Hundratals hot mot Yogagirl & hennes familj – fejk?

För att förstå bakgrunden till det här inlägget – läs det HÄR först. 

Jag förstår inte riktigt, antingen så måste alla hot mot Yogagirl och hennes familj vara fejk eller så är de ett uttryck av självförsvar, det kan ju inte vara båda, eller hur?
Den här turistkanalen på bland annat Instagram menar på att Yogagirls man Dennis (Dennisfromsalad) tillhör lokalbefolkningen och borde förstå att de inte befinner sig i någon fara, men OM de skulle göra det så beror det på att befolkningen idkar självförsvar.
Vidare skriver de att Yogagirl bara borde hålla tyst nu och inte prata mer om ämnet så kommer allt det här rinna ut i sanden och glömmas bort.
För de som hotar, kanske men jag har svårt att tro att det skulle vara lika enkelt för Yogagirl och hennes familj. Hot och hat av det här slaget lämnar spår.
Fråga Jimmy Durmaz hur lätt han tyckte det var att vifta bort hoten mot hans familj när det begav sig?

Så fruktansvärt för familjen, jag lider verkligen med dem.

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  DOG av Angeles kommentar, så jävla klockren i all sin ilska 😀

  Svara

   Alltså såhär… hade en kompis till mig sagt som henne om en person som gjort något fel hade jag skrattat. Jag hade dock aldrig tyckt det var kul eller okej att skriva så öppet på Facebook med massa andra och till dem.

   Svara

   Njae vet inte det.
   Bilden jag fick upp av Angele är en bild av en medeltida mobb, klädda i gjutväv, tandlösa och smutsiga med tovigt hår, högafflarna i näven skanderandes, bränn häxan.

   Svara

   Inget hot där heller, bara sjukt pricksäker när det gäller Yoga girl.

   Svara

  Självklart är det inte fejk. Vem skulle vinna på det?!?!! Det låter som nåt Trump skulle dra till med i en trängd situation.

  Svara

  OT men jävlar vad vacker ön verkar vara

  Svara

   Ja synd att den befolkas av imbeciller.

   Svara

    Hennes uttalande var dock superkorkat och jag fattar folk blir sura. Men givet att det dessa puckon sysslar med är fel. Samtidigt, att som stenrik ditflyttad utan behov av turism eller inkomst uttala sig som hon gjorde är dumt.

    Svara

     Hon är helt beroende av turismen också ju? Får ju huvudsakligen all inkomst från yogastudion och dit kommer ju ffa turister…

     Svara

      Pja hon har väl fortfarande en hyffsad inkomst som influencer? Och ett bra sparkonto. Tant Berta 77 med familj har inte det…

      Svara

      Mja, hennes pappa är stenrik storfifflare. Så hon är knappast beroende av yogastudion…

      Svara

     Men jävlar vad mycket mer dåligt reklam de själva skapar än hennes uttalande om att folk från länder med mycket covid inte ska komma på senare dit just nu….

     Svara

    Jaså? Det kan bara undgå imbeciller att våren präglats av corona och antirasistiska & dekoloniala rörelser. Yogagirl borde veta bättre! Know your fuckin lane. Vem är hon att ge andra rekommendationer än de styrande på ön. Hon är ekonomiskt trygg oavsett pandemi, detsamma gäller inte för folket. She’s coming for their bread därav motivering av självförsvar. Föreställ dig gotlänningar som är helt beroende av turism och så är det någon tjomme som bott där i 10 år med stor plattform som ger motsatta rekommendationer. Hela havet skulle storma och det första de skulle göra är att påpeka dens icke-svenskhet följt av dödshot och annat vidrigt. Vad skulle det säga om befolkningen!?

    Svara

    Fan också skrev så jävla bra svar åt dig anonym 09.29 men verkar inte ha publicerats. Kort sagt, du är en.

    Svara

  Vilken bra reklam de gör för sin ö, nu vill man ju veeerkligen åka dit som turist.

  Svara

   Eller hur! De som kommenterar verkar ju vara riktigt trevliga och välkomnande människor…

   Svara

   Deras reaktioner är nog värre för turismen än hennes uttalande.

   Svara

  Hon har inte hotat landet, hon uttryckte omsorg om Aruba på ett dock ogenomtänkt och olyckligt vis.
  Vilket kunde påpekats på ett tydligt artigt sätt.
  Så äckligt att hävda att hot är självförsvar när det inte finns något man behöver ”självförsvara”. Riktigt läskiga människor som sen försöker tysta vad de gör själva.
  Väldigt vacker ö som då inte jag vågar åka till nu, tänk om man förargar någon, vad händer då?

  Svara

   Det tolkas ju som white saviour complex och ren kolonialistisk idioti… ingen bryr sig om nån svensk yogabruds omtanke, de vill ju kunna köpa mat till sina barn.

   Svara

    Och det börjar bli tröttsamt att ursäkta våld med den typen av saker. Om man vill ha en bättre värld så får man nog börja med sig själv o sitt eget beteende.

    Svara

     Ingenstans ursäktar jag våld. Jag förklarar hur man ser på hennes uttalande (oavsett om man härjar på IG eller ej).

     Svara

    Verkar ju va väldigt många vita med holländska namn som skriver dock, de har ju själva europeisk bakgrund då, inte som att de är nån ursprungsbefolkning

    Svara

  Undrar hur familjen någonsin ska kunna känna trygghet och glädje på den platsen igen. Det känns som om allt förstörts. Så himla ledsamt. Personligen hade jag flyttat.

  Svara

   Tänkte också på det.. hade faktiskt flyttat och låtit världen veta varför.

   Svara

   Ingen plats man vill att ens barn ska växa upp på. Trots sol och stränder.

   Svara

   Det är nog något de funderar allvarligt på just nu… Extra tråkigt för Dennis som är uppvuxen där. Rachel verkar ju lite mer flyttbar.

   Svara

    Fast det har ju varit tvärtom länge, han har velat flytta till Sverige men inte hon…

    Svara

     Okej, ursäkta det har jag helt missat 🙂 Kanske kom upp på podden? Var ett tag sedan jag lyssnade på den.

     Svara

  Kommer aldrig turista på den ön även om det varit min dröm. Vägrar stötta sånt vidrigt beteende.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   På tal om..?

   Svara

   Ta bort 👆👆👆

   Svara

  Alltså detta är ju helt jävla uppåt väggarna??? SJUKA är dem ju?!? Helt stört verkligen. Som andra skrivit skulle jag inte få för mig att åka dit nu, när dessa människors beteenden verkar vara så utbrett och legitimt på ön. Blir fan rädd. Känner verkligen för yogagirl och hennes familj ❤️ Sjukt att det ens är lagligt att hålla på som befolkningen gör. Usch. Mår illa.

  Svara

   Men sluta… som ”befolkningen” gör? Ta en titt härinne och flashback och fundera över hur det kan vara lagligt halla pa som ”svenska befolkningen” gör…ömmar ditt stora hjärta lika mkt för de som blir utsatta härinne eller i Sverige av ”befolkningen”?

   Svara

    Vem har sagt att det är bättre?

    Svara

   Byt ut ”yogagirl” mot ”Isabella” och kolla om du får dig en tankeställare.

   Svara

    Det ger mig ingen tankeställare. Vad tänker du på mer konkret? Här har vi regelrätta hot, delning av bilder på hennes barn, oerhört aggressiv stämning. Vi har en man som representerar ett hotell som menar att OM något händer dem så är det bara självförsvar från befolkningens sida. Polisen gör inget. Nej, jag ser inte alls hur deras hot och gränsöverskridande beteende skulle vara värdig att likställas med några bittra kommentarer på en skvallerblogg? Flashback läser jag inte, det är en sida helt för sig själv. Tvivlar dock på att de där i hög utsträckning hotar Bella? Detta sker öppet på Facebook och direkt mot Rachel med familj. Så ja, jag tycker fortfarande som jag gjorde när jag skrev kommentaren.

    Svara

   Hur vet du att det är ”så utbrett och legitimt” eller lagligt?

   Svara

  Aruba öppnar ju för turister igen och då kommer hon med sin avrådan. Inte undra på att det exploderar. Googla Aruba öppnar för turister.

  Turismen är ju den stora inkomstkällan på Aruba.

  Svara

   Det finns ju civiliserade sätt att framföra motsatta åsikter på. Men uppenbarligen inte på Aruba. Är det några som förstört för turismen där så är det de hatiska invånarna själva.

   Svara

    Ja men hallå, yttrandefrihet någon? Hon får väl avråda om hon vill. Har de problem med det kan de framföra sina åsikter på ett BETYDLIGT mer konstruktivt vis

    Svara

    Du tror väl inte att alla håller på så? De som är tysta eller beter sig bra hör vi bara inget om.

    Svara

   Och då rättfärdigar det hot?

   Svara

    Nej absolut inte. Det är nog knappast hela befolkningen som hotar henne heller utan lite drevande instagramidioter som vi vet hur de funkar från Sverige…men hennes uttalande var oerhört dumt, det får man vara medveten om.

    Svara

   Men att riskera smitta ner hela ön med Covid 19 är ju underbart för turismen. Befolkningen skiter ju uppenbarligen i vilket! ”håll avstånd, det råder en pandemi, stanna hemma, res inte utomlands, ta ditt ansvar etc etc”. Om en influäänser åkt till Aruba nu hade vederbörande drunknat i hatiska kommentarer om egoismen i att åka dit…riktlinjerna osv. Så går någon ut och manar till försiktighet angående att besöka Aruba just nu och hon och hela hennes familj blir hotade till livet? Låt då ön härjas av Corona big time.

   Svara

    Håller helt med dig. Helt sjukt hur de uttrycker sig…

    Svara

     De som drevar på hennes IG nu är idioter men fatta också hur oerhört det sticker i folks ögon om ngn norreuropeisk influencer med hybris sätter sig över deras egen regering och folkhälsomyndighet… Hon är rik och inte beroende av inkomst eller turister men hennes grannar och de flesta som är födda där är ju det, de vill överleva. Hon förtjänar inte hot men man får också ha förståelse för att folk tycker hon är nonchalant, ignorant och dum.

     Svara

      Det kan folk tycka men det är inte försvarbart att hota som de gör nu. Förstår inte de som här ”förstår” dessa galningar.

      Svara

       Ingen påstår att hot är försvarbart. Det är dock lika enkelt inse att hennes uttalande var svindumt.

       Svara

        Nä, det var inte svindumt

        Svara

      Hon är visst beroende av turister! Ffa turister som kommer till hennes yogastudio ju

      Svara

       Hur kan hon vara ”beroende” av turister med en milj följare eller vad hon nu har. Klart hon inte är det. Du vill säga hennes studio drog in mer pengar före covid. Japp. Och?

       Svara

        Hon säljer ju inget via sin insta? Det är studion hon försörjer sig genom ffa.

        Svara

    Jag bor i en stad där ca: 90% direkt eller indirekt lever av turismen, i början ville folk bli av med turisterna eftersom de tog hit smittan, sen började det skrikas om att turismen måste komma igång igen eftersom vi inte har råd med mat. Nu är sjukhusen överfulla, man kan inte få tag på syrgas och folk får sitta utanför sjukhusen för att få vård, hade vi haft turister här nu hade ju ännu fler i lokalbefolkningen blivit utan vård så nu börjar dom förstå allvaret här som tur är. Vet ju vilket liv det hade blivit om en amerikansk turist fått en respiratorsäng framför någon från den fattigare lokalbefolkningen…

    Svara

     I staden jag bor hade vi total lockdown i våras, 0 nya c19 fall från i maj och fram till en cruisebåt la till för nån vecka sen och släppte ut ett gäng smittade turister 👏🏼🎊

     Svara

  Varför tog hon på sig detta, att gå ut och varna eventuella turister? Är det inte ett jobb för landets regering? Förstår om hon trodde att hon gjorde en god sak, men uppgiften var aldrig hennes. Synd om henne och familjen som måste ha ett helvete nu.

  Svara

   Fast hur många sitter inte och skriver på Facebook ”Sluta med resor! Sluta trängas på stranden!” osv? Inte direkt ovanligt att folk tar på sig att varna om det ena eller andra.

   Jag vet inte hur Rachel uttryckte sig från början eftersom inlägget togs bort, men det handlade ju om att hon ville skydda öns befolkning från att drabbas av corona med många döda och många i respirator m.m. Inte så konstigt.

   Svara

    Ja bara här inne bland kommentarerna så skrivs det ju hela tiden om hur dumt det är att resa och att vi alla borde kunna hålla oss från resor just nu.

    Svara

    Vi påminner varandra här ja. Hon tog på sig rollen att tala för ett helt land.

    Svara

     ”Vi här på Gotland vill inte ha er stockholmares virus här!!!”

     Svara

     Som ditflyttad superrik influencer från Europa utan koll på hur gemene man i Aruba verkligen lever… Klart det var otroligt ignorant och korkat av henne. Men hon förtjänar inte hot.

     Svara

      Du har väl ingen aning om vad hon har koll på eller inte?

      Svara

       Med tanke på hennes uttalande och det liv hon lever har hon givetvis ingen koll. Man kan inte klandra henne för det, hon föddes med helt andra förutsättningar. förhoppningsvis lär hon sig iaf lite ödmjukhet av detta.

       Svara

        Hon kan ju visst ha koll på läget och samtidigt tycka som hon gör 😊 jag tycker att det låter helt rimligt, att vilja se till så att sjukvården hinner med pandemin, eftersom den förmodligen är dimensionerad för den fasta befolkningen där. Med turister ökar smittspridningen snabbare och dessutom kan fler komma att behöva vård, än de har kapacitet för.

        Svara

      Hennes man är född och uppvuxen på Aruba, deras dotter är född där. Hon har definitivt INTE varit vare sig rik eller influencer. Ett ganska tufft liv med alkoholiserad mamma, backpacking, festande och sedan yoga och meditation som självläkning. Träffade sin man på resande fot och när dom väl skulle slå rot nånstans blev det hans hemland: Aruba. Konstigt va?

      Svara

       Men snälla 🙂 ett ”ganska tufft” liv ekonomiskt i Sverige är inte ett ekonomiskt ”ganska tufft” liv på Aruba. Hennes man & dotter har ju inte uttalat sig…

       Svara

       Den som har råd ock möjlighet till ett liv av bacpacking, festande, yoga och meditation är rätt priviligierad ändå.

       Svara

        Men verkligen!!! Stackars fattiga backpackers liksom, kunde inte ta in på Sheraton på jorden runt resan! Hahaha.

        Svara

       ”Ett ganska tufft liv med (…) backpacking, festande (…) hittade sin man resande fot.” Blir du på riktigt förvånad fattiga typer i Aruba inte relaterar till hur tufft hon har det…?

       Svara

     Haha påminner varandra?? 😄

     Svara

  Det är tydligt att YG nog aldrig varit välkommen på ön men att hon tolererats så länge hon bidragit med intäkter genom att locka till sig turister. Att uppmana den köpstarka amerikanska marknaden att stanna hemma för att skydda sin egen familj var obegåvat. Hon kunde lika gärna skjutit sig själv i foten.
  Men det ursäktar inte skitstormen mot henne, och den märkliga kommentaren om folkets ödmjuka respons och rätt till att försvara sig.

  Svara

   De ser henne som kolonisatör eller representant för kolonialmakter. ”Europeisk uberprivilegierad brud utan kunskap om landet och befolkningen utan bara ditflyttad vill bestämma över huvudet på samma folk och regering” utan tanke på effekterna för vanligt folk som dessutom är uppvuxna där och inser inte ens att hennes uttalande är galet nonchigt utan att det påpekas. Säger inte de har rätt, vill bara förklara hur de tänker och varför de är arga.

   Svara

    Då kan de skita i turismen om vi bara ses som kolonisatörer 😠 men de vill ha kakan och samtidigt äta upp den. Löjligt.

    Svara

    Hon har absolut koll! Tidigare har hon skrivit om problemen på Aruba, om hur otroligt viktig turismen är och om hur covideländet drabbar befolkningen. Hon vet precis. Och hon vet också hur en ny nedstänkande g av ön skulle drabba befolkningen om covidfallen fortsätter att öka som de gjort nyligen.

    Svara

     Men sluta…att hon uttalar sig betyder inte att hon levt deras liv…i dina ögon är hon säkert expert på Aruba men du fattar väl att de inte tycker hon är en för att hon gifte sig med en…

     Svara

      Nej, hon är sannolikt ingen ”expert”. Men definitivt väl medveten om alla de problem ön och dess befolkning dras med. Något hon tagit upp många gånger både i sin podd och sina andra sociala media. Att hon själv är priviligierad betyder inte automatiskt att hon är aningslös och outbildad.

      Och oavsett: drevet mot henne, de vidriga kommentarerna, hoten – är bara för jävliga. De saknar helt rimlig dimension och går inte att ursäkta.

      Svara

       Ja, hat och hot är helt fel. Men hon är ignorant som fan i just det här avseendet. Jag tycker hon gjort mycket bra också.

       Svara

       Exakt, jag förstår inte varifrån uppfattningen att man måste levt samma liv som någon för att alls kunna förstå den människan kommer. Annars är man ignorant och aningslös. Särskilt illa är det om man råkar vara vit 🤔 precis som att vi inte besitter någon som helst empatisk förmåga. Kanske kan man helt stryka ordet empati, eftersom det verkar sakna innebörd och betydelse.

       Svara

        Är vita inte längre resenärer utan kolonisatörer dessutom 🤔 kan så vara, men i så fall ger det ju ännu mer stöd för rb avrådan att komma till Aruba. Vi ska hålla oss därifrån för att inte exploatera och kolonisera.

        Svara

    Anonym 12:08 – Så otroligt kolonialt av dig att förklara hur folket i Aruba tänker om YG och hennes uttalande. Ledsen, men du är exakt lika kolonial som dem du kritiserar.

    Svara

     Och du är knäpp. Aruba är inte längre en koloni. Välkommen in i 2000-talet

     Svara

      Kul argument. Har kollat min kommentar för att se om den syftning din kommentar avser är möjlig.
      Nej inte möjlig.

      Svara

     Ja… eller så har jag kanske mer connection till Aruba än du & yogagirl…jag tycker inte illa om henne för övrigt, tycker hon är duktig men det här blev fel & hon borde visat mer ödmjukhet.

     Svara

      Du har säkert människor du känner i Aruba och de har säkert en åsikt om YG. Det är inte det jag ifrågasätter. Jag ifrågasätter beteendet avseende tolkningsföreträde och grova generaliseringar, vilket är exakt det som de gamla europeiska kolonialmakterna gjorde sig skyldiga till. Det blir väldigt ihåligt när man själv gör sig skyldig till exakt samma beteende som de gamla kolonialmakterna. Det är vad jag reagerar på.
      Men det jag ifrågasatte ang YG kvarstår hon borde aldrig uttalat sig och hon har inte riktigt förstått hur en del av Arubaiterna ser på henne.

      Svara

      Är det tillåtet att göra fel och sen be om ursäkt när man förstått bättre? Verkar som det är helt oacceptabelt idag

      Svara

  Det är omöjligt att göra rätt som influencer. Reser de så får de kritik för det och läsarna vill att de tar ansvar och inte uppmuntra till resor under pandemin.

  Och om de har minsta kommentar om att inte resa under pandemin. Ja då går det så här.

  Svara

  Onekligen märklig definition av självförsvar. Coronastress kan arta sig i flera varianter, ilska, förnekande men att ilska och hot är vanligt på sociala media är tyvärr inte ovanligt.

  Svara

  Jag tycker det känns som om där länge funnits ett uppdämt ”hat” mot Yogagirl; vit rik västerlänning med allt vad det innebär. Nu dök det plötsligt upp ett hål i stängslet, en ANLEDNING att få spy ut sin avsky, och folk går all in och det är rena hyenaflocken som kommer rusande utan vett och reson. Kommentarerna handlar ju nästan lika mycket om just detta, att hon är en vit kvinna ”utifrån” som tjänar pengar på deras ö. Att hon sen drar massor med turister, betalar rejält med skatt och gör Arbuba känt bryr man sig just nu inte om.

  Det är så sorgligt eftersom Yogagirl är en av rätt få in fluencers som verkligen lyssnar, tar till sig, är villig att lära och förändra sitt tänk, som verkligen FÖRSÖKER. Men det hjälper inte en sån här gång. Jag har personligen svårt att se hur hon någonsin ska kunna bli lycklig och få nån slags frid på Aruba. Mobben sköt sig själva i foten, milt sagt, och ön kommer att tappa en av sina största inkomstkällor. Jag vet inte hur de ska få rätsida på det här.

  Svara

   Det låter som de ska flytta nu enligt hennes instastory.

   Svara

   Håller med dig. Hon har gång på gång öppnat upp för diskussioner om hur det var fel av henne att tatuera en helig hindu-symbol på foten som tonåring, att hon behöver lära sig mer om rasism, m.m. Hon har dessutom minst 2 olika organisationer på Aruba som inte är vinstdrivande utan enbart ska hjälpa hemlösa djur samt barn som far illa. Visst har hon haft en priviligierad uppväxt och har ett fördelaktigt utseende som hjälpt hennes framgång, men har man följt henne ett tag så vet man att hon har hjärtat på rätt ställe. Hon bryr sig mycket om människor och djur.

   Rätt åt Aruba om hon tar sitt pick och pack och sticker… Om jag inte minns fel har hon trivts bra på Costa Rica också förr? Kanske blir dit de flyttar.

   Svara

   Känna som att hon fått samma reaktioner om hon uppmanat folk att resa dit. Fast att hon drog dit smitta i stället.

   Svara

   Rasister går inte att resonera med. Kommer aldrig besöka Aruba.

   Svara

    Rasister?

    Svara

  Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Läste på hennes story nu att folk sprider bilder på hennes dotter osv. Men varifrån kommer dom bilderna från början? Det är ju hon själv som gjort sin dotter offentlig. Hon om någon måste väl ändå veta offentlighetens mörka baksidor och kan då inte bli förvånad över att dom använder detta mot henne nu.

  Svara

   Är det verkligen rätt fokus du har?

   Svara

    Man måste kunna kräva lite eget ansvar av människor ja.

    Svara

     Lägg av Missy. Ofräscht att lägga skulden på offret.

     Svara

   Slog upp victim blaming i en ordbok och fick upp din kommentar.

   Svara

  Ishwar har tackat för supporten när turistsidan fått mycket besök 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  Svara

  Absolut inget rättfärdigar hot och påhopp som den här tjejen fått.

  Dock skulle jag vilja lägga till något i diskussionen om huruvida det är bra eller inte att åka till Aruba just nu. Precis som många karibiska öar så beror deras ekonomi på stor del till turism och därför är det såklart i de flestas intresse att turister fortsätter komma.

  Och för att skydda ön så får man gå igenom en covid test process som även innebär en karantän när man åker dit. Många öar sitter i samma båt och har en liknande process som visat sig ge bra resultat för att hålla covid borta samtidigt som man värnar om turismen.

  Lite googlande får fram den här informationen. Jag har själv bott på en av dessa öar under en tid och är därför insatt i hur det fungerar och vad det ger för resultat (följer lokala nyheter etc) och det visar sig att Aruba har en liknande process.

  Det ger absolut inte rätt till hot, men som sagt så validerar det att hennes uttalande kanske inte var det mest igenomtänkta.

  Svara

   Hear hear!

   Jag tror många är fruktansvärt frustrerade och kanske rentav desperata.

   Yoga girl har 2 miljoner följare, hon kommer inte få sitt liv förstört om hon får färre kunder ett år. Att en framgångsrik överklassinfluencer säger till folk att inte resa till ön där man själv och många andra finner sig arbetslösa, eller med ett företag som snart kommer gå i konkurs eller liknande pga pandemin är det kanske inte konstigt att det sticker i ögonen. Detta påverkar folk hårt.
   Så tänker jag, åtminstone. Men jag kan ha fel.

   Jag försvarar ingenting heller. Men jag kan tänka mig att det kan vara provocerande för en del människor.

   Svara

    Men då borde man ha reagerat med konstruktiv, omän stenhård, kritik. Det man gör nu är ju ett helt bisarrt drev som förmodligen har lika mycket att göra med att hon är vit västerlänning som uttalandet i sig. Jag är övertygad om att många Arubabor INTE vill ha dit skaror med turister i dessa tider, men det faktum att Yogagirl/Rachel är vit, tämligen rik och inflyttad är problemet. Hon HAR backat, tagit ner inlägget, bett om ursäkt, bett om förlåtelse, talat om att hon är uppriktigt ledsen, att hon vet att hon uttryckte sig fel, etc etc i det oändliga. Men drevet går och de som jagar henne struntar i allt. De är inte nöjda förrän hon flytt ön och hennes studio bränts ner.

    Svara

     Japp cancel culture. Samma i Sverige, USA och Aruba, globalisering och internet. Tramsigt att folk förfasar sig just om Aruba…var hyggligare hemma i Sverige.

     Svara

     Hur vet du att det inte också har framförts konstruktiv kritik?

     Svara

     100%

     Svara

  Varför utgår flera av er ifrån att människorna som drevar skulle vara representativa för öns hela befolkning?

  Svara

   Det vet man väl hur folk är i Aruba? Vildar och infödingar. Typiskt beteende… lär av oss i europa. Och yogagirl…

   Svara

  Vem är ens yogagirl?

  Svara

   Rik influencersvenska som mediterar på Aruba med flera miljoner följare. Samtidigt som Aruba’s regering öppnade upp för turism igen skrev hon ett inlägg till sin miljonpublik och uppmanade folk inte resa dit…folk blev sura.

   Svara

  Varför raderades min kommentar?

  Svara

  Det är holländare som attackerar henne och hotar. De är historiskt sett riktigt grymma på ett sätt som jag inte riktigt tror svenskar förstår.
  Dessa är alltså ättlingar till kolonisatörer och de är väldigt lika sina Sydafrikanska ”kusiner”.
  De ger sig inte förrän det endast är skin och ben kvar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.