Skickar Nellie Berntsson en känga till familjen här?

Hur ska man tolka det här svaret från Nellie Berntsson?
Som att hennes familj inte direkt är eld och lågor över Nellie och Olavs förhållande och deras förlovning?
Det har ju spekulerats i dessa banor ändå sedan Nellie och Olov tog sitt pick och pack och över en helg flyttade från den gemensamma gården som de nyss köpt tillsammans med Nellies föräldrar, men hon har aldrig riktigt svarat på frågor kring det tidigare.
Frågan är väl egentligen vad detta betyder? Att de inte är eld och lågor eller att de faktiskt motsätter sig hela förhållandet? Nellies svar lär ju vara väl genomtänkt för maximal effekt och ingenting hon bara slänger ur sig – det är i alla fall vad jag tror.
Det borde det vara med tanke på storleken på Nellies konto, eller vad säger ni?
Man kanske inte bara råkar slentrian-såga sin hela familj på Instagram utan minsta eftertanke när man arbetat med sociala medier så länge som Nellie gjort?

För en tid sedan presenterade Nellie sin nya anställda ”Julia” som ska komma och bo på deras nya gård tillsammans med paret och arbeta med hästarna. 
Innan Julia anställdes så hade Nellie en annan tjej anställd på prov, och nu basunerar hon ut för alla sina följare att hon var katastrof och inte fick arbeta kvar.
Var det verkligen nödvändigt att skriva så, istället för något lite mer diplomatiskt i stil med ”det fungerade inte” eller liknande när man har 350 000 följare på Instagram som Nellie trots allt har?

Vad tycker ni?

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  varför är nellie gay?

  Svara

   Var får du det ifrån? Och om så skulle vara, vad har du med det att göra?

   Svara

   VARFÖR? Om hon nu är det så är väl sannolikheten VARFÖR hon är det densamma som VARFÖR vissa andra är hetero: det är så dem är. Det är inget man valt.. Man föddes typ sån.

   Svara

    Ja dum fråga. Det man kan undra däremot är väl varför hon inte vågar komma ut. Om det är pga morsan som alltid propsat på att hon ska se sexigt och tillgänglig ut, för MÄN och deras blickar och att hon inte ens vågat fundera på att leva ut sin riktiga sexualitet därför, eller om hon är bi och rätt nöjd med Olle för stunden?
    Vi får väl se hur läget är om 5 år.
    Men tror absolut att hennes kvinnohat och bekymmet med kvinnliga relationer kan bottna i att hon förnekar sig själv och den sidan

    Svara

     Lol jag är lesbisk och har aldrig haft något kvinnohat, vad har du fått det ifrån? 🤔 Och varför skulle man ha problem med kvinnliga relationer bara för att man är gay? Inte så att man tänder på eller får känslor för alla tjejer bara för att man är gay. Kom ut när jag var 25 ish.

     Svara

      Ja alla reagerar och beter sig ju likadant. Tack för att du klargjorde det

      Svara

   Troll

   Svara

   Varför tror du Nellie är gay?

   Svara

  Fattar inte hur folk fortfarande vågar vara i Nellies närhet. ALLA borde vid detta laget veta att det bara är en tidsfråga innan de blir kastade under bussen mer eller miner offentligt.
  Och nej, hon har ingen alls kontakt med familjen idag. På samma sätt som hennes manna helt brutit med sin mamma.
  Detta är en mycket ogin, hatisk, långsint och snarstucken familj.

  Svara

   Sorgligt.

   Svara

    Låt henne vara i fred

    Svara

   Undrar om det är en ”Tjej mot tjej grej” eller något annat. Har svårt att tro att hon skulle beskriva en manlig medarbetare som en katastrof, vad tror ni?

   Svara

    Lustigt när hon hela tiden framhåller att gummorna ska backa och hylla varann. Falsk som få

    Svara

    Står ju inte att hon var det, utan att det var det. Så är ju inte säkert att tjejen i sig var en katastrof utan att hon inte funkade med jobbet helt enkelt. Har haft helt fantastiska kollegor som varit rent ut sagt as dåliga på själva jobbet så kan ju vara nått sånt.

    Svara

   Joho,hon har visst kontakt med sin mamma iaf.Enl mammans Instagram

   Svara

    Enligt min mammas insta så verkar det också som att vi har kontakt, men det har vi inte. Instagram är inte sanningen 😉

    Svara

   Ojsan ojsan, var inte du med på krismötet härinne när vi för evigt bannlyste uttrycket ”kasta under bussen”?

   Svara

  Förstår inte hur man kan skriva så illa… 😬

  Svara

   Att hon inte ens gått klart grundskolan kan väl vara en del av förklaringen…

   Svara

    Men skrivvana borde hon ju ha. Ett vanligt jäkla rättsavningsprogram? Pratar hon norska med Olle eller Engelska?

    Svara

     *engelska

     Svara

     Säkert svenska då norrmän förstår oss väldigt bra.

     Svara

      Ja men förstår hon honom var ju den stora frågan

      Svara

     Rättsavning var det ja 😜

     Svara

     Skriv ana, från vad med tanke på att morsan hennes skrev bloggen förr. Rätt katastrof det med.

     Svara

   Hur jävla svårt kan det vara att behärska ordet DET? Vet inte om jag någonsin sett någon misshandla svenska språket lika illa.

   Svara

  Kan någon ge en sammanfattning på vad som egentligen hänt m familjen? Fattar ingenting.

  Svara

   Nellie har inte sagt något så inte meningen att vi ska fatta. Känns ganska privat.

   Svara

   Oklart. De köpte ett hus tillsammans för att underlätta ryttarsstsningen trots att övriga familjen ville bo kvar i gamla huset. Sedan flyttade väl killen till Danmark och N efter och familjen är kvar i huset som köptes för N. Därefter har det varit helt tyst om familjen.

   Svara

   Familjen köper en gård för Nellie skulle kunna satsa på ridsporten. Olav och Nellie bor på gården och driver sitt hästföretag, allt verkar jätte bra, vips så flyttar Olov och Nellie till Danmark, Nellie bryter kontakten med sin familj.
   Dem har inte gått ut med varför, men verkar som något stort bråk måste hänt då Nellie alltid varit super tajt med sin familj.

   Svara

    Det kan ju inte ha varit helt lätt att leva så nära en knepig familj och inte ens ha eget kök….. Måsta äöta alla måltider ihop med familjen osv osv. Jag kan också tänka mig att där fanns ekonomiska oenigheter inblandade – vi pratar inte om barn som bor hemma längre utan två unga vuxna som driver ett stort företag. De behöver en egen plats och eget liv. Det är föräldrarna som ska släppa taget och önska dem lycka till.

    Svara

     Nellie är nog lika knepig som sin familj mtp att Nellie inte kan dela stall med andra utan att hamna i bråk hela tiden, och svårt att ha vänner utan att för eller senare hamna i bråk med dem. Och eftersom familjen liv kretsade kring Nellie tror jag hon fick ganska mycket som hon ville hemma.
     Däremot var det nog tufft för Olav att bo i den familjen.

     Dock kunde Nellie varit lite mindre impulsiv och planerat, så inte familjen köpte en ny hästgård som hon bodde på ett par månader och sedan drog, då kunde Nellie sagt ”nej, vi behöver inte köpa en gård för min skull, jag och Olov planerar att starta något eget inom 1 år”, men nej, Nellie var eld och lågor över gården och allt, sedan drog hon och lämnade föräldrarna med en gård dem köpt för hennes skull.
     Däremot är Nellie sån, impulsiv, tänker inte, planerar inte, utan bara kör. Även därför jag tror hon hänger ut många, för att hon inte tänker, hon bara agerar impulsivt.

     Svara

      Problemet är ju att hon inte lär sig av sina misstag heller. Trots kritik hon fått för hur hon hänger ut andra tjejer så är det som bortblåst nästa gång det kliar i fingrarna på henne. Hon är och förblir en bortskämd snorjänta

      Svara

  Känns jättekonstigt att spekulera i någons relation med deras familj om de själva inte pratar om det. Vad har vi med det att göra liksom… Står inte att ”hon” var katastrof, står att det var katastrof.

  Svara

   Vem skulle annars katastrofen syfta på menar du när det är tjejen det frågas om?

   Svara

    Hennes arbetsinsats, att de inte kom överens, eller någon specifik incident. Finns massor…

    Svara

    Hur det var att jobba/samarbeta med tjejen, är ju inte nödvändigtvis tjejen i sig som är katastrof.

    Svara

   Har man valt att jobba med att leva sitt liv i offentligheten och tjäna pengar på just sitt personliga konto där man säger sig visa upp sitt liv- ja då får man självklart ta baksidan av detta med. Har man valt att leva som reklampelare (och tjäna sitt uppehälle så) kan man inte gnälla när folk även diskuterar mindre smickrande delar av ens personlighet. Många ”kändisar/flunsor” tycks ha missat den delen. Vill man vara ifred och ha integritet ska man välja ett annat jobb, utanför den offentliga kändissfären.

   Svara

    Syftar på flunsor i allmänhet, inte den tjej som anställdes och blev kallad katastrof, det var jävligt elakt sagt, ett klavertramp av denna flunsan.

    Svara

     Har för mig att hon skrev att tjejen somnade på jobbet 🤷🏼‍♀️ det är nivån för katastrof tydligen
     ..

     Svara

      Djurmisshandlare.

      Svara

       Vem?

       Svara

      Öööh, det är väl ändå en jäkla katastrof!?
      Är man på jobbet så är man där för att arbeta, inte för att sova middag. Det finns väl inte en endaste arbetsgivare som tycker det är okej att betala för att någon ska sova på arbetstid??

      Svara

       Hur mycket förväntades hon jobba? Vet inte om det skulle vara en katastrof om hon tex sov i bilen på väg till en tävling. Skulle inte bli förvånad om det kom fram att hon förväntades stå till hands 24-7, och då skulle jag inte klaga om hon ’sov på jobbet’.

       Svara

       Som hästskötare i den lägre graden förväntas man jobba 06-21 rätt ofta… så att ta en powernap runt lunch är inte helt onormalt

       Svara

    Fast va, bara för att man är en offentlig person så har alltså alla rätt att veta vad du och din mamma bråkar privat om? Hur skev är du.

    Svara

     Är man så lättkränkt kanske man inte ska jobba med sociala medier. Det går ju liksom ut på att man ska visa upp sitt liv, inte ha någon integritet utan vara ett varumärke. Vill man inte det finns det andra jobb.

     Svara

      är kränkt det enda ordet du kan?

      Svara

       Så du hade ingen bra comeback alltså?

       Svara

    Fast Nellie har inte valt det, hennes mamma valde det åt henne när hon var 9 år gammal. Och när hon var 19 flyttade hon ifrån familjen med sin kille. Så hon kanske har beslutat nu för att försöka sluta uppdatera alla om exakt allt i hennes liv och faktiskt ha visa saker privat.

    Svara

  Ja det där med att man backar varandra gäller bara när någon håller Nellie om ryggen. Hela ”konflikten” (från Nellies sida) med Axelina är väl ett gott exempel på det.

  Oavsett hur Julia var som anställd så uttrycker man sig inte sådär som arbetsgivare. Räcker att skriva att det inte fungerade. Ganska vidrigt beteende faktiskt.

  Svara

  Det var antagligen kaos för att hästskötaren ifrågasatte Nellie och hennes krav! Då kan hon ju inte vara diplomatisk utan måste trycka till den andra tjejen på sin plattform fort som fan, innan det börjar spridas i häatvärlden att Nellie är lika dålig chef som hon är sportsligt

  Svara

  Känns ganska pinsamt att hålla på såhär. Som typ 2013 när folk hade ask.fm och pikade och dissade folk som en hobby. Varför måste man göra sånt här öppet på nätet?

  Svara

   För att man är en osäker människa med alldeles för stort uppblåst ego.

   Svara

    Ja, tyvärr tycks det finnas en korrelation mellan ett uppblåst ego och att vara totalt obegåvad- allmänt, inte specifikt för detta fall. Har tyvärr träffat på alltför många människor som skrävlar, skryter och sätter sig själva på en piedestal men egentligen är totalt mediokra. De riktigt begåvade brukar var mycket mer ödmjuka. Tyvärr är folk i allmänhet för korkade för att se igenom skrytmånsarnas fejkpersonlighet och fuskarna fuskar vidare alldeles för länge…..

    Svara

     ”Felet med världen är att de dumma är så tvärsäkra på allting – och de kloka så fulla av tvivel.”

     Svara

      Så bra.

      Svara

   För att hon är 20, har dålig social kompetens då hon till stor del växt upp isolerad med familjen. De tillsammans mot alla andra som bara är avundsjuka. Hon har fått lära sig att hon är unik och att hon ska behandlas därefter. Svårt för andra att behandla henne på samma sätt som föräldrarna gjort i 20 år. Då blir det osämja med alla som synes.

   Svara

  Känns som om det bara fiskas efter något dåligt.

  Svara

  Tycker det är fruktansvärt oprofessionellt och rätt ut taskigt att skriva så om föregående hästskötare.

  Nellie som är så mycket för ”girl power” och stötta andra kvinnor. Inte för att hon behöver visa stöd för hästskötaren men hon behöver faktiskt inte säga något allt.

  Nellie tycker helt enkelt att hon får säga vad hon vill mot andra men om någon säger det MINSTA negativt om henne så är det ”påhopp och vi tjejer ska faktiskt stötta varann!!!” Jo tjena….

  Dubbelmoral

  Svara

  Hela hon är så oprofessionell! Det med detta stort ego är som gjort för ett kaos, undvik såna här människor!!

  Svara

  Trist, tycker jag, då jag fått intrycket att familjen försökte lappa ihop förhållandet igen. Men hittills har det ju uppenbarligen inte lyckats. Det känns som att det är Olav som är käppen i hjulet, och då tycker jag Nellie gör klokt som inte viker sig och väljer föräldrarna. Märkliga föräldrar som är så stelbenta och oförstående när en vuxen dotter behöver frihet. De borde stå vid vägkanten och önska henne all lycka i livet, stötta henne till 100%. Så ledsamt att det tycks vara omöjligt.

  Svara

   Hennes föräldrars liv har kretsat kring henne i 10 års tid.
   Dem har flyttat dit dem behöver för att hon ska kunna satsa på ridsporten, köpt flera fina ponnysar och hästar till henne, lagt massor med tid att leta sponsorer, köra och sköta allt i stallet så hon kan fokusera på att rida och tävla jämnt. Dem har tagit alla bråk med alla som haft något negativt att säga om Nellie eller ifrågasatt Nellie.
   Hela deras liv i 10 års tid har varje dag kretsat kring Nellie, nu när hon väljer att vända dem ryggen och stå på egna ben med sin pojkvän så vet väl inte föräldrarna hur dem ska agera eller vad dem ska göra under sina dagar, + dem har troligen fått endel av allt Nellie tjänat när hon vart en vandrade reklam pelare, vilket dem byggt upp henne att bli, och den inkomsten förlorar dem nu.
   Så det är nog en stor omställning som dem inte var beredda på, dem borde vart det dock, alla barn flyttar hemifrån tillslut, men trodde inte dem var beredda för 5 öre. Tror mamman tog det extremt hårt när Nellie lämnade dem.

   Svara

    Ja, precis – som förälder MÅSTE det vara målet; att ens barn ska stå på egna ben och lämna boet. Man kan inte bygga upp ett liv där barnet förväntas bli kvar för evig tid.

    Svara

     Jo, men samtidigt var hon super taggad och glad när föräldrarna köpte en gård åt henne, där hon kunde starta sitt företag, och sedan efter ett par månader tar hon sitt pick och pack och drar, och lämnar föräldrarna med gården dem nyss köpt för hennes skull.

     Jag tror inte föräldrarna var beredda på att hon skulle flytta några månader efter dem köpt en gård för hennes skull, skulle hon sagt ”nej, ni behöver inte köpa en gård för min skull, jag känner ändå att jag vill flytta tids nog och stå på egna ben” eller hade hon bott på gården i minst 3 år och startat sitt företag, och sedan flyttat hade det nog varit en annan grej.

     Så jag förstår om föräldrarna blev besvikna när dem blev lämnade med en gård dem köpt för hennes skull, samtidigt hanterar mamman det väldigt omoget, men mamman och Nellie är väldigt lika, och Nellie är ju känd för att hantera det mesta väldigt omoget.

     Svara

   Jag skulle också vara oförstående om jag går med på att köpa en gård till min dotter som vill satsa mer på hästeriet och hon sen nån månad senare drar iväg med sin pojkvän. Skulle inte stå vid vägkanten och applådera.

   Vem säger förresten att det är familjen som är stelbent, kan ju vara fröken Berntsson själv.

   Svara

    Jag misstänker att det är ömsesidigt… Å andra sidan – som vuxen förälder bör man nog ha i åtanke att ”barnet” behöver få egna vingar och gå sin egen väg. Det är orimligt, och en dålig baktanke, att planera för att barnet ska stanna hemma för evig tid genom att låsa fast det i praktiska omständigheter.

    Svara

  Är hon ovän med hennes vän Isabell Halvarsson som var hennes bff nyss? Såg Isabelle gillade axelinas inlägg

  Svara

   Ja, isabell lämnar inte tillbaka nellies balklänning tydligen. De är även isabell som ligger bakom att nellie och klara Hammarström inte är vänner längre enlig andra tjejer i samma umgängeskrets.

   Svara

    Men vad är dom osams om, varför är det hennes fel att Nellie inte kommer överens med Klara? Är rätt säker på att Nellie skapar sina osämjor rätt bra själv! Alltså bara en jäkla stark känsla jag har

    Svara

     Ja nellie är bra på att skapa osämja själv. Men hon isabell är väll inte bättre hon heller, förmodligen därför hon och nellie varit vänner så länge 😆

     Svara

  Har för mig att hon inte ägde något av gården

  Svara

  Jag och min familj vart inte superglada när min syster då 21 meddelade att hon var gravid. Hans familj däremot vart jätteglada. Varför vi inte vart så glada? Hon hade varit ihop med honom inte ens ett år, hon var väldigt ung, han hade inget arbete (har fortfarande inte), han är inte speciellt trevlig. Man fick helt enkelt ingen bra magkänsla. Hade vi tyckt om honom och känt att han är bra för min syster så hade det sett annorlunda ut. Man kan säga så här, hans familj får in en toppentjej i sin familj som reder upp ekonomi och boende medans han inte kom med så mycket. Kanske det är lite samma situation här, att Nellies familj inte känner att hennes kille är så bra för henne och önskar henne bättre? Med det sagt så älskar vi vårat syskon/barnbarn till månen och tillbaka och ett barn är alltid en ”välsignelse” (utan att vara troende) men jag hade önskat ett annat liv åt min syster och mitt syskonbarn, ett bättre liv som på hennes ”nivå”, hon blir nu neddragen till hans…

  Svara

   Har du ens försökt lära känna din surras kille? Trots allt så ser ju din syrra massa gott i han..! Klart som korvspad han är otrevlig mot dig då du är så fördömande och ser ner på han! 😄

   Svara

    Lär dig att skriva ordentligt.

    Svara

    Gud, vad naiv du verkar. Läs igen och läs rätt! S, man förstår precis, du behöver inte förklara dig.

    Svara

    Vad ska man säga it takes two to tango… Man brukar vilja göra ett gott intryck på sin flickväns familj men han verkar vara av annan skola. Det finns mer underliggande än så här från hans sida och vi förstår att han nog gör så gott han kan men det duger inte ganska krasst. Ja vad min syster ser i honom det vet bara hon för ingen annan gör det tyvärr, han har mycket egna problem som han borde ta i tu med men han gör inte det. Vi är inte elaka mot honom vill jag bara poängtera, om hon vill vara tillsammans med honom får hon vara det vi stöttar vilket håll hon väljer att gå, i slutet av dagen så är han min syskonbarns pappa och kommer alltid att finnas i våra liv så det är bara att finna sig i det och göra det bästa av situationen 🙂 Det jag ville komma till är att det kan finnas en anledning till varför hennes familj inte är så stöttande och det är inte alltid för att man är missunnsam utan att man vill det bästa för de som man älskar

    Svara

   Exakt samma historia i vår familj. Klart man gratulerade när de skulle ha barn och önskade lycka vid bröllopet med en molande känsla av att detta inte är rätt.
   Nu många år senare är de skilda och syster har börjat prata. Riktiga otäcka berättelser.
   Det är fasen inte enkelt.

   Svara

    Ja usch det är inte kul att sitta på sidan och egentligen inte ha något mandat, min syrra väljer ofta fel killar och hennes förra var en riktig mardröm våldsam fysisk, psykisk och ekonomisk. Och allt det kom fram efteråt, hon bodde inte i närheten av oss då så det var svårt att ha koll på vad som hände i hemmet.

    Svara

   Jag tror problemet är att det har alltid varit Nellie och familjen emot alla andra, nu när Nellie väljer Olov framför familjen har föräldrarna (iaf mamman) svårt att hantera det, då hela deras liv kretsat kring Nellie och plötsligt vänder hon dem ryggen, och troligen ser dem (mamman) Olov som orsaken att Nellie vänder dem ryggen.
   Nellie och Olov har inte heller vart ihop speciellt länge, men Nellie skrev själv att dem bara förlovar sig och inte planerar att gifta sig på flera år, så då känns det enligt mig inte så farligt.
   Sedan tillför Olov massor till Nellie, hon är känd för drama, bråk och bloggande, inte för att vara duktig inom ridningen, han däremot har satsat och jobbat i stora stall med fokus på ridning och träning, så tror absolut att hans bakgrund gav deras hästföretag en sjus som skulle tagit många år för Nellie att själv åstadkomma.

   Svara

    Ja om det är så kan man ju verkligen förstå alla parterna. Fy vad tråkigt hoppas dom kan lösa det

    Svara

  Hon verkar vara en komplicerad tjej, minst sagt! Och nu kommer jag bli lynchad men är det inte typiskt hästtjejer? 😂😉

  Svara

   Nej.

   Svara

   Hästtjejer må vara övertydliga emellanåt och har en förmåga att visa sig bestämda, sådant som en hantering av 500kgs djur kräver.
   Dum i huvudet däremot, det kommer inte bara för att man är hästtjej…

   Svara

   Hästfolk är ett ohyggligt märkligt släkte. Jäkligt konstiga och har en förkärlek att lägga sig alla andras business. Mitt tips är att hålla avstånd till hästfolk, lite så där som en generell regel.
   Mvh
   Hästägaren

   Svara

    Haha, kan inte annat än hålla med.
    Mvh
    Hästägare som rört sig bland hästfolk i 20år

    Svara

   Nu är jag själv hästtjej, men rent generellt håller jag med dig. 😅
   Åtminstone när man var tonåring och red på ridskolan, där fanns det en massa andras hästtjejer som var så extremt elaka, mycket värre mobbning i stallet än i skolan. Även nu i vuxen ålder stöter jag på liknande beteende från andra hästmänniskor, tyvärr.
   Däremot finns det såklart också trevliga hästmänniskor. Från att jag var 17-22 år så red jag i ett stall där alla var hur trevliga som helst, trots olika nivåer på ryttarna, vissa red mest i skogen medan vissa tävlade osv. Alla kom överens och var trevliga mot varandra. 👍🏾

   Svara

   Nja, hästtjejer är absolut en grupp för sig, men det är oftast positivt, dem klarar sig själva, är starka och självsäkra, men lägger orimligt mycket av sin inkomst på sin häst istället för på mode, utseende och festa. Men dem flesta hästtjejer är inte som Nellie nej.

   Svara

   I mitt stall är alla supertrevliga, vi hjälps åt och hittar ofta på saker tillsammans både med hästarna och utan. Men stallägaren är supernoga med vad hon tar in för folk i stallet och skriver kontrakt där hon har rätt att säga upp stallplatsen och det har hon gjort för två tjejer som var jävligt dryga och otrevliga.

   Svara

  Jag är SÅÅÅ nyfiken på vad som egentligen hände med förra hästskötaren. Min spontana tanke när jag såg att hon skulle börja jobba för Nellie var ett enda stort NEJ!!! Det var inte så förvånande att det skar sig mellan dom…
  Nellie har dessutom nu i efterhand skrivit någon syrlig kommentar på fd hästskötaren Facebook som hon inte ens svarat på. I vanliga fall är hon en tjej med skinn på näsan som inte tar skit, iallafall för ett par år sen. Så himla nyfiken 🤭

  Svara

   Vem är de som jobbade där innan då?

   Svara

    Förnamnet är Malin och hon kommer från Hultsfred. Känns dock taskigt att namnge henne fullt ut då hon har ett ovanligt efternamn. Om någon vet vad som hände så vet de nog det oavsett namnet.

    Svara

   Nellie skrev ju att hästskötaren somnade på jobbet, bara så skev anledning att ge…

   Svara

  Får huvudvärk av hennes sätt att skriva…

  Svara

  Reagerade på att endast Smilla på upp födelsedagshyllning på Nellies födelsedag. Vilket föräldrarna alltid gjort tidigare med eget inlägg i flödet och hyllningar till skyarna.

  Svara

   Tänkte samma sak. Mamman hade skrivit på Nellies instagram men inget på som egen.

   Svara

   Det har varit lite knivigt emellan familjen och Nellie sedan Nellie och Olov flyttade ifrån gården till Danmark. Att hennes mamma alls kommenterar hos Nellie är ett framsteg

   Svara

    fast lol? att det är ”ett framsteg”. det är ditt BARN haha

    Svara

     Om man har ett sånt stor bråk att man inte ens pratar med varandra, inte gratulerar sin dotter för sina framgångar, osv, då är det ett framsteg att mamman kommenterar under bilderna igen, så jo det är ett framsteg.

     Svara

      Sa inte emot dig. Sa att det är lol. Mamma Berntsson får ta och växa upp

      Svara

  Jag är lite nyfiken på hur Nellie gör med sina/sitt företag? Nellie och Olav har ju ett AB ihop. Men Nellies pappa stod väl på ett AB innan hon var myndig? Hur funkar det nu? Hennes inkomst är väl inte bara o.n sport? Någon med koll? Du kanske vet Camilla 😊

  Svara

  Fattar inte hur någon vill eller vågar jobba med henne.
  Jag driver ett företag som i reklamsyfte sponsrar en del profiler inom ridsporten. Det finns inte en chans i helsike att jag skulle vilja förknippas med någon som uppför sig så där på sociala medier. Det får ju isf ”mina” produkter och oss att verka oseriösa.
  Utöver då att man givetvis riskerar hängas ut och få produkter eller ens sätt att driva företag/relationer.
  Men hon får ju spons. Så alla är väl inte så nogräknade.

  Svara

  Fast jag tycker att hon svarar snyggt på det om föräldrarna. Hon ljuger inte och hon skriver inget illa om sina föräldrar om de inte är glada för deras skull så får dom stå för det

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.