På tal om influenciska barn som tjänar pengar åt sina föräldrar

Se det här inlägget som en fortsättning på det HÄR inlägget! 

Om jag inte räknat helt fel så skulle Mimi Höglins bebis inte ens vara född än, men lik förbannat så har den redan börjar dra in stålars åt sina föräldrar.
Och för vad? 5% extra rabatt?
Rätt? Fel? Vet ej?
Spelar det någon roll vad samarbetet handlar om? Det här är ju absolut mer relevant än att exempelvis Margaux använder sina barn för att kränga deodorant åt mamma, men ändå?

Håller ni med personen som skrev kommentaren eller är det fritt fram att göra som man önskar med sin avkomma?
Eller som Rachel Greene så vackert uttryckte det:

170 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vidrigt.

  Svara

  Jag tycker det är lite märkligt att filma hennes lilla bebis som är helt prematur till sitt samarbete, man ser ju hur liten och ynklig den lilla flickan är och ska få en kamera i ansiktet redan om ett twistshake samarbete, dessa barn har inget att säga varken ja eller nej dem kan ju inte. Jag hade tyckt det vart nedvärderande att användas för att tjäna pengar av min mamma

  Svara

   Vems bebis?

   Svara

    Hears

    Svara

   En annan märklig lite kul sak är hur bloggtanten House of Philia undrar hur hon ska få sina barn att utföra hushållssysslor.
   Hennes ungar har ju arbetat frekvent med olika samarbeten i flera år. Ställt upp i mammas blogg på foton eller bakom kameran och offrat all form av anonymitet, integritet. De borde i stället ha lön och slippa allt annat arbete i hemmet.

   Svara

    När går man från att vara bloggare till att bli bloggtant?

    Svara

     Över 40 plus 😋

     Svara

      Delar dom på förtjänsten så är det ju upp till dem, ja även om inte så har ju ingen annan med det att göra…

      Svara

      Knäppt. Hur kan man tycka någon över 40 är tant. Ok vid 80.

      Svara

       Se på Bella; tant vid 30.

       Svara

        Nja, det va hon redan vid 25 år.

        Svara

        För mig känns hon mer som tonåring.

        Svara

      ”Över 40 plus” skulle jag definiera som en tautologi.

      Svara

   Tycker dock den här ingången att det är en ”prematur bebis” som får en ”kamera i ansiktet” är lite märklig?

   Just en kamera utsätts väl de flesta barn för utan att man kallar det att få den upptryckt i ansiktet, och utan att lida av det (skulle snarare bli lite fundersam om det fattades bilder från när man var nyfödd). Och att den är prematur, okej, men en nyfödd är väl fullständigt värnlös oavsett beräknat förlossningsdatum.

   Tycker det känns mer rimligt att bara säga att det är utlämnande och inkräktar på barns integritet när man tjänar pengar på dem genom att exponera dem, i synnerhet när man gör det i hög utsträckning. Även förr fanns ju barn som var med i ett par reklamfilmer, men dessa barn filmas ju varje dag. Inte jämförbart.

   Finns det inte för övrigt regler kring barn som är med i reklam och film och att de ska få behålla pengarna de tjänar? Med dessa samarbeten kan man ju tycka att det borde vara barnens konton pengarna gick in på, i synnerhet för att inte skapa skeva incitament.

   Svara

  Så kul också att hon gör reklam för tallrik och haklappar också när bebisen uppenbarligen är så liten att den inte ens kommer smaka någon mat på flera månader. Fattar att det är bra att ha till senare men det visar ju bara på hetsen kring samarbeten och reklam. Typ som när Forni gjorde reklam för amningskläder och gravidkläder långt efter hon både varit gravid och slutat amma. Det blir så jäkla långsökt och känns oseriöst både från influenserns och företagets sida.

  Sen det här med att barnen ska vara med och tjäna pengar åt föräldrarna. Tycker i huvud taget inte barnen ska behöva exponeras i deras kanaler alls och ännu mindre i reklamsammanhang.

  Svara

   Det roligaste tycker jag är att Melina Criborn gjorde samma samarbete med tallrikarna som fäster. Hennes barn är inte ens två veckor? Mimi har ju ändå två större barn, men samtidigt syns de endast äta ur tallrikar från märket Letters (?). Men Melina tar nog fan ändå priset, gäller att vara förberedd haha!

   Svara

    Om jag minns rätt gjorde Melina reklam för twistshake redan innan barnet var fött

    Svara

     Men oh jag har så svårt för Melina Criborn. Vet egentligen inte varför. Det är något med hennes min som ger intrycket av att hon har kaxig attityd 😅

     Svara

      Har aldrig fått ett positivt intryck av henne, hon verkar vara en otrevlig person i allmänhet. Sen har det varit så himla mycket poserande sen hon fick bebisen och deras familjebilder framstår inte direkt som genuina. Jag såg nån story eller vlogg från nån i familjen Wahlgren där Melina satt och pratade, hennes man satt bredvid med deras dotter. Så fort Melina märkte att någon filmade vände hon sig mot barnet och började pilla med dess kläder eller nåt, samtidigt som hon putade med läpparna och försökte se kärleksfull ut. Jag säger så klart inte att hon inte älskar sitt barn eller så, men det verkar vara väldigt viktigt att förmedla en snygg fasad.

      Svara

       Men låt en nybliven mamma vara! Sluta döm hur man ”ska vara” när man nyss fått barn. Vet inget om henne men att spekulera kring en nyförlöst mammas kärlek till sitt barn är smaklöst.

       Svara

        Men lägg av, läs igen

        Svara

         Lägg av själv Stollis

         Svara

       Se bara! Mot Melina kan du nog vara kritisk!

       Svara

       Se bara! Melina kan du tydligen kritisera!

       Svara

     Helt ofattbart att Melina plötsligt räknas som känd.
     Vad är hon känd för? Att hon är kompis med Benjamin och Bianca och har synts ett par minuter i Wahlgrens värld?
     De 4-5 gånger jag kollade hennes instastories är det bara reklam och samarbeten.

     Tröttnade.

     Svara

   Fru Reinhold är väl ytterligare en som typ enbart gjort karriär pga sina barn och all exponering och samarbeten. Inte tittat in där på länge men såg nu att något av de senare samarbetena är två hästlastbilar. Varför? Jo för att UNGARNA har varsin ponny.

   Svara

    Sett någon enstaka video med familjen Reinhold och blev bara sjukt illa till mods. Barnen används liksom som dockor/skådespelare/reklampelare. Obehagligt.

    Svara

    Och inte tycker jag att dom är särskilt bra hästmänniskor heller.

    Svara

     Varför? Berätta! Knappt sett något hon lagt upp de senaste åren. Blev bara chockad när jag såg att typ hela familjen verkar vara toksponsrade från topp till tå. Lastbilar, Kingsland kläder…. m.m.

     Svara

    Camcam skriv mer om fru reinhold!!!

    Svara

   Hon har ju 2 tvilling pojkar sedan innan?
   Alla som har följt henne ett tag vet det, och därmed känns samarbetet någorlunda genuint. Dessutom har deras familj använt sig av Twistshake sedan killarna var nyfödda. Också något man kunnat se i vloggar från år tillbaka.

   Svara

  Osmakligt

  Svara

  Självklart inte. Barnet är en egen person, oavsett ålder och har rättigheter och skydd i lag. Borde utökas!

  Svara

   Håller verkligen med. I Barnkonventionen står bland annat att alla barn har rätt till ett privatliv. Då kan man verkligen ställa sig frågan om total exponering på diverse sociala medier i både rörlig bild och stillbild är lämpligt.

   Svara

    Det är ju gentemot det allmänna.

    Svara

  Jag tycker inte det är mer problematiskt än att barnen syns i vloggarna och på Instagram över lag.

  Svara

  Twisteandshake är ju dessutom så jäkla lågvattenmärke. Köpte en sak där (vilket jag ångrar) och efter det hade jag mail varje dag tills jag tog bort mig från nån maillista 🤣 Känns som ALLA samarbetar med dem. Blä kräks när jag ser deras reklam!!

  Svara

   Jag fick erbjudande om att samarbeta och jag har ca 1000 följare 🙃 liksom tack men nej tack. Känns ju bara ännu mer löjligt när man inte ens lever på sina sociala medier och typ får en flaska gratis.

   Svara

    Vad erbjöd dom? Endast produkter eller rena pengar? Eller rabattkod?

    Svara

     Nu minns jag inte exakt men har för mig att det var produkter.

     Har också fått erbjudande från ett företag som ville att jag skulle köpa kläder, göra reklam och sedan få en rabattkod till nästa köp. Ytterst bra deal eller hur var det.

     Svara

    En fd klasskompis gör samarbete med dom och hon har typ 300 följare.

    Svara

     Ja man kan ju själv ansöka om att få vara ambassadör för dom 😉

     Svara

  Vidrigt och tycker det borde vara straffbart. Barn är inte till för att tjäna pengar på.. tycker rent ut sagt det är ett äckligt beteende. Vissa verkar inte bry sig att Barnkonventionen är lag i Sverige..

  Svara

  Jag blir tvärtom ser jag ett företag har massa samarbeten med influensers typ som twistshake tar jag dem mindre seriöst

  Svara

  Som Rachel ”Mitt barn, mitt val”.
  Håller helt med och jag tycker inte man ska lägga sig i någon annans val, så länge det inte skadar barnet. Ingen har kommit till skada, så istället för att störa sig och lägga tid och energi på att kasta skit på någon annans val kan man lägga sin tid på att göra något bra. Livet blir så mycket enklare och roligare om man har en positiv inställning 🙂

  Svara

   Fast att skydda barnens integritet är en av deras grundläggande mänskliga rättigheter så.

   Svara

   Mitt barn mitt val, men barnet är en egen person som en dag kanske inte kommer vara nöjd med att ha varit sin förälders reklampelare

   Svara

   ”om man har en positiv inställning” är du så dum eller driver du med oss???

   Svara

    Här inne görs verkligen en höna av en fjäder. Istället för att klanka ned på en mor som tar kort och filmar sin bebis, är det inte bättre att lägga energi på att hjälpa barn som faktiskt far illa?
    Det finns större problem än att denna influencern filmar sitt barn.

    Svara

   Hur vet du att det inte kommer att skada barnet på sikt? Din kommentar känns inte helt genomtänkt.

   Svara

   Låter som något mamman som fick fängelse nyligen skulle sagt. Hemskt. Det är inte mitt barn mitt val, vad fan e detta? Man gör inte vad man vill med ens barn för man fött den. Det skadar barnen för livet att vara överexponerade. På alla vis .

   Svara

    Fast i det där faller tog ju barnet skada på riktigt. väldigt märklig jämförelse.
    Är barnet under 18 så är föräldrarna målsmän. Som målsman har man rätt att bestämma, men man har inte rätt till fysisk eller psykiskt våld mot sitt barn. Dock tycker jag inte att en kamera utgör någon våld.
    Vi alla har olika syn på vad som är rätt och fel.

    Svara

   Hur vet du att ingen kommit till skada? Vart går din gräns, när får en lägga sig i tycker du?

   Svara

    Ja barnet ser ju verkligen ut att lida.
    Nej men herregud. Kan man inte lägga all denna energin på att rädda barn som verkligen far riktigt illa?

    Svara

   Hur vet du att ingen har kommit till skada. Kom ner från din höga hästar.

   Svara

  Några (många) gav mimi komplimanger om att det var duktigt att orka vlogga fast man är nyförlöst och har små barn hon lät nästan irriterad när hon svara på det sa hon skulle aldrig göra något om det inte var kul anledningen jag kommenterar det är att mycket verkar yta hos henne

  Svara

   Ja men det går absolut inte för sig att ge den minsta kritiska kommentar hos Mimmi. Då blir hon så sur och pratar sen skit om alla som skrivit (som är samma personer som följer henne och möjliggör hennes jobb) i nästa vlogg.
   Hon har hållt på i många år men följarantalet växer inte och det gör henne vansinnig. Men anledningen är att folk ser igenom hennes gulliga bebisprat.

   Svara

    Hon är så falsk,det har många sett igenom. Hon har vloggat i många många år men inte blivit stor pga folk ser igenom hennes fasad. Hon försöker få allt att se perfekt ut men folk ser ju igenom och då blir hon sur och går i försvarsläge😂
    Tex när folk kommentera för några månader sen att Fredrik var så kall mot henne,väldigt kort i tonen mot henne och verkade allmänt sur på henne jämt,ja då skulle hon hänga runt han som en svans ha ha blev så konstigt.
    Sen blir kom tokig när folk undrar varför hennes 3-åringar inte kan prata, istället för att ta hjälp av en logoped som de behöver så börjar hon spela in när en av ungarna räknar till 8. Man ba okej😂😂😂😂kritik är inte hennes starka sida. Nu får hon massor med frågor om hennes stackars hund som hon först lämnade bort i typ ett år,sen tog hon hem honom för att någon vecka senare ge bort honom igen i flera veckor🙄🙄herregud sån djurplågare, borde anmälas. Stackars hunden har bytt hem massa gånger på bara ett år typ. Usch hoppas hon lämnar tillbaka hunden till hennes släkt i norrland så hunden slipper bo med hennes vilda skrikande och jobbiga ungar,han verkar inte gilla dem för fem öre,skäller jämt på dem och runt dem😭😭😭

    Svara

     Men oj vad du är bitter! Säger mer om dig än om henne. Att spekulera kring om hennes barn behöver logoped?? Att hon är en djurplågare?? Fräscht

     Svara

      Fakta, hennes barn kan inte prata som vanliga 3-åringar annars kan.
      Fakta,hon plågar hunden genom att flytta runt honom till olika hem på kort tid. Hundar mår skit av sånt,speciellt äldre hundar som kenzo ändå är

      Svara

       Men kan inte vissa (alla?) tvillingar vara sena i talet? Tyckte jag läste det någonstanns och tänke då just på Mimis tvillingar. Att de har sin egna tvilling-kommunikation och det ”vanliga” talet kommer lite senare

       Svara

     Förlåt men du är på riktigt slut i huvudet.

     Svara

     Men snälla lugna dig!!!!!! SE PÅ NÅGOT ANNAT OM DET SVIDER I DINA ÖGON.
     Logga ut TACK 🤮

     Svara

  Ååh… All I learned about life, I learned from Friends. Finns ett citat för varje tillfälle i livet 🙂

  (Håller förresten på Phoebe i denna fråga. Och som Emma senså tydligt svarar svarar: Ouäääääääääääääääääääääääääääää!!!)

  Svara

  sedan många år tillbaka får jag absolut inte lägga ut bilder på mina barn utan att fråga dem, vilket jag respekerar till fullo. Tycker det är osmakligt o oförsvarbart att använda sina barn på det sättet. Samtidigt så är det det som det ser ut idag, de utnyttjar allt för egen vinning. Osunt

  Svara

  Trh- take it away!

  Svara

  Ser inget fel på att barnen är med och gör reklam och är med i soc medier. Barn har varit skådisar/modeller i alla tider och det kan vara jätteroligt för dem och behöver inte skada.

  Problemet är när det görs på FÖRÄLDRARNAS villkor och inte barnens. Att ställa krav på att barnen ska posera eller vara med när de inte vill. Samt när/om föräldrarnas lön står å faller med barnens medverkan. Då får föräldrarna svårt att hantera var gränsen går.

  Är också skillnad på ett samarbete där barnet ex syns i några kläder mot ett samarbete där barnet ”fläks ut” Har sett barn göra reklam nakna, när de sitter på toa, när de är sjuka, ligger för döden, gråter osv HEMSKT! Också sett videos där barnens humör/mående/personlighet utnyttjas och det är aldrig ok

  Svara

  Vad tror ni om Rebecca Stellas lipkit? Hon har VÄLDIGT frekvent postat I stories om dessa, igår säkert 100 stycken.

  Svara

   Tror hennes egna läppar spricker snart av alla injektions! 💋💄👄

   Svara

   Fan vad hon postar när hon ska släppa nya grejer.. orkar inte! Desperationen där alltså 🤷🏼‍♀️
   Money money moneyyyy

   Svara

  Mimi är ju bara en i mängden. Helen Torsgården och hennes ungar då, har tom klippt ihop en film om hennes äldsta dotter mellan åren 0-3 år.

  För några år sen tyckte jag faktiskt inte att det var så farligt. Men med åren har jag börjat inse de sjuka och allvarliga i att inte respektera barnens integritet.

  Svara

   Ja verkligen. Och Helen använder ju verkligen hennes ungar till att bara tjänar pengar på genom samarbeten. Typ enda gångerna som hon lägger ut en video så är det 99% av gångerna alltid ett samarbete. Ett samarbete i en vlogg liksom. Pengakåt och lat. Förut la hon iaf ut videos ofta men nu kommer en i veckan och så kallar hon det för heltidsjobb hjahshha stackars lata sate

   Svara

    Vems ungar använder hon?

    Svara

   Vems äldsta dotter?

   Svara

    Ja vems unge kan hon mena???
    Snälla ni fattade vad hon menade, men det är så att alla inte har ett så fruktansvärt trist liv som ni två anonyma, att de har tid att skriva en fullständigt grammatisk korrekt universitetsuppsats varenda gång de ska kommentera på internet.

    Svara

     Antingen vet man när man ska använda hennes och när man ska använda sin. Eller så vet man det inte. Det handlar inte om tid.

     Svara

      Oj jag vet men blev lite galet. Ska aldrig hända igen.

      Svara

  Det är skillnad på ett barn som är anonymt i en reklam för tex blöjor. Barnet är namnlöst och kommer dessutom inte att kännas igen av någon. Eller känner ni igen barn som figurerade i kommersiella reklamer för några år sedan?

  Jag tycker iallafall att det är en stor skillnad även om man kanske bör diskutera barn i reklam överlag.

  Svara

  Ä det några som exploaterar sina barn i sociala medier och bloggar så är det väl Familjen Annorlunda-mammorna. Det finns inget som är heligt tydligen, de berättar vitt och brett om händelser som rör barnen, helt utan integritet.

  Nu verkar ju inte de tjäna några pengar direkt, på det de gör. Carola Wetterholm måste fortsätta äga ett hus tillsammans med sin ex-make för att hon inte har råd att köpa ut honom till exempel.

  Och Madeleine Ilmruds ekonomi är tydligen helt i botten, hon har två betalningsanmärkningar och senast i maj gjordes ett utmätningsförsök hos henne. Så det verkar inte direkt lönsamt att exploatera sina barn för alla.

  Svara

   Madeleine säger ju dock själv att hon är ”höginkomsttagare” 🙈😬

   Svara

    Konstig höginkomsttagare som flitigt förekommer med anmärkningar och betalningsförelägganden i den officiella tidningen Justitia, där vem som helst kan se vilka som fått anmärkningar. Görs det utmätningsförsök har det ju gått riktigt långt.

    Hon har ju skrivit om att köpa hus i Linköping, ytterst tveksamt att man får låna pengar med betalningsanmärkningar!

    Svara

  WOW vilken rabatt 5% måste genast köpa bara för rabatten 😀

  Svara

  Har så mycket funderingar kring Mimi. Att hon och Miranda slutade umgås har garanterat att göra med att hon valde att sluta på salongen och satsa på eget. Var så uppenbart då umgänget slutade i samma veva. Tänker på Mimis bror som hamnar i kläm, och att de kommer bägge få barn (kusiner) tätt, och inte umgås. Men självklart kanske de umgås utan kameror osv, det vet man ju inte. Men tänker det är konstigt bara när det filmats så mycket förut, och nu verkade brorsan inte ens komma på tvillingarnas kalas.

  Dock avundsjuk på att leva ett liv där allt är ljuvligt och maaaagiskg! Det verkar ju helt fantastiskt härligt 😉

  Svara

  Ser fram emot alla uppväxtskildringar som kommer att släppas om ca 20 år, om hur det var att växa upp med föräldrar som var gränslösa på nätet.

  Svara

  Så dåligt av Mimmi att göra såhär. Stackars barn

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Omg så onödig och elak kommentar. Lågt!

    Svara

    Osmaklig kommentar!
    Tycker hon har fin näsa, och hon passar jättebra i den.
    Alla måste inte ha små uppnäsor

    Svara

  Twist & Shake frågade mig med om jag ville göra ett samarbete genom att få rabatt på inköp och marknadsföra på insta för de tyckte det passade mitt flöde så bra.

  Bara det att jag varken har barn eller är gravid. Eller ens har en enda bild på ett barn i mitt flöde.

  Copy+paste verkade vara deras melodi på ”personlig kontakt” 😅

  Svara

  Idamarieisaksson beklagar sig på instastories för att hon inte kan gå hos någon beautyfixer för att hennes lilla bebis på 6 månader smittat henne och att hon är nu förkyld. Bebisen håller på att få tänder en sån liten bebis kan inte smitta. Så synd om ego mamman som jämt går sminkad och fixad att inte kunna gå på sina beautyfixers. Hon kränger också en hel del samarbeten på sina barn dock omärkta sånna. 🤑🤮

  Svara

   Ok. Tack för din åsikt S.

   Svara

  Svara

   hon kränger samarbeten samtidigt som fk betalar ut föräldrapenningen borde bli anmäld för inkomst vid sidan av föräldrapenning.

   Svara

    Vi vet ju inte hur mycket fp hon plockar ut.

    Svara

    Hon tar väl inte ut föräldrarpenning alls som jag förstått det.

    Svara

  Det borde vara åldersgräns på hur små barn som får visas upp på sociala medier.

  Svara

  Penny Parnevik är gravid igen och berättar i deras podd att hon på ett tidigt ultraljud fick veta att barnet blev till den 9-10 juni, hon berättar sedan att hon gjort ett test som visade negativt och sedan ännu ett som då var positivt och på midsommar berättade hon för familjen. Hur går det ihop?! Att hon ens får positivt på stickan så tidigt.

  Svara

   Finns det inte test nu som visar om man är gravid fr om datum för förväntad mens? Så om de låg 9-10 juni och hon hade förväntad mens t ex 18/6 så skulle det kunna funka. Det är tight, men det skulle kunna funka. Vissa har ju väldigt korta menscykler.

   Svara

   Inga konstigheter alls. Det tar oftast 4-10 dagar för ägget att fästa i livmodern och från den sekunden börjar man producera hormonet som ger utslag på stickan. Jag plussade själv (svagt javisst, men ändå plus) 6 dagar efter ligget.

   Svara

   Jag testade positivt en vecka innan förväntad mens.

   Svara

  Melinas lilla nyfödda får ingen ro hemma direkt, utan redan nu på restaurang flera dagar i veckan och exponerad på sociala medier. Dessutom tänkte man att omogna och osjälvständige Benjamin Ingrosso nu äntligen skulle bo in sig i sin egna lägenhet sedan 1 år tillbaka och låta de nygifta och nyförlöst paret få lite egentid, men ack vad de bedrog sig! 😅

  Svara

   Vänta.. bor han kvar hos någon som precis fått barn..? 😳 Du skämtar, va? Säg att du skämtar?! 😱

   Svara

    Tror du att du är rolig nu?

    Svara

  Möjligen OT kanske… men alltså sättet Micah skriver om sitt barn på.. är det lagligt? Helt seriöst alltså. Hon skriver ju i princip att hon tror hennes barn blivit utsatt för olika typer av våld. Får panik av tanken på att mina föräldrar skulle skriva på nätet om eventuella trauman i mitt liv.

  Svara

   Det är så jäkla illa! Hennes hashtags också så som #misshandlad. Någon borde verkligen lära den tjejen lite vett 🤦🏼‍♀️

   Svara

  Haha 5%!? Wow!

  Svara

   Så generöst! 🤑

   Svara

  Tragiskt att så många som exponerar sina barn (födda/ofödda) bara för att de är kapabla att dra in stålar själva.

  Svara

  Vad tycker ni om the Swedish family då? Bra eller dåligt?

  Svara

   Jag tycker det är märkligt dem låter Alma ha sitt eget instagramkonto även om dem styr det vad är poängen?

   Svara

    Föräldrarna låter inte Alma ha en egen telefon (vilket jag tycker är sunt, idag springer ju ta mig tusan 5-åringar runt med egna Smartphones) men Alma ville ha ett Instagramkonto då hon gillar foto. Jag ser inget fel i att de vuxna låter henne ha ett konto som de sköter. Bättre än alla ungar som har egna konton på Snap/Insta osv där de riskerar att bli groomade utan att föräldrarna fattar någonting. Almas konto uppdateras sporadiskt och det är inga samarbeten där.

    Svara

  Herre gud va mycket osympatiska o trista klagomoln i Sverige alltsa!, detta specifika kommentarsfalt ar ett prakt exempel pa detta. Ni ar ju sa negativa o trottsamma alltsa, Lat Mimmi vara for fanken!
  Hon har en liten dotter som tids nog kommer anvanda dessa produkter sa detta foretag fungerar ju faktist valdigt bra som samarbets partner. I mina ogon verkar Mimmi vara en fantastiskt mamma och entreprenor, inte ofta man ser sadant driv.

  Svara

   Ja vi är negativa för vi tycker Mimi skadar sina barn. Frågor på det?

   Svara

    Skadar?? Fjanteri ar vad detta ar.. hennes barn verkar ma alldeles utmarkt. Hitta nagot viktigare att bry dig om/bli upprord over manniskor.

    Svara

     Du har inte en aning om hur de kommer att må om några år. är inte heller upprörd. Bara ett krasst konstaterande att vissa saknar gränser.

     Svara

      Hon kanske inte drar gränsen där du drar den. Kan vara så också, vem vet. Dom allra festa människor har gränser.

      Svara

       Det är gränslöst att exponera sin barn som hon gör. Hon verkar outbildad och enkelspårig helt enkel när hon inte förstår hur det kan påverka dom.

       Svara

        Nu vet jag inte hur hon exponerar sina barn, men att gå över gränsen för mig vore om ungen låg på sjukhus, naken och grät under en koloskopi, medans mamman filmade och pratade om hur man bäst skördar näringsrika barntårar till en hälsosam smoothie.

        Svara

   Ja visst, låt Mimmi göra vad hon vill på bekostnad av barnets integritet 🙄🙄🙄

   Svara

  Men Camilla, det förvånar mig att du inte vet att Rachels efternamn stavas ”Green” 😱

  Svara

  Mer Friends-referenser till folket! 🥰

  Svara

  Laila Bagge lämnar sin kille hemma med konstaterad Corona hon flyr hemmet med sonen på hotell. kan själv vara smittad.
  Englasshowroom skriver att hon kände igår frossa, ont i bröstet men att hon höll ut på jobbet för viktiga möten idag är hon dock hemma sjuk. Kan likaväl vara Coronasmittad. Dessa oansvariga influencers 😛

  Svara

   Ja det är förjävligt. Men jag vill också påpeka att i det Uuuuuunderbara ’fria’ landet Sverige är det inte tillåtet på de flesta jobb att jobba hemifrån om någon i hushållet har bekräftad Corona. Så hon är inte annorlunda än någon annan i Sverige. Det rekommenderas att man ska ’hålla kolla på sina symptom’ men jobba ändå om man inte känner sig sjuk. *facepalm*

   Svara

  Mimi kommer säkert gråta ut om det här blogginlägget i nästa vlogg 😊

  Svara

   Håll oss gärna uppdaterade. Vill inte stödja människan men är glad att andra håller koll.

   Svara

    Jag kollar inte på henne längre. Tröttnade på hennes bebisröst och att allt skulle vara så perfekt hela tiden.

    Svara

     + 1 på den

     Svara

  Oj finns mkt att säga om Mimi och inte mkt positivt direkt. Bara en så ”liten” sak som att alla hennes nära som typ hennes mamma,bror,svägerska brutit kontakten med henne och inte ens kommer på barnens kalas säger mkt om Mimi.
  Men frågar du henne så är allt maaaaasgiskt😂 Det är synd om människan

  Svara

   Jaaa verkar ha svårt att behålla folk omkring sig. Vad hände med Helen Torsgården? Utnyttjade Mimi henne enbart för följare?

   Svara

    Inte konstigt hon har svårt att behålla människor runtomkring sig🤷🏻‍♀️ Torsgården var säkert bara för exponering såklart, hon åker knappt o besöker sin familj o vänner men till torsgården kunde hon åka hela långa vägen till värmland.

    Också en märklig grej med henne,hon åker aldrig till folk men hon har alltid någon vån hos sig på middag. Hon och fredrik umgås typ aldrig bara dem två,det ska alltid bjudas in någon kompis. Som att de är rädda för att vara ensamma med varandra,kanske är hon orolig att han lämnar henne inte vet jag. Hon har ju sagt att de ALLTID måste ha något projekt på gång och de kan inte bara vara för då bråkar dem hela tiden. Varningstecken delux

    Svara

     På tal om Helen Torsgården- har hon slutated Youtube på heltid eller? Varför lägger hon knappt upp videos och knappt uppdaterar instagram?
     Har inte hängt med i svängarna sen i våras så kanske har missat att hon skaffat annat jobb på sidan eller liknande😊
     Innan hade hon Youtube som heltidsjobb men då l hon upp flera långa videos i veckan vilket hon inte gör längre alls verkar d som

     Svara

      Hon är antagligen gravid igen 😂

      Svara

       Preggo igen?! Hon orkar knappt vara själv med selma o svea när oskar har träning typ. Och mu ska en till unge in i mixen, hej o hå

       Svara

      Om jag förstått det rätt så var hon nära på att gå in i väggen. Tycker det är klokt av henne att lyssna på varningstecken och sakta ner innan det var för sent. Hon verkar vara mycket piggare nu så det hjälpte nog

      Svara

     Hennes familj bor ju i Norrland, som man inte åker till varje vecka kanske. Och vad är det som säger att det är alla andra som brutit kontakten? Det som visas i vloggarna är kanske hälften av deras tid. Vad dom gör när inte kameran är på vet inte vi och vi behöver inte veta heller. Om alla bara skötte sina relationer och sitt liv skulle världen vara en bättre plats.

     Svara

      Nej det skulle den inte vara.

      Svara

     Tror du måste sluta tro att vi får se 100% av deras liv i hennes vloggar.. hennes vänner kanske inte vill att hon drar upp kameran i deras hem?

     Svara

     Men alltså snälla??!!! Hur perfekt är ditt liv då? Umgås du med dina föräldrar syskon osv varje dag? Bråkar du aldrig med din familj? Det skriker avundsjuka om dig! Ditt liv måste ju vara helt perfekt 🙂

     Svara

   Hon umgås väl med sin bror?? Han är ju tillsammans med Miranda?? Och de umgås ju hela tiden å jobbade ju ihop???

   Svara

    De umgås inte längre.

    Svara

   Men hur vet du att det är de som brutit kontakten, och inte Mimi? Du kan inte se möjligheten att det skulle kunna vara Mimi som bryter kontakten med dem? Mimi verkar vara en tjej med skinn på näsan som sätter gränser. Hon låter sig inte köras över. Fler människor borde tillåta sig själva att säga upp kontakten med människor som påverkar dem negativt eller som de mår dåligt av.

   Svara

  Värsta är att Mimi tycker att HON är så duktig för att hon ”knep inne” bebisen. Vafan, ungen kommer när den kommer och det finns ingenting man kan göra för att påverka det.

  Svara

   Ja jäääätteduktig😂 hon flyttade supertunga möbler själv strax innan vattnet gick. Och hon stressade jämt med renoveringen och var aldrig still. Säkert det som satte igång födseln för tidigt

   Svara

    Det var elakt sagt.

    Svara

   Hahah störde mig som tusan på hur hon hela tiden sa att hon var så duktig på att knipa inne beeebisen. Räknade det till typ 6 gånger. Otroligt rimlig sak att störa sig på 🥳

   Svara

   Vadå ”värsta”??? Usch blir så irriterad att se folk vara så sjukt taskiga och DÖMMANDE!!

   Svara

  Denice Moberg och hennes kille tar det hela till nya höjder då de nyss lanserade ett youtube-koncept som går ut på att låta deras 2-årige son gå runt med en go-pro konstant fäst på huvudet för att skapa content till deras vloggar. Vad tycker ni om det?

  Svara

  Är inte Mimis ungar 3 år,varför pratar dem inte ”normalt”,har hon svarat på dey?,känns som hon raderar alla såna kommentarer. En talpedagog vore på sin plats, eller så kan hon sluta prata bebisspråk hemma så hennes ungar lär sig prata normalt någongång

  Svara

   Behövs ingen talpedagog. Lösning är enkel ut med nappen och börja prata med ungarna. Dom ställer massa frågor men hon svarar dom aldrig, har kameran i högsta högg jämt. Blir ledsen för pojkarnas skull. Kanske är bra att dom är på förskolan nu måndag-fredag så att dom får någon uppmärksamhet.

   Svara

    Ut med nappen mtp deras tänder också! Framtänderna sitter så högt upp, de kommer få problem senare med de permanenta tänderna.

    Svara

   Men snälla. Lär dig att alla barn är olika. Barn som är tidiga med motorik är ofta lite senare med tal. Det innebär inte att det är något fel.

   Svara

    Var hennes ungar tidiga med motorik då?

    Svara

     De är prematurfödda och tvillingar. Båda aspekter är sådant som generellt gör att talet kommer senare. Det har hon svarat på i vloggar då det ständigt är ett tjat om detta.

     Svara

      Tycker inte Mimi är unik i att exponera sina barn och tycker därför detta är ett konstigt inlägg då fler större influenser kör exakt samma race i att exponera sina barn i sociala medier och i samarbeten

      Svara

    Ella, är det möjligtvis Mimi själv? Just det där ”men snälla” är ju lite av hennes (ditt) signum och detta med den ”tidiga” motoriken något som Mimi (du) själv sa i en vlogg för bara någon vecka sen.

    Kan du då svara på vad det är med grabbarnas motorik som gör dem tidiga i det? Tycker motoriken är samma som hos vilken treåring som helst.

    Svara

   Men det finns inget som är ”normalt”!! Alla barn är olika, alla barn utvecklas olika, och det betyder inte att det kommer gå sämre för barnet. ALLA barn är olika. Oftast är det så att barnet är före med sin motoriska utveckling(som tvillingarna är) eller att dem är före med språket! Det ena eller andra kommer med tiden. Om barnen hade pratat jättebra men inte kunnat cykla än hade ni väl klagat på det istället. Usch skäms på er

   Svara

  Vet att i alla fall en influencer har skrivit i sin blogg när hon fick första barnet att barnet ska anpassa sig efter föräldrarna. Jag vet ju inte exakt vad hon menar med detta men för min del ger det mig en dålig magkänsla 😔

  Svara

   Forni?

   Svara

    Paula. Har tyvärr inte koll på om nån annan också nämnt nått sånt. Vet bara att jag reagerade på det då jag läste detta. Det var ju ett antal år sen, men fastnade liksom då det är så olikt mot hur jag känner kring det.

    Svara

  Kan inte låta bli att undra hur mycket pengar det ligger i samarbeten. Mimi har ju inte så många följare egentligen, ändå verkar familjen ha en aldrig sinande källa med pengar. Det renoveras och shoppas konstant. Och i senaste vloggen nämnde Mimi att de sätter undan VÄLDIGT mycket pengar på ”grabbarnas” sparkonto varje månad.

  Svara

   Hon jobbar ju även som frisör samt hennes man jobbar ju oxå.

   Svara

   Ja, kollar man familjen Ilmruds ekonomi så verkar det inte ligga särskilt mycket pengar i samarbeten,Madeleine har betalningsanmärkningar och det har gjorts utmätningsförsök hos dem i maj i år.
   Mycket yta, men inte så mycket substans bakom tyvärr!
   Så sorgligt att yta är så viktigt för vissa…..

   Svara

   Oj den bilden får inte jag. Hon leasar sin bil! De renoverar mkt men gör ju typ allt själva. Båda jobbar heltid och sen kör hon youtube ovanpå det. De har flyttat mkt men bara bott i ganska trista hus i förorten å nu ett gulligt men billigt hus. Menar alltså inte att det är ngt fel men skulle säga att de är väldigt vanliga.

   Svara

  Det är väldigt roligt att läsa detta kommentarsfält. Att människor tror sig VETA hur familjer fungerar, vad som är verklighet, Att de KÄNNER personen ifråga genom att titta på 15 minuter korta vloggar. Jag tror att folk blandar ihop tv-serier med vloggar, det är inte samma sak. Herregud.

  Svara

   +1

   Svara

   så tv serier är verklighet?
   15 Minuter korta vloggar utan manus tv team
   ger ibland en ganska tydlig bild av iallafall delar av någons liv/personlighet
   du har rätt att ingen här inne kan sitta på stora hästar o säga dem VET, egentligen gissar väl dem flesta
   men man brukar kunna ha ganska bra gissningar med den informationen dessa influencers själva delger.

   Svara

    Nej, tv-serier är inte verklighet, det är fiction. Det som visas i tv-serier är den enda information som finns om karaktärerna, resten får man ju bedöma och hitta på själv. Men när det gäller vloggar så existerar de personerna på riktigt. De har en personlighet och ett liv, och de väljer att visa en liten del av den. Förstår du skillnaden? De som vloggar väljer vad de vill visa upp, det är en liten del av deras liv. De klipper videon som de vill. De visar vissa saker, andra visar de inte alls. Jag tycker det är otroligt naivt att man tror sig känna en person, att man tar sig friheten att döma en person så hårt som vissa gör i detta kommentarsfält, för att de ser två vloggar i veckan av denna person. Vidrigt är vad det är.

    Svara

     Dem på tv serier väljer också dem kan tacka nej till vad dem vill

     Svara

      Jag pratar om tv-serier med karaktärer och inte dokusåpor med influencers.

      Svara

    Nej, tv-serier är inte verklighet, det är fiction. Det som visas i tv-serier är den enda information som finns om karaktärerna, resten får man ju bedöma och hitta på själv. Men när det gäller vloggar så existerar de personerna på riktigt. De har en personlighet och ett liv, och de väljer att visa en liten del av den. Förstår du skillnaden? De som vloggar väljer vad de vill visa upp, det är en liten del av deras liv. De klipper videon som de vill. De visar vissa saker, andra visar de inte alls. Jag tycker det är otroligt naivt att man tror sig känna en person, att man tar sig friheten att döma en person så hårt som vissa gör i detta kommentarsfält, för att de ser två vloggar i veckan av denna person.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.