Att click baita med sina tuttar – Bianca Ingrosso

Ca 15.20 in i videon.

Please remember in the comments, do not comment on my body, what I should or shouldn’t do with it… my body is MINE and not yours to share your opinions about! // Bianca Ingrosso

Så Bianca vill använda sina tuttar och click baita med en titel om bröstoperationer, men alla ska beläggas med munkavle och låtsas som att det finns en rosa elefant i rummet?
Om Bianca uppriktigt kände att det är ”hennes kropp och ingen får ha en åsikt om den eller vad hon får göra med den” – varför inte då utelämna den långa och ingående diskussionen om just sina tuttar? Och varför skriva som hon gör på Instagram, där det enda syftet är att locka människor till att titta på hennes senaaste video?
Att tuttarna hela tiden ändrar storlek och att det skulle vara anledningen till att hon för en bröstförstoring?
Snacka om att både vilja äta kakan och ha den kvar.
”Jag click baitar genom att namnge videon ”Problemet med mina tuttar….. bröstoperation???” och locka folk från Instagram till Youtube genom att pseudo-sätta ner foten, men INGEN får sedan lämna en kommentar om det för DET är över gränsen!!”
Hade det varit så pass privat, personligt eller känsligt som hon vill få det att framstå så hade hon aldrig nämnt det från första början, lite så som hon hanterar andra, mer ”privata angelägenheter” i familjen?

Jag har egentligen inte kommentar eller synpunkt vad gäller Biancans kropp, den är hennes att göra vad hon ville med.
Vad jag dock HAR en åsikt om är det här genomskinliga, ambivalenta, skenheliga, gränslösa och dubbelmoraliska clickbaitandet där ingenting är heligt när det kommer till att locka till sig läsare och tittare men så fort de huggit på betet så ska de spotta ut det snabbt som attans, annars känner sig Bianca kränkt?
Hur många brukar fiska med det absolut saftigaste betet på kroken med avsikten att det inte ska nappa?

Och det handlar inte om hennes kropp, det handlar om principen.
Ponera att hon skrev till sina 1.1 miljoner följare på Instagram att ”Jag har lagt upp en ny låt på Spotify som ni hittar HÄR men fan tar er om ni har några som helst åsikter eller synpunkter om den eller min sångröst!!!”

Jag tycker inte man kan äta kakan och ha den kvar på det vis som Bianca försöker göra här, utan hon får snarare ligga som hon bäddat.
Och kom ihåg – det är HON som valt ämne att click baita sin video med, inte jag.

231 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är inte anledningen till att hennes bröst försvunnit hennes viktnedgång?

  Svara

   Så himla smal tycker jag inte att hon är, hon har en naturligt liten överkropp men hon är rätt kurvig. Jag tror det är för att hon bytt preventivmedel, hon sa att när hon var tonåring hade hon D-kupa och tittar man på gamla bilder så är hon lite större men att brösten skulle bli SÅ mycket mindre av viktnedgång tror jag inte på. Hon har ju inte gått ner 20 kg liksom. Inte heller har hon tränat bort dem, där försvinner bröst kan jag säga.

   Tränade hårt med PT (mest styrketräning) och brösten gick från en C till en A/B på tre månader. Var smal från början så mitt mission var inte att gå ner i vikt.

   Svara

    Men nej, snälla hon har fortfarande ätstörning. Så jo det är för hon gått ner så mycket i vikt.Kolla äldre bilder på henne från typ 2015 så kan du se hur hon såg ut naturligt.

    Svara

     Hon har definitivt gått ner i vikt igen, ja.

     Svara

      När jag går upp och ned i vikt syns det främst på byst och rumpa. Därför passar ex inte vissa av mina bh:ar beroende på min vikt för stunden.

      Svara

       Sama här

       Svara

       Samma för mig. Brösten ryker allra först.

       Svara

        Men så återvänder de också först när jag lägger på mig 🤷🏻‍♀️

        Svara

    Hon har naturligt en instagram-kropp som andra opererar sig till. Så snygg.

    Svara

     Inte naturligt att gå ner i vikt så mkt med hjälp av ätstörningar som hon även hade förut…

     Svara

    Tydligt att hon gått ner mycket senaste året, man ser det framförallt i ansikte, överkropp/armar. All den mat hon lägger ut och visar kan omöjligt ätas för att hållas sig sådär smal. Är själv 30 idag och har haft anorexia/bulimi av och till sedan 15 års ålder. Tyvärr aldrig något man riktigt blir av med om man inte kämpar, kämpar och kämpar med sin självbild och självkänsla i tex terapi. Jag pendlar fortfarande och ogillar mig själv när jag väger mer, vilket resulterar i att man mer eller mindre att jag alltid bantar/överäter/har restriktioner/tränar mycket osv. Hon har själv många gånger påpekat om sina ÄS och återfall. Så tydligt att hon ej mår bra.

    Svara

     ”All den mat hon lägger ut och visar kan omöjligt ätas för att hållas sig sådär smal”. Tack!

     Svara

      Skitsnack. Från en smal som vet vad jag äter. Trist att det inte funkar för er.

      Svara

       Otrevliga mähä. B har själv sagt att hon är sjuk och kolla på äldre bilder av henne. Inte så troligt att hon helt plötsligt hux flux skulle få en fenomenal ämnesomsättning hon hade innan. Hon tränar för övrigt inte.

       Svara

        Och? Personen påstår att det inte går att äta ”så mycket mat (..?)” och fortfarande vara smal. Det är ju bevisligen falskt.

        Svara

         DET håller jag med om men i Biancas fall är hon sjuk.

         Svara

        jo hon tränar, hon bara väljer att inte dela med sig av det för att inte trigga någon har hon sagt.

        Svara

       Okej, vad trevligt. Nu pratar vi inte om dig. Vi pratar om en person som är öppen med sin kamp mot bulimi.

       Svara

      Tycker hela familjen är helt manisk när det gäller mat. Som att dom suttit i en grotta och ätit myror i ett år och plötsligt släpps ut och får mat. Benjamin bara lassar in. Bianca älskar allt. Jag förstår inte hur man kan äta allt som dom äter.

      Svara

       Gener antagligen. Ingen har övervikt, inte de äldre heller.

       Svara

     Det är visst möjligt.

     Svara

      Så är det ju kanske iof, alla är olika med olika metabolism. Jag önskar att så var fallet för mig men jag kan verkligen inte äta så och hålla mig smal 😅

      Svara

       Nej och det får ju stå för dig. Du kan ju inte uttala dig för oss naturligt smala oavsett vad vi äter.

       Svara

        Det var ju om Bianca inte om random smala personer utan ätstörd bakgrund

        Svara

         Well, kommentatorn uttalar sig generellt om hur mycket mat alla kan äta och vara smala…

         Svara

        Chilla Gunilla. Nu pratar vi om en person som har historia av ÄS och som man ser gått ner i vikt senaste tiden. Koppla ihop 1+1 här. Talar ej om dig.

        Svara

         ”All den mat hon lägger ut och visar kan omöjligt ätas för att hållas sig sådär smal.” Hon brukar ju typ lägga upp melonsallad så också i hennes fall tror jag du har fel.

         Svara

          Har du sett flera vloggar så inser du snabbt att hennes påstådda kostschema består av flera portioner pasta på dyra restauranger, majskakor med allt möjligt på, snacks, feta såser och allt vad Phillipe lagar.

          Hon har en särskild besatthet av att konstant visa mat i sina videos och prata om hur mycket hon äääälskar att äta.. Till den grad att det uppenbart är något på gång.

          Svara

           Nu har jag ingen aning om hur mycket eller lite Bianca äter men det har ju faktiskt inte ni heller…att man lägger upp ”finmat” betyder ju inte man aldrig tar ett äpple.

           Fast du ser att hon trycker in det i munnen…

          Saken är ju dock att hon delar otroligt mycket mat på sina sociala medier. Flertalet hightlights fullproppade med matstories, mycket prat om mat och dessutom så delar hon ofta andras bilder på mat i sina stories på instagram. Vill minnas att hon även blev arg på att folk började påpeka det? För mig som tidigare lidit av en ätstörning så är det en varningsklocka, då man ofta får en viss besatthet kring just mat när man har ett restriktivt intag. Tankarna cirkulerar väldigt mycket kring mat, kort sagt. Att hon även blivit smalare på senaste är ju även det ett tecken, även om det såklart kan finnas andra faktorer bakom att någon går ner i vikt.

          Svara

        Tror inte du äter lika mycket som B, dom äter oroligt mycket och pastan kommer lägga sig till slut. Var självsom en tändsticka när jag var yngre, ja äldre med men mängderna dom stoppar sig

        Svara

     Vad är det för larv? Jag kan klämma 2 pizzor och en chipspåse om dagen och är fortfarande smal. Din genetik, metabolism och dagliga aktivitet har inget med mig att göra.

     Svara

      Vad kul det handlar dock inte om dig

      Svara

       Haha helt otroligt hur folk kan koppla till sig själv när min text uppenbarligen handlade om Bianca. Alla är verkligen lättkränkta idag.

       Svara

      Men gör du det? Har du ätit 2 pizzor och en chipspåse om dagen (plus övriga måltider, utgår jag ifrån) en längre period utan att gå upp i vikt? Knappast. Att äta så ibland spelar ingen roll, men äter man på det viset vareviga dag lär man inte förbli smal.

      Svara

       Nej nu för tiden verkligen inte varje dag 🙂 jag försöker äta vettigare mat. Men på den tiden min diet såg ut så var pizzorna min middag & chipsen nattmacka. Jag har mognat dock…

       Svara

       Dessa ”spenisar” utan faktiska ätstörningar överdriver alltid då de helt enkelt inte äter/tänker så mycket på mat och ser varje måltid i månaden som unik när situationer som detta kommer på tal.
       ”Wow, jag kan äta allt!”
       Sedan glömmer de att de inte ätit mer än ett äpple på tre dagar. 😳

       I detta fallet Bianca. Jättefin tjej och precis mänsklig som oss alla andra, men det är bara surrealistiskt ”kändisskap , hon är klart sjuk kring ätstörning, även offentlig/har varit med detta..

       Totalt bisarrt och ledsamt att hon överhuvudtaget har plats i rampljuset hos unga tjejer bl a i denna situation.. 😣❤️

       Svara

        Men är folk så här dumma på riktigt, blir helt fascinerad? Gener, metabolism och hur mkt du rör dig påverkar din vikt, mitt BMI har alltid legat strax under vad som räknas som normalvärde och det är inte för att ”jag glömt jag inte ätit mer än ett äpple på tre dagar.” Fattar det kan sticka i ögonen om man har gener som gör att man kämpar med vikten men det blir ju tramsigt.

        Svara

      Haha, så kul hur det sticker folk i ögonen när man är sådär naturligt smal och kan äta hur mkt som helst utan att knappt gå upp i vikt 😀

      Svara

       Men nej, det är bara omöjligt. Folk tror att de äter mer än de faktiskt gör bara för att de äter ”onyttigt”.

       Svara

        Klart det inte är omöjligt. Vi med hög metabolism behöver mycket mat, annars vore man ju hungrig hela tiden. Hur knepigt ska det vara att fatta att just DU inte är normen för metabolism eller hur mycket mat man behöver. Det varierar liksom allt annat.

        Svara

         Även om man har hög metabolism skiljer det sig inte så mycket från andra. Så du påstår att du kan äta 20000 kcal per dag i resten av ditt liv utan att gå upp i vikt?

         Svara

        Bara inse att alla har olika metabolism. Jag kan liksom inte gå upp hur mkt som helst i vilkt även om jag äter mkt (och ej bara skräpmat). Men du får tro vad du vill.

        Svara

         Haha jo alla människor kan gå upp i vikt om man ligger på kaloriöverskott under en längre period. Undantaget de som har vissa sällsynta sjukdomar då.

         Svara

        Det där är lika dumt som att jag skulle påstå att du inte kan bli fet om du äter som jag och att ingen normal människa är under 168.5 cm. Det är omöjligt. Det kan du säkert (bli fet alltså). Men det är inte mitt problem och jag skulle aldrig påstå nåt lika dumt.

        Svara

         Förstår ingenting av din kommentar, du får uttrycka dig tydligare.

         Svara

      Så ser det ut för dig i dag ja. Hade en kompis som också trodde att hon alltid skulle vara skitsmal.
      Det är hon inte idag.

      Svara

      Samma här. Jag har ett BMI på gränsen till undervikt och de senaste veckorna har jag ätit chips varje dag. Har aldrig tänkt på vad jag stoppar i mig och aldrig ätit särskilt nyttigt, men ändå är jag smalare än de flesta. Det är enbart på grund av genetik. Och ja, jag vet att även smala kroppar kan vara ohälsosamma inuti så jag ska försöka tänka på att äta lite mera nyttigt…

      Svara

       Exakt samma! Men börjat äta nyttigare för hälsans skull, viktmässigt kan jag äta vadsomhelst.

       Svara

       Hur gamla är ni? Jag var alltid supersmal oavsett vad jag åt, tills jag fyllde typ 27, då började jag få former av noll motion och massor skräpmat (rumpa främst, men även lite midja). Så kanske det ändrar sig längre fram? 🙂 Min mamma var även supersmal tills hon blev ca 33, då började det sätta sig på kroppen.

       Svara

        38. Min mamma som är 61 och min mormor som är 80 ser likadana ut. Pappa och farfar också smala. Farmor var tjock…

        Svara

       Ätit knaper råkost och en HEL näve chips detta dygn utan att gå upp ett gram i vikt dagen efter..? 😂😂😂👍👍👍👍

       Svara

       Tror folk att de blir feta av att äta chips varje dag?😂 det handlar inte om VAD du äter utan hur många kalorier du äter i förhållande till vad du gör av med. Du kan äta pizza varenda jävla dag i resten av ditt liv utan att gå upp i vikt. Sen att det inte är det mest hälsosamma är en helt annan femma.

       Svara

     Bianca: kommentera inte min kropp. Camilla skriver ett inlägg om att hon tycker Bianca beter sig tramsigt.
     Alla i kommentarerna: kommenterar hennes kropp/vikt.

     Svara

      🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ du fattar inte vad det handlar om alls

      Svara

    Ursäkta ”Punkt” men hur äcklig är inte du som säger så om någon som har en ätstörning????

    Svara

     Vad exakt är det som är äckligt skrivet? Att hon är kurvig? 🙃

     Svara

      Att säga om någon med en uppenbar ätstörning att ”hon inte är så smal” och att hon är ”kurvig” är triggers för en ÄS-person. Det är inte medkännande. Kurvig är hon inte heller för den delen, hon är normen för vad man skulle kalla ”smal”.

      Svara

       Herregud, tror du kurvig är tjock eller? Du kan vara kurvig och smal, det handlar om dina höfter bl.a. Du kan ha raka höfter och vara överviktig precis som du kan vara underviktig och ändå ha rundade höfter och stora bröst.

       En sista gång: kurvor är inte lika med fett!

       Svara

     Bianca säger ju själv att hon är naturligt kurvig.

     Svara

    Gäller inte Blondinbella eller så har hon en dålig PT alternativt är styrketräningen bara bluff. Hennes byst blir allt större och hon visar upp den allt mer.Kanske Oslo Skinlabs fel?

    Svara

     Hon skrev ju nyss att hon knappt rört sig alls de senaste veckorna, ”bara ätit pasta” och att nu ska hon börja motionera igen. Går jag upp i vikt syns det också först på brösten – och magen…..

     Svara

    Precis så. Såg henne på Humlegårdsgatan utanför hennes kontor. Smal överkropp med platta boobs och jättekurvig rumpa lår vader. Jättefin!

    Svara

    Tänk vad olika man är. Jag minskar inte min bröststorlek när jag tränar, inte ens när jag hårdtränar. Däremot blir jag väldigt smal i midjan samt i ansiktet. Alla fungerar olika. Tror som du, att förmodligen handlar det om preventivmedel och ev var hon befinner sig i menscykeln.

    Svara

    Jag brukar aldrig kommentera någons kropp och absolut inte deras vikt, men jag gör ett undantag. Håller med om att hon har gått ner väldigt mycket på kort tid.

    Efter några månaders paus började jag kika på Biancas Youtube igen. Blev lite förvånad, då jag tyckte mig kunna se nyckelben, revben och skelett flera ställen på kroppen. Jag är säker på att hon är nöjd med att få en sådan kommentar, men jag oroade mig faktiskt för henne. Hon är hur snygg som helst, men hennes skönhet sitter inte i vikten! Hoppas att hon inser det! Det är helheten i form av charmen, ögonen, stilen, hennes olivbruna färg, välvårdade händer osv. som jag tycker gör henne så himla vacker.

    Svara

   Så klart det är.

   Svara

  Sens moral: Som influenser ska du vara ologiskt och göra allt för klick och tidningsrubriker. Annars finns du inte.
  Så till hennes sångröst. Hon har mycket bra röst, den bästa i den artistfamiljen. Synd att hon inte använder den istället för allmänt tjafs. Som sångerska kan hon ha eget sminkmärke och vara domare i talangprogram.

  Svara

   Hon kanske inte vill vara sångerska…!?

   Svara

    Åh herregud, det kommer ska ni se. Snart har hon tröttnat på detta och ska bli världskändis. 🥵

    Svara

    Hon har sagt att det är en stor dröm att sjunga men att hennes scenskräck sätter käppar i hjulet för det.

    Svara

   Ja, jag känner bara ”MEN GÅ TILL GYN NÅGON JÄVLA GÅNG”.

   Svara

    Inte bara gyn tänker jag. Ung tjej, trött när hon vaknar, trött 22.30. Vill bara sova.
    Varför förstår inte hon eller någon i hennes närhet att hon inte är frisk?

    Svara

   Ja en del vill göra drama av allt. Jag förstår inte hur vissa unga influencer orkar med att berätta det mesta om sig själv.

   Svara

  Än en gång gör du en helt galen grej av ingenting. Som gången du beskyllde Bianca för att bidra till att tonåringar utsätts för övergrepp på nätet genom att posta en bikini bild, medan du i samma inlägg hade en bild på Sandra Beijer i genomskinliga spetsunderkläder men tyckte att hennes bild var heeeeelt ok. Orkar inte.

  Svara

   Men erkänn att det är konstigt att hon säger att hon inte vill ha kommentarer kring sin kropp och ÄNDå aktivt lägger ut en video och pratar om sina bröst och till och med clickbaitar i titeln. Hon vet mycket väl att sånt genererar klick, precis som Kissie som lägger ut en video med titeln Hur du blir av med celluliter (eller vad det var) och så visade det sig att hon bara redigerade bort dem. Kissie är en annan som inte vill ha kommentarer kring sin kropp och ändå spelar på just det kroppsliga i sina videos.

   Det är i princip själva definitionen av att vilja behålla kakan och äta den samtidigt.

   Svara

    Men snälla, för att folk kommer ju prata om det som fan om hon inte tar upp det först. Hon kanske verkligen vill fixa brösten, vem bryr sig? Vet du hur våra svenska kliniker ser ut idag? Är flera månaders väntetid för bröstoperation alltså är det helt normalt. Fixar hon brösten kommer det ju bli ramaskri så hon kanske vill mjuka upp sina störda tittare för det då hon kanske redan bestämt sig? Det är verkligen hennes kropp och oavsett vad hon gör med den är hennes ensak. Att man ska sitta och göra en grej av vad en kvinna vill göra med sina tuttar är SJUK. Ingen gör en grej av att vissa manliga inlfuencers går ner i vikt, eller köper saker bara för att för flera hundra tusen, men när en kvinna gör sånt är det helt oacceptabelt.

    Svara

     Mjuka upp sina störda tittare…? Eh är du på riktigt, snälla säg att du är ett troll för ingen kan vara så knäpp som du, ingen.

     Svara

     Jag tror du har svarat på fel kommentar för det du skriver har absolut ingenting med min kommentar att göra. Jag har inte på något vis kritiserat hennes val (varför tar du ens upp det? Fullständigt irrelevant i det här fallet) utan tycker det är märkligt att hon inte vill ha kommentarer kring sin kropp och trots det lägger ut videos där hon till och med sätter uppseendeväckande rubriker kring just sin kropp.

     Hon vill generera klick, få komplimanger och skapa intresse kring sin persona, genom att hinta om operationer osv., men vill plocka russinen ur kakan för hon vill inte få kritiska kommentarer (nej inte elaka för den sakens skull).

     Ger ärligt talat blanka fan i om hon opererar in silikon eller inte, det är inte det jag pratar om. Gissar att du är väldigt ung eftersom du inte förstod det.

     Svara

     ”Men snälla” på dig själv stollis, hur orkar du? Du är störd som inte ser dubbelmoralen Bianca kör med! Så naiv!

     Svara

     Stänger av mentalt när någon öppnar en kommentar med ”Men snälla” haha. Ser en fjortis framför mig.

     Svara

      Ingen frågade men tack för informationen.

      Svara

       Aww blev du ledsen stollis. Det är ju din älsklings replik

       Svara

  Herregud, stackars lilla rika flicka 🤦‍♀️

  Svara

   Vad har rikedom med saken att göra?

   Svara

    Ganska mycket nog!

    Svara

    Såna personer tror pengar är allt. Att ”rika personer” kan eller får inte klaga eller må dåligt.
    Är det bekvämt med pengar? Absolut. Men det gör en nödvändigtvis inte lycklig.

    Svara

  Det är rätt smärtsamt att se Bianca prata om sina bröst i ett hotellrum, för sig själv i spegeln och prata med en kamera om hennes komplex över sina bröst.

  Svara

  Haha ja… hoppas hon blir lyckligare med ett par större bröst. Vilka jävla problem.

  Svara

   Haha ja vilka problem. Fan dra på en vanlig t-shirt eller tröja så spelar det inte så stor roll vilken vecka i månaden man är bröstmässigt 🤷‍♀️

   Svara

    När man verkligen vill ha större bröst bara för att man spenderat alldeles för mycket tid framför spegeln för att hitta nånting i kroppen att förbättra, men kan inte säga det till sina följare, så börjar man istället desperat gräva i sin låda av medicinska ursäkter och drog fram den där geniala anledningen.

    Svara

   Hon som har det jobbigt med sitt mående redan och så funderar hon på bröstimplantat

   Svara

  Typiskt influensers. Dom får göra och säga allt för att tjäna pengar men ingen får komma med åsikter eller kritik.

  Svara

   👏🏻👏🏻 Exakt! Inget nytt under solen…

   Svara

  Trist att hon inte kunde se hur vacker hon var. Nymejslat ansikte, och hon ser ut som en annan person.
  Personligen tycker jag det är snyggare med små tajta bröst, men om hon vill göra dom större för att klyftan skall dra till sig blickar kan hon väl göra det. Men att lägga ut på tuben om det och inte vill att folk ska kommentera är löjligt!

  Svara

   Det råkade bli anonymt, men det är bara jag som vädrar igen.

   Svara

  Undrar om fitterier eller booberier ger mest click?

  Svara

   Tutterier helt klart! Det är internationellt och även män begriper.

   Svara

    Hahah ”och även män begriper” 😂

    Svara

  Bianca är en brat. Hon hade inte varit den hon är idag utan sitt ”medfödda” kändisskap. Hon har ett värde och behövs precis som alla andra, men lyckas så stort som influencer nää knappast utan den bakgrunden.

  Jag ser inte att hon egentligen har lyckats med något specifikt på egen hand mer än att tjäna pengar. På sitt namn då.

  Det här ska hon dessutom tacka sin mamma och familjen på hennes sida för, vilka är folkkära personer tillskillnad från pappan och hans trashfamilj.

  Svara

   Men oj vilken relevant kommentar till inlägget. Inte alls bara bitterhet från din sida, nej nej.

   Svara

    Bitter
    Kränkt
    Avundsjuk
    Besatt

    = Vanliga attribut på oss sanningssägare.

    Svara

    Väldigt relevant faktiskt!

    Svara

   Amen! Inget är så ironiskt som att hon sitter i juryn för ett program som heter Talang…

   Svara

    Programmet går ju på intet vis ut på att jurymedlemmarna ska ha Talang så hur det skulle vara ironiskt förstår jag inte.

    Svara

     Hon hade inte fått samma chans om hon inte varit ett kändisbarn.

     Svara

     Man kanske ska ha lite erfarenhet, kunskap och känsla för vad som är en talang.

     Svara

   Du är inte en sannings-sägare i detta fall.

   Svara

    Tycker inte du, det har vi fattat. Vet du vad alla andra tycker?

    Svara

     Vad du tycker är inte sanningen.

     Svara

      Nä, men väldigt många tycker så.

      Svara

       Hur vet du att ”väldigt många tycker så” ? Kallar du dig ”sanningssägare” för att du tycker som väldigt många?

       Svara

        För det ät klart som korvspad.

        Svara

   Håller inte med om så mycket i sin text men måste dock säga jag håller helt och hållet med om det med pappan och hans familj. Stackars Pernilla som uppfostrat och tagit hand om barnen sedan barnsben men ändå avgudar de sin far och hans Pengarkåta fru, Åsa.

   Svara

   Skönt att du tog påpekade det, måste ju tydligen nämnas varje gång att Bianca minsann inte hade varit *någon* utan sina föräldrar.

   Svara

    Jorå hon precis som alla andra hade varit någon utan sina föräkdrar. Nu är hon dock en produkt av sina föräldrars kändisskap. Stor skillnad i jämförelse med exempelvis barnen Skarsgård där alla bevisligen uppvisar en stor skådespelartalang.

    Bianca har garanterat saker som hon är bra på. Förmodligen bättre och värdigare saker än att vara ett kändisbarn och sk influencer p.g.a. det. Hon kan säkert bättre än så!

    Svara

  Varför skulle man tillåta främmande människor kommentera hur ens kropp ser ut? Det är inte normalt. Bianca har vissa svårigheter att veta var gränserna går. Hon borde lära sig än mer om sina egna gränser.
  Camilla på bloggbevakninng skuldbelägger i detta inlägg Bianca.

  Svara

   Fast det är väl inte att folk kommenterar hennes kropp som är problemet utan att en eventuell bröstförstoring ska kommenteras? Bianca är van vid att folk skriver att hon är smal, snygg, bra midja och blabla men är det lika kul att folk påpekar hur ytligt, riskfyllt, ofeministiskt det är att skaffa sillisar?

   Svara

    Problemet är att B inte vet att hon ska ha gränser.

    Svara

   Varför lägger man ut mängder med bilder på sin kropp och använder den i reklam? Varför tycker en kvinna idag som är en officiell person att det är ok att reklamen hennes rubriceras som sexistisk? Samtidigt som ingen får kommentera det hon gör med sin kropp? Hon säljer sin kropp som vilken fotomodell som helst och då får man ha åsikter om vad hon visar upp. Likaså om hon skulle vara anlitad av HM eller annat företag. Uppenbart anser influensers att de har andra regler att följa, sina egna. Detta Paradise Hotellutseendet och poserande som spritt sig som en löpeld är pinsamt för alla kvinnor.

   Svara

    Håller med, det här PH är pinsamt och poserande likaså.

    Svara

    +10000👏🏻👏🏻

    Svara

  Lite OT: jag har följt Bianca i många år och jag har alltid varit kritisk men också förstående (har själv haft en ätstörning / befunnit mig i recovery). men bortsett från clickbait grejen har jag lagt märke till en grej: huuuuuur mycket hon konsumerar. alltså ja, hon är väldigt rik men hur mycket pengar spenderar hon? främst på fast fashion som hon troligtvist kommer rensa ur garderoben nästa säsong ändå. bortsett från den ekonomiska / ekologiska frågan undrar jag hur det kan vara kul att fylla dagarna med enbart shopping / sola? jag vet, smaken är som baken men jag har „stört” mig på det. alltså du är på en sån vacker spot i Europa och det som hon verkar göra mest är shoppa i affärer som också finns hemma i sverige? är inte det sjukt tråkigt?

  Svara

   Håller med. Verkar vara bara yta. Hur många klänningar etc behöver man egentligen? Man behöver ju heller inte köpa allt som man tycker är snyggt.

   Svara

   Vad förväntar du dig? Det är ju det deras liv går ut på, att konsumera. Antar att Bianca visar upp det mer än många andra men ja hon shoppar galet mycket. Mest billigt skräp från Hemtex och HM blandat med märkesväskor. Hon byter ut sin inredning stup i kvarten.

   OT men varför är det en grej att bara ha billiga polyesterkläder från typ Chiquelle och Madlady och sen blanda med Gucci och YSL väskor? Tycker kombon är så himla märklig och gör att väskorna ifråga ser billiga ut. Hade jag haft deras pengar hade jag velat ha vackra kläder i fint material som håller länge, skinn/siden/ull/kashmir osv. istället för en massa skitkläder i plast som klarar typ 5 tvättar.

   Svara

    inte så mycket tyvärr … men trots det blev jag förvånad över just hur mycket hon konsumerar. jag skulle bli så stressad att ha så mycket skit hemma – hon har nästan lika mycket kläder i sitt hottelrum som jag har hemma ( har kört med nån sorts „capsule wardrobe” väldigt länge). vet inte riktigt vart jag vill komma met det föroutom att … meh. det gör mig lite ledsen

    Svara

   Ja och det rasar ju in kritik om detta, men det viftas bort av Bianca. Alltså tjejen köper ju typ tio klädesplagg per dag? Får verkligen panik på hennes shoppingvanor. Ingenting som hon köper är direkt hållbart heller, utan bara saker hon går i för stunden och sen låter hänga i garderoben?

   Svara

   Sen köper hon ju för övrigt mest skräp (om det inte är dyra väskor) som ändå slängs sen…

   Svara

   Tänker att det är ganska lätt att det blir så när du är så ung och börjar tjäna så mycket pengar. Att hennes mamma är likadan gör det nog inte lättare liksom. Har ändå en viss förståelse för det. Jag hade nog också spenderat hej vilt när jag var strax över 20 om jag hade kunnat.

   Svara

    Bianca är 25 år.

    Svara

     Hon var inte 25 när hon började tjöna pengar.

     Svara

   Tråkigaste tycker jag är hur mycket hon handlar på billiga kedjor typ hm, zara o.s.v varför inte stödja hållbart mode när man har råd att köpa typ vilka kläder man vill? 🤔 Finns ju hur mycket fint rättvisemärkt/ekologiskt som helst om man vill! Blir ärligt talat provocerad av det här beteendet som ju verkligen inte bara bianca är skyldig till.. Rika influencers som bryr sig fan i miljön, etik och moral.

   Jaja, jag handlar på hm själv, men det är för att jag har ett lågbetalt jobb och flera att försörja, hade ALDRIG satt min fot där om jag inte behövde och gör det endast när jag inte hittar begagnat. . Usch mår illa av det varje gång, lukten av plast och dåligt samvete 🤢

   Svara

  P.S här sätter Bianca faktiskt upp en gräns gentemot kommentatorerna, och då är inte det bra enl Camilla på bloggbevakning.

  Svara

   Precis. Räcker med att se på Camillas besatthet av blondibvellas tuttar för att fatta grejen. Vilken frisk, hygglig människa gör ens så? Sitter och skriver rent skvaller om vart någon opererat brösten (Bella alltså) och påstår sig driva en blogg där hon”bevakar” influencers? Nä. Och Camilla du är ingen feminist, ditt arbete går ut på kvinnohat, du är andra kvinnors största ovän.

   Svara

    Ja du är iallafall inte frisk!

    Svara

    Exakt. Man kommenterar inte andras utseende. Och om man från ett feministiskt perspektiv vill kritisera tex objektifiering eller plastikoperationer så kritiserar man fenomenet, inte enskilda personer. Klassisk dubbelbestraffning.

    Svara

     🤦🏼‍♀️

     Svara

   Ja, med en sjuk dubbelmoral!

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  ”Vad jag dock HAR en åsikt om är det här genomskinliga, ambivalenta, skenheliga, gränslösa och dubbelmoraliska”

  -men vänta, gäller inte det alla svenska kvinnor.

  Svara

   Hahah att cc av alla sätter sig på en så hög moralisk häst är fan ren ironi.

   Svara

    Hahahah, du är ironi

    Svara

  Du vill inte ha kommentarer om utseende men gör ett helt inlägg om biancas eventuella bröstoperation? Du fattar väl att hon med det bara vill sätta upp en vägg för massa skitkonmentarer. Vad hon gör med sin kropp är hennes ensak, att du ens orkar sitta och vara så besatt av andra kvinnors kroppar är ohälsosamt. Gör något åt din egna osäkerhet istället så kommer du se att du kommer sluta bry dig så mkt.

  Svara

   Men förstår du inte.. det handlar INTE om hennes utseende. Om hon ska göra eller inte, det bryr ingen sig om. Det man bryr sig om är att hon säger en sak, mendans hon gör en annan. Hon vill inte ha kommentarer om sitt utseende, fine, men tilika ska hon prata om sina bröst och eventuellt göra en operation till sina följare? Och där får man inte nämna sin åsikt.

   Svara

    Varför skulle hon inte få prata om sin kropp för? Och varför skulle det göra det okej att kommentera hennes kropp? Herregud, självklart ska man kunna ha tankar om sin egen kropp utan att behöva få kommentarer från andra om den.

    Svara

     Tankar ja, men måste det läggas upp på hennes enorma plattform så att hela världen får ta del av hennes tankar?

     Svara

     Varför? Varför är det viktigt, och varför ska det normaliseras? Nej.

     Svara

  hon pratat jämt om att hon får dålig hy men fattar hon inte själv att de är för att hon har 562829292 olika produkter i ansiktet? sen får hon även alltid finnar runt munnen, kan väl vara för att hennes fillers glidit ut som snus och påverkar hela området runt? hennes läppar är verkligen katastrof 🙁 Känner mig taskig som skriver det men kan inte nån i hennes familj bara säga nåt till henne :(((

  Svara

   Men snälla man får inte finnar av fillers. Finnar runt munnen/hakan är väldigt ofta hormonellt

   Svara

   Tror det har med hennes spiral att göra, en vän till mig satte in hormonspiral och fick sjuka acneutbrott. Sen har ju Bianca sjuttioelva produkter i sitt ansikte och blandar serier helt vilt, inte konstigt att hyn ballar ur.

   Svara

    Tror också det har med hennes spiral att göra.
    Dessa p-medel är ett helvete för många kvinnor på olika sätt.

    Själv tål jag det inte alls, vad det än är.

    Svara

   Huden i ansiktet kanske skulle behöva lite få lugn och ro.

   Svara

  En kändis med ätstörning som är ”förundrad” över att hennes bröst blivit så ”små”, äääh snacka om att fiska efter komplimanger/kommentarer om att hon blivit smal och att det är därför brösten försvunnit 🙄🙄

  Svara

   Yup, garanterat därför Bianca tar upp det också. Hon har bikini och underkläder i videos nu också och det hade hon inte förut. Vilket gör det ännu sjukare att hålla på och kritisera henne när hon inte verkar må bra.

   Svara

   Tänkte det samma. Snacket om att hon minsann hade d-kupa förr är bara strunt och det vet hon, hon var ju 20 kg tyngre den gången och bröst är mest fett, självklart var brösten större då. Att lägga in silikon kommer givetvis inte hindra brösten i att ändra form och storlek under menscykeln heller, de ändras hela tiden och det vet alla kvinnor. Även Bianca. Hon vill bara ha massa kommentarer om hur fiiiin hon är, hur perfekt hennes kropp är och att hon gått ner massor i vikt och är sååå smal! Kombinerat med hennes besatthet av att dela alla kaloribombar hon äter (dvs sväljer och kräks upp, hennes mage är helt platt och hon säger att hon inte bajsat på en vecka… Hade hon ätit ordentligt så hade hennes mage varit jättesvullen av all avföring som ligger kvar i tarmarna) gör det henne till en synnerligen farlig förebild för småtjejerna som dyrkar henne.

   Svara

  Problemet med att spruta in för mycket för ofta i sin läppar är bl a den där gristrynehyllan som uppkommer ovanför överläppen.
  Finns ett gäng influcencers och kändisar som gått förbi den gränsen. Ser de inte själva? Säger ingen annan nånting?

  Svara

   Just den lilla ”detaljen” är ju så typisk för lip fillers. Man ser det på en nanosekund.

   Inget ont om grisar, dock.

   Svara

  Blondinbella har nypmärken i armen igen-SNARK😴😴😴

  Svara

   Calle Schulman har en stor fet finne i röven

   Svara

    Det är väl han som är Griplööv?

    Svara

     Näääje!! Det får bara inte vara det! Säg att det inte är så!! Pliiis!

     Svara

      🤫

      Svara

      Varför inte?????

      Svara

       Jag gillar ju Griplööwen, men står inte ut med schulman alls. Läbbig person. Bläsch!

       Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Har hon börjat bli storleksblind på läpparna? När hon fyllde dem i början var de väl inte så stora? Nu är det ankstatus på dem. Why do all da ladies do did plz staph 😞

  Svara

   Ankläppar är så fult. Ser inte klokt ut och ännu värre i verkligheten där de inte kan retuscheras. Hur får man sådana ideal?
   En annan fråga: Hårextensions, hur känns det för den person som låter händerna gå igenom en kvinnas hår? Måste väl haka upp sig och kännas konstigt? Eller får sådana hår inte röras vid?

   Svara

    De kan ju inte borsta håret normalt så jag antar det (att dra borsten hårt genom håret från rötterna som är så härligt!). Usch, måste vara obehagligt med hårförlängning.

    Svara

  Har Bianca väldigt små öron? Anyway hon borde absolut inte operera brösten…hon är fin som hon är.

  Svara

   Kanske kunde man lägga in lite silikon i öronen så de blir större?

   Svara

    Fyfan att ni orkar era ensamma stackare

    Svara

    Faktiskt ett ganska vanligt ingrepp bland män läste jag nånstans. Många som har komplex för små örsnibbar som gör det.

    Svara

  Dessa läktkränkta influencers – pengar vill de tjäna och var offentliga. Bekräftelsebehov till 150 %…..

  Svara

  Hennes fillers har verkligen ändrat hennes utseende! https://cdn3.cdnme.se/4721364/8-3/bia_5b4e522c2a6b228a16e656e3.png
  Fin både före och efter men är lite chockad över hur annorlunda hon ser ut

  Svara

   Ögonbrynen har flyttat 3 våningar upp 😂 ser helt okej ut nu, men hon lär inte sluta så vid 35 har vi nog ett spännande utseende framför oss!

   Svara

   Får en känsla av att hon vill se mer ’nordisk’ ut då hon pratar en del om att hon önskar hon hade blåa ögon, färgar sönder sitt mörkbruna hår till blont stup i kvarten trots att hon inte gillar att det tär på håret…

   Svara

    Hennes pappa är italienare. Hon kommer aldrig se nordisk ut. Kan detta vara ytterligare ett komplex vi inte vet om och en anledning till att hon bestämt alltid tar faderns sida gentemot moderns?

    Jag hoppas att hon vet att hon duger som hon är. Hon ska vara stolt över vad hon åstadkommit med sitt företag.

    Svara

    Hon avgudar petite smala och blonda Hanna Schönberg. Har en stark magkänsla det är så hon önskade att hon såg ut.

    Svara

   Hur är det ens möjligt med ögonbrynen?? Jättestor skillnad ju. Vad har hon gjort??

   Svara

    Ögonbrynslift kanske. Googla! Görs med trådar mm 😳

    Svara

     Jag är inte jättebevandrad inom skönhetsingrepp men jag kan med tydlighet säga att Bianca gjort både botox, trådlyft av ögonbryn, läppfillers, nasolabiala fillers och eventuellt kindbensfillers. Tyvärr inget ovanligt i dagsläget, men det sorgliga är att säkert 98 % av alla som lägger pengar på sådana ingrepp är unga tjejer… Det är inte billigt.

     Svara

      Lovar dig, arbetar med fillers. Det är alla åldrar men främst kvinnor över 30 och uppåt. Det kostar ju en del

      Svara

   Wow.. Bianca då och Bianca nu ser knappt ens ut som systrar. Kusiner på sin höjd. 😇

   Svara

   Oj! Hon såg ju betydligt bättre ut innan, ser fräsch och het ut på den gamla bilden. Så fin i sitt mörka hår också.
   Nu ser hon onaturlig ut.

   Svara

  Är jag den enda i detta land som inte bryr mig ett smack om denna bianca? Förstår inte hennes storhet, skönhet eller hype. ??? Antar jag är för gammal, är 30 om några år.

  Svara

   Är 30 och jag ser att hon är vacker. Tycker hon har varit söt/vacker enda sen hon var liten. Jag förstår absolut hennes storhet bland barn/yngre. Rolig, bjuder på sig själv, pinsam osv.
   Sen har det nog med åldern att göra, som barn var jag ett jättestort fan av Britney och Spice girls och följde allt de gjorde, men är nog 15+ år nu sen jag uppskattade någon kändis på det sättet. Gissningsvis samma sak nu med Biancas yngre följare, hon är deras stora idol precis som man själv hade idoler i den åldern. Något de flesta växer ifrån med tiden.

   Svara

  Bianca behöver inte ett enda ”skönhetsingrepp”.

  Svara

  Silikon botar inte hennes dåliga självkänsla.

  Svara

   Tack. Precis så!

   Svara

   Silikon?!? Är det överhuvudtaget någon som använder det fortfarande som är det minsta seriös?

   Svara

  Ska hon göra tuttarna eller vad?

  Svara

  Fast man måste inte ha en åsikt bara för att någon väljer att dela med sig av sina tankar. Man kan ha det om det är om något allmänt, men helt okej att be folk att låta bli när det gäller ens egen kropp.

  Svara

  Men shit, det är som att det är två helt olika personer? Hon måste ha gjort hur mycket som helst.

  Svara

  Jag tycker inte att det är ok att du gör ett inlägg om en ung kvinnas kropp och att du tillåter kommentarer om den. Du är snart 40 år…du borde veta bättre.

  Svara

   Ok

   Svara

   Du förstår att Bianca själv snackar om sin egen kropp? Och detta är en blogg om sociala medier där detta är anmärkningsvärt och viktigt att lyfta! Sen här Bianca inget litet barn, utan en vuxen kvinna med ansvar.

   Svara

    Bianca får prata om sin egen kropp hur mycket hon vill. Precis som du får snacka om din. Men nu ber Bianca att andra inte ska göra det.
    Camilla brukade försvara sina skriverier om Bella med att Bella inte sagt att hon inte vill. Hur ska hon förklara bort det här inlägget när Bianca har sagt att hon inte vill ha diskussioner om sin kropp?

    Svara

     Om man inte vill ha kommentarer kring sin kropp så kanske man ska sluta upp med clickbaitande titlar som ”problemet med mina tuttar… bröstoperation??”.

     Svara

      Fast varför? Hon får skriva och prata hur mycket hon vill om sin kropp, hon ska ändå inte behöva få kommentarer om den. Ser inte skillnaden på att kommentera kvinnors kroppar ute och kommentera dem i ett kommentarsfält. 🤷🏼‍♀️ Mer än att ni går bananas över det första men försvarar er rätt att göra det andra. 🤦🏼‍♀️

      Svara

       Osäkra Kvinnor kommer aldrig att sluta diskutera andra kvinnors kroppar. Det är fan vidrigt, pinsamt men det är så uppenbart avund det handlar om. Ingen av dessa elaka människor har bättre kropp än Bianca och det sticker väl i ögonen.

       Svara

        😂😂 Och så var du här igen!

        Svara

       Och pratar man om sin kropp typ hela tiden. och visar sin kropp hela tiden på 100 bilder om dagen. Och lever och andas sitt utseende. Så får man ta att folk kommenterar. Så är det bara.

       Svara

   Och kommentarer på hennes Instagram och YT kommer inte finnas då eller?

   Svara

   Om man ska vara petig så är det ju snarare så att Camcam gör ett inlägg om att Bianca inte vill ha kommentarer kring sin kropp men ändå lägger upp videos med titlar om just sin KROPP.

   Kan inte utläsa nånstans att Camcam gör ett inlägg om Biancas kropp. Problem med läsförståelsen eller?

   Svara

    👏🏻👏🏻👏🏻 Exakt. Det är bara S som älskar att få kasta skit på C direkt hon får chansen! S bryr sig fan i Bianca.

    Svara

   Håller med dig

   Svara

  Bella ska, ”surprise” flytta ihop med sin fabror! Till hans hus dessutom. Hur länge orkade hon vara i sitt nya hus totalt, typ 3 veckor? Och självklart, barnen får hänga med. Here we go again! 🚴‍♀️👏🏼👨‍👩‍👦‍👦🌪💨🤪

  Svara

   Fast det är ju han som flyttar in till henne. Det står på hennes blogg.

   Svara

    App app, inte på Aftonbladet!

    Svara

     I Aftonbladet är det ju citat av ordväxlingen mellan dem. Han svarar med att fråga om man kan sätta tak på hennes pool så att han kan simma på vintern. Inte helt välskrivet dock.

     Svara

      Rörigt! 😅

      Svara

       Det gäller att hålla koll på citattecknen. ;-D

       Svara

        😊👍🏻

        Svara

   Oh gud.. IL och hennes repade skiva med män.

   Svara

  Bättre hon skaffar en vettig kille istället för nya bröst!

  Svara

   Eller hur!
   Hon borde prova en kille som gillar henne för den hon är och jag tror hon skulle må så mkt bättre.

   Svara

  Fast… bara för att hon diskuterar sin bröst betyder inte det att andra har rätt att göra det? Eller tänker jag helt fel 🙈

  Svara

   Nej, du tänker helt rätt. Särskilt när hon ber om att inte diskutera det. Är bara folk här inne som inte förstår gränser.

   Svara

    Jo vi förstår. Men vi förstår också att det är inte det detta inlägg handlar om! Det handlar om Biancas dubbelmoral.

    Svara

   Jo absolut. Varför ska hon annars diskutera det på en stor vlogg?

   Svara

  Vad är grejen med Lovisas frisyr? Hon ser ju flintis ut?

  Svara

  OT
  Nu ska Anna book visa hur bra hon behandlar sina vänner (naturligtvis måste det alltid dokumenteras för instastories med varenda perfekta detalj) fortsätt polera ytan Anna 😅
  Både A Och F behöver få höra sanningen annars blir hela familjen i en sjuk dynamik där ingen kommer förbättra sig, men antar det bara kommer rasa mer gradvis
  Hoppas på det bästa för Anna!

  Svara

  Kändisungar som uppger att de minsann fått kämpa extra mycket för att bli erkända är pinsamt. Kanske möjligen om det gäller Skarsgårds men vilken skillnad på talang det är å den andra sidan.

  Kravet på att bevisa att man faktiskt är en talang och inte en brat som åker snålskjuts på föräldrarnas framgång är med andra ord obestridbar. D v s de kan inte sägs något om det. Det smartaste är att ligga lågt och inte uttala sig alls.

  Svara

  Samma budskap som Bard hade om Bianca för ett tag sen. Hoppas det inte blir samma liv.

  Svara

  Men de här influencerbrudarna gör ju så här hela tiden och det enda som är intressant med dem är hur i hela fridens namn någon alls läser/lyssnar på/ser på deras smörja. Jag är uppriktigt nyfiken faktiskt – vem tar del av detta på allvar? Alltså inte för att granska eller så, utan på allvar. Jag fattar det bara inte.

  Svara

  Jag tycker Lovisa Barkman visar starka tecken på ätstördhet. Speciellt om man följer hennes konto ”workoutwithlollob”. Jag är själv ätstörd och är man medveten om sina egna problem och tendenser ser man tecken ganska snabbt. Tycker även man ser på hennes senaste bild att hon magrat massor… De alla hänger ju typ i samma klick, kan inte va lätt…

  Svara

  Tramsigt I-landsproblem. Bli väl lite så när man inte har en utbildning i botten.

  Svara

  Någon här som har koll på hur föräldrar resonerar angående sina tonåringar? Är inne på Instagram och reagerar över hur en 17-åring som ska börja tvåan i gymnasiet lägger upp bilder på en flaska vin samt en och annan bild från diverse festtillfällen (krogen bland annat). Hon har syskon som är i 20-årsåldern och ses umgås med dem mycket. Vad jag inte fattar är hur föräldrarna resonerar. Visst, att en 17-åring smygdricker är väl inget konstigt men att hon gör det öppet på Instagram. Man ser också bilder där hon bär höga stövlar och samt korta klänningar som jag (tror inte jag är ensam om det) inte tycker är vidare lämpligt för den åldern.

  Jag klickar mig vidare och jämför med några av hennes vänner och där syns ingen alkolhol och inte heller den sortens kläder. På en bild ser man även att hon tillsammans med en kompis rest till ett annat land. Gjorde ni sådant i den åldern?

  Jag fattar inte hur man resonerar som förälder. Kontot är som sagt offentligt och ingenting döljs. Bryr sig inte vettiga föräldrar om sådant här? Tycker det är ledsamt och det känns nästan destruktivt.

  Svara

  Ska verkligen en person som Bianca sitta i talang?

  Svara

  De ser exakt likadana ut, utan smink.
  Ps. Utöver inlägg 😂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.