Influenciska frågor

Borde det inte vara tvärtom?
Jag kan INTE vara vän med 83% av er för ni kommer äta upp mitt godis?

Ps. Saltlakris? Inte EN enda bit?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Igen. Fattar inte ett skit.

  Svara

   Det är ett inlägg som visar vilka enormt stora och viktiga beslut som influensers måste brottas med varje dag

   Svara

   Den enda anledningar till att influencers lägger ut massa simpa omröstningar med frågan ”vilken väljer ni?” ”Ja eller nej?” ”Blå eller röd?” Är för att varje svar man som följare klickar på registrerar som engagemang, vilket ökar värdet när de ska skapa samarbeten/sälja reklam. De bryr sig alltså inte om svaren. Tack för idag!

   Svara

  Älskar ändå att Kenza la ut en bild på en ordentlig, vit finne.

  Svara

   Det har gått för långt när en finne blir content och får en egen omröstning samt engagemang!

   Svara

    Varför? Har väl snarare gått för långt åt amdra hållet, att man ska ha filter som gör att man ser helt suddig ut. Hellre Kenzas inlägg än alla tusen suddiga selfies.

    Svara

     Men läs om: det har gått för långt när man gör CONTENT och OMRÖSTNINGAR ang en finne.
     Det är väl inget fel på finnar i sig..eller jo, jag hatar när en finne poppar upp men det vet väl varenda kotte att finnar är normala.

     Lite kul då Kenza sagt, minst 1000 gånger, att hon har jättebra hy och aödrig får finnar. Nu när det ska samlas pk-poäng då får finnen en egen story. Lite som när Peter Griffins finne kommer till liv.

     Svara

      Hon är gravid. Hormonerna är ju inte som de ska då, man kan knappast gå efter hur hennes hy brukar vara när hon säger att hon aldrig får finnar. Kenza har superfin hy, ser ju ut som på ett barn typ.

      Svara

       Ingen har påstått att hon är immun mot finnar. Hon samlar, som sagt, pk-poäng och vill verka ”normal”, ”power” och ”jordnära”. Precis som när hon fotade brösten och påstod sig leda kampen mot anti-amning. Fanns ingen kamp, bara lite skramlande pk-poäng som man kan plocka upp längst backen.

       Svara

    Undrar vad det gör med självbilden när hundratals människor faktiskt bryr sig om ens finne. Blir den helt grandios till slut?

    Svara

  Måste tyvärr säga att Kenzas finnar och godis ändå livar upp lite bland alla ACO-samarbeten.

  Svara

   Jaaaa. Håller med faktiskt. Saknat sånt där, bara bilder från verkligheten utan massa tillgjort eller försöka sälja saker samtidigt.

   Svara

    Sorgligt om en del behöver se en finne och godis !!!! och sorgligt av den som visar det!

    Svara

     Vaddå behöver se? Vi behöver inte se något alls. Men ser hellre finne och godis och spontan film från tacokväll i mitt flöde än massa tillgjorda bilder med pålagda filter och samarbeten.

     Svara

   Fast hon äter nog inte det där godiset. Bara till för bilder, content.

   Svara

  Måste veta utbudet för att säga om det är en bra blandning eller inte ju!

  Svara

   Syns ju på bilden. Hon har bra godissmak, men saknas lakrits.

   Svara

    Antar att Anna menade vilket utbud som fanns i affären.
    Dock måste man ju veta om det är en god blandning man ser på bilden eller ej…

    Svara

  Var det inte något med boohoo (stavning?) som va problematiskt? Nu gör LM samarbete med dem.

  Svara

   Om du inte ens minns vad det problematiska var så är det uppenbarligen inte så viktigt.

   Svara

   Åh sånt här gör att jag tappar hoppet för människor idag. Om du inte ens vet varför något är dåligt varför bryr du dig? Folk som bara mååååste tycka som andra utan att veta varför de tycker så är farligt.

   Svara

    Du tappar hoppet pga det? Haha wow va man kan överdriva.

    Svara

     Nej, ingen överdrift. När människor slutar tänka själva blir de robotar. Märks ganska tydligt nu när folk hänger på drev osv utan att veta varför att det är ganska illa ställt bland yngre.

     Svara

  Jag har absolut också tröttnat på alla dessa snabba frågor som de behöver få svar på direkt!
  Jag kollar flödet på Instagram i genomsnitt 1 gång/dag och när/om jag då svarar så är frågan självklart inte speciellt aktuell längre! Detta har jag lärt mig genom trial and error… Svarat på så många ”frågor” och valalternativ för att sedan – fyra bilder fram i storyn – inse att frågan redan är utagerad för flera timmar sedan! Jag är ju så korkad att jag trodde att de verkligen ville veta just MIN åsikt!
  Hahaha… Jaja… 😎
  Btw – saltgodiset borde absolut vara med! Och aldrig, aldrig röra en finne! Hon bör boka in en tid hos sin hudterapeut och låta denna ta hand om problemet! Har hon tur kanske hon kan få en återbudstid! Annars får hon snällt vänta tills de har en ledig tid och boka in någon typ av effektiv behandling. Kanske också köpa lite nya krämer för att undvika arr drabbas på nytt vid nästa pms-cykel… 👍

  Svara

   Hahaha lol gå till hudterapeut för EN finne. Vilken verklighet lever du i. 😂 Är ju bara att ta en nål och låta det rinna ur eller vänta 2 dagar så lägger det sig av sig själv.

   Svara

   Lol. Gå till hudterapeut för en fucking finne. Ja, du är korkad.

   Svara

    Men vad otrevligt du skriver! Tror egentligen inte personen menade att hon skulle boka tid för specifikt denna finne utan om hon i allmänhet har problem med finnar.

    Svara

   ” Kanske också köpa lite nya krämer för att undvika arr drabbas på nytt vid nästa pms-cykel… 👍” Kvinnan är gravid ffs!

   Svara

   krämer är väl de värsta för huden i syfte att inte få finnar i så fall.. låt huden vila!

   Svara

   ”Sin” hudterapeut också. Har hon en egen? Ska man ha det? Jag har ingen och har aldrig varit hos någon i hela mitt liv.

   Svara

   Jag missade att notera att detta skulle ses ironiskt. Inser nu att jag borde varit mer tydlig ang detta. Min tanke var nämligen att många influenser ofta går till både den ena och den andra för att få hjälp med sina – för oss ”vanliga dödliga” – vardagliga problem. Inte många av oss har en hudterapeut i kontaktlistan utan besöker en sådan med oregelbundenhet men en och annan gång per halvår. Och absolut inte ringer för en enstaka finne som dyker upp! Detta har jag däremot läst att både två och tre influenser gjort vid just ett utbrott av en finne som uppenbarat sig vid ett olämpligt tillfälle.
   Men det är helt ok att ni inte insåg att jag självklart inte tror att hon skulle göra detta!
   Jag vet vad jag tänkte och kunde uppenbarligen inte förmedla detta så att ni förstod och det är enbart och endast mitt fel! Ni har självklart ingen skuld i detta och det skulle jag heller aldrig påstå – felet är mitt. Jag borde förstå att ni inte skulle förstå…

   Angående lakrits så var det helt ok att äta detta när jag var gravid – dvs på 1900-talet.
   Men det var mycket som var annorlunda då – på gott och ont! Huruvida det ändrat sig om just lakrits vet jag inte. Min grej var saltgurka och MER apelsin! Alltså jag lät saltgurkan ligga i MER över natten och sedan åt jag den…
   (Ja – udda! Fast å andra sidan hade jag faktiskt också just dessa 6 åren av mitt liv en ”egen” hudterapeut som jag gick till var 6:e eller 8:e vecka. Och som föreslog att jag skulle köpa diverse olika krämer och behandlingar. Hon tryckte absolut ut ev finnar men det är en parentes såklart…)

   Så är det att vara medelålders och tant… Man tänker annorlunda och har upplevt en annan tid! Jag begär självklart inte att ni varken ska förstå eller relatera. Jag bara berättar om mina tankar och upplevelser! Ni har andra – och det är helt ok! 👍

   Svara

  När man är gravid så ska man inte äta lakrits. Så troligen beror det på det att det saknas lakrits eller så gillar hon inte lakrits. J

  Svara

   Finns absolut inget ”ska.”
   Däremot finns rekommendationer och de handlar om att äta mycket lakrits under lång tid (och det kan vara skadligt för alla).

   Svara

    Läs på om hur Finland ville förbjuda gravida att äta lakrits, det är alltså inte alls som om en icke-gravid äter lakrits. Det behövs mindre mängder och bör undvikas.

    Svara

     Mindre mängder, vi pratat fortfarande om 50 gram per dag under en längre period för att det ska vara någon fara

     Svara

      Mja har du högt blodtryck eller andra hjärtrelaterade åkommor så ska en vara lite försiktig med att äta lakrits eller dricka lakritsrot te men utöver det är mindre mängder inget farligt.

      Svara

       Jag blev rekommenderad att äta salt och lakrits under två graviditet då jag hade problem med lågt blodtryck.

       Svara

     Men alltså… Hur tänker du att de skulle kunna förbjuda gravida kvinnor från att äta lakrits? Sätta upp kameraövervakning i hemmet? Utfärda obligatoriska lakritstester för gravida, typ som alkohol/drogtester? Ska de starta ett lakritsmonopol där en blir portad så fort en blir gravid?

     Alltså, allt det här med mat o.dyl. kring gravida kvinnor är bara REKOMMENDTIONER och de skiljer sig i ALLA länder. Sen avgör var och en vilka en vill följa eller inte. Det finns ju faktiskt fortfarande gravida som röker eller snusar trots att de är gravida vilket är betydligt farligare för barnet (och det är typ hela världen överens om).

     Svara

   Åh herrgud, det är jättelugnt att äta lakrits då och då. 😅

   Svara

  Åå jag är också gravid men kräks av typ allt. Vill så gärna njuta av en skål med godis eller en god middag utan att ”njuta” en andra gång på toa efter.

  Svara

   Usch jag minns det där. Hoppas det går över för dig snart, mitt värsta illamående la sig mot slutet.

   Svara

    Uff illamåendet är förlamande.
    Låg o mådde skit i 19 v utan att krekas.
    Men nu i v 35,ptja vissa dagar är det fan jobbigt att knäa vid toan. Å då är lakrits det bästa som hänt!

    Svara

   Va lite glad och tacksam att du är gravid och snart ska få ett barn istället för att klaga:)

   Svara

    Aww försökte du provocera lite? 🙂

    Svara

    Är det verkligen att klaga att önska att få njuta av mat/godis? Din klagribba är låg.

    Svara

    Hörru anonym, jag är sjukt tacksam.
    3 år tog de innan jag blev gravid.
    Men att må som jag vore bakis i 19 (!) veckor är fan inte kul.
    Och nu med stor mage, att knäa upp å ner vid toa och spy som en gris. Nä du.

    Svara

     Z, du behöver inte förklara dig eller bevisa din tacksamhet till Anonym!

     Svara

    Jo jag tackar jag. Är både tacksam och glad men vill ändå äta godis eller en god middag. Att känna sig konstant sjösjuk i närmre 35 veckor är inte att leka med.

    Men jag antar att du bara ville vara sån.

    Svara

  Boka in 3 oktober; TV4 sänder ”Klassträffen” med Anna Book och Margaux Dietz. Utan filter!

  Svara

   åh herregud

   Svara

   Nej Tack!!!

   Svara

   På en helig dag!

   Throwback till sist den dagen var på en onsdag…. 💖

   Svara

  Vad tror ni om Moa, Spiderchicks, bok?

  Svara

   Den var superbra enligt min sjuåring. Lyssnades igenom i ett nafs via Storytel.

   Svara

  Hon borde naturligtvis omedelbart klämma den

  Svara

  Kan du skriva om idamarieisaksson som jämt har sina smygsamarbeten på stories på instagram. Välgjorda allt för att slippa visa att det handlar om reklam och samarbete. Nu skriver hon om sömntips och visar upp en lampa med en kod på 15% rabatt ingen samarbete någonstana så långt ögat kan nå.

  Samma morsa kallade sonen som är fotbollsintresserad att ha hybris för Vincent som sonen heter har googlat sina mål på youtube och då fanns det inte några klipp på sonen när han gjorde mål, men att kalla sitt bar för att ha hybris.

  Hon som tar 50 selfies på sig själv i veckan, hon om någon är hybris.

  Svara

  Fina flickor fiser inte eller bajsar och om dom kissar så luktar det citron.
  Känns uppfriskande med en verklighetsbaserad bild av verkligheten
  heja Kenza.

  Svara

   Jaha…och det har du erfarenhet av.

   Svara

   Det är inte fel (möjligen äckligt just detta) att prata om verkligheten. ”Problemet” är bara att Kenza gör det för hon tycker själv hon är så crazy då.

   Svara

  Tycker att Ebba von Sydow känns så passé. Tål inte hennes iiiin.. värre än Lidingösnack när hon pratar. Var tog Göteborgskan vägen? Nej , för mig känns hon så fake. Tycker nästan synd om henne med allt hon tror att måste leva upp till.

  Svara

   Förknippar henne bara med kungliga brölopp mm.

   Svara

   Håller med jag ville gilla henne och tro att hon var genuin men det gick inte. Den senaste Ecco reklamen får det att krypa i mig ”en bra sko..”
   Allt hon måste göra hela tiden och sen blir hon jättestressad. Men koka inte 40 liter sylt utan socker och sen fixa hälsosamt barnkalas till 20 barn och stressa sen för att 7 familjer kommer på tapasmiddag på kvällen. Jag kan inte sympatisera med det. Vet inte vem hon lever för? Sig själv eller hela sin omgivning.

   Svara

   Det som många kallar för Lidingö-i förekommer i flera dialekter runt om i Sverige, bland annat Göteborgstrakten. Så tror snarare att det hänger kvar därifrån än att hon lagt till sig med ett ”Lidingösnack”. Mvh dialektolog

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.