Årets hus och kattvakt går till Anna Book

Anna Book är hus & kattvakt åt My Martens som är ute och åker, och det är väl trevligt att man som vänner hjälps åt tänker jag…
Varför Anna Book känner sig manad att meddela My att hon även denna dag tömt kattlådan, genom ett offentligt meddelande på Instagram förstår jag däremot inte.
Är man kattvakt till någons katter så är väl tömning av kattlådan lika obligatoriskt som att man matar dem eller försöker hålla dem vid liv?
Är hon i sådant behov av beröm att hon till och med lägger upp den här ”osjälviska prestationen” så att alla får se vilken fantastisk vän hon är istället för att bara meddela My att ”allt lugnt här” typ?
Ska hon posta bilder på kattlådan så är väl det minsta man kan begära att hon ska ha gått över den med en sån där liten japansk zen-trädgårdskratta?

Nästa gång vi åker bort och min mamma har hand om katterna så ska jag be henne dokumentera kattlådans status i både bild och videoformat på Instagram!
Eller varför inte ha en livefeed som ni alla kan koppla upp er mot om ni vill se hur det går för missarna där i det lilla plasthuset i realtid? Har THK lärt sig krafsa över sina korvar än eller ser de på sin höjd ut som en tappad glass på en grusgång?

227 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså Booken är som en utomjording, jag älskar att läsa om henne.

  Svara

   🏆, önskar henne lyckatill av hela mitt gärta!

   Svara

   Sen jag började följa henne på insta så har jag fan blivit beroende.

   Svara

    Jag har aldrig följt henne på instagram, aldrig kommenterat eller gillat någon av kommentarerna men ändå är jag blockad.

    Svara

     Haha, samma här 🙋😂

     Svara

      En ära!

      Svara

     Hon gillar tydligen inte att stängda konton eller konton med få bilder kollar hennes Instagram utan att följa henne. Följer man ”fel” konton blir man också blockad haha!

     Svara

      Om man inte gillar, kommenterar eller följer, hur kan hon då se att man kollat på posterna? Eller är jag bara för trött och borde gå och lägga mig? 🙈

      Svara

       Hon kan se vilka som sett hennes stories.

       Svara

      Ja jag tror hon utan undantag, blockar alla som följer Bloggbevakning.

      Svara

     Jag med! Fattar verkligen inte varför?

     Svara

      samma här. tyvärr…det var ju synnerligen underhållande så länge man fick vara med 🙂

      Svara

     Klickade ”gilla” på en (jäkligt rolig men något elak) kommentar på hennes Insta i maj förra året och jag visste inte än då hur känslig hon är. Rookie-misstag av någon som ännu inte kände till hennes vana att blocka.

     Svara

     Sjukt ändå! Jag har inte blivit blockad än och har aldrig skrivit något. Däremot följer jag alla hon hatar men har tydligen gått under radarn, tack och lov! Dock finns ju många av hennes live-sändningar på youtube för den som missar! 😅

     Svara

     Samma här!!

     Svara

     Hur? Alltså, söker hon bara på random personer och blockar dem? Så lustigt 😬

     Svara

    Blev beroende när jag bläddrade Flashback kändisskvaller för lite mer än ett år sen…har aldrig varit ett fan av henne eller haft något intresse av henne innan det alls😂Det var någon rubrik i Aftonbladet om ”Husrannsakan hos folkkär artist” och jag kollade Fb för att se vem det kunde vara…och bam bam bam hade jag fastnat i Hertiginnan of Märstas tråd😂

    Svara

     Aj, aj, aj.. Nämn aldrig Booken och M****a i samma andetag/mening. Resulterar säkert i minst lika mycket otrevligheter som om man lämnar henne (se post från 29/7)

     Svara

      Nu vet jag ju bättre😉Jag hann bli blockad för att jag gillade kommentaren ”Fick A komma hem till middagen eller?” förra våren. Vilken nybörjarmiss! Sedan dess har jag lärt mig ”the do’s and don’t’s” i Bookens värld-numera rör jag mig mycket försiktigt i den😅😂

      Svara

   Håller med men samtidigt känns hon otroligt BEKRÄFTELSEKÅT så det skriker om det?
   Kollade hennes IGstory där hon har sin ”älskade” väninna på besök och ska visa hur fantastisk hon är – Anna alltså – som tar god hand om sin väninna och ger henne presenter och låter henne sova i sin säng – ååååh va pluttinuttigt gulligt – det riktigt kryper i mig när jag ser det OCH allt detta ackompanjerat av Annas bebisröst – finns det någon hink jag kan 🤮 i?
   Vuxna kvinna!

   Svara

    Vad är det för fel på henne, lägger ut varenda grej?

    Svara

     Vi pratar om kvinnan som slår in smörgåsar i cellofan och knyter ihop med presentsnören…

     Svara

      Rostbröd dessutom!

      Svara

     Vad är det för fel på My kan man också undra.

     ”Mamma har precis åkt hem. Min storasyster med familj hämtade henne för en stund sedan☺️ Jonas har också åkt. Dom ska åka på sitt första gig ( med särskilda restriktioner ) sedan januari 😅 Så Jonas ska till Finland.
     Jag ska om en liten stund lämna Ludvig på Arlanda.”

     Sen så berättas det att hunden är bortlämnad och vilken tid den egna taxin till flyget kommer. Gud vilken korkad människa. Hon och Anna förtjänar varandra. 😹 Bill och Bull i en annan del av Märsta 💣💣💣

     Svara

      Mys ständiga upprepning om att hennes nervsystem har lagt ner, hon är så korkad att hon inte förstår att det inte kan hända om man fortfarande lever eller möjligtvis ligger i koma…

      Svara

       Borde inte en PT ha mer av kunskaper än så? I synnerhet en som kallar sig professionell i var och varannan mening.

       Svara

    Värst var ju ändå när dottern hade kompisar på besök och det skrevs välkomstlappar och pluttinuttades. Pinsamt.

    Svara

    Och ALLA får en tvål, ett rent badlakan av henne. Hon har t.o.m. delat ut deodorant till gäster.

    Svara

   Akta dig som tusan att kommentera bara!
   Allt du skriver (även vänligt) vända emot dig pga Annas låga självkänsla och narcissistiska sätt. Jag menar allvar. Vill du följa – tryck bara röda hjärtan och kommentarer om hur vacker hon är.

   Svara

   Jag också! Det är skräckblandad förtjusning.

   Svara

   På riktigt, jag håller med! Kolla in hennes näst senaste bild på insta. Hon har näsborren på utsidan av näsborren. Typiskt utomjording. Bilden borde läggas upp här som exempel på när finfilter går banarnas. 😅

   Svara

  Hahahaha!! Jag såg detta igår och tänkte, vad är det som händer? En bild på en tömd kattlåda??? Förstår inte hur man kan vilja höja sig till skyarna så när det gäller en så basic sjyst grej som att hjälpa nån mes kattvakteri.

  Svara

   Ja och som om det inte räckte med kattlådan så var det ju ett flertal bilder med annat hon gjorde hemma hos My. Som att dammsuga hennes hem. Eller det var väl maken som blivit satt på det. En kattvakt/blomvattnare som visade sig även ha dammsugit hela mitt hem under min bortavaro hade gjort mig ytterst obekväm. Gränslöst.

   Svara

    Men lägg av…obekväm är väl fan att ta i.

    Svara

     Man dammsuger väl innan man åker så det är rent när man kommer hem?
     Skulle kattvakten göra det på eget bevåg så skulle jag bli skitirriterad. Man gör inte så.

     Svara

      Skulle du verkligen bli skitirriterad? Jag hade blivit förvånad och tyckt det varit lite märkligt men ändå en snäll gest.

      Svara

    Jag hade blivit jätteglad. Men jag hade bara bett någon nära vän vakta eventuell katt och hus.
    Bästa som finns är ju att komma hem till ett rent hem

    Svara

     Det är väl därför alla normalt funtade människor städar ordentligt innan de åker iväg? Gudars vad jag inte skulle vilja att nån annan som bara skulle se till krukväxter och eventuella husdjur gick runt och rotade efter dammsugare och skulle städa. Det gör jag faktiskt bäst själv!

     Svara

      Prova att ha två katter i en vecka utan att dammsuga… jag hade älskat om kattvakten dammsög innan jag kom hem. Mängden katthår och kattsand som produceras på en vecka är inte att leka med 😭

      Svara

    Nej absolut inte överdrivet. Men det handlar väl om den egna känslan av integritet. Vill inte att en kattvakt öppnar mina skåp o s v. Om det inte var en nära familjemedlem.

    Svara

    Ooooohhhhh…..på riktigt? Hon har vekligen ingen känsla av vad man bör göra eller inte.

    Svara

    Enligt mig helt ok att dammsuga bort kattsand rund lådan, men övriga huset känns sådär.

    Svara

    Sen satte hon sig och fikade också.

    Svara

   Vi talar om kvinnan som fotar och lägger ut ett glas vatten hon bjuder hantverkaren på

   Svara

    Va näää.🤭

    Svara

    Rent vatten! Vanliga dödliga bjuder ju på smutigt vatten så bäst att påpeka det!

    Svara

     Ja! Rent vatten i ett nydiskat glas! 😂

     Svara

      Hon är jungfru och extremt pedant och besatt av renlighet/hygien. Allt handlar om lukta gott, duschat, tvättat osv..🧹🧺🧼🚿 💁🏼‍♀️

      Svara

     Färskt, kallt och rent.

     Svara

  Ja Anna vill ha beröm och visa på instagram hur god och hjälpsam hon är, hon måste visa att hon minsann är såå hjälpsam, god och fin. Hon jobbar hårt nu med att få ett godhets-rykte oj oj så godhjärtad och omtänksam hon är. Alltså sååå patetiskt.

  Svara

   Damage control för hon har ju gjort bort sig mycket på sistone genom att bete sig obehagligt och galet, så då behövs att tvätta rent sitt rykte nu. Nu vill hon tvätta bort det dåliga och negativa och få ett rykte om att hon är god, fin och hjälpsam, det vill hon visa upp nu, det är strategiskt för att få ett bättre rykte om sig och få hyllningar och beröm. Pinsamt.

   Svara

   Jag tänkte detsamma. Hon har lusläst allt som skrivits om henne sedan internet kom till jorden och vet vilket hemskt rykte hon har.
   Tillräckligt många har haft med henne att göra för att vi ska kunna slå hål på hennes enorma godhetsbubbla.
   Hon är ingen bra vän. Hon är falsk, tjuvaktig, skvallrar som en hel frisörsalong, ljuger och tar plats när det inte passar sig.

   Jag har haft med henne att göra inom musikbranschen, jag vill ärligt talat örfila henne varje gång jag stöter på henne för hon är så jävla osympatisk och uppblåst. Jag har vänner som haft henne i sina skönhetssalonger (hår, hud och naglar) och ja jävlar vad de inte vill ha henne tillbaka.

   Anna: jag tycker inte

   Svara

    Oj. Jag råkade skicka för tidigt 😂 jag vart så uppvarvad. Nästan som när Anna härjar i sina livesändningar.

    Svara

   Detta är Bookens variant på excelarket.

   Svara

   Det man har hört henne säga och det man har sett henne skriva kan inte raderas tyvärr. Jag är i chock över hennes attacker som alltid efterföljs av godhet. Är man snäll och gör goda gärningar har man inget behov alls av att lägga ut det för allmän beskådan.

   Svara

  O detta sjuka behov av att visa exakt allt man gör o äter o tänker på insta. Bekräftelsebehovet kan inte ha några gränser

  Svara

  Du är sist på bollen nör det gäller att IL och Paul ska flytta ihop ✨

  Svara

   Ingen som bryr sig om dessa dårar, stackars barn!!!!!!

   Svara

    Haha jag läste ”stackars barn” som om det gällde IL och Pålle 😂 Tänkte att de beter sig som barn. MEN du menar självklart S och G. Jag håller med!

    Svara

     Men snälla, varför skulle det vara synd om S och G. Det där är bara lågt. Men ja det är synd om barnen pga era elaka skriverier om deras mamma, sånt gör barn ledsna så tänk på det.

     Svara

      Sånt gör barn ledsna? Läser de här? Wow, trodde att de var i dagisåldern fortfarande?

      Svara

      Man pratar för h-vete inte om att flytta ihop efter 7 veckor när man har två barn, gränslöst patetiskt och egoistiskt!!

      Svara

       Men vad gör det menar du? Håller det så håller det. Om inte så är det ingen som dör av det. Inte barnen heller. Om han bor hemma hos dom i 6 mån eller 15 år, så vad händer om det tar slut menar du 19.57?

       Svara

       Han verkar styra henne med järnhand

       Svara

      Åh stollan.. Sanningen svider i know! Och ja det är synd om barnen pga IL. Man gör inte såhär om man bryr sig.

      Svara

    Vidrig kommentar

    Svara

    Det finns barn det verkligen är synd om är inte synd om Isabellas barn, dem har två föräldrar med bra ekonomi och även om Isabella reser runt mer så är pappan odd väldigt stabil (av vad man sett )
    Tyck vad ni vill om IL men lite löjligt det där med barnen

    Svara

     Dom har varit tillsammans i 7 veckor, sjukt att hon ens har presenterat barnen för han redan!!

     Svara

      Om du träffar en ny kompis får barnen inte träffa den heller? För att?

      Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      CAMCAM ta bort den här kommentaren!!!

      Svara

       En annan anonym här.

       Visst – det låter hemskt. Men den bistra sanningen är att har man två små barn så är det ens skyldighet att ge förhållandet så pass mycket tid så man har en rimlig chans att upptäcka ifall ens partner är ok även under ytan. Finns alltför många fall där det efter 1-2 år är ett rent helvete hemma och kvinnan inte lämnar då hon normaliserat det sjuka (t ex psykiskt och fysiskt våld, gap och skrik, sura miner som pågår i dagar mm) sakta men säkert, inte orkar se hur barnen mår, kanske ett nytt barn osv. Det är inte ok att flytta in en man till sina små barn efter så kort bekantskap. Finns även internationell statistik på förövare i hemmet och där en inflyttat man hos ensamstående mamma ligger i majoritet för olika slags övergrepp.

       Varför så bråttom när man inte bara har sig själv att tänka på? Hon visar tyvärr en väldig omognad som förälder på flera plan men detta tar nog priset.

       Svara

        +10000

        Svara

        Måste ju också tillägga att det är oroande att inte Paul själv ser det problematiska i att han ska flytta in i barnens hem, till deras mamma. Det är omöjligt att barnen efter denna korta tid och få möten med Paul ska känna sig tillräckligt trygga att dela hem med honom. Att Paul inte inser att han behöver vinna deras kärlek och förtroende innan han tar plats i deras liv på detta sätt är som sagt oroväckande då det är så gränslöst. Hoppas att barnens pappa kommer hålla stenkoll på hur barnen egentligen mår i allt detta.

        Svara

        Jag kan intyga att det som barn är jobbigt när det flyttar in främmande män stup i kvarten, man blir obekväm i sitt eget hem med nya regler och mamma har fullt upp med sin nya kärlek.
        Sovrummet blev förbjudet område och mamma uppförde sig barnsligt och konstigt, så nej det var verkligen obehagligt att växa upp på det sättet.

        Svara

    Många verkar ju bry sig, ni verkar bry er extremt mycket som skriver om henne här hela tiden. 18:08 har uppenbarligen läst hennes blogg eller lyssnat på podden så ett visst, eller stort, intresse verkar finnas.

    Svara

     Absolut, jag gillar IL!

     Svara

     Absolut! Hon är underhållande, på ett icke bra sätt.

     Svara

     Jaa om jag gör!! Det är ett stort nöje och såå rolig underhållning för mig så jag slukar allt om IL.

     Svara

   Vadå sist på bollen, det kan man ju läsa om på Bellans blogg och höra om i hennes podd. Detta handlar ju om Books washing.

   Svara

    Blev du kränkt? 😂

    Svara

     Det är S, hon är alltid kränkt när det kommer till IL 🤷🏼‍♀️😂

     Svara

   De/hon måste jobba snabbt för att få content till den sömniga bloggen. Tycker mig ana en viss irritation från Bellsas sida vad gäller farbrorn… men vi får se. Ett litet barn skulle trygga ekonomin och då får man stå ut. Den förre farbrorn var hårdare.

   Svara

    Var han han ens fått sina pengar ifrån?

    Svara

     Gamla pengar/Riddervold

     Svara

      Oj, vad är Riddervold för fin släkt som sitter på gamla pengar? Berätta gärna, du som verkar insatt. Har för mig att någon här skrev att Paul-Roberts pappa bor i en hyresrätt.

      Svara

       Oj oj! En hyresrätt!!!!!! 😱😱😱

       Svara

        Det är absolut inget fel med hyresrätter och det var heller inte det diskussionen handlade om. Gamla pengar osv.

        Svara

       Jag är ekonomiskt oberoende och har utöver sommarhus och en fastighet i Skåne även en våning jag hyr! Rasande praktiskt.

       Svara

        Är du Paul-Roberts pappa?
        Om inte så är din information totalt ointressant i sammanhanget.

        Svara

         Hhhh precis!!

         Svara

        ”Rasande praktiskt”
        😆❤️❤️

        Svara

        Du borde verkligen lämna den till bostadsförmedlingen och köpa dig en lägenhet ist.

        Svara

         Va?

         Svara

    Men du verkar ändå läsa den sömniga bloggen? Så så sömnig kanske den inte är ändå. Alltså dessa sjuka kommentarer och tjatet om henne här, så tröttsamt. Ganska så genomskinligt också, någon är stöört besatt. Svatsjuka också antar jag.

    Svara

     Hejdå! 👋🏼

     Svara

     Vad finns det att vara ”svatsjuk ” på? Du menar nog svartsjuk… Nix. Jag har det bättre än de flesta.

     Svara

     Svartsjuk?! Haha, låt mig skratta

     Svara

   Det ännu mer intressanta är ju att han som verkar så ~härlig😍~ inte vill byta blöja på sitt barn? Det betyder ju att han dels anser att sånt är ovärdigt honom själv men ok för någon annan att göra (tecken på hybris) och dessutom inte planerar att någonsin ta hand om sitt barn själv? Vilket kap han är 👏🏼❤️

   Svara

    Tror nog att han skojade lite, gaaanska säker på det faktiskt.

    Svara

     Lät ju inte som det. Jag tror dock det är så de kommer vinkla det nu när det skriva om

     Svara

      Fast det lät väl som att han skojade, som att han driver. Att säga vad tror du Bond skulle ha gjort – självklart att han skämtade. IL har ju sagt att han skojjar och håller på med knas hela tiden. Uppenbart tycker jag.

      Svara

       Men lol – klart att själva bond-liknelsen var skoj, det fattar nog alla.

       Svara

       Enligt Bella i podden har de diskuterat blöjbyte i två dygn. Det var inget skoj från hans sida.

       Svara

        Exakt. Men det är Stollan du pratar med så det är klart allt är skämt enligt henne.. 🤷🏼‍♀️

        Svara

   Satte kaffet i vrångstrupen, trodde det stod IL och Paulo.😳😅

   Svara

    Paolo menar jag.

    Svara

     Usch, vilket par de hade vart!

     Svara

   Ingen är intressarad av din pinsamma blogg, Trh, och tjatandet hur Camilla är ”sist på bollen”.

   Svara

  Herregud inte mycket som händer i hennes liv 😂 Hon skulle behöva ett jobb!!

  Svara

  Då hon inte jobbar tror jag att hon har behov att visa upp att hon gör olika saker. Bäddar sängar, lagar mat, köper presenter, klipper gräs ( regelbundet?), rengör kattsandlåda när vänner är bortresta m.m. Något som många gör förutom att de också jobbar😉

  Svara

   Spot on! Tror det är viktigt för henne att hon känner att hon gör nåt nyttigt och duktigt. Inget ovanligt när man är arbetslös förvisso. För några år sen var jag arbetslös i ett par månader och jag har nog aldrig bakat, städat, lagat mat och ”fixat” så mycket som då. En form av coping mechanism. Man mår bra av att vara sysselsatt. Men ja, det blir ju parodiskt när allt ska läggas ut för allmän beskådan just eftersom det i grund och botten är normala hushållsgrejer.

   Svara

   Kanske är trög men fattar inte sambandet? Hon gör ju det här för hon har ett sjukt bekräftelsebehov itne för hon är arbetslös

   Svara

    Ja bekräftelsebehov och damage control efter galet och argsint beteende. Ryktet behöver tvättas rent därför ska det visas upp.

    Svara

   Hon hade haft ett lika sjukt bekräftelsebehov även om hon jobbat-det är trots allt inte många arbetslösa som håller på så här eller hur? Det är ett personlighetsdrag, har inget med vad hon jobbar eller inte med att göra.

   Svara

  Hm… Anna verkar vara en fin vän till My. Bara hon inte blir utnyttjad av denna människan.

  Svara

   Vem utnyttjar vem?

   Svara

   Otroligt fin vän som går runt och filmar och fotar i någon annans hem när de som bor där har rest bort. Och lägger ut på sin Instagram…

   Inte okej.

   Svara

    Nu är ju båda två offentliga (och gränslösa) personer som fläker ut allt på nätet, så att Anna lägger ut bilder på hennes växter, katter och delar av hemmet är väl inget häpnadsväckande just här. Hade det varit en anonym vän så hade jag dock hållit med dig om att det inte hade varit okej.

    Svara

  Stackars my som måste bli taggad i alla dessa 100 storys om att lådan är rensad och dom dammsuger hemma hos henne.

  Svara

   Och leker med katterna och fikar och…. en oändlig ström av bilder och info.

   Svara

    Sitter hon och FIKAR också?! Och dokumenterar allt dethär på instagram? Hon skulle väl bara se till katterna? Det är ju helt sjukt beteende imho… jag hade blivit rädd om jag var My.

    Svara

   Men hon får väl skylla sig själv om hon väljer Anna till kattvakt…

   Svara

  På tal om kattlådor så gjorde en kompis till mig ett riktigt bra halloween-snacks förra året genom att hälla en blandning av havregryn och smulpajsdeg i en stor kattlåda och göra chokladbollar i form av små kattbajskorvar 🐱🐱det var med skräckblandad förtjusning som vi åt chokladkorvarna😁

  Svara

   Kul idé!

   Svara

    Särskilt när kattlådan var i begagnat skick 😕😂

    Svara

   Tror att systrarna Graaf gjort nåt liknande också, med Digestive-kex som kattsand 😊

   Svara

   Gammalt. Det kör Maggan Graaf varenda år, och lägger ut på nätet, hon älskar ju kiss o bajs.

   Svara

   Jag fick chokladpudding serverat i svart plastpåse när jag va liten o va på halloweenkalas

   Svara

  Nu ska Anna book visa hur bra hon behandlar sina vänner (naturligtvis måste det alltid dokumenteras för instastories med varenda perfekta detalj) fortsätt polera ytan Anna 😅
  Både A Och F behöver få höra sanningen annars blir hela familjen i en sjuk dynamik där ingen kommer förbättra sig, men antar det bara kommer rasa mer gradvis
  Hoppas på det bästa för Anna!

  Skrev samma innan men tänkte det passade bättre till en tråd om henne

  Svara

  Älskar katter och vill också vara kattvakt. Så ledsen att jag inte känner någon som har katt.

  Svara

   Du kan få vakta mina! Tar du hand om alla terrarier också? Jag bjuder på mat.

   Svara

   Om du kan tänka dig att dammsuga också kan du få passa mina.

   Svara

    Ja det kan jag göra. Alltså jag är BESATT av katter. Kan ligga och titta på en katt i en timme när den t ex tvättar sig (överdriver ej) och kollar på kattvideos varje dag. På detta sätt stillar jag min kattabstinens lite och får min dagliga dos då jag tyvärr inte kan ha en egen katt.

    Funderar på att köpa en kattrobot med päls….

    Svara

     😐

     Svara

     Jag är allergisk mot katter och fick svullnader i ansiktet första dagen mina katter kom hem till mig 🙂 nu är det inte så farligt och jag blir bara nysig och får kliande ögon ibland. Så värt! Älskar kissarna.

     Svara

     Hanna, jag relaterar så sjukt mycket!! Älskar katter och vill bara borra ner näsan i deras päls när jag ser dem, men kan inte ha en egen pga min livssituation. Vår granne hade katt när jag fortfarande bodde hemma och den brukade komma över och gosa och det var typ det bästa som hänt mig, haha (grannen visste att den var hos oss ibland och var ok med det, btw). Jag är en sån som stannar och pspsps:ar på främmande katter utomhus i hopp om att få hälsa och alla tycket jag är superweird men livet är för kort för att inte hälsa på alla katter man träffar.

     Svara

     Kanske kan du volontärarbeta lite på ett katthrm? 🙂

     Svara

   Du kan komma hit och hänga med min bengal.

   Svara

    Den finaste rasen som finns 😍😍😍

    Svara

  Någon annan skrev det här i tråden innan men känns som hon är på något uppdrag nu med att förbättra sitt rykte, typ som att hon ska visa varenda detalj när hon hjälper my eller någon annan vän hur hon gör så många ”osjälviska” handlingar, ändå ska ALLT dokumenteras. Hade jag haft en vän som var tvungen o filma mig o lägga upp på insta stories så fort hon ville göra något positivt hade jag inte velat vara dennes persons vän 😅

  Svara

  Damage control. Anna Book jobbar hårt med att tvätta rent sitt rykte nu efter att ha gjort bort sig en massa på senare tid då hon skällt och betett sig galet så nu behöver hon tvätta rent och visa att hon minsann är hjälpsam och omtänksam. Så genomskinligt och falskt. Visst hon kan säkert vara snäll men detta behov att visa upp på insta så fort hon hjälper någon eller gör en god gärning.. nej bara pinsamt.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Den Stora Dagen i Varberg…

    Svara

    Ja både inför det men mest damage control tror jag efter att hon gjort bort sig en hel del senaste månaderna i bl a lives som finns sparade på yt, och att vissa vänner försvunnit med mera med mera.

    Svara

   Skadan är redan skedd tyvärr.
   Jag kommer aldrig att glömma allt elakt som hoppat ur Annas mun.

   Svara

  Sen förstår jag inte hur hon kan filma när A (sonen) kommer fram och ska visa vad han drejat, Som hon är stolt över det själv hade jag legat väldigt lågt med tanke på vad som man kan läsa om honom om man googlar. detta är inte heller bara ett enskilt tillfälle hon lägger upp om honom som om att han inte gjort något och är oskylig, hade det vart min son hade jag aldrig lagt upp sådär efter jag fått reda på sanningen och jag hoppas innerligt att Anna accepterar sanningen vad han gjort så dem inte lever i ett hem med en sjuk dynamik där A aldrig kommer komma till att förstå, och kanske upprepar brott

  Svara

   Var det inte hon aza som filmade? Hon som blev nerbäddad i den heliga sängen för att sova middag?

   Svara

    Jo men Anna repostade det

    Svara

  Anna tog upp i livestreamen att folk kommenterat att hon inte gått upp så mycket och att vissa vinklar visar fel, det är sant men går inte att neka att hon faktiskt gått upp i vikt. Tycker bara det är bättre att erkänna det

  Svara

   Fast hon är väl inte skyldig att besvara kommentarer om sin vikt och kropp. Jag tycker det är rätt så oförskämt att hålla på att fråga.

   Svara

    Handlar inte om det, att sitta i en livestream och ta upp det själv och säga att hon inte gått upp mycket är helt enkelt inte sant kolla på första bilden från när hon precis kommit från biggest loser o jämför med kroppsbilder nyligen tagna. Handlar inget om vikt rent generellt utan hennes behov av att inte säga hela sanningen hela tiden

    Svara

  Obehagligt att ta fram dammsugaren oombedd och dessutom fotografera och instagramma inuti hemmet när man fått förtroendet som katt/blomvattnare hos en vän.
  Jag är 38 år, har nära vänner sen 30 år tillbaks och detta skulle aldrig kunna förekomma oss emellan. Det är så inkräktande på något vis.
  Om man tycker detta är ok att fota och lägga ut, vad gör man mer som inte hamnar på Instagram..?Tar ett bad? Lagar middag? Sorterar tvätt? Huuu…

  Svara

   Skulle det vara farligt för dig om din vän sen 30år tog ett bad hemma hos dig?

   Svara

    Jag är inte 18:40 men jag skulle inte acceptera att någon som blivit tillfrågad att vara blom- eller djurvakt fotar/filmar i min bostad och lägger ut det på sociala medier.

    Och skulle inte uppskatta att de tar ett bad eller lagar middag utan att fråga mig först. Det är väl ändå vanligt hyfs och folkvett?!

    Svara

    Vem gör så?

    Svara

     Jag tror bara det finns en person i hela Sverige som skulle göra så och det är henne detta inlägg handlar om.

     Svara

    Inte så farligt givetvis, men jag har svårt att se att det skulle hända idag. För 15 år sen ja, då hade det varit lättare att föreställa sig. Kanske har blivit gammal bara?
    Men å andra sidan är det väl inga 20-åriga BFFs det här heller.

    Svara

    Jag hade tyckt att det hade varit lite konstigt och inte helt ok. Möjligen om min väninna inte hade badkar och drömt om att få bada och hon hade frågat, men njaa

    Svara

   ”Obehagligt att ta fram dammsugaren oombedd”
   När jag varit katt/hundvakt har jag varit tvungen att dammsuga då djuren släppt så mycket hår. Ingen har bett mig att göra det men det är common sense liksom. Dock brukar jag inte livestreama det eller lägga ut bilder på nätet från nån annans hem.

   Svara

   Det har med uppfostran att göra, eller?

   Svara

   Jag skulle älska om någon gjorde det för mig.
   Städar också när jag är kattvakt.
   Men jag älskar ju att städa så 🤣

   Svara

  Känns som AB är en sån som passar på att snoka i skåp och lådor… hoppas hon inte tar med sig äldsta dottern till Mys hem för att ”hjälpa till”🤪

  Svara

   hoppas hon låst in smycken och värdesaker då😂

   Svara

   HHahahhaah denna kommentar va otroligt rolig 😂😂😂

   Svara

    Catrine, är det du?

    Svara

     Va?

     Svara

  Så gränslöst att fota och filma hemma hos någon annan – och dessutom lägga ut det på Instagram.
  Inte bara integritetskränkande utan också häpnadsväckande omdömeslöst av henne ur ett säkerhetsperspektiv.

  Och precis som personen ovan skrev, vad gör de mer…som inte hamnar på Instagram?!

  Svara

   Visst är det märkligt men är inte reaktionerna på detta överdrivna? My är offentlig, tittar man in på hennes insta eller blogg så ser man direkt att hon är bortrest (eftersom du tänkte på säkerhetsperspektivet), hon har även lagt ut bilder på hennes hem och skrivit var hon bor.

   Är det verkligen gränslöst av i detta fall av Anna att fota hemma hos My och lägga ut? Inte direkt så att hon la sig i Mys säng och filmade. Man ser lite växter, golv och katter. Inte något My själv inte tidigare har visat.

   Svara

   Du tänker att Mys hus blir nya toan på Ica maxi… 😱😱😱

   Svara

  Tittade på Åzas story om besöket hos B(t)ook idag. Åh hjälp mig. Jag kan inte annat än att ha känslan att hon (Åza) gör narr av Anna, och att hon gör det för att fiska fler följare… Och som Anna beter sig när det kommer en ”kompis” på besök… gav tom med bort sitt egendrejade lilla skål inslagen i cellofan och överlämnades med långt tal.
  Men filmerna på Åzas story visade utan tvekan Annas fysik idag. Och man kan inte annat än konstatera att hon gått upp allt sedan BLV. Vilket är helt ok – det är Annas ensak. Men det vore nog bäst att hon själv också accepterade det och visade sanningen. Inte försöka dölja med filter och manipulerade bilder – och skälla ut följare som råkar påpeka det.
  Anna är verkligen underhållande.

  Svara

  Inte nog med att Anna postar alla sina goda gärningar på sin sida hon repostar också sin väns respons så alla ska se vilken genomgod människa hon är 😅

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  My och Anna är det perfekta paret, de är lika gränslösa! De är perfekt match 💪🏼

  Svara

   My förstår jag inte mej på. Berättar öppet om alla bekymmer men verkar inte ha intresse för andra ?!

   Svara

    My är viktigast i Mys värld. Precis som Anna är viktigast i sin. Undrar hur det låter när de ses… 🤪

    Svara

  Varför ska Anna få pris som årets hus? Hon må ha gått upp i vikt, men lite väl magstarkt att kalla henne för hus…

  🤪🤪🤪🤪

  Svara

   Eller hur! Fast inredningen i Casa Ankeborg, Suckunge, Märsta kanske är värd ett pris. Alla möbler i sovrummet med spegelblank yta går inte av för hackor!

   Svara

  Paula nya tatuering känns som ett big no 😅

  Svara

   Vill du utveckla?

   Svara

    Behövs det? Vem kladdar ett H på sin arm. Att det även står för ens man.

    Svara

     Har man inte läst bloggen eller var det nu är utlagt så vet man inte vad som menas. Rimligt att ändå lägga till vad det handlar om, om man nu är ute efter en diskussion här.

     Svara

  Blir helt förvirrad gällande Annas tights på insta. Enligt Anna har hon M, men skulle med lätthet gått i strl S. En person som frågar företaget om råd gällande strl anger Annas längd och förmodade vikt (kanske i underkant) och blir rådd att ta L. Visst att tights är töjbara, men det är inte snyggt när tyget är utdraget för att man klämt ner sig i ett par S.

  Svara

   Hon vill gärna berätta att hon minsann har M och även kunde haft S, hon hade nog iofs kunnat haft L också men det nämner hon inte. Asså

   Svara

    Gavelo hade skrivit på deras Fb sida ”Anna rockar tightsen i storlek M”. Jag kommenterade att tightsen är alldeles för små på henne eftersom den vita ”randen” ska sitta på rumpan och rama in den(lite svårt o förklara hehe) men på Anna sitter dom på låren. Både min och deras kommentar är nu borttagna.

    Svara

     Orka detta tjatet om Annas vikt och storlek. Varför bryr ni er om hennes klädstorlek?

     Svara

      För mig får hon väga 150 pannor. Hennes lögner folk stör sig på.

      Svara

       Vad är lögnen? Både hon och företaget säger ju att hon har storlek M.

       Svara

        Typ allt som kommer från Annas mun är lögner!

        Svara

      Vi bryr oss inte om vikten! Det är lögnerna som stör!

      Svara

  Gud vad aggressivt hon svarade på någon som skrev en fråga kring sjukvården i Tyskland (nu på instastories) tyckte inte ens meddelandet från personen var speciellt taskigt. Känns som hon har mycket och processa nu och tar ut det på andra

  Svara

  Aha jag håller med

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Trots allt udda så verkar hon ändå vara omhändertagande mot de som hon bryr sig om.

  Svara

   Fast vem är inte det, är inte alla det? Frågan är om hon är lika omhändertagande, god och hjälpsam utan kameror, om det inte går att visa upp?

   Svara

   Det finns folk som är omhändertagande mot andra för att de bryr sig, och så finns det dem som är omhändertagande för att själva få beröm och se bra ut i andras ögon. Ganska uppenbart vilken kategori Anna tillhör.

   Svara

   Hon kväver folk.

   Svara

   Eh, nej. Det är enbart för att själv framstå som god. Allt ska ut på nätet till beskådan. Till och med ett glas vatten till en hantverkare.

   Svara

  Drömmer om en dag då dina ”skämt” inte existerar i slutet av varje inlägg. Detta gäller även anekdoter kring katten. Huuujedamig

  Svara

   Haha håller med, min hjärna slutar automatiskt att läsa innan det sista stycket i varje inlägg eftersom det alltid bara består av pinsamt trams.

   Svara

    Nehej då, det är ni/du som är tråkig.

    Svara

     Yeah no.

     Svara

      Hur orkar man klaga på att man tycker ett skämt är trist? Då är man tråkig.

      Svara

       Ett skämt? Det är varenda inlägg vi snackar om.

       Svara

        *vartenda

        Svara

         Och ändå läser du bloggen…..

         Svara

   Betänk då att du i äldre tider aldrig hade haft tillträde till ett motsvarade chatrum.

   Tacksamhet är istället något du borde känna och visa. Eller så startar du själv ett lika framgångsrikt forum. Okej?!

   Svara

    Är du ny på internet?

    Svara

     Tacksamhet är en dygd. God bless you!

     Svara

  Innan åsas avfärd fick hon te i mina egengjorda koppar, följt av en bild på en leende Åsa och presenten
  Och mackorna Anna gjorde till den långa vägen tillbaks
  We get your point Anna du vill vara en bra människa, bra människor känner inte dem måste visa det dem vet det redan

  Svara

  OT men jag tror HannaPees bebis är på g! Hon har inte uppdaterat insta på hela dan. Hoppas det för hennes skull, är ju tungt de sista dagarna/veckorna.

  Svara

  Och nu har Åsa (Åza?) varit där på besök och all deras kommunikation verkar ske via storys. Måste vara konstigt att hälsa på en kompis där allt ska filmas och allt man säger ska spelas in samtidigt och läggas upp. Stor skämskudde när Anna lägger upp på sin story när hon ger Åsa en present, bäddar ner henne i sängen och skickar med henne en macka.

  Svara

  Inte nog med det.
  Hon vattnade även My’s trädgård mitt på dagen då solen stod högst. Det betyder döden för blommor och växter. Men det visste nog inte Anna.

  Svara

   Nej snälla T, det betyder inte döden. Mycket av vattnet dunstar bort, så det är ju inte så himla smart. Men har man inte tid på kvällen så får det väl bli på dagen. Inga problem.

   Svara

    Man måste akta så att det inte kommer vatten på växterna/bladen för då bränner man dem och det blir fula märken.

    Svara

  Enligt Jordbruksverkets regler så måste en katt ses om minst 2 ggr/dag..så om Anna vill vara den bästa vännen,en catlover etc så får hon steppa upp och följa djurhållningsreglerna vi har i det här landet..

  Svara

  Finns inget på nätet som jag avskyr så mycket som när booken pratar bäbisspråk. Skäms fast jag är ensam hemma.

  Svara

  Hon är precis som alla andra B-kändisar, skriver om allt och ingenting, konstigare än så är det inte.😴

  Svara

  HAHAH åååååh!!! Kvällens garv. Så jävla underbart!!!
  Kan hon inte börja lägga upp hur duktig hon var som torkade sig i arslet också när hon skitit?

  Svara

  Om hon inte blockat så många hade hon fan haft fler följare än Margåå🥳 O tjänat rätt bra med pengar. Tänkte hon inte på🤷🏼‍♀️

  Svara

  Det ÄR underhållande att läsa, både blogg och kommentarer 😂🤣😂

  Svara

  Tror Anna är en fantastiskt fin vän om man känner henne. Hon verkar alltid ställa upp på andra, hoppas dom gör desamma för henne.

  Svara

  Och sedan detta:
  annatoledanobook 💛 TACK min goa vän @azabrennander.se för 9 fina timmar tillsammans. Du kom vid 9.00 och åkte nästan kl.18 eftersom jag bad dig vila 1 1/2 – 2 timmar innan återresan hem på 5-6 timmar i bil – såååå bra att du lyssnade och gjorde så🙏🏼 Men vi hann med fika, mysig pastalunch 🍝 ute i solen, mycket prat och skratt – UNDERBART att se dig le på riktigt igen 😁❤️🙏🏼 VILL att du ska få vara lycklig, det förtjänar du ❤️ Medans du vilade så hann jag tvätta och hänga tvätt, ta en dusch klä mig och fixa till håret och ansiktet 😂😂😂 Sedan fick du en liten present av mig, en speciell hjärteskål som var en av dem första jag gjorde ☺️ vi tog en god kopp te i soffan pratade lite till hihihi och som färdkost hem i bilen gjorde jag en sandwich med omelett, sallad och tomat 🥪 och en flaska isvatten till dig eftersom jag vet att du helst inte stannar på vägen hem😉 Kom snaaaaart igen och då måste du sova över 😘 Puss vännen!

  Den som behöver återberätta för vännen och världen om alla godhjärtade gärningar man utfört har tydligt en annan agenda än ren omtanke.

  Svara

   Obscent att titta på deras stories 😱

   Svara

  Rubriken! Är Anna ”Årets hus”?
  Det ska nog stå ”Årets hus- och kattvakt”.

  Svara

  Hellre läser jag om rensade kattlådor och vattnade blommor än hur folk tränar. Anna verkar jättesnäll och hon skriver vad hon gjort på dagen. Trevligt, tycker jag.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.