Annica Englund om sin utsvultna arbetsmyra som skriker efter mat

I den här videon – ungefär 10 minuter in – så pratar Annica om den dipp hon har just nu där hon känner sig dålig eftersom hon inte riktigt kan göra sitt jobb som hon brukar.
Arbetsmyran i henne matas inte av det kreativa jobb hon hade och utförde när hon bodde i Stockholm och hon verkar riktigt nere.
Jag kan verkligen förstå henne, då jag delvis varit i en liknande situation och det åt verkligen UPP del delen av min själ.

När Annica först delade med sig av sin flytt till Kanada och det nya liv hon skulle starta med sin pojkvän så minns jag att hon skrev någonting i stil med att ”vi kommer bo i Kanada från september till april” eftersom att pojkvännens jobbsäsong är under den tiden, men att de sedan skulle vara i Stockholm/Sverige under resterande månader och att det lite skulle vara ”hennes tur då”.
Att få möjligheten att arbeta med SITT yrke – som influencer, musiker och DJ.

Någonstans verkar hon lite ha tappat bort sig själv, och kanske har hennes planer och mål ändrats allt eftersom tiden gått, men eftersom hon låter så ledsen i sin video så får jag känslan av att det kanske inte är helt medvetet val.
När Annica och Elias befinner sig i Kanada så är de på hans hemmaplan och när de är i Sverige så är de i Gävle – också hans hemmaplan.
Annicas liv, vänner och arbete var ju i Stockholm innan hon träffade Elias och flyttade till Stockholm och utifrån det hon skrivit tidigare så trodde jag att det var där de skulle vara en del när de var i Sverige, men så verkar det inte alls ha blivit.
De planerar även för att bygga ett nytt, stort hus i Gävle (Elias hemort) där han redan har ett hus där han och Annica för närvarande bor men allt har liksom blivit ”hans”. Jag vill inte skriva ”på hans villkor” för det tror jag inte, men jag tror att Annica mått så bra i sin relation med honom att hon någonstans på vägen lite tappade bort sina egna behov vad gäller arbete och den typen av stimulans för ett tag och att det kanske dykt upp och gjort sig påmint nu.
Det är inget fel i att vilja ha sig och sitt – även om man älskar en annan människa aldrig så mycket och vill spendera livet med dem.

Kanske behövs det en kompromiss, eller kanske behöver Annica bara åka ner på sin planerade resa till Stockholm för att träffa sina vänner för att bli påmind om sitt gamla jag och ta med sig de bitar hon behöver från det för att bli den gamla, kreativa Annica  – var som helst i världen hon än väljer att vara?

Jag hejar på dig, Annica och hoppas att alla bitar faller på plats för dig! 

 

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon är väl inte så aktuell längre som influenser? Känns som hon lämnat det bakom sig lite. Om det är så jobbigt för henne varför inte åka då och då till Sthlm och göra de jobb hon saknar om dom ändå är i Sverige nu?

  Svara

   Javisst hon sålde ju lägenheten. Hon vet nog vad hon vill och gör nig inget hon inte mår bra av.

   Svara

    Men kan han inte bara kopaen extra lgh iSthlm at dem, om han nu ar sa rik? Snalt!

    Svara

     Det enda jag kunde tänka på var hennes överläpp.. Har den alltid varit så dåligt gjord? Alltså har hon alltid haft fillersmursch?

     Svara

     Men vad skriver du människa?

     Svara

      Visste, det var lite otrevligt skrivet, men så hemskt var det väl ändå inte att du behöver förfasas så?

      Svara

       Ge fan i och kommentera folks utseende

       Svara

        Men det är ju kommenterat under det som är skrivet med att köpa lägenhet. Inte utseendet.

        Svara

        Annica har väldigt djupa labialveck, trots att hon bara är 30 år. Det kan man se på äldre personer.

        Svara

         Kom att tanka pa att det ar samma med Natasha Peyre, som ju ocksa gjort manga ingrepp.

         Svara

   Jag tappade bort henne sedan hon slutade blogga. Blir inte att jag går in på yt-kanalen så ofta.

   Svara

   Återigen har hon gått upp helt och hållet i en kille. Hon verkar inte göra annat än baka och gå promenader med killen. Ok om man är 80, men det känns inte alls som henne. Ända sen hon blev tillsammans med honom så känns det som hon har släppt allt hon själv byggt upp och gillar för att kasta sig hals över huvud efter honom. Sen vaknar hon upp nu ett år senare och inser vad hon har gjort.

   Svara

    Tänkte på det för ett tag sen när hon gjorde en instastory om hur hon rensade ogräs hemma hos killen i Gävle, han verkade vara iväg för det var bara hon och hunden, det kändes lite ledsamt på något sätt som att hon försökte hålla sig sysselsatt ensam. Detta var innan det senaste om missfallet. Tänkte också på varför hon inte var i Sthlm istället som jag trodde det var planerat. Hon verkade lyckligare när hon bodde där men det kan ju ingen veta egentligen. Lite samma som hon gjorde med Marcello, gick helt upp i hans.

    Svara

     Det var nog också för att barnmorskan rådde henne till att vara extra försiktig med tanke på Corona.

     Svara

      Bara å tuta och köra nu då!

      Svara

    Ja, minns bara tiderna jag läste hennes blogg när hon var tillsammans med Marcelo. Bröstoperation, fettsugningar, näsoperation, börjar med en fitness-livsstil mm. Hon har ju erkänt att hon opererade sig för att han sa att hon skulle göra det… Stackars tjej <3

    Svara

     Känns som hon fick honom att göra ingrepp också… De triggade säkert varandra?

     Svara

    Tänkte EXAKT samma tanke! Det är ju inte så att någon annan valt detta åt henne. Hon ville framstå som att hon var självständig och mycket starkare nu än innan.. Men ändå har hon hamnat i samma ”fälla” igen. Så lätt att tappa bort sig själv när man är nykär. Men man vaknar upp förr eller senare och inser att man återigen har givit upp sitt liv för en annan människa. Nu kan det ju vara så att hon bara är ”lite deppig” och att det är övergående. Men tycker att detta är ett återkommande inslag i hennes liv. Men vem är jag egentligen att sitta här och leka hobby psykolog ^^ Hoppas hon hittar tillbaka till sig själv igen och gör det HON vill!

    Svara

    Men vad tycker du dom skulle gjort då? Skulle han ge upp sin hockey karriär och förlora sisådär 350 000 000 kr.

    Det verkar som ALLA här glömmer att dem blev tokförälskade. Det här är ju inget nytt fenomen, att två personer träffas som bor på olika håll. Det handlar inte om vem som offrar och inte, det handlar om två personer som är galet kära i varann.

    Annica hade ju eget företag och jobbade hårt, men för henne var det tusen ggr lättare att följa med honom.

    Hon säger ju själv att hon har en dipp just nu, men hon säger också att hon mår bättre och inte behöver äta mediciner.
    Det är ju jättebra!

    Sluta kommentera folks utseende, det är inte eran business! Det är 2020 och bodyshaming måste upphöra, NU!
    (ja ansiktet med läppar, panna och kinder sitter på en ”body” så det är bodyshaming det med, så det så)

    Svara

  Mycket kan ju ha ändrats pga Corona?

  Svara

  Oj, vad du läser in mycket som inte sägs. Jeez. Saker kan väl ha ändrats pga corona och man kan vara deppig av många skäl. Varför slängde du inte in hennes missfall i mixen också, när du ändå rotar och spekulerar i hennes privatliv?

  Svara

   För att ditt förslag är rent osmakligt?

   Svara

    Vadå, ett missfall kan väl göra en ledsen? Tror ärligt talat att det påverkar en mer än vad brist på Stockholmstid gör.

    Svara

     Absolut, men sättet du använde det på för att försöka trycka dit mig är osmakligt.

     Svara

      Sättet du använder det här inlägget på för att försöka trycka till Annica är osmakligt.

      Svara

       🤦🏼‍♀️

       Svara

        Hela inlägget är ganska smaklöst faktiskt. Du tar dig friheten att spekulera i någons relation, varför? 🤔

        Svara

         Men snälla, allt på den här bloggen handlar väl om att spekulera i andra människors liv och relation?
         Håna, spy galla spekulera, anta.

         Svara

    Är det något som är osmakligt så är det du, även om du här försöker fjäska lite för annica genom att heja på henne mitt i allt. Det finns en anledning till att annica och andra blockat dig – troligtvis för att de ogillar dig och ditt sjuka beteende helt enkelt.

    Svara

     Thanks, Karen! 🤣🤣

     Svara

      Moget svar.

      Svara

       Du låter som min unge. ”Mooooget!”

       Svara

        Okej?

        Svara

         Förstår du inte vad jag insinuerar låter du ännu mer som min unge.

         Svara

          Intressant.

          Svara

   Tycker det var ett bra inlägg.

   Svara

  Jag tror också att mycket beror på Coronan. Hade det inte hänt så hade hennes planer gått smidigare. Sen är det ju inte särskilt lång mellan Gävle och Sthlm så särskilt svårt att åka dit är det ju knappast. Det är längre till Kanada.

  Svara

   Sen känner jag med henne, bär jag och min man flyttade ihop så flyttade jag till HANS stad, HANS lägenhet. Det kändes aldrig som mitt hem förrän vi skaffade nytt tillsammans och jag fått jobb och vänner i den staden.

   Svara

    Och så står han där med den där stora gäddan. Finns inget viktigare just då än den där stora gäddan.

    Svara

     Marklig kommentar! Vad vet du om det!

     Svara

      Man ser ju att det är en jättestor gädda.

      Svara

    De ska väl satsa på ett nytt, gemensamt boende? Blir säkert skönt för Annica.

    Svara

  Oj, ta det lite lugnt med att läsa in för mycket

  Svara

  Hon har ett inlägg på Instagram.

  Svara

  Varför smörar du då extremt för annica hon har väl till och med blockerat dig(?) iaf förut, hon verkar inte jätteintresserad av att vara i spotlight heller ändå så uppdaterar du ofta om henne. Intressant och se hur du behandlar olika personer också.

  Svara

   Smörar? För att jag sympatiserar med hennes situation? Du måste vara sjukt osympatisk… 🤦🏼‍♀️

   Svara

    Du rensar varenda kommentar som ens har något som påminner om en annan åsikt än din egen, så löjligt när alla inklusive annica spyr över hur du behandlar andra i deras kommentarsfält

    Svara

     Och ändå får alla dina kommentarer stå kvar? 🤷🏼‍♀️

     Svara

      Klart några får stå kvar men det är helt klart extremt många som rensas

      Svara

      Hej!
      Måste säga vilket tjafsande. En fråga . Du säger ju vad du tycker och tänker om allt, även om dina nära och kära, har du aldrig tänkt på att du sårar dom? Din pappa ryter ifrån att du bara är människa, men vem är du då som bara får tycka och tänka om andra. Men om någon säger något om dig så ryter pappa ifrån. Jag fattar inte!!!

      Svara

       Jag förstår nog inte frågan. Har du lust att omformulera den så ska jag svara?

       Svara

   Smörar vet jag inte, tycker inte Camcam verkar inställsam som person alls och finns ingen orsak att hon skulle vara det just mot Annica heller. Men tycker det är tydligt att hon är lite svag för Annica på något sätt, skulle tro att hon identifierar sig med henne? (Även utöver just detta inlägg där det uttalat är så).

   Läser inte annicas blogg utan registerar bara inlägg om henne som ”juste, hon som CamCam gillar”. Hehe.

   Svara

    Annica har slutat blogga och bara har you tube och instagram.

    Svara

  Det är väl självklart att hon inte mår bra efter att ha mist sitt barn. Hon kan ju ha trappat ned på sitt jobb för att de planerat att skaffa barn. Sen är det nog inte lätt att vara influencer med Sverige som marknad när man bor i Kanada. Kommer ihåg förra hösten när Hannalicious bodde i NY några månader men mest flög hem till Sverige hela tiden för att göra samarbeten och gå på event. Men göra musik som hon vill göra kan hon ju göra överallt.

  Svara

  Spyr på alla ni som klagar på allt hela jäkla tiden!!!

  Svara

   Spyr på er som klagar på de som klagar

   Svara

  Har Cissi Wallin insett att det inte är värt att lägga ner tid, pengar, energi och renommé på Gardet? (Snart inga patreons kvar.) Går inte att komma åt sajten längre. Eller så glömde alla i den så kallade styrelsen (vilka det är just nu?) bara att betala interneträkningen.

  Svara

   Hon börjar få slut på folk som går på hennes svammel. Inte ens boken är särskilt uppmärksammad. Säkert patriarkatets fel.

   Svara

   Hon svarade på instastories att nya saker är på g med Gardet men att hon inte kommer ha en aktiv roll.

   Svara

    Det enda nya är att sajten inte längre är aktiv. Ja, ja, det är ju så det händer om Cissi Wallin är inblandad i något.

    Svara

  Vad har hant med hennes ansikte? No hate, ar bara nyfiken pa om det blir sadar med mycket botox och fillers under landgre tid. (Kanner sjalv ingen som anvander detta, sa ar nyfiken pa hur det kan bli i langre perspektiv.)

  Svara

   Det ser inte klokt ut.

   Svara

   Minns att Annica alltid (back in the days) skrev att man måste börja med Botox tidigt för att förebygga att huden synligt åldras. 15-åriga jag gick ju på det, men nu vet jag inte riktigt…

   Svara

    Hennes ansikte rör sig inte + läpparna behöver tömmas. Blir man blind själv eller?

    Svara

     Jag tror att man blir blind. Så synd.

     Svara

  Det är ju inte direkt långt mellan Gävle o Sthlm, du får det att låta som om hon inte kan ta sig från ena stället till det andra snabbt.

  Svara

   Ja men Camilla tar alltid i när hon ska beskriva något om annica, Det är hennes gullegris även fast annica har blockerat henne. IL är det okej med mobbning dock (inte stollig)

   Svara

    Förstår inte heller varför det alltid fjäskas för Annica

    Svara

  Jag tycker inte synd om folk som har bra liv och hittar små saker att bekymra sig över. Jag förstår att det är mer till det stora hela, men jag försöker uppskatta precis allting trots min psykiska ohälsa kanske handlar om inställningar?

  Svara

  Förstår inte varför du har så många inlägg me annica? Hon är varken stor eller intressant att läsa om. Tycker att du fjäskar r för henne, du har pushat för hennes låt(ar) och gjort många positiva inlägg om de och när de sen visar sig att hon inte gjort ett skit på låten, eller kan dj:a heller för den delen så tar du knappt upp de.
  Lite transpatant kan du väl ändå va.

  Svara

   det är extremt mycket fjäsk, jag förstår inte heller varför när annica varken gillar bloggen eller hennes inlägg.
   Och annica kan väl se hur Camilla behandlar andra även om hon fjäskar för annica, vill hon bli accepterad kanske hon ska rensa kommentarsfältet på alla och inte bara på hennes favoriter

   Svara

    Sluta spamma med identiska kommentarer, tack!

    Svara

     Du raderade innan så kände mig tvungen men bra du inte raderar längre så ska respektera det ✨

     Svara

   Svara

   Tycker inte jag sett speciellt många inlägg om henne här inne…
   Finns ju andra som dyker upp väldigt många fler gånger

   Svara

    Tre på en månad

    Svara

  Men vilket tonårstjafs! Vad är det för fel.

  Svara

  Resultatet när man ger upp den man är för att vara den en man vill att man ska vara. Ska vi gissa att hans liv ändrats noll och att han tycker att allt är toppen?

  Svara

   Med den stora gäddan.

   Svara

   Så är det att vara hockeyfru. Ingen har tvingat henne.

   Svara

    Nej, så förväntas det att vara som ”hockeyfru”.

    Svara

  Lite varning på den Annica har gett upp sitt liv för honom. Tappat inkomster och lever på honom. Rysliga tanke om han får för sig och lämna henne är inte lätt att komma tillbaka till varken vänner eller sånt jobb hon hade innan. Varningsflagg på den…

  Svara

   Han har inga bilder på sin instagram på annica heller

   Svara

    Min pojkvän har inte några bilder på mig heller, pga viss kändisskap. Finns en poäng med det.

    Svara

   Hon har egna pengar samt pengar för sin lgh!

   Svara

    Men hennes pengar racker val knappt livet ut?

    Svara

     Nej men ett bra tag! Så inte direkt så hon behöver leva på han!!

     Svara

   Då har hon inte ens ett hem att återvända till eftersom hon sålde den lägenhet som hon drömde om i stan, och inte ens hann flytta in…

   Svara

   Nej inget är lätt utan utbildning. Hon kanske skulle passa på att göra det istället? Plugga…

   Svara

   Men vad tycker du dom skulle gjort då? Skulle han ge upp sin hockey karriär och förlora sisådär 350 000 000 kr.

   Det verkar som ALLA här glömmer att dem blev tokförälskade. Det här är ju inget nytt fenomen, att två personer träffas som bor på olika håll. Det handlar inte om vem som offrar och inte, det handlar om två personer som är galet kära i varann.

   Annica hade ju eget företag och jobbade hårt, men för henne var det tusen ggr lättare att följa med honom.

   Hon säger ju själv att hon har en dipp just nu, men hon säger också att hon mår bättre och inte behöver äta mediciner.
   Det är ju jättebra!

   Sluta kommentera folks utseende, det är inte eran business! Det är 2020 och bodyshaming måste upphöra, NU!
   (ja ansiktet med läppar, panna och kinder sitter på en ”body” så det är bodyshaming det med, så det så)

   Svara

  Frågan är om han i hans ålder kommer vilja stabilisera sig på samma sätt som annica? Han är 25? Eller precis fyllt 26? Annica är 30+? Jag menar dem män jag känt i den åldern har iaf inte bestämt sig vem dem vill vara med i livet (föralltid) tycker många män inte mognat förrän 30. Med det sagt så kan detta såklart vara livslångt jag blir bara tveksam men det spelar ju ingen roll egentligen deras ålderskillnad annars är helt normal

  Svara

   Dom försöker ju gå barn alla är inte omogna i den åldern!

   Svara

    Nä jag vet att alla inte är omogna i den åldern men i den positionen han är i där han kanske är mer populär bland tjejer och ändå i 20 års åldern finns det ju en chans att han inte vill stanna med annica livet ut. Annica har pengar men inte så att hon har råd med det livet hon lever nu, så det skulle bli väldigt annorlunda för henne om det tog slut

    Svara

   Han är 25 kollade upp det och annica är 30 år

   Svara

   Han är ju ingen tonåring.. 25-26, är väl inte konstigt att vara stadgad i den åldern? Är väl iofs väldigt olika från person till person..

   Svara

   Annica fyllde 30 i somras. 🤦🏼‍♀️

   Svara

    Vad spelar det för roll att hon fyllde 30 i somras? Hon är 30

    Svara

   Jag är 31 och tillsammans med en kille som är 25. Han är mognare än mig och mer än redo att stadga sig – till skillnad från mig. Det där är så himla olika.

   Svara

    Min man är ett år yngre men upplevde också att han var mognare än mig och hade större lust att stadga sig. 🙂 Vi gifte oss när han precis hade fyllt 26 år.

    Svara

   Min är 7 år yngre. Han är mer redo för ett stadgat liv, mogen och trygg än vad jag är som 31 åring 🙂

   Svara

    Jag snackar rent generellt att killar är mer omogna innan 30 bryr mig inte om undantag och sedan hans situation där han är väldigt populär

    Svara

     Att prata generellt vs individnivå är omöjligt har jag märkt. Jämt kommer de folk som ba ”men min kille…..”, ja för din kille bevisar hur det är för exakt alla killar.

     Svara

  Förstår inte allt snack om att de är så mycket uppdateringar om Annika, jag minns två, detta och det om missfallet.

  Svara

  Vad har hänt med nedre delen av hennes ansikte?

  Svara

   Botox. Det blir så när man har botox i hela ansiktet och endast har munnen som rör sig. Jag förstår genuint inte varför vissa vill förlama sitt ansikte sådär.

   Svara

    Nej, det är inte botox som ger den looken, det är överdrivet användande av fillers. Hennes läppar och kinder är sprängfyllda och fillern har rört sig till andra områden än där den injicerades, tex över läpparna. Det är helt normalt om man sprutat in mycket i många år. Resultatet blir ett plufsigt ansikte och läppar som ser helt galna ut när personen pratar. Bianca är på god väg till samma look. Väldigt synd att kvinnor utsätter sig för detta och svårt att korrigera när det gått så långt, huden blir sträckt och slutar de med fillers blir huden för stor, lös och rynkig. Börja aldrig med fillers! Botox har endast effekt i 3-4 månader, den påverkar mimiken och ändrar inte utseendet om den är korrekt utförd av läkare. Fillers däremot finns kvar i ansiktet i flera år och som sagt så stannar den inte där man ville ha den. Det är fakta, inte en åsikt.

    Svara

     Plus att botox är ORIMLIGT dyrt. Gjorde det en gång i käkmusklerna för att jag gnisslade tänder så hårt under nätterna så att jag fick migrän och nackproblem. Funkade i 2 månader, sedan var effekten borta. Det kändes som att musklerna bara blev trötta/bedövade av det. Det kostade mig nästan 4000 kr. Utsätt er aldrig för detta nervgift!

     Svara

      Uppenbarligen har du inte gått till någon som jobbar inom vården för att lindra migrän med Botox. Det kostar 750 kr och då sprutas det i pannan, huvudet, käkarna, nacken och axlarna. Det håller i upp till 6 månader beroende på ämnesomsättning.

      Svara

   Det ser väldigt ansträngt ut att prata? Kan man uppleva själv att det känns stelare att prata och le när man gjort botox?

   Svara

    Ar ocksa nyfiken pa detta! Finns det ingen med erfarenhet, eller ar det kanske mest bara ett fenomen blandinfluencers med dessa ingrepp? (Ser aldrig nagon pa stan eller jobbet med dessa ingrepp dar jag bor…)

    Svara

     Jag har Botox i käkmuskeln det var skillnad precis i början av behandlingen. Om man skall bita i något hårt så verkar det vara ett muskelminne? Jag fick koncentrerat mig och bita hårdare. Nu för tiden märker jag inte av det längre.
     Har lite i pannan också men kan fortfarande rynka den och lyfta ögonbrynen.
     Nu är det ju en läkare som ger mig detta mot migrän och inte någon ”skönhetsklinik” så där är kanske en skillnad.

     Svara

   Tycker hon ser äldre ut än 30 trots att hon kämpat/kämpar så hårt att se yngre ut. Alla behandlingar hon utsatt sitt stackars ansikte har snarare gjort att hon ser äldre ut.

   Svara

    Gäller alla som gör sådana ingrepp, de ser avdomnade och äldre ut…men det viktigaste är kanske att man själv tycker att det ser bra ut antar jag. Eller så blir de fartblinda. Tycker mig ana att det där utseendet med ingrepp börjar falna och att det snart blir det naturliga som kommer tillbaka, hoppas det ialla fall.

    Svara

     Ja precis. Ser äldre ut direkt. Samma för systrarna Graaf, Johanna Toftby, Universum-Mona. Och Vimmelmamman, vad har hänt med henne? Jag är nog en generation äldre än de flesta av er här inne märker jag 🙂 Och förresten House of Philia-Petra? Blir lite ledsen när jag ser dessa snygga kvinnor bli fartblinda. Ok skäll på mig nu.

     Svara

      HOFP ser för jävlig ut efter alla ingrepp!

      Svara

      Visst har bloggaren Bisse också sprutat in rätt mycket fillers/botox?

      Svara

    Slog mig med, tyvärr. Kanske 40- eller rentav 50-årsåldern. Sorgligt. Jättesöt tjej innan alla dessa ingrepp. Tror som många påpekat före mig att många av dessa tjejer blir alldeles hemmablinda efter ett tag.

    Svara

     Blondinbella ar nog varsta exemplet. Blev helt chockad nar jag sag bilderna pa henne i Mama, som ej genomgatt hennes retuch.

     Svara

   Hon har verkligen rekommenderat botox och fillers, men nu när hon ler ser hon ut som hon tagit botox och den effekten vill man inte ha som 30 jag håller inte med henne om att börja med botox och fillers för tidigt och fillers kanske aldrig pga hur ansiktet kan bli

   Svara

  Saknar inlägg om Anna och Kristian på den här bloggen!!

  Svara

   Har det någonsin varit inlägg om dessa två fd PH-deltagare? 🧐

   Svara

   Och Anna Books gräsmatta + Attefallshuset som aldrig blir klart.

   Svara

    Och snart blir det till att kratta löv.

    Svara

     Och snart är det jul. Då blir det (inte??) julbord på Ikea! 🥳

     Svara

  Hennes pojkvän är förbannat snygg dock. Var hittar människor alla..

  Svara

   Ser ut som valfri kille i epatraktor.

   Svara

  Varför är det alltid tjejen som flyttar? Känns som att i alla heterorelationer så har ca 90% av brudarna flyttat till killens stad eller förort eller stadsdel osv. Var bor ni? Hans eller hennes?

  Svara

   Vi bodde 2 år i hans stad, 2 år i min och flyttar nu upp igen till hans stad 😂 Kanske för att stadga oss för gott (ingen hyresrätt denna gången)…

   Svara

   Svårt för han att flytta med kontrakt 😄 är ju inte som ett vanligt jobb

   Svara

   Min man flyttade till mitt land. Min pappa flyttade till min mammas land. Det är långtifrån ”alltid ” tjejen som flyttat. Snarare tvärtom.

   Svara

    Anekdotisk bevisföring.

    Svara

  Inte första gången Annica bara hänger på en kille, var ju likadant med Marcelo, även om han såklart var mycket värre än den nya killen

  Svara

  Annica valde att sälja sin lägenhet i Stockholm och flytta till denna mannen, allt har nack och fördelar livet är inte perfekt. Annica skulle antagligen inte vara lycklig i Stockholm (sakna honom) och är inte heller lycklig i hans hus (saknar Stockholm) det blir bara en ond cirkel. Därför ska man uppskatta det bra som finns, göra det bästa av situationen . Livet är inte rättvist, det är bara att försöka vara positiv och se hur mycket bättre man har det än många andra i världen

  Svara

   Word! Enda vettiga kommentaren jag läst. Exakt så! ♥

   Svara

  Cam Cam du borde skriva om dramat kring Cissi Wallin! She’s at it again 😂🙈

  Svara

   Var tvungen att kolla upp och hittade en massa info på Karin Kajjans instagram ( Cissi själv har ju inaktiverat kommentarerna på alla sina senaste inlägg). Hela den här tomtehistorien är ju helt sjuk! Cissi sitter alltså i en svit på ett hotell i Göteborg på julafton och vill att någon fixar en tomte åt henne. En snäll följare ställer upp och alla kan ju gissa vad som hände sedan. Hur kan hon få göra så här mot människor?!?

   Svara

    Inte alls förvånad. Nu har ändå, tack och lov, många ”i media” börjat förstå vilken typ av människa Cissi Wallin är. Hennes bok har minst sagt INTE blivit uppmärksammad särskilt mycket, vilket författaren har väääldigt svårt att förstå. (Det i sin tur är inte så svårt att förstå.)

    Svara

     Tyvärr börjar det bli riktigt svårt att backa Cissi avgående Virtanenhistorien när man märker att hon ljuger och förvränger allt. Hur vet man vad som är sant och inte? Hur någon med 100k följare och massor av miljoner på banken hänger ut kvinna efter kvinna som hon bränt relationen till. Skrämmande beteende, skulle aldrig våga samarbeta med Cissi i någon form.

     Svara

    Vad är det för tomtehistoria? Jag hittar inte!

    Svara

     Kort sammanfattning: CW har för en tid sedan frågat om någon kunde tomta åt hennes barn. En kvinna sa att hennes man kunde göra det. CW sa tack och att hon gärna betalar vilket kvinnan inte sa var nödvändigt.
     Spola fram till nutid när CW hävdar att kvinnan ”hörde av sig som en galning” och insisterade på att hennes man skulle tomta, vilket CW nu tycker är SÅ märkligt beteende.

     Kvinnans sida styrks av de screenshots som visar deras konversation. CW har nu raderat sina inlägg och har nu istället bara svepande inlägg om att sätta gränser mot folk som hakar upp sig på en.

     Allt detta för att kvinnan och CW hamnat i nån diskussion om barnafödande och inte håller med varandra 🤷🏼‍♀️.

     Tror det var så!

     Svara

   Citat från ”en annan sajt”: ”Det enda man kan säga är att människor som ska ha någon slags kontakt med Cissi behöver i princip dokumentera och spara allt som sagts, annars så kommer hon förvrida det i framtiden om hon behöver.”

   Svara

   Men gud… något har gått käpp rätt åt helskotta med Cissi. Hur många relationer har man inte sett henne bränna under resans gång. Måste vara otroligt tröttsamt att ha en sån skev verklighetsuppfattning.

   Svara

  Ja dom blir ju hemmafru om dom blir tillsammans med hockeyspelare kan inte vara så kul dock🙈

  Svara

  Det är hennes val att flytta, och hon hade säkert vart olycklig på andra sätt i Stockholm hon kan alltid flytta tillbaks man kan välja att se det från en positiv eller negativ sida

  Svara

  Det hon menar är väl mer att hon inte kan göra sitt jobb som hon vill pga corona?
  Tex dj:andet.
  Sen blev det ju knas med hockeyn eftersom han fick åka tillbaka till kanada mitt i sommaren, den tiden som dom skulle få tillsammans. Dock verkar han bli hemma i sverige längre än vanligt på hösten.

  Har dessutom fått känslan av att hon älskar att bo som hon gör men att det kanske hade vart ännu mer optimalt om det varit i en förort till/lite närmare sthlm?
  Dock bara min känsla hehe

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.