Det hänger på håret

Brunett blir blond, blond blir brunett och allting där emellan.
Egentligen kan jag bara vara riktigt säker på att Bella Anderssons hår faktiskt är färgat eftersom hon raderat hela sitt tidigare Instagramflöde som blond, och det är nog ingenting man gör om man bara har på sig peruken för att ta några bilder i den.
Fanny Lyckmans bruna man är en peruk, men frisören Marre har skrivit och kommentar och frågat om de inte ska passa på och färga henns hår ändå.

Alice Stenlöf testar att bli både platinablond och brunett på Instagram och jag tänker att de båda är peruker? (Min slutledningsförmåga är ON FLEEEEK)
Jag har själv aldrig burit en ”riktig” peruk och kan inte riktigt relatera, men blir man inte galet varm i det, eller är det enbart de billiga i syntet som får hjärnan att koka?

Alice Stenlöf som brunett från högsta betyg av mig, men varför man måste se ut som att man varit hos tandläkaren och blivit så pass bedövad i hela käften att det är omöjligt att stänga munnen?
Är det för att vara sexig?
Eller är det för att någonting luktar så illa att hon helt enklet måste andras genom munnen?
När jag testar ser jag mer ut som en fågelholk än en fiery lady, men jag tror att mitt resting bitch face spelar in där och inte till min fördel.

Har ni någon planerad ”höst-look”? 
Jag ska återigen klippa lugg tror jag, men det är ju ungefär lika spännande som byta från scrunchie till vanligt gummiband.
Har ni något lite ”crazy” på gång? 😉

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fruktansvärt fult.

  Svara

   Alltså..Alice har så roliga läppar. som små mini korvar som någon lagt i en mun-formation. Påminner lite om fred flintstones fruga. Oxå fult när man fixat sina korvläppar så mycket att man inte kan stänga käften. Eller är det för mycket koks så hon måste mun-andas?

   Ja jag kommenterar folks utseende när de visar upp sig som apor i bur.

   Svara

    Och begår förtal genom att påstå att hon är narkoman.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Kul skämt, verkligen 💯

      Svara

     Vem fan tar inte en lina då och då…

     Svara

    Usch på dig!

    Svara

    ursäkta men vad är de för jävla kommentar

    Svara

    Lite död fisk-look, känner jag

    Svara

    Här har vi någon som talar av erfarenhet

    Svara

    Jävligt låg kommentar.

    Svara

   Allt detta krälande och kråmande för lite likes. Looord help us all 🤯🤯

   Svara

    Alltså vilket företag vill sponsra tjejer som kryper omkring med halvöppna munnar och visar så mycket av brösten och rumpan som det bara går utan att vara naken? Måtte de bli helt utan inkomster nu.

    Svara

     Alldeles för många uppenbarligen

     Svara

   ..och återigen fokus på BRÖST, RUMPA, ÖPPEN MUN och SEX, SEX & SEX….
   Boooring!

   Svara

    Och hela tiden under täckmanteln ”power women”….

    Svara

     Girl power💪

     Svara

      Det är ingen Girl power.

      Svara

  Jätte fin i brunt hår. Hennes blåa ögon kommer verkligen fram!

  Svara

  Alice har så jäkla vacker ögonform. Riktiga kattögon. Tänk hennes ögon på en naturlig svarthårig tjej med massa kajal, eyeliner och långa fransar. Så snyggt! Hon passade i platina då ögonen verkligen stack ut och gnistrade. Skitsnyggt! I brunt såg hon bara ”billig” ut, kan vara den sexiga posen men hon känns naturligt vackrare i platina.

  Svara

   Tvärtom ju!

   Svara

    Eller hur! Får lite Megan Fox-vibe av henne som brunett.

    Svara

     det med! Men fick också starka olivia wilde vibbar av henne. hur som – Alice är jätte vacker!

     Svara

   Har hon det egentligen dock? Om man tänker bort eyelinern och minen hon alltid gör ”trött/arrogant/sexig”. Tycker hon är dövacker när hon slappnar av men hon har alltid nån konstig min för sig för att få till kattögon.

   Svara

    Tycker man såg i Let’s dance hur hon ser ut ”på riktigt”. Nästippen såg annorlunda ut i intervjuerna där jämfört med hennes bilder (bara positivt enligt mig)

    Svara

    Ja för kattögon är väl inget man vill ha?

    Svara

  Sista bilden: hon ser ut som Linda Rosing

  Svara

  Alice som brunett var det snyggaste jag har sett på länge 💯

  Svara

   Verkligen, shit vad snyggt. Hon ser plötsligt exotisk ut. Älskar kontrasten mellan håret och ögonen.

   Svara

    Mjauuuu

    Svara

  jag har haft peruk i äkta hår sen mars. svettas inte i den. har alopecia.

  Svara

   Usch 🙁 Kul med peruk dock!

   Svara

  Min höstplan är att slänga i en färg innan semestern är slut och ta bort 5 cm utväxt…. semestern har varit lång och håret har vilat från för mycket kemikalier.

  Såg förresten att Mogi söker jobb. Eller om jag förstod det rätt – hon vill att arbetsgivare kontaktar henne med förslag på tjänster dom har som hon kan passa som?

  Svara

   Men good on her att hon söker jobb (förhoppningsvis söker hon på fler ställen än bara på instagram stories). Hon mår nog bra av att ha rutin och ett ställe att gå till.

   Svara

   Haha gulligt

   (Vore bra om hon hade dubbelkollat sin meningsuppbyggnad + stavning innan hon publicerade inlägget. Det hade gett ett liiite mer seriöst intryck.)

   Svara

   Sociala mediekonsult, ambassadör, frilansande skribent på twitter.

   Svara

    Åh, ambassadör i Tyskland vore kul!

    Svara

   Känns som en sund utveckling att göra efter att ha jobbat i samma bransch i över 10 års tid, tycker det är inspirerande när personer skapar förändring i sina liv! Utan att bry sig om allt tyckande som pågår exempelvis på denna blogg.

   Svara

  Funderar på att inte klippa mig och spara ut håret (precis axellångt) och färga det lila/vinrött-ish. Om nån var intresserad.

  Svara

   Ska du spara ut det så var noga med att klippa/toppa. Annars går topparna av i samma takt som det växer till slut. Jag kör två tre ordentliga toppningar varje år och fått ner håret till rumpan. (Ska ta bort en dm dock).

   Svara

    Ja absolut, hade aslångt hår tills för ett år sen så det är jag van med.. Tänkte bara om jag skulle strunta i att klippa det kortare hela tiden.

    Svara

    För min del toppar jag endast en gång per år, ibland går det längre tid som nu – uppe i ett och ett halvt år. Mina toppar mår prima, väl hos frisören behövs endast cirka 2 cm tas. Då färgar jag dock aldrig håret och använder aldrig locktång/plattång osv. Hårtork ibland med värmeskydd. Med det sagt, man behöver inte klippa sig flera gånger per år för att det ska bli långt

    Svara

    Och jag klipper mig en gång om året och behöver bara klippa 2cm varje gång!

    Det är livets största lögn att håret behöver klippas ofta för att bli långt, enligt min frisör.

    Svara

     Ja för 2-3 gånger på ett år är ju ofta 😂

     Svara

     Så varken din frisör eller du har märkt att håret blir torrt och slitet längst ner?
     Bra frisör. NOT.

     Svara

    Fast nej, topparna skick beror helt på hur man sköter det, inte hur långt det blir.

    Svara

  Jag ska låta mitt hår växa ut och kolla vilken min naturliga hårfärg egentligen är. Ingen vacker process men jag har kommit så långt nu att det inte känns rimligt att backa.

  Svara

   Ett alternativ skulle ju kunna vara att låta det växa en bit och sedan försöka färga resten i samma färg, men det har du förmodligen tänkt på redan så 🙂

   Svara

    Nu låter du som min frisör. När jag går till henne med mina barn och inte låter henne röra mitt hår.😂

    Nej, jag är ute efter grejen att ha helt naturlig hår. För det har inte hänt på 25 år.

    Svara

     Jag lät mitt växa ut för tre år sen, och har enbart naturlig färg nu. Skitjobbigt när utväxten var runt 5-10 cm, men samtidigt kul att se vad som blev. Efter ett halvår klippte jag bort ganska mycket, så längden blev strax under öronen då blev det mer uthärdligt 😉

     Svara

     Ja alltså jag menar att om övergången är jobbig går det ju att försöka färga det som inte är utväxt i en liknande färg, sedan bara låta växa och bli helt naturligt 😅

     Svara

   Kommer vara värt det! Jag är naturligt ”honungs blond” men slingade mig ljusare i alla år. Såg lite tokigt ut ett tag men det va verkligen SÅ värt!

   Svara

    Jag har ingen aning om vilken min naturliga hårfärg är nu. Jag var superblond som barn men har kolsvarta ögonbryn/fransar. Det som växer ut ser ju självklart väldigt mörkt ut men jag tror att det blir ett lite annat uttryck när allt hår är naturligt. Hoppas på en juste honungsblond men kanske blir det gråstrimmig råtta…

    Svara

   Nu vet jag inte hur mörkt hår du har, men jag som har väldigt mörkt hår råkade spara ut min naturliga hårfärg utan att ha planerat det. Jag gjorde en balayage och använde färgbalsam i olika färger under många månader, samtidigt som jag klippte några centimeter lite då och då. Plötsligt hade jag knappt något blekt kvar att färga och nu har jag helt ofärgat hår. Tror det hjälpte att jag vande mig successivt och kunde ha lite olika nyanser i längderna.

   Svara

   Jag har inte färgat mitt hår på snart 2 år, ganska skönt mer får lite abstinens ibland 🙃 Hade alltid platinablondt och tyckte det var såå fint, men inser så här i efterhand att jag ser bättre ut i min naturliga hårfärg som är mörkblond/gråblond 😅

   Svara

   Gjorde jag förra året. Hade tyvärr blivit grått så nu färgar jag igen.

   Svara

  ”Kolla bak med ett leende på läpparna”….. Ja det citatet passar ju 😉 Kolla hennes bak… -Kolla BAKÅT, tack. Antar jag att hon menade. (Eller…?)

  Svara

  Bilden där hon sitter framför en tegelvägg är så märklig. Varför sitter hon vänd mot en blank tegelvägg? Ser ut som att typ sitter i skamvrån eller så får jag associationer till att någon som är så väck av alkohol att de inte riktigt är med utan bara sitter som i trans och stirrar blankt framför sig.

  Svara

   Ett stilval och för att skapa en känsla skulle jag gissa på.
   Har du kollat i en modetidning någon gång, ibland står dom på olika platser för att framhäva kläderna på ett eller annat sätt.

   Svara

  Tog mig orimligt lång tid att fatta att det inte var samma tjej på alla bilderna. Det är något med ”instagramkändisar” som hör att jag har svårt att skilja dem åt. Kanske blir så när de eftersträvar samma ansiktsform, postar på samma sätt och handlar på samma ställen? Eller så är jag bara gammal och halvblind.

  Svara

   Inte bara du, har flertalet gånger förväxlat personer som ser likadana ut på pricken när jag scrollar på insta.

   Svara

   Alice har alltid samma jävla min, ser sjukt onaturligt och framförallt tråkig ut. Hon måste tycka att den är väldigt bra själv. Nä fram för det naturliga tycker jag, även Bianca kör med en och samma munmin.

   Svara

    Alice ser elak ut.

    Svara

  Skulle vilja göra något åt min Alopecia men det har jag inte råd med tyvärr.

  Svara

   Samma här…

   Svara

   Peruk?

   Svara

   Förlåt, nyfiken fråga och du behöver självklart inte svara. Men vad gör man åt Alopecia?

   Svara

  Jag tänkte klippa håret typ axellångt och bleka fan ur det. Sedan eventuellt ha i silver/grått. Är flera flera år efter alla andra men aja.

  Svara

   Hellre en egen stil än att följa trender slaviskt.

   Svara

    Sant. Gardetade mig mest för eventuella ”amen guuu det slutade man med 2016”

    Svara

  Inget crazy för mig! Men går i färga håret-tankar. På alla bilder är allt så himla fint, och så tänker jag hur det skulle se ut på mig…inte alls så himla fint.
  Har mörkmörkbrunt hår, vill inte bli ljus men vill få till en snygg skiftning mellan lite ljusare och mörkt och få nåt slags djup men liv i håret. Det känns typ omöjligt, är det det?😂🙈

  Svara

   Slingor i nån nyans ljusare? 🙂

   Svara

    Ja det kanske är så enkelt som att bara göra slingor, haha😄. Är så oinsatt utan brukar bara visa en bild ”såhär vill jag ha det” liksom, men iom att jag inte hittat en bild som är så jag vill ha det så har det känts omöjligt. Men min frisör borde väl iofs veta🙂

    Svara

   Är det bara jag som blir sjukt sugen på att färga håret eller göra en förändring i utseendet till hösten? 😅 Är samma sak för mig vaaarje år! Haha

   Svara

    Nej, jag med. Nåt med hösten och nystart…

    Svara

  Vilken power-woman; ”mina fötter ser konstiga ut i vattnet” 🙄

  Svara

   Det hade nog jag också skrivit 😅

   Svara

  kommer ni ihåg den bruden som satt på stolen i vetegrodarna häromdagen hon skopljak.
  snacka om pinsamt när hon själv ger sig komplimanger och kallar sig för babe 😛 😀
  https://www.instagram.com/p/CDebIFaj0O2/ kan läsas här 😀
  pinsamt värre

  Svara

   Mmmm nej jag vill inte besöka fin instagram men tack ändå.

   Svara

    Din

    Svara

     är inte min instagram camcam skrev om henne häromdagen 😀

     Svara

   Är bara en kommentar som säkert hamnat fel. Skulle nog vara ett svar på någon av de andra komplimangerna

   Svara

  Efter år av hårfärgning har jag blivit allergisk.
  Nästan alla hårfärger innehåller PPD, även de sk. ekologiska.

  Börjar det klia i hårbotten när ni färgar, se upp.
  Det är inte endast allergi färgen ger utan även cancer.
  Väldigt obehagligt nu när jag insett vilken farlig kemikalie PPD faktiskt är.

  Mitt drastiska förändring blir härmed att vara naturell 🙂

  Svara

   Henna också?

   Svara

   står det så ppd eller är det förkortning för något annat? min huvud kliar dock inte i samband när jag färgar. ej löss, ej mjäl men har som små kutor i huvdet dock har jag redan kollat upp det de misstänkte svamp men sa att det är inte det efter att de tog prover.

   Svara

   För mig har henna fungerat! Finns i flera olika färger numera. Men trivs du i din vanliga färg så kör på det!

   Svara

  OT: nu hänger idiot-Paow ut en tjej igen. Hon är ”mållös” över att tjejen är yngre än henne då Paow trodde hon var ”minst 45”. Hur elak och småsint får man bli??

  Svara

   Är hon medveten om att hon själv lätt skulle kunna passera för 45? Alla dessa opererade, klonade utseendena gör inte äldre yngre, och inte yngre snyggare – de ser bara ut som aliens allihop och skulle kunna vara allt mellan 25 och 65.

   Svara

    Jag har alltid sett äldre ut än jag är. Förutom som tonåring. Tänk Greta Tunberg o Sanna Nielsen. Men Hey thats me…

    Svara

   Ungeför som de flesta här inne, blir mållös. Något som är tråkigt är folk raderar sina gamla bilder och börjar om…nina tex, 2 ggr nu om inte 3. Löjligt!

   Svara

   Var?

   Svara

  Typ klippa en rejäl bit slitet hår efter att inte klippt mig på ett år tror jag. Velar mellan att låts det fortsätta växa sig långt eller klippa page igen. Som tur är har jag så din egen färg att jag inte behöver färga håret.

  Svara

  Och vissa av oss kvinnor arbetar för att vi inte ska ses som sexobjekt.

  Svara

   Vi är nog gammeldags. På tal om lugg anger Bella att inga män gillar lugg. De gillar inte heller röda läppar. Enligt hennes vetenskap är det bara tjejer som gillar lugg och röda läppar. Yrkeskvinnan som alltid behagar sin senaste man. Hu hu!

   Svara

    ???

    Svara

    Ha så dumt uttalande av Bella! Som att jag skulle bry mig om vad män tycker?! Blir nästan sugen på att klippa lugg och börja måla läpparna röda även om jag i vanliga fall aldrig använder läppstift. Även om jag är heterosexuell så bryr jag mig mer om att jag själv tycker att jag är snygg än om en snubbe skulle tycka det, skulle andra kvinnor ge mig komplimang däremot skulle jag bli smickrad. Är gift med en man och han tycker alltid jag är snygg så för hans skull behöver jag absolut inte göra mig till.

    Svara

     Så bra att Bella influerade dig till att ändra din stil.
     Verkar som att hon fortfarande vet hur man manipulerar folk på rätta sättet! 😀

     Svara

  Alice i mörkt hår var sjukt snyggt!

  Svara

  Jag ska fortsätta mitt projekt att låta håret växa ut. På ett år har jag fått det att växa från nyckelben till precis ovanför brösten (några cm till bröstvårtorna) men det ska gå ner för brösten och kanske tom bli midjelångt! Så det kanske tar något år till. Får se hur långt som känns praktiskt. Tacksam för min bra hårkvalitet. Funderar på vilka leave in jag ska ha i höst, det lutar åt två från Kevin Murphy 😊

  Svara

   Avis! Mitt hår kan fan inte bli längre än typ precis ovanför brösten. Är som att det bara tar stopp.

   Svara

    Ja jag har förstått att många inte kan få hår efter en viss längd, så jag vill passa på att ha långt. Vem vet om det inte vill bli längre om några år. Fint med kortare också dock!

    Svara

   Kevin Murphy är så bra!

   Svara

    Älskar typ allt jag provat av dem!

    Svara

     ÖS är ikväll. Ni orkar inte vänta tills dess eller??

     Svara

      Men inlägget handlar om hår, snälla! Vad jobbigt det måste vara att leva när man blir så irriterad på små detaljer.

      Svara

  Det här kommentarsfältet och Camcam har ofta på sistone en ”i-am-not-like-other-girls”-stämning eller ”pick-me”-stämning. Alltså att många ba ”åh herreguud vad gör dem med rumpan haha jag är inte som dom, jag läser böcker, har inte tid med sånt :ppp”

  Svara

   Grattis, du har fått en uppenbarelse.
   Välj nu ditt pris:

   1. Få en utskällning som lyder: ”Stick härifrån om det inte passar”.
   2. Bli kallad ”sto-is” i 24h
   3. En paragraf om hur korkade influencers är och du också som går på deras lögner.

   Varsågod och grattis till vinsten. 🥳

   Svara

  För mig är superlångt hår lite som superlånga naglar…. Innehavaren tappar liksom insikt och tycker att längre är bättre in absurdum. Tills det blir långa klor av dem. Men – japp, det är min åsikt 😉

  Svara

  Var får Paow sin inkomst ifrån? Jobbar hon med någonting överhuvudtaget?

  Svara

   Har hon inte vunnit PH/ex on the Beach/sexgrotta ca 10ggr de senaste åren?
   Och hon får la betalt vart hon än går och ställer upp i numera också?

   Svara

  Jag tycker sällan det är snyggt när folk färgar håret. Gillar inte heller något av ovanstående exempel, i synnerhet inte bild 2 och bild 3. Det ser bara onaturligt ut. Man behöver väl inte vara hårexpert för att inse att man som blondin ska ha riktigt mörkbrunt hår?
  Samma sak med folk som färgar håret rött. Har inte sett någon med en snygg röd hårfärg. Sedan har vi utlandsfödda med svart hår som färgar håret blont. Och för att inte tala om alla dessa pastellfärger som inte är snyggt på någon. Efter ett par tvättar ser det bara ännu mer slitet och trashigt ut.

  Nej, färgat hår blir sällan bra. Naturligt hår ÄR finast.

  Svara

   Håller med, det blir sällan bra om man avviker mer än 1-2 steg från sin naturliga färg. Tanbyklara är ett bra exempel på det, jag trodde länge att hon hade en dålig peruk för håret ser så fake ut. Men nej, hon färgar håret svart. Hon skulle vara så mycket snyggare med mer naturlig hårfärg.

   Svara

   Haha, du låter som en sådan tant.

   Svara

    Hell on heels: Är du kanske en sådan som färgar håret svart trots att du har blont hår? Det är inte snyggt om hårfärg och hudfärg inte går ihop. Så enkelt är det! Och problemet är återigen att det ofta förstärks av att folk slarvar och går med utväxt länge och så vidare. Hellre tant (vad som nu är fel med det) än att ha tacky smak.

    Svara

   Tycker nästan alla färgade röda hår är snygga. Och pastell – 👌🏻

   Svara

  Kolla Paows ig story om johanna nordström och kanske skriv ett inlägg om det. Blev helt mållös, hur kan man skriva så?

  Svara

   Hahah paow försöker hålla sig aktuell. Ironiskt nog ser ju hon själv ut som en ugglig hollywoodkärring. Johanna är som en fkn nyponros Paow, fattaru!?

   Svara

  Influencer eller porrskådis söker jobb, svårt att skilja dem åt nuförtiden.

  Svara

  Så löjligt när alla försöker se ut som Kylie Jenner. Och ännu mer löjligt när en liten osäker sönderopererad tjej som Kylie herself blir nån form av beauty standard som tjejer inspireras av…

  Svara

  Alice är sjukt snygg som brunett!

  Min höslock kommer vara stor fet o svettig.
  Kommer vara höggravid 👌😍

  Svara

   Håret kan ju fortfarande vara snyggt dock.

   Svara

  Jag har en side-cut som jag börjar tröttna på. Resten av håret är lååångt. Vill ha allt hår långt igen men vet inte hur. Alla säger att jag kan ”byta sida” på benan och ha utsläppt hår för att dölja utväxten under tiden. Jo visst, men jag har håret uppsatt typ 6 dagar av 7. Funderar på att ta fram rakmaskinen och ta bort allt hår och börja om men vågar jag? Ångest deluxe!

  Svara

  Både Alice Stenlöf och Johanna Öholm har förändrats ganska mycket rent utseendemässigt efter att de har blivit singlar.
  De har verkligen gått ”all-in” på långt och blont hår och att bli ”hot and sexy” på sociala medier.😂

  Svara

  Öpprnmun-posen är för att kinderna ser smalare/mindre puffiga ut, effekten av att det ska se ut som att man har skarpa kindben och absolut inte är lite ”puffig” i ansiktet 😀 *a bit sad*

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.