av friska barns snoppar. Jag tycker bara inte att det är att jämföra med könsstympning som är något annat (och att kalla det för kvinnlig omskärelse är att förminska det enligt mig).

       Jag säger alltså inte att jag är för omskärelse eller att jag inte tycker att det är hemskt.

       Men jag vet inte om jag uttrycker mig svamligt kanske.

       Svara

   Det är alltid så, kvinnor får uttrycka sig hur som helst om män och deras attribut, privatliv och privata kroppsdelar, utan represalier.

   Men skulle en man göra likadant kokar feminismaffian över och går bärsärkargång.

   Svara

    Precis som alla incels som går i taket för att kvinnor får ha preferenser som inte inkluderar dom.

    Svara

    Hört talas om incels och deras ”bärsärkargångar”?

    Svara

    Manshat skapar på sin höjd nån obekväm stämning nånstans.

    Kvinnohat våldtar, misshandlar, dödar.

    Men visst okej.

    Svara

     Men det är ändå värst när feminister ”går bärsärkargång”.

     Svara

    Kränkta män brukar låta så där.

    Svara

     Vi kvinnor som skäms å kvinnors hat mot män kan också låta såhär.

     Skäms över de kvinnor med noll självinsikt, utan minsta förmåga att resonera Och reflektera över hur ni själva låter, med en töntig offerkofta och som har mage att uttrycka sig ’vi kvinnor som har det så hemskt’. Vadå ’vi kvinnor’? Jär kvinna och skäms över er och ingår inte i ert ’vi’.

     Svara

      Jag har inte sagt något om ”oss”.

      Svara

      Låter lite som du har offerkoftan på ändå.

      Svara

   Jag tror det hänger ihop med att det är så vanligt i USA (på grund av de har en stor judisk befolkning) som påverkat även vår syn på manlig omskärelse genom film och tv. Tänker på avsnittet i Vänner där Joey, som kommer från en katolsk familj och egentligen inte ska vara omskuren, får problem med en roll i en film eftersom han är omskuren. Omskuren framställs som normen i USA i de flesta filmer och tv-serier.

   Svara

    Omskärning i USA har inget med den judiska befolkningen att göra, utan det är norm här och i stort sett alla killbebisar blir omskurna. Min man är omskuren och har inget som helst judiskt ursprung, likaså vår son. Nu på senare tid så har det minskat lite, men som sagt så är det norm.

    Svara

    Det var ju gubben som uppfann Kelloggs flingor som propsade hårt för omskärning i usa. Inte pga stor judisk befolkning. Han menade väl på att det skulle få män att sluta runka typ. Sen blev det ”man är oren utan omskärelse” propaganda och nu tror de flesta så här bara. Min man tillhör ingen religon men blev omskuren som bebis. Tycker det ät sjukt att frivilligt göra detta på ett litet barn.

    Svara

   Flundra även om båda är övergrepp är det en stor skillnad. Manlig omskärelse är för renlighet och en man kan fungera som vanligt i vuxen ålder. Kvinnlig omskärelse är könsstympning där en kvinna aldrig igen kan känna någon njutning sexuellt samt högsT sannolikt måste leva med vidriga smärtor resten av livet. Stor jävla skillnad

   Svara

    Girlgang
    Om man drar saken till sin spets så är båda fallen ett övergrepp. Det är barn som inte har något att säga till om. Besluten tas över deras huvud och de kan inte säga nej.

    Säger en förälder nej så får de problem med resten av familjen och släkten. I många länder är kvinnlig könsstympning numera förbjuden och folk pratar mer om det. Men mörkertalet är stort då det fortfarande sker på en del ställen.
    Många byar får en utbildning om den kvinnliga anatomin och lär sig varför det är fel. Fler och fler flickor lär sig om sina rättigheter och har mycket lättare att få hjälp i dag.

    Det är på väg åt rätt håll även om det tar lång tid.
    Hur skulle det se ut och låta om man säger att den manliga könsstympningen måste sluta? Präster, församlingar och människor kommer att gå man ur huse för att försvara detta. Spädbarnet är oftast bara några dagar gammal och vet inte om sina rättigheter och kan på så vis inte söka hjälp

    Svara

   Sluta kalla könsstympning för omskärelse av flickor.

   Svara

   Att skära bort klitoris och blygdläppar jämför du med att skära bort lite hud ? !

   Svara

    Hade man skurit bort ollonet på pojkarna så hade det varit jämförbart.

    Svara

  Men nej sluta vi behöver inte mer övergrepp på försvarslösa barn. Enda anledningen som är okej är om det behövs av medicinska skäl.

  Svara

  Nej, men sluta nu.. tröttsam är hon, pinsam är hon när hon pratar om sitt sexliv. Någon måste prata med henne, hennes kollega, manager Vanessa verkar vettig, men här har hon har gjort fel som inte styrt upp det, att få Bianca sluta snacka om sitt sexliv i media (hon kanske har uppmuntrat till det för att få fler klick). Bianca tar inte hänsyn till sin omgivning, hon säjer att hon bara är sån, att hon är öppen om sitt sexliv, men kan hon inte ändra på det? Gå i terapi.

  Svara

   Men vadå, varför ska Vanessa ta ansvar för en vuxen kvinna på det sättet? Nä, det är helt Biancas eget problem.

   Svara

    För att hon är hennes manager kanske?

    Svara

  Jag har läst (nej, har ej källa till hands nu) att man genom omskärelsen tar bort en bit av den hud som 🍆 växer i vid stånd. Och det gör att omskurna 🍆 är kortare än vad de hade kunnat vara om de var icke-omskurna.

  Svara

   Nej stämmer icke. Huden som tas bor är den lösa förhuden som täcker ollonet.

   Svara

  Jag tycker att alla vuxna får göra vad faan de vill med sitt underliv men ge faaan i barnen!
  De stackars försvarslösa barnen ska slippa vad vuxna bestämmer pga religion, traditioner etc…

  Svara

  Men vafan, varför skall man behöva SKÄRA av en naturlig del av kroppen, fattar ej detta? Och är inte majoriteten av männen i Sverige inte omskurna? Blir svårt att bara ligga med omskurna män då tänker jag.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Hon verkar minst sagt lite speciell den tjejen.

  Svara

  Sorgligt att man ska behöva skära i sin kropp för att behaga andra könet oavsett kvinna eller man.

  Sjukt.

  Svara

  Rent hygieniskt och estetiskt är omskurna kukar trevligare enligt mig. Sen är jag emot att man gör det på barn. Vad varje vuxen man gör med sina könsdelar vid myndig ålder bryr jag mig inte om, tycker man ska ha friheten att välja själv.

  Svara

   Rent hygieniskt och estetiskt är opererade knappt synliga blygdläppar trevligare enligt mig. Sen är jag emot att man gör det på barn. Vad varje vuxen kvinna gör med sina blygdläppar vid myndig ålder bryr jag mig inte om, tycker man ska ha friheten att välja själv.

   Svara

    Hygienskt med opererade blygdläppar ?

    Svara

     Fråga pojkarna om dom tycker det är mer hygieniskt med opererade blygdläppar. Väntar med spänning att läsa deras åsikter ifråga🛁

     Svara

    Ja det finns ju kvinnor som opererar blygdläpparna i vuxen ålder. Fritt fram. Kör!

    Svara

  Vem är Bianca att mästra över vilka som ska avgå från sina arbeten och uppdrag. Senast kräver hon Amanda Linds avgång. Bättre att Bianca ägnar sin tid att diskutera snoppar.

  Svara

  Är det inte konstigt att Bianca inte sover hos sin pappa som har en enorm lägenhet utan istället är på ett hotell i två veckor?

  Svara

   Alla vill inte vara omringad av människor 24/7. Det är skönt att kunna vara helt själv om man vill dra sig undan.

   Svara

   Kanske inte finns gästrum? Ska hon sova på soffan i två veckor?

   Svara

    Finns tydligen minst ett rum för fru Ingrosso kläder, skor, väskor. Ett rum för Emilios piano, men finns det gästrum för barnen när de hälsar på?

    Svara

   Varför då, hans frus dotter är där oxå, kanske inte får plats och B och hennes kille kanske vill ha lite privatliv oxå, inte konstigt alls!

   Svara

  Jag tycker det här med omskärelse av småpojkar vid köksbordet borde diskuteras istället för vad Bianca tycker. Tänk alla dessa småpojkar som får växa upp med deformerade könsorgan pga att någon köksbordskirurg karvar i snoppen. Landstingen är hårt belastade redan och sedan ska dom behöva hålla på att omskära eller korrigera könsorgan på pojkar som kommit hit från något land i mellanöstern. Och varför kan inte judarna praktisera sin religion med en förhud är för mig en gåta.

  Svara

  Sån idiotisk kommentar, förstår hon inte att många är omskurna mot sin vilja ?
  Min sambo är omskuren och är ledsen för att han är det pga eventuell minskad känsel, han vet ju inte, han har inte haft en förhud.
  Vidrigt religiöst påfund att bestämma över små pojkars könsorgan.

  Svara

   Fast vadå, så kan man ju inte säga!? Då får man inte ha några preferenser alls för att det finns folk som är så emot sin vilja.

   Svara

    Det är alltid mot deras vilja om det görs när de är barn, och det görs på grund av helt fel anledningar —> sjukt att normalisera och uttala en preferens över utan att ens bemöda sig att reflektera och läsa på om saken och se sig själv med kritiska ögon.

    Svara

  Hur vanligt är det med omskurna män? Jag har aldrig träffat på nån- varken privat eller i jobbet där jag satt hundratals urinkatetrar genom åren. Är det nått som är ”på modet” nu? När allt ska vara så rent och kliniskt (och svampinfektionerna blommar istället)

  Svara

   Utöver judar och muslimer är det nog inte så många män i Sverige som är omskurna.
   Ett antal på grund av trång förhud när de var små redan plus en del som gjort det av ”estetiska” och ”personliga” skäl senare i livet.
   I USA lär 70-80% av männen vara omskurna åtminstone i mer progressiva miljöer som New York och Kalifornien.

   Svara

    Och ungefär 30% i hela världen. Jag försöker hitta en siffra för Sverige men har inte lyckats.
    För mig känns det helt sjukt främmande med en omskuren kuk, men hoppas jag träffar på nån nångång, det hade varit spännande att se. Tror dock inte jag skulle gilla det? Gillar momentet med förhuden 🙂

    Svara

    Mellan 20 och 40% av män i Sverige är det. Det beror väldigt mycket på vart man bor dock och i vilken åldersgrupp man är i. Finns vissa ställen där det är mer och mindre än det såklart men det är ett genomsnitt.

    Svara

   3 st omskurna av 25 snoppar för mig

   Svara

   Du har lite rätt att det är på modet nu då fler och fler vuxna män gör det. Det beror helt på vart du bor men det är som vanligast i storstäderna och blir vanligare ju längre söder ut i landet du kommer. Någonstans mellan 20 och 40% av män är omskurna. Fler och fler kvinnor som får barn gör det också då det ses som mer och mer normalt. Detta kan vara pga porr och att man då blir van vid ett blottat ollon.

   Svara

  Minns ni kvinnan på Öppet spår för någon vecka sedan som beklagade sig över att hennes styvdotter ville komma med några kompisar och bo några veckor med pappan och styvmamman? De hade ett hus i utlandet (Spanien?) Och bodde där mestadels under året. Bara jag som i efterhand tänker på Åsa Ingrosso?

  Svara

   Haha, intressant. Men jag tycker det känns som att Åsa njuter av att få synas lite i Biancas kanaler, rida lite hennes kändisskap och kanske ha turen att dra fördel av det. Får den känslan i alla fall.

   Svara

   Såg för övrigt Biancas vlogg från pappans och Åsas nya lägenhet i Spanien. Noterade de iskalla blickarna Åsas dotter Lina gav Bianca. Ojoj. De var inte nådiga.

   Svara

    Haha tänkte faktiskt oxå på det. Kändes som Lins typ tyckte B var dum i huvudet eller galen… bjöd inte till för fem öre.

    Märks att Bianca ständigt söker sin pappas uppmärksamhet. På bara några minuter i videon har hon kallat på Emilio, berömt terassen, maten och kommentera prosecco. Sedan satt de bredvid varandra (Lina, Bianca och pappa Emilio) och även då ville hon liksom vara pappa flicka.

    Det är väl fint tycker jag men pappans o biancas relation är nog bra, men känns ändå något krävande från dotterns håll. Tror hon vill känna sig mer som ett barn, som när hon var liten att pappan självmant ska ta taktpinnen och prata mer med Bianca och skoja.
    Känns som Bianca själv känner att hon har ett ansvar/intresse att hålla igång showen och prata loss.

    Ibland är hon faktiskt lite vulgär och för mycket. Som snacket med Lina. Sa att Lika skulle få kuk, sökte jobb och lägenhet. Och var singel.
    Lina såg inte jätteglad ut mår Bianca (kanske) outade att Lina verkar vara både hemlös samt arbetslös.
    Kanske är det så att Lina bos hos Emilio och Åsa?

    Japp, håller med att Åsa gillar att synas i kanalerna.
    Tror jag gillar henne helt ok, men hon verkar ändå lite hmmmmm hal?? Svår? Bättre än alla andra? Något.
    Jag vet inte….

    Svara

  Asbra med omskuren för kvinnor. De blir uthålligare vid penetrationssex. Omskuren innebär också lägre risk för hpv=mindre risk för livmoderhalscancer. Ser bara fördelar.

  Svara

   Jag ser nog större fördelar med att killar vaccinerar sig mot HPV innan första samlaget, istället för att de som barn, utan rätten att själv ska få bestämma, ska få sitt könsorgan stympat.

   Svara

   Mm fördelarna med könsstympade bebisar!

   Svara

    Haha fast det är ju astråkigt/jobbigt att ha penetrerade sex länge. Efter 30min blir det ju lite långrandigt. Hade älskat att kunna ta en snabbis liksom.

    Svara

   Jag förstår inte grejen alls?! Detta att det skulle minska risken för cancer låter som totalt nonsens! Skulle detta vara en sanning borde det först och främst vara något vården informerar samtliga om och också vara något som de förespråkar ännu mer än vaccinationen de började med för några år sedan. Den åtgärden borde dessutom vara betydligt billigare för vården och bättre för alla kvinnor om inget annat…

   Vikten av att kolla sina källor och sprida rätt information är både viktig och relevant!

   Men jag undrar på allvar hur många män som verkligen är omskurna?! När och var sker detta och vem är ansvarig för att det sker?
   Jag har verkligen många frågor om just detta och jag inser att signaturen ”Cancerfritt” inte har svaren – det jag läser i din kommentar låter ju 100% fel så det känns inte som om detta är en speciellt trovärdig källa.

   Svara

  Är det verkligen så många killar i Sverige som är omskurna?
  Känns som majoriteten av Svensk födda killar har förhuden kvar, eller?

  Sedan, vill hennes killer verkligen att hela Sverige ska veta om han är omskuren eller ej? är inte det lita privat som man själv väljer om man vill berätta för alla eller ej?

  Svara

   Ja det är förvånansvärt vanligt. Det är faktiskt den operationen som utförs mest i Sverige och det är inte ens nära. Det beror helt på vart man bor men är generellt mer vanligt i storstäderna och blir mer vanligt ju längre ner i landet som man kommer. Någonstans mellan 20 och 40 procent av svenska män är omskurna och det stiger väldigt snabbt.

   Svara

  Omskärelse (utan medicinska skäl) på minderåriga borde förbjudas i Sverige. Inte lika allvarligt som på tjejer men ändå, barnet har inget val och kan få komplikationer senare i livet. Och att ta bort en frisk kroppsdel bara för att? Får jag välja andra grejer att skära bort på mina barn eller? Örsnibbar t.ex, de behöver man inte. Sjukt är vad det är.

  Svara

   Amen 🙏

   Svara

  Vad Biana Ingrosso ”tycker” är inte intressant. Däremot är det faktiskt så att en omskuren penis innebär en mindre risk för kvinnan att utveckla cervixcancer. För det första därför att inte alla män med förhud sköter sin hygien samtidigt som vissa ju har oplanerat sex, gärna alkoholpåverkade och de personerna har kanske inte som främsta fokus att börja diskutera tvål och vatten. För det andra därför att hur noga en man med förhud än sköter sin hygien blir det svårt att bli lika ren som en man utan förhud – förutsatt att mannen utan förhud tvättar sig lika noga. ”Osvuret är bäst”, brukar man ju säga men det stämmer inte här där man i stället utan vidare kan påstå att omskuret är bäst.

  Svara

   Låt då vuxna män få ta det beslutet om de vill. (Och kvinnor ta beslutet att endast ligga med såna män om det känns viktigt). Låt barns snoppar va ifred och intakta!

   Svara

   Var har du fått denna informationen från? Minska risken för Cervixcancer??? Om detta verkligen skulle innehålla någon sanning hade vården knappast satt igång med att erbjuda vaccinationer till tjejer. Då hade de istället förespråkat – ja, förmodligen redan när pojkar föds i fortsättningen – omskurit samtliga killar i en viss ålder. Men eftersom detta varken är aktuellt eller har diskuterats offentligt så är jag oerhört skeptisk till att det skulle ligga någon som helst sanning i påståendet!

   Men har du möjlighet att komma med någon form av vetenskaplig text eller ”bevis” så är jag givetvis villig att ändra mig och be om ursäkt för min trångsynthet!

   Svara

   Detta är en lögn. Faktiskt.

   Svara

  Vidrig inställning till ett faktiskt integritetskränkande ingrepp. Dina barn har inte haft möjlighet att ge samtycke. Ok om det finns medicinska skäl. Hur motiverar man en stympning som inte är medicinskt motiverat? Nyfiken på ditt svar. Sorgligt att höra hur lätt du jämför det med andra beslut varje förälder dagligen gör. Min man är omskuren och hans mor har långt senare ångrat det djupt, just för att han aldrig har gett sitt samtycke. Rent sexuellt är det svårare för honom att komma då ollonet är mindre känsligt.

  Svara

  Varför är Philippe omskuren?

  Jag har aldrig råkat på någon som är det, har iofs bara varit med svenska killar.

  Svara

   Två av mina ex är omskyrna. Helsvenskar båda två och sa att det var pga hygieniska skäl.

   Svara

    Stackare, som haft så svårt att hålla hygienen med förhuden kvar. Tack och lov kan de flesta andra killar göra det alldeles utmärkt.

    Svara

   Han är väl jude?

   Svara

  Antar att dom flesta svenskar, inkl Bianca, vet hur en omskärelse går till. Den judiska omskärelsen består av att släkten står runt och festar när barnet blir torterat med att bli omskuren. Förhuden sitter dessutom fast på ollonet som barn, som en nagel. Tänk er att få bort nageln utan bedövning och sen skärs huden runt om bort också. Detta är vad amerikaner anser normalt. På judiskt vis suger även den som omskär bort blodet på snoppen. Ja, han suger på snoppen… Inför alla. Och ingen reagerar. Bebisar har dessutom fått herpes pga detta, och dött.

  200 bebisar dör varje år i USA efter komplikationer av omskärelse. Och det är ytterst vanligt med missformade snoppar efter det. Bara att googla….

  Amerikaner anser att förhud bara är ”extra skin”, det är samma med läkarna. Dom vet ingenting om förhud. Dom är nitriska med att dra tillbaks förhuden på små barn och bebisar och hetsar föräldrar att göra det, om dom inte omskär. Vilket leder till infektioner och smärta och tadaa, föräldrar väljer att omskära för ”det var så jobbigt med en intakt snopp att sköta!”.

  Rekommenderar Bloodstained men and their friends på Facebook. Mycket att lära för oss alla!! …vad som pågår i USA.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.