Toppentips inför påsken

Jag har ibland inte orken att försöka hitta goda alkoholfria alternativ, som alltså inte är Cola zero, utan från Systemet. Ni vet, mer ”vuxendricka”.
Jag har varit nykter i ganska många år och jag har hittat TVÅ alternativ från Systemet som jag kan tänka mig och som är goda och inte för söta. Den HÄR, och den HÄR!

Därför blev jag glatt överraskad när det här inlägget dök upp i mitt flöde. 

Jag började omedelbart följa kontot som du hittar HÄR
Älskar mer nischade konton! 😍

 

Ellen Bergströms norska örtläkare

Hahahaha…. 
Vilket roligt inlägg! Ellen Bergström är i Norge och och försöker folk tro att det är hennes läkare som ordinerat att hon ska ha händerna knutna bakom ryggen för att få bukt med sina framåtroterade axlar. Detta förklarar hon för en norsk man som stannat till vid henne, och när det visar sig att han faktiskt ÄR läkare så blir der ju en lite jobbig situation för Ellen, men hon finner sig snabbt.
Om läkaren går på hennes förklaring får ni se i klippet.
😂😂😂

I kommentarsfältet skrattas det gott! 

Tiiingelinn kastar årets största sten i glashus

Bildkälla: Tiiingelinn Instastory

Linn ”Tiiingelinn” Andersson postade ett gäng inlägg idag på Instastory, och det är det här inlägget jag framför allt reagerade på.
Linn gnäller över att det alltid är kvinnor som kritiserar andra kvinnor för hur de ser ut eller hur de är som mamma. Att det aldrig är några män som sitter och stör sig eller hoppar på varandra och hur tråkigt hon tycker att det är.
Hon avslutar inlägget med orden:

Kvinnor borde istället stå starka tillsammans.

Det här kommer alltså från kvinnan som publicerade det här inlägget i vilket hon hängde ut en tidigare klasskompis med namn, inför sina 120 000 följare och skrev en massa kränkande saker om henne.
Även om jag hade som princip att stötta kvinnor. ALLA kvinnor, just för att de är kvinnor, så hade jag fan inte stöttat Linn – principen till trots.
Herr Sten, möt Fröken Glashus.
Eller vad säger ni? Som vanligt behöver man inte hålla med mig. 😇

Och jag fortsätter undra…. 
Vad är det för fel på Cello?

Tack för tips! 

Det är 2024, Isabella!

Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

Fråga: Tankar kring tjejigt/killigt? Dina barn ser ut att vara stereotypa för könen och alltid varit.
Svar: Gillis blev fotbollskille för att alla killar i klassen spelade och Sally har alltid varit bra på gymnastik.
Jag är dock rätt konservativ när det gäller utseende. Jag hade inte velat att Gillis hade hål i örat och jag hade aldrig i hela mitt liv shoppat rosa kläder till honom. Däremot om han envisades om rosa hade jag väl fått ge med mig…

Ja, det är 2024 och vissa upprörs över Isabella Löwengrips snäva syn på att pojkar i blått ska spela fotboll och flickor i rosa ska hålla på med gymnastik.
Jag blir inte ett dugg förvånad, det är ju inte som at Isabella hållit tyst om vad hon tycker om föräldrar som inte klär sina bebisar i blå eller rosa färger så man ”ser vad det är”.
Ett av hennes uttalandet om just detta – från bloggen – hamnade till och med i tidningen:

Förra veckan stötte jag på två bekanta från länge sedan, båda drog sina nyfödda i vagnar och jag skulle precis säga ”gud så söt .. ehh  .. Är?”. Är det ett mindre barn så ser man inte kön på barnet och då underlättar det att ha något i färgväg att relatera till så att man kan önska grattis till killen eller tjejen. Här var hela regnbågen nertryckt i vagnen och jag hade ingen chans. // Isabella Löwengrip 2013

Vad ger vi det här senaste utspelet? 
Tre excelark av fem möjliga, eller kommer den här utvecklas till en fyra av fem excelark?

Jag tänker också så här.
Om det ”värsta” hennes son kan göra är att bära rosa kläder och ha hål i örat , så bör hon tacka sin lyckliga stjärna. Andra föräldrar har betydligt tyngre saker på sina föräldrabord än färg och örhängen.

Tack för tips! 

Trizz i quizz med Kenzza

1: 
Q: How do you keep your interior so clean & tidy with 3 kids? I’ve a toddler & a baby, toys everywhere.
A: We also have toys everywhere, especially in the weekends, but I clean everything away once in the morning and once in the evening when they go to bed. I hate having stuff everywhere and I need that inner peace I feel when it’s clean. 😂

2:
Q: Do you plan to have any work done on yourself? For example botox?
A: Haha honestly, the first thing I’m gonna do when I quit breastfeeding is botox in my forehead. 😂 For now I’ll go with the face lift ponytails. 😂

3:
Q: How can you have many nights out without children? I mean who watches over them?
A: When I’m away on dinner alone, Aleks has them ofc. ☺️
When we both go anywhere together, my family help us most of the time and we also has help with the big kids sometimes from our babysitter. 😊

Den här sista trötta frågan – hur ofta tror ni män får den?
Annars är jag mest nyfiken på om Kenza gjort botox tidigare eller om det här är första gången? Nån som kan se sånt och meddela det här skrynkliga russinfingret?

Klara Elvgren gästar Alexander Pärleros

Jag har generellt svårt för Alexander Pärleros sätt att uttrycka sig, men i det här klippet gör han det klockrent. 
Gästar gör Klara Elvgren, TanbyKlara – kärt barn har många namn – och i det här klippet pratar hon om sin partner Jhon, som hon har dottern Ivy med, och hur han var och är allt hon väntat på och längtat efter. Hon pratar om hur han lärde henne vad kärlek är, och att den inte ska vara som en bergochdalbana, där man hatar och älskar om vartannat.
För mig är igenkänningen stor. Herregud, vad mycket tid jag slösat på den här typen av människor och relationer, men kanske är det där ifrån all min vishet kommer? 😇

Klara är både fokuserad och behaglig i klippet och har en hel massa bra att säga – så släng gärna ett öga på det. 😊
Jag kan ibland uppleva henne som lite gapig, men ni vet ju vad de säger in the big US of A: It takes one to know one, så… 😁

Klara får 😻😻😻😻 av fem Tjockahetsätarkatter för sin medverkan!

Penny Parneviks nya karriär

Penny Parnevik checkar av att dubba tecknad film från sin ”bucket list”. 
Filmen hon kommer medverka i är Kung Fu Panda 4 och dubbar enligt inlägget flera olika karaktärer. Om det är någon som behöver en äkta smålänning till någonting, förutom att spela in hissinformation, så är det bara att höra av sig. 😁
Det ser fruktansvärt roligt ut att dubba, utifrån alla de klipp som andra ”dubbare” som Ellen Bergström mfl delat med sig av.

Vad står högst upp på din bucket list?

Valerie Aflalo goes Martha Stewart

Fröken Sverige år 2000 och influencern Valerie Aflalo avslöjar sitt nya projekt på Instagram – en Youtubeserie inspirerad av den amerikanska ikonen Martha Stewart – som fått namnet ”A pretty GOOD LIFE”.
Serien kommer bli en fortsättning på serien ”Drömträdgården” där växthuset är en av sakerna som återkommer.
Det utlovas spännande gäster, matlagning, inredning, mode och trädgård men jag kan inte låta bli att känna att det här redan gjorts, och görs, och då särskilt på sociala medier.
Låter det inte lite som en mix Underbara Clara, Elsa Billgren, Sofia Wood och andra nischade influencers? Ja? Nej? Kanske?

Visst är det här Isabella Löwengrips New York-kusin som hon hängde mycket med innan kraschen?

Influencerkompisarna är eld och lågor, och som vanligt vill jag veta vad ni tycker och tror om Valeries nya koncept?
Kan bli en fullträff, vem vet! 😊