Kenza är gravid igen

Efter att ha fått konstaterat att hon var på väg in i klimakteriet – på TOK för tidigt – för vad som är normalt, så genomgick Kenza flera stycken IVF-behandlingar innan sonen Nikola föddes efter att ha lyckats tillkomma på naturlig väg.
Kenza har sagt att hon gärna skulle vilja ha en stor familj men att hon också vet att det inte är självklart att det går. Hon har också, flera gånger, sagt i från på skarpen till de som spekulerat kring ifall hon är gravid, både före och efter sonen föddes.
Hon har poängterat att sådana frågor gör ont och önskat att alla bara slutar frågan andra människor om sådana privata angelägenheter.

Trots svårigheter och ett klimakterie som inte verkar vilja vänta så meddelar Kenza nu på Instagram att hon och Aleks väntar tillökning och att Nikola ska bli storebror, något som Expressen var först med att skriva om.

Stort, stort grattis till hela familjen!!!!

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Stort grattis till dom! 🥰

  Åh, så glad för deras skull 😊 Men är också glad att jag slipper se exponering och massvis av reklam av/för den nya bebisen.

   Det lär ju dock inte hända. Gissar att hon kommer mjölka ännu mer barncontent nu när de kommer att ha två. #siblinggoalzzzz

   Oj, ovanligt vasst för att komma från Nora!? 😄😉

    Tycker jag väl ändå inte 😊 Jag hade kunnat lagt fram det på ett betydligt ”vassare” sätt om jag så hade velat. Nu är inte jag en sån som hade velat exponera mitt barn för reklam och pengar, så enkelt är det bara 😊

     I”m not complaining! 😉 Ja, det kunde du men kontentan var väl det. Jag håller med dig, var oväntat bara.

   Glömde tillägga: Anledningen till att jag är glad att slippa se exponering av deras andra barn är för att jag inte använder Instagram längre. Visst, man kan blockera osv, men är ju inte enbart Kenza som gör sånt här. Inget illa ment med det, är fortfarande glad för deras skull 😊 Hejhopp!

    Du vet att det finns annat innehåll på Instagram va? Jag använder Instagram dagligen och ser aldrig barn i mitt flöde. Däremot en herrans massa hundar.

  Men va roligt för dem. Har ändå hört en del liknande historier gällande svårighet att få barn. Funkar det sen till sist med att iaf bli gravid så verkar tvåan komma lättare.

  Grattis till dem, jätteroliga nyheter!

  Blev så himla glad när jag läste nyheten ❤️

  Oj här var det rensat 😅

  Yay! När magbilderna precis börjat försvinna……

   Men sluta följa henne då om det stör dig så mycket 👋🏻

  Kan vi alla inte bara vara glada över Kenzas graviditet? Lägga vår eventuella avundsjuka åt sidan för några sekunder och faktiskt glädjas åt en annan människa?

  Men vad är det för konstiga människor som kommentarer så bittert och otrevligt om hennes graviditet?! Vad är ni för typ av människor egentligen?

  Underbart ❤

  men den stora frågan är…
  kommer bebis nr2s födelsevideo toppa nikolas med views?

  Blev VERKLIGEN genuint glad för Kenza med familj. Så sjukt att man kan känna så för en människa man inte känner??? Tycker hon verkar vara en sån himla bra person

   Jag med!! 🥰

  Jag tjoade till högt när jag såg detta i flödet innan 😊 Så glad för deras skull!

  Att komma in till detta kommentarsfält först nu känns som att vara försenad till en fest och missat allt det roliga

   Hahaha håller med 😂😂😂

Comments are closed.