Osexigt värre med män som inte kan rida

Martin Melins nya flickvän Lisa är en hästtjej som driver både inackordering och ridskola på Stall Fågelbro ute på Värmdö. 
Det är typ världens finaste stall, för den som undrar. 😁
Nu har Lisa lyckats få upp polis- och politikerpojkvännen på hästryggen, men det kommer med en del press från hennes sida. Hon säger nämligen att det inte finns någonting fulare än män som inte kan rida, och att hon inte rår för det.

Jag tycker han gjorde ett strålande jobb! 🐴
Och nej, jag menar inte att kalla inte Martin Melin för sexig. 😂

Har du någonting du inte kan hjälpa att du tycker är osexigt? 💁🏼‍♀️

Att sälja porr på Instagram

Uppdatering: Enligt Samanthas andra konto har hon blivit hackad, och menar att personen på bilden och filmen inte är hon.
Om det stämmer är det fruktansvärt, och än mer klandervärt att Instagram tillåter det här, medan andra inlägg försvinner fortare än man hinner säga ”skenhelighet”.

Återigen – kritiken mot Instagram som tillåter sånt här måste få höras.


Jag fick en video skickad till mig på Instagram, som postats i en kvinna vid namn Samantha Jerrings Instagramflöde. Hon har nära 400 000 följare på Instagram.
Vad som sker i videon? Jo, det är en närbild på när någon suger kuk, vilken tydligt framgår även om hon suddat bilden lite.
Man hänvisas till en porrsida, där man kan betala för att få se videon i sin helhet mot betalning. Jag har enbart tagit en skärmdump eftersom jag anar att några av er kanske sitter på jobbet? Jag har även anmält klippet till Instagram.

Så det HÄR får ligga kvar på Instagram, samtidigt som Stina Wollter och Kajjan Andersson får sina inlägg på kroppar, hud och valkar censurerade. Jag antar att det är ett betydligt värre innehåll att ha på plattformen än porr och sexfria inlägg om tjocka kroppar.
Det känns jävligt rimligt! 🤦🏼‍♀️

AI:n Claire stöttar i tillfrisknandet.

Uppdatering:
Klara Edlund kontaktade mig och delade följande information om appen:

Claire är ett app-baserat program för den som har det krångligt med mat, ätande, vikt, utseende och träning. Det löper över ungefär 10-12 veckor lite beroende på hur man väljer att jobba med det. Man jobbar självständigt med material (video, ljudfiler och text) och arbetsuppgifter som man får feedback på.
Claire drivs i privat regi vilket betyder att man behöver stå för kostnaden själv. Kostnaden är 12.500 kr för hela programmet. Programmet startar alltid med ett kartläggande samtal som kostar 1500 kr. Om vi efter det tillsammans kommer fram till att Claire-programmet passar för just det du behöver hjälp med så går man vidare in i programmet och betalar resten av beloppet (11.000 kr) då (det går att delbetala i appen). Kostnaden för privat psykologisk behandling för ätstörningar kostar 1735 kr/samtal på 45 minuter, med lite variation runt om i Sverige.


Psykologen och psykoterapeuten Klara Edlund är någon vars expertis jag själv, både efterfrågat och även delat i mina kanaler och i min bok. 
Hon har över 30 års erfarenhet av ätstörningar i alla former, allt från övervikt till elitidrottare.
Nu har hon gjort en ”Isabella Löwengrip” och klonat sig själv – förhoppningsvis med ett bättre resultat än föregångaren Gabrielle. 😊

Klonen Claire blir en förlängning av Klara själv, där hon hoppas att fler ska våga söka hjälp tidigare.
I appen får man hjälp och stöd av AI:n.

Den finns att ladda ner i App Store och Google Play.

Ps. Det känns fel att särskriva App Store men så ska det tydligen vara. 😁

Rättelse: Klara Edlund är doktor i psykologi, inte läkare som det först stod.

Att legalisera cannabis eller ej?

Bildkälla: Amilia Stapelfeldt Instastory

Folklistans fjärdenamn i EU-valet – Amilia Stapelfeldt – har delat det här inlägget om partikollegan Sara Skyttedals inställning till legaliseringen av cannabis. 

I artikeln hon delat står det: ”Rädda liv, minska stigma och krossa gängen – det är anledningarna till att Sara Skyttedal vill avkriminalisera narkotikabruk och legalisera cannabis. Hon ser framför sig ett Systembolag för cannabis.”

Amilia själv skriver så här i inlägget:

@skyttedal telling it like it is i Veckorevyn. Jag vet att vi är många som håller med henne om detta, och för alla oss är det en viktig delseger att en etablerad, svensk politiker lyfter den här frågan 👏🏻

Jag vet att det här är en vattendelare, men tänk på tonen i kommentarsfältet är ni snälla! 😊
Man får tycka olika!

 

 

Troll eller stalker?

Magdalena Graaf har delat ett blogginlägg som helt tillägnas en av de kvinnor som verkar se det som sin livsuppgift att trycka upp varenda liten åsikt om allt som rör Magdalena, och det är aldrig, aldrig positivt utan det handlar om ren rasism, trakasserier och andra grova påhopp på både Magdalena och människor i hennes närhet. 
I kommentarsfältet kallas kvinnan för ”troll” men mina tankar går snarare till ordet ”stalker”, och en bidragande orsak till det är att kvinnan skriver under sin faktiska identitet.
Magdalena har bäddat i flera inlägg som kvinnan skrivit till henne genom åren, och jag vill varna för att hon använder ett extremt kränkande och aggressivt vokabulär, samtidigt som det ska lindas in i någon sjuk form av omsorg om Magdalena.
Magdalena skriver att hon redan pratat med sina barn om det hon publicerat i sitt blogginlägg. Hon nämner också att hon förstår att det här kan utgöra förtal, men att hon ändå väljer att publicera kvinnans namn, Facebookprofil, ip-nummer och telefonnummer.

Skillnaden mellan Instagram och Facebook

Jag fick det här inlägget skickat till mig, Jenny Larsson @omlivetpoesi postat om Ica Toppen i Höllvikens butiksmarkeringar, med syfte att vara för onyttig mat, så som smågodis bland annat.
I stora bokstäver och varnande färger, upplyser butiken bland annat om att man står i begrepp att handla produkter som allvarligt kan skada din hälsa.
Ett exempel är att butiken satt varningstrianglar på den typen av godis som barn brukar köpa.
I kommentarsfältet är man mäkta upprörd.

 

Kommentaren i rosa fick mig att leta upp Ica Toppens inlägg på Facebook.
I det skriver man bland annat att man blev anmäld för sitt förra försök till att sprida socker-medvetenhet.

I vårt försök att göra konsumenter medvetna genomförde vi sockermärkningen på alla varor i butiken. Tyvärr blev vi anmälda och det stred mot lagen. Nu gör vi ett annat försök med varningstrianglar. Tyvärr varnar vi inte för sockerstinna produkter och ultraprocessad mat som man gör på tobak. Men idag blir minst lika många sjuka av välfärdssjukdomar som av rökning.

Och det stämmer, det som Jenny Larsson skriver, att man på Facebook är uteslutande positiv till utvecklingen och tycker att det är ett toppen-initiativ av Icahandlarna.
De kan ju ha raderat alla negativa kommentarer, men jag tror faktiskt inte det…

Men om det nu stämmer som Icahandlaren skriver, att de ser det som sin sak att uppmärksamma kunderna på allting i butiken som kan vara onyttigt.
Varför sitter det då inte en varningstriangel på den här kladdkakan som jag svajpade förbi i min jakt på inlägget?

Varför tror ni att reaktionerna är så olika på de båda plattformarna?
Varför är Instagramanvändarna emot det här initiativet, medan Facebookarna är för?

Denise Desmond har träffat kärleken igen

Denise Desmond blev känd genom sin medverkan i dokusåpan ”Temptation Island” där hon var en av de singeltjejer som skulle ”fresta” pojkvännerna som separerats från sina flickvänner, som även de flyttat in i en villa full av singelkillar.
Programmet beskrivs så här av Discovery +:

Till en exotisk paradisö med heta sandstränder och förföriska solnedgångar anländer fyra kärlekspar. Men inte för att njuta av en romantisk solsemester, utan för att se hur kärleken klarar de prövningar som väntar – på frestelsernas ö.

Denise var alltså en av singeltjejerna, men skulle lämna programmet som mer eller mindre någons flickvän. Hon blev nämligen tillsammans med Oliver Hunt, som medverkade i programmet med sin dåvarande flickvän Kristina.
Denise och Oliver fick dottern Leona tillsammans, men valde senare att gå skilda vägar.
Oliver blev senare tillsammans med influencern Antonija Mandir.

Nu har Denise postat ett inlägg där hon offentliggör sin nya partner och skriver bara kort och gott ”hon ♥️” under bilden.
Vem flickvännen är framgår inte av inlägget. Kanske vill Denise suga på den karamellen lite till, innan hon taggar henne?
Inte vet jag, men vad härligt med kärlek! Sol och kärlek! Vad mer behöver man? 😍

Vet ni vad hon heter, skriv inte det här är ni snälla.

Margareta Grääs galna parfymkonsumtion

Margareta Grääs kan inte få NOG av Charlotte Tilbury – som är lite av ett lyxmärke som endast säljs i fysisk butik på NK. 
De gör helt fantastiska produkter, det går inte att sticka under stol med, men att köpa ALLA parfymerna – odoftade – för hela 10 000 kr låter helt galet. Men visst, hon tar det ju säkert på företaget, men ändå! 😱
Tydligen går det att köpa prover på alla parfymerna, men att sånt säkerthetstänk verkar inte vara Maggans grej.
Jag ställde dock frågan till henne om inte parfymer blir gamla, och hon svarade så här:

Svalt och minimalt med temperaturskillnader + ingen sol så håller dem mer eller mindre föralltid om det är kvalitetsparfymer.

Jag har nog inte så många kvalitesparfymer i mina gömmor. Jag är nog en basic perfume bitch. 😁
Vad räknas egentligen dit? Kvalitetsparfymer?
Att det inte är Samba eller Dateparfymerna förstår jag ju, men var går gränsen? Och ska man ha dem i kylskåpet?