Sandhra Johnsson sågar Elin Molimenti vid fotknölarna som auktoritet inom beauty och kallar henne oseriös

Vissa av er känner kanske till Sandhra Johnsson som Calle Schulmans flickvän, men hon mer än kompetent att stå på sina egna ben och sina egna meriter, bland annat när det kommer till skönhetsbranschen.
Hon är ett välkänt namn inom hårvård, som bland annat stylat håret på Hollywoodkändisen och skådisen Hayden Panettiere på omslaget till tidningen Elle i april 2010.

Nu har hon fått nog av Elin Molimenti – ni vet hon med Aliexpress/Alibabaprodukterna med egna klisterlappar på – efter att hon attackerat Ida Warg och påstått att hennes (och andra influencers hårprodukter) är skit för att de inte är frontade av utbildade frisörer. Läs HÄR och HÄR för att få hela situationen förklarad för er om ni missat den.
Sandhra har nu köpt och testat Ida Warg Beautys produkter och säger, efter att ha läst innehållsförteckningen och jämfört dem med andra produkter,  att de absolut skulle kunna säljas på vilken salong som helst.

Det som överraskade mig var när hon pekar ut Elin Molimenti som oseriös i branschen och att Elin var anledningen till att hon (Sandhra) lämnade Swedish Beauty Awards jury för hårvård då hon inte kunde sitta i samma jury som henne.
Hon säger i videon att Elin, som auktoritet inom beauty, är skräp och att hon skulle kasta henne i programmet Plus soptunna om hon hade haft en.
Det hade hon inte, så jag tog mig friheten att illustrera det hela åt er med detta montage.

Se alltsammans i videon här ovan!

168 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skulle absolut inte kalla henne välkänd ifall hennes största och mest nämndvärda uppdrag var 2010.

  Svara

   Men hon är utbildad och hon är sjukt duktig, kolla hennes instagram. Och hon har ju en poäng. Elin är en hycklare

   Svara

   Jag håller med, kan man stå på egna ben så behöver man inte framhålla ett stylinguppdrag från 2010 som sin största merit, utan man kan framhäva uppdrag därefter.

   Svara

   Jag trodde Camilla skrev det som ett skämt?

   Svara

    Jag också.
    Ett uppdrag från 2010 för att visa att man är en ”auktoritet i branschen” och ”står på egna ben”?

    Svara

     Tyvärr inget skämt från Camilla utan hon är lika inkompetent som vanligt…

     ….. och ute med sin högaffel efter sitt senaste ”objekt”.

     Svara

   Man märker att Sandhra och Ida är vänner och ”väljer sida” när en annan influencer säger ngt negativt om deras produkter. Allt i syfte att skicka en arg följarskara på Elin. Inte för att jag på något sätt lägger mig i själva kritiken på schampot, men det här visar ju bara hur fake dom alla är på instagram. Inget får vara dåligt om det bär en Ida Warg etikett, annars kommer hennes flunskompisar till undsättning. Synd, för jag gillar i grund och botten Ida. Tycker hon kändes mindre ytlig och självupptagen än det där ”squad goals” hon uppenbarligen tillhör.

   Svara

    Men har du hört vad hon säger i sin story ens?

    Svara

    Hon säger ju själv i videon att dom inte känner varandra.

    Svara

   Men är inte det en merit som Camilla väljer att lyfta? Sandhra har jobbat med och stylat långt fler kända ansikten i Hollywood.

   Svara

    Tack!

    Svara

    Tycker hon är konstig. Jag frågade för 2 år sen vart Sandra tog vägen, hon var så tyst. Följde henne. Jag blev blockad, aldrig skrivit något ens. Fortf blockad

    Svara

   Har varit i skönhetsbranschen i 15+ år nu. Sandrha är helt okänd i branschen och ja Ida Wargs produkter är tjafs. Det är inte klassat som riktiga hårprodukter om man är insatt.
   Ingen seriös frisör skulle använda sådana produkter eller typ John frieda eller fructis. Självklart finns det frisörer som gör det men inte seriösa sådana.

   Precis som ett visst skönhetsmärke som låtsas att hennes ”dyra” och ”lyxiga” krämer är gjord av proffs när det egentligen görs på samma fabrik som CSS blåa fotkräm.
   Är man inte insatt tror man det är olika fabrik.
   Ps maybelline och loreals produkter tillverkas på samma ställe som dior och lancome 🤫🤫🤫🤫😉

   Svara

    Att något tillverkas i samma fabrik har iofs ingenting alls med saken att göra. Det behöver inte innebära att produkt A och produkt B innehåller samma ingredienser. Många utvecklar eller tillverkar varor under eget varumärke som sedan tillverkas i samma fabriker som tillverkar andra varumärken. Alla som producerar något har inte möjlighet att starta en fabrik också.

    Jag har själv hyrt ut plats och personal till ett varumärke, men det hade ingenting med våra produkter att göra. Det företaget hade sina egna ingredienser, egen förpackning osv.

    Det händer att dock att det kommer fram att olika märken har samma innehåll som t ex när det avslöjades att olika kladdkakor tillverkats i samma fabrik och med samma ingredienser.

    Svara

     Jag har en polare som jobbat bla på Isadora. Hon sa då att deras läppglans tillverkades i samma fabrik som lancomes juicy balm (eller vad det heter). Enda skillnaden var att Isadoras version är mer utspädd för att bli billigare.

     Svara

    Att de tillverkas i samma fabrik har väl för fan inget att göra med kvalitén? Jag har själv arbetat i fabrik, för andra sorters produkter, och där var det produkter värda från någon hundring till tiotals tusen som producerades. Det är bara jävligt dumt av en fabrik att bara ha en kund, man vill gärna ha så många som möjligt och jämnt fördelat, för om en kund konkar/hittar andra alternativ står fabriken där och konkar själv.

    Svara

     Det är en skrämmande okunnig missuppfattning som man hör hela tiden.
     Att bilar, cykelramar, sängar, hudkrämer och kläder tillverkas i samma fabrik och därmed skulle vara likvärdiga produkter eller t.o.m ”samma sak”.

     En seglivad myt.

     Svara

     Självklart har varje företag egna recept och ingredienser på sina produkter.
     Det är något som är givet, tycker det är att idiotförklara folk om jag skulle behöva skriva ut det.
     I alla fall, det jag ville få fram var att t ex Löwengrips produkter som tillverkats via CCS. Alla fabriker (speciellt inte de fabrikerna i Sverige) är inte kunniga inom hudvård och smink. Dvs deras kemister och deras produktion är inte bra nog för att göra produkter av högre kvalite.
     De flesta produkter som är av bättre kvalite görs i Frankrike och Italien.
     I alla fall så blir ni väldigt aggressiva, har ni andelar i någon fabrik i Sverige som ni är livrädda ska konka bara för att en person skriver om det på bloggbevakning 🤣🤣

     Svara

  Pajkastningen ang hårvårdsprodukter fortsätter i sandlådan.

  Det är både roligt och skrämmande hur långt det kan gå när det gäller nått så enkelt som schampo och balsam…

  Svara

   Eller hur. Ett jävla schampo och tre vuxna kvinnor bråkar om detta…. Patetiskt. Men det här är väl YTTERLIGARE ett exempel på hur sjukt oseriösa influencers är med deras företag. De kan inte separera sig själva från sina företag. Hur orkar man, som Ida, ens bli så otroligt kränkt från första början och ifrån sitt personliga konto skriva ett milslångt försvarstal? Och börja jiddra i dm? Om hon nu har ett sånt otroligt proffsigt team kan väl de bemöta kritiken i så fall? Ifrån företagets sida???

   Näe, det är så sjukt oproffsigt på alla sätt och vis.

   Svara

    +1000 👏🏻👏🏻
    Bra att hon äntligen visar sin kränkta, svaga snowflake sida.

    Svara

    Visar bara att idas produkter är tjafs och hon känner sig avslöjad. Hade hon ens trott på produkterna hon satt sitt namn på så hade hon inte gjort så stor grej av en annan frisörs personliga åsikt… 😉😉

    Svara

  Är sugen på att testa Ida wargs produkter nu!!!

  Svara

   Jag med! TeamWarg ❤️

   Svara

   Jag med 😂 Så sant som det är sagt ”all reklam är bra reklam”

   Svara

   De är riktigt bra! Jag har testat både schampo, balsam och hennes omtalade hårinpackning och jag måste säga att jag är imponerad! Jag kommer absolut att fortsätta köpa produkter av Ida Warg framöver. Utöver att håret mår toppen så doftar de magiskt gott! Och det är för mig väldigt viktigt.

   Svara

    Håller sig doften kvar i håret länge? Jag hatar när schampodoften försvinner typ 2 sek efter att håret torkar, vill att det ska dofta nytvättat i flera dagar efter duschen och har hittat typ ett schampo som kan hålla det

    Svara

     Fast att drt doftar gott i flera dagar borde vara väldigt svårt? Man rör i det, byter miljöer, ute/inne, väder påverkar (regn/snö/sol). Eller bara så enkelt att man ligger i soffan/sängen och gnuggar kalufsen mot kuddarna osv.

     Har bara svårt att se att håret kan lukta nytvättat i flera dagar 😅

     Svara

     Det doftar inte alls.

     Svara

      Inte ens medans du tvättar det. Jättebesviken.

      Svara

       Du kanske inte har något luktsinne då.

       Svara

     Jag har Ida wargs schampoo och balsam (moisture) och tycker det luktar jättegott 😊 sen håller inte lukten i i flera dagar, men det har inga schampon och balsam någonsin gjort för mig.

     Svara

     Kevin Murphy är din vän!

     Svara

    Jag har bara testat hennes bus och den är i min mening den bästa jag testat ärligt talat. Blir också sugen på att testa hennes hårserie!

    Svara

    Fast det där där är fel. Det doftar inte magiskt gott! Det doftar kemikalier light….
    Jag har den gula, för volym, gillar både schampo och balsam, men det luktar INTE magiskt.

    Svara

   Är det hennes brun utan sol som alla älskar? Hon verkar ju veta vad hon håller på med, i så fall

   Svara

    Den är faktiskt väldigt bra. Tar emot som fan varje gång jag köper den dock då jag verkligen ogillar både Ida och hennes man.. hittar jag något bättre kommer jag sluta köpa Idas bus.

    Svara

     Kicks egna bus. Älskar det!

     Svara

    Jobbar i butik och kan säga att Ida wargs BUS säljer som smör. Väldigt många som kommer in och frågar om den. Hos oss är den väldigt poppis om jag ska jämföra med andra varumärken som vi säljer

    Svara

  Men man märker väl om schampot är bra eller dåligt? När man använder det…

  Svara

   Både ja och nej. Som konsument är det vissa saker man vill ha i ett schampo. Det ska löddra mycket, så känns håret rent. Det ska lukta gott. Det ska kännas lent när man sköljer. Balsamet ska kännas lent när man sköljer.
   Billiga märken tillsätter då extra tensider så att det ska löddra, olösliga silikoner (som skadar håret) för att håret ska kännas lent, billiga parfymer så att shampot ska lukta gott (som ofta skapar allergiska reaktioner)
   Ett bra schampo behöver inte ens kännas bra för att det ska vara bra för håret.

   Svara

    Det finns lika många dyra märken som inte är bra så pris har inget med saken att göra. Är det inte så att alla influenserprodukter bygger på generiska produkter och influencerns jobb är att designa förpackning, doft och marknadsföra i sina egna kanaler? Det pris som tas ut baseras på hur stor influencern är och hur stor och lojal följarskaran är. Deras hårvårdsprodukter är i mellanprisklass varken överdrivet dyra men inte heller billiga. Är det inte så att det enda som skiljer produkterna åt är att den ena produkten har en influenser satt sitt namn på den andra marknadsförs och säljs av ett vanligt företag. Samma produkt men man får betala extra för att en influencer har kommit på ett sätt att tjäna pengar på sina lojala följare.

    Svara

    Dr organic schampo är de bästa jag provet någonsin. Och det innehåller bara ingredienser som är bra för håret. Inga silikoner eller annat tjafs som förstör håret.

    Svara

  Jag fattade Elins inlägg som att det var influensers produkter överlag, det var en bild på Ida Wargs produkter men det gällde alla influensers?

  Svara

   Ja, hon nämnde inte Ida. Men personen som ställde frågan gjorde det.

   Svara

  Om man är oseriös och säljer hårspännen från Ali express till hutlösa priser, betyder det automatiskt att man inte kan vara en hyfsad frisör? Jag antar att många frisörer säkert tycker att influensers schampo och balsam inte håller måttet som en del frisörmärken….

  Svara

   Fortsättning på förra kommentaren… Nu vet jag inget alls om hur E är som frisör ska tilläggas. Vet heller inget om Sandrahs expertis (hoppas hon gjort bra grejor sedan 2010!). Men det blir lite som att säga att hon inte kan något om schampo för att hon är ihop med Calle S… det blir lite att blanda äpplen och päron tycker jag.

   Svara

  Men vem är ens detta då? Är det nån som ens kan kalla sig expert på hår av dessa personer? Släpp detta och gå vidare herregud liksom..

  Svara

  Fast om du sågat Ida och hyllat Elin så tror jag Sandhra gjort detsamma… är hon själv så mycket bättre, med tanke på hennes och hennes mans smygreklam och mobbingfasoner. Nej. Lågt av Sandhra. Pinsamt.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Tröttnar ni inte på att tala illa om andra och trycka ner folk?

  Svara

   Nä.

   Svara

   😾 ⚡ 😸

   Svara

  Fast nu räcker det väl ändå? Visst de har rätt i sak, alltså ida warg mfl. Men att fortsätta skriva och med onödigt hårda ord? Det räcker väl nu?

  Svara

  All denna upprördhet vittnar om en snål och snäv uppfattning av omvärlden samt en väldigt generös bild av sig själv.
  Samt (kanske) lite för mycket tid över.

  Svara

   Eller så gör de det för att skapat trafik inne på sina konton

   Svara

    DVS mycket tid över

    Svara

  Älskar att det står ”bilden är ett montage”

  Svara

   Hade föredragit ”molimontage”

   Svara

  Shit har folk tid för sånt här?

  Svara

   Att ha tid att gå in på denna blogg en måndag fm och ha tid att kommentera om ”hur folk har tid…”

   Svara

    Oj tror visst jag klev på en öm tå 😂
    Nu menade ju jag hur dessa bkändisar har tid att skriva långa haranger på instagram om hur dåliga den andre är… Men haha ha en bra dag

    Svara

    Hur menar du nu? Borde man inte ha tid just en måndag fm?

    Svara

  Haha men gud vad förvånad jag blev – dom jobbar ju på samma hårsalong? (P.M på Linnégatan på Östermalm). Hur funkar det att ses idag måndag morgon på jobbet? 😂

  Svara

   Va? Har inte Elin en egen salong? Det trodde jag.
   Men ja det lär vara kyligt idag isåfall 😆

   Svara

    Nä hon ”hyr stol” eller vad man säger? Alltså hon är egen och inte anställd av salongen. Vet inte exakt hur sånt funkar men frisörfolk har nog bättre koll. Jag vet hur som helst att Elin och Sandhra båda jobbar där då jag går till en 3e frisör på stället och har sett båda.

    Svara

     Frisörer är egenföretagare och hyr en stol, i princip inga är anställda av en salong utan det är så här alla gör.

     Svara

     Ja så då är dom ju på samma salong.

     Svara

   Varken Elin eller Sandhra jobbar där?

   Var tvungen att kolla. Ingen av dem står listade eller går att boka.

   Svara

    För att dom inte är anställda av salongen.

    Svara

    Om man går in på Elins Instagram så står det i hennes profil att hon inte tar emot nya kunder. Det skulle kunna vara en förklaring till att hon inte finns listad

    Svara

     Fast hon är inte anställd av salongen ändå, som Nadja sa så hyr hon en stol där.

     Svara

   Jag vet att de jobbade på samma salong förut men Sandhra skaffa ju egen lokal för ganska längesen? Tror inte hon är kvar på PM!
   Men älskar ändå att Sandhra inte stoppas av att de varit kollegor utan kör ändå!

   Svara

    Kanske just därför?

    Svara

  Du måste verkligen korra rubrik och text

  Svara

   Det är sen gammalt.

   Svara

   Ja, alltså det blir oläsligt Cam. Ett förslag är att skriva dina inlägg i Microsoft Word och låt den automatiskt språkgranskas. Alternativt ladda ner ett språkprogram som rättar automatiskt för ibland blir det verkligen svårt att läsa dina texter.

   Svara

    Ingen mening. Hon är immun mot sådana förslag.

    Svara

     Inte då, jag gjorde det precis med båda mina färdiga texter. Grymt bra, jag bara glömmer bort att hjälpen finns när jag får feeling. =)

     Svara

    Ett annat förslag är att skriva texten, göra någonting annat i 15 minuter och sen läsa igenom den igen. Så brukade jag göra på prov i skolan och använder den metoden i mitt jobb nu, man kan då rätta många saker som blivit knasiga och som man inte lägger märke till direkt då man är för ”inne” i texten.

    Svara

     Kalastips! Tack!

     Svara

  *poppar popcorn* Spännande måndag

  Svara

  2010 är ju JÄTTELÄNGE sen? Skulle man komma på en arbetsintervju och ha som merit någonting man gjorde för 10 år sen så skulle dom ba ”okkkk men vad har du gjort sen dess?”

  Svara

   Men det är väl knappast allt hon gjort eller

   Svara

   Efter att man skrivit en ansökan med stavfel i varannat ord…
   ”Med anledning till att”?

   Svara

  De tar sig själva på för stort allvar, schampo och balsam alltså……..

  Svara

  Att Elin attackerat Ida är väl ändå att ta i?

  Svara

  Men lägg ner den här hetsjakten. Du skriver att du ”granskar” influenserbranschen men problemet med din snäva ”granskning” är att när du väl fattat tycke för något tex Hata en viss influenser så tar du det till grov överdrift. Sandra är typ en nobody i branschen. Hon hade aldrig vågat skriva något om hon inte haft Calle i ryggen. Du nämner en merit från 2010, säger ganska mkt om ditt ”granskande”. Vad är ditt budskap? Övertyga oss att Elin är skräp? Visa att du står på Idas sida?
  Du är en mobbare och en dag faller även du. Den granskning dina läsare vill se är den som fick dig att växa, där du vågade ifrågasätta influensers skitprodukter, tex molimentis diadem, fornis kassa böcker, Petras kopierade klänningar, Rebecca Stellas fejk mejk osv. All innehållslöst skit de massproducerar. Det är den vi är trött på o vill se en granskning kring. Inte vad en nobody käftar om pga att hon haft ett bra jobb 2010.

  Svara

   Hej Elin. Ha en fin dag.

   Svara

    Men bara sluuuta!

    Svara

   Tänk att du har fått äran att föra alla läsares talan.

   Svara

    Snark!

    Svara

  Vet inte, det är ju en sak att kritisera Elins inställning till influencerprodukter och konstatera att de innehåller samma grejer som salongsschampon. Men för att säga upp sig från juryn antyder ju att det borde ligga mer bakom? Jag har i och för sig svårt för hycklare som Elin verkar vara så jag skulle mycket väl kunna avlägsna mig från ett sammanhang där hon ska föreställa expert, men jag har också upptäckt genom åren att de flesta människor gärna undviker att ta ställning ifall det skulle kunna innebära minsta lilla obehag.

  Svara

   Men Sandra kanske har sett mer av Elin när de jobbat ihop i både jury och på salong och har en klarare bild än vad vi har?
   Jag har vet inte mkt om någon av de två men även innan detta skulle jag hellre låta Sandra fixa mitt hår än Elin.
   Det är något med henne som är väldigt osympatiskt och sen kom aliexpress-gaten och gjorde det ännu värre.

   Svara

    Jag har varit kund hos Elin och aldrig blivit så illa bemött förut i hela mitt liv. Finns anledningar varför ”kändisar” gått till henne och som sen inte fått komma tillbaka, jag trodde de berodde på kändisarna men när man själv fick kalla handen fattade man att Elin var den gemensamma faktorn. Usch. Sandhra lär absolut ha belägg för detta, som du säger S, av egna erfarenheter efter att ha jobbat tillsammans. Hade Sandhra inte haft det skulle hon inte gått ut och gjort ett sånt här statement, man tjänar inget på att trashtalka någon som inte gjort något fel.

    Svara

     Oj, spännande! berätta mer Olivia! Vad var det som var dåligt i hennes bemötande?

     Svara

      Jag var en trogen kund hos Elin i 5 år (gick till henne 3-4 gånger o året), tyckte hon var så härlig och bra. Kanske lite extrem med åsikter om folk och deras handlingar ibland, men jag skrattade mig igenom det. Jag var med i hennes vloggar, hon la upp bilder på mig i bloggen och på instagram och jag blev alltid nöjd. Det ringde inga varningsklockor när hon berättade att hon sagt till både Blondinbella och Annica Englund att de inte fick fortsätta vara kunder hos henne för att DE betett sig så dåligt, historier hon inte hade några som helst problem med att dela med sig av. Mina fördomar om Blondinbella förstärktes väl bara, men detta var ändå 2 år sedan, innan BB spårade ur med luftslott osv.

      Sen kom dagen då jag en gång blivit missnöjd med färgen, jag sa till när jag kom dit nästa gång för att färga om (obs mycket konstruktivt och snällt och gav ingen blame alls, färg kan bli fel) och när jag igen nämnde det vid betalningen då jag snällt frågade om någon slags kompensation (det kostar ändå 3000 för ett besök, ganska dyrt om man blivit missnöjd) och fick DIREKT kalla handen och har aldrig blivit så dåligt bemött i hela mitt liv. Det var som att man tryckte på en lampknapp och allt i henne dog. Hon blev riktigt arg, gick direkt in i någon slags defensiv roll med aggressivt kroppsspråk. Det där med att kunden alltid har rätt är inte en filosofi Elin tror på då hon inte tar emot reklamationer angående hårfärg då ”det är hon som är expert och har hon gjort det så är det perfekt”. Vi bokade en ny tid på min begäran trots dödens stämning, jag var i sån chock av hennes hemska beteende att jag inte visste hur jag skulle bete mig. Någon vecka senare fick jag ett långt sms från Elin där hon bl.a ordagrant skrev: ”Vi är färdiga med varandra och har kommit till den tiden nu. Vår connection är förbrukad så jag avbokar den tiden vi har.” Detta då efter 5 år av att ha betalat ca 12-15 000 kr per år, och varit nöjd alla gånger förutom en. Jag tycker inte det är konstigt att det ibland blir fel.

      Nu är jag blockad på Instagram och känner att den här människan är det falskaste vi har. Om någon läser detta, bli inte kund till Elin om ni får chansen. Hon är svindyr och kommer till slut behandla dig som skit.

      Svara

       Du säger att du var snäll men det tycker kanse inte hon att du var. Det finns två sidor till varje storie.

       Svara

        Absolut, fast då jag var hennes kund i 5 år kände vi ändå varandra rätt bra. Det finns såklart olika sätt att säga att man inte blivit nöjd men hon tyckte inte jag var snäll för att jag sa konstruktiv kritik, that’s it, och det är inte ett rimligt beteende enligt mig när man jobbar i ett serviceyrke. Jag hade kunnat säga det på vilket sätt som helst, hon hade ändå inte tagit det bra.

        Svara

        ”Storie”…. Ledsen, men här är faktiskt ett ”Hej Elin!” på plats.

        Svara

         Verkligen! Hallå Elin! 👋👋👋

         Svara

        Men oavsett om Elin tyckte kunden var ”snäll” eller inte så borde det ju finnas en professionalitet som gör att frisören inte avbokar en tid som kunden bokat, pga att frisören känner sig ifrågasatt och dum?
        Saker kan ju gå fel, det är väl bara att acceptera, de kan vara någon rest i håret som färgen reagerar med, någon fel på batchen av hårfärgsprodukten osv. Att ta det såpass personligt som att någon gått fram och handgripligen vispat runt med pinnen man har uppkörd i r*ven?!?
        Snälla…

        Jag gick förövrigt in på Elins blogg och genom en länk kom jag in på Elins frisörs insta. Bilden på Elin där hon visar upp sin nya hårförlängning är bara såå cringe.
        Jag tror inte hon kunde illustrerat bättre hur jäkla egenkär hon är…
        Jag kan förstå att hon blir en riktig disney-villain om hon ifrågasätts…
        *ryser*

        Svara

        Men Olivia beskriver ju hur hon lade upp det hela och klart hon som kund får känna sig missnöjd med färgen. Elin kan inte ta konstruktiv kritik. Det sättet Olivia beskriver Elin på är ju exakt hur hon skött hela Alibaba/express-affären och kritiken hon fick och hur hon är i sin blogg.

        Ida Warg kan heller inte ta någon konstruktiv kritik. Inte många influencer som lyckas med och de kanske inte är vana vid att ha någon självkritik eller konstruktiv kritik. De flesta är heller inte högskoleutbildade. Dagens generation som växer upp klarar inte av konstruktiv kritik och det är något man får öva på i utbildningar. De är vana att få höra att allt är toppen och så fort det inte går vägen så börjar de skrika som små barn. Det är som att de har fått alldeles för mycket positiv feedback och ja det kan ske.

        Svara

         +10000!!!!

         Svara

         Spot on!!! Jag har ett vanligt jobb och har mycket ansvar i min tjänst. Om jag inte gör mitt jobb rätt kan mitt företag gå miste om många miljoner. Det händer ju att jag inte gör allt 100% och då får jag höra det. Inget konstigt med det. Inte så att jag hänger ut min chef på insta då eller sitter å känner mig mobbad. Utan jag tar till mig kritiken/feedbacken och ser till att göra ett bättre jobb framöver alt bara medger att det var jäkligt segt att jag förlorade den dealen och att vissa kommer tycka det va dåligt av mig men att jag gjorde mitt bästa. Livet går vidare

         Svara

          Precis det är så jag arbetar med mina studenter också. Konstruktiv kritik är till för att vi ska utvecklas/förbättras. Hur ska man annars bli bättre? Och ja, man kan alltid bli bättre.

          Svara

       Vi är färdiga med varandra… Vem skriver så på sms till en stamkund! Eller öht

       Svara

        Hahahha eller hur. Kanske möjligtvis om man gör slut med en partner, men inte med en kund? Hon skämde ut sig själv haha.

        Svara

        Ja jag reagerade med på det. Jag antar att ”samarbetet” där Elin fått alldeles för mycket betalt för att skaffa kontent till sin blogg var över? Typ som att hon sparkade kunden, vilket i förlängningen ju är hennes arbetsgivare och väg till inkomst. Snälla lilla nippertippa, kom ned på jorden!

        Svara

       Men varför sa du till Nästa gång? Och inte direkt eller några dagar efter så hon ev hade kunnat fixa till det? Att bara be om kompensation, långt senare, känns inte jätteschysst oavsett du är en stamkund eller ej. Då hade hon ju ingen möjlighet att ordna det först.

       Svara

       Hej!

       Jag kan instämma angående din kommentar. Var en av de ”utvalda” kunderna som fick tid och klippa/färga håret hos Elin 2019. Låt oss säga såhär…Hon förstörde mitt hår. Bad om uppljusning och slingor men fick en mörk botten och gult hår. Gick till 4 olika salonger efter det och bad om feedback eftersom jag var så missnöjd och besviken, alla frågade vad hon gjort med mitt hår. Var så arg eftersom jag dessutom betalat 4700 kronor för att se ut som en dåre. (Japp, det är vad hon tar för 2 timmars sittning för att lägga mörk botten, en toning i resten av håret och klippa 5 cm hår).

       Försökte få kontakt med Elin och mailade henne två dagar efter jag varit hos henne och krävde att hon skulle fixa till håret, men hon hittade på massa ursäkter och skit för att undvika att ta sitt ansvar. Slutade med att jag fick gå till en bekant som är frisör och som fick spendera 5 timmar med att få bort den mörka färgen och rädda det som kunde räddas. Jag rekommendera INGEN att gå till Elin om du inte vill spendera alldeles för mycket pengar för något du själv kan göra hemma. Och nej…hon hade inte informerat innan att det skulle kosta 4700 kronor. Hennes ”assistent” mailade mig och skrev att hennes prismodell startar från 2500 kronor men kan variera beroende på hår. Eftersom jag har tunt axellångt hår och fick betalar 4700 undrar jag vad den personen som har långt och tjock hår får betala hos henne.

       Svara

        4700 det är sanslöst!

        Svara

        Jösses, jag betalar 1600 för mina besök, också inne i stan och på en trevlig salong. Får ofta komplimanger för min balayage, som folk tror är helt naturlig – inte ens min mamma plockar den, utan säger att jag ska låta håret vara eftersom det är så fint naturligt 😂

        Svara

  De har väl jobbat på samma salong ett tag?

  Svara

  Jag tycker Sandhra är så cool, har följt henne ett tag och hon vet verkligen vad hon snackar om. Dessutom har hon examen inom ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm, och alla vet vilka betyg man måste ha för att ta sig in där och att dessutom ta examen. Hon är jättesmart men också väldigt rättvis och verkar vara väldigt tuff. Är inte dugg förvånad över hennes sågning. Hon är inte känd för den stora massan men inom skönhetsbranschen är hon de.

  Svara

   Och ändå blev hon frisör? Låter som hennes tid på handels inte blev så lyckad.

   Svara

    Så kan man inte heller säga 😂
    Jag vet många som downshiftat och hoppat av karriärer för att följa sitt hjärta och istället ägna sig åt något de brinner för och tycker är roligare.

    Svara

     Håller med. Jag känner (till) några som sökte in på Handels efter gymnasiet eftersom de hade tillräckliga betyg men inte kände att läkarlinjen var deras grej. En del tog examen också men efteråt har de sysslat med ganska annorlunda grejor än deras examen förberedde dem för. Man kan behöva några år efter gymnasiet för att komma på sådant.
     För övrigt är Handels ganska generell utbildning som kan leda till många olika typer av jobb. Fast frisör är kanske inte det vanligaste 🙂

     Svara

      Läkarlinjen på Handels?

      Svara

       Läs igen.

       Svara

      Läkarlinjen? På Handels? Då har de nog verkligen hamnat fel!

      Svara

       Tror hen menade att de hade så pass bra betyg att de kunnat komma in på läkarprogrammet.

       Svara

        Ja, det var väl inte så svårt att förstå 🙂

        Svara

       Läs igen.

       Svara

       Har ni så svårt med läsförståelse? Skrämmande.

       Svara

       Hur är det med din läsförståelse?

       Svara

      De sökte handel eftersom de INTE ville plugga till läkare någonstans.. de med bra betyg har en tendens att välja läkare eller handels så de sökte handels

      Svara

    Hon blev frisör FÖRST och hade jobbat som frisör i flera år innan hon satsade på Handels (och fortsatte som frisör under de fem åren hon studerade). Tror hon blev frisör på gymnasiet.

    Svara

     Det svåraste är att komma in, så helt rätt.
     Utbildningen är inte svårare än andra liknande program på universiteten.
     Läkarprogrammet är både svårt att komma in på och svårt att ta sig igenom.

     Svara

   Är inte Handels skolan där det är svårt att komma in men lätt att ta examen..

   Svara

    (Hamnade fel först)
    Det svåraste är att komma in, så helt rätt.
    Utbildningen är inte svårare än andra liknande program på universiteten.
    Läkarprogrammet är både svårt att komma in på och svårt att ta sig igenom.

    Svara

     När jag gick på HHS upplevde jag att vi hade betydligt högre krav än vad mina vänner som läste ekonomi i t.ex. Uppsala hade. Högre takt i studierna, fler obligatoriska moment osv. Däremot är jag övertygad om att läkarprogrammet är tuffare.

     Svara

    Ja det som ingår på handels klarar vilken normalbegåvad människa som helst. Går inte att jämföra med tex läkarprogrammet eller teknisk fysisk eller någon annan mer krävande utbildning. Men så är det ju också helt olika utbildningar.

    Svara

   Vore hon cool skulle hon inte stava Sandra sådär. Motsatsen till coolt.

   Svara

  Fast i sak har Sandrah (som jag aldrig sett tidigare) helt rätt. Elin är en hycklare och inte seriös i sitt eget företagande. Hon kan säkert ha stora kunskaper, men har man inget omdöme så spelar det ingen roll. Kunskapen kommer att vara betydelselös i förhållande till det dåliga omdömet och den trasiga moralkompassen om man utan problem ljuger när man har något att tjäna på det.

  Svara

  Snark. Låter som denna shandrha (vem det nu är) har något personligt agg mot elin.

  Sen dessa diadem, vem bryr sig? De flesta företagen köper väl in sitt skräp från kina och klistrar på sin egen logga.
  Är inget fan av Elin men kom igen nu…

  Svara

   Ja men precis. Det hörs lång väg att i klippet att Sandra inte är saklig och att allt är personligt samt att hennes enda argument mot Elin var något hon läst här på bloggbevakning = ett rykte.

   Det inte är bekräftat att det var så det gick till för det är vanligt att dom snor och säljer via egna kanaler och det kan varit det som hände Elin.

   Svara

    Elin har ju erkänt i efterhand att hon bara valt ut produkterna, inte designat dem som hon först påstod.

    Svara

     Jasså det tycker du hon gjorde, men inte på det sättet du vill få det att låta som.

     Svara

      🤷🏼‍♀️

      Svara

   shandrha 😂

   Svara

  Så Sandra har stylat en kändis 2010 och det är den bästa meriten hon har till dags datum som är värt att ta upp? Själv hade jag inte velat bli avslöjad att det enda creddiga jag gjort var för ett decennium sedan, bättre då att ingen säger något så slipper den tanken sås hos andra, haha.

  Svara

   Nä, det var den jag kände till. =)

   Svara

    Okej då da!

    Svara

   Varför envisas du med att skriva Sandra hela tiden? Är du inte läskunnig? Hon heter Sandhra.
   Skriver du Catrin med flit om någon heter Katrin också?

   Svara

    Vore ju ännu fräsigare om hon stavade det Zandra. Kanske Zandra Carlzzon?

    Svara

  Sandra kanske har rätt! Men hela denna röra med influencers och alla deras produkter de måste göra hela tiden. Som de har satt sitt namn på, vad handlar det om? Varför måste de göra det. Vilka affärer har plats för alla varianter. Just gå in på Åhlens , som hon gjort, för att köpa schampoo är ju helt galet. Det finns sååå många olika produkter! vad är bäst? vad ska man välja. Who knows ?!
  Så influensers, lägg ner! ta betalt för att visa upp andras , etablerade produkter, istället!!

  Svara

  Det hade varit bättre om Sandra gjort en granskning av alla produkter influenser säljer. Nu hoppade ju hon bara på tåget.

  Svara

   Du glömde ”h”.
   SandHra

   Svara

  Åh.. den som ändå kunde vara en fluga på väggen hemma hos Molimenti nu…
  Undrar hur utbrotten ser ut? Flyger der löahårstussar i ren frustration?

  Svara

   Hahaha denna kommentaren 😂😂

   Svara

   Haha! Gick in på hennes instastory nu för jag blev så nyfiken. Det verkar vara en jättestressig måndag för henne, hon är nämligen tvungen att ta BILEN in till STAN för att fixa NAGLARNA som blivit helt TAAAKKY.
   Och så ett schema efter det som ingen skulle vilja ha. Fy vad stressiga liv de verkar ha, influencrarna. Fruktansvärt. Måtte de inte springa in i den berömda väggen bara.

   Svara

    Undra om hon går kvar hos Celina och fixar naglarna. De hade ju även en podd ihop. Det gjordes alltid bildkollage från hennes nagelbesök tidigare men nu har det varit tyst.

    Svara

    Haha!! Ett tips: måla naglarna själv så kan man fixa dem lätt där hemma. Älskar också hur alla influensers ba ”mitt schema är kaos!” men ändå har tid att filma allt de gör.

    Svara

  Tror hon menade att skriva ”men anledningen till att…”

  Svara

   Svar till en kommentar här ovan. Orkar inte skriva om.

   Svara

   Alla dessa inblandade personer (okej kanske inte Ida, hon verkar mest sund av alla generellt) har skelett i garderoben och kan anses som hycklare MEN om man ska borse från det och enbart se på denna situation:

   1, Elin pekade aldrig ut just Idas pruduker utan svarade mer generellt på en fråga som innehöll Idas namn.

   2, Ida kan inte bli såå sårad av detta om hon är en seriös företagare. Man har rätt, även med ett stort konto, att inte behöva tycka om allt andra influencers gör. Och på Ida låter det som att Elin bara från ingenstans börjat såga och baktala hennes produkter, vilket inte ens är fallet.

   3, Kan inte ta Sandrahs(?) Video seriöst när hon säger ”Ida ska inte behöva utstå sånt här”. Ehh Ida är för tusan en företagare, snälla. Hon måste väl ha NÅGON kompetents i hur hon ska hantera detta utan att skriva larviga dms till Elin där hon tar allt på ett personligt plan! Hade bara varit såå mycket coolare om hon bara borstat av sig allt och gjort sin grej. Uppenbarligen så är ju produkterna bra och uppskattade av många!

   4, I det stora hela tycker jag att Ida är den som agerar otroligt märkligt och verkligen fått mig att inte vilja köpa hennes produkter mer för hon känns inte seriös när hon skriver så om EN person som inte gillar hennes produkter och sen ska andra hoppa på tåget och det blir någon typ av pajkastning.

   5, Kan influencers snälla börja lära sig separera sig själva och sitt varumärke. Måste vara jävligt jobbigt att annars få ta allt så personligt.

   Tack för mig

   Svara

    Oj skulle inte vara ett svar!

    Svara

  Tycker sandra har rätt i sak men hennes trovärdighet att bedöma produkten försvinner när hon köpte den för 1 dag sedan och säger att produkten är bra baserat på en tvätt..

  Svara

  Varför stoppa in ett helt meningslöst H i sitt namn?

  Mvh Gnällspiken.

  Svara

   Calle S vill bara ha ihop det med kvinnor som har omotiverade H:n i sina namn.

   Svara

  Men herregud. Är det NÅGON som tror att ett schampo ”framtaget” av en influencer i förrgår kan mäta sig med ett salongsmärke t ex Redken som grundades på typ 60-talet? Du kanske ändå älskar ditt Fructis-schampo från Konsum, det är helt ok!
  Sen var det onödigt av Elin att låta just Ida Warg stå som exempel, för det är klart att det tas personligt.
  Men det är det ju inte som att Elin hävdat att hennes produkter är haute couture heller, hon hymlar inte alls med var de är producerade och inköpta. Tycker snarare att hennes trovärdighet är hög med tanke på att hon inte rakt av hyllar alla ”kollegor” i branschen. Hon har gett liknande betyg på en manlig frisörskollegas hårprodukter och blev kallad helt sjuka saker av honom för det, hon har hyllat vissa av Biancas produkter som hon gillat osv.

  Svara

   Jag ❤️❤️❤️❤️ Fructis

   Svara

  Är Elins IG borta?

  Svara

   Näe?

   Svara

   Du är säkert blockad…

   Svara

    Japp- inser att jag blivit blockad då jag bad henne bemöta kritiken kring AliExpress😂

    Svara

  AJ! Intressepil i ögat.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.