Anna Hibbs sätter ner foten till sina fd. kollegor

En fd influencer som fattat vad det handlar om.
Tack Anna Hibbs, för att du säger det som för många influencer verkar stört omöjligt att ens processa eller ta in.

”Fatta att ni valt ett yrke där ni just INFLUERAR!!!” // Anna Hibbs

Nej, just dessa russinkakor ska dissikeras och inte ätas ”as is”, enligt alla resglada influencers som helt plötsligt reser som ”privatpersoner” trots att de uppdaterar på sama plattformar där de vanligtvis tjänar miljoner som varumärken.

Kan inte DE stoppas och sättas i karantän?
DET hade blivit kul content!!!
Jag antar att samma argument som när några av dem försökte smita förbi en lång kö i Barcelona skulle användas även här för att försöka slippa – deras gemensamma antal följare på Instagram. 

165 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De där Tim och Rasmus, sådana idioter! Att dessutom gå ut i tidningen om vilka idioter de är som reser 2 dagar efter positivt test. Inte konstigt att det sprids 🤦‍♀️

  Svara

   Hoppas verkligen att dom inte hann smitta någon.

   Svara

   Är det inte straffbart enligt smittskyddslagen att ge sig ut och resa direkt efter positivt test?

   Svara

    Det borde det vara tamejfan

    Svara

    I Sverige ingår de iaf under smittskyddslagen. Sen vad den innefattar 🤷🏼‍♀️

    Svara

    Jo, det är det!

    Svara

    Var det inte länge sen de testade pos? Sen testades de i Grekland å hann bada två dar innan svaret kom. De hade ju också gått på vårdcentralens råd. Att de ej längre smittade. Sen förstås försvarar väl inte det allt.. Men alla som reser inrikes o utrikes öht utan att testa sig o kanske är asymptomatiska spridare, dom är ju också rövhattar

    Svara

     Eh? Tror du andra länder bryr sig om ”vad ngn sagt” på ”svenska vårdcentralen.” Säger grekerna att de inte vill ha dit folk med aktiv covid 19 infektion i kroppen är det troligtvis precis vad de menar.

     Svara

     ”För drygt tre veckor sen var Jönköpingskillarna Tim och Rasmus och tre andra vänner i Grebbestad för att festa och ha kul. Kort därefter blev alla sjuka. Tim och Rasmus förlorade både lukt och smak. Trots det ville de inte avboka den efterlängtade resan till Kreta.

     Tim testade positivt i Sverige i onsdags, men han valde ändå att åka till Grekland två dagar senare.
     – Vi hade inte åkt om vi haft symtom. Jag tänkte att även om jag är positiv så är jag inte smittsam längre, säger Tim.”

     Aftonbladet har ändrat artikeln men sådär stod det från början.
     Han testade positivt på onsdagen men valde ändå att resa på fredagen.

     Svara

      Troligtvis riskerar han straff om det där skulle vara sant. Sen är nog grekiska skattebetalare redan less på att betala hans karantän så de vill nog hellre skicka hem honom asap utan process men finns ju smittskyddslag i Sverige med. Plus att Apollo garanterat inte vill betala nån reseförsäkring om killen testade positivt 2 dagar innan avresa.

      Svara

       Fast man får väl betala sin karantän själv iaf?

       Svara

      Den uppgiften har jag aldrig sett och jag antar att om de skrev så och sedan ändrade så gjordes ändringen pga att det var fel.

      Håller du med eller tänker du annorlunda?

      Svara

       Det stod så i början och jag tror Aftonbladet fick kalla fötter och ändrade.

       Svara

        Kalla fötter för vad?

        Alltså jag tänker inte högt om svensk media och nästan sämst om Af men att de skulle skydda två tombollar finner jag föga troligt. Har de ändrat så är det för att infon var fel.

        Jag läste om det på SVT och i expressen och där såg jag aldrig den uppgiften.

        Jag tycker faktiskt att det här är lite farliga rykten att sprida om de två och börjar nog anse att det behövs renas rejält i den här tråden innan tex killarna råkar illa ut från någon tokig hämndlysten person.

        Svara

         Jag läste artikeln innan den ändrades. En av killarna citerades och då stod det alltså att han testat positivt två dagar innan avfärd men han menade att vårdcentralen sagt att han inte kunde smitta någon annan då han inte hade feber. Det tror jag dock är en efterkonstruktion av killen som citerades men så stod det i artikeln i alla fall!

         Svara

         Men varför är det så svårt för dig att inse att du har fel? Flera personer (oberoende av varandra) har skrivit att de sett den uppgiften men du vägrar ge dig. Suck.

         Svara

         Men jo, de testades i sverige två dagar innan och fick besked om positivt provsvar. Det står i Aftonbladets artikel.

         Svara

          Det stod även så i JP som är Jönköpings lokaltidning.

          Svara

         Jag läste också det. Hur många bevis behöver du?

         Svara

       Nja, om uppgiften varit fel är det såpass graverande för killen aftonbladet borde gjort en officiell rättning. Nu tror jag mer de vill vara hyggliga. Om uppgiften verkligen var fel borde AB fortfarande göra en officiell rättning, det påverkar ju killens försäkring.

       Svara

        Så du menar att Af medvetet vill medverka till försäkringsbedrägeri eller skyddande av brottsling handling så som det allvarliga brottet som innefattar att bryta mot smittskydslagen?

        Antigen så var uppgiften fel eller så kunde de inte intyga att den var rätt. Jag hoppas verkligen inte att det finns någon annan förklaring än den.

        Svara

         Uh, nej? Men AB ville göra en story om en snubbe i karantän och fick den, inte lägga sig i hans försäkringsproblem…efter att storien publicerats kom väl nån på vilken effekten blev och man bad AB ta bort. AB gör inget fel oavsett om man låter artikeln stå intakt eller ej och inte heller blir man medskyldig till bedrägeri om man deletar halva, har inget med dem att göra.

         Svara

      Är han dum på riktigt? Allvarligt. Vem tänker så egoistiskt!? Usch!
      Klart man smittar ändå. Och du kan tom smitta fastän du inte känner dig sjuk, du kan vara det ändå. Därför som allt är så viktigt med avstånd osv.

      Svara

   Kollade på videon på Aftonbladet och alltså… att de har mage att klaga över att de hamnat på ett skabbigt hotell ”när de rest med apollo”. Rätt åt er! Känner jag. Allvarligt. Hur svårt är det att stanna hemma?! Alla vet att det är en risk att bli satt i karantän/bli fast i landet om man reser. Och om man då VET att man nyligen varit sjuk så är man ju bara dum. Borde vara straffbart att vara så oaktsam. Tänk på alla dom suttit med er på flyget, på flygplatsen, på transferbuss??

   Svara

   Bra att det finns några länder som testar ankommande. Sverige gör fortfarande inte det.

   Svara

    Säg mig en sak som Sverige aktivt gjort under pandemin….

    Svara

     tvättat händerna, hållit avstånd, stannat hemma vid minsta symtom.

     Svara

      Haha yeah..

      Svara

      Ja fast det är viktigt att göra det! Tvättar du dina händer dör bacillerna! Håller du avstånd smittar du mindre människor. Och stannar du hemma när du är sjuk smittar du ingen, eller hur? Varför är de så roligt att håna om det där?

      Svara

     Rest till Grekland med covid.

     Svara

   Ja, det där var så fruktansvärt pinsamt! Och sen ha mage gnälla på att karantänen inte var lyxhotell med privatstrand, skämskudde de luxe 😂 Stackars grekiska staten som fått bekosta deras coronatest och karantän & mat och administration och städpersonal liksom!!! Plus att de säkert smittat greker och andra turister grekland gjort sitt absolut bästa för att skydda. Fatta också vad greker måste tycka vi svenskar är kompletta idioter nu 🙂 Förlåt Grekland hade varit lite mer passande!

   Svara

    WHAT, de måste inte bekosta sin egen karantän – och de har mage att klaga?!! Blir så jäkla provocerad, de skulle gått bekosta skiten själva

    Svara

    Grekland: om ni vill ge dem (gammalt) vatten & bröd i karantänen och helt skita i städningen har ni hela Sverige bakom er. De kan städa själva.

    Svara

     Ja Grekland gör dig 🙄

     Svara

  Finns flera som reser runt med sin familj, Andrea Brodin och Charlotte Perelli är två, de får ingen kritik alls eller så raderar de kritik. Bianca är på Mallis, Pernilla Wahlgren var i Malaga. Blondinbella har kört med pendelkort. Har man råd så reser de, med hyrbilar och äter och bor flott. Inga nödvändiga jobbresor, bara semestrar.

  Svara

   Perrelli raderar det mesta som är negativt. Frågat om varför hon filtrerar sönder sina bilder, kommer aldrig med på bloggen.

   Svara

    Hon skrev vid hemresan att årets månad i Spanien var den bästa någonsin. Magstarkt värre att uttrycka sig så.

    Svara

     och Margaux! fram och tillbaks genom europa. Att de inte skäms? Om jag skulle resa nu hade jag mörkat det ordentligt, och då har jag 500 ”följare” och inte 500 000 på ig. Pinsamma människor! Har avbokat alla mina resor i år, känns så ovärt att flyga iväg någonstans nu.

     Svara

   Som hon här och tom uppmuntrar andra att resa och ta efter ingen jobbresa eller hälsa på släkten i hemlandet utan bara grannlandet. Att äta gott och drycka massa vin och annat alkoholhaltigt. Maken försörjer och hon leker en influencer. 😜
   https://www.instagram.com/p/CDhb1aSnuQz/?hl=sv

   Svara

    Du får jobba lite hårdare innan jag blir intresserad av att kolla in din profil iaf 😜

    Svara

     Jag är inte hon men vill visa att det finns flera som beter sig illa och själviskt likt dessa influencers.

     Även hennec copoycat som grät för att hon inte kunde resa i år reste ner 2 veckor innan skolstart.
     Ful och med stor näsa. 🤥 https://storiesig.com/stories/thedolcestories

     Svara

      Som 13.22 säger. Det är för tunt och ointressant. Har alltid varit, under alla år du fiskat här…

      Svara

    Alltid samma stavfel, det är så du avslöjar dig…

    Svara

     Tror ni på allvaratt jag ät hon. 🤣🤣🤣
     Nä Gud nej men min mobil har aån grej som hakar upp sig så det blir lite stavfel här och var. Grejen är att jag vill visa att det finns vanliga okända människor som är likadana själviska som dessa influencers de vill resaoch göra allt som innan. De tänker inte på sina med människor.

     Svara

      Alltså om du inte är hon är du sjukt obehaglig istället. Människan har 300 följare? Är du en stalker eller bara dum i huvudet?

      Svara

       Det är stollis som är besatt! Inget annat

       Svara

   Glöm inte familjen Rosas… Men dom kanske ”harkel harkel” inte räknas som inne kändisar längre.
   Eller var de någonsin kända eller ?
   Tycker dom kommer lindrigt undan iallafall. Mer skit åt dem…

   Svara

    Håller med. Dessutom har Paula publicerat ett nytt inlägg med tips på vad man kan göra i Marbella. Snälla, tips på att resa mitt i en pandemi?? Hur tänker hon?

    Svara

   De reser väl förhoppningsvis inte efter konstaterad Corona 😮

   Sen tycker jag det är jäkligt dumt att åka utomlands nu… risken är ju ändå stor att länder kommer stänga ner igen, och då bli fast… plus risken att smittas

   Svara

   Paula och Hugo reste också, och var tysat om att de skulle resa till de var där.
   Katrine och Bingo med.. låter sonen resa ensam inom Sverige, men ändå. De reser med bil hit och dit.

   Svara

  En vettig människa 👏🏻 Blev sjukt provocerad av artikeln om Kreta-resan btw. Åker man nu så får man låta bli att gnälla…

  Svara

   Ja… men om man dessutom åker efter att veterligen vara positiv på test… huuuuur dum. Och huuuur hänsynslös är man inte då?

   Svara

    Precis!

    Svara

    Bra att hela Sverige får se att de finns sånna dumma människor. De säger att de var okej med vårdcentralen kan nog hända att hälsomindigheten ger olika riktmärken. Var någon annanstans får vederbördande åka till skolan eller jobbet om ens familjemedlemar som man tom bor ihop med är insjuknade i Corona?

    Svara

     Tror inte en sekund att vårdcentralen sagt ok till det.

     Svara

     Är det så att om en i familjen testar pos och ska vara i karantän så kan övriga familjemedlemmar gå på jobb som vanligt om de inte har symtom?

     Svara

      Ja

      Svara

      Ja AnonyM, min pappa insjuknade i Covid-19 och var inlagd på IVA. Mamma hade bott med pappa under tiden han var hemma och var sjuk (1 vecka innan han lades in på sjukhus). Hon fick varken testa sig eller stanna hemma från jobbet (detta var i maj) utan hennes chef uppmanade henne att jobba då hon inte hade några symptom. Eftersom hon var så orolig över pappa och hade svårt att sova stannade hon hemma ändå och tur var det då hon senare testat positivt vid antikroppstest.

      Hon tog antikroppstest nu i slutet av juli och pappa var sjuk i maj så självklart kan hon ha blivit smittad någon annanstans. Tror dock hon smittats av pappa då de delade vardag med varandra en hel vecka när han var sjuk.

      Svara

      Min sambo testade positivt och jag fick därmed arbetsförbud. Vi jobbar båda inom vården. Jag var negativ men fick feber och andra förkylningssymptom 2 dagar efter. Men fick alltså inte arbeta innan då jag kände mig frisk.

      Svara

   Ja, Anna är vettig. Saknar hennes blogg!

   Svara

    Hon finns i alla fall på Instagram. ☀️

    Svara

  Camilla, granska gärna Lovette Jallow.
  Ni som okritiskt har hyllat henne här inne får också gärna gå och ställa er i skamvrån.

  Kolla de två senaste inläggen från flunsdöden på Instagram.

  https://www.instagram.com/p/CDt_NWQpIcD/

  Svara

   Älskar när man får höra att man ska gå och skämmas för att man tyckt gott om en person.

   Svara

    Varför inte? Det är ju de människorna som har bidragit att hon har fått hålla på. Samma som med Cissi Wallin och en viss rikskansler i Tyskland back in the days. Dom var alla hyllade även om de påverkade människor i ganska så olika omfattning 🙂

    Hur som helst så vore det klädsamt att bara ta på sig att ni hade fel som stöttade denna människa.

    Svara

     Man har inte gjort något fel om man stöttat någon innan den personen spårat ur. Snälla. Man har rätt att ändra sin åsikt utifrån den nuvarande situationen.

     Svara

      Såklart att man har rätt att ändra sin uppfattning, konstigt vore det annars. Men glöm inte bort att vi var hur många som helst som påtalade detta för länge sedan. Så ni gjorde fel och hade fel.

      Svara

       ”Vi har varit naiva”

       Svara

       Jag har aldrig hyllat henne, men alla personer läser inte allt som skrivs på nätet. Det finns garanterat massa människor du ser upp till som gjort skeva grejer, och människor som påtalar detta i forum som du inte känner till eller rör dig i.

       Svara

        Säkerligen, skillnaden är att jag inte går runt och hyllar uppenbara klapphuvuden och sprider deras propaganda vidare till andra människor.

        Tycker bara att man bör tänka efter innan vilka människor som man hyllar om man saknar tillräckligt med kunskaper eller förmåga att ta in basal information. Förhoppningsvis har dessa människor lärt sig en läxa.

        Svara

         Och en dag kommer du själv att hylla någon idiot och då ska självklart den idiotens beteende skyllas på dig. Låter skevt. Låt Lovette ta skulden för sitt eget beteende, man kan inte veta allt om alla.

         Svara

          Då tar jag givetvis på mig det. Nej hennes beteende kan man ju inte rå för. Men man får inte heller glömma bort att man då är en del i att människan har fått en sådan stor plattform.

          Min enda mening är att man bör tänka efter en gång extra innan man hyllar människor som man inte har tillräckligt med kunskap om. Särskilt när vi gång på gång har påtalat detta så bör man kunna få ställa sig i skamvrån så att man förhoppningsvis lär sig och inte gör om samma misstag gång på gång.

          Svara

   Läs bara Flashback tråden om hennes och alla andras fail i samband med hon som misshandlat väktare på gullmarsplan…

   Svara

   Älskar Lovette och allt hon gör för att revolutionera vårt äckliga samhälle (alltså hon påpekar problem o utmaningar i ALLA länder). DU däremot kan gärna ställa dig i skamvrån, Hahaha fattar inte ens varför vi andra ska göra det? Lovette påverkar och förändrar folks medvetande VARJE DAG. Sen att det inte faller gott hos alla är inte så svårt att räkna ut. Krävs lite intellekt och humanitet för att hänga med.

   Svara

    Är det hon som uppmanar folk att riva Linnéstatyerna?

    Svara

    Wow, poletten har fortfarande inte trillat ner. Är du immun mot fakta?

    Svara

    Intellekt, hittar inget sådant i din kommentar så uppenbarligen är det inte dig själv du avser. Humanitet, jaha är det det som Critical Social Justice rörelsen står för där alla dras över samma kam eftersom man måste se till system. Så humant.

    Svara

   Skriv också om hon schoolofaffluence och hennes reaktion mot blondinbellas uttalande om att man ska betala 50/50 på en dejt 😄

   Svara

    Jag håller med henne. 🤷🏼‍♀️ Anna alltså

    Svara

     Haha jag med, skulle bara vilja se hur kommentarerna hade sett ut här. Har aldrig i mitt liv betalat när jag och min man gått utanför hemmet, men jag vet att det kan provocera så vore ändå kul att läsa.

     Svara

      Har du ingen egen inkomst så att du kan bjuda tillbaka någon gång åtminstone? Har du det så framgår du bara som snål.

      Svara

   Tycker det är uppenbart att hon alltid varit rasist. Tydligt om man inte låter sig hunsas av hennes självsäkra sätt att prata och skriva på.

   Svara

   Ehh what? Jag är vit som snö men allt lovette säger är ju sant? Det är liksom ett känt faktum att svarta kvinnor nästan används som slavar i arabvärlden, särskilt Libanon. Läs på lite innan du pratar massa skit.

   Svara

   Flunsdöden är så otroligt pinsamt och töntigt konto.

   Svara

  Hahaha alltså när jag läste den artikeln så fick jag en bekräftelse på hur lätt drt här viruset sprids. Vettefan om det är för att det är så SMITTSAMT, tror mer på att det är för att folk är idioter. Hur många gånger har det inte konstaterats att det är de symptomfria som kan vara skäl till spridningens omfattning?

  Jag tyckte Dum och Dummare kom lindrigt undan med att sättas i karantän med damm i hörnen

  Svara

   Kom som ett virus, muterade till ett IQ-test.

   Svara

   Exakt! Killens arbete hade ett utbrott på jobbet där flera boenden avled. Mer än hälften av personalen bar på covid och många utan symptom. Killen var positiv och fick därmed vara hemma. Han blev sjuk, men det tog några dagar innan symptomen visade sig. Fick spendera hela semestern i karantän sen.

   Svara

    Men han borde ju fått byta semesterdagarna mot sjukpenning?

    Svara

  Fattar verkligen inte heller detta med att promt åka nu och sen gnälla av sig till tidningen över att semestern inte blev som de tänkt. Det var någon annan som gnällde på att buffén på hotellet inte var som den brukade och allt var så strikt. No shit, Sherlock….

  Svara

   Ja men dessa visste ju dessutom att de testat positivt och ändå åker dom? Vilka kokosnötter!

   Svara

    Tycker de skulle bli straffade för att medvetet utsätta andra för en risk för smitta.
    Hade jag fått ett positivt svar hade jag inte ens gått utanför dörren

    Svara

     Det kan de bli också. Straffbart enligt smittskyddslagen.

     Svara

    OCH blir förvånade. Herregud. Haha såna idioter 😂

    Svara

    Sjukt fock att de fick ok från sina läkare att åka. Det är väl den största skandalen.

    Svara

     Det är nog bullshit från deras sida… annars tycker jag licensen hos dessa läkare starkt ska ifrågasättas.
     Eller så var de läkare som förespråkar det naturliga urvalet och hoppades att de här två dumjönsarna skulle bli skjutna på plats ?

     Tror inte en doktor ger grönt ljus för utlandsresa i en pandemi om test är positivt. Inte ens om symptom saknas? Eller är ALLA idioter plötsligt?

     Svara

      Det är ju BS. En svensk läkare eller SSK har inget med andra regeringar/folkhälsomyndigheters coronarekommendationer att göra. Det är ju olika regler från land till land.

      Svara

    Okej jag försvar inte vad de gjort. De borde stannat hemma. Men rätt ska vara rätt.

    För de reste inte efter att de testas positivt. De valdes ut efter ankomsten i Grekland för ett test på plats och efter två dagar i Grekland när proverna var klara isolerades de.

    De visste alltså inte att de var positiva när de åkte.

    Svara

     För drygt tre veckor sedan var Tim och Rasmus, och tre andra vänner på en fest. Kort därefter blev alla sjuka, och Tim och Rasmus förlorade både lukt och smak.

     Men, den efterlängtade resan till Kreta ville de inte ställa in. Tim testade sig för covid-19 i torsdags, innan de åkte iväg, och när han kommit fram till Grekland kom beskedet – det var positivt.

     Till Aftonbladet säger Tim att han hade fått beskedet från vårdcentralen han besökte att det var okej att åka eftersom att han inte hade feber och att han inte hade haft några symptom på fjorton dagar.

     Svara

      Motstridig information.

      ”Fast i slumpmässig kontroll
      På flygplatserna i Grekland görs slumpmässiga kontroller, och när Tim och Rasmus landade på Kreta blev de utvalda att ta ett coronatest. Två dagar hann de njuta, innan de grekiska myndigheterna ringde dem och avbröt deras semester, eftersom de testats positivt.”

      Och enligt ditt citat fick de inte besked på sina test från Sverige heller förrän de redan anlänt till Grekland.

      Svara

       Om de inte testat positivt i Sverige, hur är det då möjligt för nån på svenska vårdcentralen säga ”de inte är smittsamma” ”längre” ”iom de inte har symptom” sedan en tid tillbaka? Megabullshit eller så ljuger de om precis allt.

       Svara

        Därför att de är de rekommendationer som ges i vården idag. Till alla.

        Faktum är att jag tror att de bara är 5 dagar utan symtom som gäller.

        Svara

         Du ”tror att det bara är 5 dagar…”. Du tycker att det är läge att ”tro” en massa saker gällande just covid-19 och rekommendationer? Från FHM: ”De rekommenderade kriterierna för bedömning av smittfrihet grundar sig därför på stabil klinisk förbättring med feberfrihet i minst två dygn och att det gått minst sju dagar sedan symtomen började. För de som haft mera uttalade symtom gäller minst 14 dagar sedan insjuknandet och för de allra sjukaste, individuell bedömning av behandlande läkare.”

         Svara

          Läs igen. 7 dagar efter att du insjuknat. Inte sju dagar symtomfri.

          Svara

     De visste att de var sjuka och reste ändå till Grekland efter några symptomfria dagar. De testade positivt i Grekland men de visste redan innan om detta.

     Svara

      De fick grönt ljus från vården i Sverige pga att de hade varit symtomfria i två veckor.

      (Att det är en korkad rekommendation som många andra också är i Sverige tex att även om en är sjuk i hushållet så ska övriga inte stanna hemma utan gå till jobb och skolan är en annan fråga. )

      Svara

       Men herregud. Man kan inte ”få grönt ljus från vården i Sverige” resa till ett annat land som har sina egna regeringar och folkhälsomyndigheter och rekommendationer…du får ju rätta dig efter deras regler, de skiter väl högaktningsfullt i vårdcentralen i gnesta…

       Svara

        Eeeh, ja. Och vilka är det som gäller i Grekland som de inte har följt menar du?

        Svara

         Ev inresa med vetskap om aktiv covid 19 infektion alt inte symptomfri tillräckligt länge om inget test gjorts (vet inte vad just grekland har, många har tre veckor).

         Svara

    Tror att nötter i sig själv har mera hjärnceller än dessa 2… män🙄

    Svara

  Blir helt matt av att se inläggen Hannalicious mfl gör… Reser, festar, shoppar som vanligt som om ingen morgondag fanns…
  Är de så verklighetsfrånvända de sk influencerna…
  Vilken sjuk bransch det är. Totalt egotrippad och narcissistisk – jag, jag, jag och mina outfiter…

  Som lite äldre hoppas jag att vi människor lär oss av den här krisen. Vi måste tänka oss för, vara rädda om oss själva och varandra. Bry oss om.

  Svara

   Intressant att mera överklass som Martina Bonnier som annars alltid reser håller sig i Sverige. Så även Mikael Bindefelt som har lägenhet i Palma och Tel Aviv.

   Svara

    Många som tillhör överklassen kanske har lite vett i skallen och kanske en utbildning som gett dom en förmåga att resonera och tänka kritiskt.

    Svara

    Fast har man lägenhet så tycker jag att det är lite skillnad från att bo på hotell med andra människor. I sin lägenhet så har man ju avstånd till andra på ett annat sätt.

    Svara

    Glöm min förra kommentar! Läste fel… Sorry!

    Svara

   Hannapissus?

   Svara

  Bra Anna!!

  Svara

  O margaux, var hon inte nyss i spanien? Men är nu i frankrike? Why liksom!

  Svara

   Är sååå himla trött på Margaux. Hon va ju en av dom som hetsade till hysteri först om hur allvarligt denna pandemi är och att alla ska börja bunkra för att samhället kommer stängas ner. Det är verkligen få resor som influencers gör just nu som på riktigt är nödvändiga.

   Svara

    Är så trött på alla influensers över lag. No offence till camilla som lever på dom men jag hoppas fan att de dör ut snart. Alltså inte personerna nödvändigtvis. Men fenomenet.

    Svara

     👍

     Svara

  Människor som inte respekterar en pågående pandemi, är dumma i huvudet. Att åka iväg trots att man har testat positiv, att utsätta andra människor för corona är en stark kandidat för Darwin Awards.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   De flesta i Sverige lämnar mycket att önska. Det borde vara lag på munskydd. De flesta håller inte avstånd till andra. Många festar och reser. Sverige är ett hemskt land att bo i för en i riskgrupp, som jag till exempel. Min familj erbjuder mig ingen hjälp. Och om de gjorde vill jag inte ha det heller eftersom de reser som vanligt, inte är noga med hygien och använder inte munskydd. Alltså, svenskar är… så jäkla naiva. Minst sagt.

   Svara

  Alex Schulman lade igår ut på sin instastory om stiftelsen som ska hedra minnet efter Adam Alsing som dog i covid-19 och hur bra och viktig den är. Sedan befinner han sig själv i Italien på semester just nu (framgår av senaste avsnittet av Fredagspodden). Hur står man ut med sig själv när man är så skenhelig?

  Svara

   Samma sak med Paula. Skenheligheten personifierad.

   Svara

  Varför ser Sandra Beijer helt plötsligt ut som Anette i solsidan på alla (prick alla) bilder? Stör mig på Anette och Ove, vilket gör att jag också stör mig på Sandra nu pga detta.

  Svara

   hon ser väl ut som vanligt?

   Svara

   Därför att Sandra är en slav för den hon är tsm med för stunden. Hon har alltid varit sån. Bara att titta tillbaka. Så fort hon har en kille gör hon allt för denne, ställer sig in men på ett icke uppenbart sätt. Sen bedrar han henne och hon får en livskris. Och så börjar en ny Sandra-era. Med Ludvig klädde hon sig på ett speciellt sätt, med Magnus på ett annat, killen efter Magnus och nu med Björn ska d vara ”osminkat” lugg o lite mer ”naturlig svensk skönhet”. Tycker mest hon ser hysterisk ut….
   ludvigtiden var hon dock fett snygg. Dom andra – not really my cup.

   Svara

    Haha och du tror inte det har med olika perioder i livet att göra? Tycker jag såg helt annorlunda ut som 20, 25 och nu 30. Oavsett vad jag hade för partners i dessa perioder.

    Svara

    Fast är det verkligen killarna hon har velat behaga eller har hennes stil växt fram genom åren då hon själv växt (alltså som person) och även har ett rätt stort intresse för mode/kläder? Jag klär mig inte likadant idag som för 10 år sedan.

    Kan tycka man på t.ex. Bella sett en stor förändring på kort tid när hon bytt kille (t.ex. se ut som Brigit Bardot när hon var med Hajen, men som Östermalmstant när hon var med Erik några månader senare), men Sandra är jag lite tveksam till. Hon har haft längre singelperioder och som sagt så har hon ett modeintresse själv. Mycket av stilen har hängt med genom åren? Korta kjolar har hon alltid haft, mycket klänningar, mycket diadem/hårspänne. Däremot hade jag blivit förvånad om hon plötsligt började med pösiga jeans, näspiercing och batik-mönstrat när hon nytt träffat någon kille… Ursäkta, töntigt med försvarstal, jag känner inte Sandra, men ville bara dela en tanke… 🙂

    Svara

   Lol! Hon ser väl ut exakt som vanligt! Eller verkligen inga radikala förändringar mot Anette-hållet.

   Svara

   Sant!! Gick in och kollade. En Anette!

   Svara

  Så bra! Influensers influerar. Men de verkar inte fatta det!! Sen kan jag tycka att de som åker till sina egna hus, som Perrelli är ett undantag. För det spelar ju då ingen roll om de är där eller hemma i Sverige. De stannar ju en längre tid och åker inte en vecka hit eller dig.

  Svara

  Tycker det inte skulle vara tillåtet att resa. Och vi vill bli av med Corona. Helt fel att tillåta resor. Och i Spanien ökar dödsfallen. Förfärligt.

  Svara

  Men är det egentligen att de reser som är problematiskt? Tycker att det är mer provocerande med en sån fest som Linn Herbertsson och forni mfl hade än att ngn reser. Covid sprids ju inte av att resa utan av att träffa folk.

  Svara

   Nej, är väl egentligen inte själva resandet. Men oftast så utsätter man sig ju för fler folksamlingar under resor. T ex på flyget.

   Svara

   Ja men om du reser träffar ju du hela tiden på olika sätt folk. Om du nu inte ska åka själv till mars. Hur tänker du??? mycket underligt!

   Svara

    Du har ju även det att andra länder, i de fall du blir sjuk, kan bli tvungna att ta hand om dig. Varför ska andra länder utsättas för detta? Det är ju verkligen inte särskilt svårt att stanna hemma till detta har blåst över…

    Svara

   Efter att Norge öppnade gränsen mot Värmland har några kommuner drabbats hårt och plötsligt av covid-19. Nästan alla fall kan kopplas till resor utomlands, främst Sverige. Även i Värmland har smittan exploderat nu, detta kopplas främst till resor utomlands och till Västkusten. Det ÄR en stor risk att resa! Även om du inte åker långt. Allt som krävs är att stället du reser till har mer smitta och att du har kontakt med andra, vilket 99% har på semestern.
   1. Man åker från en kommun/region/land med knappt någon smitta till ett område med mer smitta.
   2. Man har närkontakt med hundratals människor på tåg, buss, flyg, flygplats osv, ingen vet var de kommer i från och om de är smittade. Det kan vara folk där som kommer från områden med mycket högre smittotryck än resmålet.
   3. På resmålet samlas man återigen hundratals människor i affärer, på krogen, på stranden, på hotellet osv.
   Om ni fortfarande inte fattar varför alla ska UNDVIKA ONÖDIGA RESOR (dvs alla nöjesresor!) måste ni ha ovanligt lågt IQ och EQ! Dina egoistiska val kan döda någons älskade mormor, pappa eller syster. Är det rimligt att priset på ett liv är en vecka på Mallis??

   Svara

    Det stämmer inte ang Norge. Många fall kan kopplas till fester mellan unga mm. De gick till och med ut och poängterade det på PK idag (norska pk)

    Svara

  Ursäkta! Men hur dum i huvudet är inte Bianca eller hennes agent. Som dagen efter hon landar på Arlanda efter Mallorca resa ska sitta med i Nyhetsmorgon??? Skäms för fan!

  Svara

   Det är ju tvång på karantän i 2 veckor efter vistelse i Spanien?

   Svara

    Enligt vem/vilka..? Det var en nyhet för mig! Om det är ditt hittepå så var snäll och sluta sprid desinformation! Det är nog svårt att veta vad som gäller då det har ändrats/kan ändrats när som helst!

    Svara

    Haha vi har väl inget tvång på karantän?

    Jag var i Kina till början på februari, jag var i karantän från jobbet i två veckor. Jag fick vistas i samhället hur mycket jag ville.

    Svara

    Haha är du seriös? Bor du ens i Sverige? Vi har inte haft en dags karantäntvång sedan pandemin startade så du är helt ute och cyklar. För övrigt är det inte biancas fel, det är liksom inget krav att sitta i karantän eller göra det ena och andra. Så länge regeringen skiter i kommer folk att skita i det med, tyvärr.

    Svara

     Det handlar väl snarare om just att ta Pandemin på allvar. Hon borde kanske tackat nej. Varför utsätta andra bara för att man själv är ego och bara tänker på exponering. Och ja jag är seriös. Däremot så tolkar jag det som du fullständigt skiter i att ta ditt ansvar.

     Svara

      Förutsätt inte saker du inte har en aning om. Jag har undvikit människor sedan i februari, handlar bara efter 21 och umgås inte med någon förutom min man. Jag kan ändå tycka att Bianca inte gör något fel i och med att vår regering släppt taget helt och lagt över allt ansvar på folk. Vi får väl hoppas på att TV4 har riktlinjer för att förhindra smittspridning och inte lägga allt på Bianca som vanligt.

      Svara

  Kanske dags för er som följer dessa att helt enkelt avfölja dem? Gör tillräckligt många det tappar de sin status.

  Svara

  Hennes läppar! 😧

  Svara

   Ja, fina och lagom stora! Jag tycker Anna är skitsnygg!

   Svara

    Lagom?? 😦

    Svara

  Kan inget annat göra än hålla med Anna, vad alla influencers håller på med just nu är bortom allt förstånd.

  Svara

  Är Anna hibbs singel? Har hon barn? Och hur gammal är hon? Många frågor😂

  Svara

   Hon är singel, fyllde 35 i år och har inga barn

   Svara

   Hon är inte singel, sett henne många gånger i Göteborg med en kille vid sin sida!

   Svara

  Tror ni på allvaratt jag ät hon. 🤣🤣🤣
  Nä Gud nej men min mobil har aån grej som hakar upp sig så det blir lite stavfel här och var. Grejen är att jag vill visa att det finns vanliga okända människor som är likadana själviska som dessa influencers de vill resaoch göra allt som innan. De tänker inte på sina med människor…

  Svara

  Skulle vara skoj att veta hur många % av svenskarna som inte tar pandemin på allvar, dvs inte klarar av att hålla sig hemma, måste ligga som en sill på badplatsen, gå på krogen mm?

  Svara

  Jag har en nu fd kompis som är utomlands. Hon blev arg på mig när jag ifrågasatts hennes semesterresa till Grekland. Men hon är även en ”drömmig” och ”gumman” människa, så jag kanske ska vara glad över att jag blivit dumpad 😄

  Ja, jag vill också åka bort. Jag vill inte vara här. Jag håller tummarna att jag kan resa i vinter och håller mig vackert hemma i ett fint Sverige 😊

  Svara

  Blev typ illamående av Paulas meterlånga inlägg om ”tusen saker jag rekommenderar i Marbella”. Nej, fy vad magstarkt. Och nej, det rättfärdigas inte av en mening i slutet om att hon inte rekommenderar det ”nu” såklart. Men skriv för i helvete inte listan då. Och lev som du lär. Du kan inte rekommendera det nu (för det förstår du), men du har ju själv gjort det?? Jag kan inte ta in det alltså.

  Svara

  Har följt Anna Hibbs i många år och saknar hennes blogg
  Hon har så vettiga åsikter och är väldigt inspirerande
  Tack Anna för att du står upp och säger som det är
  Inte många som vågar det i ankdammen i Stockholm och bland alla influensers som höjer varandra till skyarna gäller ALLT!

  Svara

  Lite besviken på Lovisa Barkman som så många gånger har frågat sina följare om deras syn på resandet, publicerat så mycket svar där folk mestadels tyckte man skulle stanna hemma. Hon har haft omröstningar om det, inte åkt på begravning pga Corona.
  Plötsligt blir hon tyst en vecka och så visar det sig hon åkt utomlands men säkert inte vågat skylta med det pga vad hennes följare hade tyckt!

  Kändes rätt falskt på något vis, som att hon kollat läget med sina följare, sett hur negativt inställda folk var till resande just nu, så då åkte hon i smyg.

  Svara

  Annas blogg var en av dom första jag började läsa, följde hennes resa från Stureplans hängande bimbo till att faktiskt bli vettig. Saknar hennes blogg, den var så jävla rolig & ärlig.

  Svara

  Fint att hon tycker detta nu. I början på pandemin satt jag och min man på restaurangen Toso i Göteborg i ett eget bås längs sidan långt ifrån alla andra. Vi hade förbokat och sett till att sitta helt själva pga skulle fira en grej. På det trånga långbordet i mitten av restaurangen firade Anna Hibbs sin födelsedag med ca 10 vänner som satt mer eller mindre på varandra, kramades, skrålade och tog över stället. Det blev ganska obehagligt när man försökte hålla distans till allt och alla. Men hon har iaf inte rest utomlands!

  Svara

   Hej Cilla! Hibban här :))

   Ville bara förtydliga ett par saker angående den middagen.. Det var en överraskningsmiddag för mig på min 35-års dag den 1:a maj, vi var totalt 7 personer och vi satt inte vid ett långbord i mitten. Jag hade alltså inte bokat in detta själv, utan det var min kille som hade styrt upp en middag med mina närmsta vänner (som jag träffar regelbundet här i Göteborg) när jag trodde att det bara skulle vara han och jag.

   För övrigt så tycker inte jag att det är samma sak att äta på restaurang eller ens att resa inom Sverige under den här krisen (ekonomin måste ju fortsätta rulla på något sätt) som att resa utomlands och potentiellt få in smittan på olika håll igen, nu när vi äntligen börjat få lite kontroll på skiten. Nu pekar ju vetenskapen på att man visst kan få Corona igen, tex. Det är lite väl magstarkt då, tycker jag, att som influenser stå på borden på fulla beach clubs runt om Europa, när vi inte ens ber folk sitta i karantän när de äntrar Sverige igen. Vem man ska skylla på kan ju diskuteras, men som det ser ut idag så lyssnar ju många unga människor mer på influensers än regeringen verkar det som… Hur som helst, kram på dig och jag ber om ursäkt du såg den där middagen som obehaglig.. vi var glada i hågen och firade den här gamla nuckan – men vi höll oss till vårt eget sällskap.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.