Gammal säsong av Paradise Hotel är tillbaka

Programledare Nicole Falciani hade knappt hunnit lära sig deltagarnas namn, innan hennes Paradise Hotelresa var över.
Anledningen till att Paradise Hotelavsnitten togs ner och den redan inspelade säsongen senare ställdes in, är att det avslöjande från Expressen om misstänkta övergrepp i ”Paradise hotel”, som ledde till att en förundersökning gällande våldtäkt samt sexuellt ofredande inleddes.

Man slopade snabbt de inspelade säsongerna, och tog fram det lite mindre kontroversiella konceptet – som kort och gott fick heta Paradise. 
Mottagandet var halvsvalt om man ska vara ärlig, och det dröjde inte länge förrän det pratades om att ”gamla” Paradise Hotel skulle göra comeback, och för att styra den nygamla skutan tog man tillbaka den gamla programledaren Rebecca Stella.

Men… nu har man beslutat att sända en av de gamla säsongerna med Nicole Falciani som programledare. På Viaplay, trots att den redan visats på Pluto Tv. 
Bland deltagarna finns en del bekanta ansikten, profiler som idag kanske inte längre vill förknippas med den här dokusåpan längre. De är förmodligen inte samma personer som då, och de är kanske på en lite annan plats i livet nu, jämfört med då?

här sa några av deltagarna till Expressen, förra gången säsongen skulle visas på Pluto tv, och jag kan inte tänka mig att de är mer vänligt inställda till den här reprisen.
Nu har det liksom gått ännu längre tid.

Det är fruktansvärt. Det är över två sedan, säger en deltagare som var med i säsongen.

– Jag står inte bakom det jag gjorde för två år sedan.

Flera deltagare är upprörda.

– De gjorde ett bra beslut då att inte sända vår säsong. Men nu väljer de att sälja den. Det känns jättekonstigt, de frågar inte om det är okej, säger en av deltagarna.

– Jag vill helst inte att någon ska se skiten, säger en annan deltagare.

En annan deltagare som också vill vara anonym säger:

– Jag mår inte alls bra. Jag har gått vidare och skapat ett nytt liv. Nu känner jag att allt kommer krascha. Vi har fått info, men ingen fråga om hur vi känner?

– Det ställer till det ekonomiskt för mig. Jag kan bli av med jobbet på grund av detta. Då var vi glada att det skulle sändas, men när har det hänt mycket. De är ryggradslösa. De verkar vilja göra allt för pengar. Men det är människor vi har med att göra.

Molly Sandén x Victor Leksell

Det är minsann inte bara poddarna Louise och Julia som ger sig ut på turné, utan det ska även Molly Sandén, som krokar arm med Victor Leksell. 
Den här duon ska ut på en liten miniturné där de kommer besöka Dalhalla i Rättvik, vilket nog måste vara Sveriges vackraste plats att ha en spelning på. Sedan åker de vidare mot Huskvarna Folkets Park, för att avsluta det hela i Örebro.

I kommentarsfältet klagar man – om ej särskilt seriöst –  över att duon inte kommer till Skåne, men gör man tre(!) stopp på en turné så är det kanske lite si och så med inkluderingen av Sveriges alla landskap, men jag förstår dem. Det här är en spelning jag gärna hade gått på. Älskar Mollys musik. Älskar det jag hört av Victor Leksell och skulle man kunna knyta ihop planerna med att avnjuta det hela i Dalhalla så hade ingen varit lyckligare än jag.
För den som inte vet så är Dalhalla är en utomhusarena för teater-, konsert- och operauppföranden, invigd 1993 i det nedlagda kalkstensbrottet Draggängarna utanför Rättvik i Dalarna. Det är en helt fantastisk plats, kolla själv om du inte tror mig!

Bildkälla

Datumen som gäller är följande:
Dalhalla 23/7
Huskvarna 10/8
Örebro Gustavsvik 24/8

Alice och Amanis kärleksvlogg

Jag vet inte om det är solen, men jag är på ett strålande humor och ingen smygreklam i VÄRLDEN kan dra ner mitt humör.
Kanske är det därför som jag enbart tycker att Alice Stenlöf och flickvännens video var supergullig.
Hon och flickvännen ska vara åtskilda en helg och saknar varandra innan de ens sagt hej då, och därför bestämmer de sig för att vlogga sin helg, för den andra att titta på.
Alice har även postat en video om hur hon bjuder sina vänner på frukost på sin stora och soliga balkong, och även den videon är så fin.

Det är visserligen ett reklaminlägg, men som sagt – ingenting kan irritera mig idag.
Jag blir nu för tiden sällan irriterad på bra och proffsigt genomförd reklam, utan det är någonting jag sparar för det där andra ”that we cannot speak bout out loud”.
Smygreklamen alltså. 🙂

Jag tycker gulligt och sen mera gulligt.
Vad tycker du? Det finns säkert en och annan cring:are här i gömmorna, eller håller alla med mig?!
Det vore roligt!
Eller nä, det hade nog blivit lite trist efter ett tag, men någon gång i bland så… 🙂

Prisad humorpodd på turné

Louise Edlund Winblad och Julia Wibbe tar sin prisbelönta podd på turné.
Deras podd heter kort och gott @louiseochjuliapoddar och den har vunnit pris för Årets Humorpodd, både 2022 och 2023.
Så här beskrivs deras podd av Podcast:

Årets Humorpodd 2023 och 2022! Varje måndag släpps ett nytt avsnitt av Louise och Julia poddar! En solig och rolig podd som avhandlar allt från kaos och sömnbrist och till skam och social baksmälla. Lite som en bikt, fast kul. Det kan också förekomma en del skarpa – och ibland inte så skarpa – omvärldsanalyser och spaningar i denna ofiltrerade podcast. Fram med skämskudden, nu kör vi!

Nu ska alltså podden på turné, vilket duon pratade om i TV4:s Nyhetsmorgon.
De kommer livepoddar från fyra svenska städer, från Gävle i norr till Malmö i söder, med Stockholm och Göteborg på vägen. 🙂 Biljetterna går på mellan 395 kr och 495 kr och liveshowen har en 13-årsgräns.
Jag har varit på en livepodd i mitt liv, och det var David Batras livepodd med bland annat Keyyo och Kakan Hermansson som gäster. Det var HUR kul som helst, så gillar du den här podden, eller humor i största allmänhet så kan jag varmt rekommendera konceptet. 🙂

Ett litet brutet ben

Uppdatering: Jag tog bort inlägget för barnets skull. Tack för att ni sa till!


Denice Moberg har tagit till Instagram för att förklara den plötsliga tystnad som ekat på hennes konto. 
För andra gången i sitt lilla liv har deras dotter behövt få ena benet gipsat, efter att återigen skadat det.
Förra gången berättade Denice att hon ramlat i trappan med dottern på höften och på något vis lyckats landa på ett litet ben. Den här gången skedde en liten olycka på studsmattan där dottern landade fel efter att storebror glömt bort tresekundersregelen.

Krya krya på det lilla benet nu. ❤️‍🩹

Gymnasiekläder för en vuxen kropp

Jag har några skinnjackor kvar sedan gymnasietiden, men allt annat skrotades för längesedan. 
När jag var 16-17 år handlade jag mina kläder på JCs barnavdelning Rabbit, så jag skulle väl få ett par jeans från den tiden över knäna idag, och det är okej.

Jag är inte samma person som på gymnasiet, så varför skulle min kropp vara det? Nästan 30 år senare? Se det här som en vänlig påminnelse om att vara snäll mot dig själv! ❤️‍🩹


Om ni får upp ”fel” instagraminlägg i inläggen, testa att tömma din cache. Det kan ibland lösa problemet. 😊

Löwengrip x Clara Hallencreutz

Tidigare idag skrev jag om Josefin Dahlbergs nya projekt, och här kommer svägerskans…
Josefin Dahlberg och Clara Hallencreutz är alltså svägerskor så de är tillsammans med varsin Fares-bror.
Clara är konstnär – för den som inte visste det – och har tagit fram en ”limited edition-design” till Isabella Löwengrips gamla bolag – skönhetsföretaget Löwengrip.
Produkten Clara designat utseendet på, är företagets torrschampoo som faktiskt är riktigt bra!

Det är blommor, blommor, blommor och hur fint som helst om ni frågar mig.
Claras målning ger mig William Morris-vibbar, som jag älskar!

Josefin Dahlbergs hälsoprojekt

Josefin Dahlberg gör reklam för sitt hälsoprojekt – appen @bodysoulcareclub – där hon delar allt från träningspass till recept.
Yoga, pilates, meditation & kost, om man ska tro presentationen.
Nu har hon släppt en serie för hemmaträning, där man bland annat använder sig av ankel- och handhållna vikter.
Träning där man inte behöver ett gym, helt enkelt.

Tycker du att 599 kr för ett par halvkiloshantlar är lite saftigt, så kan du ju alltid använda dig av två tomma petflaskor med vatten i, så blir det också runt ett halvt kilo, vilket är vad Josefins hantlar väger. 
Om man inte har 600 spänn att lägga på ett hantlar alltså…

Vad tycker ni om projektet? 

 

Maja Nilsson Lindelöfs operation

Maja Nilsson Lindelöf uppmanar kvinnor att ta varningssignalerna från kroppen på allvar. 
Hon vilar nämligen ut efter en operation på livmodern, efter att gon under en tid känt att allt inte var som det skulle.
Och det var det inte, utan läkarna hittade vad Maja kallar för ”several conditions” som de opererade på.
Hon skriver att hon mår bra, och att hon är hemma och vilar, men skickar en sista påminnelse att om någon känns fel, boka ett läkarbesök!

Stort krya på dig, Maja! 😊