En gissningslek i sommarskornas tecken

Det finns inte helt mycket roligt att gräva i, rota fram, grotta ner sig i eller skämta om just nu på sociala medier.
Mycket lunkar på i maklig takt och när människor gör om samma resa de nyss var på så förstår ni att det är ”slim pickings”…
Eller så är det jag som bara tittar på samma ställen? Så kan det ju faktiskt vara..

Efter det här inlägget ska jag försöka vidga mina vyer lite, men för närvarande så tänker jag att vi kan ha en liten gissningstävling här på bloggen.
Här ovan har jag samlat ett urval ur influencernas sandalsamling för sommaren och ni ska helt enkelt gissa vad den totala summan landar på om man adderar priset på alla 6 paren.

Vi har alltså:
Tildas Chanel
Hannalicious Chanel
Hannas kardborre-Chanel
Matildas kardborre-Chanel
Angelicas Prada
Molly Rustas Hermes

Vad tror ni den totala summan för dessa 6 par skor blir om man rundar upp till närmaste tusental?

 

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Med tanke på hur fula det är så säkert snordyra. #makenosense

  Svara

  40?
  Tänk vad många Bugg det är 😵

  Svara

  Jag tycker Mollys är fina. Ingen aning om priset.

  Svara

  För att de är desingerskor behöver de inte vara bra. Ta t ex Loubotin med sina pr-smarta röda sulor så alla förstår vad man har för märke. Han glömmer att en bra hög klackad sko ska ha stöd för hålfoten. Att ha skor med märke på är stort no no. Gäller även väskor. Dessa beiga skor är uppengar svindyra. Och görfula. Men de kanske får bättre självkänsla med dessa skor. I alla fall kan de lägga ut bilder på sociala media.

  Svara

   Självförtroende

   Svara

  Hannalicious skor var 👌🏻 De flesta andra skulle jag inte bära frivilligt 😅

  Svara

  Tyckte Hannalicious skor var någorlunda fina (och Mollys men ALLA har den där modellen), resten ser lite plastiga ut. Frågan är ju om Hanna ens kollat på de där vita om de inte kom från Chanel 🙃

  Ibland undrar jag om modeskaparna skrattar åt att folk köper vad som helst med loggan på? Typ att de skapar vissa grejer som skämt.

  Svara

  Usch för synliga märken. Möjligen att Hermès kommer undan med sina sandaler, men nä… Tänker bara på MK-väskor och hur gräsliga sådana är med sina hängande märken i metall.

  Svara

  60 000 SEK

  Svara

  Mollys va supersöta. Hade jag kunnat betala nån femhundring för. Övriga hade jag inte velat ha om de kastades efter mig.

  Svara

  När ska den här bloggen fixas? Blir helt blank när man kollar kommentarerna och så måste man uppdatera sidan hela tiden. Varit så länge nu

  Svara

  Sandaler av olika slag är för mig bland det fulaste plagget (om man nu kan kalla det plagg) som finns.

  Sitter de sedan på en man tycker iaf jag att det är vidrigt…

  Svara

   Ptja, kanske fult men väldigt praktiskt. Orka ha kokande fötter och tåbira hela sommaren.

   Svara

   Om du menar kardborresandaler så står jag längst fram på barrikaden tillsammans med dig med det största plakatet som säger ”Våga vägra kardborresandal”. Såna är outhärdligt fula 🤷🏻‍♀️😂⛔️

   Svara

   Sköna sandaler är underbart på sommaren!

   Svara

    Jag förstår det. Men många ggr ser man folk ha strumpor i kardborresandaler. Hela vitsen med naturlig AC går förlora, brännan börjar på vaden och åskådarna får ont i ögon (och i mitt fall hjärtat) pga synen 😩

    Svara

  Dessutom kan skorna lika gärna va fejk, finns en hel del riktigt bra fejkprylar, inget ett ovant öga kan skilja på. Nu är förmodligen inte just dessa skor fejk men kan va.
  Ap-fula enligt mig, ja alla utom Hermés då, som mer än gärna hade fått flytta in i min skogarderob – fast fejk då med tanke på prislappen som inte matchar en ekonomiassistents månadslön.

  Svara

  60K

  Svara

  Haha…när jag ser Schönbergs sandaler så tänker jag bara på ålderdomshem🙈

  Svara

  Du glömde Bellas Hermes, hon skriver hon dessutom ska köpa svarta.
  Är dessa fula märkes skor också sponsrat?

  Svara

  Du glömde Bellas Hermes, hon skriver hon dessutom ska köpa svarta.
  Är dessa fula märkes skor också sponsrat?

  Svara

   Heter du Lin eller Greta?

   Svara

    Kärt barn har många namn….!!

    Svara

  50 000 kr kanske? Det sjuka är att Tildas Chanel var It-skon förra året. De så kallade Dad sandalerna från Chanel (bild 3&4) är årets. Ingen kommer bära skon nästa sommar. Och de går för över 10 000kr 🤨😱

  Svara

   … och kan köpas i vilken butik med sjukvårdsprodukter som helst för under tusenlappen. ”Fotriktiga” kallas de där och är en storsäljare till pensionärer med problemfötter.

   Fast utan loggan då…

   Svara

    Är ju asbra om även yngre börjar vårda sina fötter i tid och förebygger framtida besvär. Är det en CC-logga som krävs så får det väl vara värt det.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.