Maja Nilsson Lindelöfs andra kollektion för Gina Tricot

Maja Nilsson Lindelöf – fotbollsfru och fashion designer, som är två sätt att beskriva henne på – släpper sin andra kollektion för Gina Tricot som skulle kunna kallas för “basplagg med en twist”.
Lite kul, lite tråkigt och lite mitt emellan. 🙂

Maja har publicerat kollektionen i sin helhet på sin blogg och här under har jag valt ut några stycken att visa för er.
Jag har en personlig favorit bland plaggen – det tredelade setet – men för att det överhuvudtaget skulle kunna bäras av mig så behöver det färgas till en annan färg än vit, men det är ju sedan gammalt.
Vit är ju så satans opraktiskt och passar bara till en enda sak – ett luciatåg. Nog för att december närmar sig med stormsteg, men jag färgar nog hellre om det än bjuder på lussekatter och pepparkakor iklädd det, samtidigt som jag försöker att inte elda upp mitt eget hår.

Bodyn. Jag själv använder bodys väldigt ofta, jag tycker att det är perfekt under såväl kostym, tracksuit och jeans. Däremot har jag haft svårt att hitta bra bodys som man kan ha bh under och därför gjorde jag såklart en egen! Det är dessutom string så att inga kanter syns och den kommer i den perfekta beiga färgen, vitt och svart. // Maja Nilsson Lindelöf

Om bodyn är string, vad har man då för trosor under? (Jag har inga bodys själv nämligen så jag vet inte…)
Är bodyn trosorna eller istället för, eller blir det ”dubbelstring” så att säga? Lager på lager?

201 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ZZZZZZZZZzzzzzzzzzz😴

  Svara

   Åh, fotbollsfru som känns så kul!

   Svara

    ”A woman needs a man like a fish needs a bicycle”… säger kvinnan som inte hade haft en podcast, klädkollektion eller drömhusen om det inte vore för just sin man! Om dessa jvla fotbollsfruar kunde stå för att de lever på männens framgångar hade de kanske fått en gnutta respekt men nej, Will never buy What This wife is selling!

    Svara

     Tycker ändå att Maja verkar vara en driftig kvinna. Hon hade med all säkerhet gjort en massa andra saker om hon inte träffat Victor, som säkert hade varit lika kul/bra/framgångsrikt som nu. Såklart har hennes nuvarande projekt och poddar och allt vad det är fått raketfart pga Victor, det säger väl sig självt, jag fattar inte varför hon måste ”erkänna” det inför alla?? Varför kan hon inte bli respekterad bara för att hon inte redogör för deras ekonomi offentligt?

     Svara

      Tycker citatet är löjligt när man är känd som en accessoar till sin fotbollsspelande, multimiljonärsman? Uppenbarligen behövde hon en man för att bli den hon är!

      Skulle ärligt talat ta citatet mer på allvar om det kom från typ Lisa Anckarman eller valfri PH-tjej som lyckats på egen hand. Ingen skulle väl lyssna på ”Livet på läktaren” eller ens känna till Maja utan hennes kille? Förlåt men har hon ens jobbat en dag i sitt liv.

      Svara

       Exakt, diverse PH-tjejer sitter på insta och uppmuntrar unga att börja spara i fonder och lära sig om aktier. Ex on the beach-deltagare samarbetar med körskolor och uppmuntrar tjejer att ta körkort. Maja Nilsson Lindelöf – årets feminist och förebild (tydligen) – ”designar en kollektion” för att få unga tjejer att köpa sexiga plastbyxor och toppar med string 😀 WOW… idol.

       Svara

       Haha, fyfan vilken taskig människosyn du verkar ha. Tycker synd om dig. Styrkekram!

       Svara

        Tack för styrkekramen, nu tycker jag inte hon är bortskämd längre 🙂

        Svara

     Det var det första jag tänkte. Det är ju inte som att hon fixat det här utan mannen. Töntigt.

     Svara

  Men hur går det med Bellsans golfresa?

  Svara

   Ja!
   Golfresan, hur går det med den? Så intresserad!

   Svara

    Den är väl bortplockad från instagram iaf? Tror de blåste av allt.

    Svara

   Har du inte bokat?

   Svara

    Slutsålt, men jag står på kölistan för eventuella avbokningar. Eller så hittar jag på.

    Svara

     😄

     Svara

     Vi får hålla tummarna! För att du hittar på.

     Svara

   Blir det någon härifrån som åker??? 😃

   Svara

  Ser ut som en väldigt tråkig kollektion.

  Svara

   Jag tycker det var mycket fint! Användbart och stilrent 🙂

   Svara

    Men texten??? Säger hon som är känd som bihang till sin man?
    Har hon ingen insikt alls?

    Svara

  Bodyn blir inte trosorna. Är man naken under en vanlig body?

  Svara

   Undrar också 😬

   Svara

   Nä man får ju knapparna in i hålet då

   Svara

    Va

    Svara

     Den knäpps ju i grenen, som på en bebis. Om det dessutom är string så åker den ju in både här och där.

     Svara

      Skulle aldrig sätta på mej en body. Verkar så obekvämt.

      Svara

       Och trosskydd, normal flytning och mens

       Svara

      Har alla bodys knäppning i grenen?!

      Svara

       Om man vill kunna gå på toa med värdet i behåll, ja

       Svara

        Släppa väder

        Svara

       #inteallabodys

       Svara

       Nej! 🙂

       Svara

   Jag har alltid trosor under min body! Hade inte känts fräscht utan 🤪

   Svara

  om man nu fick designa sin egen kollektion, varför gör man då så här? eller som alla influencers. dom ”designar” ju kläder som redan existerar på andra håll.

  Svara

   För att alla influensers är helt fantasilösa och kan inte komma på egna idéer. Det enklaste är såklart att googla fram plagg de tycker är snygga, visa dessa för tillverkarna och vips så har de designat en kollektion.

   Svara

    Tvivlar på att det är influencern som googlar fram plaggen.
    Tror att de får se ett urval och plocka ut ett antal utifrån det. De plagg som influencern inte väljer ut kommer ändå att säljas som vanlig höstnyhet.

    I det stora hela är det mesta nog redan förbestämt och förberett innan influencern kommit med sitt ”expertutlåtande” på slutet…

    Svara

     Lol, så sant!

     Svara

   För att dom inte är designers och därmed inte vet hur man gör. Dom är reklampelare och tyvärr så säljs produkter med deras namn på.

   Svara

   När en influencer ”designar” en kollektion för ett klädföretag gör de det genom att välja ut kläder på Pinterest och sedan välja färg och eventuellt material på plagg som liknar dessa.
   Har en vän som jobbat på ett stort klädföretag endast med influencerbiten och enligt henne är det så det går till.

   Svara

  Livet är för kort för osköna kläder.
  Så, baserat på den devisen så ser kläderna sköna ut. Bortsett från bodyn med string – två oskönheter hopslagna i ett. Men det kanske är för att jag var med på bodyns förra storhetstid som jag hyser agg mot plagget.

  Nå väl, mer sköna kläder och mer choklad till folket. Och mer helg också.

  Svara

  Sådana här reklam-för-flunsors-kollektion-inlägg är verkligen sämst. Nobody cares Sean!

  Svara

   Tråkigaste inläggen aom bara verkar vara smygreklam

   Svara

    Antagligen får C varor som tack. Win win.

    Svara

     Det kanske finns någon medicin mot sura uppstötningar du kan ta?

     Svara

      Nä jag lägger bara en pizza och går ut.

      Svara

  Äääälskar den här kollektionen och kommer sitta bänkad för att köpa skjortan, västen, det tredelade setet (fast jag hoppar toppen) och ett ljust mjukisset 😍 tycker Maja har tänkt på allt – att det inte ska noppa, att det ska vara basplagg som höjer sig lite över ett par tråkiga mjukisbrallor. Tycker hon är den bästa svenska influencern på alla sätt! Trovärdig, intressant, hälsosam, snäll, genuin och äkta!

  Svara

   Okej Maja

   Svara

   🤔

   Svara

   Ironin dryper om kommentaren.
   Om den inte är skriven på allvar förstås av Maja själv…

   Svara

   ”Heja Maja!”? I think you meant ”Hej jag är Maja!”

   Svara

    Haha hej alla, det är jag som skrev kommentaren! Jag heter Sanna, det är noll ironi, jag är ett fan. Tycker som sagt att Maja är en härlig person, fett rolig framför allt. Jag tycker Maja är en riktigt stark influencer och jag älskar hennes vardagsstil. Tyckte däremot inte att förra kollektionen var lika bra då det inte är riktigt så jag gillar att klä mig till fest.

    Tror inte Maja behöver gå in här och uppa sin kollektion, men absolut att den kanske inte riktar sig till de flesta av de som kommenterar här. Jag älskar också basplagg men med det lilla extra. Kanske för att jag också är mamma och sällan klär mig i superspexiga kläder. Men att ha snygga mysplagg får mig att känna mig lite fin trots VAB, barnmatsburkar och att jobba hemma. Sen tkr även jag att det är supernovor med en body som är gjord för att en ska kunna ha BH under för jag har ammat två barn och kan inte springa omkring utan BH 🙂 Men vi är väl olika, och det är väl bra?

    Vad jag inte förstår är hur folk inte fattar just det. Hur hade det ens funnits fler än en klädbutik om vi inte tilltalades av olika grejer? Jag älskar den här kollektionen och jag slår vad om att den, precis som den förra, kmr krascha sidan och sälja slut fort som bara den.

    HA DET!

    Svara

     Var övertygad om att du menade det samt fattar inte varför kl 09:19 hade ett behov av att dryga sig.

     Ha en fin dag! 💚🌸

     Svara

     Oj, ditt instagramkonto var nog det tråkigaste jag sett. Det märks verkligen att du gillar generiska influencers.

     Svara

      Du är det tråkigaste jag sett….

      Svara

      Oj. Vad synd! Kanske mest synd för dig med tanke på att du då alltså På allvar har ett behov av att skriva det. Men jag kan tänka mig att du mår bättre nu. Det brukar vara så för såna som du.

      Svara

       Jobbar du som sköterska sanna? Tänker på den sterila miljön du lever i…

       Svara

        Haha nä, men jag uppskattar din humor!

        Svara

         Tycker det är en väldigt fin miljö du lever i🙂

         Svara

          Stort tack ♥️

          Svara

        Men alltså. TONEN! Vilken attityd! Vad tråkigt att det finns ett sånt behov av att vara elak.

        Sanna, gör din grej. Jag gillar också Maja! Tycker hennes kollektion nu var något tråkigare än den förra men fattar vad du menar. Tycker de kompletterar varandra lite. En fest och en vardag. Jag är sugen på västen och kostymbyxorna.

        Svara

         Men eller hur! Jag tkr precis tvärtom, men skillnaden är väl att vi kan acceptera att vi inte tycker likadant 😂

         Svara

         Älskar ändå att det är här vi är nu

         ”Gör din grej! Köp mer skit influensers gör and lets do it together gmn” typ

         Skjut mig

         Svara

      Och där gick vi från sakfrågan…

      Svara

      Varför har man ett behov av att vara elak? Det finns ingenting konstruktivt i den här kommentaren. Den är ju enbart till för att trycka ner och vara otrevlig.

      Svara

       Om personen ifråga mår lite bättre av att skriva så så kan jag ge det till hen. Hoppas hen följer en massa roliga konton på Instagram som hen mår bra av. I längden kanske det gör att hen slipper sänka sig till den nivån ♥️

       Svara

      Nå nå, ändå modigt att våga vara annat än anonym. Oavsett wannabe influencer eller ej.

      Svara

       Eller hur. Jag kan ju få va en wannabe om jag vill, och wannabes är minst ett steg högre upp än ”anonym” 🙏🏼

       Svara

     Men en fråga – handlar du slentrianmässigt sådant som influencers du gillar kränger? Eller handlar du behovsbaserat? För med två barn borde du bry dig om planetens hälsa och framtid, då shoppar man inte på det sättet som du beskriver. ”Sitta bänkad” för att handla lite mer dussinkläder som ser ut som grejer man redan har och som används under max ett år innan de glöms bort eller slängs.

     Svara

      Nej, jag planerar mina inköp och köper det jag anser att jag behöver. Här planerar jag helt enkelt att köpa för att kollektionen tilltalar mig. Jag tycker inte det är slentrianmässigt alls. Jag har följt Maja länge pga hennes stil ergo – jag gillar det hon designat här. Inte allt, men mycket!
      Och jag tycker inte heller att det ser ut som dussinplagg, jag tycker att detta möter exakt de behov jag har. För mig är detta nyckelplagg som går att använda länge och mycket, och det tycker jag är ett hållbart tänk, förutsatt att de håller bra kvalitet. Det kommer jag givetvis kolla när/om jag köper dem, motsvarar det inte mina förväntningar så kommer jag inte handla. Jag det än att köpa något trendigt/färgglatt eller whatever du menar skulle vara kläder av ”mer värde” då? Jag tycker basplagg har det absolut bästa och mesta värdet för de använder jag ofta och mycket. Mer än en blus, en festblåsa eller nåt annat egentligen, framför allt nu när en jobbar hemma.

      Svara

       Men oj vilken otrevlig stämning. Att ni orkar gå in på Sannas instagram och gnälla över både att hon är tråkig och att ni tycker hon verkar lägga pengar på fel saker när hon har barn??? Så jävla töntigt.

       Svara

        Jag la bara ut länken till min ig för att folk skulle förstå att jag är en riktig person som inte har mer samröre med Maja Nilsson Lindelöf än att jag följer henne på sociala medier. Men jag har fått höra att mitt konto är tråkigt innan, och alla tilltalas inte av den typen av konto. Men det är ju också en sån grej som folk verkar ha svårt att acceptera (precis som att jag ens tycker att kollektionen är snygg) – att alla tycker olika.

        Svara

         Garanterat människor som är bittra över pandemin, för att dom inte får åka utomlands eller festa med sina 20 bästa vänner 😉 Fan vad folk ska ha åsikter om precis allt! Trist!

         Svara

          Säkert! Jag tror att det är dem som mår sämst i slutändan!

          Svara

           Vad fan är det med er idag??

           Ofärgad tingest? Omg blev så shoppingsugen nu.

         Ja ett konto behöver ju inte tilltala alla och alla behöver inte förstå syftet med alla konton.
         Tror inte så många tycker mitt är intressant heller mycket blommor och annars lite spretigt 🙂 Men har det mest för min skull!

         Svara

          Det är ju det som är det fina med sociala medier, tkr jag. Att alla kan få vara kreativa på sitt sätt. Jag älskar blommor och spretigt och följer en del sådana konton men min egen skaparglädje föredrar att få göra på mitt sätt. Framför allt tycker jag att fotograferandet och redigeringen är rolig.

          Svara

         Om man gillar den typen av inredning (som i vissa ögon är generisk) och verkligen gillar det, inte för att någon kändis promotat det, kör! Hellre det än att vara så osäker att man har ett tvångsbehov av att ha en jätteunik lägenhet. Om du trivs med stilen spelar det ingen roll vad någon annan tycker 🙂

         Jag gillar antikviteter, konst och gamla prylar och tänker ha en Klongvas i guld för att jag tycker att den är fin och passar in och skiter i att folk i min umgängeskrets säger att den är fullkomligt uttjatad och visar att man inte har någon ”egen” stil. Det är ju trots allt jag som ska bo i min lägenhet, precis som du i din!

         Svara

          Men tack! En som fattat! Jag tkr du ska köra hårt med din Klongvas, de är jättefina! 😍

          Svara

      Tillägg: Och ”sitta bänkad” har väl noll och ingenting att göra med mitt miljö- och hållbarhetstänkande i sin helhet? Om Patagonia, Fjällräven eller Acne har ett släpp så kan väl folk sitta ”bänkade” för det med? Gina räknas väl som fast fashion men för mig är detta produkter som jag tycker om och de matchar min stil som jag haft i typ 10-15 år nu.

      Större delen av min garderob består av kläder jag haft i över 10 år. Jag tar hand om det jag köper, lämnar till skomakaren/skräddaren osv. Jag köper och säljer mycket begagnat. Så att jag uttrycker mig såhär i en kommentar beskriver ju inte alls min köpprocess och hur jag konsumerar. Det är viktigt för mig att mina barn växer upp till en bättre värld.

      Svara

       Heja dig Sanna! Och skit i de bittra surisarna, de törs ju inte skriva sina surmagade kommentarer och länka till sina instagram som du gjorde utan kör under nicken anonym. Och då är det ju lätt att vara elak och trycka ner folk men troll är ju aldrig värda att bry sig om.

       Svara

        Så sant! Jag tkr inte åt mig. ♥️

        Svara

      Bryr man sig om planeten så skaffar man inte barn öht. Om man då köper ett par extra mjukisbyxor, som du inte har någon aning om ifall de blir bortglömda om ett år eller inte, är irrelevant. Hoppa ner från din höga häst.

      Svara

       Men eller hur. Nu har jag skaffat inte bara ett utan två (det ena kom på köpet) så jag har ju redan begått det värsta miljöbrottet som finns.

       Svara

        Är mer bekymrad över din inredningsstil á la sjukhus

        Svara

         Varför bekymrar du dig över hur någon annan inreder sin lägenhet? Har du verkligen ingenting bättre att bekymra dig över?

         Svara

         Det måste vara jobbigt att använda sin energi till att vara bekymrad över andras inredningsstil. Ta hand om dig!

         Svara

       Sluta var så jävla elak istället, har du inget annat att göra än och sitta i soffan och skriva elaka kommentarer eller?

       Svara

      Här sitter nån feg anonym bitterf**ta och sprider trevligt stämning. Länka till ditt ig konto vet ja, så får vi andra också chansen att kritisera och göra några personliga påhopp.

      Svara

     Va – kan man inte ha bh under vanlig body? Fattar ej.

     Svara

      Jag har inte hittat ngn som inte döljer banden eller själva knäppningen. Antingen för bred ringning eller för låg rygg.

      Svara

       Smög sig in ett inte för mkt. Jag har inte hittat ngn*

       Svara

  Hahaha dubbelstring! 🤣
  Sen undrar jag också hur man går på toaletten? Finns knappar i grenen som på barnbodysar eller strippar man av allt? För jäklar va osmidigt att behöva klä av sig för att kissa…

  Svara

   Fast den är bra att ha med bh under så du är åtminstone delvis privat där på toaletten 🙂

   Svara

   Självklart finns knappar eller kanske kardborre?

   Svara

   Jodå,
   vi som var med i förra bodytrenden kommer ihåg den. Ja, det finns knappar precis som för bebisar…
   Kommer ihåg det som att det var bekvämt, ingenting som glipade och så blir det ju inga kanter. Fast det där med string?

   Svara

   Knappar i grenen.

   Svara

  Haha minns när en kompis en gång hade på sig en byxdress i skolan och sa att hon inte hade planerat så bra när hon klädde på sig på morgonen, för nu måste hon klä av sig helt för att gå på toa… 😂

  Svara

   Det skulle vara svar till ” Förkyldobert”.. 🙄

   Svara

   Jag älskar byxdressar och tycker inte att toabesöken är något problem😊

   Svara

  Hemorrojder och sprickor i skåran där bak är ju väldigt behagligt 😄 älskar bodys. Det går ju inte att hitta ett mer praktiskt plagg. Skavande knäppning mellan benen på köpet. Älskart!

  Svara

   Och dessutom i STRING! En småbarnsförälders dröm! 🥳

   Svara

    Vad har string med barn att göra?

    Svara

    Va?

    /mvh en med småbarn och string

    Svara

  Tycker man får ful rumpa i bodys. Den ser liksom långdragen ut, oavsett spänst. 🙃

  Svara

   Har du bodyn ovanpå kläderna eller går du utan byxor?

   Svara

    Ovanpå. Super hero style

    Svara

     Love it!

     Svara

  Ser ut som ett typiskt startpaket för vilken fjortis som helst.

  Svara

   😂 JA

   Svara

  Gör ont i mig att Gina Tricot lyckas charma så många stora influencers.

  De är ökända i modebranschen för deras arbetssätt och produktion. Har själv jobbat på huvudkontoret och det var den värsta arbetsplatsen jag någonsin haft.

  Svara

   Vill du berätta mer?

   Svara

   Spill the beans or stfu.

   Svara

   Cash baby! Alla går att köpa! Och de flesta influensers har ingen moral! Så här kan man inte bara skylla på GT!

   Svara

   Skulle kunna skriva en bok om det här. Allt ifrån vilka fabriker och förhållanden där i. På det året jag var där stämdes företaget flera ggr för att deras produkter var plagiat på de stora modehusen.

   Alla som jobbade där fick börja på visstidskontrakt där det varje månad diskuterade om man fick fortsätta. Jag fick höra som 22-åring: ”Du kommer aldrig lyckas, din personlighet är helt fel. Kolla på xx, där har du en person som kommer gå långt”

   Svara

  Gina har blivit en dyr affär! Typ 400 spänn för en sketen tröja, nej tack!

  Svara

   Sketen? Gina kanske blivit bättre på att välja bra material och bättre passform. Då kan 400kr vara ett bra pris i längden. Du köper färre plagg men plagg som inte tappar passformen och som du kan ha i flera år. 400kr är inte dyrt, tänk på att någon först odlat bomull, vattnat, tagit hand om, därefter har bomull blivit tyg. Tyget har någon färgat, klippt, sytt och transporterat säkert på fartyg / flyg för att sedan landa i butiken. Tänk vad många händer det gått igenom från odling till produktion! 400kr är inte mkt pengar! Allt ska vara billigt men det tankesättet måste vi förändra för det är inte hållbart för klimatet!

   Svara

    Håller med om att 400 kr inte är mycket för en tröja. För en tröja som producerats under okej förhållanden och villkor under hela produktionsprocessen är dessutom 400 kr alldeles för lite. Man kan kallt räkna med att det bara är Gina Tricot som tjänar något på det priset. Att handla dyra plagg från kedjorna kommer inte avhjälpa klimatkrisen. Att däremot handla mer begagnat samt handla saker som producerats i Sverige och Europa är bättre. Då kanske man får räkna med ett par tusen för en tröja, och med ett sådant pris får man bra material och ett plagg som man bryr sig om att vårda och behålla. Och så klart bara handla det man verkligen behöver, det är orimligt att ha mer än 2-3 par byxor till exempel, och även det är ett överflöd.

    Svara

   Nja tycker också Gina blivit för dyra för de material de använder. känns som de fått hybris iom att de blivit ”it” märke eller liksom försökt göra saker lite mer exklusiva och frontas av massa influensers. Provade en kjol där för ett tag sen, 100%polyester men till priset av 500 spänn, nej tack!

   Svara

   Håller med. Hade ett presentkort där. Tog mig evigheter att hitta något snyggt. Allt var verkligen skit fult och svindyrt.

   Presentkortet är nu i alla fall nyttjat så jag slipper låta pengarna brinna inne så jag kan handla i vettigare butiker 👏🏾

   Svara

  Anledningen till att kollektionen känns plane är för att det är säkra kort och säkra kort säljer. Det är likadant med kändisar som sätter sitt namn på parfym flaskor. Alla har dom krav på sig att sälja och om allt ser likadant ut och doftar likadant så kommer majoriteten av människor att pa det = vinst! Så varför sticka ut liksom! Men det ska bli spännande att se vilka material som används då hon skriver att ”det inte noppar”. Mkt på marknaden idag består av akryl och polyester, återvunnen polyester numera. Det är ett material som känns som sopsäck, det andas inte och gör att man ömsom känner sig varm ömsom kall! Håller tummarna att hon valt naturmaterial.

  Svara

  Snälla, beskriv inte någon som fotbollsfru. Det är förminskande och antyder att hon lever sin mans liv. Maja har gjort så mycket annat än att vara ”fotbollsfru” så förminska inte det.

  Svara

   Maja ÄR fotbollsfru.

   Svara

    Då är han en influencer-make 😀

    Svara

     Ja, hans karriär bygger på att han är gift med en influencer….

     Svara

   Som vadå? För du tror väl inte hon hade fått designa en kollektion för GT om hon inte var Victors fru.

   Svara

   Men snälla, hon och Sanna blev så upprörda när nån kallade dom fotbollsfru men dom hade själva en podd som hette ”livet på läktaren”. Rätt motsägelsefullt

   Svara

   Många av de möjligheterna hon fått har väl varit pga att henne man är välkänd och omtyckt? Inget att hymla om var man kommer ifrån. Hon jobbar på, säkert hårt och växer nu på egen hand, men hennes efternamn och man var nog absolut en bidragande faktor i början! Det är som att säga att Bianca Ingrosso jobbat sig upp från ”ingenting” när hela hennes familj är välkänd i (två men nu tre) olika generationer.

   Svara

    Precis! Jag avskyr sånt här. Ska man be om ursäkt för att man har en rik man? Eller råkar komma från en känd familj? Verkar som att människor överlag tycker det.

    Svara

     Nej, men please acknowledge your privilege

     Svara

      Så man ska visa nån evig tacksamhetsskuld offentligt så fort man gör något eller?

      Svara

  Det här kanske är lite konspiratoriskt men jag läste kommentarerna på Majas inlägg om kollektionen och känns det inte lite som att hon/någon i hennes team har skrivit de flesta? Tvekar inte på att Maja har många fans som säkert älskar kläderna men kommentarerna känns väldigt likriktade, det är ”WOW MAJA!!” ”Alltså!! Vill ha allt!!” och ”kommer bli pank i höst!”. Namnen känns också väldigt generiska med tex flera Emma, Hanna och Matilda efter varandra. Oftast brukar det väl vara lite mer variation?
  Jag vet inte, vad tror ni?

  Svara

   Nope. Hon har sjukt många fans. Deal with it.

   Svara

    Sorry Sanna men du har fel.

    Svara

     Nej det har jag inte. Men ha det bra ♥️

     Svara

      Jo du har fel, men ha det bra du med 🙂

      Svara

       Nej ♥️

       Svara

        När man måste ha #sistaordet

        Svara

         Så behövde du det ;pPpPppPpP

         Svara

          😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          /annan anonym

          Svara

          Fniss 🤭

          Svara

   Inte helt omöjligt! Blir förvånad över att man inte marknadsfört kollektionen som ”limited edition.” För det om något brukar få folk att handla som galna!

   Svara

   Inte konspiratoriskt alls, det är självklart att det är så. Det är en taktik som alla kör på inför nya släpp och kollektioner. Varför skulle dom inte göra det liksom? Dom gör ju allt för att maxa försäljningen, och det är ett gratis och enkelt knep för att hypea up släppet.

   Svara

   Det är konspiratoriskt, kolla på hennes instagram hur många kommentarer hon fått angående kollektionen. Dessutom är väl hennes fan base vita unga tjejer, så varför är det konstigt att det är Emma, Elin och Amanda som kommenterat? Tänk steget längre

   Svara

   Jag vet inte, det finns så jävla många tråkiga tjejer?

   Svara

  String??? 15 åringarna ringde och ville ha tillbaka sina trosor. Fy tusan vad jag inte passar i denna influencer mallen 🙈 Mvh 35 åring

  Svara

   P.s alltså jag äger ju själv string – vet inte vad jag ville med kommentaren – men hela texten med string kändes bara så.. jag vet inte – töntigt? Hittar inte ordet….

   Svara

    Men det känns ju skevt att marknadsföra stringbodys till tonårstjejer som utgör majoriteten av GT:s kundkrets, så tycker din känsla är riktig.

    Svara

   För mig som inte tycker string är obekvämt och som tycker att troskanter är nästan det fulaste som finns så tycker jag det är toppen att den är med string! På samma sätt tycker jag att det är bra att man kan ha bh under eftersom jag inte gillar att gå utan.

   Svara

    Men då syns ju kanterna på bh-n……… Och det kan ju vara det absolut fulaste… eller? Och strumpkanten….? Jösses.

    Svara

     Nu finns det ju bh-ar där kanten inte syns.. men ja uppenbarligen tycker vi att olika saker är viktigt när det kommer till kläder! Tycker inte det är så pass förvånande att det är värt ett ”jösses”

     Svara

      Men kanske kan du tala om för mig vad som händer om troskanten syns?
      Varför är det värre än om BHkanten syns? Dom flesta har ju trosor. Är det något som behöver gömmas?

      Svara

  På tal om krokodiler…..jag måste delge ett tips från coachen, Isabella Löwengrip.

  ”Förresten ett tips när man ska förhandla är att ta av sig klockan när man sätter sig vid bordet och lägga den snett framför dig när personen tittar. Det visar att man är här för att stanna, att man respektfullt respekterar personens tid samt att man tar denna förhandling väldigt seriöst. Det kan skrämma motståndaren.”

  Hmm…….

  Svara

   Respekterar personens tid och det är hotfullt?

   Svara

   Varför ta av sig den och inte snurra 180 grader istället så att den pekar mot t.ex. bordet? Då slipper någon se tiden och stressa, om den här metoden ens är trovärdig.

   Svara

   Ok, diagnoser skall inte ställas, men IL verkar ha svårt med att läsa av samt förmedla rätt känslor i olika situationer.
   Så hon ”lär” sig saker och berättar dessvärre (för henne) stolt om dem.
   Tänker ibland på ”nock nock nock Penny”

   Svara

    Alltså hon har adhd/autism väl? Det är precis så många går tillväga då, de skapar en karta för hur en borde bete sig i en viss situation för att ”passa in”, alltså en form av kamouflage som leder till utmattning över tid.

    Svara

    Knock knock knock.

    Svara

   Haha va? Om ngn gjorde så hade jag inte tolkat det så som hon skriver. Jag hade mer börjat fundera på om människan har eksem och klockan kliar.

   Svara

  Hur har det gått med anmälan till granskningsnämnden som IL’s mamma gjorde på sin dotter?

  Svara

   På sin dotter? Hon anmälde INTE sin dotter utan ett radioprogram eller radiokanal, och det är nog nedlagt eftersom kanalen inte gjorde något fel.

   Svara

  Alltså.. det har blivit så poppis med en sån pocahontas-överläpp/kuksugarläpp. Där snor-rännan och amorbågen sminkas över eller fylls i med fillers. Asså det är så jävla fult. Det enda jag ser är typ ”alcohol fetus syndrome.” Såg att Bianca har fixat sin läpp så och allvarligt hon behöver ju inte se mer dum ut!

  Svara

  Det mest ironiska tycker jag att det står på tröjorna ”a woman needs a man like a fish needs a bicycle”…. men hon behöver ju uppenbarligen VNL för att få designa denna kollektion? Blir så provocerad av kvinnor som predikar att man inte behöver en man samtidigt som de är tillsammans med en man? Samma med LD som ofta promotar Dumpa din kille och att hon hatar män samtidigt som hon är tillsammans med en man som hon lever på? 🤔

  Svara

   Ja det är lite knäppt. Tänker på hur en kvinna skrev i ”Heja Livet” gruppen på fb om hur hon varit så modig och startat ett företag mitt i sin graviditet och hur hon bara hoppat ut i det okända bla bla och alla är sin egna lyckans smed… sen kom det fram att hennes man var miljonär 🙃. Samtidigt är det ju bara en fånig tröja som hon säkert inte tagit fram trycket till utan bara fått ”godkänna”.

   Svara

   Ja så patetiskt. Då kan dom ju separera och så kan de predika hur de klarar sig själva istället

   Svara

   Också tröttsamt med den här tunna fernissan av feministiska budskap som bara handlar om att sälja polyester och plast.

   Svara

    Eller prints i LDs fall

    Svara

    Exakt.. ”Jag är en riktigt feministisk förebild som klarar mig FINT utan en man! En kvinna kan göra skillnad!!” = betalas av plastföretag som Gina Tricot eller Nelly för att ”göra en kollektion” som 15-åringar sedan MÅSTE köpa.. suck på samtiden. Gör nåt vettigt då istället, Maja? Du med alla förutsättningar, serverat på guldfat. Tror du tonåringar behöver ett sjätte par fejkskinnbrallor och en topp man kan ha BH under? (man kan ha BH under alla tröjor, spoiler)

    Lär dem nåt om sparande, skaffa körkort, anti-mobbing, psykisk hälsa, matlagning inte fan vet jag men Köp mitt skräp hos Gina för jag är en förebild? NEJ TACK #arg

    Svara

   Är det bicycle det står? Undrade här nere vad bievele betydde. 🤣

   Svara

  När lanseras den? Står inte på hennes blogg eller här

  Svara

   23 september!

   Svara

  Men typ googla pocahontas. Eller typ selena gomez, maxida märak och nu bianca ingrosso som kör på samma.

  Amorbågen målas över så överläppen ser bara ut som en svullen underläpp

  Svara

   Och amorbågen ger ju hela ansiktet karaktär. Vem kommer på att göra fula saker till ”mode” Dom som går på det, vad kan man säga om dom?

   Svara

   MM är helt oigenkännlig efter olika plastikoperationer och viktnedgång! :/

   Svara

  Jag gillar verkligen kollektionen! Tycker det är väldigt användbara plagg som jag skulle kunna bära till både vardags och fest.
  Och string body är ju det bästa, annars syns alltid kanten genom byxorna om man bär tajta byxor som jag 🙂

  Svara

  Ja men snälla, hon postar ett inlägg och en kvart senare strömmar kommentarerna in 12.34, 12.37 12.38, 12.39, 12.40, 12.43, 12.45, 12.47….. så jäkla genomskinligt att det är någon i teamet som kommenterar. samma brudar med samma svensson-namn och fjortiskommentarer ”åååhh” ”kommer hänga på låset!!”

  Svara

   Hennes blogg kraschade när hon släppte nyheten om kollektionen pga all trafik. Varför stör det dig så mycket att folk faktiskt är intresserade av hennes kollektion?

   Svara

    Men vad är det du inte förstår?

    Svara

  Men jag förstår inte det här med att ”bodysar är så bra för inget glipar”. Man stoppar väl in/ner sin topp i trosorna och sen drar upp byxorna?! Snälla säg att det inte är bara jag som gör detta?!?!

  Svara

   Ehm…. i trosorna?

   Svara

    Ja, jag stoppar in linnet i trosorna! Har alltid linne under tröjor/toppar. Men okej, det verkar bara vara jag som gör så…

    Svara

   Och sen när man rör sig så glider tröjan upp ur byxorna ändå.

   Svara

   Jag stoppar aldrig in någon top helt bara lite grann där fram om det är en lite lösare top/blus… Bodys har jag aldrig haft och tycker inte att jag passar i att ha ngt tajt instoppat helt i byxor.

   Svara

   Haha! Jag hatar glipa men kör höga trosor och nöjer mig med att stoppa in toppen i byxorna/kjolen.

   Svara

   Stoppa ner i trosorna?

   Svara

  Vad är det för bodys som man INTE kan ha bh under?

  Svara

   Det väldigt poppis med bar rygg på bodies i somras. Så kanske det hon menar?

   Själv har jag bara långärmade med polo så känner inte riktigt igen problemet.

   Svara

   Man kan men snyggt blir det inte! 😅

   Svara

    Varför inte? Kanske har jag bara bodys av en viss typ men de kan jag ha bh under som vilken tröja/linne som helst.

    Svara

   Vissa bodys ser inte snygga ut med bh under, t.ex de som är lågt skurna såväl bak som fram. Bodys med tunna band funkar inte heller för oss som måste ha en bh med lite bredare band, dvs som inte kan ha axelbandslös BH. Jag köper bara långärmade bodys.

   Svara

  Vad betyder bievele?

  Svara

  Tycker kollektionen var snygg och min stil, så jag hade gärna klickat hem något därifrån 👏🏼
  Däremot lockar det inte mer att nån influencer har satt sitt namn på det, men snygga plagg har hon valt absolut

  Svara

   Det tråkiga är att exakt samma plagg finns redan på alla stora kedjor även för lägre pris och i andra material….

   Men de är helt okej och neutrala.

   Svara

  Va? Upptill är ju en bodie som en topp. Varför skulle man inte kunna ha en bh under den?

  Svara

   För att ryggen oftast är öppen och urringningen är väldigt djup

   Svara

   Man KAN ha bh men det blir inte snyggt

   Svara

  På riktigt, du benämner henne i första fall som fotbollsfru. Fan vad modern kvinnosyn, att man inte första hand är någons fru.

  Svara

   Förlåt, jag försökte mig på en tvåordsallitteration med bokstaven F. Ska aldrig göra om det, jag lovar.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.