Kärlek och styrka till Elin Kjos

 

View this post on Instagram

De senaste halvåret har varit en riktig kamp och jag har gjort allt i min makt för att varje dag försöka hålla mig stark, modig och hoppfull. Jag inser nu att det bara var början på den här fruktansvärda mardrömmen. Livet vill tydligen annorlunda. Igår fick jag det värsta tänkbara beskedet på min röntgen. Cellgiftsbehandlingen har inte fungerat. 6 starka doser in. Behandlingen har inte lyckats stoppa spridningen som vi hoppas på. Min cancer fortsätter växa och i alldeles för snabb takt. Metastaserna har både ökat i mängd och vuxit i storlek. Oavsett vad som händer nu, så vet jag att jag aldrig kommer sluta kämpa och aldrig sluta hoppas. Jag kommer försöka fortsätta träna, uppleva, skratta, leva och älska. Så länge det bara går. Men nu börjar den riktiga kampen. Kampen för att få leva. #fuckcancer

A post shared by ELIN KJOS (@elin.kjos) on

Fuck, fuck, fuck cancer!!!
Jävla äckliga helvetessjukdom som bara rusar fram och gör som den vill!

Jag vill skicka all min kärlek och styrka till Elin och alla ni andra som också kämpar för att få leva.

Vill du veta mer om Elin och det som drabbat henne?
Klicka HÄR. 

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Svara

  💔❤️

  Svara

  Alltså fyfan vad orättvist. En så ung och vältränad människa. Nej det är bara felfelfelfel.

  Svara

   Kontra vadå, att det är rätt mot personer som röker och äter korv?

   Svara

  Har följt Elin en del i hennes resa nu, och är så imponerad av hennes positiva tankesätt, hennes motivation och hennes inspirerande inställning. Jag har fått ett annat perspektiv på livet, jag har slutat klaga på saker och gnälla över det jag saknar, och istället känt tacksamhet och glädje för det jag har. Hälsan, t ex. Och om inte Elin har några ursäkter att ligga hemma och tycka synd om sig själv, trots en obotlig cancerdiagnos, nej då har fasen inte jag det heller.

  Svara

   Ok, insåg nu att jag flyttade fokus till mig, skäms för det. Det var inte det som var syftet. Alla tankar och pepp till Elin ❤❤❤

   Svara

    Gjorde du inte alls ❤ din kommentar var så himla fin.

    Svara

   Tycker inte heller att du flyttade fokus till dig. Din kommentar är väldigt fint skriven.

   Svara

  Så jäkla djävulskt besked. Så orättvist, så fel så att man saknar ord. ❤️💔😭

  Svara

  Så orättvist 💔 Det är en jävla skitsjukdom. Det är snart fem år sedan min mamma bad mig och min bror att samlas i vardagsrummet och berättade att hon fått en cancerdiagnos. Hon ”friskförklaras” nästa år, och har inga symptom kvar ❤️❤️❤️

  Svara

  ❤️❤️❤️

  Svara

  Livet är så jäkla orättvist. Jag lider med Elin – med alla i hela världen som är sjuka. Kämpa och ge inte upp ❤❤❤❤❤

  Svara

  Det är såååååå orättvist med cancer..
  All styrka till dig Elin.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Nu förstår jag inte. Vidrigt inlägg? Vidrig situation ja, men inte inlägget.

   Bara för att du inte vill du höra om annat skvaller eller saker med rosa fluff, men livet är lite mer än så. Hjälper inte att du stoppar huvudet under täcket.

   Svara

  Fullständig mardröm!! Att orka och hålla modet uppe ♥️😢 Kramar till Elin

  Svara

  Vidriga sjukdom! Känns verkligen som rysk roulette det där. 💔

  Svara

  Massa kärlek ♥️♥️♥️

  Svara

  Så förbannat tragiskt! 🌸 ❤️

  Svara

  Som canceröverlevare säger jag: Kämpa! Ge aldrig upp!

  Svara

  ❤❤❤

  Svara

  Fyfan vilket maktlöshet. Jag hoppas av allt jag har att Elin ska klara sig ❤️

  Svara

  Kändes som ett slag i magen idag när jag såg hennes uppdatering – så ung, det är helt omöjligt att förstå❤️

  Följ Elins kamp på IG och vill också slå ett slag för att följa hennes tvillingsyster – två så otroligt inspirerande, starka och lysande kvinnor❤️

  Svara

  Så otroligt sorgligt och orättvist. Vilken hjälte hon är, Elin! Wow!

  Svara

  Hoppas verkligen att hon tar sig igenom det här och att hon har massor med stöd runtomkring sig💚

  Svara

  Vi slåss mot samma cancer, men hon är ung och jag är gammal. Livet är så förbannat orättvist inte en dag utan hon är i mina tankar ❤️

  Svara

   Kram på dig med

   Svara

   Samma här, tänker på henne orimligt mycket.

   Svara

   Kram till dig! <3

   Svara

  Elin ❤️

  Svara

  Kärlek❤️ Usch va hemskt asså

  Svara

  Usch vad hemskt 🙁

  Svara

  Min farmor dog i livmoderhalscancer, några år efter farfar som dog av en massiv infarkt.

  Jag hoppas att det går vägen för Elin ❤️

  Svara

  Önskar Elin allt gott och hoppas att hon kommer ur detta som en vinnare. Jag förlorade min mamma i lungcancer i söndags.

  Svara

   ❤️ kram

   Svara

   ❤️❤️❤️❤️❤️

   Svara

  Så vidrigt och hemskt att läsa om Elin.
  Jag är själv i samma situation trots att jag levt väldigt sunt innan. Det är vidrigt att läsa kommentarer som skambelägger oss svårt sjuka människor. Jag skulle aldrig önska att någon annan får denna hemska sjukdom men kanske finns det vissa som skulle behöva prova att ha den i en dag. Jag kan upplysa om att ens ta sig in i duschen är ett rent helvete och som att bestiga ett berg. Smärtan och ångesten över att snart lämna barn och familj och obeskrivlig.
  Tack alla ni som ger kärlek.

  Svara

   Men vänta nu här ett tag – och så får vi väl se om Bloggbevakning raderar den här kommentaren också, de kommentarer, inklusive mina, som diskuterade de här problemen är ju borta – ingen har väl såvitt jag sett ”skambelagt” någon som drabbats av cancer. Diskussionen som fanns här i kommentarerna beskrev att ett allmänt sunt leverne med normal kroppsvikt, regelbunden motion, en god kosthållning men utan droger och annan skadlig kemisk påverkan på kroppen har stor betydelse för att minska risken för en rad sjukdomar, däribland olika cancerformer. Och tvärtemot att skuldbelägga påpekades också att patientens inställning till sin sjukdom inte påverkar vårdutfallet.

   Det var vad jag läste och själv skrev medan kommentarerna fanns kvar (och faktiskt förstår jag inte varför de har raderats, ingen uttryckte sig såvitt jag såg olämpligt).

   Svara

    Min kommentar är också borta. Jag ville ABSOLUT inte på ngt sätt skuld- eller skambelägga personer som har blivit drabbade av cancer. Det enda jag skrev var att luftföroreningar kan vara en orsak till lungcancer. Det betydde väl inte att de är hennes orsak. De är fruktansvärt hemskt, jag har inga ord för hur de måste vara för henne och hennes anhöriga ❤

    Svara

  Elin den största kämpen vi har, jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att hon blir frisk. Fina Elin <3

  Svara

  Jag har följt Elin länge, ”hittade” henne när hon bloggade. Bloggen finns inte kvar så nu följer jag henne istället på instagram. Så obeskrivligt orättvist!

  Svara

  Många kommentarer talar om att det är ”orättvist”.

  Jag vill gärna höra vem som skulle vara ”rättvist” drabbad. Har det med ålder att göra? Var man bor? Kön? Sexuell läggning?

  Är det inte snarare så, att rättvisan är maximal eftersom precis vem som helst kan drabbas exakt när som helst?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.