Kritik mot Isabella Löwengrips hetsiga förhållande

Jag är verkligen lycklig över att ha min egna familj igen. Självklart är jag, Gillis och Sally en familj men det känns mer komplett med en kärlek också. Det kanske är en larvig tanke men det känns så. Nu håller vi på att bli sambos. Paul har flyttat in till mig och han ska sälja/hyra ut sitt hus.
[…]

Jag trodde att det skulle kännas som en stort ”steg” att bo med någon igen men det känns naturligt. Det var länge som jag sa att jag inte skulle bo med en man men ändras förutsättningarna är det ett bra tillfälle att utvecklas. Vi vill ju inte vara ifrån varandra. Paul jobbar med sina foton utomlands (måste vara klart vatten) och jag har mina sociala medier så antingen är vi hemma tillsammans med barnen eller kommer vi att resa. Det är en väldigt lyxig vardag. Det känns också kul med ett utomlandsboende. Jag har ju alltid drömt om det. Lugna barnveckor och sedan Schweiz och resande.
[…]

Allt blev som jag ville ha det. Nyp mig i armen. // Isabella Löwengrip

Som bonusmamma så har jag ganska många åsikter i ämnet, men tänker bespara er de flesta.
Men jag kan säga EN sak, efter två månader hade jag fortfarande inte träffat min sambos barn och han hade inte ens pratat om mig med dem.
Hur andra gör vet jag inte, men så gjorde vi och väldigt många av kommentarerna på Isabellas blogg verkar vara inne på samma spår, att det är väldigt snabbt skyndat för en familj med två små barn.
Man kan inte skynda på eller stressa fram den typ av stabilitet och trygghet som kommer med tid.

Jag hoppas mest på att alltsammans är ett konstprojekt och att Isabella inte alls, på riktigt och på kortast möjliga tid, försöker fylla upp alla positionerna i ”projekt familj” så hon kan checka av det som ”klart” innan skolorna börjar igen.
Det lyckliga paret firade nyss två månader, vilket betyder att barnen som MAX spenderat en månad med honom av och till – man får väl hoppas att Isabella även varit själv med dem så det inte konstant behövt dela henne med hennes nya kille – men det är fan inte mycket tid för att de ska vara redo för att han flyttar in.

Vi vill ju inte vara ifrån varandra. // Isabella Löwengrip

Vem handlar det återigen om?
Vems känslor, vems vilja, vems behov verkar sättas först? Igen?
Inte är det barnens i alla fall….

374 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Min sambo fick träffa min son efter sju månader.

  Svara

   👏🏻👏🏻👏🏻

   Svara

    🏆

    Svara

     Flyttade ihop efter 4mån, båda har tonåringar och allt har gått riktigt bra:)
     Var självklart noga med vad barnen tyckte , och de var mer än okej med det!

     Svara

      I Bellas fall är det hennes ansvar att välja klokt åt barnen som inte är så stora. De kanske svarar vad de tror att de förväntas tycka om Paul (artiga barn?) och inte vad de faktiskt akt tycker och känner.

      Usch hoppas verkligen att det går vägen nu när beslutet känns allt annat än taget ur rätt perspektiv.

      Svara

      Har en kompis som flyttade in med ny man efter två månader. Hon har 3 barn han har 2, inga med varandra utan med 3-4 andra män/kvinnor (minns inte tonåriga killen var från ännu ett tidigare förhållande eller hur det var). Barnen är mellan 10 månader och 15 år, 4 av dem är 10 och neråt)…

      Det verkar gå bra.

      Men för mig personligen känns det tidigt att blanda in ännu en man i barnens liv. De hämtade varandras barn på förskola och skola redan efter ett par tre veckor(!). Och kallade barnen för ”våra” barn lika snabbt.

      Motiveringen är att om det inte funkar mellan barnen ville de veta direkt och inte efter de gått och blivit ännu mer kära efter 1 år. Vilket ju iofs lite låter så fel. Barnen kommer bra överens säger dom, förutom 8åringen som helst är hos sin andra förälder, så det går bra hittills.

      Svara

       *inte* låter så fel skulle det stå

       Svara

        Vill inte låta dömande (jag är den som skrev de 2 inläggen ovan) men vill ändå tillägga att jag själv tycker det är ett konstigt val. Tycker inte man kan känna en annan person så väl på så kort tid. Speciellt inte när förälskelse är inblandat.

        Svara

   Jag är uppvuxen med en bonuspappa som verkligen ogillade mig och typ inte ville ha med mig att göra, idag har jag två barn och skulle jag och pappan gå ifrån varann, så skulle det krävas en jävligt speciell man för att jag skulle kunna tänka mig ta in en bonuspappa” i deras liv, en man som tar sig an mina barn som sina egna, sätter dom först i vår relation och förstår att han får två barn på köpet om han ska leva med mig. Och såna män är nog ganska sällsynta.

   Svara

    ❤️

    Svara

    Men gud, hur kunde din mamma låta det ske?
    Har hon sagt något om det ?
    Jag lever med en ny man, och han och
    min dotter (idag 16 år hon var 12 år när han kom in i bilden) tycker om och respekterar varandra.
    Skulle han på något sätt vara nedlåtande mot henne eller otrevlig så skulle jag sparka ut honom.
    Ens barn kommer ALLTID först.
    Men som tur är , så är han bäst.

    Svara

     Han kom in i mitt liv när jag var 6-7 år, han var otrevlig, ointresserad och ignorerade mig nästan hela tiden, i tonåren blev det värre men nu när jag är vuxen så är han trevlig och snäll, men med tanke på hur han varit hela min barndom så kan vi aldrig få mer än en ytligt trevlig falsk relation, sån som vi har idag. Vet inte hur min mamma tänkte, antagligen bara på sig själv o sin egen lycka antar jag, för det var väldigt jobbigt för mig att ha det så, och då var han ju endå inte elak på riktigt på något sätt.

     Svara

      Jobbigt ändå, sånt sätter ju spår i ens själ. 🙁

      Svara

      Det låter som om han var en den som borde fattat vikten av att ha en bra relation till sina bonusbarn! Sorry not sorry men skulle inte förvåna mig om han var go och glad kexchoklad så fort hon var nära och manipulerade din mamma.

      Svara

      Såg din mamma hans beteende? Påpekade du det för henne någon gång? Som barn eller som vuxen? Det fascinerar mig hur vissa människor (män som kvinnor) verkar vara blinda för sin omgivning och oförmögna att läsa av signaler från andra. Och dessutom från sina barn. Du låter iaf som en mamma av detta rätta virket, all heder till dig ⭐️

      Svara

      Jag hade exakt lika dant, fast med min pappa fru. Hon är också trevlig idag och vill ha en relation. FUCK HER! Som att jag behöver henne nu när jag är vuxen? Gråter när jag tänker på mig och mina syskon som hon psykiskt misshandlade i femton år.

      Svara

       Plus för lika – dant

       Svara

       ❤️❤️❤️❤️❤️

       Svara

       Jag hade det precis samma fast inte så länge och bara varannan helg. Det slog mig först när jag själv fick barn hur vidrigt hon behandlat mig och hur hemskt att min pappa inget såg eller valde att se. Har minimal kontakt med honom idag.

       Svara

      Odd och Isabella separerade 2017, 2017!? 3 år sedan?! Det är ju som en fis i rymden, men förstår att 2 månader kan vara länge för bellsan om hon betat av 2 livs-kärlekar sedan Odd.

      Svara

       Hon är inne på sin tredje livs-kärlek tredje året. Hoppas detta håller lite längre .

       Svara

      Hög igenkänning. Min mammas man har noll intresse för mig, har aldrig haft. Han har knappt tilltalar mig under de år vi bodde under samma tak. Idag betyder han absolut ingenting för mig. Han är noll. Men jag kommer alltid vara besviken på min mamma som alltid valt honom och hans parti. Då före mig och min bror, nu före mina barn, hennes barnbarn.

      Svara

       Min man och svägerska har inte något intresse av att träffa sin mamma, som träffade en ny man och fick barn. De har aldrig känt sig riktigt delaktiga i familjen. Nu verkar de ganska ensamma, när de båda är pensionärer.

       Svara

     Hankypanky:
     Ja, det värsta är ju att vettet verkar gå ur många när de blir kära på nytt. Har en ex-man som beter sig likadant; hans nya är hemma hos honom hela tiden och min dotter får ingen egentid med sin pappa. Den nya är tyvärr inte intresserad av att umgås med vår dotter. De gånger jag har gjort ärenden till min ex-mans hus (hämta eller lämna något), och han inte är hemma men ny kvinna och vår dotter är det, så har de suttit i olika rum. Det har hänt flera gånger att min ex-man gått och lagt sig tidigt (det gjorde han även när vi var ett par) och då har även den nya gått och lagt sig – och lämnat vårt barn uppe själv. Hon är strax under tonåren. Det gör så otroligt ont…! <3

     Svara

      Så jävla idiotiskt, först o främst är det idiotiskt av pappan, men förstår inte heller kvinnan som går in i en relation med en man som har ett barn och tänker ”det är inte mitt barn så jag behöver inte bry mig” går man in i en relation där det finns barn så får man fan ta sig an dom barnen. Eller så träffar man någon utan barn.

      Svara

      Kvinnor brukar avsky andra kvinnors barn med sin parner. Är det att barnen konkurrerar med uppmärksamheten från nya mannen eller. Kanske även monetärt med pengar. Om mannen har barn sen tidigare med anna kvinna så ”tar” dom pengar från henne indirekt.

      Svara

       Min mans barn har kostat mig närmare 100 000 sen i höstas. Lång historia men vi väntar på att i alla fall börja få underhåll från FK. Inget fungerar med mamman så de bor heltid med oss sen ett tag.

       Lite bittert men vad gör man inte!

       Svara

    Jag är uppvuxen med en bonuspappa som psykiskt misshandlade mig till och från när vi bodde under samma tak mellan 11-16. Skiten tog inte heller slut bara för att jag flyttade, sen gick det flera år då vi inte sa ett ord till varann då jag hälsade på och idag har vi en falsk men saklig relation, dock kan han fortfarande få mig att må jättedåligt ibland. Han behöver fortfarande vara elak/göra saker svåra för mig och han kan tom använda min 13 åriga lillasyster för att göra det. Min mamma skyller ifrån sig och säger att han behövde få uppfostra mig då jag var ung för att jag ”inte lydde henne och aldrig hjälpte till hemma” (jag var väl som vilken lat unge som helst som bara ville hålla på med dator och tv typ men jag betedde mig aldrig dåligt/problematiskt för övrigt). Jag var ett BARN och blev psykiskt misshandlad av en VUXEN men det är mitt fel för jag inte hjälpte till med hushållssysslor. Mår fortfarande dåligt över hur jag blev behandlad trots jag försökt släppa det.

    Hursomhelst så är jag nu gravid med mitt första barn och har bestämt mig att även om jag jättegärna vill ha tre barn totalt och även om jag studvis skulle må dåligt över att vara ensam, så skulle jag aldrig i mitt liv träffa någon ny även om jag och min kille gjorde slut imorgon. Jag skulle aldrig i hela mitt liv våga riskera att förstöra mitt barns liv för jag har bestämt mig för att skaffa mitt barn, och då är han och hans välmående mitt ansvar. Om jag och min kille skulle göra slut får jag leva med att jag valde att få barn med någon relationen inte fungerade med, det var mitt val att vara med honom, och då får jag bära den sorgen av att vara ensam (iallafall tills min son är vuxen) och inte få fler barn. Så länge mitt barn får en trygg barndom så kan jag leva med mitt egna stundvis dåliga mående, men min son kommer alltid först för att jag valt att få honom.

    Svara

   Och jag fick träffa min bonuspappa efter typ 3 veckor när han var på besök hos mamma. De har varit tillsammans i 27 år nu och jag ser honom som pappa och han ser mig (och talar om mig) som sitt andra barn. 💚 Jag var iofs väldigt liten och minns inte en tid innan han fanns i mitt liv, kanske underlättar?

   Svara

   Gick med på att träffa min sambos barn efter 3-4 månader och då i ett sammanhang där det var fler människor inblandade så att min närvaro inte skulle bli så påtvingad för barnen. Träffades mycket på neutrala platser i början för att inte klampa in hemma hos dem, la full fokus på att lära känna barnen på deras villkor. Sov över hos dem första gången efter ca 7 månader när barnen frågade om jag kunde sova över istället för att åka hem på kvällen. När min sambo och jag gick isär (av tvungna orsaker) fortsatte jag att spendera 2-3 dagar/veckan med barnen, de sov hemma hos mig, åkte iväg på semester osv. Jag var 20 år när vi träffades, men uppenbarligen mer mogen för ett familjeliv än IL.
   Vi flyttade senare ihop igen, till både vuxnas och barns glädje❤️

   Svara

    Vad fint!

    Svara

    <3

    Svara

  Stackars stackars barnen och Odd. Fy fan för henne alltså.

  Svara

   Isabella kan vara jordens mest osjälvständiga kvinna…

   Svara

    Håller med. Är det inte en man som ska bära upp hennes vardag så är det ett ”hemmateam” med kockar, städerskor, assistenter och stylister. Komiskt rent ut sagt att hon hade planer på att bli världens mäktigaste affärskvinna – vilket företag vill ha en chef som inte klarar något i sitt liv på egen hand? Som gillar att posera för reklamkampanjer och gå på AWs? Hon är lika delusional som Trump, om inte mer…

    Svara

     Jämförelsen med Trump känns alldeles för långsökt och irrelevant men i övrigt håller jag med dig.

     Svara

     Sluta tjata om att hon vill bli världens mäktigaste affärskvinna! Är ju en skam mot den kvinna som är det och dessutom är det bara ett bevis på att Bella inte har alla hästar hemma.

     Svara

    Om inte annat jordens mest egocentriska…

    Svara

   Vi får se sen när barnen är vuxna om dom är intresserade av att ha henne i sitt liv, sånt här sätter spår.

   Svara

    Tänk dig själv att vara så små som de är, att inte träffa sin mamma på två veckor är en evighet. När du väl får träffa henne och komma hem till huset så har hennes kille som du knappt träffat flyttat in. Det är så stört så det finns inte.

    Svara

     Odd bör ju vara rasande på henne vid det här laget.Lite för många nya män i barnens liv.Stackars barn,sånt här sätter spår……..

     Svara

      Sådana här elakheter och hatdrev sätter spår, i både henne och barnen. Tål att tänkas på. Barn blir ledsna och mår dåligt av att höra elakheter om sina föräldrar. Undrar var Odd tycker om det, att hans barns mamma utsätts som hon gör, fruktansvärda trakasserier.

      Svara

       Alltså. Hon hann inte landa på Arlanda innan hon basunerade ut att de skulle flytta till Schweiz i höst och att han ska sälja hyra ut sitt hus
       Hon har ju presic flyttat till sitt hus.
       Tycker du att det är märkligt att folk reagerar och önskar både henne och barnen en lugn och fin höst?

       Svara

    Ja, vi får lyssna på deras ”söndag i P1” (eller vad det nu hette programmet) när de sitter och berättar om sin uppväxt. Så sorgligt.

    Svara

   Good point

   Svara

   Har hört att han festar väldigt hårt mellan varven. Vet inte om det sker när barnen är där, men de är väl där större delen av tiden. Vi får se om 10 år hur ungarna artar sig.
   Men någor jag kan se på bilderna av barnen, ansikten eller ej, är att de verkar sunda och trygga trots allt. Mycket förmedlas med kroppsspråket

   Svara

    Inte många pappor är perfekta föräldrar. That´s a fact. Så att det skulle vara synd om Odd är ju bara löjligt.

    Svara

   Gör det IL’s beteende bättre?

   Svara

   Otäcka kommentarer här. Vad vet du om det är synd om barnen och Odd? Fy för henne för att hon är kär och vill vara sambo? Kanske har Odd flickvän eller haft en del flickvänner. Ni tyckte synd om Odd som hade barnen två veckor (som han kanske ville och önskade att ha) och samtidigt vill ni att han ska ha ensam vårdnad och ha dem på heltid, hur går det ihop? Märkligt.

   Svara

    Det handlar inte om vad de vuxna vill eller behöver, utan det är barnens behov som ska prioriteras när det gäller sådana här saker. Om du försöker sätta dig in i ett litet barns situation så förstår du säkert att det kan vara jobbigt och förvirrande med nya partners till föräldern/föräldrarna som hastigt kommer in i ens liv och sedan försvinner. Varför inte vänta tills man med större säkerhet kan säga att man nog kommer att fortsätta leva tillsammans, inte fatta såna stora beslut i förälskelsefasen? Tänk om Isabella och hennes nya pojkvän går isär om 6 månader, då är det väl superonödigt att barnen behövde lära känna honom?

    Svara

  Camilla din sida laggar jättemycket 🙁 man hoppar upp och ner i kommentarsfältet och ibland försvinner sidan helt.

  Svara

   +1

   Svara

    ”Jag trodde att det skulle kännas som en stort ”steg” att bo med någon igen men det känns naturligt. Det var länge som jag sa att jag inte skulle bo med en man men ändras förutsättningarna är det ett bra tillfälle att utvecklas. ”
    Ursäkta…. Men bodde det inte det en pojkvän hemma hos Bella i början på våren 2020?🧐
    Det har hon iaf både sagt och skrivit

    Svara

     De har varit hemma sedan i fredags. Det är mindre än en vecka och hon vet redan att det är lätt att bo ihop… Inte undra på att barnen vill vara på Fritids och förskola. Mamma kommer hem och de får reda på att en äldre man ska bo där. Det stämmer att en annan man bodde med henne i våras, mannen som stöttade henne när hon var sjuk och som tydligen sagt att han alltid älskat henne. Klantarschel är hon.

     Svara

      Vem är den mannen?

      Svara

      Var säger hon att det är lätt att bo ihop? Det känns naturligt säger hon. Varför skulle det vara därför de vill vara på fritids, det är nog bestämt sedan länge vilket datum de skulle börja där. Klantarschel? Låter som du var den mannen. Hoppas inte Odd är okej med att elakheter skrivs om barnens mamma för då är han ingen bra person, hoppas verkligen inte han är delaktig.

      Svara

   Ja det händer för mig hela tiden och har gjort det i ca en vecka (aldrig haft det problemet innan). När jag ska in och läsa kommentarerna så avbryts sidan.

   Svara

    Ja det är skitirriterande. Man är mitt i att läsa tex en lång kommentar och så laddas sidan om och man måste scrolla för att hitta det man precis börjat läsa. WTF liksom!

    Svara

  Definitionen av en narcissist

  Svara

   Ja 100%

   Svara

  Har bara skrollat förbi allt med henne o bara sett lite bilder flasha förbi…först nu när jag läser som jag fattar att det är en kille hon hängt med. Har hela tiden trott att det var en liten tant 👵🏻 Förlåt mig!

  Svara

   Liten tant 😂

   Svara

   😄

   Svara

  Det är ju alltid förälderns ansvar (det är såklart IL som gör mest fel), men undrar ändå varför HAN tycker att det är ok att som 52-årig gubbe flytta in till två små barn han känt i några veckor? Ha en gräns?

  Svara

   Är han 52år? Oj.

   Svara

    Ja 52 årig tafatt gubbe hon vill skaffa en bebis med, det är så sjukt alltihop. S och G har iallafall en trygg vuxen i sitt liv och det är deras enda chans till en kärleksfull och trygg barndom.

    Svara

     Ett tufft liv för barnens pappa känslomässigt. Rubriker om barnen kan dyka upp när som helst.
     Ytliga bekanta kan veta saker om sitt eget barn som mamman plötsligt publicerat.

     Märklig situation för honom

     Svara

     Vi har väl egentligen ingen aning om hur trygg odd är?

     Svara

     Hur fn vet ni det? Känner ni honom personligen? Nä så löjligt att skriva så nedvärderande om en annan människa ni endast sett på bild genom sociala medier! Ni vet inte alls hur han är!

     Svara

   Han är också narcissist.

   Svara

    Något är fel på honom helt klart.

    Att han själv inte ser det gränslösa och problematiska i att efter ha träffat barnen ett fåtal gånger flytta in hos dem säger ALLT om honom. Tydligen så är han väldigt barnkär och vill ha barn så då kan man undra varför det inte skett tidigare? Eller är det så att han är så ofantligt omogen att han nu sveps med av Bellas hysteriska vision om livet? Jag tappar ALL respekt för honom som inte själv inser att det är helt låt h-e att invadera barnens trygga punkt, han måste vinna deras förtroende och kärlek och ta ansvar för att se tiden an hur förhållandet med Bella kommer utvecklas. Att hon är bortom sunt förnuft vet vi ju – nu vet vi även att Paul är det. Så illa för barnen att behöva ha dessa två människor runt sig halva tiden. Om jag var Odd skulle jag inte kunna sitta still och bara se på.

    Svara

     Denna man är en lekfarbror och inget annat, han verkar inte ett dugg införstådd i vad det innebär att TA HAND OM ett barn – än mindre två barn. Ska de skaffa ett tredje blir jag på riktigt orolig, de ska för fan bo på halvtid i Schweiz?! Lycka till… jösses, blondinbella blev än större katastrof än alla andra fjortisbloggare sammanlagt. Till och med Paow tar mer ansvar för sitt liv!

     Svara

      Pows husdjur samtycker ej till din kommentar 😉

      Svara

       Hahahaha! Tack för dagens skratt!

       Svara

   Jag är 29 och min pojkvän blir 50 nästa år. Jag älskar honom och vi har sjukt kul ihop. Går aldrig runt och kallar honom för gubbe. Herregud vad många är åldersfixerade. På vissa låter det som att IL:s pojkvän är 85 år.

   Svara

    *Gubbvän

    Svara

     Hahaha

     Svara

     Visst är det komiskt att kalla vuxna män för pojkvänner. Varför finns det inget bättre ord på svenska? På finska heter det manvän.

     Svara

      Eh, nej det gör det inte?

      Svara

       Miesystävä?

       Svara

      Partner funkar väl alltid. Sambo/särbo. Bättre hälft (lite sådär skämtsamt).

      Svara

    Han är ju en gubbe för hennes barn dock

    Svara

    +1.

    Jag är 31 och min pojkvän 54. Har mer gemensamt med honom är tidigare ex där åldersskillnaden varit mindre.

    Så har inget problem med åldersskillnaden på IL och P. Däremot att de efter två månder ska bli sambos, när det är två små barn involverade. Men IL vill väl aldrig skynda långsamt, det är bara att gasa, gasa, gasagasagasagasa.
    Vet inte riktigt vilket som är värst: att IL som förälder inte ser några som helst problem med att introducera en ny vuxen i barnens liv eller att P, som blivande styvfar, verkar tycka att det är helt rimligt att bli det efter två månader.

    Svara

    En ålder är såklart bara en ålder. Men jag är 25 och min pappa är 50. Det hade känts konstigt att leva med någon som var lika gammal som min pappa.

    Svara

     Du har således inga daddyissues, till skillnad från andra…

     Svara

      😁👍

      Svara

    Eller när de kallar Gynning för tant 🤣 helt sjukt alltså

    Svara

  Dom får väl träffas varannan vecka och när barnen är i skolan.

  Svara

   Varför det? Vem är du att bestämma det? Låt dem sköta sitt! Det går nog utmärkt! De är båda vuxna!

   Svara

  Jag friar hellre än fäller, men jag tycker IL bevisar om och om igen att hon inte har sina barns bästa som kompass genom livet.

  Jag är så trött på kommentarer som ”som förälder vet man vad som är bäst för sitt barn” när det finns så många exempel på att det inte är så.

  Svara

   Håller med, det är världens sämsta uttryck.
   Finns så många undermåliga föräldrar, världen bevisar det ju gång på gång

   Näst värst är floskeln ”en glad förälder är en bra förälder” som används så fort nån mamma får skit för att hon bortprioriterar sina ungar…………… ok din egoist, vi kan absolut låtsas

   Svara

   Bra kommentar från hennes blogg:

   ”Du gör helt rätt Bella. Strävar du efter att barnen ska ha samma förhållande till sin mamma som du har till dina föräldrar så kommer du att lyckas väldigt bra och väldigt fort. Grattis.
   Att dina barn väljer fritids framför sin mor säger allt. Allt.
   Den dagen Paule mannen flyttar och lämnar dig med en unge varannan vecka så kan du redan nu förbereda dig med att han inte kommer byta veckor eller ha detta barn längre än nödvändigt. Men ni hinner säkert inte till barnafrågan i den raska takten du byter karlar. Man får väl hoppas det – för barnets skull då. Varför sätta ännu ett oskyldigt liv till världen som denna gången får två egoistiska föräldrar.
   Vad hände med din fjällvandring och golf? Vad hände med din underbara syster som hjälpte dig när du befann dig raklång i soffan, gråtandes för att ditt liv föll isär? Vad hände med orden och löftet om att ge dina barn mer tid med dig?
   Ja just det ja. Du träffade ännu en man.
   Jag förstår att du provocerar men tyvärr är ju världen fulla av människor som är så pass egoistiska som du är.”

   Svara

    Det är inte hon som byter karlar. Karlarna byter ut henne.

    Svara

  får fan ångest av att läsa dethär. Min mamma var likadan. Kan inte ens minnas namnen på alla karlar jag fått ha runt mig i mitt hem, min trygga plats, när jag växte upp. Svin hela bunten visade det sig, och det har satt djupa spår i mig.
  Barn har rätt till ett lugnt och tryggt hem som är DERAS likaväl som de vuxnas.
  fyfan för egoistiska föräldrar och vuxna.

  Svara

   Svara

   Har du ifrågasatt din mor om det här?
   Sånt , ska aldrig få hända enligt mig.

   Svara

   Hur kan man göra så mot sina barn? Mina barn fick träffa min sambo efter att jag umgåtts med honom i tre månader, och då var mina barn tonåringar!

   Svara

   Samma här. Är 23 år och under tiden jag levt har min mamma haft ca 16 pojkvänner/sambos, så fort det tog slut hittade hon en ny. Flyttade runt i olika städer och bytte skola 8 gånger från förskolan till högstadiet, lider idag av svår ångest, går i terapi och har problem med att skapa anknytning till andra.

   Förstår att all kärlek inte håller för evigt. Men har man barn sätter man fan dem och deras välmående före sitt eget behov av närhet.

   Svara

    ❤️

    Svara

  ”Allt blev som JAG ville”… jag har aldrig haft en åsikt om IL, men blev faktiskt beklämd över hur hon skriver, hon formulerar sig som en tonåring som leker vuxen. Klart man får vara glad när livet går bra, men det är så självcentrerat så jag blir bekymrad i vilken mån hon sätter barnen främst. Man behöver inte ge upp sig själv för man har fått barn, men de framstår mer som bifigurer i hennes liv än att de faktiskt ÄR hennes liv…

  Svara

   Hon är otroligt ointresserad i sina barn, allt är jag jag jag

   Svara

    Men sluta nu.. finns väl inga barn på 5 och 7 år som någonsin bestämt över sina föräldrar, som bestämt var el hur de ska bo eller med vem. Sluta säg att hon är ointresserad i sina barn, så lågt och det är ni som förstör för hennes barn. Klart att hon berättar utifrån sitt perspektiv och att det blir jag jag, ska hon skriva om er er eller..? Alltså snälla, skriver hon om sina barn så är det ju fel, så hur kan hon någonsin göra rätt. Inte konstigt att hon blir deprimerad och får ångest.

    Svara

   Huvudsaken är ju att hon kan åka runt och bo på hotell i italien med någon som tar fina bilder på henne. Hon borde VERKLIGEN väntat med att skaffa barn!

   Svara

    Till typ aldrig

    Svara

     Vad elak du är!

     Svara

    Och sen undrar man ju VARFÖR i himmelens namn hon då fått för sig att hon ska ha ett till barn, då hon med sina handlingar så tydligt visar att barnen är minsta prio i hennes liv. Är det för att binda upp Paul, ”seal the deal” så att säga? Eller har hon nån märklig vision av ”familjeliv 2.0” som hon försöker uppnå och checka av på att göra-listan?

    Svara

     Kan det inte vara så att hon vill att cirkusen runt ikring henne ska vara igång och hon vet att den här frågan
     genererar mycket klick. Gällande barn
     Hon vill ju att folk ska lyssna på podden
     Det svänger väldigt mycket ifrån att hon känt sig ensam till midsommar som hon själv skrev och berättade) Ny Family?

     Svara

  Mina barn är stora nu och har såklart under alla år haft kompisar med bonusföräldrar.
  Jag kan lugnt säga att 80% av mina barns vänner ogillar att ha blivit påtvingade en bonusförälder/familj.
  När de är små uttalar de sig negativt (”min bonuspappa är en idiot”, ”jag vill inte åka på semester för mina bonussyskon ska vara med”, ”min bonusmamma är jämt arg”).
  När de är stora undviker de hemmet så mycket det går, hänger hemma hos andra eller är ute.
  Det förstår jag, att behöva dela hemmet med en utomstående vuxen som någon annan har valt… inte kul.
  Såklart finns undantag.

  Svara

   Hon måste fatta att för att hon är nyförälskad så betyder det inte att hon inte ska ta första hänsyn till sina barn. Det gör hon inte när hon och hennes nya kille och hon blir sambos efter så kort tid. Och sen ska hon vara bortrest när barnen är hos sin far, det blir väldigt oflexibelt, tänk om hon vill träffa henne på pappaveckan.

   Svara

  Vi träffades på ett relativt tidigt stadie men uppträdde då som vänner tillsammans inför min sambos barn. Alltså strikta regler kring att inte framstå som ett par, inte sova över e t c. Man kan ju faktiskt också ha vänner av motsatt kön.

  Sedan tog det väl ca 1 år innan vi talade om att vi var ihop. Det kan ju också vara en ide’ att barnet/barnen får lära känna en innan man presenteras som pappas, i det här fallet, flickvän.

  Svara

   Exakt!

   Min väninnas ursäkt för att flytta ihop efter knappt 2 månader var att barnen ”förstår mer än man tror” så att spela kompisar var ingen idé. Enligt henne visste hennes 2åring att det var nåt speciellt med mannen… Enligt mig försöker man inte då eller så överskattar hon barnen.😉

   Svara

  Hon är och golfar medan barnen är på förskolan 😣

  Svara

   Tydligen ville barnen hellre vara på fritids/förskola istället för att vara med sin mamma (som de väl inte träffat på två veckor??). Det skulle iallafall jag ta som ett uppvaknande.

   Svara

    Eller hur. Hade jag varit borta i två (??) veckor hade det känts hemskt för alla inblandade om de direkt fick börja förskola sen. Medan jag golfar?!

    Svara

     Men det är väl inte konstigt att barnen vill träffa sina kamrater och vara med från början på förskolan nu efter sommaruppehållet?

     Svara

      Jo det är jätte konstigt. Dom har inte träffat henne på 2 veckor, många barn hade velat spendera lite tid med sin mamma. Men får man en kylig relation till sin mamma i uppväxten så vill man nog hellre va på fritids 🙂

      Svara

       Helt naturligt att de vill vara på fritids. Mamma har låtit en ny man flytta in och de har inte sett henne på flera veckor. Sund reaktion sv barnen.

       Svara

       Det är inte ett dugg konstigt. Storebror ska gå till skolan så det är inte konstigt om lillasyster vill göra samma sak. Sen är det bra att barnen är med från start efter sommaruppehållet.

       Svara

        Men skolan har inte börjat än! Han går på sommarfritids. Han har gått i förskoleklass tidigare och då går man inte på fritids så det här är med all sannolikhet en ny miljö för honom med ny personal och andra barn än han träffat tidigare.

        Svara

         Jo, när man går i förskoleklass går man på fritids den tid det inte är skoltid om föräldrarna behöver jobba. 🤷‍♀️

         Svara

          Men han går ju inte i förskoleklass längre! Han ska börja i första klass! Mina barn hade i alla fall inte möjlighet till fritids vid den övergången. Och även om de haft det hade vi ändå pusslat så de inte behövde gå där.

          Svara

          Men hon jobbar ju inte?

          Svara

        Vaddå från start? Det finns inga läsårstider för fritids och förskola.

        Isabella har, enligt hennes egna ord, alla möjligheter i världen att hitta på något roligt tillsammans med barnen den sista skollovsveckan. Men hon ”lyssnar” på barnen som hellre vill till förskolan/ fritids. Lyssnar hon på barnen om de vill att en bonuspappa ska flytta in i deras hem?
        Solen strålar, det är fantastiskt väder och det finns miljarder roliga saker att göra tillsammans med barnen – i synnerhet i Stockholmstrakten. Men barnen är kanske trötta på att åka båt och gå på fancy-pancy restauranger vid bryggor, kobbar och skär. Vad för ”barnsligt” har Isabella egentligen gjort tillsammans med sina fina barn i sommar?
        Det är sällan jag retar upp mig på människor jag inte känner men I.L har passerat gränsen – med råge!

        Svara

         Men du själv då? Är du riktigt klok människa?! Som om du vet vad de gjort i sommar, som om du fått se allt. Är det något fel att åka båt och äta på restaurang? Du tjatar om det och den sena kvällen som du fick för dig att barnen var med så var de inte det, det var bilder på barnen från flera dagar i blogginlägget och kvällen på restaurangen sent var på barnledig dag. Sjuka j-vlar.

         Svara

          Du är sjuk som fan inte vill se sanningen framför dig. Det är obegripligt och SJUKT som mamma att vara såhär frånvarande från sina småbarn när man varit så länge utan dom. Inte normalt nånstans! Men jag förstår att du inte begriper det.

          Svara

       Inte alls konstigt faktiskt!

       Svara

      Jo det är jättekonstigt. Mina barn ville inte ens tillbaka till förskolan

      Svara

       Mycket sundare enligt mig som själv jobbar på fritids. Om de inte nu vantrivs pga mobbing typ. Men generellt sett är det positivt när barnen VILL vara hemma!

       Svara

      Det är ju också skit samma vad de vill. Hon har rätt till barnomsorg om hon förvärvsarbetar…

      Svara

       Olika i olika kommuner serrö.
       Dessutom får man ha de på förskola/fritids om man är sjukskriven med.

       Svara

        Inte i Lidingö serrö.

        Svara

   Hu som hon var klädd igår! Som ett förvuxet barn i överdrivna golfkläder och hårband. Liknade Barbies lillasyster Skipper. Hon har inte ens grönt kort och har köpt särskilda golfkläder. Vilken tur att hon träffar bollen i alla fall. Hennes klädstil blir alltmer bimbolik.

   Svara

    Haha och ett diadem som faller på sniskan så fort man slår bollen är väl det sista man ska ha 😂

    Svara

     Exakt! Det går inte att spela golf i långt hår utan att man har det uppsatt! Men hon kanske bara puttar? 🙂

     Svara

      Håret är ju ännu mer i vägen när man puttar och böjer sig fram! 😛 Men det ser ut som att hon försöker chippa med en järnklubba men inte lyckas och missar med råge… Varför ens lägga upp något sånt?

      Svara

       Jag kan inte släppa synen av henne uppklädd till tänderna i golfkläder utan att ens ha grönt kort! Gissar att hon inte ens har köpt golfklubbor då det inte har dokumenterats på sociala medier.

       Svara

   Och så ska inte barnomsorgen utnyttjas. För att mamma eller pappa ska gå och golfa. Förskola/fritids är för att föräldern JOBBAR.

   Svara

    Fast barn har från 3 års ålder rätt till 15 timmar/vecka i förskolan oavsett om man är hemma eller jobbar.

    Svara

     Absolut, men inte under skollov och stängningsdagar. Den allmänna förskolan (som är gratis 15h för barn från 3år) går efter skolans lov. Alltså gäller inte fritids och loven för dessa barn.
     Men det verkar vara väldigt många undantag för influensers när det gäller när och hur man får lämna sina barn.

     Mvh förskolläraren!

     Svara

      Det där är olika i olika kommuner. Mvh annan förskollärare

      Svara

       Isabella bor på Lidingö. Där är det 15 timmar och följer skollagen kring loven.
       I övrigt ”Du får inte uträtta ärenden som att handla, träna, gå till frisören eller träffa vänner efter att du lämnat eller innan du hämtar ditt barn. Detta då verksamheten i förskola och pedagogisk omsorg enligt skollagen finns för att du ska kunna förvärvsarbeta, studera eller aktivt söka arbete.”

       Svara

        Det är det där som många arbetslösa missar – att de ska aktiv söka arbete och inte spela golf eller shoppa på NK.

        Svara

     Allmän förskola (15tim/veckan) följer skolårets tider, grundskolan har ej börjat ännu så ej heller allmän förskola..

     Svara

   ..sen är det ju så att bara för att barnen vill gå till förskolan så behöver man ju inte låta dom gå dit? Mina barn kan vilja gå till en kompis efter förskolan och stanna där till läggdags, men jag tvingar ändå hem dom till middagen för att JAG vill hinna träffa dom och umgås – och dom är så pass små (4 och 6) att jag tror att dom nog vill vara med mig också även om det är spännande att va hos en kompis.

   Svara

    Exakt så.

    Svara

    Precis! Hade min mamma lyssnat på vad jag ville hela tiden när jag var liten så hade jag sovit över hos kompisar och mormor varje dag, sett livet som en semester och antagligen ätit choklad till middag. Istället fick jag massvis med kvalitetstid med min älskade mamma vilket man uppskattar idag!

    Svara

   Jag visste inte ens att man fick lämna barnen när man själv är ledig?
   Har alltid tyckt att influensers med barn har ngn skev verklighet när de fixar naglarna/tränar/shoppar på jobbtid och sedan hämtar barnen. Men att golfa? Det kan hon väl inte påstå vara arbete?
   Vi vanliga dödliga får skit om vi springer in på mataffären 10 min innan vi hämtar på fsk.

   Svara

    Tyvärr ser det olika ut i olika kommuner. Tycker absolut inte att förskolan är till för att kunna träna/fixa naglar/golfa osv.

    Svara

    Man får inte göra det. Fritids är åtminstone till för de barn som BEHÖVER det. Inte för att föräldern ska härja runt med shopping, naglar och golf.

    Det är sjukt enligt mig om det ser olika ut på olika fritidshem. Då utnyttjas systemet totalt, fritidspedagoger har det också redan tufft som det är!

    Svara

     Ni vet att hon jobbar med sociala medier eller hur? Så hon är inte bara ”ledig”? Och så finns de dem som är sjukskrivna som måste ha barnen på förskola etc ändå. Vet man inte exakt varför ska man hålla tyst tycker jag! Dessutom olika i olika kommuner!

     Svara

  Hemskt att hennes behov går före barnens. Hur kör man än är, hur bra den nya än verkar vara, så är det olämpligt med så små barn. Hade det varit tonåringar, visst, som kan prata ordentligt och säga vad de tycker, men små barn. Nej! De är nykära och vet inget om vardag och hur det är att vara tillsammans efter fjärilarna lagt sig. Man borde inte riskera att flytta ihop med så små barn, ifall det sen tar slut. Man känner inte ens en person efter två månader.
  Hade blivit galen om det var mitt ex.

  Svara

   Tycker inte det hade varit ok med tonåringar heller. De är också barn fortfarande på många sätt och alla tonåringar vågar inte visa vad de känner och tycker innerst inne. Hemmet ska vara även deras trygga plats.

   Svara

  Män som har bråttom att flytta ihop ska man akta sig för. Det handlar ofta om att de har bråttom att få full kontroll över en. Bella är redan i en utsatt position så om Gubben visar sig vara något annat än han utmålar sig för att vara, blir det svårare för henne att bli trodd, få hjälp och få sympati. Dålig smak i munnen av detta samt att hon redan verkar vara smått hjärntvättad av honom.

  Svara

   Min erfarenhet av en man som ville göra allt sånt snabbt va att han va hos KFM och inte fick äga sina grejer själv.

   Svara

    Ja, det finns ofta en baktanke från mäns sida så det gäller att vara vaksam som kvinna. Vissa separerade män vill bara ha en nanny till barnen också.

    Svara

    Ja man får ju hoppas att det inte är någon hajjen två, som är ute efter att lura henne och tjäna pengar på hennes namn. Vem vet om han är i maskopi med någon, det finns ju tyvärr personer som vill henne illa. Han verkar ju driva med henne och vissa saker ser märkligt ut. Tyvärr är hon ju väldigt naiv, godtrogen, lättlurad och lättstyrd. Hon förstår inte ironi och sådär.

    Svara

     Det är tragiskt att hon inte förstår, hon verkar inte ha koll på haters och stallkers, är naiv och förstår inte ironi. Hemskt om hon skulle bli lurad. Hoppas att hon kan lita på Paul men vad händer om de blir ovänner, känns inte som att han är stabil nog att binda sig och han verkar inte vilja skaffa barn.

     Svara

      hon har ju erfarenhet av f d som gör allt för att förstöra för henne och sprider l ögner och e lakheter, t o m familj. Obehagligt. Sorgligt. Kan hon ens lita på sina vänner, hon är ju naiv och jag är inte säker på att vissa vänner/kollegor vill henne väl, vissa vänner är ju också naiva och verkar inte ha koll eller vilja hjälpa henne till det bästa. Allt gick ju åt skogen när en viss vän/kollega kom in i bilden som tidigare hade ett intresse i henne vad man sett… Hoppas hon har äkta vänner som vill henne väl.

      Svara

       Jag tycker så synd om henne med allt vad hon får utstå, men hoppas hon är lycklig nu och verkligen kan lita på mannen men det känns tveksamt. Tyvärr är hon nog naiv och impulsiv. Hoppas verkligen hon har vänner hon kan lita på och som vill henne väl. Jag vill henne väl och önskar henne det bästa, förstår inte hur vänner och familj kan stå tysta och se på all m obb och trakasserier. Usch. Sorgligt.

       Svara

     Hoppas verkligen att hon håller koll och att hon håller i sina pengar och inte låter sig luras.

     Svara

   Ja, det är en varningsklocka! Ingen ingen av de kvinnor jag känner har fått en ”normal” sambo av de män som föreslagit snabb ihopflyttning. Det har visat sig varit pga missbruk (dåligt omdöme), kontrollbehov/våldsverkare, (väldigt) dålig ekonomi eller, värst av allt, mer intresse för barnen än för kvinnan.

   I början är kvinnan smickrad när han säger att han vill vara med henne hela tiden… Kärleken gör en blind, blind även för sjuka beteenden.

   Ja, det finns förstås massor av undantag, men man bör vara väldigt försiktig! Framför allt när det är barn inblandade.

   Svara

    Exakt så! Har skrivit om detta i ett tidigare inlägg, det är farligt att flytta in en man man inte känner väl till två små barn. Och Bella kommer vara helt blind inför vad som kan hända då hon är på tok för naiv.

    Människor deklarerar inte att de är misshandlare eller förövare, tvärtom är de skickliga på att dölja det. Folk är superförvånade när de sen efteråt får reda på att den helt fantastiska kompisen betett sig som ett svin hemma.

    Sen räcker det bara med att det flyttar in någon som tar mammas uppmärksamhet och mamma blir tillgjord, fnissig och konstig i hans sällskap. Kan man i varje fall låta den fasen vara över innan inflytt?

    Svara

   Det finns i alla fall undantag, jag och min frun flyttade ihop tre dagar efter första dejten, och det var 13 år sedan nu. (Vi var båda i 40-årsåldern). Det fanns dock inga barn med i detta. Jag tror inte jag har någon särskild hård kontroll över min fru. Hon har i alla fall aldrig klagat över det, och hon brukar säga till om hon inte är nöjd.

   Svara

    Det är skillnad.

    Svara

    Finns alltid undantag, men just i det här fallet handlar det om två mindre barn som redan sett en kavalkad av människor passera i deras hem. Inte bara mammas gubbvänner utan också det ”hemmateam” som fick dra hela vardagslasset medan Bellis var fullt upptagen med att försöka leka världens mäktigaste kvinna. Barnen verkar konstant bortprioriterade.

    Svara

     +10000
     Spot on!! 👏🏻👏🏻👏🏻

     Svara

    Samma för mig, jag och min sambo ihop efter två dejter, och detta var för fem år sedan. Vi har en helt fantastisk relation idag. Dock skulle jag aldrig göra detsamma om jag hade barn, såklart.

    Svara

    Ja det är samma här 😊 vi bodde ihop efter mindre än en månad och hade familj efter elva månader. Det är tolv år sedan. Maken är inte kontrollerande. Men det är klart, risken att missa ett sånt beteende är nog större efter kort tid tillsammans än efter lång tid. Och särskilt när det finns särkullbarn.

    Svara

     Samma här, med den lilla detaljen till undantag att han var en psykopatisk narcissist! Tyvärr hade han hunnit bryta ned mig totalt och vi fått en liten dotter inom loppet av ett år. Jag stannade tack och lov bara till flickan var 1,5 år men jag ångrar än idag att jag inte väntade och lärde känna honom ordentligt först. Jag var helt upp över öronen förälskad, han var charmig, romantisk och älskade att spendera tid med mig. I början…
     Min dotter ångrar jag givetvis inte, men jag har dåligt samvete över att jag inte kunde ge henne en bättre pappa och förebild i livet.

     När jag träffade min nuvarande sambo sedan 5 år tillbaka så väntade vi 1,5 år innan vi så smått började introducera barnen. Lesson learned liksom!

     Svara

   Jag tror att det är Isabella som har bråttom,

   Svara

   nja kan ju lika gärna handla om pengar….

   Svara

  Min man och jag höll varandra hemliga för våra barn väldigt länge. Jag tror vi berättade för barnen efter ett halvår, sen tog det ytterligare nån månad innan vi träffades. Då tog vi bara en fika allihopa. Efter ett par sådana träffar så åkte vi hem till deras hus. Tog nog ett par månader till innan vi sov över första gången. Efter två år flyttade vi ihop. Lugnt och still, alltid på barnens villkor och med barnens bästa i åtanke.

  Svara

   ”Barnens bästa i åtanke” om ändå fler kunde tänka såhär 👏🏼

   Svara

   Tackar dig å dina barns vägnar. <3

   Min mamma och pappa skilde sig och allt var väldigt våldsamt med dödshot, våld osv. Jag mådde väldigt dåligt och redan efter ett par månader berättar mamma att hon träffat en ny och han flyttar in. Gick in i en svår depression och ville inte leva. Bodde inte hos min pappa och hade ingen kontakt med honom. Fick inte vara med min mamma och hennes nya när de tex kollade tv/åkte och handlade osv. Vi hade inte tv i vardagsrummet utan alla var på sina rum hela tiden.

   Om jag skiljer mig så går mina barn FÖRST. Punkt.

   Svara

    Så tragiskt! Jag önskar dig och din partner, samt barn, livslång kärlek och lycka!

    Svara

     Tack snälla snälla❤️ Det värmer mitt hjärta.

     Svara

    Men fy vad vidrigt! 💔💔

    Svara

     Det är faktiskt skönt med bekräftelse på det, som barn tar man (jag) oftast på sig ansvaret. Trodde länge att det var mig det var fel på.❤️

     Svara

    Usch. Inget barn förtjänar att behandlas så i sitt hem, som ska vara tryggt, av en förälder, som ska se till ens bästa. Kram till dig.

    Svara

   Kan tillägga (jag är anonym 09.24) att min exman träffade min nya innan barnen gjorde det.
   Liksom så han fick en uppfattning om vem det var jag träffat. Men jag och exet har en otroligt fin relation, och även jag och barnens bonusmamma. Vi är ofta på aktiviteter tillsammans med barnen alla fyra. Vi har som tradition att gå ut och äta på skolavslutningen och då gör vi det tillsammans, jag, exman, exmans nya, min nya man, hans barn och mina barn. Som en äkta familjen annorlunda ❤️

   Svara

  Bella är fast besluten att leva sin dröm. Under hela hennes vuxna liv har drömmen varit att dela sitt boende mellan Sverige och någon annanstans. En del stories har hon skalat bort som världens mäktigaste affärskvinna och grundare av ett affärsimperium. Andra går igen som att leva lyxliv som om hon vore ekonomiskt oberoende.
  Att ta ansvar för hur hennes drömmar påverkar andra ligger inte riktigt för henne. Extra tråkigt blir det när det är människor som är beroende av henne som kommer emellan Bella och hennes drömmar och fantasier.

  Svara

   Saken är den att hon hade kunnat bli riktigt rik om hon inte schabblade bort allt.

   Tänk hur mycket pengar hon brände på att hyra lyxhus i Frankrike och gå på dyra välgörenhetsmiddagar (där ens bidrag köper en plats på middagen), tänk på vad USA-äventyret kostade!

   Hon förlorade allt för att upprätthålla en fasad, istället för att leva inom sina tillgångar (hon var ändå rik). Hon kan inte hantera pengar.

   Svara

    Tror inte att det var hon som hyrde huset i Frankrike. Det var nog farbror Erik på den tiden det begav sig…
    Men håller med om att hon inte kan hantera pengar.

    Svara

     Hon var väldigt noggrann med att påpeka att hon minsann betalde själv.

     Svara

    Men enligt hennes storys så shoppar hon på Max Mara, Chanel och Prada så lite pengar verkar hon ha sparat till shopping.

    Svara

     Det är ju inte säkert att hon faktiskt köper sakerna hon fotar! 🙂

     Svara

   Inte roligt för barnen att mamma officiellt anger allt om nya killen innan och att hon planerar att bo varannan vecka utomlands utan dem. Plus då att hon officiellt talar om fler barn innan de ens flyttat ihop och barnen lärt känna honom. Även om detta skulle vara en konstinstallation är detta skadligt värre.

   Svara

    Eller hur. Även med skilda föräldrar är det ju ens mamma och pappa alltid. Dina barn är dina även under den andra förälderns veckor. Skulle bli rätt deppig om min ena förälder inte ens fanns i landet undertiden jag bodde hos den andra. Liksom ibland vill man väl bara ses spontant eller nåt händer (tonårsdrama t.ex. behöver inte vara nåt allvarligt) och man verkligen vill hem till mamma/pappa och Skype är liksom inte samma sak. Men visst…. nyp nyp nyp i armen (Blondinbella måste ju medvetet skriva så som en pik hitåt, eftersom bloggbevakning ofta gjort sig lustig över det där armnypandet) hon får ju ha LYXET i sitt liv. Urk.

    Svara

  Hon är bedrövlig och skadlig för sina barn. Hemskt, men tyvärr sant. När ska Odd steppa upp och sätta ner foten?

  Svara

   Ensamvårdnad till honom skulle vara barnens bästa. Dom vill ändå hellre va på fritids än hos mamma när dom äntligen får ses efter 2 veckor.

   Svara

    Ja. Läge för en orosanmälan!

    Svara

     Men sluta. Orosanmälan ska inte missbrukas.

     Svara

      Tycker inte att de missbrukas i det här fallet. Tror inte B är helt frisk.

      Svara

      Hellre en orosanmälan för mycket än en för lite.

      Svara

    Man kan ha umgänge även om andra föräldern har ensam vårdnad. I vårdnaden ligger saker som att ta beslut om skolor, hälsa och sjukvård med mera.

    Svara

   Med erfarenhet av en förälder med narcissistisk drag, de njuter av makt och kontroll. Även om intresset för barnen är svalt eller obefintligt så är makten de genererar över den fd partnen fantastisk och gör att de gör vad dom helst för att styra sitt ex genom barnen.

   Så, en glad IL genererar glada barn. Dvs Död måste dansa efter hennes pipa i några år till

   Svara

    För att inte glömma makten i att HA barn för någon med narcisstiska drag. Allt ifrån att du skapat, du har fött, du jobbar heltid och som Bella – oavsett sambo eller hushållshjälp fostrar du ensam. Som en powerwoman. Hur många ORKAR samma sorts liv – för den narcisstiska föräldern berättar ju gärna om sina egna stordåd som ensamstående och familjeförsörjare.

    Att barnen bor merparten av tiden hos sin andra förälder, som dessutom inte får nåt underhåll trots att denne står för det mesta ekonomiskt och tjänar sämre, är petitisser. Hen VILL ju ha barnen och jag MÅSTE få ha mitt liv!

    Inte ens på den narcisstiska fronten kan Bella få vara unik. Attans.

    Svara

  Vem är ärligt talat förvånad?
  Isabellas barn är statister i hennes liv. Allt handlar om Bellan. Allt.

  Svara

  Narcissist!

  Svara

  Vad är det får en dåre till karl hon hittat? Flytta ihop efter 2 månader när det finns småbarn? Sjukt!

  Svara

  IL är experten på att skapa bubblor. När dessa sedan spricker är det alltid omgivningens fel.
  Men rubriker ger det & Länkar till hennes hemsida.

  Ett litet IL här och där blir många ILningar i rätt atmosfär

  Svara

  Får en klump i magen av att barnen hellre väljer fritids/förskola efter att inte träffat sin mamma på två veckor. Knappt hela sommaren faktiskt. Undrar om hon reflekterar över hur hon alltid sätter sig själv i första rummet. Får se i framtiden om barnen öppet berättar hur deras mamma varit. Då får Isabella kanske en tillbakakaka

  Svara

   Eller så vill de vara med henne, men hon säger att de vill vara på fritids så hon slipper ansvar och får mer tid med ”kärleken”.

   Allt är möjligt med den kvinnan!

   Svara

    Bägge alternativ är lika illa

    Svara

     Precis. Oavsett om det är barnen eller Isabella som vill så är det lika illa. Hon skulle ju fokusera på att vara med sina barn nu när hon inte jobbar. Fattar mig inte på henne

     Svara

      Precis. Även ifall barnen nu sagt att de vill till fritids så är det lätt som förälder att säga nej. Eller säga att ni kan gå två dagar så umgås vi resten. Om man däremot som förälder inte VILL umgås med sina barn så hamnar de på fritids – oavsett vem som ville det från början.

      Svara

       Jo det är ju föräldrarna som bestämmer. Och de flesta föräldrar brukar gå sönder av längtan efter barnen, när det blir deras vecka igen. Nu när jag tänker på det, är det riktigt skumt och faktiskt beklämmande. Man ska inte döma och man vet så klart inte allt, bara det il väljer att visa. Men om det verkligen stämmer, att hon inte har träffat dem på två veckor (för att komma i fas 🤔) och sedan lämnar dem på fritids/förskolan, är det något som skaver.

       Svara

   Eller hur, Es! Jag jobbar på fritids och jag blir alltid lite ledsen (det här är inget jag visar åt barnen såklart!) när vissa barn hellre är på fritids än hemma. När de inte vill åka hem trots att de varit på fritids både före skolan och efter skoldagen. När de längtar mer till skolan och fritids efter lovet än de längtar till livet.

   Svara

    (Tillägg, självklart kan de längtar till sina kompisar utan att nåt är fel. Men ni fattar vilken situation jag syftar på tror jag )

    Svara

  Detta med Paul kan inte vara på riktigt, måste vara något sjukt PR-trick?

  Svara

   Finns det ingen som kan luska fram lite information om denna Herr Paul??

   Svara

    De träffades i alla fall i Milano i september 2019. Amfargalan och flyget hem. Han har figurerat i en film om en svensk nästan Miss World vinnare. Oklart vad han egentligen har gjort men han har i mejlsvar till en av kvällstidningarna själv svarat att det finns en anledning till att hans liv upplevs som hemligt/mystiskt. Hans bubbelfotokonst är medioker.

    Svara

     ”…en anledning till att hans liv upplevs som hemligt/mystiskt”
     Han leker nog att han är en svensk Banksy 🙂

     Svara

    Robert Riddervold.. google it 🙂

    Svara

     Do spill the beans!

     Svara

     Har googlat. Får bara upp hans adress och företag?
     Tänkte du på något särskilt?

     Svara

      Samma människa. Paul har bytt namn till Robert Riddervold. Oklart varför, då han använder sig av Paul Sundvik.
      Måste finnas gotta att gräva i för den intresserade!

      Svara

    Hade inte Löwengrip kontor i No18? Kanske bara en tillfällighet att Pauls syster driver en resebyrå som också har kontor där, samt att hennes man är VD för hela stället.

    Svara

     Är ju många som har kontor där och tror inte alla känner varandra som är där, men kanske därför han känner Pingis då. Eller så är det på annat sätt.

     Svara

  Det kan vl konstatera att hon är ganska omogen för att vara 30 år och småbarnsmamma. Lyssnar man på podden så verkar hennes största problem vara att han inte vill byta blöjor på ev gemensamt barn, var han ska ha sina kläder, hur hans möbler ska passa med hennes osv, inga funderingar omkring barnen. Undrar hur hon ser på att hon måste ha nästa barn på heltid, eller anställer hon en nanny igen? Undrar också varför hon både i podden och stories alltid låter täppt i näsan, biverkning av någon medicin hon tar?

  Svara

   Har också reagerat på täppt i näsan, det är så jobbigt höra nån prata som är det, Fayme är också alltid täppt i näsan eller tjock i halsen av slem(?) typ, jätte jobbigt att lyssna på i podd haha.

   Svara

    Är hon inte bara tjock då?

    Svara

     Är man täppt i näsan för man är tjock?

     Svara

      Jag är jättetjock och är aldrig täppt i näsan ✌🏻😛

      Svara

      Näsfettet är det jobbigaste bli av med.

      Svara

   Ålder och föräldraskap gör inte människor mogna, tyvärr. Vanligast bland pappor men mammor verkar inte ligga långt efter, vilket jag har empiriska bevis för i detta kommentarsfält.

   Svara

   Sheila låter ännu mer täppt i näsan.

   Svara

    Säg inte att de sitter och snortar på innan sändning?!? 😅

    Svara

  Första tanken borde väl vara att ägna sig åt barnen efter all turbulens. Är han inte van vid barn är det nog inte optimalt att gå från 0 till 100.

  Svara

  Jag säger som Krösa-Maja när hon talar franska: ça va mal se terminer.

  Svara

  Jag blir så ledsen för barnens skull. Har som många andra i kommentarerna en mamma som introducerade många olika pojkvänner för mig. Nu var ingen av dem elak eller behandlade mig/oss illa, men ändå. Det var förvirrande.

  Barn känner av det här, de vet att de inte kommer på första plats i hennes liv. Jag hoppas att Odd sätter dem framför allt, för alla barn förtjänar att känna sig värdefulla och viktiga.

  Svara

  Fast det är väl sällan som små barn bestämmer var de ska bo eller ihop med vem eller om föräldrar får ha nya sambos. Du vet väl inte om de är redo för att han flyttar in så varför raljerar du om det. Kom inte och låtsas som att du bryr dig om barnen för då hade du inte hållt på som du gör. Att IL vill vara sambo är inte konstigt, hon känner sig väl inte trygg ensam med stalkers, haters och galningar efter sig.

  Svara

   Så lösningen är att ständigt bo ihop med nån karl?

   Svara

   Hon har haft en stalker väl? Hon är inte tillräckligt relevant för att vara hotad

   Svara

    Du har ingen koll du 09:46, dålig koll.

    Svara

    Har varit flera, men det vet du nog. Det har förekommit även här tyvärr, obehagligt.

    Svara

   Det är det värsta med alla kvinnohatare här i kommentarsfältet. Att de påstår sig värna om barnen fast alla vet att de bara vill förnedra, skvallra och ljuga om barnens mor.

   Svara

    Du inser att jag kan se ALLA dina kommentarer du skrivit före den här på inlägget?
    Med tanke på det så framstår den här sista pekpinnen som smått absurd. 😉

    Svara

     hahaha superkul!

     Svara

     Självklart Camilla, jag är inte dum. 🙂
     Att du försöker utmåla mig för att ha tramsat i kommentarsfältet är falska info från din sida. Du tål bara inte när folk ifrågasätter era illvilliga påståenden om Bella.

     Svara

      Den här?

      Män som har bråttom att flytta ihop ska man akta sig för. Det handlar ofta om att de har bråttom att få full kontroll över en. Bella är redan i en utsatt position så om Gubben visar sig vara något annat än han utmålar sig för att vara, blir det svårare för henne att bli trodd, få hjälp och få sympati. Dålig smak i munnen av detta samt att hon redan verkar vara smått hjärntvättad av honom.

      Svara

       Varför framstår den som absurd? Vad har den kommentaren ens med ”pekpinnen” om att folk här inte främst värnar om barnen utan främst vill trycka till IL att göra? Det är precis så det är. Vilken härskarteknik och sätt att flytta fokus, som du alltid gör när det blir jobbigt. Kommentaren du visar upp visar ju bara på omtanke om I L och att hen inte vill att I L ska råka illa ut men det är väl vad du hoppas på att hon ska göra.

       Svara

      Nu vet man inte vad som pågår bakom kulisserna men jag tycker det är dags att socialtjänsten kopplas in och att IL får stöd i sin föräldraroll i form av samtal som inte är frivilliga. Jag tvekar inte på att hon älskar och bryr sig om sina barn men hon verkar inte ha förmågan att se och förstå barns behov. Jag blir verkligen illa berörd av det här eftersom det det berör 2 barn som verkligen behöver trygghet och stabilitet efter hur rörigt det varit omkring dem de senaste åren. Sen planerar hon att bo i ett annat land hälften av tiden…fattar hon inte att man är förälder på heltid även när ens barn är hos den andra föräldern? Och vad är det för man som klampar in i deras liv på det här sättet och inte ens lär känna dem och bygger upp en relation innan han flyttar in?

      Svara

       Word! Så himla bra skrivet! Tror absolut att Bella vill sina barns bästa men hon har inte förmågan

       Svara

  Anna Nyström är ute och vandrar på vetefälten som bara hon kan♥️.
  Jag och 115 tusen andra själar älskar det. Rågfält kanske det är, skit samma.🐖

  Svara

  Ok. Jag kunde inte låta bli att kommentera nu.
  Jag har slutat läsa IL blogg pga tycker hon är ointressant – MEN, gick in häromdagen pga nyfiken. (Jag vet hur det låter). Hur som – jag reflekterade över två saker.

  1) Jag tycker han verkar obehaglig – det ÄR något med honom, kan inte säga direkt vad men kanske har att göra med att han fotograferar allt? Tänker på alla undervatten bilder han tar på henne. Ser framför mig hur han frenetiskt fotar allt…. Vet inte vad det är men när jag läser och ser dem ihop får jag rysningar och obehag. Haha snälla säg att jag inte är ensam?

  2) Måste vara någon annan som skriver åt henne? Hon skriver helt annorlunda nu, typ bara punkter och annorlunda meningar. Någon annan som reflekterat över det?

  Svara

   +1 på allt du skriver! Han är så obehaglig. En snubbe som vill flytta ihop efter två månader… dessutom med två barn i bilden.

   Svara

   Fast alltså, hans fotograferande är väl det minst konstiga i allt det här. Min pojkvän är hobbyfotograf och fotar typ bara människor. Mig, vänner, främlingar på stan (han laddar inte upp dem någonstans och är noga med att inte ta bilder av ex. unga kvinnor) …

   Svara

    Jag får herr och fru Storch(K) i sällskapsresan framför mig när jag läser era kommentarer 🤭

    Svara

   Jag får också obehagliga vibbar av honom.
   Inte av fotograferandet i sig för jag vet att många fotografer/hobbyfotografer gärna lever genom sin kameralins men det är något annat. Kan inte sätta fingret på det. Hela hans uppenbarelse är som gjord för en skräckfilm som börjar med den där trevliga och glada personen som sedan nästlar sig in…

   Han får Talented Mr Ripley att framstå som Nalle Puh, typ.

   Svara

    😂

    Svara

   Är det inte tvärtom. Förut skrev nån annan åt henne och nu skriver hon själv?

   Svara

  drygt att par som vill adoptera måste gå igenom en valideringsprocess på typ 2 år, medan människor som bella kan skaffa biologiska barn hur som helst..🤷🏼‍♀️

  Svara

   Fullkomligt rimligt tycker jag. Det ska ställas höga krav på adoptivföräldrar.

   Svara

    Det ska ställas höga krav på ALLA föräldrar.

    Svara

     På ett sätt kan man kanske säga att det ställs (höga) krav på alla föräldrar, det är bara svårt att upptäcka alla som brister i tid. Och sedan krävs det rätt mycket för att gå in med tvång. Man måste försöka med frivillighet in i det längsta.

     Svara

  Jag har så många åsikter om det här som jag inte ens orka rabbla.
  Men jag tycker att det blir tydligare och tydligare att IL har någon form av psykisk ohälsa som hon behöver hjälp med.

  Svara

   Håller verkligen med. Lite samma som med Booken, i början var det mest underhållande men nu inser man att de båda faktiskt inte är helt friska och det blir en olustig eftersmak när man läser om deras utspel och förehavanden.

   Svara

   Nja! Det räckte ju med att Paul masserade hennes huvud så mådde hon bättre!

   Svara

  Jag har levt med en pappa som har gjort så, kvinnor har kommit och kvinnor har gått när jag och min syster var yngre. Jag har aldrig uppskattat det för vi barn kom alltid efter hans kvinna.
  idag är jag 26, inga egna barn och lever singel, gör gärna det under en längre tid till för att jag är rädd att släppa in någon. När jag väl gör det kommer jag inte följa min fars fotspår.

  Svara

  I senaste poddavsnittet störde jag mig mest på att det kändes som att hennes barnliv behövde anpassa sig efter Poul för att han inte ska tycka det är tråkigt. Det ska väl vara precis tvärtom att han faktiskt ska anpassa sig efter dom och hitta sin plats i den konstellationen.

  Sen skulle jag vilja ändra rubriken på senaste poddavsnittet, ”byter James Bond blöjor”. Det borde vara ”byter Stig-Helmer blöjor”. För han är väl mer Stig-Helmer än James Bond…

  Svara

   Stig-Helmer är för bra för att jämföras med denna pajas! Trump ligger närmare då.

   Svara

    Trump??
    Hur kunde han komma in i bilden här? 😂😂😂

    Svara

     Inte så långsökt som de kan verka. Narcissister har mer gemensamt än man tror.

     Svara

      Jooo, det är extremt långsökt.

      Svara

       Nä, narcissistist som narcissist!

       Svara

       Av de tre, James Bond, Stig Helmer och Trump, måste jag också säga att Trump ligger närmast till hands.

       Svara

  Usch. Ser på nära håll hur en förälder prioriterar den nya framför barnet. En gång var det kul och gulligt skaffa barn men sen när de ställer krav är det inte lika kul längre. Mamsen/papsen ska ju ha rooooooooligt!
  En separation är jubbig för oss vuxna, hur jobbig är den då inte för ett barn? Och i det läget när barnet bearbetar föräldrarnas separation kasta in en ny partner som plötsligt bara ska flytta in.

  Men våga inte säga något. Då är du avundsjuk. Tragiskt bara när man så tydligt ser att kejsaren är naken. Time will tell.

  Svara

  Hur gjorde Charlotte P och hennes man Anders J? De hade båda barn innan. Deras saga måste väl finnas officiellt. Flyttade de också ihop på stört?

  Svara

   Tror inte det är jämförbart faktiskt. Charlotte var singel och tog ett helhetsansvar över sina barn i många år efter skilsmässan innan hon träffade Anders. Dessutom hade Anders också barn sedan innan vilket säkert bidrog till att han hade omdöme när det kommer till att sammanföra familjerna/barnen och introducera en ny partner.

   Och jag har för mig att jag sett något intervju med Charlotte där hon berättar om hur hon och Anders lärde känna varandra genom långa telefonsamtal innan de började dejta. Så något säger mig att de inte ”flyttade ihop på stört”.

   Svara

    Jag tycker att CP verkar helt verklighersfrånvänd och tar henne ogärna i försvar, men jo jag har också läst att hon var tveksam till att släppa in någon ny med tanke på hennes och barnens erfarenheter och att hon ville skynda långsamt. Men maken kanske hade mer bråttom då, trots att han också har barn sedan tidigare 🤔

    Svara

  När skulle ni säga att det är passande att flytta ihop utan några barn i bilden?

  Svara

   Klart folk höjer på ögonbrynen om man flyttar ihop direkt, men man gör som man vill när det inte finns barn ta hänsyn till. Är ju lite så att när man är toknyförälskad gör man kanske inte de bästa valen….så kan ju vara bra iallfall sova på saken.

   Svara

   Då kan man flytta ihop direkt! Det är väl många som gör det men genom att man direkt börjar bor hos varandra. Men kanske inte så vanligt att man säger upp/säljer den ena bostaden förrän man är säker. Vi får väl hoppas att P inte säljer sin bostad i Gåshaga utan hyr ut den.

   Svara

   Beror ju på hur situationen ser ut.

   Är man ca 25 bast, den enda har bostad och den andra bor hemma är det kanske mer rimligt att man flyttar in hos den med bostad för att få vara ifred. Tillexempel

   Har mycket med ekonomi att göra skulle jag gissa.

   Svara

   Jag och min man flyttade ihop direkt. Eller inte officiellt – skrivna på samma adress blev vi långt senare, men vi sov hos varandra så mycket att när jag väl skulle flytta in hade jag knappt några kläder kvar hemma utan allt var redan hos honom. Det kändes rätt helt enkelt och vi körde på.

   Däremot hade jag önskat att min far aldrig hade flyttat ihop med sin nya kvinna så snabbt tillsammans med sina barn (i samma ålder) . Jag blev mer eller mindre utkörd därifrån. Har mått fruktansvärt i perioder pga att han valt sin nya familj. Jag och mina syskon hade mått bäst om de var särbo under hela tonåren (alt. hittat en kvinna som inte har borderline). Självklart finns det undantag, men i mitt fall blev det katastrof.

   Svara

    Lite samma. Från att vi känt varann i 1.5 månad sov vi varje natt hos varann (och har sen dess knappt sovit ifrån varann mer än en handfull nätter totalt!), men vi pratade om det och att flytta in formellt på riktigt fick gärna ta ett tag. Efter drygt 2 år tillsammans köpte vi ett hus tillsammans.❤ Då hade förälskelsen både kommit och gått 😉 och det kanske hade varit mer gullilullull att flytta ihop på riktigt snabbt och bah ”åhh vad romantiskt att köpa gardiner tillsammans” ungefär. Men jag är glad att vi som ändå är 30+ valde det vuxnare alternativet och inte bara flyttade ihop av typ ekonomiska skäl.

    Därmed inte sagt att flytta av ekonomiska skäl eller snabbare än så är fel. Bara att jag personligen är nöjd och känner mig stolt över just vår resa.❤ Som varit odramatisk och utan tvivel hela tiden.❤

    Svara

  Min mamma tog in en ny man två dagar efter att ha deklarerat skilsmässa från min pappa.
  Det var helt fruktansvärt. Den nya mannen visade sig vara en riktig psykopat dessutom. Jag och min mamma har ingen kontakt längre.

  Tycker hon beter sig så omoget för att vara mamma till två barn.

  Svara

  Jag träffade min mans son efter 2 veckor kanske. Hemma hos exet där sonen bor.
  Exet var glad att vi var där och att nu slipper hon honom.(Båda gått vidare men nära relation då sonen 22 år har downs)
  Vi är glada i varandra sen start.

  Svara

  Det värsta är väl att hon frågar om Gillis kan börja gå hem själv när han fyller 8 år. Detta är alltså en familj som varit utsatta för stalkers och dödshot i många år och Isabella själv har haft livvakt fram tills nyligen.

  Svara

   Det är nog en sanning med modifikation 🙄

   Svara

   Måste ju vara ett bevis på att alla de hoten var fejk…
   fan vad trött man skulle vara av att leva ett liv där det flutit sååå mkt vatten, och män, under bron att det känns som länge sen hon var ihop med Hajen och ”flydde för sitt liv” – trots att det bara är ngt år sen…

   Svara

    Nej det var inte fejk och nej det är inget bevis på det nej men hon glömmer fort, är naiv, impulsiv, godtrogen och försöker vara positiv och se positivt på saker… men nej det var inte fejk, det fanns och det finns det bevis på.

    Svara

  Vilken bullshit ursäkt att de måste åka utomlands för att fota pga ”det måste vara klart vatten”. Slår vad om att vattnet i bellas pool hemma i Sverige är minst lika klart som poolvattnet utomlands han fotade i nu senast….

  Svara

   Det är ju bara ett sätt att kunna göra avdrag för ”jobbresor” utomlands.

   Svara

    Och en legit orsak för att följarna ska ”förstå” att hon måste va så mycket utomlands.
    Ecelarket ni vet.

    Svara

  Om Bella är den här människan verkligheten om hon visar upp på sina sociala medier då är det illa,riktigt illa. Om hon vore ett provocerande konstprojekt som skrattar bakom kulisserna så skulle det kännas bättre.
  Hon hade drömmen med en liten familj, villa på Lidingö, en hjälpsam och ansvarstagande man samt ett varumärke på uppgång inom Kladd & Klet men sumpade det för det dög inte åt henne. Nu vill hon leka familj med BubbelPålle . En man som hon träffade i början på juni som mest tycks ha levt ett slackerliv. Men fattar hon inte det absurda i att de (eller han?) ska bo på deltid i Schweiz och vara hemma endast på hennes barnveckor. Dessutom vill hon skaffa en kulting som då måste släpas med utomlands varannan vecka eller ska hon vara ensam hemma med den när Pålle bubblar utomlands?? Men sen då när kultingen växt till sig om fem år och ska börja i förskoleklass. Vad händer då? Kan bara säga att jag hoppas att hon inte är på riktigt utan bara en absurd seriefigur.

  Svara

   BubbelPålle 😂😂😂

   Svara

   Ok griplöv.
   Kulting. Bah

   Svara

   Hon drömmer om Andrea brodins liv då.

   Svara

  PR-TRICK – det är ett pr-trick och inget annat. Han har anlitat henne för att boosta sin karriär och hon, ja hon gör det hon alltid gjort: bygger en påhittad story runt ditten & datten för att tjäna pengar. Inte en chans att dem där två är ett par.

  Svara

   Hur skulle Bella kunna tjäna pengar på Paul?
   Han kan möjligen ha nytta av henne för sin tafatta verksamhet som konstnär men hur skulle hon kunna ha någon ekonomisk vinning av ett samarbete? Utöver att hela såpan skapar intresse och trafik till hennes sociala medier förstås.

   Svara

    Hon tjänar pengar på att det hänger ngt i hennes liv. Hur tråkig skulle bloggen bli om hon skulle skriva om sitt liv i yrkesmässig karantän ensam i en villa på Lidingö med barn hon inte får visa och samarbeten inte får göra.

    Svara

     Ja det låter rimligt 😊 jag tror att du är något på spåret!

     Svara

     Det skulle faktiskt vara fullt möjligt. Detta kan vara något de kokat ihop för att båda ska dra fördelar av det. Då skulle ju detta farsartade kaos få en, kanske inte rimlig, men i alla fall begriplig förklaring. Nåja, det kommer nog att komma fram förr eller senare…

     Svara

  Vi träffades med barnen (2 barn var sen innan) rätt fort men umgicks då som kompisar. Jag hade mina större delen av tiden och han hade sina varannan helg. Jämngamla barn så dom blev snabbt kompisar. Minns inte hur lång tid det tog innan vi kom ut som ett par inför barnen dock (över 11 år sen nu).

  Det tog iaf 4 år tillsammans innan vi flyttade ihop.

  Varför stressa när det finns barn med i bilden?

  Svara

  Jag växte upp i en ”bonusfamilj” och kommer aldrig låta mina eventuella framtida barn göra det. Det är aldrig i barnens intresse att flytta ihop med förälderns partner. Varför är det så viktigt att flytta ihop när man har barn, har man varannan vecka kan man ju bo ihop de veckor man inte ha barnen, och sen lägga all tid på barnen de veckor man har dem.

  Svara

   Ja det låter klokt! Barnen åker redan mellan två hem, varför skulle inte föräldrarna kunna göra det!

   Svara

   Alla har inte ekonomisk möjlighet att ha separata bostäder, inte om man bor på en plats med höga bostadspriser/hyror. Flyttade nyligen ihop med min partner som har barn med sin tidigare fru. Har inga själv, så ”bonusfamilj” är lite att ta i, men hursomhelst. Att ha 3 separata bostäder hade inte varit hållbart och hade gått ut över barnen på andra sätt.

   Svara

    Fast… Går man medvetet på tinder/krogen för att man behöver hitta nån som delar det ekonomiska? Tänk om du aldrig hade blivit kär i någon, hur hade du löst det då? Hade det funkar då så hade det ju funkat lika bra även om du träffade nån och fortsatte bo särbo.🤔

    Tyvärr bekräftade det här lite att vissa verkligen jagar efter kärleken och jag tror man ger sig själv dåliga chanser att hitta ett riktigt bra förhållande. Det blir nästan lite desperat. Men alltså funkar det så funkar det och är ni glada är såklart det det som räknas mest!

    Svara

  Någon som bor på Lidingö och vet hur barnomsorgen fungerar där. Har man rätt att ha kommunalt finansierad barnomsorg för att glida runt med pojkvännen istället för att ta hand om sina barn?

  Svara

   Nej det har man inte. Du har rätt till omsorg om du jobbar, är arbetssökande samt studerande.

   Svara

    Men att vara på shoppingrunda på exklusiva butiker, som är dagens syssla enligt stories, är kanske hennes jobb? 🙂 Lite lustigt då hennes klädstil inte matchar Ps direkt. I det fallet har hon inte blivit en kameleont än.

    Svara

   Nix. Bara när du jobbar (el studerar/arbetslös/föräldraledig) och allmän förskola bara under skolterminerna.

   Svara

  Så var vi tillbaka i Nyyyyyypa sig i armen igen då för en stund 😅

  Svara

  Var kan man läsa bloggar utan att besöka dem? Har glömt adressen.

  Svara

   Var det inte nåt sånt där unvis.it eller liknande. Googla.

   Svara

  Det är såklart inte samma sak i Sverige även om vi har många mörkertal men jag läste en amerikansk forskningsartikel gällande samboskap och barn där studier visar på att barn som bor med en ensamstående förälder som har en sambo är 20 gånger mer benägna att bli sexuellt utnyttjade av barn än barn som bor med båda biologiska föräldrar. Det är såklart definitivt inte så med alla men man måste verkligen vara försiktig med vem man släpper in i sina barns liv! Jag säger inte att han kommer att göra något men barnen kommer ju inte bara att träffa honom 50% av tiden nu utan säkert även hans vänner och människor i hans närhet. Känner hon alla dessa tillräckligt bra?

  Svara

   Värt att tänka på. Det låter så sjukt att man ska behöva ha det i åtanke men självklart måste man det, så är det.

   Alla tror ju att ”just han” skulle aaaldrig… ändå händer det.

   Svara

  Bella är kanske gravid med exet som hon inte riktigt kunde släppa.
  Paul, Robert eller vad nu skådisen kallar sig kanske endast är anställd som statist.
  Han har varit inhyrd tidigare 2012 för en modell så varför inte nu?

  Min byst svällde upp den första tiden av graviditeten precis som Bellas.

  Svara

   Oavsett om Bella skulle vara gravid är det hennes ensak. Där går min gräns när det kommer till att kasta skit på henne.

   Svara

   Hahaha, det måste vara världens längsta graviditet i så fall. Bellas byst har varit rejält uppumpad i ett år nu 😂

   Svara

    Pingis var gravid i 15 månader så än är undrens tid inte förbi 🙂

    Svara

     Pingis är skum!

     Svara

  Vi får se hur allt blir, när vardagen kickar in för dem.
  För vardagar kommer, särskilt när man har små barn, med allt vad det innebär.
  Ja ja, vi får se. Själv tippar jag på max ett halvår, innan allt går överstyr.

  Svara

  Barn är ju olika, såklart, och jag kan bara tala för mig själv. Men, det skadade mig en del när min ena förälder snabbt flyttade ihop med sin nya. Jag var 10 och förstod ingenting, det gick verkligen så fort (någon månad efter att jag träffat hen första gången). Sedan vips skaffade de barn och jag hade fortfarande knappt smält att jag skulle bo ihop med en helt ny människa, någon jag knappt hade ett förhållande till. När de sedan separerade upprepade sig samma sak. Min förälder träffade en ny bara någon månad efter separationen och de bestämde sig för att flytta ihop efter tre månader. Jag kände mig otroligt förvirrad, maktlös och ledsen.

  Svara

   Men 💔💔💔💔

   Svara

   Det är stärker i alla fall min tanke jag hade, att efter 1-2 månader är inte barn generellt sett så trygga med den nya bonusföräldern. Har en väninna med 3 barn och hennes sambo har 2 och hon är så stolt över att när hon säger till barnen lyssnar de och hos henne bråkar de inte ens en gång. Jag föreslog att det kan bero på att barnen inte är nog trygga i deras relation för att VÅGA göra uppror och gräla. De känner inte henne så väl (hon menar dock att de gör det) tänker jag, att de känner tryggheten att bråka och skrika hos henne. Hon är övertygad om att hon bara är en så bra bonusmamma… Även bättre än deras biologiska tror jag hon menar…

   Svara

  Tycker väldigt synd om barnen som ständigt får ha olika män boenden med dem. Må hända att barnen gillar Paul, men de känner inte Paul och skulle behöva längre tid för att landa i sin relation med honom och i den nya familjekonstellationen som IL fort som attan ska hasta in sina barn i. Jag hade sett över möjligheten om jag vore Odd att ansöka om egen vårdnad för barnen.

  Svara

   Vad menar du med egen vårdnad? Att dom inte ska få se sin mamma? Barnen har ju redan sin primära bostad hos sin pappa väl? Det krävs väldigt mycket mer än att vara en självupptagen mamma för att förlora vårdnaden om sina barn. Isabella är ju bara som många pappor med delad vårdnad är, men när en mamma beter sig så, så tycker man det är bra mycket konstigare. Även om det såklart inte är okej av varken mammor eller pappor att inte sätta sina barn först.

   Svara

    Ensam vårdnad innebär inte att den andra inte får umgängesrätt. Umgängesrätt har ett barn alltid. Men att behöva dela vårdnad med en så pass labil person som henne, det ska inte odd behöva göra…

    Svara

  Bara det att kalla sig för ett annat namn än vad man heter hade iaf fått mig att vänta några dagar med att flytta ihop.

  Kan säga att alla mina varningsklockor ringde direkt när jag såg honom. Intuition kanske…. nåt är det.
  Det kommer vi väl märka sen.

  Svara

  Jag hade en 6-åring när jag träffade min man för 10 år sedan. Det tog nog 2-3 månader innan dom träffades och i början ville maken lära känna sonen innan vi bestämde hur vi skulle göra. Om dom fungerade tillsammans – det var vårat krav. Tack & lov fungerade det! Efter ca ett år flyttade han in hos oss.

  Svara

  Har en mamma som också alltid satt sig själv och sitt behov av kärlek i första rum. Hon flyttade ihop med min förra styvfar efter fyra månader och det blev en total katastrof. Han visade sig vara en alkoholiserad narcissist som var otroligt elak mot i stort sett alla i hans närvaro, han lurade henne dessutom på väldigt mycket pengar den dagen skilsmässan väl kom alldeles för många år senare. Den bilden av Paul som målas upp på hennes Instagram är allt annat än gullig när man har en sån erfarenhet i bagaget. Bara den simpla saken som att hon måste sitta och vänta på honom konstant för att han plaskar runt i en pool visar ju att han egentligen inte har skitmycket respekt för henne.

  Svara

  Jag har haft en längre relation efter min skilsmässa med en barnlös man och det fanns inte på kartan att vi skulle flytta ihop, även om jag såg honom som den jag ville vara med livet ut. PS har ju ingen aning om vad han ger sig in i eller hur det är att bo med barn och vara förälder. Fast det har i och för sig IL rätt dålig koll på också som det verkar.

  Svara

   Oj, det blev konstig ordföljd i första meningen. Skilsmässan var så klart inte med en barnlös man, den var med mina barns pappa. 🙂

   Svara

  Nyp mig i armen använde hon mycket när det strax brakade åt
  skogen förra året. Kanske toppen är passerad och det är på väg uför nu igen.

  Svara

   Brukar väl vara sex månader uppåt och sex månader nedåt?
   Skulle tro att den här uppåtperioden peakar i september.
   Hösten gör knappast något för att motverka depressiva tankar…

   Svara

  Tror Bella just nu är desperat för att inte bli bortglömd. Hon har ju inget just nu! Hon är körd i företagssammanhang.
  Tyvärr passar det bra då att kasta sig in i en relation och flytta ihop så hon har ngt att skriva om. Och sen lite ofräscha åsikter om familjelivet på det så att kommentarerna går bananas.
  Den här Pålle hon har träffat, det märks ju tydligt redan nu, att hon stör sig på honom, som t ex att hon jämt får vänta på honom, vilket inte hennes narcissistiska ego tål särskilt bra. Vad det är för fel på honom, lär vi inom kort märka dessvärre. Väldigt barnkär, men inga egna barn trots 52 år?

  Svara

   Haha ställ samma fråga till en kvinna och det blir ramaskri. ”52 åriga barnkära kvinna, varför har du inga egna barn?”

   Svara

   Pålle igen. Du verkar också desperat, du ligger i med kommentarer, det verkar jobbigt för dig detta. Vad det var för fel på di. eh menar på H märkte vi till slut. Barnkär kan man vara utan att ha egna barn, det behöver inte vara något fel eller konstigt dock.

   Svara

  Anna Books närbilder på sitt ansikte på insta! 🙈 Där har vi en till person som inte är normal.

  Svara

   Jag kollade hennes stories, vill skriva och säga att kattlådor ska städas minst en gång om dan och att katter egentligen ska ha tillsyn två gånger per dag…. men vill inte bli blockad….

   Svara

  Att låta detta utspela sig inför publik är än värre. Säg att detta förhållande också kraschar – så jäkla pinsamt att detta då alltid finns kvar på nätet.

  Svara

  Äsch. Man lever en gång. Alla barn som går på förskola får vänja sig vid nya människor, de kanske aldrig träffat personen som ska ha hand om dem en hel dag. Jag flyttade ihop med min man efter 14 dagars bekantskap och det är sju år sedan.

  Svara

   Och Bellas genomsnittliga tid för förhållanden är ju klart mindre än 7 år om vi säger så… hon har ju betat av bröllop, skilsmässa och x antal förhållanden på den tiden. Tror knappast barnen far illa av att träffa en ny partner vart 7:e år så den här ”diskussionen” hade ju inte existerat om hon inte hela tiden var på väg in eller ut ur ett förhållande. Och inte bara partners som barnen behövt släppa in i sitt liv, under hennes tid med ett entourage omkring sig var det ju barnflickor, kockar, assistenter x 10 som kom och gick i deras hem, helt plötsligt kunde stylisten vara barnvakt en kväll, för att vid nästa utgång vara ersatt av heminredaren eller nån annan i personalen.

   Svara

  Pållens pappa kanske tröttnar snart och drar in veckopengen då det börjar dra iväg med
  Kostnaderna.

  Svara

  Nu känner ju ingen av oss den där Paul; allt vi ”vet” är vad de visar upp i bloggen, på Insta, osv. Så han är kanske fantastisk? MEN – vibbarna har ger är ju rätt märkliga, ska erkännas. Och så denna absoluta vägran att byta blöja på sin (ev kommande) bebis – för att ”det är inte manligt” och för att inga män i hans släkt nånsin bytt några blöjor och för att James Bond (i vart fall Roger Moore) aldrog hade bytt några blöjor. DET skulle få alla tänkbara varningsklockor att börja ringa vilt. Lyssnar man på senaste poddavsnittet visar det sig ju att han levt ett rätt så ”skyddat liv” – ätit sina måltider på fin restaurang med en drink och reser fram och tillbaka i Europa som om det handlar om att ta pendeltåget. DET ger mig en känsla av att han har dålig kontakt med vanlig normal vardag. Och man undrar lite hur han ska reagera när han förväntas leva i en sådan vardag. Hm. Men – vad vet jag.

  Svara

   Han låter som en föråldrad skitunge som har levt på förldrarnas pengar. Usch…

   Svara

    Är ingen Bellahatare och har egentligen inte brytt mig så mkt om henne, men nu börjar jag undra vad hon håller på mig. Från djupdepression i höstas (med elchocker!), där hon skulle fokusera på sig och barnen och vara en ”hemmamamma” till detta…Jäklar vad det svänger fort i hennes liv.

    Svara

     Hamnade fel

     Svara

     Fast det är väl inte så konstigt egentligen, kärleken kan ju slä till plötsligt och det är väl bra och trevligt. Hon har ju varit mer av en hemmamamma då hon inte jobbar kvällar och konstant och hon hämtar tidigare på förskolan men hon har ju bara varannan vecka precis som tidigare. Vad gäller Paul så skojade han nog om Bond och blöjbyte, tror han driver lite men han verkar ju inte vara typen som stadgar och binder sig, skaffar barn och lever vardagsliv så nja men vem vet.

     Svara

    En annan ”favorits” svärfar står också för merparten av pengarna till lägenheter och hus. Men i det fallet har i alla fall sonen ett riktigt jobb. Jag talar om Bookens svärfar.

    Svara

   Han verkar ju ha levt typ det livet som Isabella vill leva, dvs ingen ”trist” vardag. Bara det att hon har två barn att ta hänsyn till, så frågan är ju om det blir IL, Paul eller barnen som får kompromissa.

   Svara

    Finns bara ett rätt svar på den frågan (i Isabellas värld alltså), klart barnen får anpassa sig till hennes liv, det är ju hennes mantra.

    Svara

   Tycker han verkar vara en förvuxen bebis som fått veckopeng hela livet av sina rika föräldrar. Bortskämd unge som levt med silversked i min. Han o Bellsan passar ihop. Tycker synd om hennes barn och ev kommande ungar 😥

   Svara

   Han har nog en väldigt rik familj, är väl imde kretsarna Bella vill in i. Gamla pengar.

   Svara

  Usch får ont i magen av kommentarerna här. Är inget big fan av Isabella, men fy fan vilka ruttna kommentarer.

  Kan man inte bara låta folk få göra vad dom vill. Det ska inte dömas och kommenteras och shameas osv förutom när drt kommer till Isabella. Men detta kommentarsfält är under all kritik.

  Jag frågade precis min mamma hur fort jag träffade hennes pojkvän/man. Typ andra dejten. De är fortfarande gifta efter typ 25 år, vi har en superfin relation och har alltid haft. ALLA ÄR OLIKA. Skittråkigt att folk har dålig erfarenhet, men bara för det behöver inte Isabella ha gjort ett dåligt val. Hon gör nog vad som funkar bäst för sina barn.

  Nej usch tycker att kommentarsfältet här bör stängas av tills folk ha en betydligt trevligare ton.

  Svara

   Skillnaden är väl att du inte behövde träffa man efter man? Kanske inte hade varit kul att träffa den ena kandidaten efter den andra som din mamma var dödskär i, med efterföljande ”gömma sig för kidnappare” och depression när kärleken tog slut från den ena dagen till den andra. Och så en kär och galen mamma igen som ska flytta ihop med den nya kärleken efter 2-3 månader. Inte för att du hade behövt träffa mamma så mycket när hon var kär, eftersom hon då mest hade varit på resande fot med sin nya kärlek, medan du hade några extra pappadagar/-veckor… igen.

   Svara

    +10000!!! Det är en stor skillnad där som inte ska glömmas.

    Svara

   Men snälla det här handlar om hur lämpligt det egentligen är att introducera en ny man/kvinna för sina barn så tidigt. Sen håller de flesta som introducerar nya partners för sina barn efter två dagar inte ihop i 25 år, utan sådant beteende brukar höra till en viss typ av person. Att det funkade för er är fantastiskt, men jag tror faktiskt inte det ser ut så för de allra flesta.

   Svara

  Mitt ex presenterade jag som en kompis direkt för mina barn, vi umgicks som kompisar inför dem och med dem. Inga konstigheter över huvudtaget. Hade ingen möjlighet till barnvakt öht så det fick bli så…men tycker helt klart det va ganska bra. Tillslut ville de själva att vi skulle vara ett par för att de tyckte så mycket om honom.

  Svara

  Alltså det är ju en sak om hon hade varit ihop med en kille sedan skilsmässan från Odd, men 3 stycken? Det måste bli jättemärkligt för barnen med en person som dyker upp i deras liv, mamma är kär och galen (och reser mest runt i världen med kärleken), det tar slut med en mindre smäll (med Erik verkade det ju iofs gå lugnt till), mamma måste hålla sig gömd för kidnappare och/eller faller ner i en depression, mamma blir kär och galen igen och byter personlighet och ska flytta ihop med en ny man inom loppet av några månader. Liiite hattigt måste det bli för dessa små barn med alla människor som har hoppat in och ut ur deras liv, allt från hemtjänstpersonal till IL:s män. Men som det brukar konstateras här: de har väl sin huvdsakliga trygghet hos sin pappa. Får man hoppas.

  Svara

   Stor eloge till Odd som ger barnen än normal uppväxt, trots Bella!

   Svara

    Hur vet du det? Har du insyn i hans liv?

    Svara

     Ja det har jag faktiskt. Och kan intyga att dom har tur att dom har Odd som är kärleksfull och närvarande förälder.

     Svara

  Vad tycker parhästen och småbarnsmamman Sheila om allt detta?

  Svara

   Det är en jättebra fråga!

   Svara

   Det borde de prata om i podden och de borde prata om alla trakasserier och hur de ser på det och hur det känns. Det är ett bra ämne att ta upp.

   Svara

  Bara jag som tycker det är sexigt när en ny partner vill skydda sina barn?

  Träffar en kille nu, och han vill inte att hans dotter ska veta något innan vi själva ”vet” på riktigt. Det är i mina ögon så beundransvärt, och en av anledningarna till att jag tycker om honom så som jag gör, en man med karaktär. Hade inte velat träffa en kille som helt förbiser sina barns känslor, trygghet och liv. Men vill bilda familj med en sån människa?

  Han tycker om mig för att han ser vilken kärlek jag har till barns känslor, och sätter hans dotter först även fast vi inte har träffats.

  Jag förstår mig inte på något annat. Blir lite svårt att få en fin kontakt och familjeliv om inte barnen känner att dom är viktigast.

  Svara

  Om jag vore Odd så skulle jag begära enskild vårdnad. Med tanke på att BB nyss var självmordsbenägen och inlagd för elchocker efter uppbrottet med Erik så undrar man ju vad som kommer ifall nya mannen får ’kalla fötter’.

  Svara

  ”Allt blev som jag ville ha det.”

  Omslaget till Forbes då?

  Svara

  Jag har läst hennes blogg i några år nu och tempot blir bara snabbare och snabbare.
  Inte bara nya män utan även snabba byten av vänner,hem och hobbyer.
  Hon känns oerhört rastlös och speedad just nu.

  Svara

   Jag har samma uppfattning och tänker att många såpor spårar ur, för att det annars skulle bli för mycket upprepning av handlingen. Så var det med dallas, rederiet, tre kronor och så vidare. Gör man sin tillvaro till true man show, kanske det är svårt att undvika.

   Svara

  Hade inte Löwengrip kontor i No18? Kanske bara en tillfällighet att Pauls syster driver en resebyrå som också har kontor där, samt att hennes man är VD för hela stället.

  Svara

   Vad skulle det vara om det inte var en tillfällighet menar du?

   Svara

  Det är lite mysko när man kollar ration följare/antal likes på det hon lägger upp på IG. Isabella som har 445k följare får ca 3000-10000 likes per bild medan t.ex Alice Stenlöf med 360k följare får ca 25k-50k likes per bild. Man får känslan av att majoriteten av Isabellas följare inte gillar utan snarare ogillar henne.

  Svara

   Eller så är de köpta.

   Svara

  Undrar om hon hade haft lika bråttom om hennes syster bodde kvar hemma. Det är inte många dagar och nätter som hon varit ensam med barnen.
  Ibland känns det som om Bella måste ha någon vuxen i närheten då hon behöver ständigt sällskap.
  Finns ju människor som måste ha folk runt sig hela tiden.

  Svara

  Tycker att alla som skiljer sig skadar sina barn.

  Svara

  Man får skada sina barn ganska rejält innan svenska myndigheter reagerar. Ibland reagerar myndigheterna inte ens då eller varför inte som i fallet Lilla Hjärtat, rätten med berått mod gav den lilla flickan en dödsdom i och med att man lät föräldrarna ta hand om henne. Rätten hade nu inget val, de måste följa lagen. Det är våra politiker som inte klarar sin lagstadgande uppgift. Eller ja, de klarar ju ingenting. Det räcker ju att räkna svenskar döda i covid-19 och jämföra med motsvarande siffra i Norge, Danmark eller Finland för att inse det. Eller så kan man räkna skjutningar och skott och mord och explosioner och så där – och jämföra med övriga länder där också. Svenska politiker är korkade skämt och det svenska folket är mesar som inte säger ifrån. Svenskar har ju alltid gjort så – gått fot i koppel och gjort som myndigheter och politiker säger.

  Men för att fokusera på Isabella Löwengrip, då:

  Jämfört med andra är allts IL rena drömföräldern. Ett totalt uppgivande av den egna personligheten för att glada gubbar ska få sitt, exponering av tuttar i storleksordningen planet i bara behå (när förhållandet håller på att braka och det gäller att visa upp det man ändå har), ett för att uttrycka sig milt ointresse av att tillbringa så mycket tid som det bara är möjligt med sina barn, psykiska sammanbrott när man inser att man i slutänden inte var älskad på riktigt den här gången heller utan mest bara utnyttjad….ja, ni fattar galoppen…..det är skitsaker. Barnen kan gå i terapi som vuxna, vad är det för tjafs om att de inte skulle kunna må bra? Dottern ska väl dessutom gå i Isabellas fotspår och blir världens mäktigaste kvinna hon också vad det lider, eller har jag missförstått något där? Då gäller det att fostra med hårdhanskarna på! Det är lika bra att dottern lär sig hur man fixar pengar snabbt när egna små projekt inte blir så bra, så det är bara positivt att det springer några 52-åringar ut och in genom husets relationsdörrar.

  Ni får inte vara så petiga! Nej, nominera i stället Isabella till årets Mama eller nåt. Vinkeln skulle kunna vara ny och sensationell också:

  ”Årets Mama Isabella låter aldrig barnen hindra henne i ”karriären”.

  – Jag byter bara vecka med barnens pappa en extra gång om det skulle behövas, han vågar ändå aldrig säga ifrån för jag hotar alltid med att blogga lite om hans karriär som musiker. Som jag själv lurade i honom att han skulle testa!, säger Isabella till Mama och skrattar.

  Svara

   Åh herregud. Är du Odd själv eller Hammpus, eller är det Calle Schulman?

   Svara

    Nä. Varför skulle jag vara det, menar du? Men en fråga till dig: Varför funderar du öht över vem som skriver en kommentar här? Har sett att andra har håller på med samma sak, är det inte åsikterna som är viktiga? Det verkar liksom så korkat att fundera över annat än det som skrivs. Svara gärna!

    Svara

  Förutom det uppenbara med att flytta ihop med någon efter två månader när man har småbarn hemma.. Varför vill en förälder bo i Schweiz halvtid när barnen, som är så små, bor i Stockholm? Tycker inte att man ska kräva att en mamma bara ska tänka på barnen (vilket typ aldrig krävs av pappor…). Men hur ledsamt om en förälder befinner sig utomlands så fort barnen lämnar hemmet och inte kan rycka in om det behövs. Lämna sina barn i ett annat land. Nej jag vet hur det känns med föräldrar som inte är där, och det känns som om man är i vägen och de önskar att de aldrig skaffat barn.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.