Anna Book flyttar det ev samarbetet till Tiktok

@annabooktoledano

Självklart så är estetiken viktig, men i mitt fall inte prio 1. Jag måste låta riktiga professionella tandläkare rätta till alla fel som uppstod efter första gången jag gjorde mina tänder 🥺 Kronorna är för tunga, för tjocka, olika i storlek, skadar mina tänder under, två tänder har gått av och mitt bett är dåligt. Så nej, jag gör inte om tänderna BARA för att få dem finare. Det kommer dom dock bli vilket är en stor BONUS som jag verkligen kommer att uppskatta 🥰 #stoppåmobbing #slutmedsmärta #tänder #vågagådinväg #forme #mytheeth #mylife #smile #happy #esteworld #esteworldistanbul

♬ originalljud – Anna

I det här inlägget skrev jag om att Anna Book ska åka till Istanbul för att få nya tänder i munnen. Eftersom hon inte svarade på mitt mail med frågan om huruvida det här är ett samarbete eller ej, så gick jag helt sonika igenom vad det är som gäller, OM det skulle vara ett reklamsamarbete som Anna får sina tänder av. Ni vet, reklamidentifieringar och förmånsskatt på värdet och sådant som alla i den här branschen ska förhålla sig till.
Sedan dess har Anna stängt ner sitt Instagramkonto, för att istället posta samma video på Tiktok istället. Den här ovan alltså. Från 54 000 följare på Instagram till 677 stycken på Tiktok.
Och som att det skulle ”rädda” henne från marknadsföringslagen och förmånsbeskattning?

Jag har ju inte fått något definitivt bekräftande från varken Anna eller kliniken, men av Annas agerande att döma så ser hon onekligen en smula skyldig ut.
Eller vad tycker ni?

”Apan satt i granen” spår i kort

Jag fattar att ”spådam” inte är en skyddad titel, men får vem som helst ta betalt för att hålla på med tarotkort, som enligt mig är rent hittepå? 
Vill folk betala för det, be my guest, men får man tekniskt sett påstå sig kunna en massa saker som inte går att bevisa? Som man helt plötsligt en dag kom på att man ju faktiskt kan? Eller är det bara att måla lite kort, hitta på att de betyder en massa saker och börja vända?
Är kraven så pass låga eftersom en felaktig framtidsvision inte orsakar någonting annat än själslig besvikelse?!

Hokus pokus filijokus liksom! 🧙

 

Jobbigt men nödvändigt

Karin ”Kajjan” Andersson öppnar upp på Instagram och delar sin resa mot ett bättre psykiskt mående. 
Hennes läkare uppmanade henne att gå till en psykolog, vilket hon till slut gjorde, efter att ha skjutit upp det i ett dryga decennium.
Nu har hon gått till psykologen en gång, och var med om en typ av introduktion. I inlägget berättar om hur anspänningen var så hög att hon var tvungen att sätta sig på en bänk och gråta, för att något eller någon är där och pillar på den rustning hon spenderat år på att göra så omöjlig att tränga igenom som möjligt.

Hon är fast besluten om att slutföra det här, hur utlämnande och påtvingat det än är.
Så heja dig, Kajjan! 💪🏻💪🏻

Hans Wahlgren har avlidit

Igår offentliggjorde Familjen Wahlgren att Hans avlidit efter en tids sjukdom.
Familjen har alla postat inlägg där de beskriver sin kärlek för honom, och överallt ifrån ramlat kondoleanser och hälsningar in.
Dottern Pernilla Wahlgren skriver att ”sorgen är ofantlig” och berättar att Hans Wahlgren somnade in natten till fredagen efter en tids sjukdom på sitt älskade Lagnö.

Hans och Christina Schollin träffades när de var 19 år och förra åren firade de 65 år tillsammans. 
Hans blev 86 år gammal.

Lite frågor…

Vad skulle du sätta för rubrik på den här videon? 😁

Hur mycket brun utan sol hade man spraylackerat Charlotte Perrelli med inför hennes Eurovisionmedverkan?
Hon ser minst sagt välgrillad ut.

Att sy upp och möjligen om kläder kan jag, men att sy ett plagg från grunden? Jag har visserligen aldrig försökt sedan jag misslyckades i syslöjden, så kanske är det bara ett mönster som skiljer mig från ett mästerverk? Vad tror ni?

Märkning av AI-bilder?

Kan man driva frågan med AI med Konsumentverket eller liknande tro? Att man måste märka reklam med att det är AI?

Jag fick den här frågan på Instagram om AI och jag kan säga så mycket som så här.
När en etablerad media använder sig av AI för att sammanfatta en text så framgår det tydligt. Så här:

Vad tycker ni? 
Vill ni se ett krav på att kommersiella bilder skapade av en AI markeras på ett tydligt sätt?

Två frågor

Kan vi inte enas om att vi ska sluta döma andra och kommentera andras utseenden för deras kroppar och hur man ser ut, liten som stor, kort som lång, mörk som ljus.

Två frågor…. 
Eller egentligen denna enda faktiskt:
Hon skriver att vi borde enas om att sluta döma och kommentera människors utseende, men hur går det ihop med den här utsagon från henne? Eller är det enbart npf-diagnoser och människor som spelar cello som döms i hennes inlägg? Kommer man undan Linns kritik så länge man står i underkläder eller bikini?
Jag tror bara det här – återigen – är en ursäkt för att  posta liknande bilder där hon sen bara kan luta sig tillbaka för att skörda komplimangodlingens sådda åker.
Hon är varken den första eller den sista att dra det kortet. 😁😁

Och ja, jag vill fortfarande veta vad som är fel med cello. 🤔