Varför är Caias recensioner totalt missvisande?

Jag fick ett mail från en läsare vars kompis lagt sina slantar på Caias nya vattenfasta mascara, men varit riktigt missnöjd med resultatet. 
När de gick in för att läsa recensionerna upptäckte de någonting lite anmärkningsvärt.
Tittar man på sammanfattningen här ovan så har mascaran fått 184 st recensioner och snittbetyget är 3 av 5 stjärnor. Inte bra men inte heller dåligt, verkligen ett mittemellanbetyg där vissa är missnöjda men majoriteten ändå verkar vara hyfsat nöjd.
Eller?
Är majoriteten verkligen hyfsat nöjd?
Vi kikar lite närmare på recensionerna.
Här under har jag samlat några riktiga sågningar där recensionerna är rakt igenom negativa och omdömet blivit 1 stjärna.
Som sig bör.
Ofta åtföljs en sågning av ett lågt betyg.
Men…
Fortsätter man scrolla och läsa recensioner så är faktiskt majoriteten av dem missnöjda och många skriver ganska utförliga texter om varför – men istället för ett lågt stjärnbetyg så har de alla full pott.
Full pott eller fem stjärnor – trots att många skriver om besvikelse och reklamationer.

Här nedan ser ni ett utdrag ur recensionerna, men vill man kontrollera själv så kan man göra det här.
De allra flesta är riktigt missnöjda.

Detta höga stjärnomdöme är anledningen till varför vi ser det här omdömet bredvid produkten, när det borde vara en, möjligen en och en halv stjärna som MAX.
Som det ser ut nu så framstår det som att produkten fått helt okej omdömen av köparna, och så vida man inte skrollar ner och läser recensionerna så kommer man inte inse att sammanfattningen är helt missvisande – till Caias fördel.

Har någon inne på Caia-kontoret suttit och pillat lite på recensionernas stjärnor för att inte sammanfattningen ska få folk att vända i dörren, är deras betygssystem på något sätt otydligt eller saknar kunderna förmågan att förstå hur man betygsätter en produkt?
Vad tror ni?

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det kan vara så att systemet automatiskt fyller i 5 stjärnor om ingenting fyllt i. Alltså att personerna försökt fylla i 0 stjärnor.

  Svara

   Om det är så är det ju fruktansvärt smart tänkt

   Svara

    Sämsta skräp jag någonsin provat.

    Svara

   Försökt fylla i 0 stjärnor? Menar du att dom försökt lämna utan att fylla i alls?

   Svara

    Ja precis. Att de trott att man lämnar noll stjärnor genom att inte göra något alls.

    Svara

   Många recensioner bygger på ett kombinerat stjärnsystem, för flera delar av ens köp typ frakt+kundtjänst+produkt osv. Säger man då 5/5 på frakt+kundtjänst men endast 2/5 på produkten så rundas total betyget upp till närmsta heltal så istället för t.ex 4/5 blir det 5/5.

   Om betygen sen bygger på falska siffror, som att en recension får 5 stjärnor om man inte markerar alls (0) så kan man anmäla det till KO (iaf i de allra flesta EU länder) som falsk/missvisande information.

   Svara

    Tror också det är så. Riktigt sneaky av företag att ha det så och att automatiskt ha inställt 5 stjärnor om kunden inte själv aktivt fyller i. Hade varit intressant om någon som köpt produkt därifrån kan bekräfta hur det ser ut vid recensionsskrivande?

    Bra om det KO anmäls. EJ OKEJ, bibbbzzzz

    Svara

  Ja uppenbarligen har de på kontoret ändrat till 5 stjärnor i efterhand, det är inte ens något att diskutera. Fult och äckligt gjort men är inte förvånad.

  Svara

   Nej, de ändrar inte i efterhand. De som lämnat recensionerna har bara varit slarviga, då fem stjärnor är förinfyllt.

   Svara

   Tror inte att det är möjligt. Har arbetat med liknande och det ska inte gå. Däremot som ovan skriver om förinställda stjärnor och folk som inte kollar – det tror jag snarare på.

   Svara

    Det är antagligen så som du säger, att det är förvalt – men angående om något är möjligt eller inte så är det ju bara att gå in på sidans backend med phpMyAdmin och ändra några element på recensioner till 5:or.

    Står ju i html-koden att sidan har copyright ”ASKÅS INTERNET- & REKLAMBYRÅ 1997-2018”, så om CAIA driftar sidan själva sedan 2018 på något webbhotell så lär de ha verktygen.

    Svara

     Hur sunkigt att ha förinställt så högt betyg på sina produkter?!! Speciellt när de håller låg kvalisort

     Svara

   Det är ju ganska vanligt att samtliga stjärnor är ifyllda från början, och att man själv får bocka av tills ens recension överensstämmer med det betyg man vill ge. Många slarvar eller tänker inte ens på att de måste göra ett aktivt val när de vill ge ett sämre betyg än det förinställda.

   Svara

   Tror också dom ändrat till 5 sjärnor.

   Svara

  Kolla in Hänt i veckans insta, där det är fullt bråk mellan Bianca och en hel hop med dryga tanter. 😂
  Enligt Hänt i veckan var det världens bråk mellan Bianca och Philippe så att polisen tillkallades. Och tanterna hänger på och anklagar Bianca för både det ena och det andra.
  Vet att B sagt att de är just äldre kvinnor som hackade på henne som värst när hon hade sin blogg. Varför liksom?

  Svara

   Fullt bråk var väl lite överdrivet va?

   Svara

    Nej, inte överdrivet alls va!

    Svara

   En hel hop med dryga tanter? Njäe. Snarare en handfull som verkar ha för mycket tid över. Fattar helt ärligt inte hur någon oavsett ålder orkar bry sig om allt drama som händer runt Bianca.

   Svara

    Hop eller handfull, spela roll. 😂

    För att inte bryr dig, verkar du rätt engagerad här ändå. Både läser och kommenterar inlägg om Bianca.
    Hmm…

    Svara

     Oj uppfattade du det så. Nej jag var mer intresserad av att faktagranska påståendet. Handfull är max 5 hop brukar användas för när det är fråga om fler än fem. Räknade inte till antal men det var färre än fem som passade in.
     Men erkänner, är lite nyfiken på vad det är som får så många att gå igång och tycka allt möjligt om helt främmande människor som man inte har någon direkt personlig relation till. Du verkar insatt kanske har du svar?

     Svara

      Men snälla 😂 Det här är inget direkt forum för faktagranskning. Här ska du skriva i affekt helst, för att på så sätt dra igång kommentarerna. Inte så seröst med andra ord. 😉

      Svara

       Fattar undrar ändå vilka som gillar att tycka saker om kändisar och varför?

       Svara

  Kan ju inte vara lagligt? Missvisande!

  Svara

  Säger som ovanstående. Jag köpte mascaran, var riktigt missnöjd och när jag skulle skriva i recension så var 5stjärnor förifyllt. Det är lätt att missa, i mina ögon kunde lika gärna dom blå stjärnorna vara ”tomma” och att de blir svarta när de fylls i. Jag missade nästan att ändra på stjärnorna pga det.

  Svara

   Väldigt sneaky!

   Svara

   Men hur kan man tro att en svensk influencer skulle lyckas ta fram en riktigt bra mascara? Det finns många etablerade sminkmärken med experter som har förbättras deras produkter i årtionden! Jag hade fattat om Caia var billigt, men nu är det ju ändå rätt dyrt, då är det lika bra att köpa riktigt smink.

   Svara

    Ja snälla människor låt bli att köp smink/andra varor bara för att det är en bloggare ni gillar.

    Svara

    Men nog har hennes andra mascaror fått väldigt bra beröm?.

    Svara

  Provade Bibz boom boom mascara, sämsta ever. Dålig borste som bara kladdar på ögonlocket och klumpar ihop fransarna. Själva formula var alldeles för tung för mina fransar och trots en massa böj med ögonfransböjaren så blev det verkligen inte bra.

  Har dock en kollega som höjde denna mascara till skyarna 🙃

  Svara

   Håller heeeelt med, det var exakt den upplevelsen jag hade också.

   Svara

   Har oxå köpt denna mascara men är nöjd. Visst kladdar den på ögonlocken när man målar (men det gör alla mascaror på mig) tycker att den separerar fransarna jättefint. Men det är väl som med allt, det kan inte passa alla för vi är olika 🙂
   Dock väldigt pricy 🙃

   Svara

  Läs alltid recensionerna och googla gärna runt lite och se vad andra har sagt om produkten på andra plattformar.

  Skincitys egna märke MAKETHEMAKE är skit, vilket framkommer på många bloggar och Youtube, men på deras egna sida är recensionerna blandade.

  Svara

   Men eller hur, what’s the deal med Makethemake?! I princip allt jag provat därifrån har varit skit. Ville verkligen gilla märket (bra pris, simpla produkter, minimalistisk design osv.) men alltså….
   Deras borstar är superstela och hårda, deras bouncy bronze gel flammig oavsett appliceringsmetod och återfuktad hud, deras highlighter pot klistrig och förstör sminket eller blir kvar på fingertoppen. Det enda som inte sög var deras läppglans med hyaluronsyra – förmodligen för att det är svårt att misslyckas med ett läppglans….

   Jag kanske har för hög ribba (använder Sensai och Nars) men trodde inte de skulle vara SÅ dåliga.

   Svara

    Känns som att de försöker vara typ Sveriges Glossier.

    Svara

    Jag gillade inte ens läppglanset. Det var så onaturligt glossy. Läpparna såg ut som glas alternativt som att man var en dreglande hund. Ingen effekt av hyaluronsyran heller.

    Svara

   Verkligen! Man ska inte läsa och lita på recensionerna på företagens egna hemsidor, tyvärr. Ett annat exempel är influencernas favorit protein.se som tar bort i princip alla negativa recensioner på sin sida (jag skrev en medelbra recension med saklig kritik och beröm med betyg 3 av 5, den publicerades och var sedan bortplockad någon timme senare).

   Svara

  Varför kontaktar du inte Caia för en förklaring?

  Svara

   Ja, med ett sånt där trevligt mail?

   Svara

    ”Hur kommer det sig att ni ändrar betyg på produkter för att sälja fler dåliga mascaror?”

    Svara

    Hej hopp!
    Hur ni lite stjärndebakel på er hemsida?
    Puss & Kram från CamCam

    Svara

  Fy fan vad pinsamt! Riktigt jävla pinsamt!

  Svara

  Kan vi prata om att Bingo och Katrin inte ens ifrågasätter en tjej som har en sugardaddy som betalar henne för sex i sitt avsnitt Drinkludra på!

  Så jäcla ofräscht att det verkar vara okej att köpa sex så länge tjejen går med på det??? Spyr

  Svara

   Vi kan även prata om folk som lyssnar på poddar som görs av idioter som säger saker enbart för att provocera och som låter sig provoceras…

   Svara

   Hur vidriga killar finns det egentligen! 🤮

   Svara

    Läs FUP:arna så får du se! De finns i tråden.

    Svara

     När jag läste fup:arna blev jag mer provocerad av tjejen. De flesta av männen hon snackar med låter väldigt trevliga och snälla. Hon däremot är sjukt kaxig, rätt så otrevlig och bara ute efter att blåsa män på pengar.
     Typ vid första messet hon skickar så går hon på hårt och bara ”Jag brukar få 5-10 tusen per träff och träffas 2-3 gånger i månaden. Mindre än så är ingen idé, så säg nu på en gång om du inte kan så att jag slipper slösa tid på dig”. Eller den bästa ”Jag brukar få 3 tusen mer än så och då ser de bra ut till skillnad från dig”.

     Svara

      Hahaha! Men vafan

      Svara

      Du får inte köpa ”sex” vare sig tjejen är kaxig eller inte. Du är vare sig trevlig eller snäll om du är beredd att betala för att få tillgång till en annan människas kropp.

      Svara

       Det ena utesluter inte det andra egentligen. Det finns flera olika mer och mindre anledningar till varför man vill vara en sugardaddy. Den här FUP:en fick mig att få mer sympatier för männen istället för tjejen. Eftersom hon framställs som en oerhört oskön människa jämfört med de flesta männen. Det spär ju bara på ännu mer och man hittar mer förklaringar som är på männens sida.

       Svara

      Det sista citatet. Vilken smskonversation är det? Jag har läst allt men kanske missade just det. Jag har läst att hon skriver ungefär ”Jag brukar få si och så mycket mer och då är det med män som ser någorlunda bra ut.” Att hon menar på att personen är ful stämmer inte, om vi tänker på samma konversation.

      Annars är det väl självklart att hon vill ha så mycket pengar som möjligt. Tjejen höll inte på med välgörenhet direkt

      Svara

       Vi pratar nog om samma konversation. De hade träffats tidigare, men haft ett uppehåll, nu hade hon blivit betydligt dyrare och mannen undrade varför.
       Jo, det var extremt tydligt att hon menade på att personen var ful.

       Svara

  Så är det på många hemsidor, att 5 stjärnor är ifyllt automatiskt och att man får ändra det i samband med att man skriver sitt omdöme. Missar man att ändra det så blir det 5 stjärnor men det man skrivit går ju ändå fram. Verkligen inget konstigt i mina ögon och en vanlig grej hos flera hemsidor

  Svara

   Du tycker inte att det är konstigt att ett betyg som leverantören kontrollerar för en produkt är förinställd på bästa betyget, 5 stjärnor? Hör av dig om du vill jobba i min kundservice. Kan tänka mig samtalet mellan missnöjd kund och dig.
   – Kolla in våra kunders betyg på vår hemsida. Alla ger oss 5 av 5 så du måste ha fel.

   Svara

    Men något eget jävla ansvar får man väl ändå ta när man skriver en recension. Det är ju bara att klicka i antalet stjärnor man vill fylla i. Att man är slarvig och missar det och således lämnar 5 stjärnor är inte samma sak som att Caia lurar sina kunder.

    Sen hela grejen med kundtjänst förstår jag inte vad det har med saken att göra. Säg att det hade varit medvetet 5 av 5 på alla recensioner och att majoriteten tyckte produkten var hur bra som helst – det innebär ju inte att en person inte kan uppleva den som dålig och det är inget som jag har påstått heller. Har full förståelse för att vissa säkert ogillar produkten, har inte testat den själv, men att vissa inte klarar av att fylla i en basic recension borde inte ligga Caia till last

    Svara

  Men var det någon på allvar som trodde att Caia skulle lyckas med en bra vattenfast mascara?!?
  För att hitta rätt där, är det bara kvalitetsmärken som gäller.

  Svara

   Ett fåtal fabriker i världen tillverkar mascaror och man får vad man betalar för.
   Vill man ha en vattenfast mascara i världsklass så kostar det och då får man ta ut ett högre konsumentpris och/eller sänka sina egna krav på marginal.

   Svara

   Benefit ♥️♥️♥️♥️

   Svara

    Benefit Cosmetic Bad Gal rättare sagt. Funkar att träna i tropiskt klimat med utan fläkt och med Kontaktsport.

    Svara

     Bad gal. Varför ska allt idag ha så töntiga namn?!

     Svara

  ’Jag trodde den skulle va då bra efter alla recensioner på insta’.

  Men snälla rara, kan folk sluta gå på alla köpta instagram rekommendationer en gång för alla??

  Svara

   Jag reagerade likadant på den kommentaren. Jag tror dock inte att detta kommer att dö ut då det främst är väldigt unga tjejer som går på detta. När jag var ung ville jag ha allt med mina idoler spice girls och blev arg när min familj försökte förklara att dom bara ville tjäna pengar på min idoldyrkan. Som vuxen förstår man detta. Om du vill tjäna pengar så funkar det bäst att rikta sig mot en ung publik. Bianca är känd för att vara känd i första hand vilket inte imponerar lika lätt på äldre människor.

   Svara

  Blir uppgiven, finns det ingenting med influensers som går att lita på? Nu har ju Berras Begagnade Bilar bättre rykte.

  Svara

  Jag är en av dom som lämnat negativ recension och man fick själv lov ändra om stjärnorna till 1, det var redan ifyllt 5 så kan tänka mig att de fokuserat på att skriva texten och sen glömt ändra om antal stjärnor

  Svara

  Århundradets vidrigaste människa, Marcelo ska bli pappa 🤦‍♀️

  Svara

   Hoppas att han får en dotter och att han kommer till insikt om hur han ska behandla tjejer, flickor och kvinnor.
   *karma*
   (och att han får skämmas arslet av sig när hon blir tonåring och ifrågasätter hans beteende)

   Svara

    Ah, pappafeministerna är så härliga. ”Det var först när jag fick en dotter som jag insåg att kvinnor också är människor som förtjänar respekt”.

    Svara

     Det är väl bättre att de kommer till insikt efter de får en dotter än att de inte gör det alls.

     Svara

   Vart har du sett det någonstans? Googlade nyss och hittade ingenting om det.

   Svara

    Hans tjej har lagt ut på insta.

    Svara

    Marcelos tjej Emilia (emiliawahlund på instagram) har lagt ut en post om det på sin instagram

    Svara

     Tack för svar! Såg nu. 🙂

     Svara

   Ja, nu är hans fest och flirt dagar över, Hur ska han klara det?

   Svara

    Dom är ju dessvärre inte över.

    Svara

    Tror du att han kommer vara hemma och ta hand om familjen?
    Snarare att det blir lite jobbigt nu med barnskrik, så då drar han.

    Svara

     Hur snabbt tror ni han lämnar relationen? När barnet är fött eller redan under graviditeten?

     Svara

      Redan under graviditeten tror jag.

      Svara

  Detta var ett bra granskande inlägg. Håller med om att det är en usel mascara, helt kass. Man ska inte lita på vad Bianca säger, hon lovordar allt för att sälja och tjäna pengar likaså hennes vänner och andra influencers, de har liksom en agenda, fått betalt och de har annan mascara på ofta och inte den de står med på bilden och låtsas måla på. Så går det till.

  Svara

   Men du tog och köpte mascaran ändå?

   Svara

  Usel mascara. Går ju även ett rykte om att vissa av Caias produkter tillverkas i Kina. Sägs ju också att den där Nelly-collektionen som Bianca påstod var slutsåld direkt inte alls var slutsåld, är väl ett säljknep som hon ofta kör med. Och hon hade gråtit så mycket för att det var slutsålt, hela förmiddagen hade hon gråtit för det.

  Svara

   Är inte detta det Biancas största idoler gör, Kardashians. De sägs att det säljer slut på en timme för att kunna fyllas på oroväckande fort i lagret, då jag förstått att man kan inte göra sådana mängder smink på så kort tid. Detta har jag hört Bianca säga i en pod (minns inte vilken) för något år sedan när caia lanserades.

   🤷‍♀️

   Svara

   Fanns produkter kvar flera timmar efter släppet. Minns det var svarta stövlar, de stora väskorna, svart body, 2 klänningar bland annat. Skorna fanns i alla storlekar.

   Svara

  Tror inte att de ändrar recensioner i efterhand. Däremot har jag råkat ut för samma sak när jag skrivit recensioner, för på vissa sidor är det automatiskt ifyllt 5 stjärnor. Det är väldigt lätt att man glömmer att ändra detta innan man skickar recensionen. Har gjort så på H&M bland annat. Så jag tror att det är köparna som missat att ändra bara.

  Svara

  På andra sidor ( aldrig köpt något från Caia) när jag försökt fylla i en stjärna så har det också blivit fel. Jag tror att det blir spin man fyller i ”från fel håll”. Ja lite klantigt men kan hända. Dvs om jag vill fylla i en stjärna och trycker på den längst ut till höger så blir det istället fem stjärnor och går inte att ändra. När jag fyllt i en stjärna från vänster fungerar det som det ska. Kanske nåt sånt som hänt. Att man ändå skickar in är kanske för att man vill att det man skrivit skall komma fram?

  Svara

   Fast det är väl ganska uppenbart att en ska börja från vänster?
   Inte som att det går att sätta sin enda stjärna i mitten eller på plats fyra och tro att dom innan inte skulle fyllas i?

   Svara

   Men man läser all text från vänster till höger. Så nog måste folk förstå vad som gäller?

   Svara

    Ja jag säger ju att det är klantigt men kan hända och har hänt mig. Alltså finns det några klantiga puckon inkl mig själv som gör klantiga saker emellanåt.

    Svara

  Jag lämnade en recension på 1 stjärna men helt plötsligt så blev det 5 stjärnor, för denna mascara var USEEEEL! Har beställt från Aliexpress och fått bättre mascaror. Mailade Caia men de vägrar ta emot mascaran eller ge pengarna åter så jag får väl känna mig lurad och slänga den i soporna.

  Svara

  Marcelos ”flickvän” Emelia Wahlund är gravid! Så mycket frågetecken dock kring att hon igår la upp på storys att hon äntligen sökt vård för ont i magen och sen dagen efter lägga upp att hon är gravid, fick hon veta det då eller? Och att gå ut med det direkt på instagram? Det kan väl inte stämma att det är så det har gått till? Gratulationer absolut om så sig bör men det knöt sig verkligen i magen på mig av den här nyheten. Önskar henne all lycka till <3

  Svara

   Det jag reagerar på är att hon sedan lägger upp en story där hon skriver hur rädd hon varit över reaktionerna kring den nyheten. Jag antar att hon är väl medveten om vad som sägs om hennes babydaddy…. Men att då aktivt skaffa barn, trots allt?! Med honom?!?! Why?! 😩😩

   Svara

    Babydaddy?

    Svara

   Varför skulle det inte kunna gått till så? Vad menar du?

   Svara

   Verkar som att det gått till så att det inte var planerat och lite av en chock. Förstår inte heller hur man direkt lägger upp det på instagram då? I vecka 11 också?😫

   Svara

    Hon sa själv för EN ynka månad sen till hänt att det inte finns planer på barn…

    Svara

     Varför skulle hon berätta för hänt (en skvallertidning!) om deras framtidsplaner. Att bli gravid kan ta tid om som nu verkligen försökte och då kanske man inte vill att alla ska veta!

     Svara

   Grattis världen…

   Svara

   Om man zoomar in på ultraljudsbilden ser man att det är gjort den 15e september så hon fick inte veta igår att hon var gravid.

   Svara

  Marcelo ska bli pappi 😳😱

  Svara

   Åh herregud!!

   Svara

   Kul för honom!

   Svara

   Måste svida för Annica,, hur kan man vilja ligga det Äcklet?!

   Svara

    Tänkte också på Annica i detta <3
    Det går ju också ut med graviditeten ovanligt tidigt? Redan i vecka 11. Hoppas det inte finns några onda baktankar med det..

    Svara

     Han har ju inte gått ut med det ännu. Och han brukar ju vara snabb att lika hennes inlägg.
     Vem vet vad han tycker.

     Svara

  OT. Rättegången mot ”kändisdottern” finns att lyssna på Youtube nu.

  Svara

   Hur hittar man den? Söker man på namnet?

   Svara

   Bra, då har jag ”nattlyssning” ikväll. Önskar förstås att händelsen inte inträffat.

   Svara

  Håll dig till Öppet Spår kärring!

  Svara

   😂

   Svara

   Gud, denna kommentar fick mig att skratta omotiverat mycket… 🙂

   Svara

  Fast jag arbetar inom hotellbranschen och vi blir recenserade på flera kanaler och sänder även ut enkäter själva till våra gäster.

  Jag tror att det är många som klickar fel, vi kan motta en lång klagan men där de ändå klickat i fem stjärnor och rosande recensioner men en stjärna..

  Svara

  Jag skriver på frilans för en ekomers, och ett av mina senaste uppdrag var att författa 600 falska recensioner för företagets olika produkter. De ligger alla uppe på webshoppen med en liten ”verifierat köp”-stämpel nu. Lita aldrig på recensioner på företagets egna sidor.

  Svara

   Detta har man ju misstänkt ändå. Alltid så generiska namn (Caroline, Anna, Josefine) och skrivna typ likadant. Tror du det gäller alla företag, även typ HM?

   Svara

   Tack Anonym 14:53 för att du delar med dig! ⬆️⬆️⬆️ Det här tycker jag är så viktigt – att vi konsumenter förstår hur det faktiskt kan fungera på vissa ställen.

   Svara

  Har hon gjort BBL?? https://mymartens.se/

  Svara

   Jag vet att hon gjort en tummy tuck men hon kanske överfört något fett till höfter/rumpa. Dock ser det förjävligt ut. Wobbly och vet inte vad hon har att göra med träning då de där armarna enbart götts med mc Donalds. Och hon tjänar pengar på att ge folk kostråd? Är det så det funkar? Man opererar bort fettet på magen och blir träningscoach? Vilket skämt

   Svara

  Skrev en recension på body shops hemsida för deras Tea tree toner, skrev att den innehåller alcohol denat och torkade därför ut min hud. Blev ej godkänd.

  Svara

  Svara

  Sämsta mascaran jag testat helt seriöst. Jag reklamerade den och fick pengarna tillbaka!

  Svara

  varit inne på sidan å kollat, de fem stjärnorna är redan ifyllda om man inte ändrar dem! lite fult kan jag tycka. blir ju missvisande!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.