Gunilla Persson skriver sina memoarer…typ…

 

Gunilla Persson IN ACTION, om man ska tro hennes Instagraminlägg.
Hard at work på detta evighetsarbete som är hennes självbiografi…

Vad är bättre?
Att avslöja att man inte arbetar på någonting alls, som Gunilla?
Eller råka avslöja att man skriver på sitt superhemliga sommarprat som ingen ska känna till?

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bara the Camilla är så intresserad att hon zoomar in för att se vad Tantan gör på skärmen… och sen skriver om det. Kom ihåg vem som verkligen avslöjade något topphemligt här folks.

  Svara

   Det behövdes inte zommas in för att se att hon satt och kollade Facebook. Inte var det du som kom med något topphemligt.

   Svara

    Ok inte för att dumförklara dig här nu men det hemliga som avslöjades och som åsyftades här ovan var det sk ”sommarpratet”. Alltså du får jättegärna vara dryg men var inte dum samtidigt, sånt tål jag fan inte!

    Svara

     Väl rutet 😂

     Svara

     Iom att personen skrev ”vad tantan gör på skärmen” så lät det mer riktat mot Gunilla, det var inte helt självklart vem hen menade.

     Svara

     Man är väl inte dum bara förmått man inte gjorde en koppling till ”sommarpratet”?! Kanske inte alla som hängde här inne då…

     Svara

      Men det ät ju vad som står i det här inlägget… dummer!

      Svara

   ”Okej” Camilla, du är den coola, jag viker mig!

   Svara

    Varför satte du citationstecken runt okej?

    Svara

   Fan vad du orkar..

   Svara

  Alltså vilken dröm att leva i det där klimatet… 😭

  Svara

   18:20 Dröm🙄Ett land som har flest corona smittade och dödsfall!

   Svara

  Känner mig lika hispig som Gunilla idag.
  ”Jesus gör så du spyr Erica”… minns ni?

  Svara

   glömmer aldrig

   Svara

   Hispig var ordet

   Svara

  Inge fel på den utsikten iallafall 😀
  Dock såg poolen lite deppig ut, kanske är modellen som ser ut så, men tyckte nästan poolen ser ledsen ut, haha

  Svara

   Ja varför ta bild på den ? 😂

   Svara

   Haha deppigaste poolen jag sett. Men fin vy från fönstret!

   Svara

   Haha ja precis min tanke. Vad var syftet med den bilden? 😂

   Svara

  Har funderat lite på Engla, hon är ju en bloggare som numer har ett jobb på Sandvik och därför har bloggandet som sidoverksamhet. Men är det någon här som kan förklara vad följande innebär (från allabolag):

  Bolaget registrerat
  2008-03-06

  F-Skatt
  Avregistrerad
  Anledning till avregistrering
  Bristande redovisning/betalning

  Får hon inte ta ut lön längre från sitt egna bolag, eller vad?

  Svara

   Hon kan betala ut lön om hon är registrerad som arbetsgivare, men har företaget inte F-skatt måste andra bolag som anlitar henne dra skatt på ersättningen. Bolag som har F-skatt betalar skatt själva, och har oxå möjlighet att göra diverse avdrag i deklarationen. Många företag anlitar bara andra företag med F-skatt så den ska man vara rädd om när man bedriver företag.

   Svara

    F-skatt är något endast tjänsteföretag måste inneha.

    Svara

   Hon betalade inte till Skatteverket som hon skulle. Dvs moms och skatt. Så Skatteverket tog f-skattsedeln och det är rätt allvarligt.

   Svara

    Oj! Tack för info.

    Svara

     Det kan vara som Anonym 19:45 skriver men det kan också vara ett helt frivilligt återkallande av Engla själv, dvs inget dramatiskt. Om man arbetar i mindre omfattning behöver man inte alltid f-skattsedel och då kan man begära att tillståndet återkallas.

     Svara

      Fast om anledningen är ”bristande redovisning/betalning” betyder det att Skatteverket återkallat F-skatten för att det antingen finns skatteskulder, eller för att moms- arbetsgivar- eller inkomstdeklaration saknas. Annars står det att det är återkallat på egen begäran.

      Svara

       Sant. Jag läste som en idiot.

       Svara

      Då skulle det väl inte stått ”bristande betalning”.

      Svara

  Var bara Camilla som ville avslöja att det var etr sommarprat..

  Svara

   Och det var väl något som tipsades om bland kommentarer långt innan Camilla ”avslöjade” det, eller!?

   Svara

  Jag var inne på samma spår när jag såg bilden ovan, dvs att hon i detta nu skriver på memoarerna på datorn. Att Facebook. Ar på skärmen var ju lite komiskt. Meeen, sen tänkte jag att hon kanske menar att ”Här” är platsen hon skriver på memoarerna, snarare än att hon gör det just på bilden. Men Hey, vad vet jag 🤷🏻‍♀️

  Svara

   Ja jag tänkte med att hon menar att här i det här rummet med den här utsikten kan jag sitta i evigheter och jobba på mig själv. Och där faller väl fejjan in bra? Hon kanske researchar sitt liv för inspo?

   Svara

  Psst, cam cam Har Rebecca Stella gjort slut med sin man?

  Svara

   Varför tror du det?

   Svara

   Psst, visk visk visk. Alltså skvallergården här, love it😂😂

   Svara

  Kanske researchar på facebook! Elleeeeeer… Uppskatta kattbilderna dock. Mjau. 😻

  Svara

  Är Margaux och Emil fortfarande tillsammans?

  Svara

   Dom blev ju tillammans bara för någon vecka sedan, har dom redan gjort slut?

   Svara

   Han gick in i hennes port nyligen haha 🙂 gissar att det är ett tecken på att de fortfarande är tillsammans eller iaf umgås? Mvh Vasastan-bo

   Svara

  Lovisa Worge följer Philippe Cohen på Instagram men Philippe följer inte Lovisa…lite märkligt med tanke på hur mycket dom umgås. Men efter att ha sett Wahlgrens Världs nyaste säsong så förstår man lite mer då Bianca tror att Philippe och Lovisa är lite små intresserade utav varandra och gissar på att hon förbjudit Philippe att följa Lovisas konto på IG..

  Svara

   Okej

   Svara

   Han följer ju henne

   Svara

   Otippat att Philippe är intresserad av Biancas assistent? Nä. Är ju liksom givet.

   Svara

   Tror hon han är intresserad av henne eller är det nått internskämt?

   Svara

   Skitsnack

   Svara

  Ska Hanna Schönberg släppa helt egen kollektion? Bolaget reggat slutet juni.
  https://www.allabolag.se/5592609886/verksamhet

  Svara

  Gabbjoss skilsmässa måste ju handla om den där killen hon varit såååå kär i väldigt länge, Ellerhur? Får inte ihop det i huvudet annars hur hon ska ha hunnit få intresse för 3! OCH glöm inte – hon kan ju ”aaaaldrig”
  Få känslor för nån!

  Svara

  Vad det inte Gunilla det handlade om. när man tar del av tråden ja jag vet inte. Men man får ju önska Gunilla lycka till med sin bok om sig själv.

  Svara

  Jag kan inte följa Gunilla P, detta att hon envisas att hålla liv i sin döende, dementa mor med diverse tunga vårdinsatser känns direkt obehagligt. Det känns inte värdigt att göra så mot en gammal människa som uppenbarligen levt sitt liv färdigt, även om man har svårt att släppa taget.

  Svara

   Vilken sjuk kommentar, ursäkta.

   Svara

   Men vad ska hon göra?
   Det är jättebra att mamman bor där och Gunilla har hemtjänst.
   Tänk att få leva sin sista tid tillsammans med sitt barn och barnbarn.
   Samt att Gunilla kan ha koll på om personalen är kompetent eller inte.

   Svara

   Ursäkta? Obehaglig kommentar. Vad ska hon göra tänker du? Låsa dörren till tantens rum och vänta på att hon dör några dagar senare?

   Svara

    Den svenskar modellen vettu. Lite mer covid style… säga vad man vill om Gunilla men en sak jag verkligen tycker hon ska ha cred för är att hon tar hand om sin mamma.

    Svara

    Hon borde i alla fall kunna hålla sig från att utnyttja mamman i tv och skrika på personal inför mamman.

    Svara

     Inte 100 men hon tar bättre hand om sin mamma som har det 700 ggr bättre än 99% av svenska dementa gamlingar. Hittar man ngt att klaga på här är man ju antingen lite dum och har missat hur svensk äldreomsorg ser ut eller har extremt uselt samvete pga hur man behandlat sina egna föräldrar och behöver tro att det är ”normalt låta dem dö utan tunga (???) vårdinsatser.”

     Svara

      Jag förstår att min kommentar upplevs obehaglig, men vilken livskvalitet har denna dementa, över 90 år gamla kvinna som helt tappat sina förmågor, inte minst den att förmedla sig till omvärlden? Hon drabbas ständigt av infektioner som hävs med tung medicinering, istället för att låta naturen ha sin gång. Hon slutar att äta och dricka vilket är naturligt i livets slutskede, men hålls ändå igång av en vuxen dotter som vägrar släppa taget.

      Jag menar naturligtvis inte att mamman ska överges eller vanvårdas som någon av er hävdar, men man kan välja att låta döden komma som en befriare. En klok läkare i en icke vinstdrivande sjukvårdsinrättning hade tagit ett allvarligt snack med närmaste anhöriga om vad som är minst smärtsamt och värdigast för den gamla kvinnan.

      Jag har väldigt svårt att förstå hur GP kan hyllas för det hon gör. Och allra minst hur hon verkar tycka att hon gör en hjälteinsats. Ibland är det allra mest kärleksfulla att släppa taget.

      Svara

       Hoppas verkligen att du INTE jobbar inom vården. Ingen läkare tar ett allvarligt snack (driver du.. ) med familjemedlemmar som ser till deras äldre har hjälp med mat och hygien och ber dem ”släppa taget” och det räknas verkligen inte till ”tung livsuppehallande vårdinsats” hur dement man an är. Skärp dig.

       Svara

        Så kallade ”vägskälssamtal” handlar om precis den saken.

        Svara

         Sluta hjälp gamlingar med mat när de inte klarar äta ordentligt? Fy fan för den totalt havererade och darwinistiska svenska äldrevården isf och kommer du i närheten av en av mina anhöriga blir det IVO anmälan på en gång. Såna som du borde inte få vistas i närheten av patienter, ung eller gammal.

         Svara

   Det obehagliga tycker jag snarare är hur hon lägger ut filmer och bilder på en tant som uppenbarligen inte har möjlighet att säga nej om hon inte vill.

   Svara

  Förvånar mig att du inte skriver något om Paow och hennes återigen flykt in i festandet efter ett breakup? Hon är fan 27 bast nu och fjortar fortfarande runt med småglinen på Rhodos och sliskar sig. Vissa fastnar i träsket för evigt men kom igen, det började bli patetiskt redan för 2-3 år sen. Nu är det bara extremt pinsamt 😅

  Svara

  Tycker inte detta var så konstigt. Med tanke på att folk ofta zoomar in och sedan lägger ut diverse avslöjanden så är det väl lika bra att ha en stagead bild.

  Svara

  Är det slut mellan Emma och Daniel?

  Svara

   Vem?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.