Går det inflation på livskärlekar?

Ikväll ska vi fira två månader ihop. Jag trodde inte att de gick att älska någon som jag gör (förutom barnen såklart, inget slår min kärlek till dom). Två månader känns som två år. Han är min livs kärlek. // Isabella Löwengrip

Läsarna är inte så imponerade med att Isabella, återigen, funnits sitt livs kärlek och menar att hon säger det om alla hon träffar.
Gör hon verkligen det?
Jag gjorde en snabb sökning i hennes blogg.

Nils: Mitt livs kärlek //Från det här inlägget

Odd: Att aldrig ge upp när det gäller karriären, att vara så pass trygg i mig själv att jag hittade en sund person att dela livet med. Man hittar inte sitt livs kärlek om man är trasig, man måste vara hel för att hitta en annan hel person. // Från det här inlägget

Hampus: Stalker från september till december med över 15 hembesök och min relation som då kändes som mitt livs kärlek hastigt bröts och allt säkerhetspådrag på det och att behöva fly utomlands. // Från det här inlägget

Paul: Två månader känns som två år. Han är min livs kärlek. // Från det här inlägget

Men kan man inte känna det mer än en gång då?
Betyder inte ”mitt livs kärlek” mer en person man älskar så där sanslöst mycket så man knappt vet var man ska ta vägen?
Det kan man ju känna för mer än EN person genom livet, eller hur? Och det jag trodde var hur en ”livs kärlek” skulle kännas när jag var 20 är ju inte hur jag ser på det idag. Man får perspektiv på saker och ting genom och en känslomässig mognad man kanske inte hade som ung.

Isabella slår på den stora trumman om varje man hon visat upp på bloggen och kanske urvattnar hon uttrycket ”Mitt livs kärlek” men det är ju i så fall hennes och hennes kärlekars problem, eller hur?

246 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker bara det är så tragiskt med kvinnor som alltid behöver en man för att vara ”hela”. Hon vill ju vara en power woman. Det är så långt från power woman man kan vara.

  Svara

   Och jag tycker allt ”spexande” och att Påååål verkar väldigt sugen på kändislivet är oroväckande. Är han en rik förvuxen barnunge? Men framförallt hoppas jag att hon inte sviker sina barn. Att det återigen blir alltmer tid hos Odd och att vardagen liksom ska trollas bort igen 🥳

   Svara

    När han bytte byxor i parkeringshuset häromdagen skrek hela min kropp AVGÅ!!!!!!!

    Svara

     🤣

     Svara

      Undrar ibland om ordet influencer är = mellanmänsklig inflation

      Svara

    Får intrycket att detta är en show, ett sommarspex, ett socialtmedia experiment. Men de passar ihop. Var det inte han som till en tidning sa att Bella är beläst och jordnära??? Hennes väntan i receptioner beror nog på att de har olika rum. Han har den senaste veckan burit regnbågströja flera gånger. Samt man tar inte med sig fakturor till en bar, på en kväll. Han är creepy.

    Svara

     Alltså att insinuera nånting om hans läggning är så ofräscht så det finns inte. Usch så förlegat.

     Svara

     Jo det känns väl som att det mesta med IL är ett socialt media-experiment. Som true man-show 🤔

     Svara

      *Truman

      Svara

   Tycker det är fint med kvinnor som vill ha en man med förmågan att ge av sig själv, mer tragiskt med kvinnor som måste vara nån ’power-women’ och bevisa för alla att de ’minsann kan själva’ och med det missa allt en fin relation innebär. Att ge och ta, att ställa upp och stötta varandra och att man inte alls behöver ’klara sig själv’ bara för att:

   Starkt av IL att våga ge sig in i det igen och att hennes känslor stämmer för henne. Jag hoppas att det håller och att han verkligen är hennes livspartner, det kommer isf stärka henne och ta bort en del känslor av ensamhet, då hon inte är det, isf.

   Ensamhet dödar, vilket man vet, om man läst lite om hur samhället ser ut.

   Svara

    Livspartner? När hon är en glad och kåt 50-taggare sitter han och håller i sin slaka lian och matar fåglarna. Tror hon vill annat.

    Svara

     Oh herregud 😂😂😂😂

     Svara

     Blir som att slå i en spik med ett skosnöre 🤣🤣

     Svara

      Jadå det vet du ?

      Svara

    Hon har inte varit ensam. Hon har haft många människor som älskat henne och ställt upp för henne. Men dom duger inte.

    Känslan av ensamhet i själen kan inte lösas av andra människor. Det är fult att lura in människor i sitt liv för sin egen tillfredställelse, och sen bara kasta bort dom när dom inte kunde lösa problemet, som inte ens var deras problem att lösa från första början.

    Man kan inte få skada andra för att man själv är skadad.

    Svara

     På vilket sätt skulle ensamhet lösa ens problem bättre?

     Stötta folk i att hålla ihop istället för att förespråka den är fruktansvärda ensamheten som råder, till mycket stor del här i Sverige med den individualism som råder.

     Helt sjukt!

     Svara

      ”Hålla ihop” är just det folk tycker att hon ska.

      Svara

       Exakt så menade jag.

       Har aldrig påstått att hon borde vara ensam, tvärtom, hon har aldrig varit ensam.

       Men om man känner sig ensam i själen som hon påstår, så hjälper det inte att lura in människor som investerar i relationen, för att sedan kasta ut dom för att dom aldrig duger som lösningen på problemet.

       Det är att utnyttja människor.

       Svara

        👏🏻👏🏻 +1000

        Svara

      En parrelation är inte enda sättet att vara utan ensamhet, och det är DÄR skon klämmer. Hade hon kunnat behålla fina relationer med vänner och familj hade hon garanterat inte behövt en man för att fylla tomrummet.
      Dessutom kan det vara bra att lära sig att leva ”ensam”, när man känner sig trygg och okej med det kan man hitta en partner för att man blir kär, inte för att man är livrädd för ensamheten.

      Svara

       Vad jag vill säga är att man inte prompt behöver leva ensam bara för att komma till insikt med vart skon klämmer.

       Det är inte alls en viktig ingrediens i ens liv att leva ensam, det är nog det mest förödande man kan göra.

       Förespråkarna för att ’lära sig ensamhet’ får gärna gilla det, men det får stå för dem, ingen annan.

       Svara

        Ah, men din åsikt ska stå för alla andra?
        Tror du på riktigt att det mest förödande som finns är att leva ensam så är det verkligen dags för dig att lära dig att göra det.

        Svara

         Det sa jag inte.

         Däremot, om man har lite koll, så tror jag inte prompt på ensamhet och att man måste inviga den för att komma till nån insikt. Tvärtom, ensamhet är mer förödande. Observera ’JAG tror’

         Jag TROR också att hennes splittrande beteende KAN bero på hennes liv som offentlig och den typ av ytlighet som följer.
         Det är inte ovanligt med psykisk ohälsa, droger, självmord osv hos de kända personerna. Det är möjligtvis vi konsumenter som är en bidragande orsak till det. Därför behöver det inte heller på ngt sätt bero på hennes familj osv, vilket kommit upp i tråden.

         Att IL ändå försöker skapa sig en ny relation och känna kärlek och ge kärlek är inte bara fint utan även starkt. Det är en bra förmåga som kan läka henne på sikt, även om hon eventuellt har en bit på vägen kvar.

         Jag gillar inte, oavsett vad det gäller att man ständigt förespråkar ’man måste kunna leva själv först’, ’ensam är stark’, ’man måste lära känna sig själv FÖRST’ osv… Jag tror inte på det, för kärlek, sammanhållning och att knyta an är vad man missar den vägen, vilket är något av det viktigaste vi behöver. Ensamhet tar kål på människor.

         Va glad för hennes skull och låt oss hoppas den här kärleken ger ringar på vattnet.

         Jag kan leva ensam, är änka och vet mycket väl vad det innebär. Det går hur bra som helst, men varför ska jag eller någon lära oss av det? Vad har jag lärt mig av det här? Att jag kan, jovisst, men det är bra mycket roligare, behagligare, och inte minst tryggare att vara 2 i både med och motgångar.

         Börja resonera lite över frågan i det stora hela och kika på hur samhället ser ut så kanske du kommer koppla vad det är jag menar.

         Svara

          Fast det är rätt mycket med tre olika hus. Tre olika relationer plus livvakten när barnen är så små. Förutom alla resor hon gör ifrån dem och sedan så trött. Slutkörd hon har blivit av allt resande och flackande att hon inte orkar hämta och lämna dom
          Men IL har aldrig haft problem med att ställa sig på varuhusen och träffa folk för att få upp försäljningsiffror.

          Svara

      Ensamhet, om vi nu ska kalla det för det, har löst mina största problem som jag har haft genom livet. 🙂
      Om man har problem av något slag så ska man inte fråga VAD problem är, utan VEM/VILKA. Det är nästan alltid andra människor som ställer till problem för en.

      Svara

       Inte ens i närheten av vad jag har skrivit om ovan.

       Svara

     Har hon inte bett mängder av personer om ursäkt denna vår? Som Isolina med flera?

     Svara

      Och det var genuint tror du? Det var enbart för att allt kraschade, och hon behövde få folk att tro att hon är sympatisk.

      Svara

     +10000 spot on

     Svara

    Ensamhet dödar? Ändå är de äldsta kvinnorna i världen änkor/ogifta sen över 50 år tillbaka.
    Så, nja?

    Svara

     Noll koll märker jag.

     Svara

      Ensamhet betyder inte att man är singel. Den förödande och skadliga ensamheten handlar om att sakna sociala sammanhang, inte att sakna partner.

      Svara

       Bland annat, det ena utesluter inte det andra.

       Hur svårt är det att förstå?

       Svara

     Kvinnor blir lyckligare utan relationer med män. Män blir lyckligare i relationer med kvinnor. Inte alla människor mår bra i total ensamhet men att inte ha en heterosexuell parrelation innebär inte att man är ensam, förstås.

     Svara

      Shit, vilket svammel och rent skitsnack!

      Svara

       Nej, det är inte svammel eller skitsnack utan helt sant och vetenskapligt belagt. Lägg dina aggressiva känslor åt sidan, läs på och fundera lite över kvinnors och mäns liv, historia osv så kommer kanske sanningen till dig.

       Svara

       Nej du. Det är forskat på och fastställt.

       Svara

  Erik nu ”:((((((”

  Svara

  ”2 månader känns som 2 år” så brukar det låta när nått är jättetråkigt och jobbigt. Gjorde ett överslag på mitt förhållande som tydligen är inne på 207e månaden och det känns som 2 år. För tiden går fort när det är roligt tänker jag.

  Svara

   Håller inte med där. Jag har varit tillsammans med min kille i 8 år nu och jag minns att jag efter 4-5 månader kände det som att vi varit tillsammans jättelänge. Jag var förvånad över att det ”bara” var 4-5 månader för det kändes som vi alltid känt varann. För att vår relation var så självklar. Jag känner fortfarande så – att det är knäppt att det funnits en tid när jag inte känt honom. Det känns som 8 år är hela mitt liv. Att jag känt honom hela mitt liv. Och vi har fantastiskt kul ihop. Dagarna går snabbt men upplevelsen av hur länge vår relation pågått stämmer inte 😎

   Svara

    Jag tänker såhär: efter 2 månader är det väl rätt vanligt att man känner som om man aaalltid känt varann och allt det där, så kände jag med men det handlar ju om en förälskelse ännu då.

    Absolut inget del med det MEN: Blondinbella säger att 2 månader känns som 2 år… Nå kom i stället efter 2 år och säg att det känns lika bra som efter 2 månader (lika bra – inte nödvändigtvis likadant, obs!). Det är mycket mer imponerande för då har förhållandet överlevt den lätta perioden i början. Då den andra personen typ är perfekt i ens ögon.😉

    (Min man är bäst och jag älskar honom men perfekt är han icke 😁 och inte jag heller, precis som det ska vara, vi är ju bara människor. ❤)

    Svara

   Eller också är det så man känner när man träffar någon som det känns som man kännt hela livet.

   Svara

   Haha ja, vem firar ens 2 månader efter att man fyllt 13 år!?! Hon är ju helt väck.

   Svara

    Haha reagerade helt på samma!

    Svara

    Eller huur 😁 min närmsta vän är snart 40 och firar månader (Inte nu med tårta men ändå) och jag tycker det är rätt töntigt.

    Svara

  Men är det inte lite gulligt ändå? det är ju så det känns när man är nykär och så man vill att det ska vara när man är i själva relationen.

  Svara

   Utåt tycker jag själv det börjar bli väldigt krystat alltihopa. Hennes obehagliga skratt. Hans roliga ”pranks”. Hennes eviga väntande. Mycket borta från barnen och lever med sin nya partner till hundra. Nu ska det köpas hus kring världen. Hennes löjliga och urusla bortförklaringar när hon är utan barnen. Etc etc.. Börjar bli rätt pinsamt. Som en dålig film!

   Svara

  Men hon ber ju om det och alla fallet för det. I senaste podden så betonar hon ”jag och Paul har nu varit tillsammans i sjuuuuu veckor” och börjar sedan prata om hur de planerar att flytta ihop, hus mm. Det är hur tydligt som helst att hon säger det för att få reaktioner. Annars hade hon inte känt sig tvingad att nämna hur kort tid de varit tillsammans samtidigt som hon vill berätta om stora steg i livet 😂😅

  Svara

   Ja och idioterna faller för det varje gång. Jag gillar inte Bella men så länge folk fastnar på exakt allt hon säger (som de för övrigt vet att hon säger för att skapa reaktioner) kommer hon inte försvinna

   Svara

    Hon är så underhållande! På ett icke positivt sätt! Därför reagerar folk.

    Svara

    JA exakt! ”Åh nu skrev hon sådär igen” – för att det ger reaktioner, förstår ni inte det?!

    Svara

  Nä så känns det verkligen inte för alla. Gulligt är det ju men tycker att barnen dras in lite för tidigt.

  Svara

   Fast ärligt talat, det är ju inget ovanligt här i Sverige. Känns som folk skiljer sig till höger och vänster och bara nån månad efter kommer mammas/pappas nya partner och förlorarna är alltid stackars barnen eftersom mamma/pappa bara MÅSTE gå vidare med sitt liv och en glad förälder är en bra förälder är floskeln man då brukar dra till för att döva sitt samvete.

   Svara

    Har aldrig påstått att det är ovanligt. Personligen har jag aldrig känt att det är ”mitt livs kärlek” direkt och det är jag glad för hehe.

    Svara

     För mig har det dröjt innan jag känner så. Jag blir jättekär men jag kan skilja på att vara kär och att faktiskt älska någon. Jag kan se/känna att jag är *på väg* att börja älska någon (att det definitivt tveklöst leder ditåt) men… För att älska någon, så måste jag känna dem och det gör man för fasen inte efter ett par månader bara!

     Svara

  Jemaine : It’s just that I think she might be the one.

  Bret : Sally?

  Jemaine : Yeah.

  Bret : What makes you think that?

  Jemaine : You just know. When it happens to you, you’ll know.

  Bret : You said Michelle was the one.

  Jemaine : Yeah, she’s the one.

  Bret : You said Claire was the one.

  Jemaine : Yeah, she’s another one.

  Bret : So you get more than one one?

  Jemaine : Some people are lucky. I’ve had a few ones.

  Bret : So how many ones can you have?

  Jemaine : Five.

  Bret : How many have you had?

  Jemaine : Three. How many have you had?

  Bret : Just one. Just one.

  Svara

   Bästa serien.

   Svara

   Flight of the conchords! ❤️

   Svara

  Vilken människa som vill bedriva seriös business outar sitt kärleks och privatliv som hon gör? Ingen.
  Fattar inte att någon kan ta henne på allvar efter alla utspel. Och allt snack om sitt livs kärlek hit och dit. Jag tror tyvärr inte hon vet vad kärlek är. Hon är som när man var 14 och träffade sin första pojkvän som man var helt säker på att man skulle leva resten av livet med.

  Svara

   Tack!!! Du sa det!!! 👏🏻👏🏻👏🏻

   Svara

   Men hon vill väl inte bedriva business just nu?

   Svara

  En ny bil är också underbar i början, sen vill man ha en…

  Svara

  Hon har ju också sagt (i DN-intervju) att hon aldrig har älskat någon man…

  Svara

   Hon kanske gör det nu.

   Svara

    Det är ju hennes livs kärlek.🥰

    Svara

    Kanske det. Men som sagt…”Odd är är mitt livs kärlek”. Hoppa fram några år ”jag har aldrig älskat någon man”. ”Hampus är mitt livs kärlek”. Hoppa fram…någon månad (?) ”Jag har aldrig älskat någon man”. ”Paul är mitt livs kärlek”…fill in the blanks…

    Svara

   För att dom andra varit killar, pojkar. Skillnad mot att träffa en äldre man.

   Svara

    Big rock finns inte med på listan. Han är väl den enda mogna mannen som blivit förförd av hennes förvirrande charm.

    Svara

    Hennes förra var ju ännu äldre så argumentet håller inte (Erik)

    Svara

  Är så glad och tacksam över att ha haft en magiskt bra pappa under min uppväxt. Tack vare honom har jag aldrig behövt söka bekräftelse från män. Jag vet mitt värde och jag klarar mig jättebra själv även om jag såklart älskat och trivts i de (få, och med flera års mellanrum) relationer jag har haft.
  Man måste kunna vara ensam, annars är man ingenting. Man ska inte behöva en annan man för att känna sig som någon. Stackars Isabella som aldrig fick den kärleken av sin far.

  Svara

   Men snälla du, hennes behov behöver absolut inte ha något med hennes pappa att göra eller deras relation?

   Svara

    Psykologi 1.0

    Svara

    Men snälla du, läs på lite!

    Svara

   Japp verkligen. Tror det där behovet av att få bekräftelse från män till stor del beror på ens relation med sin pappa.

   Svara

    Absolut!! Hur vida föräldrars äktenskap verkligen påverkar barnets framtida relationer har diskuteras av många forskare och en del menar att denna kausalitet är uppenbar medan forskare som Valerie King strikt är emot detta. King menar att föräldrars skilsmässa inte påverkar barnets relation till en annan partner medan däremot relationen mellan tonårsbarn och föräldrar har en påverkan för barnets senare relationer och känslan av tillit. Alltså är det inte relationen mellan föräldrar som är betydelsefull enligt King, utan det är relationen mellan barn och föräldrar som är grunden för barnets framtida relationer.

    Svara

    Äsch!

    Svara

    Så alla som växer upp med en förälder blir som Bella då?
    Knasigt argument. Köper inte. Nästa!

    Svara

     Nej var står det det?

     Svara

      Du skriver ju att en relation till ens pappa är viktigt. Dom som inte har någon pappa då?
      Måste man ha en mansfigur när man växer upp?

      Svara

       Det är inte samma sak som att en förälder sviker en. Barn tar ofta på sig skulden och undrar vad de gjorde för fel, varför pappa övergav för en ny kvinna (tex). Sånt sitter ofta i in i vuxen ålder.

       Svara

       Nej det måste man ju inte och ofta funkar det bra. Men har man ingen närvarande pappa i sitt liv så KAN det ha en negativ påverkan. Se bara hur stor andel (manliga) kriminella som inte haft en manlig förebild i sitt liv – det är en övervägande majoritet av dem.

       Svara

        Pappor är ett skapat, patriarkalt samhällsfenomen och därmed oviktiga. Ingen unge ute i naturen eller i människans ursprungliga, historiska samhällen sprang omkring och ropade efter någon ”pappa”.

        Svara

         Men herregud. Det är ju faktiskt lite skillnad på människor och djur, och på moderna människor och neanderthalare. Bäst är om barn har vuxna förebilder av båda kön.

         Svara

          Nej, du har fel 14:31. Modern är föräldern. Pappa/fader är ett patriarkalt samhällspåfund, ett samhälleligt (och manligt) påhitt helt enkelt.

          Svara

           Mannen är ett påhitt, inget annat.

           14:31. Du behöver inte gå särskilt långt tillbaka i människans historia för att finna bevis för att faderskapet endast är ett patriarkalt, manligt samhälleligt påhitt och varför det, då av män helt och hållet styrda samhället beslöt sig för att ge män laglig äganderätt (dock ej vårdnadsansvar) över kvinnans avkomma. Denna patriarkala norm gäller än idag.

   Måste man inte alls kunna.

   Det är rent skitsnack att man måste kunna vara ensam…så urbota dumt att man ramlar baklänges.

   Varför måste man kunna det? Varför skulle det vara bra för?

   Svara

    Till slut har du bara dig själv, oavsett vem du är. Bäst att lära sig trivas med sig själv innan det är för sent. Det blir bäst så.

    Svara

     Så sitter du där ensam på ålderns höst.

     Mysigt va?

     Svara

      Jag tror inte att du förstår vad folk menar.

      Svara

       Jodå, har hört samma tugg i hela mitt liv och resultatet av det ser man nu.

       Ensamhet dödar och att uppmuntra till det oavsett anledning bådar sällan gott.
       Jag sätter helt enkelt emot och köper inte era argument.

       Svara

        För att människor inte kan hantera det. Hade ensamhet i sig varit dödligt hade det gällt för alla människor, men det kan vi väl vara överens om att det inte gör? Lär man sig hantera att leva utan en relation så är det inget som dödar en. Att hitta andra ställen än en partner för att få bekräftelse, lycka, kamratskap osv är livsviktigt. Vad gör du annars den dagen ingen vill ha dig som partner? Lägger dig ner och dör?

        Svara

         Se vart individualismen har burit iväg och hur samhället ser ut. Titta på frågan ur ett större perspektiv.

         Svara

          Att inte ha en partner betyder ju dock inte att man inte har andra viktiga personer i sitt liv. Det måste ju även du förstå?

          Svara

    För att annars blir det så här. Från man till man till man. Kan man leva ensam har man tid att hitta kärleken på riktigt, är man rädd för ensamheten tar man, om inte första bästa så någon som ”duger” för det finns ingen tid att vänta när rädslan för ensamhet finns och ensamheten är där som daglig påminnelse om det.

    Svara

     Du talar om att vara desperat snarare, och det är det inget iaf jag har förespråkat.

     Svara

   Nu måste jag ta hennes pappa i försvar. Jag tror snarare att det är IL som inte tagit emot hans kärlek. Att hon flydde familjen för där fanns det krav precis som i alla delar av livet. Så fort det blir lite motgångar och kämpigt i livet så flyr hon vidare. Hon såg själv till att inte kunna ta emot hans kärlek som jag är övertygad om att den fanns.

   Svara

    Då får vi hoppas att hon gör det nu då, ist för att skriva fan på väggen.

    Svara

     Hennes nya snubbe är nog mer kapabel till att göra målandet.

     Svara

    Hennes föräldrar skiljde sig och pappan flyttade till nytt?

    Sedan flyttade hon till en lägenhet bredvid sin pappa i tonåren.
    Tror du att Bella sprang ur sin morsas sköte och skulle bli nya Oprah direkt eller? 🤣

    Svara

     Skilsmässan kan vara orsaken av en splittrande känsla som finns i henne, en orsak att inte knyta an helt.

     (Om man får spekulera)

     Svara

      Vilket orsakats av hennes föräldrar.
      Därmed kan man inte säga att hon sprungit ifrån något om hon inte fick det stöd hon behövde som barn och tonåring.

      Svara

      Mina föräldrars skilsmässa upplevde jag och mina syskon som jobbig, troligen mest för att det var ovanligt på den tiden och därmed skamligt, utanför normen. Idag är jag tacksam för att jag har blivit uppfostrad i verkligheten istället för att ha vaggats in i tron att den heterosexuella tvåsamheten skulle vara lojal, trogen, lycklig, trygg, enkel eller vara för alltid. Jag har lärt mig att den typen av relationer inte funkar som på tv eller i romantiska böcker.

      Svara

    Precis så 👏🏻👏🏻

    Svara

     09:45 alltså. Så rätt!

     Svara

   Tror det ligger mycket i det där. Dock står jag inte min far jättenära men skiter fullständigt i att pleasa män och känner typ att jag förnedrar mig själv när jag är på väg att bli kär och naiv. Vill vara fuck you-cool, inte någons jävla bihang.

   Svara

    Jag tror att det handlar mer om vilken typ av män som barnen har i sin närhet, än ATT de har män i sin närhet. Det finns tyvärr fortfarande gott om omoderna, okunniga och patriarkala män i familjerna som könar barnen och objektifierar alla kvinnor i familjen, inklusive döttrarna.

    Svara

     Precis. Många män har väldigt förlegad kvinnosyn, och behandlar sina döttrar därefter.

     Svara

   Min pappa var inte så värst närvarande men ändå söker jag mig inte till män för bekräftelse, så sånt måste inte alltid handla om det

   Svara

  Bell vet att det kommer provocera och Camilla vet att det kommer generera kommentarer – win win

  Svara

   ”Wöööh är du här igen nu stollanbollan du tror och försöker du wäääääh
   Tragiska dimridåer för Bella och hennes man wöööö hur orkar du.
   Kämpa, tragiskt, bli lurad av luftslott du.”

   Då var den kommentaren avklarad!

   Svara

    Oj glömde denna:
    ”Bellariddare”!

    Svara

     Haha, thaanx 👍

     Svara

    Mår du bra stollis?

    Svara

    Mår du bra?

    Svara

   Och du är här och krigar för din kära IL!

   Svara

    Du fattade att det var ett skämt va?

    Svara

  De känns båda så tramsiga, flamsiga och barnsliga och det är väl ok så länge det bara är de två. Men det kommer en vardag där två små barn ska kunna fungera och må bra i denna familj. Snart börjar skolan igen och då går det inte att fortsätta leva som om det är semester och sommarlov. Det tror jag IL kommer få svårt med även om det en period under våren kändes som hon kunde hantera livet som ensam förälder. Hämta, lämna, handla, laga mat. Men hon kanske fick kämpa och vips kommer denna nya man in och hon kan virvla iväg i en fantasivärld igen.

  Svara

   Exakt! Men hon var inte ens ensam då. Då hade hon en man som bodde hos henne och hjälpte till.. Hon är inte kapabel att ha en vardag ensam med barnen, men hon är kapabel att leva efter en man till hundra procent. Så tragiskt.

   Svara

  Hur korta klänningar har LM egentligen, får typ stress, minsta lilla vind så ser man allt, inte kan man röra sig heller mer än att bara stå/gå rakt hela tiden för annars visar man allt med

  Svara

   Vem?

   Svara

   Senaste bilden går klänningen till hennes knän? Eller när menar du?

   Svara

    Menar den på hennes story, när hon går hem på kvällen igår.

    Svara

     Ahhhh. Okej ser vad du menar 🙈 Där jag bor är det alltid blåsigt så hade inte heller vågar gå i så kort.

     Svara

    Jag tror hon menar hennes story, men jag tycker bara att det är härligt att hon vågar! Fin är hon också i sina korta klänningar 🙂

    Svara

     Inte sagt att hon inte är fin, hon får har vilken längd hon vill, jag tycker bara det är så risky att ha sådär pass kort som jag skrev minsta vind så ser man allt, jag skulle va obekväm i det därför jag regera

     Svara

      Reagera*

      Svara

      En vindpust så ser man allt? Hon har väl förmodligen trosor på sig.

      Svara

       Ja?

       Svara

      Hon brukar ha såna små shorts under sina klänningar

      Svara

   Och vem är det??

   Svara

   VEM I HELVETE ÄR LM
   SLUTA UTGÅ FRÅN ATT ALLA VET VEM NÅGRA INITIALER ÄR

   Svara

  Hur ska man känna när man blir ihop med någon då?

  ”Åh denna personen är min livskamrat i fem år.”
  Tänker man inte alltid att den man ingår ett seriöst förhållande med är ens ”livs kärlek”?
  Och varför är det så farligt att säga så om förhållanden?

  Svara

   Håller med, det är så det skall kännas, helt klart.

   Det är bara att hoppas att hennes känslor håller i sig och att hon hittat rätt.

   Det vore fint.

   Svara

   Folk får känna hur dom vill!

   Svara

   För att det ska vara ens livs kärlek tänker jag att det hänger på att man just klarar ett liv ihop. Att man står fast i sin kärlek till varandra oavsett vad som händer i livet. Att man klarar med- och motgångar. Att man känner varandra så väl att man vet hur den andra tänker, känner och agerar. Men vad vet jag, ens livs kärlek kanske kan bygga på att man fungerar ihop på semestern utan större frågor och beslut än vad man ska beställa in på menyn eller vilket hotell man ska ta in på nästa natt.

   Svara

    Men det kan du inte veta hur livet kommer att se ut. Vill man säga livs kärlek är det inte hela världen tycker jag. Bara löjligt att hänga upp sig på. Hade varit en sak om hon gifte sig efter en vecka med varenda kotte eftersom det varit mer struligt. Men hur hon uttrycker sig, kom igen?
    Ta inte allt så bokstavligt helt enkelt, kul att personen känner så. Inget mer.

    Svara

    Så ser jag inte alls på det 09.38.
    Man blir kär och man älskar oftast x antal partners i sitt liv. Någonstans känner man att just en betyder mer än dom andra.
    Mitt livs kärlek har jag inte klarat med o motgångar med, vi fick inte ett liv ihop av olika orsaker.
    Men mitt livs kärlek finns alltid i mitt hjärta och ingen annan kommer i närheten av dom känslorna.
    Du kan leva med en partner ett helt liv, ett bra liv, men ditt livs kärlek är någon annan.

    Svara

    Tack 👏🏻👏🏻

    Svara

   Jag tänker bara, låt Isabella tycka och tänka och känna hur hon vill!
   Det sitter en hel drös här och bara skriker att hon ska lugna ner sig, att hon inte kan känna det hon känner efter så kort tid. Vilka är ni att håna hennes kärlek? Det är inte hon som är patetisk det är ni.

   Svara

    Wow. Du vet det finns myyyycket mer än detdär man kritiserar med Bella? Tex att man under 10år sett ett mönster? Det handlar inte om hon är lycklig eller ej, man har sett detta ske om och om igen i över 10 års tid. Klart som fan folk har åsikter! Man är mer patetisk om man tror på varenda ord den kvinnan säger.

    Svara

     Ja det vet jag, men det är inte hennes övriga liv vi diskuterar nu. Eller hur?

     Vi pratar om att Bella är den enda som faktiskt vet vad hon känner och ingen annan.

     Svara

      Nej men man får tycka det är märkligt att hon haft en hel del som direkt varit den ”rätta”, bara efter nån vecka.

      Svara

   Med tanke på att hon tänker gifta sig fem gånger (eller vad det var) så är det ju inget konstigt att se sin livs kärlek som ett 5-årsprojekt

   Svara

  Tror att det är kombinationen av detta och att hon samtidigt reducerar sina tidigare kärlekar som gör folk irriterade. Bristen på självinsikt och självironi i hennes texter gör att de blir nästan omöjliga att läsa utan att störa sig… Fattar inte om det är medvetet eller ej. I podden låter det helt annorlunda tex., där fnissar hon åt och outar sina tillkortakommanden på ett helt annat sätt. Det är som att hon inte vet vilken persona hon ska anamma längre i sitt publika liv.

  Svara

   +10000

   Svara

  Förälskelse är ju en kemicocktail i hjärnan som gör att man blir knäpp och oförmögen att tänka en rak tanke. Det vet väl alla som är 20+? Man får vänta ut förälskelsen minst ett halvår iaf innan man vet saker på riktigt om person man är kär i. Innan det är ju allt perfekt och ljuvligt. Pga kemicocktail. Inte Den Stora Kärleken.

  Svara

   Äsch.
   Låt känslorna bubbla på säger jag!
   Lev livet, njut av varandra, var i nuet och inte sen.
   Till en viss grad då hehe..!

   Svara

    Ja man behöver ju inte gifta sig!

    Svara

    Hehehehehe

    Svara

  Allt är ju precis som vanligt med henne dvs hon flyr från något. Hennes ”lycka” finns i en fantasibubbla som består av pengar,hotellvistelser,utemiddagar och ombyte av kläder. Hon kan även snylta på andras dvs diverse mäns lycka i form av litteratur,golf,auktioner,modevisningar ,båtfärder osv. Om nu Pålle är hennes rotlösa tvillingsjäl finns det risk att det här kommer att sluta riktigt illa. Känns som om de båda två lever över sina tillgångar och inte kan landa i vardagslycka. Kan inte se dem framför mig leva familjeliv direkt med veckohandling, fredagsmys, skjutsning av barn till olika aktiviteter och allt annat både roligt och mindre kul som en barnfamiljs vardag består av. Ingen av dem är vuxen. Tragiskt.

  Svara

   Exakt.

   Svara

  Mina vänner dejtar alltid ett halvår innan barnen får träffa den nya mannen/kvinnan.

  Svara

   Kul för dem.

   Svara

    Ja faktiskt😁

    Svara

   Har bjudit in mitt som en god vän/kompis i princip direkt. Det behöver inte vara så dramatiskt och stort jämt.

   Svara

    Sjävklart är det så. Barn är olika, deras barn förstår direkt och så kommer det tusen frågor och dom vill ej ljuga för sina barn. Dom träffas på barnfri vecka istället och det fungerar för dom.

    Svara

     Har barnen lika många frågor så fort föräldern har en ny kompis också? Man behöver ju inte presentera sin partner som ny pappa, kan väl vara en kompis som vilken som helst.

     Svara

      Dom har nästan bara kvinnliga vänner så när det dyker upp en man så tror barnen direkt att det var hennes nya kille. Man gör som man vill!

      Svara

   Fånigt tycker jag. Får dom inte heller träffa andra tillfälliga bekanta?
   Barn är inte så känsliga. Skillnaden är ju om dom kommer in och ska vara extrapappa. Det är en annan sak.

   Svara

    Jag tycker inte mina vänner är fåniga, dom känner sina barn och vet nog vad som är bäst för dom.😊

    Svara

    ”Barn är inte så känsliga”🙄

    Svara

     12.03 Tyckte du det var konstigt? I det här fallet är inte barn så känsliga. Tror du ett barn mår dåligt av att träffa en vän till mamma/pappa? Varför himlar du med ögonen?

     Svara

      Barn förstår så mycket mer än du tror!

      Svara

      Hur många äldre hör du inte som säger att de mådde dåligt när det ofta hängde en massa okända människor hemma? Har hört och läst många såna historier. Och det är hjärtskärande. Det är klart det blir en stress hos barnen! Ibland måste man tänka på andra och inte sig själv.. men det tycks va väldigt svårt för vissa.

      Svara

       Ja!

       Svara

      Vi diskuterar Isabella.

      Svara

   Klokt!

   Svara

  Hon har ju tidigare sagt att hon ska vara gift fyra gånger i sitt liv. Oklart hur det går ihop med en kärlek för livet.

  Svara

  Självklart ska man njuta av den perioden, det är underbart att vara kär 🥰 Men går ju inte att planera liv och framtid redan efter två månader pga kärleksdrogad ofunktionell hjärna. Men njuta av nuet och kärkänslorna kan man såklart 💕😊💕

  Svara

   I själva verket borde vi alla eftersträva den kemiska obalansen som uppstår i hjärnan vid förälskelse, oftare. Njuta av att bli ständigt ”drogade” på sunt sätt och byta partners oftare.

   Svara

    Orkar inte, vill ha lugn och ro.😅

    Svara

     Precis, det låter rätt jobbigt

     Svara

      Jobbigare att inbilla sig själv att kärlek varar för evigt och skaffa barn, flytta ihop, gifta sig när det sannolikt inte kommer att hålla ändå och svek alltid uppstår på det ena eller det andra sättet, förr eller senare. Lugn och ro får man aldrig i en relation. Låter mycket enklare att uppleva kemisk förälskelse-lycka i hjärnan alla månader om året, bo för sig själv, inga barn och bara vara lycklig och sväva på moln i alla sina dar. 🙂

      Svara

       Hihi

       Svara

  Vid det här laget, vem bryr sig? Hon är halvvägs på väg till att bli Sveriges Jackie Collins men inte lika relevant. Det är bara den här bloggen och Isabelles närmast sörjande (hon själv) som bryr sig.

  Svara

  Du glömde Erik.

  Svara

   Vem är Erik?

   Svara

  Hade en dålig relation med min pappa. Är tillsammans med en otroligt snäll och fin man sedan 20 år tillbaka. Min kompis som har haft en jättefin relation med sin pappa har gång på gång hamnat i destruktiva relationer med män som inte behandlat henne bra, men nu är hon tillsammans med en bra man sedan några år. En annan av mina vänner som också hade en superfin relation till sin pappa trivs bäst ensam utan förhållande. Så det där med papporna behöver verkligen inte stämma.

  Svara

   Nej finns självklart alltid undantag. Men i regel.
   En gemensam faktor för kriminella är också att den överväldigande majoriteten inte hade en närvarande pappa. Sånt påverkar. Med det sagt kan man ha en fantastisk uppväxt med ensamstående förälder också så klart!

   Svara

    Finns många som vuxit upp med enbart en förälder oavsett orsak som dödsfall, skillsmässa, ointresse, sjukdom eller fader okänd utan att få komplex/problem. Beror helt på hur andra vuxna i barnets omgivning har fungerat. Att ha flera bra vuxna förebilder är viktigt för alla. Samt om nu en förälder av något skäl skulle fallera så kan andra vuxna stödja. Sedan bör man ha klarat av sin olyckliga barndom när man fyller 30. Och definitivt inte hålla på att hitta på nya anklagelser och till råga på allt offentligt. Men säga vad man vill om Isabella, hon verkar vara en mansmagnet. Hur kommer det sig? Av alla ex är väl mannen som inte finns med i exemplen ovan, the big rock, den mest märkliga att han föll för henne.

    Svara

     Är väl inte märkligt att han föll för henne.Hon är säkert jättetrevlig och gullig när hon träffar någon, det är väl dom flesta.

     Svara

      Men hur hon är som person är bara en googling bort. Trodde miljadärer var mera erfarna och visste hur man kollar upp någon. Så de båda uppträdde på börsintroduktionen var pinsamt för dem båda. Dessutom med kamerateam närvarande.

      Svara

     ”Klarat av sin olyckliga barndom när man fyller 30”.
     Du har antingen inget uppfattning om hur en olycklig barndom känns eller förstår inte att det kan vara olika för alla. Vissa måste kämpa hela livet med att bearbeta en olycklig barndom. Ignorant.

     Svara

   Skulke vara svar på inlägget om papparelationen högre upp

   Svara

   Ja exakt, ”trivs bäst ensam”. Med andra ord, behöver alltså inte en man i sitt liv för att känna sig ”hel”.
   Och vad gäller dig – självklart är det inte 100% åt ena eller andra hållet.

   Svara

   Nu finns det ju en hel del vetenskaplig fakta bakom frånvarande föräldrar. Det betyder ju inte att det gäller 100% av barnen, men generellt.

   Svara

    Föräldrar måste lära sig att vara närvarande, inte frånvarande.

    Svara

  När man har ADHD så finns inga filter, är man glad så är man jätteglad, är man ledsen så är man helt förtvivlad, är man kär så är det himlastormande o man har aldrig känt en så stark kärlek tidigare.

  Det känns så på riktigt o känslan sitter lika djupt som något annat, man är helt övertygad om att kärlekskänslan äntligen har förankrat o att NU ska det bli bra! Det sägs att man kan knarka kärlek, att man bli hög på förälskelsen o att den kan liknas vid första silen heroin (utan att veta hur heroinruset känns men det jag läst o hört om skiten) Jag har själv ADHD o känner igen Isabellas kärleksliv som om det vore mitt eget, samma forcerande, samma förvirring o samma skeva verklighetsuppfattning. Det är en skitdiagnos o ingen jävla superkraft som de flesta säger.
  Den trasar sönder människors drömmar, mål o en önskan om kärlek. Iaf för oss som är som Isabella, som vill så mycket, som känner så mycket – utan att stanna upp o låta känslorna hinna ikapp.
  Nu hoppas jag att detta är hennes stora kärlek, för det kan bara hon veta. O tiden. O är det inte det så visar det sig, men sparka inte på henne. Alla vill vi ha kärlek.

  Svara

   Har hon ADHD nu igen?

   Svara

   ADHD har ingenting att göra med det du beskriver. Det du beskriver om att sakna filter tillhör personlighetsstörning – inte vid en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

   Svara

    Hörrö EK, antar att du inte besitter nån som helst kunskap lr insikt i neurovetenskap.
    Usch.

    Svara

     Arbetade på en beroendemottagning i 6 år tidigare, så nog vet jag något om neuropsykiatriska sjukdomar 🙂

     Svara

      Nej du vet ingenting för det är ofräscht att veta vad man pratar om. Lyssna på de hjärntvättade extremisterna här som bestämmer vad man får och inte får prata om nu! Allt som de inte gillar är ofräscht och så är det bara.

      Svara

       Jo det vet hon visst det! Du klarar bara inte av fakta. Som vanligt.

       Svara

     Åh stollan.. du bara fortsätter och fortsätter

     Svara

    Nja det behöver det inte nödvändigtvis vara. Att inte kunna sakta ner och betänka sina beslut är väl väldigt mycket ADHD? Samt att vara väldigt impulsiv även i sitt känsloliv? Det är väl det Susan menar med att man inte har nåt filter

    Svara

   TACK för den här kommentaren!
   Jag har också ADHD och kan känna igen mig mycket i impulsiviteten Isabella har. Jag körde också ett race där varje ny grej skulle bli SÅ bra och så orkade man inte hålla ut, så man lämnade den grejen och gick vidare till nästa. Efter 28 år fick jag en diagnos på det där och då var jag helt slutkörd efter alla ”nystarter” jag gjort under åren. Förstår helt ärligt inte hur hon pallar.

   Tack Gud för ADHD medicin som saktat ner mig lite 🙏

   Svara

    Men det är ju just det, hon pallar inte. Det har hon berättat många gånger.

    Svara

     Nej det kan man ju förstå med tanke på takten hon håller. Man kan väl hoppas att hon nån gång inser hur mycket skada det kan göra och försöker sakta in.

     Svara

   Adhd är inte ett frikort för att bete sig som en korkad och oansvarig liten fjortis. Om du menar att det är pga adhd hon är sån borde hon ju medicineras. Hennes familj och barn lider pga hennes sjukliga beteende.

   Svara

    Nej, inte ett frikort, men kanske en förklaring till att hon gör som hon gör. Huruvida det är rätt eller ej är en annan fråga.

    Medicinering fungerar inte för alla heller, så där har vi det också.

    Svara

    Tack! Exakt så.

    Svara

   Det du beskriver låter mer som borderline, dvs ”emotionellt instabil personlighetsstörning”.

   Svara

  Bara jag som tycker att det är rätt uppenbart att hon ”provocerar”?

  Svara

   👍

   Svara

   Inte bara du.

   Svara

  Hon kanske borde lära sig att det heter ”mitt livs kärlek” om hon ska använda det uttrycket ofta.

  Svara

   Va? Ska du bestämma hur hon ska uttrycka sig? Hennes blogg, hennes ord.

   Svara

    Jag tycker det stör och är oproffsigt med språkfel, that’s all. Nej, nu ska jag gå laga min barns cykel. Låter det bra?

    Svara

     Så klart du får. Men att gå in på någons blogg och klaga på hennes uttryck, tycker jag inte är ok. Om det stör behöver du inte gå in där. Det är ett aktivt val du gör och något du kan låta bli om du inte gillar det.

     Svara

      Jag håller med. Det är ofräscht att ha någon som helst åsikt om vad som helst. Man har inte rätt att tycka saker. Det är bättre om alla blir robotar som bara lyder order från prästerskapet, många här har redan börjat.

      Svara

      😂😂😂
      Oh gud.. för du bestämmer här? Du är för rolig!

      Svara

  Antar att det inte går så bra att erkänna att man älskar nuvarande pojkvännen mindre än någon ex så om någon pojkvän har benämnts livskärlek så får alla pojkvänner efter honom också vara det.

  Svara

   Det blir väl så i heterosexuella kärleksrelationer? Ingen vågar säga att något utav exen är deras livs kärlek, att exen är bättre föräldrar, att exen är mycket snyggare eller att exen t.ex är bättre i sängen än den nuvarande partnern, även om det är sanningen? Paren ljuger för varandra, fejkar, skönmålar och hjälper ivrigt varandra att bygga luftslott i dessa relationer.

   Svara

    Så du menar att i icke heterosexuella förhållanden så är man totalt okänslig och maler på om hur bra exet var i allt?
    Vanligt förnuft finns inte i dessa förhållanden?

    Svara

  Tjejer! Lugna ner er snälla!

  Jag kan lova er att kärleken är över efter några barn och ett giftemål. Det bästa sättet att spå in i framtiden är att se till hur det varit tidigare. Vi vet ju alla hur det gått med de andra killarna hon haft.

  De förhållanden som håller längst är ofta där både tjejen och killen haft inga eller få partners sedan innan. Och det vet vi ju att Bellsan har haft en hel del sedan innan.

  Så jag tycker ni kan se över ert eget liv innan ni klagar på någon annans.

  Tycker ni det är okej att killen i ett förhållande har en tjej vid sidan om, förresten? Jag vill ju inte att min fru har någon annan kille såklart. Men om killen (jag) har det så torde det väl vara ok? Det är ju skillnad mellan tjejer och killar….

  Svara

   Har du en vid sidan om och tycker det är okej så kommer din fru tycka det är okej att hon har en vid sidan om 🙂.
   Varför skulle du få ha det så och inte hon?

   http://www.skiljer.nu

   Svara

   Troll! Troll in the dungeon!

   Svara

    Sign Erik har härjat bland kommentarerna på Bellas blogg också.
    Han ska inte matas för då blir han bara piggare och piggare på att kommentera.

    Svara

   Du Erik kan dra åt fanders med dina patriarkala idéer. Du är en prutthög och bör aldrig få komma i närheten av en kvinna som du resonerar.

   Svara

    Ja det var verkligen ofräscht av honom. Klipp kuken! Det finns bara en sanning och det är den radikalfeministiska!

    Svara

   Kryp tillbaka under den slemmiga stenen du kom från, Lill-Erik.

   Svara

  Isabella Löwengrips at it again

  Svara

  Lite OT men är inte Anna books instagram massa ”skryt” typ hon fixar ”gudomliga” frukostmackor har alltid väldigt bäddat, hon skulle haft en reality show om hon inte sa nej .. blabla..
  men sedan så vet vi alla den dystra sanningen om TVÅ av hennes barn F Och A, Hur kan man stå bakom någon som gjort dessa brott? En normal person även en mamma hade iallafall inte bara låstas som ingenting och försökt bara visa en polerad yta.
  Försöker ha sympati för Anna men det är svårt.

  Svara

   Jag håller med. Fattar inte hennes behov att lyfta sig själv och sin familj hela tiden, ffa när alla vet vad hennes barn gjort? Att inte erkänna att ens son begått ett sådant brott kan inte gynna familjen, bättre att han förstår vad han gjort och kan rehabiliteras. Samma gäller hela familjen, att leva i förnekelse kan inte vara bra. Eller ja, det ser vi ju på hur Anna reagerar på allt och blir skogstokig för minsta lilla och andra sekunden är hon den mjukaste snällaste vänligaste kvinnan på jorden. O snacket om reality-tv, alltså, hennes familj hade aldrig blivit som tex fam Wahlgren/Ingrosso, även om hon själv vill tro det. De spelar liksom i lite olika ligor, om man säger så.

   Svara

  Man kan väl gifta om sig med samma person? Samma livskärlek med paus för några andra. Hon har ett äktenskap bakom sig, tre kvar. Ponera att hon blir 90 år. 60 år för tre till äktenskap. Oj, glömde att hon i SR-interjun sa att hon troligen inte blir gammal. Vad hon nu menar med det. 40 år? 50?

  Svara

  Min eller mitt?
  Vart tog Erik vägen?

  Svara

   Kallade hon verkligen honom för ”sitt livs kärlek” eller bara ”my big rock”?
   Om motbevisad så uppdaterar jag gärna. 😉

   Svara

    Ja Erik msåte vara med, annars är listan inte fullständig! Finns säkert något hon skrev på Instagram om honom som kan likställas med ”mitt livs kärlek”. Du måste leta lite mer 😉

    Svara

    Hahaha jag läste my big cock.. gud 😂

    Svara

     Och 10 st gillade det….

     Svara

    Hon var försiktig med uttalanden om honom pga av hans ovilja till publicitet. Big Rock på Instagram på senhösten. Efter att det ”tog slut” skrev hon på bloggen att deras vänskap kommer att bli livslång.

    Svara

  De passar så bra ihop!
  Mer yta än innehåll. 🤩

  Svara

  Jag gillar henne men hon behöver caaaaaaalm dooooooown.

  Svara

  Hon är väl nykär och känner sådär, även om hon är jobbig att lyssna på måste hon väl få uttrycka det hon känner?
  Känns som henne egna kommentarfält är så negativt emot henne, varför gå in och läsa hos henne om man bara är negativ emot henne.

  Svara

   Varför är du här inne och läser när du är så negativ mot denna bloggen?

   Svara

  Jag har varit tillsammans med min man i 34 år, gifta i 33 år. Vi förlovade oss efter 3 veckor, blev gravida efter 2 månader, gifte oss efter 9 månader. Vi var galet kära. Vi har upplevt otroligt mycket tillsammans med varandra och våra barn. Vi har aldrig slutat uppleva. Fortfarande ser vi varandra och det har aldrig slutat pirra! Sitt livs kärlek möter man en gång i livet. Och den kärleken är evig. Man kan nog bli kär många gånger, kanske inte just i människan men i känslan. Min man är den vackraste människa jag någonsin mött. Och då har jag mött många, både i privat och arbetsliv.
  Summan av kardemumman är att man visst kan ha mött sitt livs kärlek och känner så efter kort tid.

  Svara

   Ja ja. Det brukar inte sluta så bra att vara så snabb.

   Svara

    Vi har inte sett slutet på Marias saga ännu.

    Svara

   Det är få förunnat.❤️

   Svara

  Äh de är väl bättre att träffa sin livs kärlek 711 gånger istället för aldrig. Eller? 😁

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.